Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2014 21:17
- Nahlásit

Evey
Tak se přiznejte. Kdo z Vás prodává ty kabelky? -

Drakopes
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2014 21:27
- Nahlásit

Evey kabelky? něco mi uniklo?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2014 11:03 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Včera den plný akcí ...
v poledne jsem po třech letech vytáhla koloběžku. Kluci ji nesnášeli, pletli se pod kola, štěkali. Erwin ji znal jen zaparkovanou v bytě. Dofoukla jsem gumy a jezdila po obyváku a zakazovala mu na mě skákat. Venku byl vzorný. Vedle mě a metelil. Nekřížil cestu a nenadával mi:)

Odpoledne jsme už bez koloběžky, ale s Jirkou vyrazili na procházku (8,5 km). Bohdalecký les, Grébovka, skončili jsme v půlšesté v pizerii na pizze a dvou deci červeného
Na Bohdalci v lese toho kvetlo spousta. Fialky, podléšky, zběhovec, ... ale tohle nevím:
Dotaz do pléna: Co to je?

worick
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2014 11:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Mirka myslí, jak jsou tady každou chvilku všechny diskuse zaneřáděné spamem - reklamou na kabelky Nerada bych to zakřiknula, ale je zvláštní, že na naše forum to dali málokdy, snad jen jednou...

Včera jsme výletili na Svatý Hostýn, čímž jsme si udělali ,,velké oko" u tchýně, neb jsme jí nabídnuli, jestli nechce jet a ta se tetelila blahem. Jeli jsme tam ne, že by jsme chtěli zrovna tohle místo navštívit, i když pro zajímavost, aby jsme vůbec věděli jak to tam vypadá ...dobrý. Já jako neznaboh jsem nijak zvlášť nadšená nebyla o to míň, když se to tvářilo jako staré a pak jsem zjistila, že je to vlastně ,,moderní" stavba, mladší o 100let než náš obyč kostel. Kessie promine Jeli jsme tam proto (asi jsem to tu už písla) že jsem si odsud pro sestřenku (respective mamka) objednala takové to pěnové puzzle-podložku pro mimino(batole) tak aby jsme ušetřili za poštovné, domluvila jsem si tam vyzvednutí a naplánovali výlet kolem Hostýnka. Líbila se mi tam Jurkovičova Křížová cesta, protože jeho stavby jsou moc pěkné, malebné...(ze zkázy Libušínu je mi nanic ) A okolí baziliky na tom vrchu. Já mám totiž ráda staré věci...a pak zase až ty úplně nové, hodně moderní.
Pár fotek...na poslední jde Tom hledat mamku, neb nás měla čekat a někam se nám ztratila Nakonec přišla úplně odjinud

Staré věci...to mi připomělo, jak jsem v pátek přišla uřvaná domů z prochajdy, protože jsem objevila, že nějaká ku...! nechala porazit dva obrovitánské, snad největší a nejstarší topoly, co jsem kdy viděla, vedle domku Tomovy báby (už tam bydlí jeho bratránek, nedivila bych se, kdyby v tom měl i on prsty... ) Lidi si tu neváží ničeho, na vesnici je to snad ještě mnohem horší než např. v Praze. Vím, že tam je hnacím motorem spíš zisk, aby bylo na co lákat turisty ale třeba i těch hezkých zelených míst, má Praha ještě hodně, i buduje nová...tu se jen ničí a ničí

Evey
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2014 16:47
- Nahlásit

Drakopes

Odpoledne jsme už bez koloběžky, ale s Jirkou vyrazili na procházku (8,5 km).
Vrtá mi hlavou jak jsi se tak pěkně zvládla nafotit.
Dotaz do pléna: Co to je? Máme to u našich, dávalo se to třeba do dušičkových vazeb, ale nevzpomenu si na jméno. worick bude jistě vědět.

worick
ale je zvláštní, že na naše forum to dali málokdy, snad jen jednou... no právě
nechala porazit dva obrovitánské, snad největší a nejstarší topoly, co jsem kdy viděla, A nebyly třeba uvnitř shnilé? Taky jsme tu měli pár velkých, ale začaly být u cesty nebezpečné.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2014 19:46 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

teda nechápu, jak jsi mne ráno Alenko s tím příspěvkem stihnula předběhnout, vždyť když se to sem dávala, nic tu nebylo
Drakopes
Venku byl vzorný. Vedle mě a metelil. Nekřížil cestu a nenadával mi: -
Odpoledne jsme už bez koloběžky, ale s Jirkou vyrazili na procházku (8,5 km). Bohdalecký les, Grébovka, skončili jsme v půlšesté v pizerii na pizze a dvou deci červeného
- teda, to koukám jak blázen jste se teda vytáhnuli tolik už odmítá chodit i Tom
Dotaz do pléna: Co to je? Máme to u našich, dávalo se to třeba do dušičkových vazeb, ale nevzpomenu si na jméno, worick bude jistě vědět. - to víš, že vím Evey to určila správně...mahonie přece Zrovna doteď jsem kolem malátila plevel. Vědět, že tu bude o ní řeč, nafotím ty naše Taky to ještě nejsou žádní obři ale zato se parádně rozlézá. No...i tam, kde už ji ani nechci, ale nemám to srdce ji vykopat a vyhodit Je to vděčný keř

worick
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2014 19:49
- Nahlásit

Evey
obrovitánské, snad největší a nejstarší topoly, co jsem kdy viděla, A nebyly třeba uvnitř shnilé? - Z cca 15m jsem na nich nic neviděla, ale až k nim jsem nešla, jsou tak jako za stodolou a motal se tam majitel. Je po mrtvici a byla jsem v takovém rozpoložení, že jsem měla chuť ho dorazit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2014 20:04
- Nahlásit

worick
tak to ste měli krásně, já si říkala, kde to je, že to místo znám a vůbec mi to nedocvaklo.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2014 20:48
- Nahlásit

mahonie
hmmm, to jsem zvědavá, jestli si to zapamatuju díky)
Vrtá mi hlavou, jak jsi se tak pěkně zvládla nafotit. - vždycky jsou kolem nějací lidi a v parku je známých

Dneska večer jsme šli na pivo nahoru k vodárně, je tam Kafárna - jmenuje se Na kus řeči. Seděli jsme na lavičce - spousta hafanů. Než jsem přinesla pivo, Jirka držel Erwina za krk, ten kňučel, že jsem se ztratila ... zase se předvedl, mamánek jeden

Strejda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2014 21:20
- Nahlásit

Drakopes
kňučel, že jsem se ztratila ... zase se předvedl, mamánek jeden
Barbíně se to dnes taky stalo, když jsme se Sally odcházeli na stopy. Ne, že by byla tatánek, ale měla strach, jestli Sally nedostane v její nepřítomnosti nějaké žrádlo.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2014 23:52
- Nahlásit

Drakopes

mahonie
hmmm, to jsem zvědavá, jestli si to zapamatuju

to půjde - vždy, když uvidíš stejnou kytku, vzpomeň si na film "Policejní akademie" - píše Yura

worick
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 00:28
- Nahlásit

Drakopes
to půjde - vždy, když uvidíš stejnou kytku, vzpomeň si na film "Policejní akademie" - píše Yura - první jsem vůbec nechápala... asi 10sec. mi trvalo, než mi ,,cvaknul" seržant Mahoney

worick
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 00:29
- Nahlásit

Strejda
Barbíně se to dnes taky stalo, když jsme se Sally odcházeli na stopy. Ne, že by byla tatánek, ale měla strach, jestli Sally nedostane v její nepřítomnosti nějaké žrádlo. - už včera jsem přemýšlela, že ti písnu, co ta vaše Bárbína? Že nepodáváš pravidelná hlášení, jak roste holka

worick
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 00:32
- Nahlásit

cernej caj
Ty už jsi se vzpamatovala??

Pro vás věci neznalé prásknu, že Kristýna měla včera svatbu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 00:50
- Nahlásit

worick
Pro vás věci neznalé prásknu, že Kristýna měla včera svatbu
Jo. A byla teda moc pěkná. Ulovila jsem zajímavou fotku - co lidi umí s rukama . Kdybych v té době už nevěděla, kdo je ženich, tak bych díky umístění mužských tlapek na černým čaji byla úplně zmatená, kterej si jí to vlastně majetnicky drží.

Strejda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 06:57
- Nahlásit

worick
jak roste holka
Neroste. Asi jsme si koupili miniaturu. Ale je jak Blanarovičová v jedné pohádce. Čert malej, ale šikovnej. Ona je to postava z mnoha filmů. Když se chce mazlit, tak chrochtá jak Sandra Bullock ve filmu Slečna drsňák.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 08:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Neroste. Asi jsme si koupili miniaturu - co máš z toho, však na výstavy se myslím stejně nechystáte...Berunka je taky prcek, když se mě na něj onehdá vyptávali majitelé toho kousavého berňáka kouleli očima, že mu je ,,už 6" Prý je malý mysleli, že je to ještě dorostenec. Jejich prý je teda skoro jednou takový...a když podotknuli, že je i strašně tlustý, tak jsem si zrovna řekla, že tuším, z čeho jeho problémy pramení - z nezájmu Když někdo řekne, že je ještě o hodně větší a tlustější než Berunek, tak to už je něco teda...

Zapoměla jsem napsat, že včera bylo u nás teda fakt nádherně Trochu foukalo, ale 22st Já jsem pracovala jen v tříčtvrťákách a nátělnku Snad tisíc lidí přešlo, projelo kolem - všichni na procházkách a divili se i ušima, že v neděli mlátím motykou Jenže já výletila v sobotu, když oni všichni pracovali a navíc: v neděli je všude tak božský klid, nikdo nic neřeže, nejezdí skoro auta(náklaďáky už vůbec ne) Jen ptáčci zpívají...To jsem v zahradě nejradši

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 09:16
- Nahlásit

worick
nojo, to vis, my skoro abstinenti

Vlčáčková
tak bych díky umístění mužských tlapek na černým čaji byla úplně zmatená tak se pak budu těšit, až ukážeš

worick
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:48
- Nahlásit

Vlčáčková
cernej caj
Ulovila jsem zajímavou fotku...Kdybych v té době už nevěděla, kdo je ženich, tak bych díky umístění mužských tlapek na černým čaji byla úplně zmatená.. - teď jsem zase zmatená já Ty jsi byla Kristýně na svatbě, vy jste kámošky? To mi nějak úplně ušlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 10:57
- Nahlásit

worick
tak já bych to nedefinovala úplně jako kámošky, ale párkrát sme se už viděli, i s mužem Přidám k tomu vtipnou historku, jak sem chtěla koupit od vlčáčkové knížku, tak muž po domluvě se stavil v obchodě a dodala jsem křestní, aby hledal, páč sem si říkala, že příjmení by nedal. Takže muž si myslel, že vlčáčková je ofiko jméno a normálně tam naběh a ptal se po paní vlčáčkové

worick
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 11:12
- Nahlásit

cernej caj
normálně tam naběh a ptal se po paní vlčáčkové -

A já se přidám s historkou, jak jsem Ti chtěla poslat to přání Když jsi před pár měsíci poslala ty ukázky pozvánek atd., byla tam adresa, tak jsem se zaradovala, že vám můžu poslat blahopřání. Teďka ho schválně jedu koupit, sednu, vypíšu, jdu nadepisovat obálku a: doprčic, vždyť já vůbec nevím, adresu a vlastně ani, čí ta Kristýna je?! A proč jsem si já blbka myslela, že jí můžu poslat to přání?? Vzpomínala jsem, kdo by na tebe mohl mít kontakt a somrovala jsem...jak netovýúchyl Nikdo. Pak šlapu s klukama a nadávám si, že jsem fakt už asi sklerotik a najednou mi cvaknulo, doma se znova kouknout na ty tvé pozvánky....a našla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 11:36
- Nahlásit

worick
nojo, šikovná seš, poradila sis
Ale fakt to bylo první, co mě napadlo při razítku z pošty. Že je to od tebe a hrozně mě to potěšilo, páč tam člověk ví, že to není příbuzenská povinnost to poslat, aby se neřeklo

Strejda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 12:51
- Nahlásit

worick
co máš z toho, však na výstavy se myslím stejně nechystáte...
Vcelku o nic nejde. Všechny feny, kólií počínaje, byly přerostlé. Teď na nás vyšel trpaslíček. Holt ani značkový pes nemusí mít všechny katalogové parametry, no.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 15:03
- Nahlásit

cernej caj
ptal se po paní vlčáčkové
Naštěstí je kolega vtipnej a pohotovej. Navíc je zvyklej na různé podivnosti, někdy velké podivnosti, spojené s mojí osobou. Takže to přežil.

worick
Ty jsi byla Kristýně na svatbě, vy jste kámošky? To mi nějak úplně ušlo
Neušlo Ti nic. Já tam byla šmírovat na obřadu. A nelituju toho, bylo to fakt pěkný, netradiční. Navíc černej čaj se málem vdala za jinýho chlapa, kterýho jí tam vyjmenoval pan starosta omylem, ale nedala se, nepřešla to taktně a upozornila pana starostu, že toho chlapa si teda určitě nevezme, že tam dovlekla jinýho s jiným jménem.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 15:04
- Nahlásit

cernej caj
tak se pak budu těšit, až ukážeš
Můžu to hodit sem?

worick
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 15:44
- Nahlásit

Vlčáčková
Můžu to hodit sem? - jí se neptej musíš!

Já tam byla šmírovat na obřadu. - ty jsi to měla někde poblíž?
Navíc černej čaj se málem vdala za jinýho chlapa, kterýho jí tam vyjmenoval pan starosta omylem, ale nedala se, nepřešla to taktně a upozornila pana starostu, že toho chlapa si teda určitě nevezme, že tam dovlekla jinýho s jiným jménem. - tak to by ani nenaplánovala...fakt dobrý

worick
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 15:45
- Nahlásit

Strejda
Holt ani značkový pes nemusí mít všechny katalogové parametry, no - my máme oba ,,značkové" a oba jsou ,,ňáký divní"

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:16
- Nahlásit

worick
ty jsi to měla někde poblíž?
Asi 20 minut autem.

Hledala jsem teď tu fotku. A víš, co? Je v čudu. On se mi v té chvíli, kdy jsem s nima něco dělala zasekl PC. A je prostě pryč. Nemůžu ji najít.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:32 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Tak dávám hnusně rozmazanou, která byla v sousedství té povedenější. Plus jednu lepší, romantickou.

Evey
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 20:42
- Nahlásit

Krátké shrnutí dění posledních dní.
2 dny jsem měla rýmu, nyní OK. v pátek dovezli 50 metráků briket, nyní jsou pod střechou.
V sobotu dojel vodař zapojit termostatickou baterii, nebylo to tak jednoduché jak se zprvu mohlo zdát, padly 3 kachličky a nějaká trubka. Nyní baterie už funguje, nicméně díra po kachličkách zůstala.
Změna času zatím bez fyzických či psychických následků.

Strejda
Holt ani značkový pes nemusí mít všechny katalogové parametry A kolik má pruhů?

<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání