Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 21:16
- Nahlásit

cernej caj

gratuluji dodatečně k tvému muži a sňatku a tak....moc se omluvám, že jsem nepřijela taky, ale Vlčáčková ti měla vyřídit, že mě omlouvá ale prej tio nechtěla kazit tvůj krásnej den. Kromě toho, že se ve stejnou hodinu vdávala moje velká kamarádka v Brně v Líšni, tak jsem nakonec ani tam nedorazila, protože jsem našla psíkovi - čivavě - nové páníčky, aby nebyla utracena a zrovna jak nachvál pro ni přijeli z Kladna do Brna noví páníčci v poledne, a tak jsem nestihla ani jednu svatbu, no ale říkám si, že ten jeden život mladýho psíka za to stál, protože holky, svatby budete mít ještě třebas další ale ten pes má život jenom jeden

Strejda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2014 22:36
- Nahlásit

Evey
A kolik má pruhů?
Hodně. Je to Bernský SuperAdidas.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 07:32
- Nahlásit

Vlčáčková
A nelituju toho, bylo to fakt pěkný, netradiční. Navíc černej čaj se málem vdala za jinýho chlapa
děkuju moc, fakt sem se strašně bála, jak to lidi vezmou a moc mě to těší, že se líbilo.

No to mě pak ještě děda řekl, že sem se měla zeptat, ať mi toho zdenka přivedou ukázat, že bych si ještě mohla vybrat

jojo, můžeš to hodit sem - a doufám, že mi třeba pošleš do mailu nějaký hezký
a už jsi hodila - moc pěkný to máš, děkuju, romanticka je supr a to sem se ještě zasmála když vidím tetu co dělá muzikantům

Eninka
náhodou moc velkou zásluhu máš na čivavku Určitě jsem ráda, že jsi dala přednost jí. Navíc pro nás je to jeden ze šťasnejch dnů a pro čivavku třeba konečně první z těch šťastnejch. Ale můžem se někdy domluvit, vemu si od našich flašku svatebního bílýho co zbylo a můžem to u vás zapít dodatečně s Vlčáčkovou

worick
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 08:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Evey
A kolik má pruhů?
Hodně. Je to Bernský SuperAdidas.
-

Včera půl dne v zahradě, v 16h s vyplazeným jazykem bez oběda honem letět na prochajdu s klukama, protože na 17h byli domluvení tcháni s terrou na brambory. Už tady to nějak neštymulovalo, jelikož naše standartní prochajda má 1 1/2hodiny nejmíň. Tom jel do Veselí, tak jsem šla na druhý konec vesnice, že možná pošlapem až do druhé....podle času. Po 17 jsme byli na konci a nechtěla jsem se vydat do vedlejší vesnice, kam to vede po druhém břehu, protože třeba v polovině, by nás neměl kudy nabrat. Tak jsme v 17.15 dorazili k naší benzínce a to už jsem si říkala, že musí jet každou chvilku. Přirazil po půl šesté...tcháni už tam vyšilovali čekajíc nejmíň půl hodiny v zahradním domku. To je prostě celý Tom Než jsme ještě natankovali a dorazili domů, tak taťka už tam nebyl, mamka nám pomáhala(já ji posílala, že si to uděláme sami) a v 19h jsme to měli. Teprve jsme pojedli (pak ta linie má vypadat ) a já ještě upekla jablkové záviny ke snídani (jen z lístkového těsta) Ale to už jsem byla úplně groggy Tuším jsem ani tu českou detektivku neviděla do konce....

worick
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 08:18
- Nahlásit

cernej caj
Vlčáčková
Díky za fotky Moc se vám povedlo, jak jste udrželi styl Mám jen malinkou výhradu ke kytičce: co byly ty hnědé klásky? Ty se mi tam moc nelíbily...
A vlastně Kristýn, jak to nakonec dopadlo s příbuznýma, frflali moc?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 08:20
- Nahlásit

worick
co bylo to hnedy, to netusim ani nakonec, ja tam chtela obili nebo svetly zajeci ocasky trosku ale nakonec bylo tohle, zkusim to zjistit.
A jinak nefrflali, byli vsichni spokojeny a pokud nebyli, tak tvrdili, ze jo

worick
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 08:21
- Nahlásit

cernej caj
jééé, už jsi mně předběhla

fakt sem se strašně bála, jak to lidi vezmou a moc mě to těší, že se líbilo. - u nás by frflalo půl příbuzenstva proto se ptám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 10:24
- Nahlásit

worick
u nás sem proto většinu příbuzenstva nepozvala fakt jen prakticky nejbližší rodina a kamarádi - a jestli si frflaj doma, že nebyli pozvaný, to je mi sice líto, ale mít 100hlavou svatbu je moje noční můra

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 16:21
- Nahlásit

cernej caj
mít 100hlavou svatbu je moje noční můra
Teď už snad ne.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 18:23
- Nahlásit

cernej caj
u nás sem proto většinu příbuzenstva nepozvala
Máš recht. Nepozveš je a pomluví Tě, pozveš je a pomluví Tě taky. Já je pozvala a můžu říct akorát tohle: no, že jsem se na ně nevysrala!!!!!

worick
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 22:07
- Nahlásit

Vlčáčková
Máš recht. Nepozveš je a pomluví Tě, pozveš je a pomluví Tě taky. Já je pozvala a můžu říct akorát tohle: no, že jsem se na ně nevysrala!!!!! - nemáme náhodou společné příbuzné?!

worick
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2014 22:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Ráno jsem fotila, už kvete sakura
Berunek kontroloval boudy Tohle jsem nefotila, jakový máme bordel ale ty hromady trávy, co jsme museli povyvážet teďka na jaře ze zahrady. Patří k tomu i ta pravá polovina kompostéru
A Dášena pasoucí se na Berrynkově kosti
tady je vidět, kde jsme my s Berrynkem a kde si trajdá Woriček, dneska teda s Dášou, ale on tak chodí i sám, přes most ale nesmí, to čeká
Tohle je huskyna Jersey, dneska má basu nevím, jestli něco provedla, nebo hárá, ale tam chudina pěkně vyváděla, když jsme poodešli
Tohle je ten lovečák, co Workovi sem tam natrhne přes plot hubu. někdy tam má i kámoše labrouše. A nesmím je krmit a oni se nesmí s klukama honit kolem plotu Většinou stejně bývají zavření v přední části dvorku a chudáčci jen koukají bokem přes humna
Tady už nás čekají Argo s Májou

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 06:35
- Nahlásit

worick
nemáme náhodou společné příbuzné?!
Máme.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 07:03
- Nahlásit

Vlčáčková
presne jak rikas. A protoze zatim sem slysela jen nazory, ze akorat frflali a priste by je dotycnej nepozval ale jeste nikdy nazory ze nekdo litoval, ze tam ty lidi nebyli

Strejda
ano, mas pravdu, doufam, ze tahle predstava me uz nikdy strasit nebuee

worick
tyjo, konecne vidim ten vas domecek nejak poradne a musim rict, ze je vazne krasny a jak tam mate to posezeni u vody, to sem ani netusila, to je fakt luxusni
Si představuju, jak to vybízí k večernímu posezení s něčím dobrým po ruce

worick
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 07:55
- Nahlásit

cernej caj
a jak tam mate to posezeni u vody - sem si musela zvětšit, protože na malém se mi zdálo, že tam nemůžeš nic vidět...a ty jsi to rozluštila Sedíme jenom tady za barákem. Hlavní sezení mělo být v atriu před barákem, je tam vybudovaný i venkovní krb, dají se tam dokořán otevřít jak šoupačky z jedné strany do obýváku, z druhé do bazénu. Ovšem je to na jih a v létě je to na zdechnutí. Večer to jde, ale stejně tam není kolem velice nic vidět, takhle na vodu a do zahrady je to mnohem lepší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 09:56
- Nahlásit

worick
no mate to tam fakt moc hezky a ten výhled k tomu, to se vám nedivím, že radši sedáváte tady vzadu

worick
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 10:42 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
V létě vidíme z mola asi tak tohle
A barák zpředu je tu
Včerejší zahrada skoro odzadu také ještě není žádná nádhera
Však jsem ti říkala, ať si naplánuješ výlet i naším směrem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2014 14:42
- Nahlásit

worick
tak ten vyhled je bozi, o tom zadna

si vasim smerem rada neco naplanuju, ale tam je to horsi dopravne asi... no ocihnu moznosti a uvidime

worick
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2014 08:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Pěkně se to rozjařilo tak fotím a fotím protože jak jsem si nechávala dělat kalendář z našich fotek na tento rok, neměla jsem některé měsíce žádné fotky, musela jsem použít i staré Ono v létě po tom mamčině úraze elektrikou, nebyla nějak chuť na nic Včera jsem si vzala foťák a fotila jsem jednu z našich klasických obchůzkových tras, v podstatě nad náma. Akorát už zacházelo sluníčko, tak polovina fotek stojí za prd A už nestíhám, musím mazat za klukama. Dneska tady celkem dost fučí. Ale stejně jedem k zubaři, tak mi to ani neva.

Evey
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2014 14:51
- Nahlásit

worick
Jakou máte vlastně celkovou rozlohu pozemku?

worick
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2014 22:40 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Jakou máte vlastně celkovou rozlohu pozemku? - 12.000m2 Neptej se mě, kolik čeho to je na to jsem blbá Ale z toho pohledu z mola, vidíš i sousední pozemek a dominantu tvoří topoly až za pozemkem a z koupaliště. Pak je náš ještě k tomuto ten pozemek přes cestu, k potoku. Jéé, teď jsem se zabrala do hledání fotek pozemku a kromě fotek z dovolené v Malaysii, jsem našla i letecké fotky pozemku - rozestavěného baráku(já věděla, že jsme je někde měli ) Tohle je pohled přes koupák - tady je vidět koupaliště(to už bohužel vypadá hodně jinak, je vykácené a rozsypané, vlevo za náhonem (to je ta úzká řada stromů táhnoucí se za náma) jsou bílé stáje, při pohledu dál do vesnice je velká bílá stavba - to už je Pálenice.. A od zadu, od náhonu
Náš pozemek celkem poznáte, z jedné i druhé strany jsou pole zorané. Přes cestu jsou bílé stavební buňky, ta levá už je na obecním, náš zbytek pozemku je víc doprava a je po políčko s ,,vlnkama" - tam už teď stojí sousedův zelený domek. A ještě: první barák na naší straně je pyrenejky Ariny(mezi náma už teď stojí jeden domek a rozpracovaná novostavba) Když se podíváte až za stavebníma budkama, jde skoro rovnoběžně s naší cestou (no jo, mírně do zatáčky doprava) řada větších stromů, to je potok - a za ním, až po tu další cestu (to je už normální silnice, za ní už si toho nevšímejte) je: vlevo areál Pily - od něj ještě vlevo u potoka, je takový hezky vysečený čtvereček - to je cvičákvpravo od Pily - je pak takový vykopaný járek (doprčic, jak se spisovně řekne ,,járek"?? ) a za ním doprava takový víceméně holý pozemek(tak na něm už je teď fotovoltaická elektrárna) a dál směrem vpravo, první první bílý dům s červenou střechou je tchánů. A ještě pohled od vesnice: pod křídlem vyčuhuje Ariny barák, vpravo za potokem, který je takto líp vidět, je areál Pily, potok od našeho až do vedlejší vesnice kopíruje cestu, úplně vzadu už vyčuhují první domky(ty na druhé straně potoka už taky do vedlejší vesnice patří) po té cestě a kolem Worka lítá na volno Ano, je to ta bílá tečka přede mnou a taky tahle to letěl od těch topolů (od náhonu)
No nevím jestli se zorientujete

worick
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2014 23:26
- Nahlásit

Po obědě jsme odjeli do Zlína k zubařce a vrátili jsme se až 21.30 kočky chuděry celý den zavřené doma kluci chudáci znudění

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2014 08:23
- Nahlásit

worick
tak to je nádhera, a 12 000m2, to je luxusní teda moc to bych ti aj záviděla, dokud by si k tomu člověk nepředstavil tu kopu práce, co zahradě a pozemku věnujete. Mě by se moc líbilo mít pozemek velký, ale musím říct, že sme rádi, že máme posekáno těch našich 500m.

A takhle se zasním a říkám si, to by bylo mít takovej pozemek jak ty a tak krásnou zahradu a pak si říkám, že s tím, že doma strávíme tak 20% víkendů z roku a to jsou navíc hlavně zimní, tak by nás ta tráva tam přerostla a sežrala

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2014 09:50
- Nahlásit

worick
12.000m2 Fíha. A to máš jen 2 psy a 2 kočky?
(doprčic, jak se spisovně řekne ,,járek"?? Nevím co to je ani nespisovně.

worick
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2014 10:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
(doprčic, jak se spisovně řekne ,,járek"?? Nevím co to je ani nespisovně. - vyspala jsem se a už vím příkop asi... nebo ještě jinak?

cernej caj
to bych ti aj záviděla, dokud by si k tomu člověk nepředstavil tu kopu práce, co zahradě a pozemku věnujete - máš svatosvatou pravdu. Ono to vypadá k závidění ale: makáme tam vyloženě od rána do večera, každičkou volnou chvilku a k tomu, aby to fakt vypadalo pěkně a upraveně, to má pořád daleko - bordel kam se podíváš Opravdu, nepřeháním. Taky občas vidím ty zahrady v časákách: anglické 3cm trávníčky, hrany zařezané, v záhonech není jediný plevel, jezero s průzračnou vodou, všechno zastříhané, cestičky bez jediného smítka...nechápu Jedině snad s partou zahradníků na plný úvazek...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2014 12:03
- Nahlásit

worick
no já tu nečtu nic jinýho, než jak makáš na zahradě právě.

myslim, ze ty z tech casaku sou po uprave partou zahraniku nebo je to ve velikosti pro jednoho cloveka zvladnutelny

jarek je spis asi potok, ne? ale zalezi taky krajove, jak se kde cemu rika. ono taky to vymele strouhu, pak to vyschne a prikop ti tam klido zustane, ze jo

worick
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2014 13:27
- Nahlásit

cernej caj
jarek je spis asi potok, ne? - ano, je to to koryto. Tohle na fotce je uměle vykopané, velké, aby se svedla voda z polí do potoka, aniž by to dali do velké roury...

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2014 14:47
- Nahlásit

Barbína dospěla do věku, kdy se holčičky rozhodují mezi kariérou princezny nebo uklízečky. Barbína váha mezi bojovým obranářem a canisterapeutem. Poslední dobou si asi uvědomuje svoji orientaci a stále častěji vidí svoje poslání v mazlení s lidmi.

A klíšťata to letos opravdu přehánějí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2014 20:05
- Nahlásit

Já tedy vím, co je to járek. To říkal můj táta. Nicméně tomu by letos bylo 102 let. Kolik je Tobě woričku?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2014 20:06
- Nahlásit

Járek neboli strouha.

<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání