Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 15:44
- Nahlásit

worick
tak jsem si dala do googlu worick - úžasná jsou tvá další jména jako Jennifer nebo Arcangelo, ale úplně nejlepší jsi jako Tomáš Vorálek :-P)

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 15:49
- Nahlásit

Drakopes

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 15:51
- Nahlásit

Tá ta
Vybíral jsem na klubovkách v knize plemeníku a proseděl jsem u toho hromadu času. Lepší je vidět ho naživo. Úplně ideál vedle Baruš... Na výstavě to bude ideální.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 15:57
- Nahlásit

Nevíte někdo kolik dní vydrží berňák bez jídla a vody?

(Barunku teď bude mít několik dní na starost nejstarší syn)
Ale třeba ho podceňuji a má to vymyšlené a bude ji krmit alespoň online.
Doufám.že nebudem na Nově.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 15:59
- Nahlásit

Tá ta
hele, nechceš ji dát raději k nám? S Meggie jsme to zvládli a hlavně, pokud bude Bára hárat, Erwin by byl blahem bez sebe

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 16:01
- Nahlásit

Drakopes
pokud bude Bára hárat, Erwin by byl blahem bez sebe A nemusí jezdit nikam do Hulína, že ?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 16:04
- Nahlásit

Drakopes
Jak jsem mohl zapomenout na tvého plemeníka???
Jasně,zabijem tři mouchy jednou ranou.
Já budu mít hlídání+ženicha a Ervínek si ještě užije.

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 16:04
- Nahlásit

Kdo má vysloveně odpor k vystavování a túrám - co třeba výcvikový tábor se spoustou rozmanitých psích činností?
URL

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 16:12
- Nahlásit

Kdo má vysloveně odpor k túrám
ale tím jsme nemysleli, že budeme běhat slalomem a dělat kliky :-P)

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 16:48
- Nahlásit

Evey
co třeba výcvikový tábor
Já radši ty túry (i klidně to vystavování). Na výcvikovém táboru bych si s Barneym ještě uřízla ostudu. I když ty naše výstavní pokusy nebyly taky žádná sláva, když Barney na sebe upozorňoval široko daleko

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 16:52
- Nahlásit

worick
když tam bylo ,,jméno" tak já myslela, že musím zadat jméno psa, na kterého se ptám
Nic si z toho nedělej, já jsem takovej idiot, že jsem se přihlásila pod jménem psa i do takové studentské svépomoci, kam se vkládají přednášky, otázky z testů atd.
A hned jsem taky zapomněla heslo, takže jsem se musela zaregistrovat znova. Tak teď už jsem tam pod jménem svým.

Kessie
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 18:04
- Nahlásit

Drakopes - - Alenko, teď jsem v šoku, jak lehce jsme všichni dohledatelní... ovšem Tomáš Vorálek nemá chybu...

Kessie
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 18:05 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Evey - já jsem jen na tu turistiku... tábor ne (přestože mi tábory v dětství nevadily a jezdila jsem každý rok, potom i jako vedoucí) a vystavování mě taky moc nebere... ovšem na druhou stranu... v okolí Svojanova je nádherně... tam jsem byla na táboře několikrát jako vedoucí a moc se mi tam líbilo...

worick
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 19:54 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
nejlepší jsi jako Tomáš Vorálek -
Náhodou...jsi mně celkem potěšila, že tam hned nevyskočím já

Evey
Já to mám stejně jako holky....tábor ne Já totiž tak nějak vůbec mám odpor k veškeré organizované činnosti - kdy něco musím a ještě to má mít i výsledek Narozdíl od Kessie
by mne na tábor jako děcko, nedostali ani párem volů A kluci...no ti by toho nacvičili Stejně tak výstavy. Oni jinak bezproblémoví, by na výstavě určitě vymysleli nějakou hovadinu Hlasuju pro turistiku a to se ještě budu modlit, aby vám neskákali po holkách

