Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 06:43
- Nahlásit

neb bude unavená a nevyspalá, tak začbe usínat dřív
usínám po deváté dřív, než položím hlavu na polštář, ale ve vstávání to stejně nepomůže Hlavně dnes, když první zvuk, který po zamáčknutí budíku vezmu na vědomí, je bušení dešťových kapek ....

Evey
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 08:21 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Zpráva pro psy od meteopressu
URL

Evey
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 08:24
- Nahlásit

MartinaBarney
Zdravím všechny. Už je ze mě pracující člověk! Gratuluji k nalezení práce.
Kolik ti zbývá odpracovat let do důchodu?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 08:57
- Nahlásit

Drakopes
usínám po deváté dřív, než položím hlavu na polštář, ale ve vstávání to stejně nepomůže
Mám zvýšenou únavu, takže vím, o čem mluvíš. Já jdu ale spát až ve chvíli, kdy mi oči opravdu nedrží otevřené. To bývá někdy po půlnoci až k ránu. Pak teda v 8 na značkách většinou nejsem. Ale třeba včera jsem šla spát kolem 24:30 a vidíš? Dneska už tu sedím a účtuju! Neboj, když to budeš dělat jako já, tak si časem zvykneš... Nebo taky ne.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 09:06
- Nahlásit

Evey
Kolik ti zbývá odpracovat let do důchodu?
Já už se zajímám o tohle: http://www.penize.cz/duchody/254206-predcasny-duch od-v-prikladech

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 09:58
- Nahlásit

usínám po deváté dřív, než položím hlavu na polštář, ale ve vstávání to stejně nepomůže
Jsou zaměstnání. kde se dělá jen v noci nebo jen odpoledne a asi nejstrašnější je, když se dělá denně od 02:00. To bych si asi nezvykl ani za ty peníze, které tam mají.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 10:35
- Nahlásit

StrejdaVlčáčkováEveyDrakopes
Já jsem vyložená ochrapa, žádná sova rozhodně nejsem a to že občas ponocuju je dáno mým blbým rytmem, že usnu u telky v 21h a ve 24h jsem už částečně vyspaná...a už nezaberu Když jsem chodila do práce, fungovala jsem normálně, to jsem si rozhodila až tím, že prostě ráno můžu chrápat třeba do 8h
Evey
Zpráva pro psy od meteopressu - no, asi tak Ale teplo asi ještě nebude, kluci teďka žerou dobře.

Nevím, jestli jsem napsala. Dáša je nějaká divná (pes myslím) V pondělí doběhla za náma, sliní a divně jí cvakají čelisti, není schopná chytat kokina v letu, ba ani je pořádně sníst. Jak říkám, strašně sliní a dáví se tím, čelist má jako by v křeči. Jinak běhá normálně, jen ta huba. Jo a připadá mi, že i špatně vidí, mhouří oči a bála se přejít dřevěnou lávku, kterou běhá normálně. Zprvu jsem se normálně lekla, že je to aujezského ale to by dnes už musela být mrtvá, pak mne napadnulo, jestli ji nedrclo do ksichtu auto, nebo třeba někdo něčím nepraštil...a nebo, že by mohla mít něco píchnuté mezi zuby, v krku. Dnes mne ještě napadnul tetanus, ale žádné zranění ona neměla. Fakt nevím. Kdybych viděla paničku, tak ji upozorním(jestli si ráčila všimnout ) ale tu jsem neviděla od léta
Evey
Miri nevíš? Je mi jí líto, do huby jsem se trochu koukla, ale jako by ji ani nemohla pořádně otevřít Až zadní zuby jsem neviděla..

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 12:58
- Nahlásit

worick
Dáša je nějaká divná
(Psa myslím).
Popisuješ naši ovčandu. Měla zapíchnutou malou kost v dásnu. Dost dlouho nám trvalo, než jsme to našli. Cizímu psovi bych se v hubě nehrabal.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 13:48
- Nahlásit

worick
Dáša je nějaká divná
Nechceš s ní zajít na veterinu?

worick
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 14:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Měla zapíchnutou malou kost v dásnu. Dost dlouho nám trvalo, než jsme to našli. Cizímu psovi bych se v hubě nehrabal. - aha, díky. Ona si nechá kouknout, je opravdu hodná, neožene se. Jen jsem se bála, jí tu hubu nějak páčit, kdyby třeba měla něco s čelistí...
Vlčáčková
Nechceš s ní zajít na veterinu? - u nás veterina není. Kdyby byla, možná bych ji tam i dotáhnula. Ale naložit psa, který má normálně majitele a vézt ho autem na veterinu (potažmo, když jsme s Woričkovou pacinou nejeli) to by mne Tom asi zabil
Uvidím, jestli panička nebude dnes na pohřbu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 15:26
- Nahlásit

worick
Uvidím, jestli panička nebude dnes na pohřbu.

Ať valí, vždyť pes může chcípnout! Kdo ví, co mu je. Woričkova pacička, chudinka, musela srůst sama, no. Ale jestli má Dáša něco píchlého v hubě, tak to musí pryč, než se to zanítí.

Evey
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 15:44
- Nahlásit

Strejda
když se dělá denně od 02:00. To bych si asi nezvykl ani za ty peníze, které tam mají. To je kde? Coby student jsem byla na brigádě v teletníku a poté v pekárně. Nijak jsem tam nezbohatla.
worick
Netroufám si hádat.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 18:58
- Nahlásit

Evey
To je kde? Coby student jsem byla na brigádě v teletníku a poté v pekárně. Nijak jsem tam nezbohatla. -

Vlčáčková
Ať valí, vždyť pes může chcípnout!
- Dáša je jí asi ukradená. To by si za tři dny všimnula, že jí něco je A zanícené už to myslím i bude, má tu hubu nějakou divnou Myslím tím, že má nahozenou takovou grimasu Jen mi bylo divné, že si to packou (tu hubu) nesnaží nějak škrábat. Na pohřbu byl páníček, jsem mu říkala, ale asi to taky nebude mít valnou odezvu

Noemi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 20:33
- Nahlásit

Zdravím! Po několikaměsíčním čekání jsme konečně začali bourat koupelku (už teď toho lituju...dnes chlapci odjeli dříve, neb jim došli trubky )

Stávám pravidelně 5:05, tak nějak se to dá....

