| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 21:09
- Nahlásit
Strejda
Nejenže dobře snášejí naše holky v lese na volno, oni dokonce montují budky pro ptáky.
Tak podle fotek jsem si nejdříve myslela, že jste tomu chudákovi psovi pověsili boudu na strom a on na to nešťastně kouká.
worick
Ten Váš pes je jeden průser s tlapkama. To snad už ani není možný. Jak to tak sleduji, tak mám dojem, že má víc úrazů a problém s packami, než moje psiska všechna dohromady. A že to jsou nějací chromajzlové.
Dášeně poslední vichr obrátil zase bránu, tak už víc jak týden nemůže za náma
Nevím, čemu se tak směješ. Obrácená brána není žádná prča, ale dost průšvih. No, snad to Dášenu nevyhodí zcela mimo náš časoprostor.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 07:52 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tak slibované fotky:
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 08:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
Nevím, čemu se tak směješ. Obrácená brána není žádná prča, ale dost průšvih. No, snad to Dášenu nevyhodí zcela mimo náš časoprostor. - kozeno A jsem to zakřiknula, včera Dášenini něco kutali v zahradě, brána dokořán a Dáša s náma
Ten Váš pes je jeden průser s tlapkama. To snad už ani není možný. - momentálně je to ten druhý - berňák, ale možné to je Ono, kdyby jsi viděla Woricka jak lítá přes všechno možné...zrovna včera chtěl přeskočit příkop, zakopnul o velkou větev a málem skončil na čumáku. Tom zařval jak tur, že jsem si myslela, že si něco udělal sám a to on proto, že už ,,viděl", jak má Worka zlomenou nohu...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 08:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
Marťa se nehlásí....Tom se smál, že se bojí, aby jsme ji nechtěli navštívit, tak dělá ,,mrtvého brouka"
Marťi, nebydlíte nakonec náhodou v Lulči....jak je tam ten parádní barák http://www.mapy.cz/s/9tSY Akorát, že ten je obložený kamenem a má fasádu do rezava...a ty jsi říkala, že vy máte bílou?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2014 14:32
- Nahlásit
Leje a leje a klesá teplota ... ráno slušných 11°-12°, teď stěží 6°C
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 06:27
- Nahlásit
Leje a leje, v parku už na trávníku stojí voda ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 06:35
- Nahlásit
Drakopes
Leje a leje
Mrholí a mrholí.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 06:55
- Nahlásit
Leje a leje
Mrholí a mrholí.
Sněží a sněží.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 07:42
- Nahlásit
U nás včera smoklilo, leják to teda nebyl, spíš to ani nestálo za to.... dneska zatím nic, je jen zataženo.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 08:14
- Nahlásit
Vysočina
Sníh s deštěm.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 14:53
- Nahlásit
Strejda
Co topení, už máte opraveno?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 14:58
- Nahlásit
Evey
Co topení, už máte opraveno?
Topení opravili ještě ten den. Asi někdy v noci, protože jsem nikoho neviděl a ráno bylo teplo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 07:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Včera nepršelo, spadlo doslova jen pár kapek za celý den, k večeru se i klubalo sluníčko. Ale teda zima byla jak čert, jen cca 3st, když jsem šla po 16h s klukama ven. Asi v polovně prochajdy jsme narazili(úplně jinde) na Bobinu místního magora..ten nevím kde byl, podle lokalizace, snad v hospodě, Bobča tam poskakovala sama. Pak šla s náma přes půl vesnice až k nám a pak se musela sama vrátit tady po té naší cyklotrase zpátky, do vedlejší vesnice, kde hned zkraje bydlí. Snad se domů nějak dostala, minimálně někam na dvorek, protože pod plotem má díru, kterou za náma běžně utíká, když jdem kolem. Jinak jsme vedle ve vesnici narazili na otce s dospělým synem, jak řežou dřevo, hned hodili řeč na Berunku, že oni mají v Brně berňáka taky(a to už jsem věděla od jejich dědy, co mu to dřevo dělali ) a že jestli je možné si Berryho pohladit, protože ten jejich už pokousal dva lidi Ani jsem se neptala, jestli je to papírový berňák(tedy se zaručenýma vlastnostma berňáckýma) vykládali, že k nim přijde nějaký známý(ale pes ho asi neznal) a hned bez optání ho začal hladit a pes mu po chvilce skočil po ruce. A padla tam tedy i poznámka o tom, že oni potřebují hlídače, tak ho chtěli ,,ostřejšího"...tudíž bych měla podezření i na nějaký debilní výcvik co psa vyloženě zkazil Takto se choval tchánů špic, ale tam to bylo hlavně tím, že nikdy nepoznal, že ho ruka může i jen tak hladit a ne že ho praští, či noha kopne
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 17:21
- Nahlásit
Co to je tad za morálku? Nikdo nikde...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 06:33
- Nahlásit
Evey
Nikdo nikde... .. leží hustá mlha, přidusila vše, takže je to spíše smog ... zabloudit je snadné ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 07:27
- Nahlásit
Drakopes
leží hustá mlha, přidusila vše, takže je to spíše smog ... zabloudit je snadné ... - esli ty nekecáš... u nás je totiž sice mrazík -2st, ale svítí sluníčko, vypadá to na hezký den
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 07:30 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
worick
aby jsme ji nechtěli navštívit
Mohli jste se zastavit. Ráda bych Vás viděla zase.
Marťi, nebydlíte nakonec náhodou v Lulči....jak je tam ten parádní barák Já ani nevím, že v Lulči taková hacienda je. My bydlíme o kousek dál, ve Vyškově.
URL
Je to ten barák se zeleným bazénem (4 auta stojí před domem). A se dívám, že na té mapě má barvu ještě dobrou...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 07:49 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
worick
u nás je totiž sice mrazík -2st, ale svítí sluníčko, vypadá to na hezký den U nás je to stejně.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 19:04
- Nahlásit
nakupujete v Tescu? sbíráte kupony?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 19:25
- Nahlásit
MartinaBarney
My bydlíme o kousek dál, ve Vyškově. - vím, že jsi psala ve Vyškově, ale tak je to kousek, třeba v nějakém satelitu kolem, by bylo taky jako ,,ve Vyškově" Aha, koukám na mapu...jééé, vždyť to jsme byli ale fakt kousíček od vás ...Ale nedala jsi puntík a shora nepoznám, který má bílou fasádu, tak budu hledat s modrým bazénem - ten poslední?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 19:28
- Nahlásit
Drakopes
Nakupujem Alí, ale ani nevím, jestli nějaké kupony dávají, on to většinou platí Tom a naposled já byla ve Sparu. Dám instrukce. A je to nějak časově omezené?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 20:20
- Nahlásit
worick
do 22. dubna ...
(jsme 39.)
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 07:12
- Nahlásit
Drakopes
nakupujete v Tescu? sbíráte kupony? Takový velký obchod tu na vesnici nemáme.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 07:45
- Nahlásit
Evey
Takový velký obchod tu na vesnici nemáme. - ježíš, šak mi taky ne Nejbližší Tesco je v Uh.Hradišti a to je 25km...ale na větší nákup tam většinou Tom jezdí, když má cestu.
Už vím, že v Pálenici ještě nějaký čokl je, jen informace byli dost rozporuplné: je, není, fenu zastřelili myslivci a pes se ztratil, zůstala jen fenka-štěně...Včera jdeme večer kolem a kousek dál kámoška upravují před barákem terén. Z Pálenice jsem slyšela štěkání psa, ale myslela jsem, že je to odněkud ze zadu, jak byli občas slyšet. Koukám po kámošce, co tam kutí a najednou Worka smýk ho k plotu. Ozvalo zašustění listí, hodím tam okem...a pozdě, Worka s čoklem už se rvou přes plot Mezi těma tyčema jsou takové mezery, že se divím, že odsud tu vychrtlinu neprotáhl ven Worka se mu vyrval a odběhl. Kousanec jsem nenašla, snad to byl zase jen krk. Teda nevím, ale vypadalo to úplně jak ten pes, co ho tehdy napadl i venku, fenka by snad takový rapl nebyla...Kámoška už na mne volala, že se lekla, že ji málem šlak trefil. Já jsem ani nestihula, bylo to rychlé. Pes pak lítal kolem plotu a jen jsem doufala, že nenajde díru Workovi jsem vynadala, že tam nemá lozit když ví, že ten pes je debil
A to mi připomělo, že jsme šli i kolem humna, kde byla otevřená polovina brány a jezevča běhal venku. Jak nás uviděl zaběhnul dovnitř a řval za tím zbytkem laťové brány. Worka tam zaběhnul a chtěl za ním do zahrady. Jsem mu řekla, že jen venku, dovnitř se nesmí. Tak běhali a řvali na sebe kolem té zavřené půlky, jezevčík sem tam juknul ven a když se Worka blížil, utíkal zase za tu zavřenou půlku. Bylo to srandovní, jak dodržovali hranice...a pravidla
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2014 12:49
- Nahlásit
worick
Bylo to srandovní, jak dodržovali hranice...a pravidla
Jsou to komedianti.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 10:13 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Teda mi co máme zahrady budiž, přibylo nám práce, ale na co se vymluví ten zbytek, to jsem zvědavá Ráno jsme cestou potkali huskynu Jersey, jak jde s dědou na prochajdu. Každý den mne zmaže Dášena, dneska byla Jersey první, měla jsem šmouhy i na čele Dáša přes vodu nepřeběhnula, myslela jsem, že je někde venku. Byla šla za Jersynou po stopě a doběhla nám přes lávku naproti...alespoň neměla mokré nohy
Organismus není zvyknutý...po celém dni plahočení se v zahradě dole hubou, mne už večer začala bolet hlava od krční páteře a usnula jsem asi v půl deváté...byla jsem úplně hotová(po příchodu ze zahrady 18.30, jsem ještě pekla lístkové rohlíčky s nutelou ala Hruška - ke snídani ) S klukama jsem v zahradě blbla jen chvilku, tak celý den pro ně jen a jen nuda. Worka si večer narval do huby svou velkou kost a vyštěkával Berunu. To monotónní štěkání rozléhající se v atriu vchodu, to bylo šílené, ale člověk ho nechce okřikovat, když si najde celkem neškodnou zábavu sám. Po cca 20minutách jsem byla zralá na Chocholouška Ještě, že nemáme sousedy
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 19:45
- Nahlásit
dárek od dětí ke Dni učitelů:
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 00:01
- Nahlásit
Drakopes
dárek od dětí ke Dni učitelů: -
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 08:40
- Nahlásit
Drakopes
dárek od dětí ke Dni učitelů:
Jsou to hodné děti.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2014 13:38
- Nahlásit
Tak se přiznejte. Kdo z Vás prodává ty kabelky?
|