| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 14:56
- Nahlásit
Strejda
Ty jsi pro to taky udělala maximum a nakonec z toho nic není.
Asi jsem ten kobylinec vyšlápla omylem místo někoho jiného.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 15:20
- Nahlásit
Tak nám umřela na nádor na mozku jedna bývalá členka Mija spolku. Docela mě to otrávilo. I včera jsem zapálila svíčku, málem jsem u toho vyhořela a udělala jsem si puchejř. Tak doufám, že se tomu Iva shůry aspoň zasmála.
A co čert nechtěl, napsala jsem to o Ivě na FB do skupinky našeho o.s.ka, ač jsem předpokládala, že o ní bude vědět jen jedna členka. Ale člověk nikdy neví. No a co se nestalo? Ozvala se jiná členka "tak aspoň vím, co mě čeká". Jde na operaci koncem února. Dala bych si v té chvíli s chutí facku, že jsem to tam psala.
To byl zase den.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 16:06
- Nahlásit
u nás od rána sněží ... teda je to krupkovitě mokré, slizko, i když se kouknu jen z dálky přes sklo. Jsem pořádně nachcípaná, mám hlas jak přes struhadlo, ale jediný, na koho musím hulákat, je Erwin.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 18:19
- Nahlásit
Drakopes
Jsem taky nachcípaná a ten bílej sajrajt už začal padat i u Brna.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2014 06:19
- Nahlásit
U nás taky sněží, ale taje a ani to neklouže (pro mě naštěstí, to jsou pak na silnici nervy)... Kess začíná nabírat chlupy a žere jako bezedná, takže zřejmě už brzy přijde zima... (divný, psát to na konci ledna). Mikša už má 8 kilo a pořád kyne, přestože jsem mu omezila jídelníček... přežírá se myškama, dneska ráno jednu přinesl i mně...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2014 06:21
- Nahlásit
Drakopes,Vlčáčková - taková nějaká nachcíplá jsem už dva měsíce... ale jak psala Worick - cítím se hrozně vyčerpaná... potřebovala bych tak týden vysadit, lenošit a odpočívat...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2014 06:32
- Nahlásit
Kessie
nějaká nachcíplá jsem už dva měsíce
Vlčáčková
Jsem taky nachcípaná
Drakopes
mám hlas jak přes struhadlo
To je vhodná situace, abyste založily gospel-spirituálové trio.
potřebovala bych tak týden vysadit, lenošit a odpočívat...
Že mě to nenapadlo. Pořád jsem nevěděl, co potřebuju.
|
Pridavej
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2014 11:46
- Nahlásit
Dobrý den,
chtěl bych Vás požádat, kdo chcete koupit, prodat, nebo darovat pejska, navštite také prosím stránky www.psinaprodej.com
Budeme rádi za rozšíření odkazu Vašim známým. Děkuji mnohokrát
|
Bety z hájenky
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2014 17:07
- Nahlásit
Drakopes
Zrovna koukáme v telce, že máte v Praze sněhovou kalamitu
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2014 19:28
- Nahlásit
Bety z hájenky
od nás do parku chodníky čisté, lehce vlhké, neklouže, sníh lehce na trávníku. Od nás do práce - stejně, jediný přechod cestou zcela volný, nemusíme čekat. Z práce do klubu - stejně. Z klubu do parku stejně ))
pokud se člověk přesouvá po svých ....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2014 22:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
Mikša už má 8 kilo a pořád kyne, přestože jsem mu omezila jídelníček... - naše kočky jsou taky jak bečky...hlavně teda Leon. A to on, na rozdíl od Gucci, alespoň chodí ven Gůčin pobyt venku se omezil už pouze na vykonání potřeby a fofrem zase domů Myš jsem neviděla několik měsíců Sim tě, kde máte myši?? Jo a Gucci se jídlo taky snažím omezovat na minimum, takže když skuhrá, že chce do misky, vždycky jí tam z kapsičky ucmrndnu jen trošku...má ji prakticky na celý den. Venku jsou granule v misce nepřetržitě, ale na ty jde jen velice vyjímečně, těma se cpe Leon
U nás byl ráno ze sněhu jen poprašek, odpoledne už víceméně nic. Byli jsme i s mamkou na okruhu v Háji a tam nahoře se to drželo. Domů jsem se vracela už za tmy, bylo kolem -3st, severák a mě teda dost kosa:smirk pořád ještě vyrážím v té jarně-podzimní softsheelce) I Berunka pak zalezl do boudy, protože jsme byli mokří a zablácení jak prasata...a on se, na rozdíl ode mne, nepřevleče
Jéé, to jsem ráda, že já teda nachcípaná nejsem (tudíž zítra nejspíš už budu ) co pořád děláte...tak se pořádně oblečte, ne?! Nebo jste jak moje teta, která v -5st jede k nám do vesnice na kole v zimní bundě, pod kterou má ale už jen nějaké tričko...když s dlouhým rukávem, tak to už je něco Ale co měsíc, to je na ATB s angínou a mezitím ještě šíleně nachrmlaná Ony obě dvojčata jsou v tomhle stejné, pořád je jim hrozné vedro (i ta ve Skalici)
Dneska jsem se ke compu vůbec nedostala..Tom pracuje doma a nepustí mne k tomu.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2014 08:16
- Nahlásit
Majitelé BSP (i ne BSP ) s PP (i bez), což takto sejít se v Rožnově. Od 8.-11.5.2014 se tam uskuteční klubová i speciální výstava BSP. Součástí by měl být slavnostní program k příležitosti 35. výročí od narození prvního vrhu BSP v ČR.
Je to v kempu URL
Bude to chtít co nejdřívější rezervaci chatky, bývá to hned obsazené.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2014 13:14
- Nahlásit
Evey
což takto sejít se v Rožnově - ha, ha, ha...koukám, to je odezva Je to ještě strašně daleko a my nemáme dobrou zkušenost s objednáváním dovolených předem. Ty, co byly moc předem, jsme nakonec byli nuceni stornovat, protože se vždycky něco semlelo. Už jsem v tomto ohledu pověrčivá No a pak nebude místo...to je jasné Předběžně bych jela
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2014 13:48
- Nahlásit
worick
ha, ha, ha...koukám, to je odezva Asi musíme počkat až to schválí rodinné rady.
Třeba taková Barbie je k výstavě přímo předurčená.
No a ve volnu by se daly naplánovat nějaké výlety, Pustevny apod.
No a pak nebude místo...to je jasné Potíž je pak jenom už v tom ubytování. Dá se samozřejmě sehnat i jinde, ale je to pak takové nešikovné, kdyby každý bydlel někde opodál a ne v centru dění.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2014 17:22
- Nahlásit
Evey
Třeba taková Barbie je k výstavě přímo předurčená.
Chybí jí základní předpoklady. Třeba členství v klubu, nemá handlera, nemá majitele s chovatelskými a výstavními ambicemi ...
No a ve volnu by se daly naplánovat nějaké výlety, Pustevny apod.
To je jiná, ale jedna čubizna nic neujde protože je moc malá a druhá je zase důchodkyně.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2014 17:49
- Nahlásit
Evey
my se tam zřejmě objevíme - jako doprovod (nedobrovolně se vystavující) Terezky ... ale netuším ještě, jestli budeme od pátku do neděle, nebo jen na otočku.
Nahlásím kdyžtak včas, pokud byste se někdo chystali.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 05:44
- Nahlásit
Evey - v tu dobu už mám zase zkoušky... takže se mi to moc nehodí... ale je to daleko, zatím neházím flintu do žita... určitě bychom nespali, kdyžtak na výlet některý den a zůstali bychom u našich.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 07:34
- Nahlásit
mne zas naopak láká, na zkoušku s klukama někde přespat, jelikož vůbec netuším, jak by reagovali
Včera nás Dáša lapnula, jak jsme chtěli přejít hlavní silnici, aby jsme se dostali na protější kopec. Pobíhala před barákem. Tak šla celou prochajdu s náma. Zdála se mi už onehdá lepší...ale není to ono. Nesliní tak, nemá ty oči přivřené a kalné, ale při jídle pořád cvaká zubama a není schopná chytat kokina, když jí hodím - jako by je vůbec neviděla. Nedalo mi to a po čtvrté jsem se vypravila k nim. Prostě jsme tam Dášu doprovodili a svítilo se, tak jsem zazvonila. Majitelé mne neposlali do pr..., byli příjemní, s Dášou už na veterině minulý týden byli a prý je nachlazená. Píchla jí na to nějakou injekci, ale panička říkala, že je divné, že to moc nepomáhá a asi tam zajedou ještě jednou. Jen jsem jim říkala, že se mi to moc nezdá, ať jí ještě pořádně prohlédne vetka ten krk, jestli tam nemá opravdu spíš něco vražené a nebo...jestli ji pak nesrazilo nějaké auto Nechce se mi věřit, že by takhle vypadala, jen s angínou. A navíc je čilá, lítá už jak šílenec (v jednom kuse byla v tahu někde za zajíci ) takže ani horečku nejspíš nemá. Jestli to bude od auta, úraz hlavy, může jí to chuděrce asi zůstat
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 09:33 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
Evey
což takto sejít se v Rožnově
Supr nápad. Beru mamku a jedem. Na to místo já velice ráda. Zatím ještě nevím, jestli bychom to vzali přes noc nebo jen na otočku.
worick
mne zas naopak láká, na zkoušku s klukama někde přespat,
My jsme s Barneym jednou spali v chatce, když jsme se zúčastnili Svodu mladých. Barney byl v klidu, ležel, ale dýchal s vyplazeným jazykem. A to bylo trochu otravný (pro mě), pro přítele to byla noční můra a tak se přestěhoval spat do auta Mezináma, taky nevím, proč s náma na tu akci jezdil, když je to akce o psech a všechno tam se točí o psech a navíc s náma pes spal v chatce. Ale dobře mu tak
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 09:43
- Nahlásit
Evey
Mě se to zamlouvá a Barunka snad taky nebude proti.
Ale ještě uvidíme.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 09:52
- Nahlásit
Zkusím ve volné chvíli zavolat do toho kempu kolik toho mají ještě volného.
Strejda
Chybí jí základní předpoklady. Třeba členství v klubu není nutné, při vystavování je potom jen ten poplatek dražší.
nemá handlera Má tebe. To jí stačí.
nemá majitele s chovatelskými a výstavními ambicemi ... To samé jsem byla i já. Jen mě to tam prostě bavilo. Však vystavovat nakonec nemusíš. Já s Elzou do kruhu taky nepolezu.
To je jiná, ale jedna čubizna nic neujde protože je moc malá a druhá je zase důchodkyně. jede tam i autobus. Ještě nějaký argument proti?
MartinaBarney
Zatím ještě nevím, jestli bychom to vzali přes noc nebo jen na otočku. To bude na několik nocí...
Tá ta
A jak jste vy na tom s krytím, plánujete?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 09:57
- Nahlásit
Evey
Plánujeme.
Jednoho favorita máme ve Zlíně a druhého v Hulíně.
Zatím ale ještě ani jeden nic netuší.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 10:08
- Nahlásit
Tá ta
Jednoho favorita máme ve Zlíně a druhého v Hulíně. - a to jste nenašli nikoho blíž?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 11:48
- Nahlásit
worick
Vybíral jsem dle bonitace a fotek + prohlížel i jejich stránky.
Taky je možný,že nám dají košem a budu hledat znovu...
Jinak ale republika je malá a Barunka ráda cestuje stejně jako my.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 11:57
- Nahlásit
Tá ta
Ve Zlíně jste si vybrali Chovancovi? Jako chov předsedy klubu BSP? Tak to míříte vysoko...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:03
- Nahlásit
worick
Si děláš pr.el?
Normálně jsem se utíkal podívat na vybrané psy a ten jeden z nich je opravdu on.I když to je psaný na jeho manželku.
Ale vůbec mě to nenapadlo.
Náhoda jak blázen.Děkuji za upozornění.
Vybíral jsem na klubovkách v knize plemeníku a proseděl jsem u toho hromadu času.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:19
- Nahlásit
Tá ta
Děkuji za upozornění. - proč ,,upozornění"? Jedině snad, že to krytí asi nebude levné... Narazila jsem na ně několikrát, když jsem koukala na výstavní úspěchy Berrynkovi chovky - stejně jako naše chovatelka i Chovancovi mají veleúspěšné vrhy, skoro vždycky se na výstavách umísťují. Tak proto o nich vím
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:32
- Nahlásit
worick
nebude levné
Nevím.Slyšel jsem něco o ceně jednoho štěněte.Ale nevím.
Taky mě napadlo v noci Barunku přehodit na pět minut na flexině přes plot.
Ale nemůžu si tady z toho dělat srandu.
Třeba tady taky píšou pod nějakým nickem.
Např.worick
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:38
- Nahlásit
P.S.
Naštěstí už mám zaplacený příspěvky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 15:28
- Nahlásit
Tá ta
Taky mě napadlo v noci Barunku přehodit na pět minut na flexině přes plot -
Např.worick -
Jo, ten je geniální To se jen úplné chatové jelito přihlásí pod jménem psa, kteréhožto nemá nikdo v širokém okolí, snad ani v republice Takže kdyby si kdokoliv z mých přátel či nepřátel chtěl přečíst co spisuju, stačí zadat a bude vědět, že jsem to 100% já Když jsem se přihlašovala, bylo to úplně poprvé a když tam bylo ,,jméno" tak já myslela, že musím zadat jméno psa, na kterého se ptám
|