Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 11:05
- Nahlásit

Strejda
V noci spala vedle pelíšku s mrnětem. - ono jí to nedá

worick
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 11:08
- Nahlásit

Evey
Přeji Vám všem ať jsme v tom Novém roce 2014 zdraví a šťastní. - za nás děkuju a už čekám na ten nový a lepší bez katastrof
A dávám si tu závazek, že se pokusím dívat se na svět zase optimisticky

LuckaM
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 12:17
- Nahlásit

Pohled z kuchyně:

Takhle Bárník čumákuje, když začneme vařit a vydrží to klidně hodinu

worick
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 12:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

LuckaM
Takhle Bárník čumákuje, když začneme vařit a vydrží to klidně hodinu - ale má to chudáček vysoko Kluci vždycky obejdou několikrát barák...jak se to začne táhnout z digestoře
Koukám, že máte u plotu cestu stejně jako my, alespoň má Bárney nějaké vzrůšo, když někdo jde, jede kolem. Není to snad jen vaše příjezdovka??. Asi k pár domům kolem ne? Nevypadá frekventovaně. Stejně jako tady ta naše cyklotrasa. Pár aut denně prolítne, kol, lidí, ale dalo by se to na prstech rukou spočítat

Woruškovo lízání packy se stalo zase obsedantním, nemohl přestat, hodinu v kuse lízal, už se úplně klepal Než jsem mu to ukázala, ani netušil, že něco má Dostal ponožku, kouknul:,,dopr...co tohle je??" a odšoural se od dveří ke komínu. Už se přestává klepat a snad usne Ponožky si nevšímá, vypadá to, že si myslí, že to tak musí mít. V pořádku

Strejda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 12:47
- Nahlásit

worick
Tak já mu napíšu, že Berrynek je Barbie strejda, takže jsme příbuzní a on na to nic
Zatím si s tou situací nevím rady. S příbuznými mé ženy děláme dvakrát za rok plenární zasedání. S mými sourozenci máme dvakrát za rok výroční schůzi. S vámi mne napadá jen psí slet.

Strejda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 12:49
- Nahlásit

LuckaM
Takhle Bárník čumákuje, když začneme vařit a vydrží to klidně hodinu
Jo. To taky znám.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 13:42
- Nahlásit

worick
Cesta sice vede z bodu A do bodu B, ale aut tu naštěstí moc nejezdí. Spíš ji využívají běžci a pejskaři, což Bárník náležitě oceňuje. Už si vyběhal koridor podél plotu V naší ulici jsou vlastně jen dva baráky - my a sousedi, jinak nikdo

worick
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 13:55
- Nahlásit

Invalida
A Leoňucha to má na salámu i celýma Vánocema hlavně, že je co papat

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 15:01
- Nahlásit

worick
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 15:29
- Nahlásit

Janiii
Hezkýýý
A koukám, že i toho sněhuláka jste si museli letos vyrobit A na jaké pejsule mi to vlastnmě koukáme??

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 15:46
- Nahlásit

worick
sněhulák byl dárek pro přítele - teda dárek nebyl ten sněhulák, pouze to bylo zabalené do tvaru sněhuláka, aby hned nepoznal, co to je
a psiska jsou maminky - Apolenka no a vpravo "štěňátko" Terezka. adolescent bláznivej

worick
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 15:51
- Nahlásit

Janiii
ježíš, ty jsi tajnosnubná...nadhodí, takovou fintu s dárkem a nevypadne z ní, o co go... co to teda byl za dárek??!
,,štěňátko" už je skoro k nerozeznání (velikostně) od mamky

Drakopes
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 15:51
- Nahlásit

Takhle Bárník čumákuje, když začneme vařit
Erwin sedí těsně za patami a poposedává, aby lépe viděl, občas mu odsouvám čumák, aby ho neměl položený na lince ....

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 16:02
- Nahlásit

worick
no bylo to nářadí ke krbu
a štěňátko není Apolenčino. ikdyž ji jako svoji teda hned vzala

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 16:04
- Nahlásit

a jak jste tu psaly, že jste se dočetly o Barbie, že je energická a akční ... tak to je celá Tereza

takhle dopadla mamčina venkovní vánoční výzdoba - a to jsme vyšli ven až po dvou hodinách od dozdobení - možná to rozebrala hned ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 18:39
- Nahlásit

Letošní Silvestr je velmi tichý a klidný. Sousedčin syn, řečený zmetek, vášnivý ohněstrůjce, který každoročně začínal svoji produkci hned po čtvrté odpoledne a pokračoval vždycky, když se na chvíli probudil z opice, letos strojí někde jinde. Kéž by mu to ráčilo vydržet ještě aspoň deset let. Pak se jistě uchlastá k smrti. A bude klid definitivní.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 19:05
- Nahlásit

Strejda
Letošní Silvestr je velmi tichý a klidný.Sousedčin syn.. -

No, u nás bouchá od doby, kdy se začalo šeřit. Berrynek s nervozním úšklebkem (jinak se to fakt nazvat nedá ) posedával pod stolem, teď jak se intenzita zvyšuje, je raděj v boudě. S Woričkem to jako obvykle ani nehne (já fakt nevím, jestli není vážně třeba nahluchlý ) a navíc má špatnou náladu z té nohy Půl dne už ponožku nemá, občas to olízne a tváří se jak ,,boží umučení"

Objedeme mamky, které zůstaly samy doma (tchán hraje na Silvestra hasičům) a na půlnoc se vrátíme domů.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 19:11
- Nahlásit

Janiii
a štěňátko není Apolenčino - aha tak já fakt myslela, že je to mamka s dcerou
no bylo to nářadí ke krbu - ale to nepoznal, že ne?? Skvělé maskování
takhle dopadla mamčina venkovní vánoční výzdoba - a to jsme vyšli ven až po dvou hodinách od dozdobení - možná to rozebrala hned .. -
Berry se ničeho ani nedotkne a pokud dělá Worka co nemá, Berry praventivně zdrhne do boudy
Worka taky už není vyloženě likvidátor, že by to takhle, jak to umí štěnda, rozcupoval. On spíš chodí, vytahuje z truhlíků jednotlivé věci a nosí je se štěkáním Berrymu, ať se s ním jde o to tahat. A on zdrhne do té boudy

Kessie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 21:50
- Nahlásit

LuckaM - Takhle Bárník čumákuje, když začneme vařit - no to je sluníčko a určitě si myslí, že mu tím oknem hodíte nějakou dobrotu, co?

Kessie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 21:52
- Nahlásit

worick - chudák Woriček a nemá tam něco píchnutého? v té pacce? že si to tak intenzivně lízal a hlavně, že to pořád teklo...

Kessie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 21:53
- Nahlásit

worick,Janiii - moc hezké fotky... Leonek vypadá, že taky na zimu docela přibral... Terezka je tedy pěkná květinářka...

Kessie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 21:56
- Nahlásit

Strejda - S vámi mne napadá jen psí slet. - tomu říkám nápad... a když se budete tak hezky rodinkovat, mohli bychom se k tomu přidat i my ostatní, doposud nepříbuzní... ne?

Kessie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 22:03 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

U nás Silvestr tradiční... sice jsme dneska na procházce nebyli (narozdíl od předešlých hezkých, i když blátivých, dní), protože tu lilo skoro celý den jako z konve... od pěti to venku začalo bouchat, tak jsme vzali vyděšenou Kess (bohužel je náměstíčko hned za barákem a opravdu jsou to chvílema hrozný řachy) i Mikšu dovnitř... Ven jsme šli jen na jídlo a vyvenčit... Mikša se najedl na svým místě v kotelně a vyšel pěkně ven, že se půjdem projít do zahrady (možná šel taky na záchod... dává přednost přírodě před záchodkem doma) - v tom rána jak z kanónu, sama jsem nadskočila a Kess už běžela ke dveřím, Mikša jak černá čára proběhl dvorem a svýma dvířkama dovnitř... ještě pět minut se pak bál vylézt z podstolu v kuchyni... Kessie to snáší lépe... když sem tam někdo bouchne, tak zaleze do boudy a hotovo... ale Mikša je hodně lekavý, ten má celý večer vykulený oči...
teď je chvilka klidu, tak oba spí...

Strejda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 22:27
- Nahlásit

Kessie
mohli bychom se k tomu přidat i my ostatní, doposud nepříbuzní... ne?
No jasně. Brzo budou bioslavnosti, třeba.

Kessie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 22:34
- Nahlásit

Přejeme všem příjemný vstup do dalšího roku, všem vám i vašim čtyřnohým přátelům hlavně pevné zdraví, ať je ten čtrnáctkový rok lepší než byl rok předešlý a ať se vám všechno jen a jen daří!

Noemi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2013 23:12
- Nahlásit

PF 2014

Medvěd tráví tradičně večer s dědou v obýváku. V poledne volala babi, jestli mají večer Bedřicha zavřít do sklepa (v televizi říkali, že pro zvířata to vůbec není dobrý :rolleyes. Podotýkám, že Medvěda někdy podezřívám z hluchoty, rachejtle u nás OK. Takže jsem jí jen ubezpečila, že ho mají jen tu a tam zkontrolovat jestli se něco neděje... No teď Děda volal, jak se mají dobře a Medvídě pojídá chlebíčky v obýváku a důležitě mě ubezpečil, že ho dřív než kolem jedné ven nepustí

V Praze do setmění dělbuchy a po setmění spoluobčané přešli na světelné efekty...

worick
Člen
# Zasláno: 1 Led 2014 11:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vstávat lenoši Tak jak to proběhlo? U nás jak jsem předpokládala: byli jsme s klukama před garáží, Worka sem tam vyběhnul k plotu štěkat na rachejtle, Berry nervozně přešlapoval, funěl a chodil se schovávat nastřídačku do vchodu a do garáže. Jenže tam nechtěl být sám, tak po chvilce vždycky přišel za náma a jak byla velká rána, zase odběhnul
U nás dneska hnusně sychravo, mrholí a fučí. Po ranním ohledání packy a porovnáním s tou druhou zadní mi přijde (už to nekrvácí) že si úplně rozříznul tu blánu mezi polštářky, takže se mu oddělily. Až se to zhojí (srůst to nesroste, zůstane to prostě oddělené) tak snad to nebude mít na funkci nohy (ani rostlináře ) vliv. Zatím s tím běhá, jako by ani nic neměl, ani ji nezvedá, normálně došlapuje. Ráno, protože bylo mokro a že to měl čisté, jsem mu na to natáhnula ponožku se sáčkem a zatáhnula páskou. Jenže k plotu zrovna přišla na prochajdu berňačka Ivana a že jestli můžou jít s náma. Tři skoky na ni a ponožka byla dole. Není kastrovaná. Prý nehárá. Ale mám Kessie postřeh, že Worka s nekastrovanou fenou asi být nemůže (stejně tak Berry, ale Worka jeho moc nenechá) protože pro něj je to asi stejné jako háravá fena Doteď se vždycky potkával jen s kastrovanýma a tak je z toho úplně hotový, v jednom kuse na ní visel Ta už ke konci ležela na zádech a stejně jí to nepomohlo, ,,nakrýval" jí hlavu Když jsem ho z ní stáhla a s brbláním ho přidržela, jen co jsem ho pustila valil zase k ní a snažil se naskakovat, ta pištěla cvakala a uhýbala zadkem. Jediné plus to mělo, že ona je jak válec, tak se trochu rozhýbala a Worka se unavil, jako by byl na pořádné prochajdě

Evey
Člen
# Zasláno: 1 Led 2014 15:10
- Nahlásit

K slavení... usnula jsem cca před 21 hod. u Zázraků přírody na ČT1, vzbudili mě až rány 12:05. Poté následoval plynulý přechod do ložnice.

Strejda
Zatím si s tou situací nevím rady. a od
toho je tady worick, poradí
Brzo budou bioslavnosti, třeba. 12.7.

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Led 2014 17:44
- Nahlásit

Evey
12.7.
Píšu si to.

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Led 2014 17:57
- Nahlásit

worick
Tak jak to proběhlo?
Když zmetek vypadl ze hry, začala palba až kolem třiadvacáté hodiny. Měl jsem trochu obavy, jak to vezme mrně. Barbína se podívala na Sally a když viděla, že se to psů netýká, tak spala dál.

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání