Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Tá ta
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 06:34
- Nahlásit

Drakopes
Tak to jsem mohl ušetřit 5,- Kč za šatnu

Ale vybrali jste si hezké místo.
Míša nám zrovna říkal,že kdykoli tam je,tak si prohlíží ten kostel.
Že se mu moc líbí.

Evey
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 12:20
- Nahlásit

Sněží. Zatím nenápadně.

Strejda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 12:27
- Nahlásit

Sněží.
A zase nic.

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 15:36
- Nahlásit

Evey
Sněží. Zatím nenápadně. - fakt jo?! U nás dneska sice začal z jižního severák..což o něčem vypovídá, ale zatím celkem teplo, svítilo sluníčko. Byli jsme na nákupech, dorazili jsme na bialtlon a za chvilku pomažu s klukama

Tá ta
Na divadle jsem byla párkrát se školou (z toho si nepamatuju nic ) a dvakrát na kámošovi, ten hraje v Mladé Boleslavi (ale hostovali ve Zlíně) Toma bych na divadlo nedostala, dá se říct, že ho přímo nesnáší Teď ho ukecávám do Arény na Ennio Morriconeho...
Kostel jsi myslel Plečnikův? Ten je nádherný Když jsme bydleli před 20 lety v Praze, jsem kolem něj často jezdila a nemohla jsem se vynadívat. Ještě myslím neměl ani opravenou fasádu, přesto působil tak jedinečně...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 15:59 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

no, řekla bych, že Tátovic mají na mysli kostel svaté Ludmily na náměstí Míru.

A ten navrhoval Mocker (to nevím, to jsem si našla)
Radko, ty máš asi na mysli kostel o kousek dál, na náměstí Jiřího z Poděbrad (na Jiřáku): - je to úžasná loď, ale půlhodinové vyzvánění na večerní bohozlužby je děsné - bydlet bych tam nechtěla.
U nás dole pod kopcem máme na Čecháči (náměstí Svatopluka Čecha) kostel od Gočara, který pávě z Plečnika vycházel:

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 19:48
- Nahlásit

ten první kostel mne napadnul jako první ale ten se mi nijak vyjímečný nezdá, ano hezký je, ale tak vypadá hodně kostelů, ten Plečnikův sice není tak starý, ale vyjímečný. Ten váš už je zase moderní až moc
je to úžasná loď, ale půlhodinové vyzvánění na večerní bohozlužby je děsné - bydlet bych tam nechtěla. -

A když jsme u toho: umřel nám známý na rakovinu plic Už jsem kdysi psala: chlapi dělali i u nás na stavbě, dva zedníci, kamarádi k 50tce. Hulili spolu. I jsem jim nadávala, že víc hulí jak staví. První (Tomův xtý bratranec) skončil v nemocnici ještě než u nás dodělali, vzápětí umřel, tenhle ho přežil asi o 7let, rakovinu mu našli...tuším je to dva roky

LuckaM
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 19:54
- Nahlásit

Prohlížím fotky a narazila jsem na srandovní video ze ZOO, jak Barney kámoší s hyenou

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 20:04
- Nahlásit

Dneska prochajda: hned na začátku Worka vletěl do potoka, tak celou cestu šel s mokrou botkou - pěkně na prd Taky se k nám hned od začátku přidala Dášena a trdlovala s náma přes celou vesnici. Teda spíš ta potvora lítala po všech čertech a Worka by se rád přidal, takže se mnou smýkal celou cestu - kdybych ho nelitovala, že má nemocný pacík (ale jemu to bylo šumák) tak už dostal vylágoš. Až ke konci těch cca 6.5km se trochu zklidnil

Kessie
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 20:37
- Nahlásit

Janiii,worick,Strejda,Tá ta,Evey - jééé, děkuji mockrát za přáníčko! Já se to snažím skrývat... ani na facebooku to nemám vystavený... z narozenin mám vždycky nějaký "trudomysl" takže to moc neslavím...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 21:31
- Nahlásit

Kessie
my všichni taky

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 23:47
- Nahlásit

Kessie
Drakopes
to moc neslavím.. - my taktéž

LuckaM
na srandovní video ze ZOO, jak Barney kámoší s hyenou - nikde ho nevidím...?

Kessie
Člen
# Zasláno: 11 Led 2014 09:21
- Nahlásit

Drakopes - děkuji...
Jinak každý z těch kostelů je něčím krásný a zajímavý...
Já mám letos nějakou divnou zimu... pořád si připadám ne úplně zdravotně v pořádku... pořád jako bych se nemohla úplně vyléčit, sotva se zbavím rýmy, už mě škrábe v krku, než mě to přejde, přijde kašel a tak pořád dokola... žádná teplota, žádná chřipka, ale pořád něco, co nechce odejít... otravuje mě to...
Kess taky pořád kýchá... nevíte co s tím?
Vylezl mi česnek... mám strach, že jestli opravdu nějaké třeskuté mrazy přijdou v únoru, že mi to celé zmrzne...
Dneska jsem koukala webkamerou na zamrzlé Niagarské vodopády...

LuckaM
Člen
# Zasláno: 11 Led 2014 10:24
- Nahlásit

worick
Ani když rozklikneš ten obrázek, co se nezobrazuje? Mělo by Tě to nasměrovat na rajče, kde je to video uložené.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Led 2014 10:51
- Nahlásit

LuckaM
Ani když rozklikneš ten obrázek, co se nezobrazuje? - čéče divné, já nemám ani žádný obrázek

Kessie
Peťi, ty jsi fakt přepracovaná tohle míval Tom, když byl permanentně ve stresu Zkoušel se cpát kde čím na posílení imunity, ale dokud neodstraníš tu příčinu, tak to nepomáhá...bohužel
My jinak sázíme na rakytník, kysané zelí, cibuli a česnek...ve všech podobách. Tom pije Vincentku a cumlá ty jejich pastilky.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 11 Led 2014 11:12
- Nahlásit

tak to zkusím takhle
URL

LuckaM
Člen
# Zasláno: 11 Led 2014 11:13
- Nahlásit

ono zase není tak o co stát, jen mě to pobavilo, jakej je to bambula...tohle dělá i na většinu kolemjdoucích psů

Drakopes
Člen
# Zasláno: 11 Led 2014 17:01
- Nahlásit

Dny se prodlužují!!

worick
Člen
# Zasláno: 11 Led 2014 20:31
- Nahlásit

LuckaM
Dobrý díkas, už vidím
A jelikož jsem zvědavka stihla jsem i s dovolením Jeseníky a psího kámoše (kurňa, Ronyho??..toho vlčáka ) Koukala jsem, když jsme přijeli s dnešního výletu (Tom plaval v bazénu) jenže pak už jsem musela na večeři, tak jsem ani nedokouknula

Drakopes
Dny se prodlužují!! - kristu, 40 polárních nocí Když v severských státech mají vyšší sebevražednost (nevím, jestli tam nemají náhodou polárních nocí stejně ) tak jak vysokou ji mají v Murmansku?? Jo, vlastně dobrý, tam to přechlastají

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Led 2014 22:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Že prý kříženec berňáka. Hm, hm, no, nevím...

Ale je krásnej.

Kessie
Všechno nejlepší přeju a doufám, že jsem tím nezvýšila trudomyslnost.

Strejda
Ještě jednou díky za pomoc. Zkouška hotová a OK. Vůbec nevím, jak bych to tak rychle nastudovala z příručky. Je fakt, že jsem vyvedla vyučujícího z míry tím, že jsem si excelovský součet pro sichr zkontrolovala na kalkulačce, ale přežil ten šok ... nakonec. Akorát Ctrl+D mi okopčilo nejen vzorec, ale i číslo, tak jsem měla celý sloupec 29,.... Omdlela jsem a když jsem se probrala, přepsala jsem ve vzorečkách buňku. Z B2 na B2 - jen tu dvojku. A ono se to automaticky přepisovalo na správné hodnoty. Klika, že těch řádků tam bylo asi jen 9.
Počítám, že budu mít dobrou známku, fakt mi to celkem šlo.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Led 2014 23:37
- Nahlásit

Vlčáčková
Strejda
Gratuluju ke zkoušce
Néé, fakt, jsem ráda, že to vyšlo (i když tomu ani za mák nerozumím )
Strejda
Neboj, mi to vysvětlovat nemusíš to je bez šance

Pejsa je srandovní, vypadá jako typický rezavý...člověk Ty rezavé řasy, světlé oči, čumák, pleť...

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 08:25
- Nahlásit

Vlčáčková
Ještě jednou díky za pomoc.
Rádi jsme Ti se zlosynem pomohli.

excelovský součet pro sichr zkontrolovala na kalkulačce
Tak to bych si vybryndal kafe.

worick
Neboj, mi to vysvětlovat nemusíš
Kdyby sis to rozmyslela, tak se ozvi. Taky bychom to zvládli.

worick
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 16:24
- Nahlásit

Nikdo nic...no tak já
Včera, když jsme vyjížděli na výlet, jsme cca u Pekárny potkávali psa, který byl už zdálky podle barev švýcar Že to je Entlebuchský, jsme poznali až jsme ho míjeli a to jsem taky poznala, že s ním jde moje spolužačka. Panebože my si zprvu mysleli, že je to stará kastrovaná fena, protože tak vyžraného psa to jsem dlouho neviděla. On úplně chudák sotva funěl a Tom se se mnou dohadoval, že co to mají, že to musí být křížené s nějakým anglickým buldočkem.. Jestli je čistokrevný nevím, ale vypadal ještě před dvěma lety skoro normálně, jen trochu tlustější. Koupil si ho její čerstvě dospělý syn s tím, že ho bude vést myslivecky. Když jsem chtěla štěndo navštívit (a udělit pár přátelských rad k výchově a výcviku )byla jsem slušně odmítnuta s tím, že syn nechce, aby se pes s někým ,,kamarádíčkoval" Na to jsem jí jen řekla, že to je cesta do pekel, ale jejich věc. Za rok se psem přišla na cvičák jeho slečna, že by potřeboval vycvičit (zhruba 1,5roku starý pes) protože neposlouchá. Jelikož vyjížděl na všechny psy, musela ji s ním vedoucí držet stranou a něco jí povysvětlovala. Po druhé už holka stejně nepřišla. No a teď pes vypadá takto. Bylo mi ho celkem líto Těžko běhá po lese ten byl rád, že vůbec dokáže jít. Všechna péče nejspíš spočívá v tom, dát mu pořádně nažrat...tam ho očividně nešidí Spolužačku potkávám cca 3krát do roka. Ale až, tak se do ní teda pustím

worick
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 16:25
- Nahlásit

Strejda
Kdyby sis to rozmyslela, tak se ozvi. Taky bychom to zvládli. - vtipálku

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 16:32 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 17:30
- Nahlásit

Barbí je talent Předpokládám, že to jednoho dne dá.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 19:44 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

Strejda
Přinutil si mne jít si pro brýle ale stejně to nepřečtu.Asi si půjdu pro nové.Mimochodem,to Ačko je tedy dost příkré a ani to nemá žádné špryncle.To by asi Barunka nevylezla.

worick
Co je u vás super,tak to je to výletování.
Poslední dobou bych taky pořád někde coural.

Drakopes
S tím kostelem máš pravdu.
Ale stejně je krásnej.
Kam se hrabeme bohužel na naše předky.

Když jsme cestovali poklidnou Francii, mimo dálnice(co vše najednou člověk vidí) a vymetali kdejakou vesničku,tak jsme zabloudili až do vesnice a tam byla katedrála Notre Dame de l Epine.
Tam jsme zastavili u a neodolali jsme a prohlédli si ji.
Opravdu jsme měli husinu po celém těle z té atmosféry a majestnátosti,která na nás dýchla a jak jsme se s manželkou shodli,působilo to na nás na oba stejně.(střídali jsme se s hlídáním Barunky a v katedrále jsme byli každý úplně sám i bez ostatních návštěvníků).
Tak tam se ještě stoprocentně vypravíme někdy znovu jak jsme si slíbili.A je jedno jestli třeba za rok, za pět či za deset let.To je jedno,ale určitě pojedem.

URL

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 19:59
- Nahlásit

Tá ta
stejně to nepřečtu
A co teď?

worick
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 20:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tá ta
Přinutil si mne jít si pro brýle ale stejně to nepřečtu - neboj, celé to tuším nepřečetl nikdo, ale dalo se to domyslet
Strejda
nám se to totiž nějak nezvětšilo
Tá ta
Co je u vás super,tak to je to výletování. - ále sim tě, to se s tím vaším: když už-tak už pořádně nedá srovnat Jsem strašně ráda za to, že mám na kluky fůru času...ale s tím, už jsem si je pořizovala, jinak bych já asi do toho nešla, na to to zvířectvo moc miluju Tom někdy v sobotu frflá, že by se radši na něco koukal v telce, nebo jen tak lenošil, protože on má v neděli tenis (a lenoším já ) ale tak moc neodporuje...to by se mnou taky nevydržel

Tá ta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 20:07
- Nahlásit

Strejda
Tak to je jiná káva.
Máš pěkný momentky.

Bety z hájenky
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 20:13 - Změnil/a: Bety z hájenky
- Nahlásit

worick
To my se taky snažili celý víkend výletit, počasí celkem přálo...

Teď tady bojuju jak vložit fotku, tak doufám, že vám to tady nějak nezahltím je to dnešní úlovek pod naším krmítkem, asi vrabec poloalbín

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání