| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 02:32 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Alenka to nenapsala, ale Erwínek včera zažil mimořádnost. Polední vycházka v naprosto všední den s celou smečkou (Ája končila dřív, děti jsou na horách), polovina vycházky se odehrála v restauraci Padova; úžasná pizza (Erwínkem prověřeno - jak jinak?), hlazení a "ochočování" slečny servírky (napřed se trochu bála - Erwuška je dost urostlý), pak pozvání a slib, že budeme chodit častěji, "aby si slečna zvykla" (Ája); určitě ano - obsluha, chování k pejskům i kvalita pizzy jsou špičkové; no a pak setkání s dalšími psy, člověky (!) atd. Bylo to moc příjemné poledne až odpoledne - píše Yura
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 06:27
- Nahlásit
Jo, ale co Jirka nenapsal, že po obědě jsem s nimi musela absolvovat velkou vycházku vražedným tempem ... uf, bolí mě celý člověk
Jinak Erwin v šoku nad celou smečkou chodil těsně u nohy, nejraději mezi vmáčknutý mezi námi, vzdaloval se tak na tři kroky, aby nás obešel tu zleva, tu zprava
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 06:28
- Nahlásit
worick
co tím chtěl autor říct?
Autor sem chtěl dát fotku, ale antivirus oznámil, že webové album je zavirované a nic s ním nechceme mít. Fotka bude, až album odvirují.
už jsme tady dlouho neslyšeli o Barbíně
Barbína je 12 kg prcek. Její ségry mají 14, 17 a 20 kg. Začali jsme stopovat a to jí jde krásně. Snad trochu povyroste. Takhle by se nám na jaře ztratila ve vysoké trávě.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:50
- Nahlásit
Strejda
Snad trochu povyroste. Ale kdyby zůstala takto, tak by to taky nebylo špatné, ne?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 12:56
- Nahlásit
Evey
nebylo špatné,
Proč myslíš?
Jako že by měla menší žaludek?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 13:04
- Nahlásit
Tá ta
Proč myslíš? Bo je to takové roztomilé s plyšovým kožichem.
Jako že by měla menší žaludek? No vidíš, to taky, to mě ale nenapadlo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 13:51
- Nahlásit
Evey
b]Tá ta[/b]
Proč myslíš? Bo je to takové roztomilé s plyšovým kožichem.
Jako že by měla menší žaludek? No vidíš, to taky, to mě ale nenapadlo. -
Dneska jsem prochajdu s berňačkou Ivanou odvolala, posunula na zítřek, páč dneska je v telce nabitý program, tak stihnu tak akorát proletět s klukama vesnici a fofr zase na hokej
S těma medailema nám to dneska moc nejde snad to nebude pokračovat i odpoledne
Nesmím si zítra zapomenout foťák a kluky s Ivanou nafotit Ráno s náma byla zase i na potoce, ale nechtěl si s ní hrát ani jeden
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 18:51
- Nahlásit
Evey
Ale kdyby zůstala takto, tak by to taky nebylo špatné, ne?
No, vypadali bychom spolu komicky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 19:35
- Nahlásit
Hokej: chlapi, ještě vás nekleplo?!
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 20:30
- Nahlásit
worick
Alespoň nás potěšila Sábliková.
Prima holka.
Žádnej nafoukanec.
(a něco už v životě dokázala).
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 07:41 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Alespoň nás potěšila Sábliková.
- ještě, že ji máme... A biatlonisty Škoda, že to nevyšlo i Bankovi a Ledecké... Ale to už by jsme asi chtěli moc, v té naší malé zemičce. Konečně zase jednou na ni dmu pýchou
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 08:42
- Nahlásit
worick
chlapi, ještě vás nekleplo?
Nekleplo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 12:19
- Nahlásit
Čau děcka, potřebuju radu. Máme nahrané fotky s cizího foťáku, ale jsou velké(mají moc mega) Dá se to nějak zmenšit? Ten foťák už k dispozici nemáme. Myslím až teď, nějak v našem compu.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 12:43
- Nahlásit
worick
já bych to dělala v gimpu, ale ty mi odvrjneš, že ho nemáš. Takže počkáme na peckové odborníky v čele se Strejdou a Vlčáčkovou
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 12:45
- Nahlásit
Drakopes
já bych to dělala v gimpu, ale ty mi odvrjneš, že ho nemáš - a hlavně netuším, co to je
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 15:32
- Nahlásit
worick
Já mám Shrink Pic, ale tam se to dá tuším dělat jen po jednom.
Pokud máš fotek víc, tak bude lepší něco co umožnujě hromadnou změnu.URL
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 18:45
- Nahlásit
worick
Jestli máš na PC Microsoft Office Picture Manager (asi máš), tak nemusíš nic instalovat.
Kdybys mne potřebovala, tak dej vědět.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 23:17
- Nahlásit
DrakopesEveyStrejda - díky, díky, nakonec to pomohl vyřešit synovec dřív, než jsem se já vrátila z prochajdy a mohla předat vaše tipy. Třeba se ale budou někdy hodit
A protože jsem skleroza zapoměla jsem si vzít foťák a vyfotit Ivanu Prochajda jinak dopadla dobře, dneska bylo u nás náááádherně 12st!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 09:10 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Ahojte všichni,
u nás taky bylo včera nádherně... takže po zamračené a propršené středě jsme taky vyrazili včera na prochajdu...
http://imageshack.com/a/img845/6906/6rjl.jpg - Kessie ve skoku přes potůček...
http://imageshack.com/a/img38/236/0jxy.jpg - naši kámoši na rybníčku...
http://imageshack.com/a/img196/6664/vta2.jpg - Kess se hrozně chtěla s labuťkama kamarádit, ale bála se vody...
http://imageshack.com/a/img22/9059/skyv.jpg
http://imageshack.com/a/img543/5830/bza9.jpg - Mikša na nás netrpělivě čekal...
bylo to fajn... co se Olympiády týče, biatlon mám ráda už dlouho, takže jsem naší štafetě i jednotlivcům moc držela pěsti. Každý rok jezdím s žáky do Utrechtu (spřátelené město města Brna), máme tam partnerskou školu... jelikož se tam snaží vést děti ke sportu a ne k drogám, tak s nimi navštěvujeme místní zimní sportovní areál (je to jak typický zimák na hokej, tak je vedle vybudovaná bezvadná veliká dráha na rychlobruslení, za mírný poplatek tam půjčují i speciální brusle), kde je velikánský obraz Martiny Sáblíkové v nadživotní velikosti a všichni vědí, kdo to je... vedle ní je Ireen Wüstová... to mě vždycky hodně potěší... Hokejistům to letos nevyšlo, holt to tak prostě je... Jednou jsi nahoře, jednou dole... na další "Nagano" si budeme muset asi ještě nějakou dobu (možná generaci) počkat...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 09:41
- Nahlásit
Kessie
No to počasí je u nás taky jak na houpačce, vyloženě obden, Předevčírem ošklivo, včera krásně, dneska zataženo-vichr Ale my jedem do slovenské Skalice na pohřeb příbuzné, do obřadní síně, tak je mi to celkem šumák...jak je venku
Mě se ty tvoje fotečky (předpokládám, že tam jsou, nebo trasa?) neukazují )
Každý rok jezdím s žáky do Utrechtu...kde je velikánský obraz Martiny Sáblíkové v nadživotní velikosti a všichni vědí, kdo to je... vedle ní je Ireen Wüstová... to mě vždycky hodně potěší. -
jelikož se tam snaží vést děti ke sportu a ne k drogám -
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 12:56
- Nahlásit
worick - už jsem to změnila... budu se muset Strejdy zeptat, jak to tehdy udělal, že jsme fotky viděli na účtu od google... chtěla jsem to tak zkusit, ale nepodařilo se... proto jsem to teď zkusila zase přes ten imageshack... a jde to...
jedete na pohřeb? - to není nic moc... teda...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 13:39
- Nahlásit
Kessie
že jsme fotky viděli na účtu od google...
To se často mění. Někdy to jde a někdy ne. U Googlu asi ještě nevědí, jestli to mají povolit nebo všechny nutit, aby si u nich udělali účet. S těmi ajťáky jsou pořád nějaké problémy, no.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 16:59
- Nahlásit
Budem tu Gábinu muset naklonovat myslela jsem, že mne u biatlonu klepne Že já blbec na to furt čumím, když mi to nedělá dobře
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 17:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
Se teda divím, že Mikešek nechodí s váma. My když měli u tchánů kočky, tak chodily vždycky přes potok na stavbu s náma, respektive se táhnuly 10m za náma, protože věděly že nechcem aby chodily. S dědou chodili jeho dva kocouři taky na nákup, takovou ulicí, kde moc nejezdí auta, asi 150m od baráku. Před obchodem jim děda totiž dělil kabanos Ale naše kočice taky nechodí, protože my chodíváme často s cizíma pejsama, tak se bojí (mají recht )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 18:52
- Nahlásit
Ahoj!
Jak je? Co olympiáda? Už máte vykoukaný oči?
Tady začíná být docela hezky, venku. Je mi tedy podezřelé, že sníh napadl jen na jeden necelý den, asi 2 cm a hned to slezlo. Obávám se, že ještě něco přijde. Třeba v květnu...
Pro pobavení: http://zasmejsa.com/videa/zobrazit/68894/kozly-a-o hybny-plech/
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 19:29
- Nahlásit
Vlčáčková
Ahoj!
Jak je? Co olympiáda? Už máte vykoukaný oči? - no šak to si piš..
A nejhorší je ta představa, že to skončí a zase bude ,,normální" život Teda jako...spíš si nějak nedovedu představit, že to tak bude Hrůza že?! My jsme v tomto úplní mimoni fakt, třeba mamka mi volá u každého přenosu, kde fandíme, alespoň třikrát, u toho hokeje s Amíkama tak 10x Brácha by normálně taky, ale teďka jak mají malou, tak už je trochu na jiné planetě
Je mi tedy podezřelé, že sníh napadl jen na jeden necelý den, asi 2 cm a hned to slezlo. Obávám se, že ještě něco přijde. Třeba v květnu... - tak, tak, taky čuchám nějakou zradu že se to ještě pos....ve chvíli, kdy by jsme se pomalu začínali opalovat
superhračka pro kozlíky Jen mi je líto toho kozla, že je na provaze a nemůže si taky zablbnout
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 21:57
- Nahlásit
worick
superhračka pro kozlíky viď!
Jen mi je líto toho kozla, že je na provaze a nemůže si taky zablbnout mám dojem, že ho má dost dlouhý. Ale on nechce blbnout, chce trkat a buzerovat ostatní. A to se mu daří.
A nejhorší je ta představa, že to skončí a zase bude ,,normální" život přiznám se, že já na to vůbec nekoukám. Ani si nečtu. Prostě ignoruju to. Koukám, že Vy jste úplně jinak sportovně založení.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 23:51
- Nahlásit
Vlčáčková
mám dojem, že ho má dost dlouhý - máš pravdu, asi by mu to stačilo. Ale když jsem koukla ještě jednou v klidu, tak už mi to připadá, že to je ,,taťka kozel" a on jen dole dohlíží, jak mamka s děckama blbne. Dokonce mi připadá, jako by je tam schválně pošťuchoval, něco jeko ve smyslu,,běž, honem si ještě párkrát vyskočte a jdeme domů"
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2014 00:16
- Nahlásit
worick
Ti malí jsou strašně srandovní. Jak ho sledují a přitom ještě blbnou. Jsou u toho všichni strašlivě důležití.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2014 15:43
- Nahlásit
Nějaký idiot to tu zaspamoval reklamou na kabelky, tak posouvám témátko nahoru.
|