LuckaM
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 20:46
- Nahlásit

MartinaBarney
Gratuluju k práci! Co se týče vstávání, tak to nezávidím. Já chodím do práce na 3 různé časy (8:00, 9:30 nebo 11:00) a i to vstávání v půl sedmé je pro mě horor

Přeju, aby ses s pracovním procesem brzy srovnala, mě to trvalo dobré 2 měsíce, než jsem začala normálně fungovat. Myslím tím, třeba ještě něco uvařit, dojít se psem, poklidit, ale teď už je to v pohodě...Prostě to byl po škole strašnej šok, něco 8 hodin v kuse dělat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 21:10
- Nahlásit

worick
Dáša je jí asi ukradená. To by si za tři dny všimnula, že jí něco je
Na pohřbu byl páníček, jsem mu říkala, ale asi to taky nebude mít valnou odezvu
Jsou to prostě dva idioti. Že jim to s veškerou úctou vzkazuju.
Nechtěl by třeba být ten psík odvezen někam, kde se o něho budou starat a budou ho mít rádi?

Strejda
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 06:36
- Nahlásit

Evey
To je kde?
No kde asi. Stav se na Salimu.

Evey
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 06:56
- Nahlásit

Strejda
No kde asi. Stav se na Salimu. Ani teď mi to nedošlo, tak se stavím.

Strejda
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 14:09 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Nedávno jsme tady plakali nad řemeslníky v domě. Tady máte kontakt na jednoho šikovného.

http://www.liveleak.com/view?i=af7_1378586075#A4Dh WZvV0ldQkr3I.

worick
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 15:35
- Nahlásit

Strejda
Nedávno jsme tady plakali nad řemeslníky v domě - aha, tak až budem chtít kvelbený sklep, víme kam se obrátit

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 06:53
- Nahlásit

A ještě něco
http://objevit.cz/denni-davka-smichu-facebookova-d omluva-s-petcenter-cz-t48081

Evey
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 10:21
- Nahlásit

Strejda
Tak to je super. Škoda, že ten obchod se trochu nad to "nepovznesl".

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 11:10
- Nahlásit

Strejda
Pán je vtipnej.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 12:15
- Nahlásit

Strejda
kde ty na to chodíš...

Dneska jsem se zase vyznamenala jak jsem stará, tak jsem blbá
Dáša za náma dva dny nelozí pod bránou, tak jsem jí jen laťkama prostrkovala kokinka s snažila se kouknout, co ta huba. Asi to není lepší odpoledne zajdu za paničkou. Zbytek pejsků, přijdem domů, poblbnem s Woričkem a gumovým prasetem, sundám mu botku, dám jim nažrat a jdu domů snídat. Začnu se vysvlékat, sundám z bundy pytlík na kokina, šáhnu do kapsy pro mobil a ten nikde Byla jsem ještě v klidu přesvědčená, že mi vypadl při boji s ,,prasetem". Projdu trávník nic A tu mi blesklo, že jak jsem dřepěla u Dáši, asi my vyjel z kapsy. Tak vemu kluky a letím zpátky na potok. U jedné feňule nebyl, tak ještě k Dáši...a nic To už mi ale zatrnulo, protože mne nenapadnul moment, v kterém místě by mi mohl vypadnout, nic takového jsem nedělala Tak bezradně postávám, přemýšlím, jestli teda proběhnout celou trasu zpětně, ještě instinktivně šáhnu na tu kapsu...a něco jsem ucítila! Prohmatám to místo pořádně a je tam něco tvrdé. Ovládačku na bránu teď nenosím, šáhnu do kapsy tam nic. Znovu to prohmatávám přes bundu a....teď mi to cvaknulo: v mikině! Rozepnu bundu, zalovím v kapse od mikiny a jasně...mobil jsem to ale kus vola Kdybych tu kapsu propátrala pořádně zrovna, nemusela jsem lítat jak pako Vždycky to dělám stejně: obleču bundu, do kapsy hodím mobil, pověsím pytlík s kokinkama, máznu pusu balzámem a jdu. Tohle se mi stane: jednou za 10let

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 12:33
- Nahlásit

worick
Tohle se mi stane: jednou za 10let
Takže už to bylo za život potřetí.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 13:17
- Nahlásit

Strejda
Takže už to bylo za život potřetí. - hodný si, útlocitný...

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 13:43
- Nahlásit

worick
hodný si, útlocitný...
Že já jsem Ti ještě dva roky přidal ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2014 07:23
- Nahlásit

http://objevit.cz/jak-se-zvirata-pripravuji-na-oly mpiadu-t48281

Drakopes
Člen
# Zasláno: 18 Led 2014 14:03
- Nahlásit

Strejda
můj favorit č.9 a č,21 a taky 8 (ono je těžké si vybrat )

Strejda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2014 16:00
- Nahlásit

Drakopes
můj favorit
Dokud byla nemocenská placená od 1. dne, tak před každým MS a Olympiádou dva moji kolegové onemocněli a uzdravili se, když už žádné medaile nezbyly. Kdyby závodili tihle borci, tak si na to vezmu dovolenou a nebudu zatěžovat státní rozpočet.

<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání