| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2014 15:20
- Nahlásit
worick a řekla jsi jim o té bulce?
Kroutila tahala a Berry ani ň - to dělal Níloušek taky. Partyzán hadr.
Ještě úplně klidná nejsem, - ale přece jenom... )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2014 16:30
- Nahlásit
cernej caj
a peknej vikend - vtipálku víkend bude na prd, teda krom neděle, kdy přijede příbuzenstvo
Jinak: zítra má Tom ve Zlíně tenisový turnaj. Celý den nebude doma a ke snídani nebudou palačinky, protože pojede brzo Myslela jsem, že toho využiju a uděláme s klukama nějakou velkou prochajdu, okruh tady v rekrezóně. Berry nemůže..takže nic a Worka bude šílet Na pondělí jsem se těšila na výlet (vždycky děláme, aby jsme vypadnuli daleko od koledníků (kterým bych já stejně neotevřela, ale když nevidí ani kluky, je jim jasné, že opravdu nejsme doma ) Takže opět nic a to teda nevim, kdo s Workou vydrží, budem muset něco vymyslet
Drakopes
Aha, bulku jsem zapoměla...Tu jsem jí ukázala hned, jak začala vyšetřovat nohu, říkala, že tam nevidí problém, může to být i reakce na předešlé očkování, osinu, klíště...že to jen budem sledovat, jestli to nějak neroste.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2014 17:19
- Nahlásit
worick
že je tam nález. Bylo mi na omdleníTo i mě, jak to čtu.
přiběhla doktorka s výsledky krve a že je tam všechno dobré Tak to je super. A že je ti hned lépe, že?
Hladala jsem na NETu radu jak na to a šla jsem do pytlíku na gumičku - náthnout mu ho a jak se vyčůral u prvního keře, tak jsem mu to sundala a bylo. To je dobrý nápad, to jsem doposud nikde nezaslechla. Já vždy zachytávala do mističky, ale od fen je to snazší..
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2014 17:48
- Nahlásit
Evey
Já vždy zachytávala do mističky, ale od fen je to snazší.. - no nevim, majitelka fenky tam psala, že jsou pod ní milimetry, že mističku tam teda nedá
Chtěla jsem vám sem nahrát, jak jsem natočila pajdu, ale ono to nijak jednoduše video nenahrává....nebo víte, jak na to?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2014 18:00
- Nahlásit
Myslela jsem, že toho využiju a uděláme s klukama nějakou velkou prochajdu, okruh tady v rekrezóně. Berry nemůže..takže nic a Worka bude šílet
Měli jsme dlouhá období, kdy jeden hafan byl nadupaný energií a druhý sotva šel. Tak jsme chodili do parku na kolečka, kde si ten jeden mohl lehnout a viděl na nás a druhý pobíhal kolem. Klidně na nějakou vycházku vyrazte, ale dělejte častější pauzy, kde si i ty sedneš. Berry si vyhoví a Worick může lítat kolem. Zvládnete to
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2014 21:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Klidně na nějakou vycházku vyrazte, ale dělejte častější pauzy, kde si i ty sedneš. Berry si vyhoví a Worick může lítat kolem. Zvládnete to - jó Alenko, to jde ale s poslušnýma berňákama ale ty mluvíš o Woričkovi Ten nikde kolem běhat nebude, možná v okruhu ,,po jeho"...kilometrovém Takhle by byla ideální každá prochajda, protože Worka by potřeboval naběhat! mnohem víc, i takhle se jen škube za krk na flexině Kdyby uměl lítat třeba 100m sem-tam a nevšímal si zvěře...co bych já za to dala
Dneska před veterinou čekal pán s nějakým jumbo labradorem (já se mám co smát, Berry musí shodit! má přes 53kg!) Tenhle rádoby čokoládový labrador, vypadal jako bull, choval se jako bull a na tlamě měl košík, bo startoval na vše, co se hnulo, psy, lidi se psy, lidi bez psů...Měli ho tam manželé, bylo vidět, že podnikatelé, něco přes 60. Když paní na recepci hlásila, že je to labrador, jen jsem převrátila oči. Pán mu venku v mezičase, co se ho snažil udržet, koukal na tlapky, tak jsem se paní zeptala, jestli má něco píchlé v noze? A ona, že neví, že ráno ho našli v kotci a kolem samá krev(Tom se smál, že nejspíš někoho sežral ) To mi zatrnulo, protože já tam měla na vyšetření tu moč a tady mne hned napadlo, jestli nečůral krev. Jak dopadli ale už nevím. Jen teda šílené, s takovým psem pak jít na veterinu Za prvé labrador v kotci (ráda bych si myslela, že ho tam dávají jen na noc) dle toho, že se choval jak lítá bestie, bych spíš řekla, že je v tom kotci furt, aby nezničil zahradu Ještě jsem zapoměla napsat, že taky v jednom kuse řval, do čekárny ho recepční vůbec nevzala a že je zavolají přímo do ordinačky, načež tam pak byl šrumec a neustálé třískání do dveří, to jsme všichni v čekárně doufali, že se neprovalí ven...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 10:06
- Nahlásit
worick
to jsme všichni v čekárně doufali, že se neprovalí ven...
To je u vaší veterinářky takový frmol? Z popisu to vypadá, že tam chodí hodně lidí. Já když dojdu k našemu vetovi, tak jsou přede mnou max. 2 lidi.
Ani jsem vám myslím neříkala, že si kolegyně z práce s sebou vozí pejsky. Pracuje na vrátnici, takže uhlídat psy pro ni není problém. Má 2 west highland teriery - Peggy a Kiky. I šéf si sem tam do práce s sebou vezme svého psa. Ani nevím, co to je za plemeno. Něco bílého, malého. Schválně jsem to ted hledala v atlasu plemen a nenašla jsem. Včera na mě přišla představa, kdybych si vzala do práce Barneyho...kancelář vzhůru nohama raz dva. Protože Barney je oproti psům z práce torpédo. Např. stojíme se Zdenou u vrátnice venku a Zdena volá na Peggy, aby si šla lehnout na deku. Peggy sedí opodál a kouká. Zdena zopakuje povel. Peggy se zvedne a rozejde se pomalým krokem, znovu se zastaví, pak se zase rozejde. Jako by se jí nechtělo ani za milion. To jsem Zdeně i říkala, že jsem překvapená, jak má klidné psy.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 11:41
- Nahlásit
Erwina mohu s sebou vzít kamkoliv ... pokud se tam nerozdává jídlo. To si pak myslí, že to je hlavně a přednostně pro něj.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 12:10
- Nahlásit
Drakopes
MartinaBarney
Kluci se chovají celkem klidně a spořádaně, pokud se tak chovají i ostatní Pokud začne být situace nějakým způsobem ,,divoká", stává se takovým minimálně Worka, začne vzrušeně pobíhat a štěkat
Jezdíme na vet kliniku schválně dopoledne, protože to jsme tam byli někdy i sami. Ale včera, asi ve strachu z prodlouženého víkendu, se tam navalilo celkem hodně lidí, za tu dobu, než jsme odsud odešli se tam vystřídalo nejmíň deset. Někdo ovšem třeba jen přišel koupit pipety, někdo vyzvednout pejska po operaci...
Něco bílého, malého - to bývá bišon, maltézák nebo větší je třeba coton.
Dneska nikde nebyla Dáša, asi byli někde na prochajdě s paničkou. Vracíme se, už jsme za sousedovým domem, já hodím okem dozadu a za náma se plíží tchánů zlaťák Argo Kluci na něj vletěli, tak jsem je uklidnila, ať ho nechají. Worka s ním zůstal vzadu a furt do něj musel něco vrkat, takže se do sebe pustili. Workovi Argo strhnul strup z nosu, co už měl skoro vyhojený, takže tam má opět krvavou rýhu (a dobře mu tak) Argo měl trochu krve pod krkem, možná se jen o Worku otřel. Pak už šli v klidu...museli jsme ho odvést zpátky Tcháni neví, kudy zase zdrhá...už byl snad i rok klid.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 12:17
- Nahlásit
Pěkné velikonoce všem!
http://www.youtube.com/watch?v=3iOUizYwIbA
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 13:44
- Nahlásit
worick
maltézák
Tak tento to je. V atlasu plemen je s dlouhou načesanou srstí a mašličkou na hlavě, šéfův je ostříhaný, tak mě to zmátlo.
Vlčáčková
Tak to je parádní video.
Taky všem přeji pěkné Velikonoce! Já si je užiju zase pěkně v poklidu. Žádné návštěvy nečekám, ani výzbobu jsem letos žádnou nedělala. Stejně bych to zase po pondělku musela uklízet. Zato v pondělí vyrazím nějspíš s Barneym na velkou procházku.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 15:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
Žádné návštěvy nečekám, ani výzbobu jsem letos žádnou nedělala. Stejně bych to zase po pondělku musela uklízet - já taky ne Venku je hezky, jarně, rozkvetlo i bez Velikonoc, doma stejně celý den nejsme. A práce venku nad hlavu, ne se ještě mořit doma s výzdobou
Je mi až k smíchu, jak už tři dny na potoce potkáváme bloudivé zoufalce, co se snaží někde sehnat vrbové proutky na korbáče Bohužel, pro naše sousedy je vrba jen zbytečný plevel, takže kde můžou tam ji zlikvidujou, že už ani kolem toho potoka malé nejsou, jen pár vysokých stromů... Vzpoměla jsem si, že kolem Vnorov(tady u Strážnice) by měla být plantáž vrb košíkářských, protože tam pletou koše. Až budem moci na výlet, tak si uděláme tam a pár prutů si ustříhnem a zasadíme někde tady, třeba za naším zadním plotem, kde je bažinka, protože tam prosakuje voda z náhonu Bude proutí alespoň pro příbuzné
Ještě jsem zapoměla dodat, že to máš fajn, že máš v práci možnost, pohrát si s pejsky. Ale pro mne by byl problém, potom dělat vůbec něco jiného
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 16:06 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
worick
protože Worka by potřeboval naběhat! mnohem víc a nezkoušeli jste někdy kolo, koloběžku či něco takového, to by se unavit mohl, ne? Pak už by jste jen skočili na krátkou společnou procházku, aby se Berry necítil odstrčený a bylo by.
Anebo coursing, nemáte někde poblíž?
MartinaBarney A co v práci? Spokojená?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 16:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Anebo coursing, nemáte někde poblíž? - ten mně lákal moc a myslím, že Worku(s jeho loveckým pudem) by mohl bavit. Blbé, je, že je tam povinnost košíku a na ten není zvyklý, ba ho ani nemáme Poblíž bohužel není, nejbližší asi 50km
Kolo, či koloběžka: kolo máme, ale u nás nejsou žádné cyklostezky, kde by mohl běžet u kola. Teda vždycky jen kousek. A přepravit se tam autem. U kola běhat neumí a mám obavu, že by to cyklistu mohlo stát život Ale naváděla jsem Toma, že by mohl zkusit vzít Worku tady do té naši rekrezóny, kde je jedna bezva cyklotrasa(bez aut) a nechat ho běžet na volno. On se bojí, že by mu zdrhnul do lesa za prvním, co by se tam mihnulo, já jsem si říkala, že kdyby jel dost rychle, aby musel běžet, tak by se bál, aby mu neujel a třeba by to ustál. Blbé je, že kdyby fakt zdrhnul, tak je to tam místo ,,neomezené vlády" jednoho myslivce(a jeho kámošů) s požehnaním jeho přátel z LesyČR
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 17:14 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
Kdo objednal ten slejvák nad Vyškovem?! Já, že vezmu psa, rovnou se stavím hodit poštu do pošt. schránky a půjdem na delší procházku. V polovině naší cesty začlo pěkně pršet a nebylo se kam schovat. Jak to mohlo dopadnout, že! Barney zdržoval pořád, před barákem si navíc lehl na trávník - asi tím chtěl dat najevo, že domů nepůjde. To už mi bylo jedno vcelku, protože pršet skoro přestalo.
Evey
A co v práci? Spokojená?
Jojo, jsem. Hlavně jsem ráda, že tam je super kolektiv. Ač jsou tam lidi daleko starší než já, tak si s něma dobře rozumím a je s nima sranda. Šéf je taky v poho. Staly se mi 2 takové věci, které jsem pokazila díky mé nepozornosti a měla jsem nervy, že mi druhý den ráno vynadá. Ale ani na jeden můj průs...mi neřekl špatné slovo, jen že si příště mám dávat víc pozor. Jediný, co mi trochu vadí je to vstávání. V práci musím být v 6:30, takže v 5:20 lezu z postele. Kdyby bylo na mě, tak jezdím radši na 7 a jsem v práci dýl. Jen abych měla pár minut spánku navíc...
No, to je vrchol!!! Ono tam už neprší a začíná se to protrhávat.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 19:35
- Nahlásit
Dneska u nás byli na návštěvě naši s babičkou a brácha s manželkou... Takže plný dům... Kesska miluje návštěvy, tak se mohla potrhat radostí... Mikša návštěvy moc nemusí, ta se zašil na půdu... Takže já mám Velikonoce za sebou a teď budu dva dny jen odpočívat, zítra vyrážíme na výlet a jinak si budu číst... tady spadlo odpoledne jen pár kapek, ale před chvílí mi volala mamka, že dobře dojeli a že od Brna do Vyškova lilo jak hrom... naštěstí u nich jen zahradnický deštík...
Včera jsem napsala Míšovi Michall, jestli jsou v pořádku a jak se jim daří, odpověděl, že jsou v pohodě, jen nemají dost času, že se Tá ta určitě brzy ozve...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 20:00
- Nahlásit
Kessie
Včera jsem napsala Míšovi...
- tak to jsem ráda, že je to jen přehršlí práce
Dneska u nás byli na návštěvě naši s babičkou a brácha s manželkou... Takže plný dům... - já jsem dneska celý den sama jen s klukama, tak jsem dopoledne uklidila barák a od té doby jen pleju a kopu a pleju a kopu přišla jsem před 10minutama domů Popravdě, kolem 16h jsem byla doma na oběd, protože už mi to lezlo krkem...jenže ono mi to dlouho zahálet nedá
MartinaBarney
Kessie
Kdo objednal ten slejvák nad Vyškovem?!
a že od Brna do Vyškova lilo jak hrom.. - no koukám zpětně na radar a převalilo se to tam přes vás... My máme teďka velký mrak pod náma, směrem na Bratislavu a začíná se tlačit trochu i k nám, možná něco málo sprchne.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 20:02
- Nahlásit
Aha oprava, ten obr nás podešel, ale nám se tam teď dělá nějaký pidi mrak
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 08:19
- Nahlásit
Ráno sluníčko, nebe jak vymetené, couráme rosou v parku a najednou koukáme na JZ, jestli nad Nuselským údolím smog? Ne, mrak a teď už je zataženo přes celou oblohu ...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 08:47
- Nahlásit
Takže kontrolní velikonoční prověrka. Posnídala jsem mazanec. Mám - vejce vařené + čokoládové, zajíc čokoládový + perníkový, trubičky, kokosky, slivovici, vodku, fernet, chlebíčky budou vzápětí. Ještě něco mi chybí, tedy kromě koledníků? Koukám nikdo, nikde...
Drakopes
Ne, mrak a teď už je zataženo přes celou oblohu ... Tak je to spravedlivé, tady taky.
MartinaBarney
Jediný, co mi trochu vadí je to vstávání. V práci musím být v 6:30, takže v 5:20 lezu z postele. Tak to já mám zase naopak, raděj si ráno přivstanu, abych byla dříve doma.
worick
ten mně lákal moc a myslím, že Worku(s jeho loveckým pudem) by mohl bavit. Též jsem si to myslela, ale Elza vůbec neběžela. Koukala na mě jestli si jako myslím, že je úplně blbá, že to co se tam třepotá je jen nějaký umělý střapec. Náhubek jsme mít nemuseli, běhalo se po jednom.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 10:19
- Nahlásit
Evey
Koukám nikdo, nikde...
U nás je to taky nezvykle klidné. Chodí jen děti a pár dospělých. Hasiči ještě hasí v Lanškrouně a oba "naše" myslivce jsme potkali v lese.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 10:53
- Nahlásit
Evey
Mám.... - šílenec páni jo, ty teda vychystáváš to čekáš hodně koledníků... Já ...mám maximálně tak zamčeno a neotevřu, ani kdyby sem lezl sám...no nevim kdo
Též jsem si to myslela, ale Elza vůbec neběžela. Koukala na mě jestli si jako myslím, že je úplně blbá, že to co se tam třepotá je jen nějaký umělý střapec. Náhubek jsme mít nemuseli, běhalo se po jednom. - no to je druhá varianta Taky jsem si říkala, že Worka se na to nechá nachytat možná jen jednou, ale zkusit jsme to právě chtěli. To máte bezvadné, že se běhá po jednom Jak jsem četla v propozicích, tak musí mít náhubek právě, aby se o střapec nakonec neservali...což je i dost pravděpodobné, tam nevylučuju, že by to vyprovokoval i Worka, protože je zvyklý si na Berryho otevírat hubu a taky, že mu Berry vždycky ustoupí
Já tu včera byla, ale jinak nikdo, tak jsem ani nepsala, abych zase ne jen já My jsme včera byli půl dne u mamky s příbuznýma, ale dneska už musíme někam vyrazit s těma klukama. Tom se chystá vzít Worku běhat, my jim s Berrym přijedem autem naproti a trošku pochodíme kolem Akorát je teď pěkně mokro, protože včera u nás byly dvě bouřky. Jedna: tak u nás pár kapek, u Pekárny normoš kaluže jak blázen což se vyrovnalo za čtvrt hodiny, kdy došla druhá...a to už byla pěkná šutora Byli jsme už u mamky, tak jsem to tu neviděla v reále (naštěstí) ale zahrada je pěkně spláchnutá Pořád jsme ještě nezprovoznili ten srážkoměr tak vím prd
Drakopes
Ne, mrak a teď už je zataženo přes celou oblohu ...
Dneska(zatím) na radaru nemáte nikdo nic, všechno je (krom Tater ) jen nějaká nízká oblačnost, taky máme, už se to sem celkem navalilo A hodně fučí
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 13:41
- Nahlásit
worick
páni jo, ty teda vychystáváš Ale nebylo to vůbec v plánu. původně jsem měla nakoupené jen nějaké sladkosti + trubičky.
v týdnu mi mamka dala těsto na perníky, že to mám upéct, no budiž... pak padla zmínka o tom, že dojede ségra a že jí na Vánoce chutnaly kokosky, takže asi tak ... Dodělávala jsem to včera večer a nadávala si, jak jsem blbá.
No a výsledek - 3 koledníci a jednoho (bratrance) jsem propásla, tak doufám, že neuschnu a rok zase vydržím. Čtvrtku jsem nenalila ani jednu, no a ten zbytek se snad nějak pojí...
Taky jsem si říkala, že Worka se na to nechá nachytat možná jen jednou, ale zkusit jsme to právě chtěli. Jestli by vyběhnul poprvé, tak si myslím, že by ho to bavilo...
Strejda
Hasiči ještě hasí v Lanškrouně Áha, tak proto je tak zataženo, on to kouř...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 14:18
- Nahlásit
Evey
A přijela teda ségra? Tak to jezdí celkem často...na Vánoce, Velikonoce....to je skoro jak můj brácha z Prahy
no a ten zbytek se snad nějak pojí... - no šak to U tebe bych problém neviděla Ale my jen žerem a kynem
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 15:05
- Nahlásit
worick
Ale my jen žerem a kynem
Lhát se nemá. To mě učili v pionýru.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 15:06
- Nahlásit
Evey
on to kouř...
Jo. Zatím nevětrej.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 16:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Včera, že tedy Tom půjde s Woričkem běhat a my pro ně přijedem s Berrym autem a půjdem kousek naproti. Worka, jak viděl postroj nadšením zrovna nehýřil Zato Berry jak viděl, že se pakujeme do auta, nevěděl od radosti co dělat a udělal to, že než tam do kufru Tom přistavil rampu, tak tam skočil sám, bohužel jen předníma a snažil se tam vydrápat i zadníma, což se mu nepovedlo a pádloval předníma a zůstal viset na hrudníčku a hrabal těma zadníma, než Tom skočil a hodil mu tu prdel do auta Takže jestli ho doteď kvůli něčemu bolela přední, tímto si rozhodně nepomohl...jelit jeden
Worka byl po běhu spokojený a myslím, že by běžel rád i víc, ale toma bolely kolena, protože Worka nejvíc tahá z kopce a to brždění je hnus, to si ještě pamatuju, když jsem s ním běhala já
Berry byl ale strašně nervozní, když zjistil, že my jedeme sami, na místě vyběhnul z auta a lítal sem a tam a hledal je, nevěděl kam za nima má utíkat Snažila jsem se mu to vyložit, jak to je, po chvíli snad pochopil. Když se Worka s Tomem blížili, Tomáš ho pustil a on běžel k nám, Berry mu vystartoval naproti a já se bála, aby to nedopadlo, jak když jsem s ním přijela sama z veteriny, kdy ho Berry málem sežral. Ale dobré Berry ho nadšeně vítal, skákal a jančil, jako by se mu vrátil bůhví odkud, přitom to bylo sotva půl hodinky
Strejda
Evey
Nečáknulo vám dvěma dneska pořádně? Valily se tam mraky jak blázen U nás tak normoš slejvák A už máme opravený srážkoměr (baterky, jak jinak ) a napršely 4mm....dobré něco
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 16:33
- Nahlásit
worick
Nečáknulo vám dvěma dneska pořádně?
Ty myslíš, že jen dnes?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 17:46
- Nahlásit
Venku bouřka ... vzpomínám na Alfrédka a poprvé po 12 letech se kvůli bouřce nestresuju. Erwin klidně pochrupuje u pootevřených dveří
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 18:53
- Nahlásit
Strejda
on to kouř...
Jo. Zatím nevětrej. Ani nedýchám.
worick
Nečáknulo vám dvěma dneska pořádně? Vůbec, ani kapka. Zataženo je celý den.
A přijela teda ségra? Tak to jezdí celkem často...na Vánoce, Velikonoce myslím, že zatím ještě ne. Je tu snad každý měsíc.
jak je pořád zataženo, tak ani ty pampeluchy nekvetou. jak děláš med, nějak takto? URL
|