| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2014 17:46
- Nahlásit
MartinaBarney
Barney si vzal jeho přetahovací provaz a začal tam s ním tradičně lítat po celé zahradě. Já jsem myslela, že mě klepne! Nevím, jestli si ze mě v neděli a v pondělí dělal jenom srandu...Darebák jeden! - tak to vypadá dobře snad to nebylo noc vážného. Však Worka taky dneska na potoce začal zuřivě zase vykusovat něco z té tlapky, ale nic jsem (opět) neobjevila a za chvilku už běhal normálně, možná tam měl jen bodlák.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 07:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Včera jsem na prochajdě s klukama potkala kámoše, co mu zdrhá ten bull. Vyšlapával stejný kopec jen kousek dál. Nahoře jsme se potkali(na 20m jsme na sebe hulákali) já šla dál. Na otázku, jestli mu vymyslel nějakou bullí činnost, aby se nenudil mi řekl, že s ním, když má čas, chodí hodinu a půl ten kopec, tam a zpět On je takový podsaditější, tak nevim nevim, kolikrát ho za tu dobu vyšlape, protože toho mám já dost, ale hlavně jsem mu řekla, že z toho se pes za pár desítek minut otřepe a řádí dál. Ať se s ním radši doma přetahuje, uváže mu pneumatiku na ořech nebo ať ji tahá za sebou, háže mu aporty...něco, co by ho bavilo a vyblbnul se. Jenže ona mu to asi nějak hlava nebere, oni o psech asi ví jen to, že mají ,,nějakého psa"
Včera jsme šli na prochajdu potokem a já nechala Worku na volno, i když vím, že tam jsou odpoledne už puštěné slepice (ale chci, aby se prostě učil je ignorovat...a celkem mu to jde) Samozřejmě vypálil dopředu, mohla jsem hulákat jak jsem chtěla, úplně vidím, jak přes rameno hodí:,,šak aj, dyť vím, že nemám honit slepice" a maže dál. No, tady mám opravdu výchovné mezery Tak jsem popoběhla k prvním dvorkům za ním a už jsem viděla, jak to tam probíhá kolem plotů a popobíhají kolem slepice. Začala jsem radši utíkat, kdyby fakt nějakou ,,ulovil", abych byla blíž a zakročila(viděla jsem ho tak z 50m) a najednou zpoza kůlny žene sousedovic kačenku - indického běžce Když jsem na něj houkla, tak jen proběhnul a valil odsud pryč, jen jsem doufala, že ta druhá neleží někde za tou kůlnou...mají totiž dvě Když jsme šli pak za nějakou dobu po silnici zpátky, byli v zahradě a čekala jsem, jestli na mne nehouknou, že mají po kačeně, ale nejsem si jistá, jestli nás opravdu viděli. Tak teď nervozně čekám, jestli se nedozvím, že je kačka nebožka Tom to zhodnotil, že jsem fakt ale úplně blbá a ještě si udělám problémy u sousedů a na Obci. Vím, že má pravdu, jenže když to s Workou nikdy nevyzkouším(jestli jim teda neublíží) tak by nemohl ani ráno potokem chodit na volno, protože v létě hodně lidí už drůbež vyžene hned ráno, než my jdeme...
Přijeli brácha...teda už předevčírem. Včera se nahlásili na večer na návštěvu, já jim pekla pizzu...a přišla k nim teta se sestřenkou a jejím mimčem...takže nic Dneska ji budou mít tvrdou jak kotek
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 09:46
- Nahlásit
Taky máte modro a slunce?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 10:13
- Nahlásit
Evey
Taky máte modro a slunce? - krásně, dneska krásně a nic jiného (dle předpovědi) ani nečekám Akorát začíná pofukovat Musím trochu uklidit a vyrážím do zahrady
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 10:42
- Nahlásit
Evey
Taky máte modro a slunce?
Jo. A v práci se rozbilo topení. Asi si vezmu celozávodní dovolenou. Je tady fakt kosa nostra.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 10:57
- Nahlásit
Strejda
A v práci se rozbilo topení. Pro tyto příležitosti mám stále u noh připravené malé infra topítko.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 11:07
- Nahlásit
Evey
... malé infra topítko
Asi by mi v téhle ratejně nepomohlo. Možná se bude muset opravit topení.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 11:19
- Nahlásit
Strejda
Asi by mi v téhle ratejně nepomohlo. V ratejně? Soudě dle stánku musíte sídlit min. v přepychové vile.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 11:29
- Nahlásit
Strejda
Evey
V ratejně? Soudě dle stánku musíte sídlit min. v přepychové vile. - co ti pomůže přepychová vila, když ti v ní je kosa V tom případě je to ratejna, luxus kolem nevnímajíc
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 12:49
- Nahlásit
a) Evey
musíte sídlit min. v přepychové vile.
b) worick
V tom případě je to ratejna
b) je správně
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 13:45
- Nahlásit
Ráno jsme šli na kopec. Je to pravidelná vycházka, jen tři kilometry. Tentokrát měly holčičky na té krátké vzdálenosti víc zážitků, než jindy za celý den.
Před námi jela jezdkyně na koni. Sally miluje velká zvířata. Přemlouvala mne, že si je vezmeme domů. Těžko jsem jí vysvětloval, že by nám to neprošlo. Potom z koně vypadl výsledný produkt metamorfózy potravy v jeho těle a Sally zapomněla, že chce vlastního koně. Podle jejího výrazu soudím, že to byla skutečná delikatesa. Barbína si ještě neuvědomuje, podle koho má jméno, a nezůstala pozadu.
Na zpáteční cestě jsme potkali běžce. Sally tyhle týpky zná z cyklozteky a ví, že jejich perlustrace a osobní prohlídka nepřinese nic podstatného k žrádlu. Barbína to ještě neví a chtěla se přesvědčit. Musel jsem uplatnit velkou výřečnost, abych jí to rozmluvil. Ale dopadlo to dobře. Běžec proběhl a nebyl oskákán.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 16:17
- Nahlásit
worick
Musím trochu uklidit a vyrážím do zahrady
Jo, tak to já bych měla taky uklidit. Zase! A taky se chystám na zahradu a taky umýt okna. Čím ale začít?! Dneska pozametám kolem bazénu a pod pergolou a to by pro dnešek stačilo. Nic se nemá přehánět. A víkend to jistí...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 17:46
- Nahlásit
Povídal Erwin, že tu kost musíte vidět:
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 18:23
- Nahlásit
Drakopes
Povídal Erwin, že tu kost musíte vidět:
Erwin má recht. Je to pozoruhodná kost.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 20:05
- Nahlásit
Drakopes
Povídal Erwin, že tu kost musíte vidět: -
MartinaBarney
okna... - kristenanebi... ta mi ani nepřipomínej 2/3spodních jsem umyla před nějakým měsícem...dnes už jsou na tom stejně jako ten zbytek...tedy: není přes ně vidět!!! V pondělí jsem pikýrovala přísady a nanosila jsem to do koupelny pro hosty v patře...je tam velké okno, okachlíkované (takže nehrozí, že mi z toho voda zateče někam do parapetu) Dneska to jdu zalít, sluníčko krásně svítí do oken a já vidím jak jsou příšerně špinavá Kdybych to ovšem teďka chtěla umýt, tak bych musela všechno posundávat někam...nevím, snad na zem a to by hrozilo, že si nějaká rajčata tak vyklopím, či nějakou podobnou katastrofu (při mé šikovnosti )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 20:08
- Nahlásit
Strejda
Sally miluje velká zvířata - kluci se bojí, oni mají raděj právě malá
Podle jejího výrazu soudím, že to byla skutečná delikatesa. Barbína si ještě neuvědomuje, podle koho má jméno, a nezůstala pozadu. - musím kluky upozornit (až se někdy potkáme ) že ty dvě tvoje čunčata nelíbat
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 06:07
- Nahlásit
worick
musím kluky upozornit ... že ty dvě tvoje čunčata nelíbat
Tak teď jsem se fakt urazil. Ale nedělej si starosti. Holkám řeknu, že pro Tvoje psy nejsou dost salonfähig.
(až se někdy potkáme )
Nejbližší termín je 19.07.2014.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 07:13
- Nahlásit
Strejda
Holkám řeknu, že pro Tvoje psy nejsou dost salonfähig. - ono ani tak nejde o holky jako o to, že pak své psy muconím já a jsem fakt ráda, že tyhle libůstky nemají
Nejbližší termín je 19.07.2014. - co to je todle za termín?? U nás jsou Horňácké slavnosti...to příjímáme návštěvy my! Chystáte se k nám?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:11
- Nahlásit
worick
ono ani tak nejde o holky jako o to, že pak své psy muconím já a jsem fakt ráda, že tyhle libůstky nemají
To máš jistě pravdu a taky by se mi líbilo, kdyby holky nežraly nic ze země. Ale nemůžu mít všechno. Chceme s nimi stopovat a ze všech metodik, se kterými jsem se seznámil, je pro mne přijatelná jen ta s pamlsky ve stopě. A moje cvičitelské schopnosti nestačí na to, abych je naučil kdy se ze země žere a kdy ne.
- co to je todle za termín?
Bude Palačinka fest
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:28
- Nahlásit
Strejda
Bude Palačinka fest Opravte si v diářích - 12.7.2014
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 09:43
- Nahlásit
Evey
Opravte si v diářích
Opraveno
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 10:08
- Nahlásit
Evey
Strejda
Bude Palačinka fest Opravte si v diářích - 12.7.2014 - píšu si Neslibuju, jelikož u nás se teď hodně věci řídí tím, kdy plánují dojet brácha z Prahy, bo on jako zaměstnaný, to má velice časově omezené
Zase ti jedni sousedé zákeřně vypustili slepice před dvorek a ještě to ztížili tím, že tam postavili auto. Až tam Worka obcmrndával kolem, zašek za auto a najednou před sebou žene hejno slepic Na moje znechucené ,,nech je" nějak nechtěl reagovat a když začal zrychlovat krok, musela jsem ale dost hnusně zařvat...aby nelítalo peří
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 15:13
- Nahlásit
Máme v parku nové hodiny. Dneska jsme se na ně s dětmi byli podívat - jdou
Erwin tam není, stačilo mi těch mých 27 páťáků
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2014 15:46
- Nahlásit
Drakopes
- jdou
Vypadají festovně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 07:59
- Nahlásit
Drakopes
Máme v parku nové hodiny - chtěla jsem něco podobného do zahrady, toto by se k nám hodilo, je to pěkně nenásilné..
cernej caj
MartinaBarney
Dneska chci provést druhý pokus ukecat a vyvést rodinu do toho Rakoveckého údolí (u vás, tedy hlavně u Marti, u Brna) Na bledule, jen nevím, jestli už neodkvetly. Ale neva, určitě je tam i tak co k vidění Jen je to od nás už hodně daleko a pro změnu Berry už zase tři dny kulhá na přední nohu Onehdá v noci tu měli nějakou bojovku a od té doby kulhá. Nevím, jestli nějak blbě šlápne...
Včera jsem se zastavila se sousedy a kačena prý v pořádku
Zapoměla jsem ášeně poslední vichr obrátil zase bránu, tak už víc jak týden nemůže za náma ven. Pozitiva jsou, že jsem čistá a nesežere nám tolik kokinek jen mi trhá uši to její pištění, když se blížíme Ale já ji mezerou v bráně chválím, jak hezky hlídá domeček a nahážu jí tam stejně hromadu mlsek (rozdávám Frolíky, piškoty a naše granule, které ovšem pejsům chutnají )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 11:31 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Moc se mi do toho nechce, protože můj názor je, že když se potlačí bolest, pak si může udělat pes(člověk) ještě horší zranění, ale Tom chce dát Berrymu něco od bolesti na tu nohu, aby se mu šlo líp. Není to nějaké hrozné, že by vůbec nemohl(to by jsme ho nikde netahali) ale tak napadá na ni, chvílema skoro vůbec, chvílema jo. Nevíte někdo, co pes může? Evey? Něco nejlíp i protizánětlivého...Co je vlastně ten sirupek, co psi dostávají ve stříkačce na veterině? Tom mi říkal, že jsem toho minule měla nabrat sebou když mi máme furt něco...
Ráno jsem měla zadostiučinění, i když mi to v ničem nepomůže, akorát jsem se utvrdila v tom, jak jsou ti myslivci píp, když budou na nás vypindávat, jak nám běhá neposlušný pes po lese...a ráno mne zastaví jeden tady ze sousedství, jestli jsme neviděli jeho psa, že mu zdrhnul. Neřešila jsem, asi do rána ze dvorka. Tipla bych háravku někde kolem. Chudák pes, ten ho přizabije
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 15:12
- Nahlásit
worick
Nevíte někdo, co pes může? Jako z lidských léků ? Ibalgin apod...? Tak to v tomto případě určitě nic.
Dáváte nějaké chondro? Spíš bych dávala tohle, pokud je to zatím jen takové nenápadné.
Něco nejlíp i protizánětlivého...Co je vlastně ten sirupek, co psi dostávají ve stříkačce na veterině? Tak to si nevzpomenu, bude to něco jako meloxicam, melovem
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 18:42
- Nahlásit
worick
akorát jsem se utvrdila v tom, jak jsou ti myslivci píp
Chtěl jsem o tom psát, ale byla jsi rychlejší. Ti naši jsou nějací divní. Nejenže dobře snášejí naše holky v lese na volno, oni dokonce montují budky pro ptáky.
Barbína se tomu taky diví
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 19:11
- Nahlásit
Strejda
Jsme doma...parádní výlet I ty bledule jsme ještě stihnuli, i když už pomalu odkvétají. Krásné počasí, cesta ušla, stálo to za to. Vyjížděli jsme ve 14h, přijeli jsme teď, v 19h. Fotky hodím až bude čas, teď jedeme na ,,oběd"
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2014 19:50
- Nahlásit
worick
na bolesti brali kluci 1/2 apo-meloxicamu jednou denně. Ale vždycky na rozhodnutí doktora.
|