| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 07:57
- Nahlásit
Ráno scházím do přízemí a na jezeře dvě kachny s káčerem. Zrovna mi blesklo, kde jsou psiska, jestli tedy vepředu. Jdu je hledat - před barákem nikdo. Jdu pustit dozadu Gucci z pracovny a Berry klasicky před pracovnou, chrní. Ale kde je Woriček? Na okně v kuchyni sedí Leon a tak jsem si vzpoměla, že pod ním v rohu párkrát taky Worka ležel. Nakouknu...a je tam. No jo, jenže kachny mu tam přistály a jezdí mu před nosem, i když trochu za rákosím....? Teď jsem se leknula, jestli vůbec žije, hypnotizovala jsem ho jestli dýchá a pořád jsem nic neviděla ...až pak konečně hluboký nádech Chrápe, kachny nekachny...teď se mu zrovna blbnout nechce
Nepršelo. Za 10minut půjdu za klukama a začíná prskat
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 14:21
- Nahlásit
MartinaBarney
Tak co?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 14:21
- Nahlásit
worick
U nás prší, tak od oběda.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 14:30
- Nahlásit
V životě bych nečekala, že to dotáhnu až na Ing. Ještě na bakalářském studiu jsem si říkala, že na inženýra už asi nepůjdu. A je to doma! Pořád mi to ale jaksi nedochází.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 14:34 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
MartinaBarney
A je to doma! Gratuluji .
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 16:16
- Nahlásit
Evey
Gratuluji Děkuji. Ted ještě napsat životopis a sehnat si práci. Ale s tím začnu až tak za týden, dřív ani ťuk.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 17:12
- Nahlásit
MartinaBarney
šikulka
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 17:42
- Nahlásit
MartinaBarney
A je to doma!
Gratuluju
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 18:49
- Nahlásit
MartinaBarney
No gratuluju. A psy tu taky pochvalně poštěkávají!
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 19:12
- Nahlásit
MartinaBarney
Velká gratulace
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 19:51
- Nahlásit
MartinaBarney
Přidávám se ke gratulantům! Super zpráva!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 20:35
- Nahlásit
V Praze jsou i nadále zavřené parky.
Náš park má dvě části - oplocenou, kam psi nesmí, a tu druhou, kde je naopak povolené volné pobíhání.
Současná situace vypadá tak, že oplocená část je zamčená a paní hlídačová tam nechává volně proběhnout své oblíbence (např. sharpey Princ, kterého všichni ostaní psi nenávídí a jejich páničkové nesnáší jeho paničku )
V druhé části jsou natahané pásky a zatlučené kůly se zákazem vstupu. Pobíhají tu všechny děti, které by normálně byly uvnitř, a na lavičkách posedávají jejich rodiče, kteří by normálně seděli v hospodě u parku.
Dokonce se tu objevují městští policisté a kontrolují zákaz vstupu. Nepotkali jsme je, jen jsme o nich slyšeli vyprávět.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 21:22
- Nahlásit
MartinaBarney - taky se přidáváme k velkým gratulacím!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 03:10 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
MartinaBarney - taky se přidáváme k velkým gratulacím!
(C/P zneužito, ale snad prominuto)
Náš park má dvě části - oplocenou, kam psi nesmí
Alenku opravím - na vodítku smí, paní hlídačová je kámoška, zdravíme se i na dálku zamáváním (prostě Vršovice), nedávno přišla o fenku belgického ovčáka (hravá kámoška našich psů, je-li psí nebe, tak fenečka Belinka tam dovádí s Nílouškem), panička Prince je Alenčina bývalá žákyně (vycházíme v pohodě - prostě Princ [sharp] "voní" jinak a ze strachu "útočí", preventivně je na vodítku, je to nádherný hafan - spousta cen) - zdraví Yura
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 03:22
- Nahlásit
Dokonce se tu objevují městští policisté a kontrolují zákaz vstupu. Nepotkali jsme je, jen jsme o nich slyšeli vyprávět.
potvrzuji
urban legend? - zdraví Yura
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 03:28
- Nahlásit
Drakopes
Ježíši, nepouštěj toho psa za pásku nebo Ti na něho taky padne strom a bude po něm! Je teda pravda, že jsem netušila, proč se vlastně uzavírají parky, ve kterých nestojí voda. Byla jsem docela překvapená tím, že tam může být tolik spodní vody, až z toho padají stromy.
Včera jsem se pobavila, protože jsme dostali pro o.s. dar. Ve výši 6,65 Kč. Doufám, že na to nebudou chtít poštou poslat potvrzení o daru )))
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 03:58
- Nahlásit
Vlčáčková
naprostý souhlas,
hafani naštěstí nepoužívají sluchátka, takže by snad stihli uskočit před padajícím stromem ("na moravsků stranu"?); porušili jsme zákaz opakovaně (nejen my)
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 04:05
- Nahlásit
jo - zdraví Yura (Ajuška spinká spánkem spravedlivých)
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 06:17
- Nahlásit
Vlčáčková - jsem netušila, proč se vlastně uzavírají parky, ve kterých nestojí voda - děkuji za vysvětlení, ještě jsem neměla čas to dohledat, ale taky jsem si říkala, že to asi bude kvůli stromům, ale spojitost se spodní vodou mě až tak nenapadla...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 06:56
- Nahlásit
MartinaBarney
Gratulace!
Pražské parky - Jezerka je u nás kompletně zavřená, v neděli jsem tam viděla několik vyvrácených stromů, takže u nás je plně chápu....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 07:57
- Nahlásit
MartinaBarney
Jé, čau inžo Veeelká gratulace a vůbec jsem nepochybovala, že to uděláš
Včera se šuchtám v zahradě (moc se toho dělat nedá ) najednou rána jak z děla a než jsem se vzpamatovala, tak druhá, menší. Tázavě jsme na sebe s Berrym kouknuli a já konstatovala, že se snad konečně postříleli ti ohňupi na Pálenici (jsem se jen tak mimochodem dozvěděla, že kavkazačka má štěňata ) V zápětí mi volá k smrti vyděšená mamka, jestli jsem taky slyšela tu ránu a co to bylo - že jí nejde elektrika. Napadlo mne, že u modlitebny, mohlo vybouchnout trafo. Když jsem po chvíli přišla domů, našla jsem vzteklého Toma, který nadával, co zase ti ko.... dělají s tou elektrikou, že mu klekl počítač (a rychtyk, už se nerozjel, zhořel zdroj tak to tu smolím na noťasu, na kterém mi to moc nejde...nejsem zvyklá ) A ke všemu jsme měli odjíždět pryč - Tom nás s mamkou, cestou na jednání, vyhodil u tety a strýce. Tak jsem se šla oblíkat a jemu jsem řekla, že to nevypadá, že to za chvilku bude opravené a ať se sebere a fofrem jde šroubovat bránu...jestli chce stihnout na to jednání vyjet na čas Nám s mamkou to bylo šumák, kdy pojedem. Pochopitelně jsme vyjeli o 10minut pozděj...ale na mne se nečekalo... Na návštěvě jsme se dozvěděly, že o rok starší bratránek než já, má rakovinu, prý tlustého střeva, ale tipla bych, že to bude odjinud - je totiž alkoholik Po návratu domů už to šlo, jen celý barák pípal a comp už se teda nerozjel. Večer šel Tom zprovoznit noťas, ale to já už chrněla
Drakopes
to znám Alenko: když potřebuju něco vyjednat s prodavačkou nebo úřednicí - pošlu tam Toma Stačí úsměv a baba by se rozkrájela (že Jirko viďte, že to tak funguje ) Já se můžu šklebit na kilometr a bába pořád jak kakabus
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 11:49
- Nahlásit
Díky Vám všem Stejně na tom je nejlepší ten pocit, že se cítím volná jako pták. Můžu pořádně doma uklidit, můžu zase chodit pravidelně s Barneym, budu mít na všechno čas konečně.
K úklidu se chystám právě dneska, pak do města na poštu. Koupila jsem si samolepku na auto ,,Berňáci v nouzi´´. Samozřejmě dneska je poslední den, kdy to můžu vyzvednout. No a pak hurá s Barneym ven. To bude krásná procházka, ovšem jestli se Barney zase nevyválí v ho...Jako to udělal o víkendu. Celá hlava zamazaná!
Zítra jedu s babičkou na návštěvu k taťkovi. Tak aspon uvidím, jak bráška povyrostl. Možná si ho pochovám, když nebude brečet teda.
worick
Tak ta bougainvillea, jak jsme se o ní tady bavily, mi pořád roste. Pořád vyhazuje nové lístečky. To jsem se bála, že uschne celá. Nezalívám ji ted vůbec, protože ji mám venku, kde furt prší. Tvoje mamka ji má taky venku nebo doma?
že o rok starší bratránek než já, má rakovinu, prý tlustého střeva Tu měla mamka, ale naštěstí se z toho dostala.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 15:04
- Nahlásit
MartinaBarney
Tu měla mamka, ale naštěstí se z toho dostala - fakt jo? Myslím, že jsi něco už vzpomínala, sim tě, není mamka na takové hnusy moc mladá? Kolik jí vlastně je? Doufám, že ne míň jak mě Máme taky příbuzného co se z toho dostal, jenže se to musí chytit včas...a komu se povede, že jo?! U nás nikomu, my zásadně k doktorovi chodíme, až to nejde řešit doma, třeba je nutno sešít prsty... O preventivních prohlídkách se radši nezmiňuju..
Tak aspon uvidím, jak bráška povyrostl. Možná si ho pochovám, když nebude brečet teda - čéče, já jak tak v zahrádce u toho pletí nemám co dělat, tak se mi honí hlavou, že to bude asi dost blbé, když si s tím bráchovým miminem nebudu hrát, nebudu za ním lítat jak hodná tetička...ale když jsem si to představila...tak si vážně neumím představit, že by mně to dítě mohlo nějak zajímat, neřkuli, že bych se mu měla nějak věnovat Ta představa, že se to bude ode mne očekávat (alespoň trochu ) mi je až nepříjemná Jsem fakt magor. Jó, kdyby měli pejska, to by byla jiná... Ráno nás vždycky už vyhlíží Dáša a okamžitě s hrozným pištěním a lítáním dokola vyleze pod bránou a zbytek obchůzky potoku dělá s náma Dneska jsem ji vzala domů, ať sežere všechny ty klukové staré kosti...snad to nevyhodím Dáša je hodná, na rozdíl od Mandyny, ani nehoní kočky
Tak ta bougainvillea, jak jsme se o ní tady bavily, mi pořád roste. Pořád vyhazuje nové lístečky. To jsem se bála, že uschne celá. Nezalívám ji ted vůbec, protože ji mám venku, kde furt prší. Tvoje mamka ji má taky venku nebo doma? - to je dobře byla by jí škoda. Mamka ji má na jihozápadním balkoně, kde do ní neprší, je tam přesah střechy. Doma ne, těmto subtropickým kytkám to doma nevyhovuje, živořily by...
Teď na nás šla celkem velká bouřka, tak jsem se uklidila ze zahrady, ale se těsně před náma rozpadla a jen tak trochu prší
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 16:42
- Nahlásit
worick
není mamka na takové hnusy moc mladá? Kolik jí vlastně je?
Mamce bude letos 47. Zrovna nedávno to počítala, kolik jí vlastně letos už bude. Ale vypadá mladší než na to, kolik jí je. Jinak rakovinu máme v rodině, právě z mamčiné strany. U mamky se na to přišlo, tuším, že je to 2 roky zpátky.
preventivních prohlídkách se radši nezmiňuju Já se taky radši nebudu zmiňovat o preventivních prohlídkách
Jsem fakt magor. Jó, kdyby měli pejska, to by byla jiná...
Plně ti rozumím. Já jsem v tomto fakt uplně stejná. Třeba od přítele ségra má 2 děti - Klára 7, Radek 4. Naposledy jsme se viděli na oslavě narozenin Radečka. Nejprve jsme byli na pouti ve Křtinách. Přítel (jako správný strýc) hned nabídl děckám, že je vezme na kolotoč a koupí jim to a to. Potom doma u přítelovy ségry, se věnoval Radkovi, sestavil mu ten velikej traktor, dělal s děckama kraviny. Já to neumím! Maximálně se Kláry zeptám, jak se má, jestli se těší do školy apod. Ale kraviny s děckama fakt neumím dělat. Nejlepší, když se začne Klárka předvádět a smát, nevím čemu. Ale chápu, je to děcko.
Za to se psem, viz. dnešní zastávka naprosti u sousedů, kde mají labradora Fredyho:,,No, ty seš tady tak sám. A potřeboval bys vyčesat. Máš se někdy zastavit na návštěvu. A podívej, já tu mám takovej dobrej pamlsek. No, ty jsi hodnej a jak si to oparně bereš. To Barney mi vždycky sežera málem celou ruku.´´ apod. Já bych si Fredyho vzala i k nám na zahradu hned, s Barneym by si pohrál. Já bych je pak oba vyčesala. Hrála si tam s něma. Ale hlídat dítě a hrát si s ním. Nejde mi to.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2013 08:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Včera nás všechny bouřky minuly a byl to jen deštík. Šla jsem k večeru s klukama k lesu a byli jsme mokří za chvilku jak myši, protože všude je i vysoká tráva a po všech cestičkách, ba stačí jen trochu kolej od čtyřkolky a už po ní valí voda. Ale jinak krása, příroda je taková ,,svěží",vlahá, nacucaná, všechno krásně roste, orchideové louky nádherně kvetou...Já byla v euforii
Když jsme šlapali nahoru lesem, respective takovou stezkou krajem lesa, pár metrů před náma vyletěla od země sojka. Když jsme přišli k tomu místu, tak jsem tam našla slepýše, poměrně velkého s uklovnutýma 10cm ocásku, který se šíleně mrskal opodál. Slepýš se plazil schovat, ale mrskal se ten konec ocásku! Krom toho, že se mi z toho dělalo šoufl od žaludku, jsem byla na tu mrchu ptačí děsně nasr... Zrovna někdy na Vánoce jsme se se sestřenkama bavily, že už jsme slepýše neviděly...no já naposled, když se začínalo stavět - 10let. A teď takový krásný exemplář a ona ho zabije. I když: víte někdo? Nemá slepýš, když je to taková poloještěrka, taky ten upadávací ocásek? Protože tam nebylo krve, neměl ty konce nějaké poškubané, jako-by čistý řez, mezi obratlema....
Šli jsme už k domovu a já pustila Worička s vodítka, za hovawardem Wildou. Akorát jsem si nebyla jistá, jestlli s nima můžu běhat vedle toho jejich plotu, protože na vedlejším pozemku je cedule: zákaz vstupu, soukromý pozemek. Snad to tam nedali kvůli nám Já vlastně nevím, jestli je to taky jejich, jen si to tak nějak myslím. A protože Worka celou trasu nebyl nějak divoký, nelítal a neškubal vodítkem, tak jsem to risknula a nechala ho po té polňačce za humny běhat ještě na volno. Lítal kousek na louky, ale vracel se. Jak cesta končí, připojuje se na cestu k lesu. Tak je tam oproti takový svah k areálu, kde se dělají v létě ty folklorní slavnosti. Je velký, kdysi i oplocený, teď už všechno rozbité, volně přístupný, hodně lidí tam z té ulice chodí s pejsky venčit...něco jako park. Worka šup to na kopeček 20m přede mnou, i jsem na něj volala, mírně, pak už pořádně...asi tam byl zajíc (takže jsem mohla volat jak chtěla ) zmiznul. Scházeli jsme s Berrym po cestě níž, aby nevyběhnul mezitím jinudy k silnici, k té míň frekventované, co vede k nám, ale silnice to je...a já pořád povykovala doufaje, že se hned vrátí. Čekala jsem pro mne nekonečných asi 5minut (nikdy mne nenapadne to stopnout ) a došoural se po té druhé cestě, kulhal trochu na přední nohu. S kyselým ksichtem a poznámkou, že je darebák jsem ho připnula a sešli jsme k potoku, kde se máchal a máchal, potápěl hlavu, protože byl šíleně uřícený...Já mu akorát brblala, že mu dobře tak. Pak se mi zdálo, že už jde normálně, Tom mi tvrdil, že na večeři kulhal. No výborné! V neděli nás zvala cvičáková vedoucí....pozvala firmu a zorganizovala coursing. Já to s ním tak chtěla zkusit, tak jsem se těšila! I když si myslím, že on na povel nepoběží, že nebude vědět, proč by měl...Nanejvýš tak jednou a než zjistí, že je to jen střapec Uvidíme..
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2013 10:26 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
28.-30.6.2013 je v Brně veletrh chovatelských potřeb Propet a výstava psů Intercanis, výstava koček,potkanů, agility, zemědělská technika... je to jen 1 x za 2 roky.
Já mám v plánu tam jet. Nebudete tam někdo?
URL
URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:02
- Nahlásit
Tak Woruška ráno nebyl skoro schopný dopajdat do pracovny, skákal jen o třech (je to pravá přední) a už jsem viděla, jak frčíme opět na veterinu Než jsem vybrala úrodu klíšťáků (jo, už se objevili zase ve velkém:smirk tak volala Gogoška, jestli jdem k potoku. I jsem jí říkala, že to ani nevypadá, ale zkusíme. Když jsem viděla jak pajdá k bráně, byla jsem odhodlaná nechat ho doma, ale to zas nadával Tom...tak jsme vyšli před bránu a jak zjistil, že se půjde k potoku, začal na ni došlapovat. Sice pajdal, ale šel. Když se zastaví nebo leží, tak pak nemůže, ale jak se rozejde, je to lepší. Evey-skorodoktorko...nevíš??
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2013 12:07
- Nahlásit
worick
Evey-skorodoktorko...nevíš?? To bude chtít nějakého úplného doktora.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2013 13:14
- Nahlásit
Evey
já vím, to je věštění z křišťálové koule, myslela jsem třeba něco jako: nejčastěji to bývá toto...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2013 13:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Nevím, jak teda dopadne ten víkend...zítra měl být výlet, v neděli ten coursing....a vypadá to, že nebude nic Pokud se do rána neuskuteční nějaké ,,Workovo zázračné uzdravení" To by nás pak museli svatořečit....nebo jeho?
Že by jsme vzali zvířectvo na výstavu potkanů? Nóó, tak to by mohlo mít úspěch Jen nevím, kdo by je všechny zaplatil...
|