Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Bety z hájenky
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 20:14
- Nahlásit

Tak asi špatně Není tady nějakej návod?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 20:34
- Nahlásit

Není tady nějakej návod?
někam na net vlož tu fotku. Pak dej zobrazit obrázek a adresu zkopíruj. A tu vlož pomocí té barevné ikonky (vedle B I U) sem.

Bety z hájenky
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 20:44 - Změnil/a: Bety z hájenky
- Nahlásit

Pokus

URL

Bety z hájenky
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 21:11 - Změnil/a: Bety z hájenky
- Nahlásit

Pokus 2

[imgs] [/imgs]

[imgs] [/imgs]

Bety z hájenky
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 21:21
- Nahlásit

Drakopes
Děkuju za radu, s těmahle věcma jsem věčnej bojovník

worick
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 00:02
- Nahlásit

Bety z hájenky
je to dnešní úlovek pod naším krmítkem, asi vrabec poloalbín - ty brďo, to jsem ještě neviděla to se ti fakt povedlo Čumím jak blázen fakt to vypadá, jako nějaká mutace vrabce...Nějakého šílence asi, už přestalo bavit mršit psy a vrhnul se na ptáky

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 06:55
- Nahlásit

worick
Na to jsem jí jen řekla, že to je cesta do pekel, ale jejich věc. Za rok se psem přišla na cvičák jeho slečna, že by potřeboval vycvičit (zhruba 1,5roku starý pes) protože neposlouchá. Jelikož vyjížděl na všechny psy, musela ji s ním vedoucí držet stranou a něco jí povysvětlovala. Po druhé už holka stejně nepřišla. Tak to je takový standardní průběh. Takových na cvičák chodí ... tedy jako že přijdou 1 x ...
Strejda nemáte to áčko nějaké strmé?
Bety z hájenky Doma se podívám do atlasu. Třeba je to nějaký druh vrabce. nebo něco úplně jiného.
Na letošní zimu jsem se vybavila 50 kg pytlem slunečnice, škvařila jsem 5 kg loje na lojové koule a ptáci zatím moc nelítají. Mají dost potravy okolo. To loni to byl daleko větší frmol.

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 07:00
- Nahlásit

Evey
nemáte to áčko nějaké strmé?
Je roztahovací a nastaví se podle plemene. Pro jorka je to jen taková mulda.

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 07:10
- Nahlásit

Strejda
Je roztahovací a nastaví se podle plemene. To jo, to chápu, ale tohle u Vás v tomto stavu někdo přelézá ? To u nás jsme měkoty.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 07:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Evey
nemáte to áčko nějaké strmé?
Je roztahovací a nastaví se podle plemene. Pro jorka je to jen taková mulda.
- tak to máte vymakané áčko Na cvičáku jsou dvě: staré, svazarmovské a to bylo vlastně jen pro NOčka(to je takhle strmé) a pak se vyrábělo nové a to je míň a má víc šprušlí...aby to bylo i pro míň sportovně založené psy

Na letošní zimu jsem se vybavila 50 kg pytlem slunečnice, škvařila jsem 5 kg loje
- tím chceš nakrmit celé Jeseníky?!!

Už je tady ta zima Jasno, jinovatka jak blázen, holomráz je -8st

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 07:45
- Nahlásit

Evey
v tomto stavu někdo přelézá ?
Takhle to mají nastavené maliňáci a ovčouni. Když mi dřív Sally chtěla udělat radost, tak to sama od sebe taky přelezla. Ale už to je stará babka, tak ji to nedovoluju.

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 07:57
- Nahlásit

worick
má víc šprušlí.
Měli jsme jen prkna a špruslata. Když jsme pořádali výběrový závod na mistrovství ČR, tak to rozhodčí přeměřoval, jestli je špruslí dost. Je jich přesně podle IPO. Na loňské závody si rozhodčí vynutili koberec.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 16:49
- Nahlásit

woricknám se to totiž nějak nezvětšilo
ctrl + + (tedy drž Ctrl a klikej na + a klikej a klikej. Pak jsem to přečetla i já

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 17:34
- Nahlásit

Bety z hájenky

vrabec

http://www.allaboutbirds.org/guide/white-throated_ sparrow/id - jsou tam i obrázky a popisy (samec, samice, mládě), stejně jako další druhy vrabců, možná obsazují další prostor vzhledem ke klimatickým změnám - píše Yura

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 18:07
- Nahlásit

vrabec

tohle je ještě lepší - http://cs.wikipedia.org/wiki/Vrabcovit%C3%AD - píše Yura

Bety z hájenky
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 19:07
- Nahlásit

Drakopes
No to jsem ani netušila, že jich je tolik druhů! Ale pořád mi to přijde, že to bude částečný albín, ty bílý pírka na hřbetě má dost nesouměrně, tak chaoticky On k nám lítá spolu s vrabčákáma každý den, jen je problém ho líp vyfotit.
Nebo jestli to nebude tím, že máme za kopcem jadernou elektrárnu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 19:29
- Nahlásit

Bety je nějaká šikovná. Vůbec nechápu, jak se může dostat obrázek do těch nápisů o obrázku. To by se mi v životě nepovedlo, tak dobrá na PC techniku nejsem.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 20:25
- Nahlásit

Vlčáčková hele, tobě po té složené zkoušce nějak narostlo sebevědomí :-P)

worick
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 20:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Bety z hájenky
Nebo jestli to nebude tím, že máme za kopcem jadernou elektrárnu -

Vlčáčková
Vůbec nechápu, jak se může dostat obrázek do těch nápisů o obrázku - to já nechápu ani tuhle větu Jaký zase text?? U těch vrabců? Já tam žádný nemám