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 21:14
- Nahlásit

Podobnost čistě náhodná:

Poloberňák-polokolie vs. Isabella

worick
Člen
# Zasláno: 24 Led 2014 23:45
- Nahlásit

Vlčáčková
Poloberňák-polokolie vs. Isabella - jak tohle tě napadne...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Led 2014 14:39
- Nahlásit

dnes dopoledne ve škole ...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 25 Led 2014 18:20
- Nahlásit

worick
aby vám neskákali po holkách
Nemusíš mít strach, si myslím. V tomhle je totiž přeborník Barney

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Led 2014 18:37
- Nahlásit

worick
jak tohle tě napadne...
Ani nevím, jde to samo.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 25 Led 2014 18:43
- Nahlásit

Ahoj všichni, květen je daleko, neumím říct, jak na tom budeme s časem, pokud nám to ale vyjde, tak se rádi přidáme ;)

Od úterý máme doma maroda
Půjčoval si Bárníka Tom a dal mu nějakou větší kost a Barney ji celou sežral, takže zácpa jak vyšitá. Každý den na veterině. První noc do toho ještě zvracel a hrozila i operace. Naštěstí zvracení ustalo a teď čekáme, až se mu ty střeva srovnají. Má v nich zánět, procházky jsou o tom, že se celou dobu snaží tlačit a nic nejde ven...zadek celý krvavý

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Led 2014 22:35 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

LuckaM
Od úterý máme doma maroda

Alfréd měl kdysi podobný problém, nasadil jsem léčbu čípkem, navlékněte gumovou rukavici, mázněte krémem oblast análního svěrače a zaveďte prstem čípek co nejdál do konečníku (samozřejmě s citem, nejde o vrtání do panelu); nějak se tam ta "barikáda" pohnula a výsledek byl skoro okamžitý; asi je lépe "operovat" ve dvou (my jsme byli dokonce tři) a akci doporučuji realizovat v přírodě - píše Yura

LuckaM
Člen
# Zasláno: 26 Led 2014 08:42
- Nahlásit

Drakopes
Obávám se, že v tomhle případě bychom to celé asi nevyřešili - jen mu částečně ulevili. Podle RTG měl ucpané tenké střevo. Tlusté střevo (nebo tu část u konečníku) uvolnili na veterině - prý to byla akce na 2 hodiny - vždycky něco povyndali, pak šel chodit a za chvíli zas.

Je mi ho chudáčka tak líto, ale snad už to je na dobré cestě...

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Led 2014 08:54
- Nahlásit

LuckaM - moc držíme pěsti, ať se to co nejdříve srovná a Bárník je zase v pořádku!!! Chuďátko... jak mu musí být...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Led 2014 10:43
- Nahlásit

Ozvala se worick, že jim padá připojení, že chvilku jde a dlouze nejde. Jiné zprávy neuvádí, takže předpokládejme, že jsou v pořádku

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2014 17:56 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Drakopes
nes dopoledne ve škole ...
Pes školní - typický představitel plemene. Ve škole je jako doma, intelektuál.
My máme psy kuchyňské. Též povedené exempláře.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 02:22 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Strejda
My máme psy kuchyňské

Myslím, že Erwínek by měl nárok na psí učňovský diplom "kuchař - číšník". Dění v kuchyni vždy sleduje s naprosto úžasným zájmem. Například Alenku soustředěně pozoroval několik hodin, když vyráběla sýrové rolády na posezení v Kapse. Alenka mu pak řekla: "Tak jsi to okoukal a příští rok to budeš dělat sám." Zavrtěl ocasem, tak uvidíme. Co se týká servírování - vždy ví, z které strany se má podávat jídlo, protože právě tam se objeví jeho čumák. Tak snad na výuční list v daném oboru (v psí kategorii) by to bylo? - píše Yura

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 07:23
- Nahlásit

MartinaBarneyworick
aby vám neskákali po holkách
Nemusíš mít strach, si myslím.
Si myslím nemusíte mít strach ani jedna. Elza jim to vysvětlí.
LuckaM Snad už je to lepší. Na podobné potíže pomáhá rozvařené lněné semínko.

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 08:00
- Nahlásit

Yura Drakopes
Tak snad na výuční list v daném oboru (v psí kategorii) by to bylo?
Když se vám podaří uchránit Erwina vlivu školní jídelny, tak máte výuční list v kapse (s malým k). Nechtěli byste zkusit i hotelovou školu, když jde klukovi učení?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 14:39 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit

Tak jsem náhodou vypátrala dneska na procházce toho dalšího berňáka tady u nás v okolí. Šli jsme klasickou trasu kolem bytovek a zahrádek. V jedné z nich zaštěkal pes, tak se kouknu a on tam berňák. To bych nebyla já, abych se nešla podívat. Měl kotec na druhé straně zahrady, takže jsem to musela obejít. Je to pes, asi tak o 10 cm větší v kohoutku než Barney (ten má tak 60-65 cm). Barney na něj zkoušel vrčet, tak jsem mu to zatrhla a řekla, že to je kamarád. Berňák za plotem pokňukával, vrtěl ocasem a vypadalo to, že by si chtěl i hrát. Pak prostrčil hlavu malou dírou v plotě, tak se s Barneym očichali. Ale když já jsem k němu natáhla ruku, tak okamžitě začal štěkat, takže na něj hned spustil Barney. Tak jsem ho znovu uklidnila, že to je v poho. A radši jsme šli. Berňáček pěknej, ale škoda, že ho mají zavřeného v kotci asi 5x5 m. Mohli mu už nechat k dispozici celou zahradu. Tipuju, že si ho pořídil někdo z těch bytovek. Na procházce jsem ho potkala zatím jen jednou. Šel s ním najakej kluk, tak jsem se ho tehdy ptala jen, jak je starý a myslím, že říkal, že má 2 roky?! Nějak tak.

Evey
Elza jim to vysvětlí.
To je dobře. Jakmile si Barneyho srovná fenka, tak jí dá pak pokoj a nedovolí si na ni. Jenže takovou fenku jsme potkali zatím jen jednu. Ostatním fenám nebo i psům, to je jedno. Já se teda snažím zakročit, protože mi to je dost blbý, když se můj pes snaží (jak magor) neustále o to jedno! Jak to pak vypadá

LuckaM
Držím palce, at je Barney zase v pořádku. A to byla syrová kost? Já třeba Barneymu sem tam vezmu v masně ty morkové kosti, protože je tam mají zdarma. Taky ji celou sežere.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 14:55
- Nahlásit

MartinaBarney
Evey
přesně tak, kdyby se pořádně ohradila fenka, celkem by mne zajímalo, jestli by to Worka |pochopil a už neotravoval. Zatím jsme se s takovou nesetkali, každá jen stáhne zadek a snaží se zdrhnout, případně ji páníčci brání. Worka tenhle cirkus spustil jen dvakrát, pro mne nepochopitelně. Jednou imrvére skákal na dávno vykastrovanou dogu Sáru a podruhé onehdá na berňačku Ivanu, která dle 10leté holky...nehárala. Tak nevím. Píšu na noťasu a moc mi to tu nejde, nejsem zvyklá. Počítač nám neustále vypíná. Ne, nepadá NET, ale normálně zapnem comp, chvilku jede, pak blikne, zhasnou ikony a vyskočí hláška ,,vypínám", stejně jako když chcete normálně vypnout...a vypne se. Nemáte někdo zkušenost, co to může být?? Zatím scháníme nějakého známého, co tomu rozumí, ale nebere mobil. My nerozumíme skoro ničemu, jsme jen,,běžný uživatel"
Drakopes
Alenko, Jirko, máte havárii?? Tuším ano, je to tam u vás....

<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání