| Autor |
Zpráva |
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 12:01
- Nahlásit
LuckaM
Mě to hlásí nějakou chybu. Cosi, že můj klient nemá povolení k otevření, nebo co.
My už zachvíli odjíždíme pryč. Budeme na Silvestra v Němčičkách, tak Vám už ted přeji do Nového roku jen to nej, plno úspěchů a radosti, ale především zdravíčko Vaše i pesanů. Moc se neopijte a hlavně, at tu silvestrovskou noc Vaši chlupáči přežijí ve zdraví a pohodě.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 12:16
- Nahlásit
LuckaM
MartinaBarney
Mě to hlásí nějakou chybu - ano, mě Luci taky, zkus to prosím ještě jednou či nějak jinak.
Budeme na Silvestra v Němčičkách - lyžovat? Oni tam mají i nějaký hotel k tomu vleku? Jdu se mrknout
tak Vám už ted přeji.. - Vám taky a hlavně to přežijte ve zdraví
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 12:24
- Nahlásit
Samozřejmě se dnes na poslední chvíli řeší stavební spoření (doplatky) První Tom hlásí: na účtě máš vzkaz, že si máš aktivovat platební kartu..druhá hláška: přišlo ti z finančního úřadu 8Kč A za třetí máš tu v listopadu nějakou exekuci 1.039Kč!
Ku..a co zas?!? Tím, jak jsem se přestěhovala a na bytě už jsou 10let podnájemníci, mi tam ale pořád (asi) chodí nějaká pošta, nějaké upomínky nevím na co...ale ke mně se to nikdy nedostalo. Už jsem platila jednu pitomou exekuci na to, že špatným převodem auta, zůstalo 3měsíce nepojištěné a po 3letech jsem byla (aniž bych tušila) odsouzena k exekuci suma sumárum skoro 50tisíc!!! Našli jsme to, až na katastru vyběhly exekuce na veškerý můj majetek To jsem byla v těžkém šoku Teď jsem letěla do spořky a zjistila, že je to exekuce (ta tisícovka) z finančáku. tak oni mi 8Kč pošlou a na nějakou nevímco si tisícovku zase stáhnou...to je ale kravina. Musím tam ale zavolat o co šlo a hlavně tam někde změnit doručovací adresu!
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 12:35
- Nahlásit
Tak už to tam máte ;)
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 12:56
- Nahlásit
worick
Tak to máš teda pěkný s tou exekucí Myslím, že pro tuhle korespondenci nejde nahlásit doručovací adresa. Posílá se to právě vždycky na trvalou. Snad se to nějak vysvětlí...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 13:20
- Nahlásit
LuckaM
No ty vole, to je dům jak hrad Páni, ten je velký A takový...hezky starý..to se mi líbí jen kdyby s tím nebyly spojené i ty problémy kolem: staré instalace, vlhkost...Potýkali jste se i sněčím z toho?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 14:41
- Nahlásit
worick
Zaplaťpánbůh ne. Rozvody topení, el. a vody jsou dělány nově. Dům se začal před cca 5ti lety komplet rekonstruovat. Je podříznutý, nová okna, střecha, čov....Bohužel (pro nás bohudík) tu rekonstrukci původní majitelé finančně neutáhli a museli prodat. Jediné, s čím se potýkáme, je praskající výmalba v rozích u stropu a vrzající podlaha. Původně jsme ji chtěli něčím vystužit, ale podlahář říkal, že by to byla neskutečná investice, tak jsme ji nakonec jen zbrousili a nalakovali a na vrzání si zvykáme - přeci jen ke starému domu patří
Tady ještě ukázka obroušené dubové podlahy a nové kuchyňské linky
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 14:59
- Nahlásit
Sally má novou kamarádku. Jmenuje se Bebee Lady Nebekam, ale říkáme jí Barbie.
Od své jmenovkyně od Mattela je k nerozeznání.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 15:01
- Nahlásit
LuckaM
Zdravím všechny a posílám fotku našeho domova
Krásný
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 15:10
- Nahlásit
Strejda
ježíš Vy jste dostali k Vánocům miminkooo No to je teda nádhera Alespoň trošku ty starosti a radosti s malou, ty rány zalepí... A Salinka jak se na to tváří?? Něco jako: vy jste se zbláznili, na stará kolena mi dotáhnete zase malé třeštidlo?! A nebo je z ní ,,mamka"??
LuckaM
Tam je ještě původní dřevěná podlaha? No ať taková či onaká...je krásná No a co, že vrže?! Vy si zvyknete a sousedy nemáte...nemá to komu vadit Každý barák má své specifické zvuky...podle nich se pak člověk orientuje: ví které dveře vrzli, jestli jde někdo i do patra, nebo zůstal v přízemí atd. To k tomu patří
Musím valit do lesa, nebo zatmíme
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 15:22
- Nahlásit
Strejda
Jmenuje se Bebee Lady Nebekam, ale říkáme jí Barbie. Ó la lá. Už má růžový pelíšek? Je to krasavice.
LuckaM
Pěkný domeček.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 15:28
- Nahlásit
Strejda
Krásně Vám to Ježíšek nadělil Teď abyste přetřeli boudu na růžovo Ať Vám dělá jenom samou radost!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 16:11 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Strejda
nádherný plyšák
Hodně radosti a hlavně zdraví ...
koukám na její stránky: "...fena velmi akční a energická, .. "
no tak to vám držím palce...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 17:01
- Nahlásit
worick
A Salinka jak se na to tváří?? Něco jako: vy jste se zbláznili, na stará kolena mi dotáhnete zase malé třeštidlo?! A nebo je z ní ,,mamka"??
A je správně.
Evey
Už má růžový pelíšek?
Dostala ho do výbavy.
Drakopes
"...fena velmi akční a energická, .. "
no tak to vám držím palce...
Kdyby byla normální, tak by se k nám moc nehodila.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 17:09
- Nahlásit
Strejda
Jasně, Sally a Barbí - to už samo o sobě zní
tak nezapomínej na časté a bohaté zprávy doprovázené fotodokumentací.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 17:40
- Nahlásit
DrakopesStrejda
tak nezapomínej na časté a bohaté zprávy doprovázené fotodokumentací. - no jasně, Ája má pravdu, to se bude dobře číst
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 18:35
- Nahlásit
Strejda gratuluju ke krásnému dárku!! malá je nádherná
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 20:06
- Nahlásit
worick - ještě že je to exekuce jen kolem tisícovky... ale stalo se mi kdysi cosi podobného... vdala jsem se a změnila trvalý pobyt, všechno nahlásila, ale jak se stává, nikoho to nezajímalo a přeplatné už nevím čeho mi přišlo na staré jméno, starou adresu... tedy doma jsem našla až druhou upomínku a to ještě se čtvrtročním zpožděním, až mi volala paní, že mě chtějí dát k soudu... bylo to jen kvůli třem stovkám, ani jsem v tom nebyla nijak vinna, ale za toho půl roku to narostlo taky na něco přes tisícovku... ani by mě nenapadlo, že když člověk nezaplatí, dál mu noviny posílají a navíc ho dají k soudu... od té doby si všechno hlídám, protože jsem z toho byla úplně v šoku...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 20:08
- Nahlásit
LuckaM - Luci, nádherný dům, krásné prostředí, krásná kuchyň a skvělá podlaha... opravdu se vám kup povedl... a jak píše Worick, každý dům má svoje specifika...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 20:10
- Nahlásit
Strejda - já se přidávám ke všem a nadšením výskám... gratuluji moc k takovému rozkošnému přírůstku do rodinky... je to nádherný bobek... a přidávám se s prosbou časté fotodokumentace!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 20:18
- Nahlásit
Strejda
A začni s tím, od kdy Barbie máte...byla už pod tím stromkem?? A sehnali jste si ji sami, nebo synátor, nebo...?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 20:32
- Nahlásit
worick
řekla bych, že si ji přivezli dneska ....
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 21:45
- Nahlásit
Strejda
No tak to je super překvápko.
Gratulujem.Taky mne zajímají podrobnosti.
LuckaM
Parádní hrad.Taky vám ho chválím.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 23:24 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
to mě pos...Strejdo Já se tak pro zajímavost kouknu taky na stránky...jako Alenka a málem mi vypadly oči z důlků! Barbie maminka je Berrynkova sestra Koukni Baruška http://www.codeligirls.cz/vrh_B.htm
To jste se k nim dostali náhodou(že mají zrovna vrh) nebo jsi pátral po rodokmenech tady papírových psů??
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 00:23
- Nahlásit
Strejda
Plyšáček je přenádherný!!! Co říka Sally na "vetřelce"?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 00:25
- Nahlásit
Něco na Silvestra:
http://www.youtube.com/watch?v=IjnvBT7DIAU
Přemýšlím, co zítra s těmi rachejtlemi, to už tak veselý není.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 07:59
- Nahlásit
worick
A začni s tím, od kdy Barbie máte...byla už pod tím stromkem?? A sehnali jste si ji sami, nebo synátor, nebo...?
Sehnali jsme si ji sami. Zlosyn se ptal, kdy budeme mít nového psa, ale nechal nás, abychom si vybrali sami.
Drakopes
řekla bych, že si ji přivezli dneska ....
Takhle to bylo.
Nejdřív jsem to oznámil vám, sudičkám a potom jsem ji představil mysliveckému hospodářovi. Aby věděl, která škodná bude se Sally vykrádat suchý chleba z krmelců.
worick
To jste se k nim dostali náhodou(že mají zrovna vrh) nebo jsi pátral po rodokmenech tady papírových psů??
Dostali jsem se k nim náhodou, protože měli zrovna štěňata k odběru a vypadali (chovatelé) solidně.
Vlčáčková
Co říká Sally na "vetřelce"?
Když se díváme, tak ho okázale ignoruje. Dává najevo, že se nám o něj starat nebude. V noci spala vedle pelíšku s mrnětem.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 10:06
- Nahlásit
Přeji Vám všem ať jsme v tom Novém roce 2014 zdraví a šťastní.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 10:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Včera jsme vyšli na prochajdu pochopitelně pozdě. I jsem měla tiky ji zkrátit, ale zase se mi to zdálo škoda, bylo hezky, tak jsem risknula původní trasu. Worka stejně hnal jak šílenec, tak jsme kopce už za šera celkem vyběhnuli, i když já jsem měla pocit, že vyplivnu plíce. Kousek lesem, kde jsme cestu viděli už jen tak zhruba (šla jsem tama jen jednou, cca před 4lety, tak jsem hlavně doufala, že tudy ještě vede ) Věděla jsem, že by tam někde mohly být ohrady z krávama, jenže kudy je obejít, když to tam moc neznám a potmě se cesta moc hledat nedá. No jasně...cesta přišla k ohradám a naštěstí vedla dál, jenže těsně u ohrady a krávy vypadaly spíš jako býci potmě jsem neměla šanci to zjistit, už jsem viděla skoro jen obrysy. Berry začal nervozně bručet (to jsem u něj viděla snad poprvé v životě) a tak jak jsem viděla proluku v křoví, co se jevila trochu jako cesta...vlítli jsme tam. Cesta to nebyla, po chvíli to křovím skončilo a my se museli vrátit ke kravám. Šli jsme tichounce, ani jsem málem nedýchala, kdyby se některá jen pohnula směrem k nám, asi bych do těch trnek vlítla hlava nehlava. Ten chabému el. ohradníku jsem nevěřila, že by býka zadržel Však už to tu psala kdysi Noemi myslím...že měla stejně nepříjemný pocit...Po pár metrech zase průsek, to už ale opravdu jak cesta vypadalo, tak jsme od těch ohrad mazali zpátky do kopce k lesu. Tam jsme přišli na louku, která mi byla povědomá podle posedu, jenže ji znám z druhé strany (a potmě každá kočka černá.. Ale jo, přešli jsme ji skrz na cestu, o které jsem až do poslední chvíle jen doufala, že je to ta, co myslím že je, protože ani osvětlení vesnice pod náma mi nic moc známé nepřipadlo Ale ano, byli jsme správně Akorát tak našlapaní, že už jsme sotva pletli nohama (ty jo, teď jsem to schválně změřila a bylo to přes 10km! ) To ani nemůžu Tomovi říkat, protože mi ráno nadával, že kluci se v noci ani nemohli postavit k večeři No...a dneska na potoce Worka vůbec nelítal, táhnul se stejně jako Berrynek. Dokonce poprvé neprobíhal ta místa, kde lidé vyvážejí bordel a já mu vždycky říkám, ať tam nelítá, nebo si rozřeže nohu. Až zpátky u našeho objevil v potoce kačeny, tak je prohnal a taky vyšplhal na tu naši muldu, ale hned už pak šel k brance. A u garáže koukám za ním krvavé tlápoty jako blázen, spíš kaluže krve. Vypadá to na rozřízlou pravou zadní...mezi polštářky. Moc to zkontrolovat nejde, jak to chytím, tak to začne dost téct a už to není vidět vůbec. Líže si to, nechám to tak a uvidíme. Právě u nás ke všemu leje, má to i celé mokré. Ale teď budou půl dne ležet a chrnět, tak snad se to trochu zatáhne
Strejda
Tak já mu napíšu, že Berrynek je Barbie strejda, takže jsme příbuzní a on na to nic
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 11:03
- Nahlásit
Vlčáčková
Přemýšlím, co zítra s těmi rachejtlemi, to už tak veselý není - já jsem hrozná jsem ti na tohle chtěla odpovědět, že jak jsme šli včera potmě domů, už jsme byli jen kousek od baráku a někdo na Pile třísknul dělbuch či co, jen jsem nadskočila. Po očku jsem mrkla na Berču, který se trošku zarazil (ale už myslím ani neměl sílu reagovat ) tak jsem to hned zvesela začala komentovat s tím, že to někdo pouští světýlka, ale asi to má pokazené, protože mu to ani nesvětýlkuje Takže u nás asi tak No a zplodila jsem ten elaborát o našem včerejším putování přes hory-doly
|