Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 14:56
- Nahlásit

MartinaBarney
Elza jim to vysvětlí.
To je dobře. Jakmile si Barneyho srovná fenka, tak jí dá pak pokoj a nedovolí si na ni. Jenže takovou fenku jsme potkali zatím jen jednu.

Sally má jednoho hlavního manžela a ten může vždycky. V sezóně mohou všichni. Mimo sezónu dostanou ostatní přes držku. Majitelé chovných psů se nám vyhýbají, aby se jejich psi nebáli, až to bude za peníze. Dnes ti chlapi nic nevydrží.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 17:30
- Nahlásit

worick
Nemáte někdo zkušenost, co to může být??
Zeptám se přítele - ten řeší počítače v práci pořád.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 17:58
- Nahlásit

worick
Tak to může být z různých příčin - vir, softwarová chyba,...Jaký tam máte operační systém? Windows?

worick
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 18:16
- Nahlásit

MartinaBarney
áno, Windows. Už jsme se dovolali známému a je přesvědčený, že nějaká vrtulka na ....no a teď nevim čem. No to je jedno. Máme to rošroubovat, promazat vrtulku a uvidí se. Takže zkusíme

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 18:17
- Nahlásit

worickAlenko, Jirko, máte havárii??
těsně vedle. Naštěstí

worick
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 18:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Sally má jednoho hlavního manžela a ten může vždycky. V sezóně mohou všichni. Mimo sezónu dostanou ostatní přes držku -
Dáša pořád nic moc, teda mně se zdála o něco lepší, ale Tom ji odháněl od plotu, když vyjížděl ze zahrady a říkal, že má nepřítomný výraz...s prominutím...jak dement. A kouká úplně jinam. On ji neviděl, když to bylo ještě horší, ale když to pozná on, co s ní běžně do styku nepřichází...No a ke všemu: jde na ni to její pseudohárání. Zdrhá k nám, zatím nerve ploty, běhá kolem, kluci projevují sice zvýšený zájem (jindy ji mají na háku) ale čichnou a nechají ji být. Dášu to štve a nastavuje se. Já pořád doufala, že jí třeba nějak ta činnost vyhasne a Tom zase doufá, že kluci nebudou chtít mít štěňata s momentálně postiženou Dášou Tuším bude zase šrumec

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 19:58
- Nahlásit

worick
Dáša pořád nic moc
Spíš celý na prd.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 07:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tak jsme v compu promazali vrtulku a ťuk, ťuk....zatím drží. Ale jakmile v něm chroustne, už se lekám
Ráno jsem se vzbudila záchvatem hysterického breku ze snaPříšerného byla jsem navštívit mamku s bráchou v nějaké arabské zemi - kde bydleli. Bylo tam hezky, hory, moře. Až na ty araby Chtěla jsem, aby se mnou odjeli (vlakem) domů. Tajně jsme se balili, aby mamčin arabský muž (a bráchy otec)nevěděl. A pak když brácha zjistil, že nebalí jen mne, ale mají jet i oni, spustil řev, že co by on jezdil, on je tam doma...a mamka v žádném případě taky neodjede! Tak jsem začala strašně brečet, že tam přece nemůžou zůstat, že tady u nás jsou doma (brácha se měl ještě narodit v Čechách) a že musí odjet se mnou...a probudilo mne to. Fuj, strašné to bylo Úplné ,,Bez dcerky neodejdu"...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 09:46
- Nahlásit

worick
Ráno jsem se vzbudila záchvatem hysterického breku ze sna
to se mi občas taky stane, že se mi něco zdá, vzbudím se a brečím. Naposledy to souviselo s tím, že jsem zachraňovala Barneyho, myslím. Ale dneska se mi zdál pěkný sen, a to, že jedu s Bradem Pittem v autě a že mě pozval někam na večeři. Akorát nevím, proč v tom autě seděl zrovna Pitt, když je to sice pěkný chlap, ale nelíbí se mi až tak moc, aby se mi o něm muselo zdát.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 10:18
- Nahlásit

MartinaBarney
Akorát nevím, proč v tom autě seděl zrovna Pitt, když je to sice pěkný chlap, ale nelíbí se mi až tak moc, aby se mi o něm muselo zdát -

Včera jsme byli na celkem vydatné prochajdě, byla chumelenice s větrem, já se proto obalila jak pumpa a v polovině cesty jsem si musela rozepnout bundokabát zpocená jak myš. Úplně mi taky docházelo divně, byla jsem taková nějaká vyčerpaná, normoš jsem do kopce vůbec nemohla...pak jsem si uvědomila, že jsem zapoměla obědvat tak že mi je asi blbě z hladu. A jelikož předpokládám, že mám cukrovku (neb to máme v anamnéze) začali mi hlavou běžet scénáře, jak v lese dostanu hypoglykemický záchvat a jelikož sebou žádný cukr nenosím (ani čokoládu či bonbóny) tak budu muset žrát Frolíky

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 10:44
- Nahlásit

Tikají fenám biologické hodiny? Jestli jo, tak u nás o víkendu neustále zvonil budík.
Elza hárá. Nejspíš si řekla, že ve svých 4 letech chce nějaké potomky. Neustále kňourala, vyla, měla žalostný pohled.
V sobotu večer jsem to už psychicky nevydržela a byť bylo venku -10 st. tak jsem jí natáhla postroj, na sebe reflexní vestu a šly jsme běhat. Vrátili jsme se zhruba za 1,5 hodiny. Plácla sebou do pelechu a byl klid. Já byla ovšem taky vzápětí tuhá, takže i kdyby chtěla zase vyluzovat nějaké zvuky, tak bych ji stejně neslyšela.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 12:35
- Nahlásit

Evey
Elza hárá. Nejspíš si řekla, že ve svých 4 letech chce nějaké potomky. Neustále kňourala, vyla, měla žalostný pohled. - a doteď hárání tak neprožívala? Spíš si myslím, že to bude množstvím prodělaných cyklů. Že se to zintenzivňuje. Ale faktem je, že Dáša takhle vyšiluje od začátku. Skoro.
a šly jsme běhat. Vrátili jsme se zhruba za 1,5 hodiny. - kristepane, přihlaš se na maraton čéče To jsi fakt borec Já je v tu sobotu málem neukecala ani na výlet a běhat by nikdo nedonutil ani mně..teda Ale když jsme vyjížděli, potkávali jsme nějakou zachumlanou běžkyni (zmrzlou) a dle očí, co z kukly koukaly a postavy bych řekla, že to byla naše cvičáková vedoucí. Zapoměla jsem se jí zeptat, musím jí poslat SMSku Šílenci u nás bylo fakt superhnusně, víc na jihu, jak jsme jeli na ten výlet, to bylo mnohem lepší.
Kluci začali na fenky reagovat cca ve 3letech...do té doby taky nic moc. Asi to bylo dáno tím, že v okolí žádné nekastrované nebyly, ty se hromadně objevují až teď Kámoš, co má tu 4letou velkou švýcarku říkal, že berňačka celý život v naprostém klidu, ani nevěděli, že hárá, švýcarka jim málem zbořila barák...a museli kastrovat, protože nápadníci jim pak rozbořili celou zahradu, rozdrásali vchodové dveře - pokud ji zavřeli doma...kalamita...vím o čem mluví, my jsme to měli s Mandy stejné

worick
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 12:42
- Nahlásit

Evey
Jé a ještě jsi mi tím připoměla: na víkend tu byli brácha z Prahy a poprvé v životě jsem držela dítě Teda...malá Ela už je velká jak hroch to tím sunarem Mamka pod záminkou: ,,hele, má 7kg, zkus jak je těžká.." mi ji hodila na ruce a ,,jé, historický okamžik, drž, to musím vyfotit"! No..nijak nadšená jsem nebyla, žádné libé pocity to ve mně nevzbuzovalo, bylo mi to tak nějak jedno, jestli držím děcko, či polštář nebo tak něco

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 12:55
- Nahlásit

worick
To jsi fakt borec Ale prdlajs. Neběžely jsme celou dobu, prokládaly jsme to chůzí, protože Elze se vůbec běžet nechtělo. měla zájem jen co by kde označkovala. Viditelně zrychlila až v momentě, kdy jsme se otočily směrem zpět k domovu.
Ona Elza taky nijak extra při hárání nevyvádí. Jen to kňourání. Člověk ji nemůže za to ani okřikovat, když je pod tlakem hormonů. Ale to fyzické unavení zafungovalo.
jé, historický okamžik, drž, to musím vyfotit"! To chci vidět.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 14:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
To chci vidět. - já snad ani ne to myslím kvůli sobě, ne Ele. Já jsem tam jak morka Je to u mamky ve foťáku, viděla jsem to blbě, fotila proti oknu. Musím si to přeposlat jako MMsku a pak to nějak stáhnout ze svého do compu..
Člověk ji nemůže za to ani okřikovat, když je pod tlakem hormonů - právě...Nám taky Dášena hrozně pila krev tím, jak demolovala ploty a to, že kluci s ní utekli ven, to byl vrchol Jenže pod tlakem hormonů byli všichni a očividně nebyli schopní se kontrolovat. Jediná možnost je, že páníci Dášu udrží doma Jenže to se jim nějak nedaří
Nová huskyna Jersey má za sebou taky první hárání a krom kňučení u jejich plotu, to kluci prožili celkem dobře. Akorát ona prý nedávno utekla pod plotem, když jsme prošli kolem. Za náma ale nedoběhla, teda respective nedoběhla nás, možná pak lítala kolem brány, ale to jsme s Tomem nezachytili. Jen pán mi to hlásil...že zdrhla. Počítám, že brzo skončí v kotci, ve kterém prožila celý život, jejich předešlá chudina NO

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 15:33
- Nahlásit

worick
Jediná možnost je, že páníci Dášu udrží doma. Jenže to se jim nějak nedaří
Nediv se. To je věru náročný úkol.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 23:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

jejda, tady dneska jako po vymření Já byla na cestách a v tuto dobu už to může zachránit jedině pan Yura či Vlčáčková... známé to sovy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Led 2014 01:11 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

worick
Jo jo, já jsem tu.
Co Dáša?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 30 Led 2014 02:03
- Nahlásit

worick

jsem tu, dneska byla dlouhá polední vycházka a setkání s desítkami pejsanů (v Riegrových sadech bylo psí rojení), vše O.K., žádný konflikt - píše Yura

Vlčáčková

ta sova je mně povědomá, buďto to souvisí s Harry Potterem
nebo jsem ji viděl v zrcadle
Dáše držím palce (moc) - píše Yura

worick
Člen
# Zasláno: 30 Led 2014 07:50 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
Yura
Díky za optání...Dášena se mi zdála včera zase o něco lepší. Nevím, jestli byli znova na té veterině, ale když hodím kokino, už se ho i snaží chytit, i když úplně jí to ještě nejde. ,,Hárání " zatím na stejné úrovni, kluci čichají navrkané, ale k ní až tak moc ani ne, neskáčou vůbec. Žerou. Worka ráno vyl, ale kdoví, které feňule se to vůbec týká, protože mamka hlásila, že známá včera lítala po okolí, že ji zdrhnul JRT za háravkou

worick
Člen
# Zasláno: 30 Led 2014 07:55
- Nahlásit

Yura
jsem tu, dneska byla dlouhá polední vycházka a setkání s desítkami pejsanů (v Riegrových sadech bylo psí rojení), vše O.K., žádný konflikt - tohle je celkem bomba, to většina psů, nemá ani na cvičáku...takový pokec Pořád si fůra lidí na NETu stěžuje, že mají nesnášenlivé pejsky, ale kdyby využívali tuto možnost...však oni už by je psí kámoši vyškolili, jak se ve společnosti chovat Nevím, jestli by i kluci uspěli Jsou bez problémů, ale navolno, s fůrou i velkých psů, to taky nebývají, tu není vůbec možnost. Možná by vyrypovali a byla mela

Strejda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2014 10:05
- Nahlásit

Na parkovišti před diskontem parkují ochočené kačeny.

Evey
Člen
# Zasláno: 30 Led 2014 10:31 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Strejda
Na parkovišti před diskontem parkují ochočené kačeny. A nemá ten diskont právě nějakou akci? Třeba k nákupu nad 1000 kč kačena zdarma apod...

worick
Člen
# Zasláno: 30 Led 2014 10:38
- Nahlásit

Strejda
Evey
Na parkovišti před diskontem parkují ochočené kačeny.
A nemá ten diskont právě nějakou akci? Třeba k nákupu nad 1000 kč kačena zdarma apod..
-

Naše kačeny na potoce už pomalu přestává bavit Workovo štěkání na ně a lítání po břehu, takže ho postupně začínají ignorovat, na což on začíná nevěřícně čumět

Strejda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2014 10:52
- Nahlásit

Evey
A nemá ten diskont právě nějakou akci?
Má. Trvanlivé mléko á Kč 13,90. Kačeny jsou k volnému odběru. Jsou tak zvyklé na lidi, že by snad vlezly do auta samy.

Evey
Člen
# Zasláno: 30 Led 2014 11:00
- Nahlásit

Strejda
Jsou tak zvyklé na lidi, že by snad vlezly do auta samy. Tak doufám, že už Barbie má jednu doma.

Strejda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2014 11:13
- Nahlásit

Evey
Tak doufám, že už Barbie má jednu doma.
Nemá. Zatím jí musí jako hračka stačit Sally.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Led 2014 12:54
- Nahlásit

Strejda
Kačeny jsou k volnému odběru. Jsou tak zvyklé na lidi, že by snad vlezly do auta samy. - Worka by se zbláznil

worick
Člen
# Zasláno: 31 Led 2014 07:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

U nás včera fakt hororové počasí Byla jsem moc, moc ráda, že mi na včera nevyšla prochajda s klukama. Ráno ještě dobrý, jen fučák. Ale pak kolem 11h se vichřice ještě vystupňovala, kupodivu vyšlo slunce a začalo sněžit. Pak se ale zatáhnulo, fujavice jako kráva, větší střídala menší až do tmy. Sněžilo vodorovně, psa by nevyhnal Berunka se hned zkraje zdekoval do boudy a vylezl až k večeru, kdy přestalo sněžit. Worka ležel u komína a když mu tam začalo nametat, začal nervozně poštěkávat a zdekoval se taky do boudy. Tam ale vydržel pár minut a narval se do rohu pod sklo, garáže a bazénu. To bylo jediné místo kam neválo, ale zase je tam binec - Tom mu tam večer dává misku Kus večera byli pak s náma doma. Dneska fučí taky(Tom vyhrožoval, že se to má stupňovat až do neděle ) zatím stejná intenzita jako včera ráno. Jo a teplota byla včera těsně nad nulou, ale všechno zamrzlé a namrzlé, protože s větrem to bylo -7st. Alespoň ten -1st mohl zůstat...nebylo by blacko Tak jen doufám, že dnes se to nebude opakovat, musím někam trajdat s klukama

Jéé úči...vy máte dnes víza, že jo??! Nevěděla bych, ale Tom má v řešení uměleckou školu a odvolali na dnes schůzku, že je vysvědčení A máte pak i nějaké prázdniny??

Strejda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2014 07:22
- Nahlásit

worick
fujavice jako kráva
To je u nás taky. Na Nově by řekli, že to je tajfun nebo tornádo. Nemůžeme na kopec, aby to neodneslo Barbušenku.

Tom má v řešení uměleckou školu
Teprve tento týden jsem zjistil, že absolventi konzervatoře mají titul dipl. um. Stydím se. Hned jsem opravil všechny adresy v adresáři.

<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání