Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Kessie
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 20:54
- Nahlásit

Bety z hájenky - kousek od Třebíče, směrem na Brno - tam je krásně...

Drakopes - Yura - děkuji za krásný a detailní popis... já jsem nelenila a hledala jsem si na google mapách, kde všude jste s Erwínkem procházeli... Na některých těch místech jsem ještě nebyla, tak mě napadlo, že by to pro mě mohlo být příjemné i poučné čtení... K tomu chování zvířat... spoléhají na instinkty a stále jim rozumí... Nikdy je nepřestanu obdivovat...
A Erwínek má v pondělí hladovku?

- já jsem to url nepochopila... Šlo o to, že tam někdo nabízel BSP?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 21:34
- Nahlásit

A Erwínek má v pondělí hladovku?
nějak se zaběhlo, že v pondělí je hladovka, v úterý příloha(rýže, těstoviny, kroupy, pohanka,...)+ zelenina stejně jako ve čt a v sobotu, ve středu a v pátek má jen zeleninu. K tomu samozřejmě maso. A v neděli jen samotné maso.

Šlo o to, že tam někdo nabízel BSP?
jo, přišlo nám to dnes na icq .... chudinka pejsek(

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 23:56
- Nahlásit

Zdar všichni,
nemám čas psát, jen jsem koukla na fotečky štěňátka. Je moc krásné.
Tak zatím pa.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 00:13 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Kessie
K tomu chování zvířat... spoléhají na instinkty a stále jim rozumí... Nikdy je nepřestanu obdivovat...

Přesně to jsem měl na mysli. Skoro bych přitvrdil - na mysly. Ještě lepší by byl umlaut.

Hladovku mají i v zoo; prostě - "dnes jsme nic neulovili" (jak říká Ája). No absolutní hladovka to nikdy není.
Dnes měl Erwínek k večeři vařené kroupy ("syrové" - 100g), krájenou kedlubnu, sekanou petrželovou nať, mořskou řasu Nori (vločky) a syrové vejce. No jo, ještě flákotu syrové drůbeže (brr - to já nemusím). Poté 2 tablety Pangaminu a 4 piškoty (psí), Framykoin mast na hojící se oko a žvýkací tyčinku (velkou, lehce předžvýkanou paničkou z důvodů výchovných, tyčinka nezmenšená [mám pravdu Alí? nebo sis ukousla?]); tak snad to není týraný pejsek? - píše Yura

Kessie
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 06:23
- Nahlásit

Drakopes - tak snad to není týraný pejsek? - tak o tom bych si vůbec nedovolila přemýšlet! Právě se traduje, že je zdravé pro všechny tvory, aby se jeden den v týdnu postili... já si naopak myslím, že je to velice zdravé a je mi úplně jasné, že i v postním dnu se nějaký ten pamlsek dodá... My nemáme celý den, ale většinou v pondělí vynecháváme snídani... celý den jsem ještě nedotáhla, neboť naše Kessie je "veležrout" a stejně by si někde našla něco jiného... (třeba obilí nachystané pro slepice, jako kdysi, když ho děda zapomněl schovat do prádelny) Ani u sebe jsem ještě úplně celý den nezvládla - vždycky to vydržím třeba od oběda do další snídaně... ale já bez snídaně vůbec nefunguji... Myslím si ale, že je to velice ozdravné!

žvýkací tyčinku (velkou, lehce předžvýkanou paničkou z důvodů výchovných, tyčinka nezmenšená [mám pravdu Alí? nebo sis ukousla?]) - - Erwínek to má opravdu s veškerým luxusem...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 06:26
- Nahlásit

mám pravdu Alí? nebo sis ukousla?
co pak bych si dovolila, když mě celou dobu pečlivě sleduješ?

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 08:27
- Nahlásit

Kessie
ale to mimušenko...
Tak to si Barbína o sobě rozhodně nemyslí. Ona je nebezpečný bojový pes. Když se pere se Sally, tak to vypadá jak útok ušatého torpéda na kotvící křižník.

worick
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 10:48
- Nahlásit

Strejda
je to mimušenko to nám babám nevymluvíš Ostatně kluci jsou mimušky pořád, denodenně jim to opakuju, aby náhodou nepřišli k dojmu, že jsou dospělí
Woričkovi přišla botka. Jak jsem předpokládala, je trochu větší, protože i když jsem měřila, jsem se bála, aby ho to netlačilo. Ale nevadí mu to, chodí v pohodě, jako by o ní ani nevěděl V lékárně jsem koupila hemagel (se to tuším jmenuje) je drahý, tak mu to máznu až půjdem na prochajdu a dostane botku...aby si ho rovnou neslízal Řepíkovou mast jsem dala mamce na ruku a pochopitelně novou nekoupila Teď by se hodila. U nás ji nemají, až pojede Tom do Uh.Hradiště - tam by mohla být.

worick
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 10:53
- Nahlásit

Drakopes
To, že máte den půstu jsem věděla, ty zeleninové ne, to jsem nevěděla Kluci řízený půst nemají, ale někdy si ho prostě udělají sami Já jsem mívala pondělky taky, pak jsem to přesunula na středy a pak jsem se na to vybodla (jak jinak ) a myslím se k tomu brzy vrátím...
Kessie
já mám vyzkoušené, že vydržím jeden den nejíst úplně a druhý na zelovoci....héč

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 12:05
- Nahlásit

Strejda
Teď před chvílí mi došel mail, že mi započetl ten opravený Excel. Takže Ti převelice moc děkuji za pomoc, synovi též. Protože jinak tedy nevím, jak bych se s tím poprala. Za chvíli jdu vyzkoušet příklad, je tam ještě průměr.

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 12:31
- Nahlásit

Vlčáčková
započetl ten opravený Excel
Výsledek je důležitý, ale přesto trvám na tom, že věci se mají dělat jednoduše. Živost se dá prožít i jinak, než klikáním u PC.
Průměr asi nebude tak složitý, ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 12:36
- Nahlásit

Strejda
Naštěstí u zkoušky není.

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 14:13
- Nahlásit

worick
já mám vyzkoušené, že vydržím jeden den nejíst úplně
Já mám vyzkoušené, že vydržím jíst pravidelně každý den.

Bety z hájenky
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 17:13
- Nahlásit

No nedovedu si představit, že by naše Betka byla den o hladu, ona je to taky taková "popelnice" Vždycky říkám, že jednou až zjistí že jsme taky z masa a kostí, tak sní i nás

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 17:53 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Bety z hájenky
naši předchozí psi (Alfréd a Niels) snědli večeři, poseděli s námi v obyváku, dokud jsme nedojedli i my, případně ještě koukali chvíli na televizi. Pak svorně odkráčeli do ložnice spát.
V pondělí chodili do ložnice rovnou. Žádná společnost u televize. Tůdle

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 21:10
- Nahlásit

Alespoň se na tom Facebooku člověk něco dozví ...
Všechno nej k narozeninám Kessie

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 22:03
- Nahlásit

Berňák se špičatým rypákem

No prostě s kólií. Je to pěkný.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 00:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
V pondělí chodili do ložnice rovnou. Žádná společnost u televize. Tůdle - ba, nezasloužili jste si
Dneska jsme při prochajdě lesem, potkali zoči-voči spolužáka s berňačkama. Je z druhého konce vesnice a má berňačku a velkou švýcarku. Párkrát jsem ho s nima viděla, ale vždycky zdrhnul (tvrdil, že kvůli psům ) teď neměl kam a poznal nás až v poslední chvíli, už bylo šero. Berňačce už je 8let a hlásil, že mu třetí den špatně žere a pokud se nespraví ani u dnešní večeře, tak zítra frčí na veterinu Švýcarka je tuším 3letá a je to ještě třeštiprdlo. Říkal, že ji museli vykastrovat, protože by jim místní psi zbořili dvorek. Že u berňuchy v pohodě, ta kastrovaná není, ale tahle dělala cirkus, psiska kolem jim rozlámala ploty...Starší vrkla na Worko, když se kolem ní otřel(vetřel) k páníkovi, že by se třeba rozdávala kokinka... ale jinak úplně pohoda. Přesto, že v lese, tak jsem Worku odepla z vodítka, aby se s nima nemotal, holky byly na volno. Prý mladá vyběhne, ale za chvilku se vrátí, tak ji pouští...to já se bojím...
Workovi jsem mázla tan gel a měl botičku. Cestou zpátky, když jsme ve vedlejší vesnici sešli z lesa, tak mi vlezl do potoka a asi si nabral, protože mu to čvachtalo tak, že jsem to slyšela Rozmýšlela jsem se, jestli mu botku radši nesundat, ale ještě jsme měli jít kolem potoka po druhém břehu, tam je kladačem šíleně rozjetá polňačka, samé bláto a kaluže a nejde to obejít, tak jsem mu to radši nechala a musel vydržet. Doma jsem mu ji sundala hned za bránou. Jo, byla celá mokrá, je na topení...
Janiii
Alespoň se na tom Facebooku člověk něco dozví .. - a ještě, že to tu hlásíš
Všechno nej k narozeninám Kessie - to my se samozřejmě s gratulacema přidáváme Všechno nej, nej, zdraví, lásku, pohodu...od celé naší familie A zítra snad vemu foťák a zase po dlouhé době vyfotím kluky Po Vánocích jsem dávala dělat stolní kalendář z loňských fotek(teprve...čekala jsem na ,,akci", která stejně nepřišla ) a dopr...však ani nebylo z čeho Letos musím fotit víc

Vlčáčková
Berňák se špičatým rypákem - kde jsi to vzala...tu fotku? Já mám dojem, že jsem na takového psa už někde koukala a říkala si, že už někdo vyšlechtil borderu v barvách berňuchy. A tady tedy asi došlo k ,,nehodě"

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 00:50
- Nahlásit

worick
kde jsi to vzala...tu fotku?
Na Bazoši. Tam je všechno. A je to mix s kolií. Hezký, že? Ale pánečkové by zasloužili pohlavek.

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 06:27
- Nahlásit

Kessie
Všechno nejlepší

Tá ta
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 07:48
- Nahlásit

Kessie
My taky gratulujeme

worick
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 08:06
- Nahlásit

Ráno, jen jsem se vykutala z postele štěkání kluků. Takhle štěkají jen, když jde nějaká ,,oběť" po cestě. Vykoukla jsem přes záclonu a ano...sousedka s pyrenejkou Arinou. Štráduje jak voják, Arina na vodítku u nohy...ranní okruh kolem našeho, kolem koupáku ke koním a kolem náhonu zase k jejich. Ohradili jí jen zadní část dvorku, tak s ní ráno vyběhnou alespoň, aby se vykadila venku (a nemuseli tam ještě uklízet bobky ) Je to tak 15x20m, pes její velikosti se tam ani nerozběhne A prochajda vypadá tak jak popisuju: že jde poslušně u nohy sotva 700m Buďme rádi alespoň za to, myslela jsem, že už s ní ani ráno nechodí, protože jsem je nychytala. Panička letí, než musí do práce, páník buďto jezdí dřív, nebo je někde na celý týden...nevím. Vůbec ho nevídám...jak je brzy tma.

Evey
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 08:47
- Nahlásit

Kessie
Všechno nejlepší.
Sladkého mají po Vánocích snad všichni dost...

Evey
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 09:12
- Nahlásit

Strejda
Jak vlastně voláte na Bebee? Barbí? Už jste byli na cvičáku? To bylo asi veselo, že?

worick
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 11:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

fotoseriál z okruhu potokem: Woriček je ta malá tečka vepředu dole (já vím, že tohle je chyba pána, ale nemám to srdce, pořád ho jen omezovat) Worka s botkou
Dáša letí(přeběhla přes splav)

železná lávka na druhý břeh(i na mamčin a tchánů) vepředu modré auto a už hlavní silnice, tady je kritické místo, protože pod autem bývají někdy kočky. Kdyby tam tím směrem hodil okem, nezastavila bych ho Proto Worka musí čekat na kraji lávky, než mrknu k autu...teprve pak může přejít lávku) Boxer Bad a jezevča Sam(Tomova bratránka) S boxerem se kluci už servali, když jsme se potkali na potoce a Bad mu utekl. Takto si jen pofrflají přes bránu. Sam je má rád, pod plotem k nám za klukama podlézal, ale pak ho Bad vždycky zmydlil, tak už ho dávají radši na vodítko.
Nový nepřítel: lovečák, který ani nevím, jak se jmenuje Bývali tam vždycky slepice, teď ho tam k plotu občas pustí. Někdy tam má i kámoše labradora, ale ten je hodný. Toto je potvora, dírou v plotě už dvakrát prokousnul Workovi jazyk. Ale lepší se...kokinkujeme Poslední jsou bandog Argo s bullkou Májou
Chybí nám nový přírůstek huskyna Jersey(nebyla puštěná do zahrady) někdy jsou ještě za ploty malá jezevča starých manželů, bišonek jedné paní a myslivecká jezevčice hrubosrstá(co jí zastřelili parťačku) A už jen dřevěná lávka a cesta k domovu, Berrynek se někde začichal, už šlape

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 13:01
- Nahlásit

Evey
Jak vlastně voláte na Bebee?
Barbie, Barbíno, Ty Barbucho neposlušná.

Už jste byli na cvičáku?
Byli, ale obranu a metrovku jsme zatím vynechali.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 13:26
- Nahlásit

worick
Máš pochvalu za fotopříběh.

Včera jsem o vlásek uniklbrigádě.
Volala mi velitelka cvičáku na skládání dřeva.
Byli jsme ale večer za kultůrou v divadle.
Jinak bych ale pochopitelně šel.

Evey
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 15:29
- Nahlásit

Tá ta
Byli jsme ale večer za kultůrou v divadle. Co dávali?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 21:23
- Nahlásit

Evey
http://www.divadlonavinohradech.com/divadelni-hra/ Jak_udelat_karieru_snadno_a_rychle

Docela legrace.Ale smutný je to,že to tak bohužel chodí...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 21:27
- Nahlásit

Tá ta
Od divadla je to k nám kousek - dolu z kopce ...

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání