| Autor |
Zpráva |
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2013 08:46
- Nahlásit
KessieNoemi
Strach jsme měli pochopitelně taky.Ale paní v pokladně nás uklidnila,že svého labrouše vozí taky a úplně v pohodě.
Obsluha nám při nástupu zpomalila lanovku,Barunka vyskočila a sedla si bokem proti směru jízdy,hlavou ke mě.Cestou jsem ji drželi s Míšou za obojek.Ale byla úplně klidná.
Naopak se mi zdálo,že ji to i bavilo.
Jinak je to klasická lavice pětisedačka pro lyžaře s překlopnou hrazdou.
Takže se není vůbec čeho bát.
Poprosím Míšu,jestli z kamery udělá nějakou přijatelnou fotku.
Bohužel jsem tam i já,takže to bude asi problém.Budu muset provést cenzůru.
Evey
Konečně Barunce začíná vytékat z toho boláku krev.Sice je světlejší,ale přece.Teče to z několika míst najednou.
Ještě pošlu Míšu do lékarny pro tu mastičku.Díky.
Jinak když jí to jdu čistit,tak mi nejdříve strčí hlavu do břicha a chce drbat za ušima.Potom ji řeknu ,,Barunko,ocas! Otoč se" a ona poslechne.
Jak ji ho čistím,tak má hlavu otočenou dozadu a kontroluje mě.
Občas lehce zakňučí,ale slabě a přitom na mě upírá ty svoje mandlové oči,co ji to dělám.Ale co mě překvapilo,tak mě i někdy u toho líže ruku.
worick
že to byla lest.
Je fajn,že jsou dva.
Naštěstí to už nehnisalo
Docela rychle se to tedy hojí.To je fajn.
Hlavně sem nedávej fotku.
Jsem chlap,mohl bych omdlít.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2013 10:47
- Nahlásit
Tá ta
Jinak je to klasická lavice pětisedačka pro lyžaře s překlopnou hrazdou.
Takže se není vůbec čeho bát.
Já bych tedy na to se svou starší fenkou asi jít nemohla. Ta nesnášela nic, co se jí hýbalo pod tlapkama. Kromě auta, které milovala. Ze všeho ostatního vyskakovala, aby byla na zemi. Ta mladší by to jistě zvládala, akorát by kňourala.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2013 10:52
- Nahlásit
Drakopes
a to by s námi v parku už nikdo nekorzoval
Moje velšandy na výběhu nechtěly být s pejsky, ale s lidmi. Lidi tam vždy vytvořili kecací kolečko, kolem kterého probíhali jejich pejsci. A v kecacím kolečku s námi moje feny, které se do kecání tak silně zapojovaly, až mi jednou jedna paní povídá: "A to takhle pořád štěkají i doma?" Ne. Doma vůbec. Doma skoro neštěkly, když tedy jejich úhlavní nepřítelkyně sousedka nešla po schodech. Bylo to velmi otravné a po okřiknutí zmlkly jen na chvilku a pak zase. Že prý když můžou žvanit ostatní, tak můžou žvanit taky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2013 14:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Baru je moc šikovná holka Myslím si, že je to i výchovou, respective tím, že vás nemá pořád k dispozici, jako kluci nás. Prostě udělá cokoliv, jen když bude s váma. Oni nemusí neb panička kolem nich pořád prdelkuje... Kluci by na to nevlezli ani náhodou, nejsem si jistá, jestli bych je dostala do vlaku či autobusu Nejdou v baráku ani do patra, po normálních schodech. Aniž by jim to někdo zakazoval. Nanejvýš si položí přední na první schod. Když byla vedra a Worka s kňučením ležel u záchodu v zahradním domku, kde bylo relativně nejchladněji, lákala jsem ho do sklepa, kde nebylo víc, než 12st. Po těch rastrových schodech by neslezl ani za nic
Ale co mě překvapilo,tak mě i někdy u toho líže ruku - to pes dělá někdy z vděčnosti, ale taky, když nechce, aby jsi mu něco dělal. Asi ji to opravdu bolí chudinku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2013 21:12
- Nahlásit
Tá ta
díky za motivaci, když zvládla lanovku Barunka, snad ji zvládnu taky. za týden nás čeká Rakousko, a panickou hrůzu mám z lanovek - a to i těch kabinkových - zatím jenom já
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2013 21:27
- Nahlásit
Medvídě vleze skoro všude, ale když jsme byli v třeba v Rožnově, tak mě nad tím ani nenapadlo přemýšlet. Říkala jsem si, že by nás s ním stejně nepustili....
Medvěd nebrblá, ale pořád ho nemůžu odnaučit štěkat v autě...Dle mého soudě ho Děda naučil se "loučit" když ještě s ním jezdili na Lipno. Jenže se loučí i při kratších trasách a řve jak tur. Minimálně než vyjedeme ze vsi-nefunguje nic. Po dobrém, po zlém...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2013 22:52
- Nahlásit
Noemi
řve jak tur. Minimálně než vyjedeme ze vsi-nefunguje nic. Po dobrém, po zlém...
Buď ráda, že řve jen v tom autě. Mě tak vítá Vlčáček do nového dne. Jak otevřu oko, ani mě nevidí, tak nevím, jak to pozná, hned naklusne, narve mi nejlépe nerezmisku do nosu a řve a řve a řve. Sice neštěká, ale dělá "ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéééééééÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!! A přitom mi otlouká obličej čímkoliv tvrdým, co zrovna popadl. Miska je ještě dobrá, horší jsou boty. Když má igeliťák nebo papír, tak mě přes ně píchá čenichem do oka. Tak to jsi vzhůru raz dva.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2013 00:15
- Nahlásit
Janiii
Neboj.To zvlídnete,BSP není hysrerka.
Noemi
jsme byli v třeba v Rožnově
To my taky.
Když jsme jeli na Radhošť,tak jsme to radšé objeli autem.
Po minulé zkušenosti bych už sedl na lanovku.
Kdo jedete zítra za Evey na biopalačinku?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2013 07:43
- Nahlásit
Tá ta
To mi chceš naznačit, že ty ne?
|
RDavid
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2013 08:51
- Nahlásit
worickCo je na tom DVD s Raiser?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2013 09:12
- Nahlásit
Tá ta
Neboj.To zvlídnete,BSP není hysrerka
BSP ne ...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2013 17:15
- Nahlásit
Ráno před šestou odcházím z bytu - psi vyběhnou na chodbu, vyjdu za nimi, levou rukou držím dveře a kontroluju - mobil (mám), vodítko (mám), klíče (mám) - prásk a zabouchnu dveře.
Jenže v tu chvíli, zlomek sekundy, mi dojde, že klíče sice mám, ale od Kapsy, ne od bytu. Pozdě. Jirka spí se špunty v uších, ještě jsem před odchodem přivřela dveře do ložnce.
Tak jsem sešla dolu (36 schodů), abych se přesvědčila, že vchodové dveře jsou zamčené. Zpátky nahoru (36 schodů) přece jenom zkusit vzbudit Jirku. Marně. 24 schodů o patro výš, vzbudit souseda, půjčit si klíče a dojít dolu odemknout (60 schodů) a nahoru mu vrátit klíče (60 schodů) a konečně se psy ven (60 schodů), Alfí rozumně zůstal dole, jen občas se domáhal informací o vývoji situace. Erwin lítal a skákal jak magor ...
Jinak Jirka vstal po jedenácté a nějak mu nepřišlo, že by bylo doma něco jinak
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2013 17:33
- Nahlásit
Drakopes - taky máme za sebou dneska rozcvičku... pět tun šutříků převezeno na kolečkách z konce zahrady na místo určení... fuj to byla makačka... aby ty svaly začaly být konečně někde vidět!
a vy ostatní: Worick, Strejda, Evey, Tá ta... jaká byla palačinka? Sešli jste se? Podejte info... snad příští rok už se konečně sejdeme s vámi...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2013 22:30
- Nahlásit
Strejda
Měl jsi pravdu, hlavní skupina stojí za starou belu. Ale ve stejnou dobu, kdy začali hrát se v jednom stánku u vchodu usadila cimbálovka a hraje na přání. Lidi, kteří odcházejí se tam začínají srocovat. Možná tam bude nakonec více obecenstva než u hlavního pódia. Tak škoda, že jste tedy nemohli zůstat déle.
Foto prosím do mailu, děkuji.
Kessie
Sešli jste se? Sešli. Za mě to bylo moc fajn setkání.
Sešli jste se? Podejte info... snad příští rok už se konečně sejdeme s vámi... Tak třeba bude nějaká příležitost i dříve.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2013 23:46
- Nahlásit
Drakopes
...schody...
Tak to máš v nohou Eiffelovku, se mi zdá.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2013 03:52
- Nahlásit
Jinak Jirka vstal po jedenácté a nějak mu nepřišlo, že by bylo doma něco jinak - nikolivěk, byl jsem v Jiříkově vidění - normálně by tu byla Alenka a dva psí sympaťáci, no a najednou jsem totálně sam(ec) - píše a zdraví Yura
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2013 12:05
- Nahlásit
Kessie
a vy ostatní: Worick, Strejda, Evey, Tá ta... jaká byla palačinka? Sešli jste se? Podejte info... - palačinka byla dobrá, leč jí bylo málo (normálně doma sežerem 7ks, pravda menších ) setkání skvělé, jsem ráda, že jsme se zase mohli vidět Jenom chudák Evey to měla všechno na svých bedrech
My si udělali trochu výlet pod Kralickým Sněžníkem a pak za nima. Myšlenka dobrá..(jako, že unavíme psy aby neměli roupy a vydrželi tam s náma čumákovat) jenže unavení z dlouhé cesty, pochodu a dlouhá cesta před náma...jsme byli hlavně my Já už pak jen seděla jak morka, ani do řeči mi nebylo Domů jsme dorazili po 23h a cesta byla dobrá, nebyl provoz
Hele, vždyť vy můžete přijet v září do Čejkovic, na bioslavnosti Sonnentoru...Evey tam bude My v září čekáme u bráchy to mimino, takže to je v plánu cesta do Prahy...tudíž Čejkovice neslibuju
Tá ta
To mi chceš naznačit, že ty ne? - jo, jo, Tom se mne nejmíň třikrát ptal, kde jsou Tátovi a proč taky nepřijeli?! Jsem mu říkala, že vy už jste cestovali po Itálii a Německu...kdežto on ještě včera ráno skuhral, jestli jsem si to nerozmyslela
Drakopes
koukám, že ty jsi nemusela ani šlapat po Jeseníkách Fůjjj chození po schodech nemám vůbec ráda (kluci to asi mají po mně )
Strejda
Foto prosím do mailu, děkuji. - jo, jo, jestli tam vypadám jako vopice (jako že vždycky to tak je ) tak to sem nedávej
Yura
normálně by tu byla Alenka a dva psí sympaťáci, no a najednou jsem totálně sam(ec) - onehdá jsem se zdržela u mamky, protože jsem jí byla převazovat ten prst a přijela jí kamarádka, pak ještě teta, tak jsem tam místo půl hodiny skejsnula dvě a půl hodiny....a bylo mi už divné, že mne neschání. Přijedu domů a jasně: hraje si tenis, po babě ani nevzdechne
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2013 12:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Sice neštěká, ale dělá "ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéééééééÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!! A přitom mi otlouká obličej čímkoliv tvrdým, co zrovna popadl - no to bych ho asi přerazila až bych se tedy dosmála
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2013 12:59
- Nahlásit
worick
kde jsou Tátovi
ˇPůvodně jdem chtěl přijet.Ale zvítězil smysl pro povinnost.
Žena jela do Londýna a já musím vařit a uklízet.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2013 20:08
- Nahlásit
Expedice "Biopalančinky 2013"
(fotoreportáž)
Evey splnila svůj slib a připravila pro nás práci a nářadí
Přijel i Berry ...
... i Worick
Psů tam bylo víc
Ale přijela i jiná zvířata. Třeba ...
...nebo
A také výr velký - nasraný
Byla tam i kultura. Jednu umělkyni to moc nebavilo, tak během vystoupení krátce textovala.
A nejmenší slečna hrála na největší saxofon.¨
Bylo tam mnoho stánků s mnoha potravinami.
Ovšem nejlepší byly palačinky. A hned po pivu nejzdravější.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2013 20:14
- Nahlásit
Woriček je krásný, nejkrásnější.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2013 20:32
- Nahlásit
Vlčáčková
Woriček je krásný, nejkrásnější - on Strejda rád fotí detaily buď ráda, že jsi neviděla ten můj
Strejda
hezkýýý parádní reportáž Hele, neděláš ty náhodou bokovku, pro nějaký místní plátek? Že by jsme teda měli ,,děcka" v novinách....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2013 21:00
- Nahlásit
worick
Hele, neděláš ty náhodou bokovku
Tak na bokovky nemůžu ani pomyslet.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2013 23:31
- Nahlásit
Strejda
Tak na bokovky nemůžu ani pomyslet -
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 00:10
- Nahlásit
worick
buď ráda, že jsi neviděla ten můj
Horší než můj být nemůže. Nedávno jsem si skryla i nedetail, byť jsem oficiálně serverem univerzity byla varována, ať to nedělám. Udělala. Žádný docenti mi do toho nebudou pindat.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 08:19
- Nahlásit
Strejda
pěkné jako bychom tam byli
díky za info, jsi šikulka
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 10:41
- Nahlásit
Drakopes
jako bychom tam byli
Tak to zase ne. Předpokládám, že vaši neomluvenou absenci vyřeší kázeňsky předsedkyně samosprávy.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 12:31
- Nahlásit
Strejda
A také výr velký - nasraný Taky bych byla. Být tam tak přivázaná za nohu.
worick
on Strejda rád fotí detaily a hlavně má dost dobrý foťák, ten ti vyfotí i myšlenky v hlavě.
Tá ta
Žena jela do Londýna a já musím vařit a uklízet. Taky si jela zabrat místo před porodnicí?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 13:21
- Nahlásit
Evey
ten ti vyfotí i myšlenky v hlavě
Tak na to si budu muset dát pozor. To bych ani nechtěl, aby mi někdo vyfotil.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 14:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
on Strejda rád fotí detaily a hlavně má dost dobrý foťák - jsem si všimnula, leč ani nestihnula komentovat a omrknout
Žena jela do Londýna a já musím vařit a uklízet. Taky si jela zabrat místo před porodnicí? -
A také výr velký - nasraný Taky bych byla. Být tam tak přivázaná za nohu. - nemám ráda chov ptáků všeobecně. Podle mne, by tam mělo proběhnout taky hodně úprav, co se týrání týče Chovat ptáka v kleci (či voliéře) kde se sotva trochu proletí, podle mne týráním je...nemluvě o výru za nohu
Dneska nějak nestíhám, venku jsem ještě nic neudělala....první jsem musela alespoň trochu odbordelizovat barák
Včera jsem na nic nešáhnula - byla tu mamka s Mandy, pak brácha za Tomem na tenis, pak šli kolem Gogoši co potkali pyrenejku Arinku s páníkem, tak se zastavili před naším s náma, pak šli kolem ještě pidipsi ze sousedství a ty naše 4 obludy hurá na ně - paničku málem klepnulo , pak šli Gogoši k nám projít se po zahradě (dlužila jsem Marti za pracovní rukavice, tak jsem je nalákala k nám abych nemusela venku hlídat kluky u cesty - pořád kola, auta... ) Odešli po půl deváté, já vyplela akorát truhlíky ve vchodu a šlo se domů
Včera celý den u nás strávila volavka. Zjistila, že se tu dá během tří hodin parádně nažrat, nevadil jí ani chrápající Berry přes jezero, pak přišel chrnět i Worick a ta potvora si klidně docapkala po kraji jezera až k molu - cca 5m od nich a mne s foťákem, čumící na ni od počítače Dneska přiletěla zase, ale já musela zalít kytky na žebříku v hale, tak to už ji vyplašilo
Procházka po Jeseníkách - za mnou Kralický Sněžník
Worka se šel nahřát a jak zjistil, že koukám, hned dělal mimi
Volavka šlápnula mimo a spadla do hluboké
Sleduje ryby
A tady už je před oknem pracovny
|