| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 21:52
- Nahlásit
worick
No, to je hezký. Ale můžu Ti říct, že u nás fungovalo kulhání jako snaha zajistit si pozornost. Ovšem to asi nebude tento případ.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 23:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale můžu Ti říct, že u nás fungovalo kulhání jako snaha zajistit si pozornost. Ovšem to asi nebude tento případ - to asi nebude...Kluci mají pozornosti, až jim to kolikrát milé není, panička je furt muchluje a opusinkovává i když za a) Berry to rád nemá a za b) Worka na to většinou nemá čas Z večera, když jsme přišli z venku domů, jsem pak viděla oknem, jak si Worka nohu líže a líže (nedělal to celé odpoledne) tak buďto teprve objevil, že to má vyholené a pro něj tudíž jiné a nebo (kéž by) mu tam konečně někde něco vyteklo...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2014 00:54
- Nahlásit
worick
a) Berry to rád nemá a za b) Worka na to většinou nemá čas
Půjčím Ti Astřičku nebo Sabinku. Ty mají na muchlování čas vždycky a baví je to přenáramně.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2014 06:50 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Ráno v parku davy (před šestou!!) ... u obchodní akademie stály dva autobusy, hromada aut - dětičky se vracely z hor.
Erwin suvereně vběhl do davu, tam si vybral pána a vyloženě s k němu tulil. Došla jsem k nim, Erwin hodil okem a lísal se dál. A pan vysvětlil: mají doma fenu středoasiata. Že trochu větší, ale asi by se mu líbila. To si myslím, že líbila. Tak jsme prohazovali pár vět, když se Erwin vrhnul k dalším lidem. Začala jsem se omlouvat, ale oni ho nadšeně hladili a drbali, že mají doma stejného .... ).
Tolik naše setkání s davem.
Odcházím do prostor Poslanecké sněmovny, přišel mi mejl, že nesmím mít s sebou zbraně. Teda, ne že bych s sebou běžně nějaké nosila, ale zrovna tentokrát jsem chtěla si vzít pro osobní obranu bezzákluzový kanon. Takže zas nic, ani ho nebudu vykopávat )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2014 07:40 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Odcházím do prostor Poslanecké sněmovny, přišel mi mejl, že nesmím mít s sebou zbraně. Teda, ne že bych s sebou běžně nějaké nosila, ale zrovna tentokrát jsem chtěla si vzít pro osobní obranu bezzákluzový kanon. Takže zas nic, ani ho nebudu vykopávat) -
Šmarjá, kam tě to nohy nesou, snad po nich něco nechceš? Ač se vždy snažím být na lidi celkem milá myslím, že tahle averze by byla nepřekonatelná a celou dobu bych se tvářila jako vrah. Vlasně ne, tím pádem by mne tam nepustili už ,,na ksicht" V neděli jsem shlédnula pořad Nedej se a tak jsem se zas dlouho nevynervila Další obr tunel našich politiků, tentokrát zvaný ,,rádobyrekonstrukce D1"
Tolik naše setkání s davem. - nechci aby moji psi někoho obtěžovali, protože vím, že ne všichni psy musí...jenže my majitelé milých, hodných pějsků, prostě máme to vnímání trochu posunuté Připadne mi normální, že jdeme, první Worka na flexině, pak já či Berry, v klidu míříme k někomu...a pak si v nějaké diskusi přečtu o tom, jak někteří jedinci, maminky obzvlášť, málem omdlévají, když se k nim přiblíží pes, byť na metr Na fauně byla diskuse: tazatelka měla dotaz, že venčí psa v parku, kde je volný pohyb psů povolen, jenže když pes (štěně) přiběhl na metr k dítěti, tak maminka tazatelku seřvala, že si ho má držet u sebe atd. - tak se řešilo, kdo je v právu. Jestli tam ona s dítětem nemá chodit, když ví, že je tam možno potkat se se psy, nebo tazatelka nesmí dovolit, aby tam pes chodil k dětem, či lidem všeobecně. Podotýkám, že neskákal, ba ještě ani nečichnul. Když jde člověk po Praze, jsou místa, kde se lidi na sebe doslova mačkají a nevíte, co jsou to za lidi...nechápu, že někomu vadí pes, který jen hodlá kolem projít, vlastně si nikoho ani nevšímá Asi to vnímám úplně jinak, než majitel nějaké vzteklé bestie, co zaútočí ,,na blbé mrknutí oka"
Kluci chrní, Worku jsem zatím chodit neviděla. Ale asi to nebude nic moc, protože mu před nosem na jezeře přistály kačeny a pobyly asi minutu, než byla od Worky nějaká reakce(jsem ho neviděla, mám ho za zdí)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2014 13:46
- Nahlásit
worick
doufám, že bude brzo po problému, nemá jen natažený sval?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2014 14:14
- Nahlásit
cernej caj
