Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Honzík
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 12:50
- Nahlásit

worick
Děkuju, no problémy jinak žádné - je to takový blázínek hravý a natěšený, jen to "krvácení", což samo o sobě dobré není. Právě jsme četli, že tu prostatu tímhle způsobem může spouštět harající fenka, což právě je jejich případ, když jí mají v domě a normálně jí k němu pouštějí ... On je z toho vždycky takový rozhozený. Možná by "tohle" byl ten nejmenší problém.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 13:01
- Nahlásit

Honzík
tak pokud by žádný problém s prostatou neměl, nemohlo by to takhle dopadnout. To by v tuto dobu ,,marodila" většina psů včetně našich, kteří už skoro 14dní vyšiloujou kvůli háravce v okolí

worick
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 13:08
- Nahlásit

Včera se u nás Dášena neukázala, asi je fakt někde zavřená není ani na zahradě. Pro jistotu jsem ale kluky občas v noci zkontrolovala. Ovšem: v 7h ráno sedím u compu a po chodníčku zahradou, si to šlape ten béžový Alík, co s Dášou chodil kolem onehdá a jinak celé dny hlídkuje u jejich brány. Vystřelila jsem, zkontrolovat kde je Dáša s klukama a...kluci chrní, Berry u pracovny, Worka v boudě (lilo jako z konve) a Dáša nikde. Alík se otočil a šlapal zase zahradou nahoru a tam se pak cca 10 minut ještě motal. Já potom s klukama při kontrole našla obr díru, ale až po té, co jí Worka prošel tak hladce, že jsem to zachytila, až cupital kolem plotu z venku Mám podezření, že tu ten Alík nevyrobil, ten takovou jistě nepotřeboval Ovšem si nejsem jistá, jestli to nebyla Berryho práce a hoši náhodou nebyli v noci u Dáši na kontrole...

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 14:01
- Nahlásit

Honzík
Já měla vždy jen feny, tak s klučičíma potížeme nemám zkušenost.
výsledky zatím nevím ty budou právě důležité jestli se to takto často opakuje. Je venkovní?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 14:50
- Nahlásit

worick
To měl možná béžový Alík kliku, že ho kluci nezblejskli.
Doufám, že Dáša nezakalila na tu zanedbanou hubu.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 15:00
- Nahlásit

Vlčáčková
Ne-e, Dášena už byla cca 14dní dobrá, trošku už jbych to na ní poznala jen já. Buďto je zavřená, nebo někde trajdá s nějakýma dalšíma galánama
A kluci? Oni jsou psi vítací Myslím, že by Alíkovi neudělali nic, nanejvíš ho poskákali Když hlídkoval před Dášiným, tak mu akorát poolizovali uši a on seděl chudák na bobečku nejmenší, jak to jen šlo a grrr se na ně ,,zubil" ať ho nechají, že on je ten ,,děsně zlej"

Drakopes
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 15:33 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Honzík

Alfréd tímto krvácením prošel párkrát, vždy v období zvýšeného výskytu hárajících fen. Velmi výrazně si zuby ohlodával dotyčný instrument, takže si mohl sám způsobit drobné zranění. Pro jistotu jsem mu injekční stříkačkou vstříkl pod předkožku trochu slabého roztoku hypermanganu a zlehka promnul. Za pár dnů bylo po problémech.

Vyšetření na veterině by následovalo v případě přetrvávajících potíží, ale nakonec to nebylo třeba. - píše Yura

worick
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 19:06
- Nahlásit

Yura
Zdravím Jirko, na čem pak zase paří Ájuš, když se tu skoro neukáže?!

A co se háravek týče, opět: dneska parádně odpoledne vyli dvojhlasně před garáží (ještě, že nemáme ty sousedy ) Tom přijel z tenisu a říká:,,proboha, to mi teda pověz, jak se s těma dvouma magorama vůbec domluvíš?! Vypadají jak zhulení, když jsem zajížděl do garáže, málem jsem je přejel, protože na auto nereagují, prošel jsem kolem a taktéž bez reakce, čuměli někam do dáli mimo mně"

Drakopes
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 19:44
- Nahlásit

na čem pak zase paří Ájuš, když se tu skoro neukáže?
¨

worick
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 20:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Ahááá, pracuje
A nemá tam i Peťulu?! (pro ty, co jim nedošlo, myslím Kessie )

Kessie
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 20:44 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

worick - já jsem tadyyy... stíhám to tak jednou za tři dny všechno dočíst a pak už většinou nemám sílu napsat...ono vlastně ani není co... nic zvláštního se neděje... pořád všechno při starým... nebo vlastně něco trochu jo... řekla jsem si, že práci budu dělat v práci a ne doma... takže kromě středy, kdy jezdíme fakt až v šest, se snažíme vracet každý den z práce brzy, což naši chlupáčci ocenili... s Kess chodíme na prochajdy na střídačku každý večer (když tedy zrovna nelije nebo není jinak hnusně) - já už mám svou trasu, Honzík má zase jinou a Kess už je zvyklá... o víkendech vyrážíme na nějakou prochajdu společně - někam, kde nejsou lidi, protože já osobně jich mám po celým týdnu dost... Nemyslím to špatně, ale občas fakt potřebuju úplně vypnout, nemluvit a dát prostor myšlenkám... Když vyběhnem nad vesnici a jsme v polích a na polňačkách, tak ty svoje "šílený" nápady vždycky Kessce vykládám (aby mě nikdo jiný neslyšel)... příští týden máme dovolenou několik dní, tak to bude super! Na dva dny vyrazíme na Vysočinu, ke známým na chatu... i s Kess... tak projdem zase jiné okolí...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 23:30
- Nahlásit

Kessie
já jsem tadyyy..
Á která pak vy jste?
Ještě že tě worick vyvolala k tabuli.
Hezkou dovču.

Honzík
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 08:59
- Nahlásit

Nemůžu se příbuzným dovolat, tak zatím nic nevím. Pések je venkovní a s tou prostatou jsem to myslela tak, že by to snad byl ten nejmenší problém, kdyby to fakt tak bylo ... Já mám doma taky dva psy a za plotem fenku, zrovna jsme taky prošli zaláskovaným obdobím a naši kluci jsou OK. Ale díky fšem. Informací není nikdy dost.

worick
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 10:42 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tak já ráno vstanu a venku tohle http://imageshack.com/a/img690/1341/8ku5.jpg http://imageshack.com/a/img593/2010/1nrz.jpg
Ještě včera mamka hořekovala, co toto je za zima, že potřebovala, aby byl sníh, aby mohla naházet do skleníku, jinak se s tím na jaro nedomluví...tak jsem se jí smála, že sníh teda těžko, když hlásí už jen teplo Kontrola plotů http://imageshack.com/a/img690/1341/8ku5.jpg
Dášena byla v zahradě, kluci šíleli za bránou a hlavně ji ukecávali, ať uteče. od té doby doma vyhlíží. http://imageshack.com/a/img849/9304/1b33.jpg
http://imageshack.com/a/img823/7299/d6so.jpg
http://imageshack.com/a/img841/2407/mk00.jpg Včera poprvé po třech dnech sežrali Tomovi k večeři granule (vařené nemají, nemá smysl s tím chodit sem a tam, když nežrali) ráno ovšem Worka ani ň, Berry alespoň tři kosti Workovi tam leží ve sněhu Poslední, došla mi šťáva ve foťáku http://imageshack.com/a/img600/4239/4b7i.jpg

worick
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 10:56
- Nahlásit

Já už zkoušela zkopírovat snad všechno a fotku mi to buď vyhodí tu roztaženou na celou stránku a nebo jen odkazy jako tyhle. Ája tu není, ta neporadí...už nikdo nedáváte přes ImageShack??

worick
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 11:00
- Nahlásit

Kessie
Tá ta
Á která pak vy jste?
Ještě že tě worick vyvolala k tabuli.
- jóó, přesně

Tak to je dobře, že jste si to časově vylepšili, to se zvířena teďka má
Na dva dny vyrazíme na Vysočinu, ke známým na chatu... i s Kess... tak projdem zase jiné okolí.. - no vidíš, to máte lepší než my, my se nikam dál nevyhrabem...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 15:37 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

přišlo mi

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 15:44 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

worick
dej si obrázky někam na net, klidně do image. Pak si obrázek otevři, klikni na něj pravým tlačítkem myši a vyber si Kopírovat adresu obrázku
tady vedle B I U klikni na ten čtvereček s barevnými flíčky a tam vlož tu adresu.

A je to.

Jo a nebuď přihlášená na image

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 17:05
- Nahlásit

Pražáci
Přidala jsem příspěvek do Otrav. Tak mrkněte, ať tam někdo nejdete.

worick
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 17:06
- Nahlásit

Drakopes
pokusím se dle návodu, ale jsem tydýt, tak nevim, nevim

přišlo mi - já už to někde viděla včera

Právě jsme se i s mamkou vrátily z pěkně ,,výživné" prochajdy. Tom nás vyhodil u jedné z dolních vesnic a my šlapaly přes pole, louky domů. Bylo to přes 7km v tom rozbředlém sněhu. Přišli jsme všichni mokří jak myši, poslední kilometr už mi začínala být i zima, jelikož kalhoty jsem měla totálně promočené po kolena, to samé boty i ponožky

worick
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 20:23
- Nahlásit

Chlapi doufám, že jste sledovali hokej (a že jediný chlap tu nejsem teda já ) Já jsem začala až při stavu 3-0 a tolik pi.. u nás už dlouho nepadlo Chudák Leon přišel na gauč, ale nevydržel psychicky Kdyby blbci začali hrát po prvním gólu a ne až po čtvrtém... A ty nahrávky neumí si prostě nahrát normálně po zemi, furt jim to skáče jak žabky na potoce, samozřejmě to pak dotyčný nechytá

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 08:14
- Nahlásit

worick
a tolik pi.. u nás už dlouho nepadlo u nás taky lítaly jakási prapodivná slova.
Mě to nechává chladnou.
No, vlastně nenechávalo, protože jsem se chtěla dívat na Zoom na dokument o psech.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 10:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
protože jsem se chtěla dívat na Zoom na dokument o psech - a kruciš, já věděla, že na to zapomenu...teď se to v programu nehodí. Celé měsíce jde v telce houby a pak to dají, když čumímena Olympiádu
Ráno jsem na tebe zrovna myslela, že jsi ani nepsala, jestli jste zasněžení?! Hlavně, že hlásili: bude děsně teplo...viděla jsem tam dokonce číslo 17.st! U nás ne, že to včera nestihnulo roztát, ale v noci přituhnulo na -5st a to, co bylo rozbředlé a rozježděné zmrzlo na kámen...no šílené cesty (silnice ne, ty jsou čisté, jen tady ty obslužné) https://imagizer.imageshack.us/v2/653x490q90/585/b mq0.jpg

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 10:31
- Nahlásit

worick
jestli jste zasněžení? Nepřipadla ani vločka.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 10:38
- Nahlásit

Drakopes
Alenko, soudruzi v NDR někde udělali chybu...mě to pořád nejde Když to dám podle tebe, tak mi to vyhodí trochu jinou řadu číslíček, když to sem zkopčím rovnou, tak mi to hodí tuhle podsvícenou, ale furt bez obrázku. Co jsi chtěla říct tím: nebuď přihlášená na Image?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 17:54 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

worick

jo, je to divné - už se nezobrazuje ani ten předešlý obrázek o pár příspěvku výš a tady mi to pořád vnucuje jen text

Bety z hájenky
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 19:02
- Nahlásit

Kessie
A kam míříte na Vysočinu? Někam na okraj nebo přímo do divočiny?

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 07:05
- Nahlásit

worick
Alenko, soudruzi v NDR někde udělali chybu
Úplně jsi to rozbila.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 08:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Úplně jsi to rozbila. - jako v emerice? Šmarjá, tobě už to taky nefunguje?

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 08:17 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

worick
Šmarjá, tobě už to taky nefunguje?
Zkouška ...

... tak funguje.

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání