| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 09:54
- Nahlásit
worick
Pes jak stodola, byl mi po prsa
Jedna moje docela dobrá známá měla filu a musela "ji dát pryč". Fila si nějak nesedla se sousedem. Soused mstivá udavačská mrcha atd. A nebylo to kvůli tomu, že by ženská nerozuměla psům, neměla na ně čas nebo ji pes nebavil. Teď má chovnou stanici hovawartů, na cvičáku a na výstavách je v pohodě, ale na filu pořád vzpomíná, protože to byl domácí mazlíček.
Co Worka, nemá nic?
Asi ne, že? Má na to vhodný límec.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 10:01
- Nahlásit
Strejda
Asi ne, že? Má na to vhodný límec. Možná by nebylo marné vynalézt na způsob policejní neprůstřelné vesty psí ochrannou vestu pro podobné případy.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 10:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
To asi ještě pan doktor nezaregistroval rapidní zdražení piškotů Opavia. Velký pytlík stojí 30 kč. - to jsem zaregistrovala já, včera 27.90 v Kauflandu Byla jsem v šoku. Nás totiž tento týden pěkně ,,honila mlsná" a protože jsme už byli docela kokinkově vyžraní, dvakrát jsme si udělali ,,pohár" ala piškoty, ovoce, šlehačka, Granko (teď jsem ovšem pěkně vyžraná já ) takže jsme ten velký pytlík piškotů sežrali nadvakrát Kluci mají nějaké ty levné, Polské, ale Tom by to do huby nevzal
Woriček snad OK, nikde jsem nic nenašla. Jo, ten ,,límec" je fakt výhoda, jsem ráda, že mám chlupaté psy, hladkosrstý by asi nedopadnul dobře Ještě nikdy nešel pes po Berunkovi a ne, že bych mu to přála, ale docela by mne zajímalo, jestli by se bránil, když je jinak takový kliďas. Teďka taky nic. Já ho sice neměla čas sledovat, ale nezapojil se...v tom chumlu nebyl
Nevím, vůbec neznám povahu fily, ale kdyby opravdu chtěla, tak by Worku nejspíš zabila z fleku. Akorát, že normální pes se první prsí a ne hned zaútočí Nevím jak to má s lidma, protože na mne nic přes to, že jsem ji mlátila mezi oči tou flexinou. Jsem si tak ráno říkala, že ještě se může stát, že jim do rána chcípne na krvácení do mozku Tom mne seřval, že neví na co pořád čekám a nenosím v kapse ten el.paralizér pro upřesnění: ta fila...tuším ale byl to pes-samec.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2014 17:58
- Nahlásit
Zdravím po dlouhé době. Vidím, že tady nezahálíte.
U nás nic nového. V práci pohoda, už jsem si zvykla. Minulý týden jsme měli zabíjačku. Původně jsem měla v plánu tam přijít až to bude mít prase za sebou, ale naneštěstí jsem přišla dřív než dojel řezník. I když jsem ,,v danou chvíli´´ čekala v garáži, tak jsem a nic jsem neviděla, tak mi z celé té situace bylo uplně zle a bylo mi tak líto toho prasete, že jsem se tak tak držela, aby mi neukápla slza. Ono to prase bylo tak roztomilé. Bez zabíjačky bych se klidně obešla.
Dneska se mi na procházce podařil vyfotit ten kozel, jak mají v jedné ze zahrad a navíc tam mají i malé prase a nějakého křížence. Barneymu se nejvíce zamlouvalo to čuně.
Jak jsem zjistila, tak se sdílením fotek přes imageshack je asi konec, že? Chce to po mě premium account.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 07:46
- Nahlásit
MartinaBarney
Fuj, zabíjačka snažím se tvářit, jako že to maso vyrostlo na poli Takové akce bych se nezúčastnila ani kdyby mi platili
imagesheck jsem odepsala a přihlásila se na rajče. Netvrdím, že je dobré, ale jediné, co znám
A kde vy jako všichni jste?? Ještě, že se tu objevila po dlouhé době Martina...stálé osazenstvo to fláká Kdyby na nás neskočil psisko, taky se toho moc neděje...to je fakt Makám v zahradě a dnes už nemůžu ani na ruce, ani na záda....to se člověk pár měsíců válí a pak hrrr...a je invalida
Alenko, ty jsi myslela těma prázdninama to, že zalezeš někam do brlohu a vylezeš za týden?? Ani ty, ani Jirka....
Evey se Strejdou jsou asi na té Salimě ještě... Zbytek jsou workoholici...ti když sem občas nakouknou, vypuknou oslavy
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 08:05
- Nahlásit
worick
Já jsen workoholik pouze z nutnosti a ještě píšu furt.
Včera byly návštěva technického muzea v Praze.(žena už taky něco říkala o zahradě,ale nevím co)
Je to celodenní akce s přestávkama v bufetu.
Evey
Právě začátkem května.
Bojíme se,aby se to nepotkalo s klubovkou.(kam jede i ženich).
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 08:19
- Nahlásit
worick
Alenko, ty jsi myslela těma prázdninama to, že zalezeš někam do brlohu a vylezeš za týden?
já napíšu článek na půl stránky a ona klidně řekně, že se flákám
Já mám takové práce, že bych potřebovala prázdniny ještě dvakrát . Včera jsem se nechala zase odlákat z vytyčené trasy (od tramvaje přímo do Kapsy k počítači) klukama na vycházku. Uf, to jsem si dala, a to ještě jejich tempo brzdím Opět nás fascinovalo, když jdeme oba dva, jak Erwin nejraději mezi námi. Jestli poslouchá, o čem se bavíme, nevím. Ale každou chvíli si kontroluje, jestli jdu s nimi, že mě ťuká čumákem do ruky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 10:06
- Nahlásit
Drakopes
No jo, napsala jsi jednou...
Opět nás fascinovalo, když jdeme oba dva, jak Erwin nejraději mezi námi - mě zase fascinuje, jak si Berunek prakticky celou prochajdu šlape jako samostatná jednotka, jen občas na něj zavolám, ať nezůstává moc vzadu, ale prochajdu si prakticky vede sám a co mě na tom fascinuje?...No jak je prostě bezproblémový, že ho člověk nemusí kontrolovat a on ví, co má dělat Akorát kdyby byli oba takoví a Worka se mnou nelomcoval na vodítku, tak ani nevím, že jdu na prochajdu se psama
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 10:44
- Nahlásit
worick
Evey se Strejdou jsou asi na té Salimě ještě.. Kdepak, já už jsem v práci.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2014 23:20
- Nahlásit
worick
Akorát kdyby byli oba takoví a Worka se mnou nelomcoval na vodítku, tak ani nevím, že jdu na prochajdu se psama
No, to víš! Takovou kliku bych Ti rozhodně nepřála a kdybys toho dosáhla, tak ze závisti vytáhnu figurku voo-doo a budeš koukat!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2014 00:52
- Nahlásit
Vlčáčková
a kdybys toho dosáhla, tak ze závisti vytáhnu figurku voo-doo a budeš koukat! -
Zrovna dneska jsem říkala, jak Woriček lítal trasu do sousední obce zase na volno a byl strašně, ale strašně hodný...a Tom mne seřval, jestli jsem normální, že když vyjížděl z baráku, tak jel na kole nechvalně proslulý myslivec s flintou na rameni, právě tím směrem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2014 11:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Zase nikdo...
Venku už dva dny krásně, doufám, že všichni výletujete?! My jsme včera byli na hezkém (na Slovensku, druhý pokus, jak jsme jeli a píchnuli ) bylo to terénně náročné, výstup na zříceninu Korlátka a pak do údolí a zase kopec, údolí, kopec...a dolů. Přes to, že to bylo jen 10km, mamka myslela, že zdechne, taky už jsem toho měla po tom týdnu venkovních prací dost, ale bylo fakt krásně, strašně příjemný výlet, s krásnýma výhledama. Turisti měli nějaký výstup i s pejskama, tak jich tam bylo plno a to hned čivavy do náruče Jelikož nejsme čipovaní tak se klidíme z cesty, aby náhodou nebyl nějaký konflikt a my se nedostali do problémů... I kluci byli nějakcí hotoví přes to, že Worka ani nedivočil, ale večer nejedli a Tom sýčkoval, že jsou strašně dodělaní...ale spíš to vypadá na další háravku v okolí, na potoce čumáky u země a bublali...
Jo a přijedeme domů, vyhodím z auta mamku s Mandy a blíží se povoz z koňma, hodím rychle Mandy kokino a říkám mamce, ať se s ní klidí, protože je to potvora. Ještě za ní zařvu, ať si ji chytí a: Mandy ji oběhne, vypálí dole zahrádkou přímo k vozu, koním 20cm od noh a lítá kolem a řve, ke všemu vůz oběhla prostředem silnice! Kdyby ho začalo objíždět auto, tak bylo po ní. Vozka nás dobře zná, snažil se jí odehnat bičem(v klidu, podotýkám) mamka letěla za ní, já řvala okýnkem z auta...no kdyby to nebylo tak nebezpečné, tak groteska Pak jsem následně seřvala mamku, že je ale úplně blbá..jak je stará
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2014 16:30
- Nahlásit
worick
Pak jsem následně seřvala mamku, že je ale úplně blbá..
Ta dnešní mládež je prostě hrozná.
Sally hárá. Máme dvě feny v kotci a proměnlivý počet psů na zahradě. Barbínu to nebaví, Sally trpí a psi jsou neúnavní.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2014 16:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Sally hárá... - no, to teda nezávidím Vlastně...mi přišla na um otázka: už jste probírali, jestli Bárbí uchovníte, nebo budete kastrovat (nebo nekastrovat)?
Ale Barbí by nemusela být v kotci, ať s nima ,,dělá pořádky" ne?! Jezevčíka ze statku už by zvládnula
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2014 19:14
- Nahlásit
worick
už jste probírali, jestli Bárbí uchovníte, nebo budete kastrovat (nebo nekastrovat)?
Barbínu neuchovníme a nebude mít štěňata. Ona bude podměrečná. Věděli jsme to už když jsme si ji brali. O kastraci jsme ještě nemluvili.
Ale Barbí by nemusela být v kotci, ať s nima ,,dělá pořádky" ne?!
Ona se do kotce cpala sama, protože myslela, že bude žrádlo. Teď sedí před kotcem a obtěžuje nápadníky. Jezevčík ze statku už asi není, ale je tady jeho zrzavý kolega.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2014 20:07
- Nahlásit
Strejda
Teď sedí před kotcem a obtěžuje nápadníky -
Grrr...a je to tady...i u nás Woriček vyje před garáží, to bude zase ukecávání u jídla s nevalným výsledkem Respective u Worky už bylo, ráno, do granulí napárnul a z kostí snědl jen
jednu a půl. Dojídá je Berunek a pak ráno na potoce půl hodiny přešlapuje a tlačí a tlačí a já čekám...a přešlapuju
Volala jsem mamku na oběd, ale prý má a chce pracovat v zahrádce, tak se nebude zdržovat. My kvůli tenisu obědváme až po 15h a pak jsme teda vyšli taky do zahrady. Kluci u toho vždycky divočí, Worka štěká. Za chvilku Tom: něco tady píská... Tak co by asi pískalo, někdo v okolí na psa, ne? ,,Ale houby, to kvičí Mandy u brány!" Jak to, že je Mandy u brány, když mamka říkala, že bude v zahrádce a nepřijde...?! Kurňa, to jí snad nezdrhla až ze zahrádky, když onehdá mamka právě říkala, že sama nechce ani oběhat okolí potoka, jak si vždycky chodil Alfíček, že je posera Šla jsem ji teda pustit k nám, aby nevletěla náhodou pod auto, co tu občas projede. Za chvilku volá sousedka, že šli s mamkou na prochajdu až tady naproti k Pile - po druhém břehu a jak Mandy zaslechla Worička zdrhla jim přes potok k nám Tak si za chvíli pro ni přišly i s jorkem Duffynkem. Takže jsme měli alespoň návštěvu
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 05:50
- Nahlásit
Dostavil se jezevčík ze statku. Tak máme účast 100 %.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 06:11
- Nahlásit
Strejda
Dostavil se jezevčík ze statku. Tak máme účast 100 %. Evidentně profík. Přijde až v pravou chvíli.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 07:32
- Nahlásit
Strejda
Evey
Dostavil se jezevčík ze statku. Tak máme účast 100 %. Evidentně profík. Přijde až v pravou chvíli. -
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 18:01
- Nahlásit
Auuuu ... nesnáším pondělí .... (já a Garfield)
Erwin výrazně pokročil v ochočování svého okolí. Kolem celé hodiny, kdy se střídají kroužky a je největší pohyb, si lehne doprostřed hlavního tahu na záda a nechává se drbat. Jakmile odlovený se zvedne, že by pokračoval, přidrží si ho tlapami a upře pohled. Hlavně to funguje na holky deváťačky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 18:01
- Nahlásit
Děvčátka, dneska byl můj azylant pudlo-knírač Beník na operaci.
Nyní mi tu "umírá" v kleci. Dostala jsem ho a byl vcelku OK. Po dojití do auta - kousek šel a zbytek se nesl - se mu spustila krev z nosu. Volala jsem na veterinu, jestli se mám vrátit, tak prý ne, že to není nic divného. Jen kdyby to teklo víc, mám přijet. Neteče to ví, ale zato furt. Pak to vypadalo, že mu teče krev i z pusy, ale spíš si ji olízal. Nevím, no. Do tlamky jsem moc neviděla.
Bude potřeba znovu nějakých zásahů. Říkal, že vevnitř to dobrý nebylo. Navenek nebylo vidět nic a ani nic nebylo cítit, ale po otevření byl u kosti hnis, a tak to celé vyčistil, tři zuby vytrhl, ubrousil kus kosti a zalátal jiným kusem masa - ze škraně.
Další problém je srdce. U mě měl srdeční záchvat pár dní po příjezdu. Bere na to Enap. U nich kardio nebylo nijak špatné, tak prý to chce ještě další vyšetření, když se to před operací nijak výrazně neprojevovalo. Takže jak je to se srdcem se přesně neví.
Další problém jsou játra. Enzymy mají být do hodnoty 2 a on má 19,cosi - což tedy je 8x víc. A další enzymy jsou také zvýšené asi 7x. Má podezření na Cushingův syndrom, ale je potřeba udělat další testy. Nicméně až poté, co Beníkovi trošku sroste tlamka.
Takže nic moc. V kombinaci huba + srdce + cushing asi moc osvojitelný nebude. Asi mi tu zkejsne, ale je to škoda, protože nějaký důchodce by s ním byl určitě spokojený. Je to pohodový pejsek, nevyžaduje procházky, ale umí si zařídit pohyb doma tak, že si prostě hraje - honí balonek, sám si pohazuje, vrčí a doráží. Prostě sám se vyblbne a na pohled je to moc hezké. Navíc přátelský pes.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 18:08
- Nahlásit
Drakopes
přidrží si ho tlapami a upře pohled. Hlavně to funguje na holky deváťačky
V tom případě jsem deváťačka.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 18:26
- Nahlásit
Vlčáčková
Děvčátka, dneska byl můj azylant pudlo-knírač Beník na operaci - koukám, ten toho chudáček má... A od čeho má ten problém v tlamce?? Je starší a má už zkažené zuby?
Ta játra: nechce se mi ten cushing studovat, ale když jsem měla podezření u Worička, tak se mi zdálo, že to bylo o tom, že s tím pes dlouho nepřežije...kolik mu teda cca je? Jinak, já bych koupila nějaké tobole s ostropestřcem a dávkovala. Játra dobře regenerují a jestli tam je problém třeba jen od těch zubů, tak by se to mohlo brzo upravit.
Drakopes
Auuuu ... nesnáším pondělí .... (já a Garfield) - ti nevim, marně vzpomínám, že bych znala někoho kdo by řek, že má pondělí rád...bude nás víc Já se těšila, jak se mi bude po krásném víkendu dneska pracovat v zahradě, místo toho se zatáhnulo, ochladilo, až mne kolem 14h vyhnala zima úplně A na zítra hlásí ještě i přeháňky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 18:42
- Nahlásit
worick
Je to tenhle: http://tyrana-zvirata.blogspot.cz/2013/09/ben-z-ut ulku-zdar-nad-sazavou.html
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 19:58
- Nahlásit
Vlčáčková
Je to tenhle - ach bože, to je chuďato
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 20:03
- Nahlásit
Vlčáčková
celé je to hnus
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 08:39
- Nahlásit
Vlčáčková
Přečetl jsem to celé.
Je to otřesné.
Jseš dobrá.Opravdu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 10:18
- Nahlásit
Tá ta
já se přiznám, že jsem to ani nepřečetla celé, spíš jen výčet chorob od Vlčáčkové. Tohle já číst nezvládám, musela bych asi vraždit
Dneska jsem šla ráno s klukama tradičně potokem a Worka měl hooodně roztrajdáno 200m pro něj žádná míra. Dlužno říct, že se u toho chová slušně, jen všechno kolem přečichává. Přes potok jsem viděla, že jeden za sousedů na Dášenině straně vypustil ven slepice a i když u nich vždycky stojí s palicí...dnes tam nebyl, ani toho lovečáka nenechal za plotem Vzhledem k Workově rozlítanosti a vášni pro slepice, jsem se hodně obávala, že z toho bude průser Když Worka odběhnul na té straně ode mne cca 100m a šlapal dál (cca 50m od slepic) už jsem hurónsky zařvala, s malou nadějí, že poslechne a já nebudu muset vystartovat za ním jak blázen a stejně bych to nestihnula Naštěstí se po tom mém řevu otočil a vlezl do zahrady jiným sousedům, co nemají zatím zadní plot a doma háravou fenečku...tak jim tam už pár dní šmejdí Jindy mu nadávám, ať tam neleze, dnes jsem za to byla ráda Tak jsem ho předběhnula a držela ho (povelama) u sebe. Povely ve smyslu,,ať tě ani nenapadne lézt na ty slepice!" Než jsem tam nakokinkovala ještě jedny pejsky, tak pán od slepic vyšel, psa naštěstí nechal za plotem, protože o nás věděl. Já mám totiž podězření, že to udělal schválně a čekal schovaný, že mu Worka vlítne na ty slepice, aby mně mohl seřvat rovnou i za to, že s nima chodím na volno On je to totiž bývalý PSVB a myslivec k tomu a všemi ,,velmi oblíbený" pro svou nekonfliktní povahu A ještě podotýkám, že je to můj velmi, velmi vzdálený příbuzný Worku jsem udržela v klidu i při procházení kolem slepic a tak na mne alespoň bafnul:,,nekrm ty psy!" Já myslela, že myslí jeho (má tam občas i synova labradora) A já:,,hmm a proč vlastně?" Čekala jsem, že řekne, že to mají zakázané, ale on že:,,no protože tě nějaký může rafnout"...no to určitě
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 13:19
- Nahlásit
Tohle je fakt pech. Nedovedu si představit, že by ten člověk přijel do ČR. Ale je krize, obchodní partnery si člověk nemůže vybírat moc přísně.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 13:40
- Nahlásit
Strejda
Ale je krize, obchodní partnery si člověk nemůže vybírat moc přísně. Přesně tak. Mě se v jeden týden sešli pánové Šourek, Půlpytel a Kulovaný.
|