| Autor |
Zpráva |
Noemi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2014 17:52
- Nahlásit
BSP 4x4 OFF ROAD *
*Bedřich se ráno zřejmě pokoušel infiltrovat mezi divoká prasata...Ihned poté, co jsem ho ráno pustila z vodítka se běžel vyválet do bodláků a následně do čerstvě zoraného pole (samozřejmě s čerstvě zapracovanou močůvkou). Mrzí mě, že jsem ho nevyfotila ráno, ale neměla jsem u sebe mobil, do odpoledne trochu opadal. Ráno byl komplet hnědý a smrděl tak, že sedět vedle divočáka, tak jsou nejlepší kámoši...Až do tmy jsou ho česala, většina bodláků až na ty na ocase jsou pryč....
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2014 17:53
- Nahlásit
P.S. Smrdí pořád...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2014 02:24
- Nahlásit
Noemi
P.S. Smrdí pořád...
Správný chlap smrdí i z fotky (říkal můj kamarád). Takže na Bedřichovu produkci "můža" bych reagoval pozitivně (stejně jako prasata, asi?). - píše Yura
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2014 08:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
se běžel vyválet do bodláků a následně do čerstvě zoraného pole (samozřejmě s čerstvě zapracovanou močůvkou)
- nezávidím Horší pak s takovým psem jít mezi lidi ještě to mám v živé paměti s Alfem, když jsme šli z procházky a on celý(bílý pes) zalíčený od lidských sr..ek Jediná výhoda byla, že nebyl k lidem kontaktní pes(neběhal za nima, neskákal, nelísal se) A pamatuju, že jsme ho kvůli tomu museli jednou vykoupat i v zimě a pak ho nechat celý den doma. Jenže pidi psa šupneš do vany v pohodě a za chvíli je i suchý. Béďu budeš muset vyčesávat a vyčesávat, dokud ti neodsmrádne Možná by pomohl psí suchý šampon? Ale zkušenosti s ním nemám žádné...
Už třikrát jsem se stavovala u Dášiny paničky a nikdy nebyla doma. Teda myslím, bylo to potmě a byla tam tma. Včera se mi Dáša nelíbila vůbec a už mám fakt o ni strach...jestli ji dneska ještě najdu.. Já vím, je to vořech, vydrží hodně, ale včera byla už taková smutná a měla zakalený pohled
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2014 08:56
- Nahlásit
worick
Možná by pomohl psí suchý šampon?
Nepomohl.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2014 10:11
- Nahlásit
Tak sláva, dneska Dáša vypadá líp, vrtěla ocáskem, očka nepřivřená, i líp jedla kokina...tipla bych, že jestli měla někde abces, tak jí to prasklo. Doufám, že vyteklo i s tím, co tam bylo...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 07:51
- Nahlásit
Dnes budu mít převeliké štěstí. Ráno, oslněna autem, jsem si nevšimla dávky kobylinců na cestě. Nejprve jsem je otestovala pravou nohou, po pár metrech i levou.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 08:23
- Nahlásit
Evey
Dnes budu mít převeliké štěstí.
Nevím, co napsat. Nejsem závistivý, štěstí Ti přeju. I převeliké. Ale aby to zas nevypadalo, že jsem škodolibý.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 08:32
- Nahlásit
Evey
Dnes budu mít převeliké štěstí - dobře si to zapamatuj a pak nám nahlaš, jestli se to někde projevilo Zrovna tuhle pověru....musel vymyslet nějaký neskonalý optimista
Strejda
co Bárbína, už tu dlouho nebylo hlášení
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 11:06 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
co Bárbína
Barbína nám hodně pomáhá. Třeba Sally už venčí sama.
Fotka je z mobilu.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 12:40
- Nahlásit
worick
dobře si to zapamatuj a pak nám nahlaš, jestli se to někde projevilo Zatím se nic neprojevilo.
Strejda
Třeba Sally už venčí sama. Zítra bude venčit tebe.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 12:54
- Nahlásit
Evey
Zítra bude venčit tebe.
To ona by chtěla. Proto jsem dal Sally vodítko, aby Barbie přišla na jiné myšlenky.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 13:44
- Nahlásit
Sally už venčí sama.
po tom jsem toužila, když jsme měli malého Nielse - aby ho Alfréd dokázal vzít za vodítko a přivést. A vidím, že jsme to dělali špatně - Níloušek měl přivádět Alfréda
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 13:47
- Nahlásit
worick
Tak sláva, dneska Dáša vypadá líp
NO, sláva. Ale stejně nejsem z té Dášiny situace nijak nadšená.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 13:53
- Nahlásit
Strejda
Třeba Sally už venčí sama.
Haha. Ještě se naučí uklízet boudy a rozdělovat granule a bude to úplně nejlepší.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 14:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Ještě se naučí uklízet boudy a rozdělovat granule a bude to úplně nejlepší. Úplně nejlepší by bylo, kdyby začala i vydělávat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 14:23 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
NO, sláva. Ale stejně nejsem z té Dášiny situace nijak nadšená. - to ani já, jenže to je situace 60% místních psů 20% je pak těch vyloženě týraných-doživotně v kotci či na řetězu a 20% je těch, o které se rodina zajímá, stará...
Klasika: panička si ji pořídila svobodná. Sotva Dáša odrostla ze štěňátka, tak si našla chlapa a na Dášu nebyl čas. Pak děti jedno za druhým a Dáša je jí jedno. Ale abych jí úplně nekřivdila myslím, že si Dášenu bere i domů, do domku. Akorát ji bere jako invertář domu či zahrady. Když ji potkám s kočárem a Dášou venku, tak sleduju, že si jí vůbec nevšímá, nezajímá ji, kde zrovna běhá atd. Pes letí pod kamion a ona nehne brvou...mně by ranila mrtvice
Evey
Dneska jsem potřebovala šlápnout do ho...já Ráno, po cca 5dnech jsem se rozhodla zkontrolovat Workovi pacinku. Zkusila jsem ji násilím víc rozevřít a překvapeně jsem zjistila, že se to pořádný kus zacelilo (srostlo) Tolik jsem vůbec nedoufala, tak 1,5cm (do hloubky) tak to je hodně Nadšená, jak můj postup zabírá jsem tam natlačila zase Hemagel a dala botičku. Zdálo se mi, že trochu míň utaženou...No a na potoce Worka po dnu klidu lítal jak torpédo, klidně zdrhnul 200m tak jsme se mu s Berrym schovali. Doběhl, našel nás a hrrr do potoka, protože byl ulítaný. Ještě mu říkám:,,tak a nabereš si zase do botky" a jdu, že nás za chvilku doběhne. A on sice hned dovalí, ale koukám...botka nikde Letěla jsem zpátky tam, kde byl v tom potoce, ale zrovna teče celkem dost vody, je proud a kousek dál splávek s velkými šutry....nic jsem nenašla. I jsem ho poslala, ať ji jde hledat tam, kde lítal po těch zarostlých rajzech s odpadky...ale nenašel (nebo nejspíš ani nehledal botu, ale zajíce ) Ještě to zkusím odpoledne poprolézat, jestli ji přeci jen neztratil ještě tam....ale jak říkám, zrovna lítal jak šílenec a prošmejdil čerta kus
Strejda
Barbína nám hodně pomáhá. Třeba Sally už venčí sama. -
Drakopes
po tom jsem toužila, když jsme měli malého Nielse - aby ho Alfréd dokázal vzít za vodítko a přivést. A vidím, že jsme to dělali špatně - Níloušek měl přivádět Alfréda -
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 14:33
- Nahlásit
Vlčáčková
Ještě se naučí uklízet boudy a rozdělovat granule a bude to úplně nejlepší.
Na úklid máme zatím rozdílné názory. Z boudy vyhrabala slámu z obou ložnic. A ze zahrady tahá věci do kotce.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 19:06
- Nahlásit
Strejda
Na úklid máme zatím rozdílné názory. Z boudy vyhrabala slámu z obou ložnic. A ze zahrady tahá věci do kotce.
Přijde mi, že postupuje přísně logicky a prakticky. Bordel z postele pryč a užitečné věci zvenku uklidí domů, aby se neponičily. Zamyslel ses nad tím, že možná Tvé názory na úklid nebudou úplně OK?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 19:18
- Nahlásit
Vlčáčková
Strejda
Zamyslel ses nad tím, že možná Tvé názory na úklid nebudou úplně OK? -
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 20:45
- Nahlásit
Strejda
Ano, zamyslel ses?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2014 22:59
- Nahlásit
Dám něco hezkého. Lumpíček vyzývá k házení kamínkem (rozuměj pětikilovou skálou). Jeho oblíbená hračka.
Další fotografie, kde je Beník (ten zubožený pes z útulku ve Žďáře nad Sázavou) a za ním Lumpík, zde: https://www.dropbox.com/sh/yl22l0yprm8z7lh/k5vpybX C5b#/
Pozn.: fotky nejsou moje, to by nebyly tak hezké.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 06:16
- Nahlásit
Vlčáčková
Drakopes
možná Tvé názory na úklid nebudou úplně OK?
Ano, zamyslel ses?
Děvčata, nasadily jste mi brouka do hlavy. Takhle jsem o tom ještě nepřemýšlel. Vím, že zvířata se řídí instinkty, jak tady psala Kess, ale stejně se nemůžu zbavit dojmu, že sláma je užitečnější v boudě. A hadice se taky nemusí žužlat. Na to jsou miminka Sally, která je teď nepotřebuje, když nemá falešku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 07:08
- Nahlásit
worick
co worick?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 10:08
- Nahlásit
cernej caj
Ahojky
Tak včera jsem ráno byla nedšená, jak se kus packy pěkně přihojil a půl hodinky na to Worka ztratil botku Zatím jsem ji nenašla, nejspíš v potoce Odpoledne jsme byli v lese a jak lítá jak pako do každého křoví, tak jednu dobu skákal o třech. Ale za chvilku zapoměl a už zase lítal normálně. Nekontrolovala jsem, jelikož leje už druhý den, packy má mokré a zablácené, tak mu to nechci roztahovat, ať mu tam něco nevleze...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:37
- Nahlásit
worick
tak ale supr, ze se mu to dobre hoji, to uz bude mit brzo dohojeny... objednala si mu jen jednu?
ale zas to bude mit slepeny bahnem, prodysny to bude, tak snad pohoda
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:53
- Nahlásit
Hlásím, že za včerejšek se nic mimořádného neudálo.
A dnes tu právě začíná sněžit.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 12:05
- Nahlásit
cernej caj
jo, bohužel jenom jednu (taky jsem blbka za to poštovné, mohla vzít alespoň dvě, ale nebyla jsem si jistá velikostí) Druhou jsem vzala velikostně na Berunku, kdyby se něco-někdy stalo třeba jemu..
Vlčáčková
jé, ty máš krásných foteček... taky bych brala kdyby mi někdy někdo kluky takhle pěkně nafotil...
Evey
Hlásím, že za včerejšek se nic mimořádného neudálo. - žádná výhra ve Sportce, mimořádné prémie, či něco podobného?! Přemýšlej...jinak v tom nahoře teda mají dost bordel
A dnes tu právě začíná sněžit. - Tom mi hlásil, že myslím u vás sněží...u nás zatím ještě pořád prší...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 12:47
- Nahlásit
worick
Tom mi hlásil, že myslím u vás sněží.. Hm, tak Vy už to víte předem, jo?
Hlásím, že za včerejšek se nic mimořádného neudálo. - žádná výhra ve Sportce, mimořádné prémie, či něco podobného?! Přemýšlej...jinak v tom nahoře teda mají dost bordel Ne, nic. mají v tom bordel. Ale kam si stěžovat?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 14:41
- Nahlásit
Evey
Hlásím, že za včerejšek se nic mimořádného neudálo.
No tak to vidíš. Všichni jsme Ti přáli převeliké štěstí, Ty jsi pro to taky udělala maximum a nakonec z toho nic není. A to jen kvůli něčí organizační neschopnosti a lajdáctví. Proč platíme tak vysoké daně, když se stejně na nic nemůžeme spolehnout?
|