| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 14:46
- Nahlásit
worick
chodíme ještě do Riegráku, tam bývá taky zapsíno
a to štěně - myslíš tu krásnou, urostlou slečnu, co občas vezme Erwina na vědomí? Do parku moc nechodí, ale potkáváme se.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 15:14
- Nahlásit
Drakopes
a každou větou říkala, že už jde
Ale kdyby hned šla, tak by si tak nepokecala.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 15:16
- Nahlásit
Strejda
jasně, ty bys stál s oběma holkama u ní a jen bys přitakal, jak jsou ti psi, potažmo Erwin, hrozní
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 16:49
- Nahlásit
Drakopes
ty bys stál s oběma holkama u ní
To asi ne. Když je někde háravka, tak tam není klid a pohoda. U toho být nemusíme.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 21:10
- Nahlásit
Tak jsem konečně dočetla ty čtyři strany, co jste napsali od mé poslední návštěvy zde... U nás se nic zvláštního neděje... zatím... naštěstí tedy... Já jsem teď byla pracovně víc vytížená, tak s Kess chodil 14 dní na prochajdy Honzík... Mikša začíná línat... což asi znamená, že už snad mráz nebude... taky jsem mu tahala už 3 klíšťata...
Vlčáčková - reportáž o Beníkovi jsem přečetla, opravdu smekám a obdivuji Tvé zapálení pro věc a vůbec celkově za to, jak se o staré a nemocné pejsky staráš! Klobou dolů...
Zajímá mě, proč s tím nikdo nic nedělá...tam ve Žďáru? Copak to ti policajti nevidí? O co těm lidem v tom útulku vlastně jde, když ne o blaho pejsků?
Drakopes, Worick - krásné fotky!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 07:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
Čauky
Já jsem teď byla pracovně víc vytížená - trochu se poděl i s ostatníma
Já k tomu přidám to méně příjemné: s malaysia air jsme taky letěli a teď jak spadlo to letadlo... člověk má takový nepříjemný pocit. Že to mohlo být tehdy a ne až teď, že třeba letěl se stejnou posádkou...a teď jsou všichni mrtví...nemluvě o těch 240 opravdu mrtvích lidech
Nejvíc klíšťat už měl Leon - asi 7. Nevím kde lozí Gucci a kluci po jednom. Kluci celou noc poštěkávají a vyjí (ta háravka ) to je ale cirkus zase
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:09
- Nahlásit
worick
A už to letadlo našli?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 10:29
- Nahlásit
Evey
A už to letadlo našli? - ne-e, ale že by jako někde přistálo, obr letadlo bez toho, aniž by si někdo všimnul, není ani možné. Spíš bude na cimpr campr někde v moři
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 07:50
- Nahlásit
Tuším jsem se neudřela k smrti jen já... Vážně, myslela jsem včera, že padnu na hubu. Já vím, kvokám tu tak každé jaro Jenže ono je to vždycky taková honička, že si to nepředstavím dřív, než to fakt vypukne. Všechno zase raší hrozně rychle a vidíte, začali jsme o měsíc dřív...a stejně nás zase ta příroda předbíhá A já s vyplazeným jazykem lítám od jedněch kytek k druhým a nevím co dřív. Včera byla akce: křoviňák a trávy (okrasné) Půl dne. Už mne z toho vrrrkání bolely mé ubohé hluché uši Tom sekal, já mu to hráběma odhazovala. Takže je to posmýkané, teď to ještě všechno schrabat a poodvážet. Smála jsem se(a byl to zoufalý smích ) že to není ani na to naše velkoobjemové kolečko, ale spíš na traktor s vlečkou... A po 16.h jsem pak mazala s klukama, respektive jsem se táhla za nima jako smrad na prochajdu a proč ne jen nějakou malou, že jo, dala jsem si ten 5km okruh. Ale tak žiju, budiž mi to ku prospěchu Dneska zase krásně, tak pokračujem s plnou vervou
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 09:31
- Nahlásit
worick
A já s vyplazeným jazykem lítám od jedněch kytek k druhým a nevím co dřív.
Tohle je jeden z důvodů, proč tajím tento web před mojí ženou. Bojím se, že by požadovala podobné údernické skutky i ode mne.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:19
- Nahlásit
worick
Nedá mi to, abych jako každoročně si nepochválila svůj život bez zahrady ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:35
- Nahlásit
Drakopes
život bez zahrady ...
Naše zahrada patří psům, ale přeci jen se občas objeví nějaké pěstitelské ambice.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 15:30
- Nahlásit
Drakopes
Nedá mi to, abych jako každoročně si nepochválila svůj život bez zahrady ...
Mám přes 2 000 metrů zahrady. Naštěstí se mi podařilo víc než půlku vnutit sousedovi, kterého se podařilo přesvědčit, že nemůže být bez králíků a proto nutně potřebuje tu zahradu na jetel.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 15:35
- Nahlásit
Kessie
Copak to ti policajti nevidí? O co těm lidem v tom útulku vlastně jde, když ne o blaho pejsků?
O peníze jim jde. Od města za psy. A policajti? Nevím. Tvářili se dost nerozhodně. Napsala jsem stížnost, vyšel z toho článek. Tak jsem ho zatím dala na FB, že až budu papíry od vetky, tak je přidám a připojím poslední odstavec a odešlu. Jenže mezitím si to nakopírovalo x lidí, kteří začali iniciativně na základně mého stížnosto-článku atakovat instituce ve Žďáru. Vypadá to, že se to zlepšilo, protože když tam byla pak známá z Prahy (které baba nesnáší), tak je pozvala i dovnitř, ukázala jim to tam a dokonce jim vnucovala nějakýho dalšího psa. Když to srovnám s tím, jak to vypadalo s námi, kdy Aleně ani nedala psa, tak je to obrovský posun k lepšímu.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:23
- Nahlásit
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:28
- Nahlásit
Strejda
super
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
To by jsme nebyli my, aby zas něco Vraceli jsme se ráno od potoka, jako vždy a taky jako vždy ještě Worka zhruba za sousedovic barákem vletěl dole k potoku a běhal (spíš proplétal se křovím) po břehu. Někdy tak objeví a vyplaší kačeny, onehdá kopal, asi nora ondatry. Dneska zmiznul někam dál, kde jsem ho neviděla, ale já na něj stejně nečekám, jen jsem zavolala, že s Berrym procházíme kolem sousedovic baráku na silnici, ať jde za náma. Čekáme ho u cesty a najednou se připajdá, levou přední nese Žádná krev, hned si lehl a lízal si ji, u baráku doma pak jen ležel a lízal, tak až olízal to bláto, jsem mu ji prohlédnula, jestli tam nemá něco píchlé a nic jsem nenašla. Celý den ji nosí, nebo došlapuje jako na ploutvičku. Vůbec to nevypadá dobře. Občas se mu taky něco takového povedlo, ale většinou to během dne rozchodil. Myslíte, že by to mohl mít i zlomené? jako-že v kotníku, hned ten lom za tlapkou. Ale když mu s tím kroutíme, tak nějak nereaguje, to by asi nevydržel, Evey
ne??
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:40
- Nahlásit
worick
Uvidis rano. Jestli ji takto nosi, tak ho to urcite boli. Ale pred vama, kdyz mu to prohmatavate, ani nepipne. Nekteri psi jsou tvrdaci. Kdyby to ani rano nebylo lepsi, tak pro klid duse, nekam zajedte.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 06:48
- Nahlásit
worick
a hned dejte vědět, jak je
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 07:30
- Nahlásit
Drakopes
Zatím stejně, nosí ji nahoře Když byla rozřízlá, alespoň člověk viděl, vo co go. Zkusím, jak půjdu za nima, zase pořádně prohlédnout, jestli tam fakt není někde trn. Kdyby to byla zlomenina, či nějaký výron, musel by to mít už nateklé. Z pohledu jen tak přes okno, zatím nic takového nevidím. V té jeho pacině něco hledat je děs, má ji takovou úzkou, staženou a strašně chlupatou, že tam je opravdu houby vidět.
Strejda
ta je skvělá a jaková vytlemená jako:,,dělám to takhle správně?"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:30
- Nahlásit
worick
chudak woricek, zas ma neco s tlapkou?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 09:02
- Nahlásit
worick
,,dělám to takhle správně?"
To ne. Tohle znamená: "To bylo řečí, že dostanu salám. Tak kdepak je?"
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 09:27
- Nahlásit
worick
Kdyby to byla zlomenina, či nějaký výron, musel by to mít už nateklé.
Sally měla zlomený prst a nateklé to nebylo. Doktor to nepoznal ani hmatem, protože Sally je tvrďák a nedala nic znát. Jen na nohu nedošlapovala.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 10:26
- Nahlásit
cernej caj
ahojky no jo to je tím, že on prostě lítá jak šílenec, proleze všechno křoví, jámy výmoly, všude vleze, všude skočí... Od rána jsem mu to prohlédnula dvakrát, na sluníčku, abych dobře viděla a přijít na to nemůžem. Při kroucení a natahování nic, při tom, jak mu to probírám kníknul někde kolem toho hlavního polštářku. Paspárek to ale taky nebude, s tím jsem zakroutila a tam nic. Říkáme si, že stejně asi bude zbytečné tahat ho na veterinu, když třeba s tím zlomeným prstíkem se asi taky nic nedělá. Maximálně by mu teda dali něco od bolesti. No a jestli je to píchnuté, nejspíš to najdem až se to zanítí. Děsně mě štve, že to nemůžu najít a ten chudáček nemůže na tlapku skoro došlápnout Strejda
To ne. Tohle znamená: "To bylo řečí, že dostanu salám. Tak kdepak je?" - a ty jsi to neocenil salámem, takový výkon, teda styď se
Evey
Sally měla zlomený prst a nateklé to nebylo - to jsem se právě chtěla zeptat, hlavně teda Mirky: při zranění kostí, šlach...to psu, tak jako člověku, nenateče?? Jsem si dělala iluze, že by se to tím pádem jednoduše vyloučilo
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 10:45
- Nahlásit
worick
a ty jsi to neocenil salámem, takový výkon, teda styď se
Salám dostala, ale nárokovala si mnohem větší příděl.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 10:54
- Nahlásit
worick
Se obávám, že bez RTG nebo odborníka to asi nepoznáš.
URL
Strejda
Za velký výkon malý salám?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 11:17
- Nahlásit
Evey
Za velký výkon malý salám?
Ošklivé ženské na cvičáku se jí posmívají, že je tlustá. To samozřejmě není. Je jen chlupatá. Ale kdybych vyhověl jejím požadavkům, tak by rychle byla.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 13:42
- Nahlásit
worick
nečekala bych - veterina a rentgen
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 15:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
tak změna: teď jsme se vrátili z veteriny. Vypravili jsme se na zahradu, asi hodinu jsme pracovali, ale Worka nosil packu nahoře, chodil od jednoho ke druhému polehával a pořád měnil místa a začal i pokníkávat...tak to už jsem na nic nečekala, sbalila Worku a jela. Na veterině to stejně jako doma, trvalo strašně dlouho, než to lokalizoval, i když jsem mu říkala, že to vypadá kolem toho velkého polštářku. Několikrát zkoušel celý zbytek nohy, ale opravdu reagoval jen na to místo kolem hlavního polštářku, ba kňučel. Musel mu to i vyholit, ale stejně nic neobjevil. Nakonec se rozhodnul pro ten rentgen, aby vyloučil zlomený prst. Na rentgen volal i ortopeda a v pořádku, vůbec nikde nic. Worinek byl vzorný, nemuseli ho ani sedovat, klidně se nechal zrentgenovat. Dostal teda jen protizánětlivou a od bolesti injekci, na zítra ten sirupek a v pátek na kontrolu. Víceméně se čeká, jestli se někde něco nezanítí, i když tvrdil, že od včera rána už by to muselo být vidět...a nic. Chtěl mu dát ATB, ale to jsem zamítnula, že to by se houby znítilo, akorát by to někde mohlo zůstat zapouzdřené. Jen mám obavu, že na kontrolu už tak v klidu nepůjde, protože odsud mazal jak namydlený blesk Vet mu to mačkal na tom bolestivém místě fakt dlouho, pak i ten ortoped...Když jsme přijeli domů, žárlivý Beruna byl děsně naštvaný, že jel jen Woriček(on totiž Berča skočil do auta první a my ho pak vyhodili ) a vrčel na něj tak, že jsem myslela, že snad bude mela. Ale zastavila jsem se v masně a měla jsem úplatek - morkovou kost
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2014 17:43
- Nahlásit
worick
uff, budete(budeme) trochu klidnější
|