| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 12:14
- Nahlásit
Tá ta
Vdovci logicky nejsou.Alespoň ti bohatí.
Berou si totiž výrazně mladší slečny. - ti si ovšem k jejich smůle uženou tak maximálně infarkt na ty kašlu Myslela jsem slušného chlapa
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 13:53
- Nahlásit
Tá ta
Strejda
Hoši, představte si, že jsem jaksi nereagovala na nabídku přepisu vily za x milionů (a bez podmínek, jen s podmínkou dožití majitele). Mi to bylo blbý. Ale mým "příbuzným" nebyl blbý nechat si přepsat byt mojí matky. Tak si říkám, jestli já nejsem rohatá...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 14:01
- Nahlásit
worick
v tomto věku Vlčáčkové by to bylo myslím bez šance
Nonono!
tak by bylo asi lepší, ještě několik let posečkat...na vdovce
Problém je v tom, že se ženy dožívají vyššího věku než muži. A čekat na vdovu není pro atraktivní zlatokopku zrovna výhodné.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 19:42
- Nahlásit
Vlčáčková
Fotku si vybrala pěknou.
Nevím tedy co je to za plemeno,ale laskavě se nepodceňuj a nepřeháněj. Víš že to není IN.
V dnešní době se to dělá opačně.Hodíš fotku modelky,či modela a máš vyhráno tedy do setkání z voka do voka.
Všem ostatním jenom lehká ochutnávka a možná inspirace.
A něco pro úsměv:
URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 19:52
- Nahlásit
Tá ta
Všem ostatním jenom lehká ochutnávka a možná inspirace. - no nádhera Když pominu školní lyžák, tak jsem v zimě v pořádných horách nikdy nebyla (na to jsem myslím i moc velký zmrzloň ) ale takhle na fotce...pohádka A že pozdravujem Míšu jak se vůbec má? Co škola, holky....?
A něco pro úsměv - kdyby se točili jen takovéhle hezké reklamy, tak ani člověk nepřepíná, nelítá do ledničky, na Wécko...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 06:31
- Nahlásit
Tá ta
Nevím tedy co je to za plemeno
To je červenostrakatý skot. Tradiční kombinované plemeno.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 07:52
- Nahlásit
U nás se žádná hrozná ledovka ani vichr naštěstí nekonal.
worick
Leon ho asi škrábnul, má krvavý šrám na palci na noze, hnul si zádama, holení majznul asi o dveře...a na zdi je nějaký flek, asi jak tam čárnul tou zelenou igelitkou
jo, zapoměla jsem...Leonkovi snad nic není...to už by se projevilo No, jen mu Tom vyčerpal jeden z jeho kočičích životů.
Tá ta
Ale děda se Barunku bojí pustit z vodítka. Ale to je i dobře ne? Já bych byla tedy klidnější.
(Možná tedy i ženy.Něco jako bude,nebo už je motorkářka Evey) Já jsem pouze teoretik.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 08:19
- Nahlásit
U nás se žádná hrozná ledovka ani vichr naštěstí nekonal.
Když jsem šel ráno krmit, "hodil jsem tlamu" hned před garáží. Všichni kaskadéři z domu odjeli, ale já jsem se rozhodl pro práci z domu. Ledovka je hrozná, auto obalené ledem.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 09:22
- Nahlásit
Strejda
Jak to víš?
To si dáváš práci a hledáš to?Nebo jsi profesionál,či nadšený amatér?
práci z domu
Není nad svobodu volby.
Zvláště když může ušetřit i dost peněz.
worick
Míša je naprosto pohodový kluk a super parťák.Máme ho za odměnu.(moc to tady nečte)
(Já vím ,mám jako otec zkreslené vidění.Že by platilo něco o tom jablku???).
Musím se Míši zeptat jaké informace mi dovolí zveřejnit pro širokou veřejnost.
Evey
pouze teoretik.
Neříkej.Už o tom naprosto vážně uvažuješ a to je na dobré cestě..
Nedávno si nás tady varovala kudy pojedeš autem ať se nepotkáme a vidíš ani na Nově v hlavních zprávách si nebyla.
Napadlo mě.
Ják to dopadlo s tou kamerou do auta?
Používá ji Michal?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 09:48
- Nahlásit
Tá ta
Nedávno si nás tady varovala kudy pojedeš autem ať se nepotkáme a vidíš ani na Nově v hlavních zprávách si nebyla. To jsem jela mimo dosah Novy.
Ják to dopadlo s tou kamerou do auta?
Používá ji Michal? Opovrhl jí a dal ji otci. Letos dostal tedy ponožky a trenky!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 09:49
- Nahlásit
Tá ta
Jak to víš?
Jsem z vesnice.
Není nad svobodu volby.
Zase tak svobodné to není. Zákazník za mnou domů nepřijede. Naštěstí.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 11:12
- Nahlásit
Strejda
Mě když řekneš ,že je to jenom Milka,ale v jiné barvě,tak ti uvěřím.
Ještě by ti to tady měla potvrdit Vlčáčková
Evey
trenky! Jásal?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 11:12
- Nahlásit
Strejda
Když jsem šel ráno krmit, "hodil jsem tlamu" hned před garáží. -
Všichni kaskadéři z domu odjeli, ale já jsem se rozhodl pro práci z domu. Ledovka je hrozná, auto obalené ledem - u nás ještě dneska ráno taky, ale svítí sluníčko a letí to šmahem dolů. Tam, kde je ujetá cesta, cesta či chodníky, je to cm vrstva čistého ledu. Přes lávku fošnu, která byla už ledovatá jen tak z poloviny, jsme to risknuli tím způsobem, že já kolem našla kousek střešní tašky, postupovala jsem po 20cm, taškou jsem to před sebou škrábala a kluci cupitali za mnou. Ale jsem se bála, že jak budem uprostřed všichni tři, přetížíme to, praskne a slítnem do potoka Naštěstí pevnost fošny dobrá
Tá ta
Míša je naprosto pohodový kluk a super parťák.Máme ho za odměnu...Já vím ,mám jako otec zkreslené vidění.Že by platilo něco o tom jablku???) - To asi moc rodičů o svých pubertálních dětech říct nemůže (naši by mohli vyprávět ) raspective, oni to řeknou, ale okolí mívá odlišný názor Včera jsme se zrovna dívali na epizodu z cyklu ,,škoda lásky" celkem divnou, vlastně jsme ani nějak nepochopili, co tím vším chtěl autor říct hlavně jsem se dost divila, jakovým způsobem se dneska ,,vychovávají" děcka ,,Napíšeš omluvný dopis!" Dítě:,,leda prd"...a rodiče ho za něj smolí po večerech. Byla jsem děsně, děsně ráda, že tohle zažívat nemusím (myslím toho puberťáka, já bych ho k tomu psaní nejspíš dofackovala )
Evey
Používá ji Michal? Opovrhl jí a dal ji otci. Letos dostal tedy ponožky a trenky! - a má to A proč ji vlastně nechce, někdy by se to fakt mohlo i hodit. Nebo je jak Tom, takový konzervativní, nějak moc technické novinky taky nechce používat, nebaví se s tím rýpat, studovat složité postupy a náávody k použití...Půl roku uvažuje o ,,chytrém telefonu", máme pořád oba klasickou stařičkou malinkou Nokiu, ale nemůže se odhodlat, že je zbytečně velký a on převážnou většinu těch aplikací prostě ani nemá čas využívat. Doma sedí stejně u compu, jen snad někdy na jednání, by to k něčemu využil. A na výletech, to jo: měření vzdálenosti, hledání tras atd... Můj brácha, ten je pravý opak, ten do toho čumí v jednom kuse...vlastně ani nevím na co furt
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 11:18
- Nahlásit
Tá ta
Strejda
Jsem z vesnice
Mě když řekneš ,že je to jenom Milka,ale v jiné barvě,tak ti uvěřím -
Strejda
Jsem z vesnice - no, nedělám si iluze. Moje tchýně je taky z vesnice, ale někdy mám pocit, že vyrostla na Marsu. Ona neví tak základní a obyčejné věci, že žasnu. Přitom měli hospodářství, ale ona asi vyrůstala jak fiflena někde bokem, aby se jim nezmazala Třeba právě o zvířatech a kytkách neví ale zhola nic(vlastně jo, jak je nejlíp sežrat ) Někdy mne z ní jde šlak trefit
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 11:30 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Tá ta
Ještě by ti to tady měla potvrdit Vlčáčková
Prosím Tě, co o tom může vědět Vlčáčková? Copak hvězdopravkyně rozumí skotu?
worick
Moje tchýně je ..., ale někdy mám pocit, že vyrostla na Marsu.
To je dost rozšířený názor na tchýně.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 11:37 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Tá ta
trenky! Jásal? Nic jsem nezaslechla asi si to nechal pro sebe.
worick
A proč ji vlastně nechce, někdy by se to fakt mohlo i hodit. nenechal si to vysvětlit.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 12:12
- Nahlásit
worick
škoda lásky
My na to taky rádi koukáme.
Ale tlemim se ještě teď tomu vtipu co si vyprávěla Cibulková s Hybnerovou (moje žena taky)
Jinak byl přitažený za vlasy i ten druhý díl o hledání bungru.Težko uvěřitelná blbost.
Strejda
Já nerozumím ani hvězdám ,ani skotu.
Ale zase poznám býka od krávy.
Evey
nenechal si to vysvětlit.
Myslím,že už je to pomalu nezbytnost.Zvláště pro toho kdo hodně jezdí.
Já ji mám a ani ji z auta nevyndavam.Takže vůbec žádný problém.
worick
Hele jak popisuješ Toma,tak to je jak u mne.
Přesně to samé.Opatruji starý klávesový mobil a děsím se,kdy mi podá ruku na rozloučenou.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 18:40 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Brr! Pitomci !
http://sport.aktualne.centrum.cz/slesingr-ze-soci- je-to-divadlo-bezpravi-a-lidske-omezenosti/r~7c8eb 70c8c0111e3ad9a0025900fea04/?utm_source=centrumHP& utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term= position-10
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 18:46
- Nahlásit
Tá ta
Brr! Pitomci !
Je to neuvěřitelný a hnusný.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 20:24
- Nahlásit
Tá ta
Strejda
Brr! Pitomci !
Je to neuvěřitelný a hnusný. - to mi nedělejte toto, to já ani nedočtu, stačil mi začátek ale...co by jste chtěli po Rusácích...myslela jsem, že nejsem xenofobní, kamarádím i s cikánama, ale pár setkání s Rusy a díky..stačilo
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:10
- Nahlásit
Strejda
Když jsem šel ráno krmit, "hodil jsem tlamu" hned před garáží.
Já jsem se tomu nevyhla v sobotu, vlastně už v neděli, když jsme šli z oslavy narozenin. Navíc na 8 cm podpatcích se to fakt nedalo Ale naštěstí nás takových bylo víc, kdo to na tom ledu neustál.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 23:44
- Nahlásit
Odpoledne bylo skoro 5st, myslela jsem, že ten led roztaje všechen, ale tam, kde nesvítilo sluníčko, zůstal až do večera. Po třetí hodině jel Tom do Hradiště na schůzku, tak jsem vymyslela, že pošlapem s klukama do vedlejší (dolní) vesnice a jelikož tam neměl být nějak dlouho, že to akorát tak vyjde, že nás vyzvedne až pojede domů. Přišli jsme tam...nevolá, přešli jsme zadem i celou vedlejší vesnici, už byla skoro tma...nevolá Tak jsem ho prozvonila a že ještě jedná Doprčic, byla mi celkem zima(trochu jsem to počasí podcenila ) a ještě má cestu zpátky, cca 20minut A já nevěděla, kam ještě potmě jít Vzpoměla jsem si, že švagrová, která odsud pochází mi říkala, že je tam za humny kolem potoka taky cesta, tak jsem zkusila projít středem vesnice na druhou stranu až k potoku. Vzala jsem to kolem kulturáku a povedlo se (šla jsem takovou prolukou po trávě) jen jsem zjistila, že ta cesta(oficiální) tam vedla z druhé strany kulturáku No neva, snad mne ani nikdo neviděl, jak se tam potmě plížím kolem zdi jak zloděj Zjistila jsem, že kolem potoka je fakt pěkná cesta jako u nás(jen právě byla ledovatá a potmě, když člověk neví, co kde kolem je, jsem se trochu bála, kam zahučím Ale jen jsem tam vlezla, volal Tom, že už konečně jede, tak jsme si dali scuka na konci vesnice směrem k nám, na zastávce busu. Čekali jsme tam s klukama jen cca 10minut a protože to bylo od větru kryté, ani mi nebyla moc zima Nakonec parádní prochajda, 9,5km, přijeli jsme domů v 18.30h. Honem upéct jablkové záviny k snídani, klukům uvařit večeři a nachystali jsme maso na výrobu domácí šunky, které má dva dny odležet. Tak jsem zvědavá, jak dopadne. Jelikož jsme zásadně proti používání rychlosoli, tak zkoušíme bez ní. Bude asi barevně nevábná, ale na tom nezáleží, hlavně aby se jinak povedla. Dám vědět výsledek
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 06:30
- Nahlásit
worick
Jelikož jsme zásadně proti používání rychlosoli, tak zkoušíme bez ní. Bude asi barevně nevábná, ale na tom nezáleží, hlavně aby se jinak povedla.
Asi to půjde. Jeden náš zákazník to dělá. Podívej se.
Dám vědět výsledek
Zajímá mě to.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 06:59
- Nahlásit
Strejda
Jeden náš zákazník to dělá. A testoval jsi ji?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 08:39
- Nahlásit
Evey
A testoval jsi ji?
Ano. Mám přivézt na Salimu vzorek? A ještě asi nějaké jiné uzené maso. Bude zase bavorské pivo.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 09:11
- Nahlásit
Strejda
Závidím ti pracovní obor!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:00
- Nahlásit
Tá ta
Závidím ti pracovní obor! - on to není tak úplně jeho pracovní obor, zato jako koníčku se věnuje gurmánství dostatečně alespoň nám může radit
Strejda
Asi to půjde. Jeden náš zákazník to dělá. Podívej se. - já jsem v tom úplný laik(rozumím tomu asi jako tchýně té přírodě ) Ale jejich rodina(tedy i Tom) se věnují řeznictví (už děda) takže tomu dost rozumí. Akorát, že za komančů bylo používání chemie celkem hit (jako-že: na Západě se tohle přece používá běžně, tak my, aby jsme byli in, do toho jdem taky ) Takže nás varovali, že to nebude ,,vázat". K tomu účelu je v receptu med....tak jsem právě zvědavá
Už druhé ráno jsem u nás našla Dášu - z praktických důvodů(to bych dělala furt ) díru nezadělávám Ale kluci stále nějaký přehnaný zájem nejeví. Worka chodil teda po zahrádce s ní, aby náhodou neprošvihnul ten správný okamžik (a odháněl Berunu ) ale třeba na potoce si jí už nevšímal vůbec a šlapal si po svých
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 11:01
- Nahlásit
Tá ta
Závidím ti pracovní obor!
No řeknu Ti, není to špatný.
worick
že to nebude ,,vázat"
Proto mě zajímá výsledek.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 15:07 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Strejda
A testoval jsi ji?
Ano A dobrá?
Mám přivézt na Salimu vzorek? Ne, to nevoz. Já myslím, že tam bude všude kolem spousta jídla.Bude zase bavorské pivo. Na takové grády nejsem přivyknutá.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 15:29
- Nahlásit
Evey
A dobrá?
Jo jo.
|