| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 12:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Zkouška já https://imagizer.imageshack.us/v2/304x228q90/198/n d9e.jpg
No, ne-e
Jsem z toho jelen, mi teda vysvětli, co dělám blbě Když tu zkopírovanou adresu vložím přímo, bez tady toho kliknutí na ,,čtverečky" tak je alespoň podsvícená..ale toť vše
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 12:20 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
Dobrý?
imagizer.imageshack.us/v2/653x490q90 /198/nd9e.jpg
No jo, nefunguje to. Potřebuješ jiné internetové album. Jak ten imagashack kontrolují v CIA, FBI, NSA a ve State Departmentu, tak to pokazí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 12:26
- Nahlásit
Strejda
Jak ten imagashack kontrolují v CIA, FBI, NSA a ve State Departmentu, tak to pokazí. - kurňa, asi tam mám vroubek, či co Že by jsme nesplňovali požadavek na správnou cool rodinku? (máme sice domeček, pejsky, ale chybí nám dětičky... )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 12:28
- Nahlásit
worick
ale chybí nám dětičky...
To asi nebude ten důvod. Spíš vadí, že nejste trvale vytlemení a happy.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:32
- Nahlásit
Strejda
Spíš vadí, že nejste trvale vytlemení a happy - ale to my skoro jsme Teda ale na české poměry Onehdá, když jsme náhodou nakupovali spolu v Pekárně, se na nás paní prodavačka zprvu jen podezřívavě dívala, pak prohodila něco ve smyslu, co ,,bereme"..?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 20:29
- Nahlásit
worick
tak to je za mnou
podívej se
děti byly úžasné, dostaly pak moravské koláčky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2014 08:10
- Nahlásit
Drakopes
Tak jsem vám to prolezla celé...no, máš toho holt moc Ale už jsem si zvykla, že vy úči se povolání oddáváte na 100%, není to až tak povolání, jako spíše poslání, alespoň trochu napravit, co doma rodičové mrší... Vůbec se teď ve školství neorientuju (jen, co vím od vás ) a jsem ráda, že nemám děti, protože si myslím, že kvalitních učitelů je, co by na prstech jedné ruky spočítal....u nás na vesnici nejspíš ani to ne Aby to nebyli teloši jako já, musela bych je stejně dostat někam do města Když jsme šly s mamkou na té poslední prochajdě, procházely jsme pozděj odpoledne kolem školy a obě jsme se divily, kolik se tam motá lidí a děcek(mamka tudy normálně nechodí vůbec a já až večer) A hodila řeč, že si vůbec neumí představit, jak to dělají rodiče v Praze, vracející se z práce nejspíš kolem 17h a co to mají ta děcka za život, když i to dětství musí strávit povinnýma koníčkama, pak je rodiče vyzvednou a honem učit, spát a ráno nanovo Že se pak nediví, že je z toho generace neurotiků s fůrou psychických problémů
A z jiného soudku
Včera jsem po týdnu konečně uvařila klukům, protože u Dáši už se klidnili, tak jsem si říkala, že snad už by mohli začít jíst. Krůtí chrupavky, měla jsem v mražáku ještě vývar z nožiček se zeleninou a šoupla jsem jim do toho ještě kolínka a špenát. Tom přišel s miskou, já nervozně od počítače, co teda?? A on:,,tos teda posr... tak já měl k večeři křupky a hoši si žerou krůtí se špenátem! To tak vonělo, že jsem jim málem užíral z misky..." No a co...žrali? ,,Kurňa, ještě aby nežrali...jasně, že žrali!"
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2014 10:23
- Nahlásit
Jak jsem tu už několikrát psala, chodí Erwin v sobotu ráno v 5:33 se zeptat, jestli jsme nezaspali, když normálně zvoní budík v 5:32. Pokaždé mu strkám budík před čenich a říkám mu, že je sobota (popř. neděle nebo prázdniny )
Včera večer jsem vypínala budík, a protože se Erwin zrovna povaloval u mě v posteli, strčila jsem mu budík pod nos se slovy, že zítra je sobota, takže NEVSTÁVÁME!
Ráno fakt nepřišel. Vzbudila jsem se a vstala asi za deset sedm!!
V parku jsme tím pádem chytli velkou partu. Ráno už je světlo, tak jsem se pokusila něco vyfotit, ale psi nespolupracovali. Fotky jsou fakt nic moc, ale kdo chcete, koukněte. Jako ilustrace snad postačí
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2014 13:17
- Nahlásit
Nápis u fotky: "paní učitelka DRAKOPES" mě fakt pobavil.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 09:05
- Nahlásit
Drakopes
Ájo
Už kolik týdnů bojuju s Medvídětem, že když jsem doma, tak si nemůže vynucovat, kdy půjdeme ráno ven. Pravidelně kolem 6:00 sedí pod oknem a vyluzuje spešl štěkání "vstávej, razíme ven". Pravidelně mu ráno nadávám, že nebudí jen mě, ale i sousedy
No vysvětlit mu to večer mě nenapadlo , ale normálně to zabralo Sice se obávám, že to nebude mít dlouhého trvání, tak i za ten dnešek jsem ráda
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 11:04
- Nahlásit
Noemi
nejsou to přece žádní malí blbci
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 11:46
- Nahlásit
Noemi
Eninka má naučené "za pět minut". A tak to svým psům říká třeba hodinu. Ale fakt je, že se za tu hodinu už moc nevyspí, protože oni teda přijdou za těch pět minut...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 11:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Eninka má naučené "za pět minut" - máš říkat jako já,za chvilku" Páč chvilka je ralativní pojem
Drakopes
strčila jsem mu budík pod nos se slovy, že zítra je sobota, takže NEVSTÁVÁME!
Ráno fakt nepřišel. - super, jsi mně fakt pobavila
Ty fotky s pejsky fakt super, alespoň máme představu, jak se vaši kluci a teď i Erwín mají, když je tam taková parta pejsků. No, naši kluci se teda poslední dobou moc nevyznamenali na poslední prochajdě jsme potkali nějakého neznámého šmudlu pejska...a skákali po něm jako dvě hovada, dneska po měsících Goga a Berry opět naskakoval a Worka vrčel až dostal ode mne po čumáku...ať se laskavě uklidní
Noemi
No vysvětlit mu to večer mě nenapadlo , ale normálně to zabralo - kurňa, že by se fakt berňáci takhle v časech orientovali?!
Máme zlatóóó...já su tak ščasná... A kdo neskáče není Čech, hop, hop, hop
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 13:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
A teď je chvilka mezi čuměním, vařením a uklízením tak ještě včerejšek. Včera jsem perlila Že kam na výlet. Z Olympiády nic nešlo (nic s našima) tak jsme měli čas, jet i dál. Jeli jsme za Bojkovice. Sice jsem Tomovi říkala, že slézá sníh, bude blacko, tak do hor radši ne, ale nic jiného jsme prostě neobjevili. Vysedneme tam z auta, ne zemi ještě zbytek sněhu a cesta, po které jsme měli jít rozjetá jak sviň od těžařů Tak jsme pláskali po kotnících v blátě, i mamka s Mandy byla(nachcípaná pořádně ještě od minula ) a já, že po cca 100m zkusím sejít trochu níž pod cestu u takového potůčku...že prostě to bláto obejdu. Jenže oni ho tam asi lakatošem shrnuli z té cesty do takového úvozu, což ale nebylo pod sněhem poznat. Když jsem přišla na to místo, najednou hups...a stála jsem po kolena v blátě! Myslela, jsem, že z toho hned vyskočím, další krok a to samé. Tom na mne řval, ať odsud hned vypadnu...jenže jak? Já se pořád bořila a bořila...nemělo to konce, nakonec cca 6m, tak těch kroků bylo dost. Měla jsem velké štěstí, že mi tam nezůstala některá bota, to by byl konec Měla jsem blacko jak maltu po kolena na kalhotech, to samé pod kalhotama na lýtkách, celé ponožky a i do bot jsem si nabrala (ale to jsem zjistila až doma, neměla jsem odvahu se ani podívat, navíc byla dost zima a studilo to jak potvora, než se mi to v botech trochu zahřálo Ke konci tůry, už mi zase začínala být zima, tak jsem byla ráda, že jdu do auta. Boty se mi o sníh alespoň shora trochu očistily, malinko i kalhoty, ale jen tak, že mi na nich nestála, 1cm vrstva, to odpadlo, ale zmalované zůstaly. Korunu ovšem tomu dala mamka, když začala kňučet, že se musíme zastavit v Brodě v Kauflandu, protože je tam akce na mléko a já musím s ní, protože tam v životě nebyla a sama nepůjde. Tom odmítnul zrovna, že tam jako prase teda nejde. Tak jsem teda šla Hlavně, že jsme to tu nedávno řešili Měli jste vidět ty vytřeštěné pohledy kolemnakupujících Někteří se i uličkama vraceli...podívat znovu No neměla jsem jen kalhoty po kolena, ale jak jsem se drápala skoro po čtyřech do svahu, abych z toho vylezla, tak se mi povedlo zamatlanýma rukama čárnout lecikde, tak i černou bundu(na té to bylo krásně vidět ) tašku...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 16:31
- Nahlásit
Eninka má naučené "za pět minut
zítra je sobota, takže NEVSTÁVÁME!
Měl bych pro vás dva tipy pro inspiraci.
Moje irská snacha říká mé singapurské vnučce "later". Má to docela dobrý odkladný účinek.
Argentinská snacha mé české sousedky říká na všechny pokyny "maňana". Tchýně se dá nasr*t na mnoho způsobů, ale tenhle opravdu funguje.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 16:37
- Nahlásit
Strejda
Tchýně se dá nasr*t na mnoho způsobů, ale tenhle opravdu funguje.
Můj moravský manžel rozmazlený tchýní (čili jeho maminkou) na všechno říkal:
1) zapomněl jsem,
2) nestihl jsem to,
3) něco mi do toho vlezlo,
4) přišel/la ..... a něco chtěl/a,
5) nebyl na to čas,
6) se mi nechtělo (to nebylo tak časté, protože už těch prvních pět znamenalo, že se řádně naseru, a na tohle dvojnásob).
No a libovolně měnil pořadí. Vydržel s tím u jedné věci při mnoha opakováních několik měsíců.
Rozvodem se mi ulevilo, nervy se zklidnily a práce je víc uděláno.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 18:13
- Nahlásit
worick
Někteří se i uličkama vraceli...podívat znovu A my máme jako zůstat toho pohledu ušetřeni? Já chci foto!
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 20:06
- Nahlásit
Já chci foto!
Já taky.Jsem škodolibej.
Včera jsme si udělali taky výlet za klukama na Špičák.Byli tam na vékend.
Vzali jsme rodiče manželky taky na výlet.
Barunka pochopitelně taky.
Po příjezdu na rozbředlé a plné bláta parkoviště mi hned skočila na prsa.
Já byl naštvanej,žena naštvaná,kluci nikde.
Telefonování,čekání,hledání,přejíždění.
A do toho zoufale štěkající Bára na vodítku.
Pak si sedla do bláta a cestou se oklepala.Takže suvenýr jsme měli všichni.
Po příjezdu domů jsem měl co dělat.
worick
Tobě by se ještě vyplatila do auta taška s rezervním oblečením.
Já mám v autě na cvičák taky dvoje boty.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:46
- Nahlásit
Evey
Tá ta
Já chci foto!
Já taky.Jsem škodolibej. - hmm, nemám S odstupem času ...škoda, chtělo to zaznamenat. Foťák jsme neměli a mobil mne ani nenapadnul - nebyla nálada, bylo to napínavé, jestli vůbec těch 8km v tomto stavu dojdu Pak už mi zase byla zima a byla jsem ráda, že sedím v autě.
Ale koukám, že jste to měli podobné viz. Včera jsme si udělali taky výlet za klukama na Špičák...
Ano, Mendinka si taky skočila do kufru a celá se oklepala, tudíž zaprskala tapecírunkunk všude kolem včetně oken. Ono je to auto koncipované, že se to dá přestavět na další dvě sedadla(tudíž pro 7osob), takže momentálně kufr, je pak normálně součást auta. Musím to taky nějak vyčistit až bude chvilka
Celá rodina dneska budíky na 7h...na odložený biatlon ....který se ovšem znovu odložil a snad už proběhne kolem oběda. Tak jsem šla s klukama brzo, když už jsem byla ready. Volala nasratá mamka...jak to, že to nejde, pak brácha a doma ještě pořád nakrknutý Tom Schválně si dnešní schůzky naplánoval tak, aby všechno viděl. Snad stihne alespoň odpoledne baby, mužský bohužel ne...pokud se to teda ještě nějak nepřeloží
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:51
- Nahlásit
Tá ta
Jo, ještě tohle: Tobě by se ještě vyplatila do auta taška s rezervním oblečením. - no Tom, si bere rezervní pokud třeba hustě sněží, prší nebo je naopak vedro a hrozí, že bude propocený. Já když tak, jsem si brala třeba jen rezervní mikinu, když jsem si nebyla jistá, jak moc se obléct. Jinak nejsem z cukru a zatím jsem všechno přestála bez úhony. Ovšem mamka čím dál hůř, spustila se jí rýma jako prase a vypadá to až na zánět dutin - bolí ji kořen nosu
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2014 21:40 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
worick
Na dutiny je prý dobrý Paralen Grip.
Jen si je potřeba ohlídat kombinaci jiných léků.
Manželka to neudělala a bylo jí špatně.
pro 7osob),
My taky.
Ten interiér čalounění a pásů je ale pro psy nešťasný.
Proto jsem si našel v práci co největší kartonovou krabici.
Tu jsem rozřízl a kde bylo potřeba svázal jsem to vázacím drátem a vytvořil do kufru takovou falešnou obvodovou stěnu(účko) a to až nad hlavové opěrky kolem dokola.
Je to rychle použitelné,skladné,levné a až to doslouží, udělám si jinou.
Mám to tedy už rok a stále původní.
(jenom v sobotu jsem si jí zapoměl doma:mad )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 06:28
- Nahlásit
Tá ta
příští středu jsme objednaní do Brodu. Je šance se potkat?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 08:41 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Drakopes
Určitě vás opět rádi uvidíme naživo. Třeba i s Jirkou.
Ale není tam pořádně místo kde nechat psy proběhnout a ani my si nezalezem nikam na kafe,nebo se ohřát.
Případně klidně i někam zajedeme.Nebo můžete přijet i vy za náma.
Není to daleko.Ale pak spíše v neděle.Tu mám volnou.(jenom dopoledne tedy cvičák).
Proč jdete s Ervinem na veterinu?Pravidelná kontrola?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 10:14
- Nahlásit
Drakopes
Proč jdete s Ervinem na veterinu?Pravidelná kontrola? - no, proč?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 10:17
- Nahlásit
Tá ta
Proto jsem si našel v práci co největší kartonovou krabici... - dobrý, kutile Pro nás už je to zbytečné, naše auto je na pokraji životnosti (spíše za ) takže to budem řešit až s novým(Tom už vyhrožoval, že tady to staré, nechá pro jízdy s klukama a do nového nepáchnou )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 13:47
- Nahlásit
Tá ta, worick
ano, je to jen domluvená kontrola. Užili jsme si s Nílouškovýma tlapičkama, takže jsme teď raději s Erwinem pod pravidelným dohledem.
i někam zajedeme.Nebo můžete přijet i vy za náma.
Viš, že u nás nemobilních je to na dohodě, kdo nás kdy kam odveze. Ve středu je možné někam popojet, ale neděle .. možná v létě hromadnou dopravou
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 14:45
- Nahlásit
worick
to staré, nechá pro jízdy s klukama a do nového nepáchnou
To jsem u nás doma taky zaslechl. Je pravda, že ve psím autě je víc chlupů a musí se častěji měnit vzduchový filtr. Ale v nepsím autě teda psi páchnou taky silně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 19:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tak zkusím Rajče
Jéé, funguje to
Hele, mimušky moje
A už zase letím na hokej
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 20:54 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 22:40
- Nahlásit
Strejda
... - co tím chtěl autor říct?
Hele a jen tak mimochodem, už jsme tady dlouho neslyšeli o Barbíně a než budou nějaké fotky tak bude zrovinka takové mimušo jako mám já A já chci vidět i pidi berňáčka....!
Mám novou kamarádku Dceru (nevím, cca 11letou?) těch, co mají berňáky Alfa a Ivanu. Ivaně pořád schánějí ženicha. S Gogem to nějak nevyšlo. Ivča je totiž třeštiprdlo a ke všemu je tlustá jak bečka No a holka má prázdniny a ráno mne ukecala, jestli by s náma zítra mohla jít na větší prochajdu. Jsem zvědavá, jak to dopadne Kluci tentokrát po ní neskákali a s Workou chtěla blbnout (možná i s Berrym, ale ten to má od Worky zatrhnuté )
Dneska jsem nevydržela a jelikož bylo celkem obstojně, vlezla jsem ,,čistit" zahradu. Ořezávat kytky, které nejsou na zimu choulostivé - třeba kontryhel. Dělala jsem cca 2h a nemohla jsem narovnat záda No ty jo.... to nechci vidět, co budu dělat až to vypukne naplno a já budu muset makat třeba 5h v kuse Tuším zdechnu A nebo si (jako ostatně každoročně) bude muset tělo zvyknout...
|