| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2014 10:48
- Nahlásit
worick
a pouzivas neco na ne at na ne nelezou?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2014 10:51
- Nahlásit
worick
jak to bude s našima výletama...?? Si pořídíte kočárek.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2014 12:32 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
nemůžem brát jen jeho, to by Berry vůbec neunesl, stačila ta poslední veterina jen s Woričkem
Máme to taky tak. Když jsme jezdili k vetovi s Barbínou, musela jet Sally taky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 08:01
- Nahlásit
Strejda
Máme to taky tak. Když jsme jezdili k vetovi s Barbínou, musela jet Sally taky - je to fakt těžké, oni bez sebe za těch 6let nikdy nebyli, poprvé jsme to udělali teďka s tou Workovou pacinou a nestálo to za to
Včera jsme šli, že jen na takovou menší prochajdu naproti k větrolamu pravda, je to zase hodně do kopce, jenže Berry šel najednou dobře a to i přes to, že už jsme ráno byli na kopci nad náma na ty májůvky. Teď šla s náma Dášena rovnou, lapla nás hned na potoce. Já, když už jsme tam byli, jsem náhodou omrkla houbová kola tam a čuměla jsem, protože jsem májůvky zase našla Čuměla proto, že vím, že i tam někam lidi chodí, i můj strýc, tak jsem myslela, že tam nic nebude. Pak jsem se s tím ovšem musela v igelitce táhnout(ne, že by jich bylo tolik, ale přehazování igelitky a flexiny neustále z ruky do ruky, taky nic moc ) a zmoknuli jsme snad třikrát Teď ráno ukazovali ve Snídani s Novou Poličku...a tam svítilo sluníčko Tady bylo ráno úplně zakaboněno jako na déšť, sice neprší, ale zataženo je nějak pořád.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 08:15
- Nahlásit
worick
Teď ráno ukazovali ve Snídani s Novou Poličku...a tam svítilo sluníčko
Tak jim nevěř. Jsem v Poličce. Leje.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 10:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Tak jim nevěř. Jsem v Poličce. Leje. - to je dobré teda Když jsem koukala z okna, pojala jsem podezření, že i když se to tvářilo jako přímý vstup reportéra, podle trička co měl na sobě, to bylo nejspíš předtočené...
Berry dneska evidentně pajdá míň, tedy skoro vůbec. Takže veterina se odsunuje, prozatím. Každé ráno mu to předloktí promazávám arnikovým olejem a dostává stříkačkou hrníček kopřivového odvaru. Hodně lidí si na nemocná kolena rozdrtí na noc lopuchový list a zabalí do igelitu. Jenže na chlupatého psa to asi nezabere a hlavně by mu to tam do rána nevydrželo Do přeočkování to máme ještě víc jak měsíc, takhle by se nám to hodně posunulo a příští rok by jsme tam možná jeli ve sněhu takže jsem i ráda (a i vzhledem k počasí - s velkým chlupatým mokrým psem - je blbá manipulace ) U nás leje taky. Když jsme šli na ranní obchůzku, byla kosa jak prase, málem my jektaly zuby i v prošívané vestě. A smoklilo, i když leják to ještě nebyl. Cestou zpátky už se trochu víc rozpršelo a teď regulerně leje. Ale jsem ráda, snad to přírodě alespoň trochu od toho sucha pomůže. Kruciš, asi nám došly baterky ve srážkoměru, tak vím prdlajz. Strašně mně to štve
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 11:27
- Nahlásit
worick
jak mu chutna odvar? a nechces jim davat i odvar z makovic? (jak bylo v tom filmu martin a marketa nebo jak se to jemnovalo, kdo videl)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 14:27
- Nahlásit
cernej caj
no, nadšený zrovna není, ale on je hrozně hodný (teda oba kluci) a od paničky vezmou, co jim dá. takže ho sice dobrovolně nevypije, ale velkou stříkačkou do huby to natřikrát vychlemtá
Odvar z makovic- se tady ještě před cca 50lety praktikoval u nespavých (řvavých ) nemluvňat
Vidíš! Ten kluci můžou dostat, až bude hárat Dášena Ona bude nadržená běhat kolem nich a ti budou chrápat...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 19:03
- Nahlásit
worick
no prave, v tom filmu to bylo tak, ze chlapek dal deti nahlidani duchodkyni ze spodniho patra a kdyz prisel domu, desne se divil, ze nelikviduji byt ale spi a zenska, ze jim dala odvar z makovic... tak on bezel kontrolovat, jestli dychaji a do toho vesla necekane jeho manzelka po dlouhe dobe svoji absence, asi doufajice ze uvidi jak jeji muz deti naprosto nezvlada a oni tam total v limbu a ona nechapava, jak toho docilil
ale je supr, ze sou takovi hodni v tomto ohledu.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2014 05:50
- Nahlásit
Ahojte, všechny moc zdravím a taky gratuluji k nedávné svatbě... Včera jsem dočítala posledních pět stránek... nějak nestíhám v poslední době... U nás nic nového a vše v pohodě... ťuk ťuk... teda klíšťata jsou všude, po muchlování s Kess už jsem jich několik lezoucích zabíjela i na sobě... asi jsou fest přemnožená, protože nám vždycky stačil ten přírodní odvar z rozmarýnu a klíšťata nebyla... teď už měla Kess dvě a Mikša každý den něco (MIkša ale odmítá pangamín) - včera jsem koupila pipety, ač nejsem jejich přítel...
Worick - poutní místo Hostýn samo o sobě není až tak poutavé, přesto to tam miluji... ale krásná a skvělá je procházka z Tesáku na Hostýn... nebo z Tesáku na Troják nebo kdekoliv v okolí... třeba kolem Rajnochovic...
Jinak moc hezké fotečky...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2014 08:03
- Nahlásit
Kessie
páni návrat ztracené dcery
Klíšťata Pokud nějak neví, co je žere, snad bych zkusila nějakou genetiku. Třeba jim vložit nějakou potvoru do genu, co je zabije a vypouštět je zpátky, aby si to předaly Já vím, do přírody není radno zasahovat, ale nějak mne nenapadá, komu či čemu by mohlo klíště chybět
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2014 10:16
- Nahlásit
Dneska bylo ráno sluníčko, teď se tam nějaká mračna navalila, tak je polojasno, ale kosa jak prase furt je...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 06:43
- Nahlásit
worick
ale kosa jak prase furt je... Já byla v pátek v Praze. Měli tam krásně teploučko. Ve Stromovce byla spousta psů, ale žádný Drakopes.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 07:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Já byla v pátek v Praze. Měli tam krásně teploučko. Ve Stromovce byla spousta psů, ale žádný Drakopes. - to máš taky hlásit předem tohleto... U nás bylo odpoledne taky 17st, ale musel být člověk schovaný ,,za větrem" Když fouknul ten severák, byla zima jak čert A dneska ráno jinovatka jako prase, nenafotila jsem si rozkvetlou magnolii a nejspíš bude trochu omrzlá, tak už ani nenafotím
A na vás dvě jsem zrovna včera myslela Bývalo dobrým zvykem, že jsem ráno přišla ke compu a už tam bylo alespoň pár řádků od tebe. Poslední dobou nikde nic
Drakopesovi
vy máte důtku taky ani Alenka, ani Jirka...ani ťuk Naučte to prosím alespoň Erwína...děcka to na compu baví...jak se tam kdesi máte, nám tu teda písne on... Když mu Strejda prozradí, že má Bárbínu, bude tu pečenej-vařenej...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 07:48
- Nahlásit
worick
Drakopesovi
vy máte důtku taky
Drakopesová je na ME v Člověče nezlob se.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 11:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
čéče, ty jseš všude! Vzpomenu Poličku, jsi tam, vzpomenu Drakopesovi, máš zprávy od Drakopesů, nebo přímo z ME? To je dobrý
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 14:34
- Nahlásit
worick - u nás v posledním týdnu docela pršelo, každý den alespoň něco... minulý víkend jsem se vrátila do "normálního života", miloušové už odcestovali zpět do svých zemí a dohání všechno, co dvouměsíčním pobytem tady zanedbali... já jsem tedy tento týden taky doháněla... minulý víkend jsem si zasadila nějakou zeleninku... takže snad brzy všechno vzklíčí... nesadila jsem dřív, měla jsem strach, že to vyroste, zmrzne... včera jsem po škole ve Zlíně zůstala u našich, měla jsem tam domluvené u známého přezutí na letní pneu... takže jsem dojela až před chvílí a teď valím umývat okna, dokud je venku hezky... k večeru půjdem obejít ves a zítra na nějakou procházku... když jsem dnes přijela, sápala se Kess do auta... tak zítra asi někam poblíž vyrazíme...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 14:35
- Nahlásit
Drakopes - držíme moc pěsti i tlapinky!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 17:29
- Nahlásit
Tak schválně: má ještě někdo další vycvičené fógly, aby mu sbírali chlupy po psech??? Ještě dopilujeme pózování před foťákem, abych to nemusela zabírat skrz dveře, a bude to dokonalé. U schodku z obýváku už není jediný chloupek a že jich tam bylo! Teď pereme na sucho deku. Další fáze bude vyčesávání staré podsady pařátkama přímo z kožichů.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 17:32
- Nahlásit
worick
to máš taky hlásit předem tohleto... Já vím, ale vůbec jsem netušila, že se tam dostanu a budu mít čas.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 17:34
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak schválně: má ještě někdo další vycvičené fógly, aby mu sbírali chlupy po psech??? No já se picnu. To jsem ještě neviděla. Až budou u vás hotovi, ať letí k nám.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 18:02
- Nahlásit
Vlčáčková
Evey
Tak schválně: má ještě někdo další vycvičené fógly, aby mu sbírali chlupy po psech??? No já se picnu. To jsem ještě neviděla. Až budou u vás hotovi, ať letí k nám. - a kdyby přiletěli k nám, tak se s tím nemusí obírat a hodila bych jim tu hromadu, co jsme vyčesali po koupání Z toho by upletli celé sídliště
Přijeli jsme ze Žítkové, teď letím na večeři, zbytek večer
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2014 18:35
- Nahlásit
worick
čéče, ty jseš všude!
Jo, jsem všudezdejší. To nevíš?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 11:15
- Nahlásit
Vlčáčková - Tak to je bezvadný... fakt... Úplně mě to nadchlo...
Super je, jak je všechno v přírodě dokonale vymyšleno a funguje to... jen my, lidi, ten fungující řád tak nějak všeobecně ničíme...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 14:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Jo, jsem všudezdejší. To nevíš? - teď už začínám něco tušit To je z nějaké pohádky, že jo? Jen si nemůžu vzpomenout ze které... Ale mám hlavě takový hlas, jako Přeučila nebo Jančaříka..?
Kessie
Super je, jak je všechno v přírodě dokonale vymyšleno a funguje to... jen my, lidi, ten fungující řád tak nějak všeobecně ničíme... - ani nemluv, já už se skoro nemůžu dívat na Chcete mně? nebo různé dokumenty či pořady typu Nedej se. Pokaždé upadám do těžké deprese a hlavně mne ničí, že já to vím, ale jak já malinkatý nevzdělaný človíček s tím můžu bojovat, jak to změnit...
Včera ty rozhledy na Žítkové...nádhera Odstěhovala bych se tam z fleku... U nás už není normální kus lesa, všechno vymleté
Parkujeme
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 15:18
- Nahlásit
worick
To je z nějaké pohádky, že jo?
Nevím, ale určitě to je z nějakého filmu. Spojuje se mi s filmy od Svěráka.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 16:41 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
už jsem to našla(nedalo mi to a venku stejně doteď smoklilo) Je to z pohádky: Byl jednou jeden král! a říkala to ta babča princezně Marušce...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 17:03 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
...říkala to ta babča...
Babča se mi do toho pletla, ale myslel jsem, že to byla ta z Kulového blesku, jak pro ni nebylo dané slovo směroplatné.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 21:24 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Hlásím návrat: přivezli jsme juniorského mistra Evropy v ZATRE (já to dám Člověče, nezlob se!)
Jako ČR jsme vyhráli souboj federaci, v dospělácích jednotlivcích druhé místo (nehrála jsem). Hrála jsem City cup, tam jsme skončili čtvrtí, neb jsme se nemohli domluvit, kdo si vezme pohár.
S dítky jsme byi na spoustě akcí a aktivit - bylo to fakt super.
Kdo se chce kouknout, tak tady (listujte vlevo)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2014 23:42
- Nahlásit
Drakopes
Tak se tak probudím u telky a přemýšlím, jestlipak se ozve alespoň Jirka, když Alenka soutěží...Přijdu sem a hele: Ája už dorazila, ověšená kupou medailí To jste ale měli výživný víkend Koukám, že děcka si fakt užila, i té zábavy. A Alenka i toho draka vždycky někde vyčenichá...
(já ti dám Člověče, nezlob se!) - mi bylo to ,,člověče" podezřelé, ale teď, když vidím fotky chápu, co tím Strejda myslel
|