| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 07:48
- Nahlásit
Strejda
Teprve tento týden jsem zjistil, že absolventi konzervatoře mají titul dipl. um. - my tak před dvěma měsíci když to začal Tom řešit (je tam nějaký spor ve vedení školy) Koukali jsme na to taky jako ,,sůva z nudlí"
Nemůžeme na kopec, aby to neodneslo Barbušenku - no to jo, u nás teda určitě Úplně to vidím jako kreslený vtip, jak ti vlaje na vodítku
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 08:36
- Nahlásit
Úči
Víte, že je možné adoptovat učitelku? Podrobnosti zde
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 08:38
- Nahlásit
worick
A máte pak i nějaké prázdniny?? Prázdniny jsou dnes a u nás pak ještě i celý příští týden.
Jak jsem bohužel zjistila až ráno na autobusové zastávce, tak díky tomu nebude jezdit autobus. Za celé 2 měsíce co ho používám, jsem v něm neviděla žádné dítě.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 08:44
- Nahlásit
Strejda
Víte, že je možné adoptovat učitelku? Zajímavá myšlenka. Ale, je to tak. I jí si ze školních let vybavuji v dobrém jen ty předměty, kde jsme měli výborné učitele, kteří to s námi uměli (a pak i my jsme uměli..)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 10:07
- Nahlásit
Evey
I já si ze školních let vybavuji v dobrém jen ty předměty, kde jsme měli výborné učitele, kteří to s námi uměli (a pak i my jsme uměli..) - hmm, tak ty my jsme nejspíš neměli, jelikož já si pamatuju jen ty, co mne nesnášeli..a že by mne někdo něco naučil...tak o tom nemůže být řeč (nebo, že by to nebylo učiteli? ) Z naší třídy(ze základky) čítající 34 děcek, si uvědomuju jen tři, co mají vysokou školu. A z toho jeden byl genius tak nějak od přírody, dělal pak matfyz.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 10:10
- Nahlásit
Evey
Za celé 2 měsíce co ho používám, jsem v něm neviděla žádné dítě. - mrzelo by mne, kdyby nám tu ,,nahoře" přestal jezdit vlak, už to sem tak nějak patří. Ale když jsem koukala, že je to jen lokotka, ve které od vedlejší vesnice, kde je konečná (na Slovensko už to ukončili před lety ) nesedí ani jeden člověk nechápu, že to vůbec ještě jezdí....
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 10:24
- Nahlásit
worick
nesedí ani jeden člověk nechápu, že to vůbec ještě jezdí.... Zřejmě obec/kraj dotuje... Je to těžké to samé je i tady. Ale tady je vůbec dopravní obslužnost dost bídná. Vlaky na sebe nenavazují.
30 km jedeš 90 minut... tak kdo by tím pak jezdil...
zrovna tento týden jsem došla k závěru, že přes léto je to takto prostě neúnosné a musím si pořídit nějaké přibližovadlo.
Auto a následný provoz by vyšel hodně draze, takže uvažuju o skútru.
Máte někdo doma? Vyznáte se v tom někdo? Můžete dát nějaké doporučení?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 11:36
- Nahlásit
Evey
Ale tady je vůbec dopravní obslužnost dost bídná. Vlaky na sebe nenavazují.
Kraje si na to založily firmy, které to mají optimalizovat. U nás to je OREDO. Výsledky jsou žalostné - jak u vás. Spoje nenavazují, vagóny některých spojů jsou prázdné. Ovšem má to i jeden pozitivní výsledek. Zrušil se flamedr zug a přespolní musí z hospody vlakem v 21:15. Jinak by museli pěšky. Na lidi z odpolední směny nikdo nebral ohled. Ti jsou střízliví, tak můžou jet autem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 12:16
- Nahlásit
Strejda
Víte, že je možné adoptovat učitelku?
Že bych si adoptovala některého z mladých atraktivních fešáků, co náš učí???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 12:32
- Nahlásit
Evey
jen chci rict, ze koupis v pohode kolem 10 000 v dobrym stavu neco malyho jako je fiat cinquecento, co i tak zere cca 5l, ma to obsah motoru do 1000m3 a tudiz to ma malou pojistku a kdyz budes mit stesti, sezenes takovy auto o neco draz s plynem a plyn stoji pulku toho co benzin... (aktualne asi 17kc/l). a v takovym pripade uz to proste ten provoz nevypada tak hrozne draze a ses vyrazne univerzalnejsi i v pripade vetsiho nakupu, dovolene a tak...
jinak skutru bych se nebala - pokud mas B, tak do nejakyho objemu snad ani neni nutny mit A, je to proste jak motorka, vsude s tim zaparkujes, nejakej malej a lehkej ti bude zrat 2 litry. cenove i novy nejsou drahy, pokud nejdes po velky kubature atd atd. Ovsem - zima, leto, dest, silnej vitr... tohle sou vsechno faktory, se kteryma musis pocitat a ktery takovou cestu delaji dost neprijemnou. Ono i po desti te ohodi kazdy druhy auto kaluzema ze silnice... to si muzes rovnou koupit elektro kolo, ktery do 25km/h celkem jede v pohode na elektrinu...
ale jinak ti neporadim, bohuzel...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 12:39
- Nahlásit
Vlčáčková
Že bych si adoptovala některého z mladých atraktivních fešáků, co náš učí?
Asi by to chtělo důkladnou ekonomickou rozvahu. Provozní náklady, návratnost, vyčíslitelné přínosy, nevyčíslitelné přínosy (třeba nasraná sousedka) a tak.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 12:46
- Nahlásit
cernej caj
ale jinak ti neporadim, bohuzel... Díky i za toto
Už jsem byla informována že pokud bude mít autom. převodovku, tak si můžu pořídit i do 125 ccm.
Vím, auto je jistě pohodlnější, bezpečnější. My jedno máme, ale to musí mít přítel, protože ten jezdí do práce ve 2 ráno. Druhé auto bychom neměli mít kde zaparkovat, asi ani venku.
to si muzes rovnou koupit elektro kolo, ktery do 25km/h celkem jede v pohode na elektrinu... Tak to by nešlo, mám to do práce celkem náročný terén, cca 25 km.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 13:00
- Nahlásit
Evey
jako skutr je urcite supr vec, pokud druhy auto nechcete (jen sem to s tim autem myslela tak, ze dneska ne kazdyho napadne takovy mini auticko, co neni moc narocny ani na provoz).
pokud to mas 25km, tak je supr, ze mas zjisteny to s tou prevodovkou, pac 50tka by byla asi na zabiti (kvuli max vykonu a rychlosti), 125 bude urcite lepsi. tak preju, at neco dobreho koupis. ja nad skutrikem taky zvazuju trochu, ale to spis proto, ze muz chce, at si udelam papiry na auto a ja se bojim a rikam si, ze na motorce bych mohla trochu oprasit znalosti a kdyz bych se prestala bat toho provozu, treba i udelat ridicak... ale realne to vidim tak, ze to resit nebudu...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 14:55
- Nahlásit
Strejda
Asi by to chtělo důkladnou ekonomickou rozvahu. Provozní náklady, návratnost, vyčíslitelné přínosy, nevyčíslitelné přínosy (třeba nasraná sousedka) a tak.
A tak nic. Jsem lakomá.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 15:29
- Nahlásit
Vlčáčková
Jsem lakomá.
Tak třeba nějakého finančně pohledného, ne?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 18:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Strejda
Tak třeba nějakého finančně pohledného, ne?
Máš recht, ale takového asi mezi českými učiteli nenajdu. Zkusím se poohlédnout tady: http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_nejbohat%C5%A1 %C3%ADch_lid%C3%AD_sv%C4%9Bta
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2014 10:38
- Nahlásit
Vlčáčková
Zkusím se poohlédnout tady: - pokud tam není něco maximálně 40+, tak se na to vyprdni. Jako ostrašující příklad mi stačí ti naši důchodci kolem Je mi jasné, že až mi bude 60, budu si připadat děsně mladá (ostatně jako si připadám i teď ) ale bohužel, přírodu člověk stejně neošálí
Včera u nás kalamita - Tom zašlápnul Leonka
Přišla nám dodávka z farmy. Tom nachystal sádlo na škvaření a já pak přiletěla s klukama z prochajdy(a to doslova....ten vichr byl příšerný, dneska taktéž ) Tak jsme to honem dělali, já míchala, Tom porcoval maso do mražáku, nandal to zpátky do dvou velkých igelitek a že to odnese do sklepa. Vyjde s tím ověšený z kuchyně do tmy jídelny a najednou šílený řev Tomáše, dupání a zase řev...ať hned jdu zkontrolovat Leonka, že na něj šlápnul (trochu) jenže se leknul, nadskočil, Leon taky a vlítnul mu zpátky pod tu nohu, na kterou Tom už plnou vahou hňácnul. A to měl v každé ruce ještě 10kg masa Nevím, Leon ani moc nezařval, spíš jen mňouknul, když na něj Tom šlápnul poprvé. Myslím si, že kdyby ho fakt rozšlápnul, tak by řval(řval hrozně jen Tomáš) Zatím je Leon doma na pozorování a krom toho, že ještě nebyl od večera venku (co je divné jenže jak strašně fučí, oni chodit ven nechtějí...takže až tak moc divné to zase není ) vypadá jinak v pořádku. Snad nemá nějaké vnitřní zranění
Tom má kde co Leon ho asi škrábnul, má krvavý šrám na palci na noze, hnul si zádama, holení majznul asi o dveře...a na zdi je nějaký flek, asi jak tam čárnul tou zelenou igelitkou
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2014 18:57
- Nahlásit
worick
něco maximálně 40+
Obecně to tak platí. Ale každý milion na kontě chlapa omlazuje o jeden rok. Vlčáčková bude nakonec obviněna z pedofilie.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2014 20:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tak dneska to u nás pokračuje....jestli nejsou skvrny na slunci, tak vichr přivál nějakou smůlu
Vyjíždíme na výlet (vybrali jsme na Slovensko, na jih, mělo by tam foukat míň) brána se v tom vichru zavírala snad na 5x Dorazíme pro mamku a zaparkujem jako vždy u ní úpřed barákem na chodníku...Mandy už čekává u ní v zahrádce za brankou. Dneska mamka nestíhala, tak zrovinka s ní šlapala dolů zahrádkou od báby. Menďa jak zmerčila naše auto vypálila a rovnou na hlavní silnici. Já už viděla blížit se auta, tak jsem vylítla jí naproti, aby nepřeběhnula, ale jsem nestihnula, ona naštěstí jo Mamce jsem vynadala, jestli je normální mohla to čekat a když nás viděla přijíždět, měla si ji odchytit Ujeli jsme dva kilometry a auto nám plavalo na cestě šíleně. Tom nadával, že jsem prdlá, že v takovém vichru, kdy nemůže na cestě udržet auto, chci někde trajdat Ještě mu říkám:,,a nemáš třeba defekt?" Néé, to ten šílený vichr! Ujedem fakt jak slimáci dalších 15km, vidím jak je nejistý, auto plave, on kroutí ušima, nakonec zajede na zastávku a: ,,běž se podívat na ta přední kola, tam musí být nějaký problém.." Kouknu na jedno, druhé nic, vlezu do auta, zapínám pás, on se rozjíždí a já:,,a proč jsem se jako měla dívat jen na přední, když už jsem byla v tom vichru venku, mohla jsem zkontrolovat všechna ne?" Ujedem dalších 15km a zastaví uprostřed městečka (slovenského), ať se jdu teda podívat i na ty zadní a rychtyk, kolo prázdné Optali jsme se, jestli tam mají pneuservis a že jo a poslali nás. Zaboucháme na garáže, kde se naštěstí i svítilo, vykoukne chlap a že: je sobota a on toho má moc a na otázku, jestli by nám ho alespoň trochu dofouknul, aby jsme dojeli domů, že on do vichru s tím nepůjde...fakt debil, to jsem ještě nikdy nikde nezažila, že by nás v nouzi, nebo my jsme...někoho odmítnuli
Tak jsem jeli pomalu domů, ale jsem brblala, že na tom nesmí jet tolik km až domů, nová guma na Volvo 10tisíc proč tam nedá rezervu. Tak zastavil hned ve vedlejší osadě (jen pár baráků) zase na zastávce, nás vyhodil, ať se jdeme po okolí projít a šel to měnit. Vyběhli na nás tři vořeši špicojdi, co tam lítali přes hlavní a nějak to ty lidi netankovalo, přitom tam auta valí nejmíň 80kou, tak jsem klukům dala vodítka hned v autě a mazali jsme od té hlavní hned pryč, i se špicema za patama...ale ty to přestalo po chvilce bavit, zůstali tam přečůrávat, my šli do blízkého lesa. Tak jdeme lesem, dokonce jsme narazily na značenou trasu a šli po ní ve směru k domovu, což nám akorát vyhovovalo, po cca třech kilometrech jsme došli k hlavní silnici a že tam na Toma počkáme, tedy zavolám, že počkáme, ať nás jen cestou vyzvedne. A prd nebyl tam nikde signál! Jak to řešit? No nezbývalo nám nic jiného, než se držet hlavní cesty a šlapat zpátky směrem k Tomovi Myslela jsem, že ten už bude nakrknutý, že tam zmrzlý na nás čeká půl hodiny a když jsme byli asi 30m od auta, už jsem ho tam i viděla sedět, tak vořeši vyrazili zase k nám. A Berry za nima, začali se očichávat a najednou (asi vedoucí ) skočil po Berrym a začal ho rvát za náprsenku, Berry se začal otáčet, do toho se přimotal ten další pejsa, oni jak se točili, tak se po něm pošlapali, ten začal ječet, ,,vedoucí " se vzteknul ještě víc, začal po Berrym skákat (nutno dodat, že byl sotva třetinový) a kousat ho:tu do náprsenky (to byl bez šance ) tu do zadku Berry jen uskakoval a otáčel se a já to komentovala jen ať se na něj vykašle, když je protivný, tak ať jde od něj pryč...tak Berry doběhnul zpátky za náma a psisko vzteklé tam zůstalo čichat a když už jsme nasedli, doletěli s řvem lítat kolem auta To byla ale vykutálená partička Překvapilo mne, že Tom nebrblá a ten mi oznámil, že zrovinka skončil Že rezervu z tama komplikovaně sundával, klíčem k tomu určeným mu to nešlo a rezerva úplně zrezivělá, že mu ani ty šrouby nešly pořádně utáhnout, bo se to bortilo A do toho volal tchán, že se jim do rána vybily obě domácí auta(jedno světla, druhé rádio ) a že hned potřebuje dovézt nabíječku, co mu Tom dva týdny nevrátil protože jede hrát na oslavu. Opravdu vydařený den....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2014 23:11
- Nahlásit
worick
Měla jsem zato, že mám problém, když mi od večera nejedou v baráku některé zásuvky. Ale koukám, že to nic není.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 00:02
- Nahlásit
worick
Uznávám.Asi jsi dnes nejlepší.
Ale když nejde o život...
Nakonec se guma jenom zalepí a bude to zase dobrý.
Horší Leon.Mě se taky povedlo přišlápnout kotě,které se vyhřívalo pod schodem a já ho cestou dolů neviděl.Ale přežilo a kamarádilo se mnou dál,ale stálo mě to hodně mléka a ukecávání.
Je dobrej?
Včera jsme ujeli o den dříve z Itálie. Za 24 hod tam napadlo 30 cm sněhu a padalo dál.Nechtěl jsem už dál čekat, až tam uváznem. Až na Brener to byla taky dobrá kovbojka.
Přesto tam,kde bych kvůli počasí nevylezl z auta ani na WC, přejíždělo Brener cca 30 motorkářů.
Jo jsou to holt tvrdý hoši.(Možná tedy i ženy.Něco jako bude,nebo už je motorkářka Evey)
P.S.
jsem pro túru.
Po příjezdu domů z nás byla Barunka hotová.Celý týden prý nechtěla žrát. Hodně i zhubla.Hned jsme ji uvařili pacinku a rýži a šel jsem s ní ještě večer na procházku,i když se mi nechtělo.
Tak snad nám odpustí,že jsme jí bez dovolení zdrhli. Dnes jsem vyklízel auto a Barunka sama skočila do kufru a nechtěla ven.
Jo a tahal jsem jí dneska klíště.
Vlčáčková
Nejlepší věci jsou zadarmo !
Nechci aby to znělo blbě, znám pár bohatých lidí
(to ty asi taky,když děláš účto) a řeknu že bych neměnil.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 00:14
- Nahlásit
Vlčáčková
Měla jsem zato, že mám problém, když mi od večera nejedou v baráku některé zásuvky - To vypadá, že ti nejde fáze...Nemáš jen vyletěný některý jistič? Může to být ale i na trase..EONu.
Tady bude sakra problém do rána, nechci to vidět. Už kolem 8h začalo pršet a namrzat. Všechno je pokryté ,,sklem" jako glazurou, zem, okna, zdi. Tom šel poklízet a nemohl vyjít mírňoučký kopeček u garáže. Kluci se před tím hned z večera schovali do boudy...je zajímavé, jak hned dokázali problém identifikovat a nenechali se taky opršet a namrznout. Tom jim dal žrádlo k boudám, aby jen vystrčili hlavy a nevylézali ven - aby si prý chudáčci nepolámali nohy No ti určitě vydrží nevylézt Rychtyk...cupitali za ním, ho pak stejně vyprovodit k baráku Netuším, jak dojede tchán z té Strážnice. Mamce musím hned, jak otevřu oči volat, ať ráno nechodí poklízet, dokud to nezmizne. Ráno chodí bočním v chodem ven a tam má hned schodek...už tam sebou kdysi takto majznula
Švagrová má zrovna víkendovou službu na CTčku...ta se tuším celou noc(řidiči ) a zítra nezastaví
Tá ta
jo, zapoměla jsem...Leonkovi snad nic není...to už by se projevilo
Teď jsem nezdárně odesílala svůj příspěvek a vidím tam najednou místo něho tvůj Tak dopisuju
Tak alespoň jste si zalyžovali?! Když tady to nějak všude stojí za prd...pro lyžaře. U nás v pátek narvaný svah, lidi všichni naběhnuli, když doteď neměli tu možnost...i v tom hnusném vichru
Chudinka Barunka A kdo ji vlastně hlídá, když jste celá rodina? Chápu, že na lyže ji vzít nemůžete Dědečci? Nikdy jsi o nich vlastně nepsal...Jestli tam u sebe máte někde i příbuzenstvo...?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 00:32
- Nahlásit
worick
Tak to abych šla zítra do obchodu přes pole. Přes pole a po vedlejší ulici je to sice delší, ale po rovině. Na druhou stranu je to z kopečka. To je divný, ale je to tak. Nějak ten terén odporuje přírodním zákonům, či co, ale je to prostě tak, že tam, kam jdu z jedné strany z kopce, z druhé strany jdu po rovině.
Tá ta
Nechci aby to znělo blbě, znám pár bohatých lidí
(to ty asi taky,když děláš účto) a řeknu že bych neměnil.
Hned jsem si vzpomněla na jednoho svého bývalého šéfa-majitele firmy. V jeho kůži bych opravdu být nechtěla.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 07:51
- Nahlásit
worick
Tá ta
Hned jsem si vzpomněla na jednoho svého bývalého šéfa-majitele firmy. V jeho kůži bych opravdu být nechtěla.
Ale Vlčáčková chce adoptovat jeho bankovní konto, ne jeho kůži.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 08:35 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Strejda
Věřím,že by se jí to líbilo!Komu ne ?
Bohužel zde platí více jak kde jinde.Vše anebo nic.
Není střední cesta.A než snášet nějaké rozmary?
Já osobně bych jí s lehkou nadsázkou poradil,ať se poohlédne v jiných vodách.
Bude to mít ale těžké.
My dva jsme již obsazeni.
worick
Dnes jsem již v práci.
Takže cvičák zase odpadá.
Chudák Baru.Ale zase s ní teď každý den chodíme ven.
Lyžování bylo super.
Tedy mimo neděli,kdy se sjedou i domorodci a je to tam jak ve Špindlu.Těžko se pak hledá i místo v hospodě a je to jak v úle.
Letos prý ještě bylo před námi i abnormálně málo sluníčka.
Jinak široké a dlouhé svahy a naprosto volné.A ty ,,panoramata..."
Ze šesti dnů čtyři se sluníčkem.
Jinak po dobu naší nepřítomnosti se měl o Barunku starat starší dospělí syn.Takže Baru základní péči měla.No a na procházky
chodila s dědou a babičkou.Bydlí cca 5.min od nás.
Takže prý asi třikrát byli a prospěje to všem.Ale děda se Barunku bojí pustit z vodítka.Když to pak udělal na poli,tak byl překvapený,že se Barunka na jeho přivolání vždy hned vrátila.
U nás procházka vypadá obráceně.
Barunka okolo nás běhá na volno a pouze přes hlavní silnici jde na vodítku a hned za ní má zase volno.
Když potřebuji,tak ji přivolám.Zkrátka je to rozumná ženská.
Je to naše paní učitelka.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 10:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
U nás komplet všechno ,,pod sklem" Totální kalamita, teď volala mamka, že to dokonce hlásili i na Radiožurnálu myslela jsem, že se to začne rozpouštět, protože ráno byly už 2st, jenže vítr to pořád ochlazuje na -1st a do toho začalo teďka zhusta pršet. tom má za chvíli vyrazit na tenis. Hlavní tahy prý byly dobré, prosolené, ale tady u nás jak sklo. Než jsem obešla potok (museli jsme tam a zase zpátky, protože byl ptoblém přejít železnou lávku, tu fošnu ani náhodou) tak jsme šli zpátky po cestě a zjistila jsem, že ji z Obce už pohodili trochu pískem. Což bude teď už asi na nic, když na to leje
Kluci byli srandovní, jak museli chodit pomalu a pořád jim ustřelovaly nožky Já šoupala nohama jak 80letá důchodkyně ale musím se pochválit - ani jednou jsem sebou nesekla Snažila jsem se chodit po kraji, kde je tráva, po cestách a dlažbách fakt horor
Tá ta
No a na procházky
chodila s dědou a babičkou.Bydlí cca 5.min od nás. - aha, tak to máte dobrý, i Barunka, že má tolik svých lidí Já myslela, že kluci jeli oba.
Barunka okolo nás běhá na volno - myslím, že většina berňáků. V tomhle jsou oni naprosto bezproblémoví..teda pokud mají normální rodinu Woriček šel ráno se mnou taky vyjímečně tady po té naší cestě na volno, normálně by lítal sem tam, slušně on teda rozhodně nejde, bála jsem se aby jim u té první novostavby nevlítnul dozadu zase na králíky, ale jak chudák nemohl na ledu málem udělat krok, ty tendence fakt dnes neměl
A jo, zapoměla jsem, v týdnu jsem Workovi taky vytáhnula klíště Zprvu jsem myslela, že jsme ho přivezli z výletu z jihu, od Břeclavi, tam byli takové úplně jiné, divné (škoda, že mne nenapadlo je vyfotit) ale když jsem se koukla na vytažené jsem zjistila, že je to úplně normální tady naše klíště. Tipovala bych, že nějaké stadium přežívající v boudě
A ještě jsem si vzpoměla: mamka mi v pátek volala, že jsou se sousedkou a Mandy na prochajdě tady u nás, jen na druhém břehu potoka a Mandy jí ,,chytila" zajíce. Utekla jí, lítala za ním tady po těch našich zarostlých rajzech a když ji mamka doběhla, seděla na zajícovi. Ona to dělá i kocourovi, že ho zasedne a stejně i spacifikovala zajdu Mamka ji z něj sundala a sousedka ho odehnala pryč Mandy má králíky doma, tak je na ně celkem zvyklá ví, že se nesmí kousat....ale aby je nechytala, to neodolá, ona je taky úplně šílený lovec...snad ještě horší než Worka, na vodítku, když někde vyplašíme třeba srny, Worka lítá poštěkavá, ale pak se zklidní, zato ta opice tahá a kňučí jak pako, ještě 10minut
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 11:01
- Nahlásit
Tá ta
Já osobně bych jí s lehkou nadsázkou poradil
Ona to asi Vlčáčková nemyslela až tak vážně. A kdyby ano, tak ji spíš prospěje rada od Jacqueline Kennedyové Onassisové.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 11:24 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
A kdyby ano, tak ji spíš prospěje rada od Jacqueline Kennedyové Onassisové - no jo, my se svýma zkušenostma jí moc neporadíme... to je fakt
To naše trdlo mamkové zvládne poklidit, posypat si chodníky kolem baráku a u báby a pak ve sklepě objeví ořechy pro sýkorky a nenapadne ji nic lepšího, jak jim je jít nasypat do zahrádky do krmítka. Jak zvedla ruce na tom chodníčku vyskládaného z takových těch velkých betonových dlaždic, vyletěly jí nohy a majzla sebou pěkně na beton, do kaluže. A to měla jen světřík a tenké domácí tepláky. Narazila si ruku a bok, ale zlomené prý naštěstí nic nemá, jelito
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 11:31
- Nahlásit
Tá ta
Bude to mít ale těžké.
My dva jsme již obsazeni. - v tomto věku (teď myslím svůj, ne Vlčáčkové ) by to bylo myslím bez šance Jak píšeš...ti pořádní chlapi jsou už pár let rozebraní tak by bylo asi lepší, ještě několik let posečkat...na vdovce
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 11:57
- Nahlásit
Strejda
Nemám nastudovaný životopis a citáty JKO.
Dám se poddat.
Možná jsem zrovna měl chřipku a chyběl ve škole.
Ačkoli na jeden citát ze školních lavic si pamatuji myslím dobře.
,, za vše co je ve mě dobrého vděčím knize"
Maxim Gorkij
Měl jsem ho totiž ve čtenářským denníku,tak asi proto jsem překvapil sám sebe.
worick
A nefungovalo by to u mamky obráceně jako u dětí?
Něco ve smyslu : jdi rychle ven , umyj okna , nasyp ptáčkům , ukliď ...
na vdovce
Nečekej.
Vdovci logicky nejsou.Alespoň ti bohatí.
Berou si totiž výrazně mladší slečny.
|