doufám, že bude brzo po problému, nemá jen natažený sval? - lokalizováno kolem velkého polštářku, tam asi žádný sval ani není, ale jak jsem dopoledne u práce dumala, co dál...tak snad už jedině ta šlacha. A v souvislosti s tím mne napadlo(no to brzo )že šlachy se tuším dají prohlédnout i ultrazvukem, tak když už mu dělal rentgen, packa je vyholená, proč mu nezkusil to sono udělat? Jenže: před čtvrt hodinou stojím u okna a chystám brambory na oběd a Worka šlape pod oknem, najednou začne čichat chodník, packu, chodník, zalehne a zuřivě líže packu, za ním kráčející Berry čichá zkoumavě chodník v tom samém místě. Hned mne napadlo, že už mu to někde teče! Vyběhnu ven, prohlížím, mačkám a nic....nic jsem zase nenašla Jsem z toho fakt jelen. I kdyby si to olízal důkladně a lízal to fakt fest, není možné, aby se po zmáčknutí někde něco neobjevilo. A když jsem mu to teda promačkávala, už s tím tak neuhýbal, jako by se mu ulevilo. Jak vyjdu ven, ještě jednou to důkladně prohlédnu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2014 15:23
- Nahlásit
worick
tak to su fakt zvedava teda, co to bude
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2014 16:32
- Nahlásit
Našla jsem dírku Je to teda ale komplikované Jak ten velký polštářek vypadá jako srdíčko, tak v té tvrdé rohovině až skoro ve špičce toho srdíčka. Mačkala jsem mačkala s tím, že to snad není možné, že to prostě musím najít. Nevytekl vůbec už žádný hnis, ale v tom místě se to proti sluníčku malinko zalesknulo. Zkusila jsem to jehlou tak jako rozevřít a určitě je tam dírka. Jen je divné, že už nic nevytékalo, při fakt brutálním zmáčknutí trošinku krvavé mízy. Jen doufám, že při prasknutí vyletěl i ten trn, či co to teda bylo Uvidíme do večera a zítra, jak bude chodit...jinak by to musel asi doktor rozřezat Jestli to ale bude dobré, tak ho ani na kontrolu už nepotáhnu, jen tam zavolám, co a jak.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2014 17:06 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
worick
Odcházím do prostor Poslanecké sněmovny
velmi nezvyklý úkaz - mimořádně bude budova parlamentu plná inteligentních lidí
http://deti.mensa.cz/index.php?pg=udalosti&aid=456 - píše Yura
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2014 10:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Yura
velmi nezvyklý úkaz - mimořádně bude budova parlamentu plná inteligentních lidí - aha, asi potřebovali zvýšit inteligenční kvocient parlamentu, proto to zorganizovali
Ráno jsem nevydržela, protože se mi pořád honilo hlavou jak poznám, jestli to ,,něco" vyhnisalo ven, nebo to tam pořád má...protože kulhal dál, i když jsem si říkala, že tak úplně hned asi nepřestane. Tak jsem to zkoušela ještě zmáčknout, moc se mu to nelíbilo, trošku jsme i bojovali a vycrkla jen malá kapička hnisu, ale to mne utvrdilo v tom, že to úplně dobré ještě nebude. Tak jsem vzala zase obr jehlu a zkusila to tak jako naplocho rozevřít a pořádně jsem polštářek zmáčknula...a vyletěl z toho ten trn z hlohu! (asi) Ještě jsem mu to vystříknula Betadinou a už přestává kulhat, dokonce byl poprvé od té doby šmatlat zase u vody
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2014 11:09
- Nahlásit
worick
už přestává kulhat
myslel jsem na vás, dobrá práce - zdraví Yura
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2014 11:10
- Nahlásit
Yura
velmi nezvyklý úkaz - mimořádně bude budova parlamentu plná inteligentních lidí
všichni
To je opravdu velmi nezvyklé. A připomnělo mi to webovou adresu www.kokoti.cz Tu když si člověk napsal, vyjel web vlády ČR. Po asi půl roce Evropský parlament a nyní jsem si na ni vzpomněla asi po roce, tak jsem to zkusila a fakt funguje - je tam ruská ambasáda. Každý holt šíří osvětu a své názory, jak umí, a moderním technologíím se nevyhýbá.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2014 13:58
- Nahlásit
worick
a vyletěl z toho ten trn z hlohu! (asi) Výborně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2014 16:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
a vyletěl z toho ten trn z hlohu! (asi) Výborně. - jak jsem mu to od včera každé dvě hodiny prohlížela a mačkala, tak mi Tom nadával, že jsem fakt ale hnusná sadistka, že mne to baví, furt mu do toho rýpat...
Na veterinu jsem poslala jen maila s fotkou, máme přijít, kdyby něco a ještě propláchnout tou Betadinou.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2014 16:06 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Stavte se. Máme v akci kartáčky na zuby.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2014 16:29
- Nahlásit
Jen aby to nebylo postavené na hlavu! Když kliknu na fotku, otočí se na ležato
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2014 16:58
- Nahlásit
Drakopes
Jen aby to nebylo postavené na hlavu!
Když je sleva, tak drobné nepohodlí přeci vydržíš, ne?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2014 18:50
- Nahlásit
Strejda
Drakopes
Přišli jsme ze zahrady teď Makáme jak šroubci, protože jsme si chystali pole, tedy část na výsadbu, chtěla jsem to stihnout zítra dopoledne zasadit, protože odpoledne výlet, když Woriček už může Akorát mám obavu, aby nezačalo pršet dřív, než vyjedem A ještě ke všemu jsem zjistila, že jsem si já blboňa, nekoupila semena Koupila jsem rajčata a papriky, melouny a zbytek, že je čas, že nejprve zreviduju, co mi zbylo od loňska a pak dokoupím. Odkládala, odkládala, až mám prd Ani nevím, jestli tam má paní zítra dopoledne otevřeno
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 08:14
- Nahlásit
Strejda
Evey
LuckaM
Zjišťuju počasí, už vám na severu prší?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 08:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
worick
jestli prší ? přímo leje !
výlet, když Woriček už může
super! načuhovala jsem co to chudák má a jsem ráda že to bylo tohle
a už sem zas pryč !
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 09:10
- Nahlásit
Vršovice prší
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 09:25
- Nahlásit
worick
Prší
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 09:32
- Nahlásit
sněží
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 10:19
- Nahlásit
Prší ! (hurá )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 12:53
- Nahlásit
vyjasnilo se
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 13:14
- Nahlásit
Drakopes
vyjasnilo se - cóó, už?! Nes.r, já málem dostala infarkt, když jsem už v dešti zahrabávala záhonky a teď potřebujem, aby lilo a lilo, vzhledem k tomu, že je už vážně sucho
Fajka
sněží - šmarjá teda oni hlásili, ale já to ještě sadila jen v triku s dlouhým rukávem a na tom prošívanou vestu a tříčtvrteční tepláky...Na teploměr jsem se teda nedívala, ale zima mi nebyla.
výlet, když Woriček už může - výlet bohužel nic když prší..Kdyby zítra už nepršelo, tak by jsme dali větší alespoň tady okolo. Nebyli jsme od pondělí, měli jsme jít ve středu, ale už v úterý si to Worka zapíchnul. Psi to teda nesli líp, než jsem myslela, ale tak do toho čtvrtku Worka ani neměl pomyšlení....ovšem včera už chodil somrovat, že by chtěl, jenže to mi nedovolil čas, tak jsem jim kvokala, že ale už dnes 100% pojedem na výlet, jen ať vydrží. No a teď na mně dělají smutná očka z boudy, je mi jich strašně líto jsou zvyklí chodit na alespoň 5km obden.
cernej caj
jestli sem mrkneš, měla jsem v plánu lobovat za výlet do rakoveckého údolí....ale to až zase příští sobotu, vzhledem k počasí. Ovšem je to dálka, nevím, jestli mne s tím Tom nepošle do pr....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 13:15
- Nahlásit
Hádejte, co mě se stalo před deštěm s autem!
Ruplo lanko v okýnku (nebo něco takového), okynko spadlo a nejde zavřít... No, sichr, to se může stát jenom mě.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 13:30
- Nahlásit
Dneska tu byl především dopoledne vítr. Já, bordelář, na terase už asi 14 dní krabice od futer. Ty jsou dlouhé, psiska na nich ležela a zírala z terasy do kraje. Proč to psům chvíli nenechat, když se jim to tak líbí, že jo.
Dneska najednou divnej zvuk. Tak se rychle otočím ke dveřím a už jen vidím, jak psiska hážou šipky skrz otevřený dveře do obýváku. Vevnitř ještě kus "jeli" po linu, ani zatáčky nevybírali v tom letu...
A za nimi přiletěla škatule.
Aby se nám nekoulela po celé zahradě, přeložila jsem škatuli od futer a šoupla za dveře do obýváku. Psiska na ni zírala nepřátelsky, pak se schovala do druhé části obýváku a občas některé zkontrolovalo, zda krabice nezlobí. No a najednou koukám, že jí někdo kontrolně dokonce označkoval!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2014 13:56 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Vichr je studený a hrozný a ze severu se zase valí černota.
Pod parkem u kina Erwin našel ožvejkanou psí tyčinku. Poslechnul a vyplivnul ji. Pochválila jsem ho, že je hodný, a slíbila mu, že mu koupím lepší. O blok dál je v kopci nově otevřená prodejna pro psy U pitbula. Byli jsme tam jen jednou, ale Erwin neomylně zaparkoval přede dveřmi a upozorňoval, že jsem mu něco slíbila.
Chudinka, musel počkat k jinému krámu, tady už měli zavřeno
|