Yura
Jirko, díky za vyčerpávající info o vrabčácích, akorát mi vadí, že Wiki tam má jen pár fotek A toho Betyniného, jsem tam ale neobjevila. Mám i floru a faunu střední Evropy, ale tam taky nic...je to záhadný pták

Bety z hájenky
Albín to asi nebude, protože jsem podle fotek dumala, jestli mu chybí jen jedna určitá barva a připadne mi, že ne, protože někde ji má a jinde má místo ní tu bílou Ornitologové by nevěděli? Pošli jim to někam na stránky. Ale aby ho zase nechtěli pitvat, že jo.. I když kvůli těm Dukovanům, bych to taky ráda věděla Jinak, jsem sice ,,zelená" jak jarní tráva, ale myslím si, že jaderná energie je proti petkám v kotlích našich drahých spoluobčanů, mnohem menší zlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 20:53
- Nahlásit

worick
co woricek?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 21:45
- Nahlásit

worick
Já tam žádný nemám
Ty nemáš kolem obrázků [imgs] a [/imgs]?

Drakopes
hele, tobě po té složené zkoušce nějak narostlo sebevědomí
Jo? Jak jsi na to přišla? Jinak dneska mám už známku z druhé zkoušky. A počítám, že třetí jsem udělala taky. Akorát ve čtvrtek teda poletím od čtvrté jak namydlený blesk. A taky se mi nelíbí hodnocení. Že bych si to šla opravit?

worick
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 23:49 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
Ty nemáš kolem obrázků [imgs] a [/imgs]? - tady vložených? jako Bety u těch vrabců? No, nemám...vždyť ty taky ne Ale jsem to myslím už u někoho viděla, to asi když tam (u mne tedy na imageSheck) zkopíruje jiný ten řádek...

cernej caj
S ním je to těžké Botku snáší výborně, lítá s ní jak ďábel, nevadí mu ani, když mu to šustí, když jde Akorát, že proleze každou kaluž, potok, protože je mu furt ,,děsné vedro a žízeň" tak jsem mu ji dneska v půl cestě musela sundat, vylít vodu, alespoň vymačkat a znovu nasadit aby nešel jak v bazénu To, co vidím, když mu to moc neroztahuju, to je...ty dvě odřízlé plošky...tak ty jsou masově červené, ale zasychají, pomalu, nic tam nehnisá. Zítra ho budu muset trošku potrápit a kouknout se až úplně dovnitř tlapky...jak to vypadá tam...Než nasadím botku, natlačím tam Hemagel, Betadinu už ne, aby se to barevně neměnilo a zachytila bych případné změny.

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 05:05
- Nahlásit

Kessie

Kess taky pořád kýchá... nevíte co s tím?
A rýmu má taky? Teplotu?
Jestli ne, tak bych jí dala třeba jen na podporu jitrocelový sirup + vit. C, tak 250 mg, to neuškodí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 06:54
- Nahlásit

worick
tak to zni dobre, ze se mu to aspon hoji bez hnisani

worick
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 07:27
- Nahlásit

Evey
Kessie
třeba jen na podporu jitrocelový sirup + vit. C, tak 250 mg, to neuškodí. - jitrocelový sirup, co my pili jako děcka (už si nevzpomenu, jak se tehdy jmenoval) jsem zbožňovala. Onehdá jsem v lékárně zahlédla a vzpoměla si, na tu dobrotu. zeptala jsem se lékárnice, jestli je některý z nich stejný. Jeden mi doporučila a i když možná není úpně stejný, stejně ho chodím do lékárničky upíjet jen tak, na chuť Jsem jak alkoholička S tím upíjením myslím Už jako děcko, jsme ho nedostávali po lžičkách, ale upíjeli

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 16:58
- Nahlásit

Zdravím všechny. Už je ze mě pracující člověk! Já jsem minulý týden, přesně ve středu, nastoupila do nové a mé první práce. Dojíždím do Slavkova (20 min cesty po dálnici), takže to je v poho. Na co si zvykám, tak je vstávání. Jezdím na 6:30, takže v 5:15 vstávám. A to znamená chodit dřív spát, jenže já mám problém usnout dřív než před půlnocí. V práci se mi líbí, jsou tam v poho lidi, se kterými si rozumím, ač jsou o dost starší než já. No a dělám tam vlastně sekretářku ředitele, pokladníka a administrativu. Ještě mi trochu dělá problémy donutit se po práci jít s Barneym ven a ještě pak třeba doma uklidit, vyprat apod. Minulý týden jsem byla totálně vyřízená (to vstávání!)

worick
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 17:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

MartinaBarney
Už je ze mě pracující člověk! - tak držím palec, ať ti to nadšení vydrží Chodila jsem pár let do fabriky na 6h, tak vím, o čem mluvíš. A většina tu, alespoň co si pamatuju, taky vstává takhle brzy To já teda už ne To usínání si posunuj pomalu, to se ti změní, neboj
Jo zapoměla jsem....kdo máte tak hnusně jako my?! Fučí jak kráva a leje

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 18:18
- Nahlásit

to se ti změní,
nezmění, vstávám 11 let, co máme hafany v půl šesté a do tmy je to vždycky hnusné

worick
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 19:59
- Nahlásit

Drakopes
nezmění, vstávám 11 let, co máme hafany v půl šesté a do tmy je to vždycky hnusné - tak o tom nepochybuju, tfuj myslela jsem, že se jí postupně posune to usínání, neb bude unavená a nevyspalá, tak začbe usínat dřív

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 05:44
- Nahlásit

neb bude unavená a nevyspalá, tak začbe usínat dřív
To já jsem unavená, jak přijedu domů. Ale pak to nějak překonám a klidně vydržím až do půlnoci čumákovat.

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání