| Autor |
Zpráva |
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 11:53
- Nahlásit
Tak jsem se zase tak narychlo mrkla.
My byli v neděli na návštěvě u táty v Brně, abysme se konečně podívali na našeho nového brášku. Ještě předtím jsme se ségrou jeli vybrat nějaký dáreček. Tak jsme mu vzali plyšáka, já mu koupila 2 bodíčka modrý a chrastítko. Ale vybrat něco z toho množství, to bylo něco! Když jsem poprvé uviděla Davídka, tak jsem čučela, jak je to mimino malé. Je fakt, že nikdy tak brzy po narození jsem dítě neviděla. Táta pak říkal, že vážil 2,80 kg asi. Se ségrou jsme sebrali odvahu a malého si i pochovaly. První šla na řadu ségra. Já se prvně smála jejímu trochu vyděšenému výrazu, protože se malej začal hýbat a trochu plakal, tak se bála, jestli se mu něco nestalo. Já trvala na tom, aby mi malého zabalili do zavinovačky - ono se to pak lépe drží. No a u mě se rozplakal ještě víc a to jsem zase nevěděla já, co dělat. Tak jsem ho předala zase zpátky tátovi.
[imgs][IMG=http://img59.imageshack.us/img59/717/img5926p u.jpg][/IMG] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
V úterý mě pak kamošky ze školy vytáhly na brněnský majáles. Za celý studium na VUT jsem s nima na žádné akci nebyla, tak abychom to napravili. Počasí naštěstí vyšlo, v Brně jen trochu pršelo, ale bylo teplo. Za to ve Vyškově prý byl pěkný slejvák. Tak jsem si poslechla pár písniček od Chinaski, pak jsme byli chvíli na Skylinech a kamošky pak chtěli jít na Tomáše Kluse. I když ho neposlouchám, tak jsem šla s něma, protože jsem se něchtěla mezi těma lidma ztratit a pak je tam někde hledat. A koncert Tomáše docela dobrý. Na kytaru hraje opravdu dobře, i písničky poslouchatelné. Ale já si radši dál budu držet mé oblíbené Beyonce Jinak cenově pro studenta docela draho, jako na fesťáku. Záloha na kelímek 40,-, pivo 40,-, Frisco 40,-, Cuba Libre 80,- (a to ještě takovej malej kelímek a snad jen kapka rumu v tom) a pak jsem měla ještě Staropramen Lemon a ten měli taky za 40,-. Bylo super, že to bylo na výstavišti v Brně.
Včera a dneska mám zase v plánu diplomku. Mám z toho hlavu už jak balon. Do toho ještě sehnat oponenta k mé DP. Potřebovala bych umýt okna, posekat trávu. Má se u nás dodělat ta pitomá rekonstrukce ještě - natřít pergola, plot a vymalovat 2 místnosti. A nevím, co dřív. To mám v plánu na sobotu tu grilovačku pro přítele, protože bude mít narozky. Tak jsem chtěla aby zahrada byla hotová a ono nic, protože v týdnu pršelo, tak si tam stihli ti chlapi jen donést lešeníčko a zakrýt prostor pod pergolou. Dnešek by byl ideální na práci na zahradě, jenže ten vedoucí nám nebere telefon. A tak, grilovat se tam dá i tak. Nebo bude v sobotu pršet a budu mít klid. A abych toho neměla málo, tak v neděli jedeme už na oběd k přítelové ségře, protože její syn má narozky. Slaví, myslím, že 3 roky. V neděli poslední trajdání a od pondělí se začínám učit na státnice.
Včera kluci vykoupaní, Taky se chystám Barneyho vykoupat. Kožich má pěkně zaprášenej už. A srst taky nějak extra nepouští. Odnaprosti labrador Fredy jede ve velkém. Byla jsem si ho pohlasit a hrozný, jak ta srst z něho lítala.
Jak jsem sem asi před měsícem psala o tom Barneyho ekzému nad čenichem, tak už mu to místo i zarůstá srstí. Prvně jsem mu to potírala fialkou, pak jsem mu dávala Roboran. Pak jsme měli na další kontrolu, ale protože mu to mizelo, tak jsem se na to vyprdla. Ted mu to ještě potírám tímto sprejem URL , který jsem kdysi koupila a parádně zabírá. Ale prvně si musím vždycky šplíchnout na prst a pak teprve pomazat Barneymu postižené místo. Když mu to chci pošplíchat přímo, tak přede mnou uteče, potvora.
Koukáte na hokej? S tím Švýcarskem to byla katastrofa. Tak snad se dneska zadaří líp.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 12:06
- Nahlásit
MartinaBarney
Táta pak říkal, že vážil 2,80 kg asi. To je ještě dobrý, ségřino mimino mělo 1,8 kg, to byl teprvě prťavec.
Koukáte na hokej? Díkybohu ne.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 12:07
- Nahlásit
worick
Já jsem před 2 týdny nastříkala Frontline a zatím žádné klíště. Jen jedno malinkaté - mrtvé.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 17:24 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Drakopes - Alenkooo, prosím Tě, kolik toho pangamínu za den klukům dáváš? Já je pro jistotu, abych třeba Kessku nepředávkovala... musím říct, že jsem dala frontline (ten u nás zabírá) a Kess i Mikša dostávají pangamín a Kesska měla zatím jen jedno klíště... ale Mikša teda po frontline a pangamínu stejně každý den tak tři-čtyři klíšťata má... vždycky někde na hlavě nebo krku... ještě nikdy ho neměl níž...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 19:27
- Nahlásit
MartinaBarney - na Majáles bych šla jedině kvůli Inému Kafé, které tam mělo hrát... Ale jelikož na hromadné akce moc nejsem a jaksi mi to nevychází časově, nebyla jsem, ačkoliv mi studenti říkali, ať přijdu, že dělají u vstupu a protáhnou mě "zadara" - je to vtipný, protože na zaplacení lístku ještě mám, na druhou stranu je to od nich fakt milé, že tak myslí na svou paní učitelku...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 19:38
- Nahlásit
Kessie
kolik toho pangamínu za den klukům dáváš?
celoročně a trvale dvě tablety zeleného pangamínu po večeři
zatím o žádném klíštěti nevíme
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2013 20:34
- Nahlásit
Evey
ségřino mimino mělo 1,8 kg
Tak to musel být teda drobeček. Ale asi lepší porodit drobka než nějakého obříka. Myslím na mou sestřenku, který prý měla téměř 5 kg - největší dítě v porodnici. Ale ona šla vlastně císařem.
Kessie
že dělají u vstupu a protáhnou mě "zadara" Tak to byla dobrá nabídka. Já dala za lístek 400,- v předprodeji. Ale raději bych je využila jinak. Majáles jako takový mě nějak extra nelákal, ale šla jsem tam spíš kvůli kamoškám ze školy, když jsme za celý dva roky studia nikde nebyly.
Co se týče klíšťat, tak jsem Barneymu zatím nenašla ani jedno. Což se divím, protože až teprve dneska dostal na krk Scalibor.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 07:59
- Nahlásit
MartinaBarney
Na hokej se právě že koukáme...baď bychom se radši nkoukali, byli by jsme míň nasratí...to je katastrofa
Včera jsem makala jak šroubek do toho hokeje, prvních pět minut jsem ještě byla ve sprše. No a po hokeji nanovo Tom říkal:,,kurňa, po zimě jsme vydrželi dělat sotva 3h, teďka pracujem 10h...!"
Táta pak říkal, že vážil 2,80 kg - já měla 2,50 a brácha 2,70 My byli prcci už od narození Ale Tomův brácha měl 2,40 a teď má 190cm/120kg...tak tím to nebude
Kessie
Drakopes
Evey
Kruci, musím se konečně dostat k nějakému tomu antiklíště spotu, jinak nás ta klíšťata sežerou Já tahám fakt 5 klíšťat (přisátých) co dvě hodiny
celoročně a trvale dvě tablety zeleného pangamínu po večeři
zatím o žádném klíštěti nevíme - esli to Alenko nebude tím, že uprostřed Prahy, by klíště pohledal?! Já vloni dávala, ale nepomáhalo to
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 10:04
- Nahlásit
worick
Na hokej se právě že koukáme.
Ale včera docela napínavý, jak byli ty nájezdy.
V Praze prý už prší celou noc. Ted jsem se ptala ségry. Tady ve Vyškově polojasno a svítí slunko. Pořád se držím naděje, že se to třeba vyprší nad Prahou někde, i když pohled na radar tomu moc nenasvědčuje.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 11:39
- Nahlásit
MartinaBarney
Ale včera docela napínavý, jak byli ty nájezdy - no, to jo Brácha s Tomem v polovině nájezdů s frkáním odešli hrát tenis neb by je prý muselo jeb...
V Praze prý už prší celou noc - já se na radar ani nekouknula...až teď teda...a fakt
Drakopes
to tam Ájo máte pěkně ,,zavaleno" Tady zatím pálí slunko, akorát fučí jak kráva, tak to celkem ochlazuje.
Pořád se držím naděje, že se to třeba vyprší nad Prahou někde - v to taky doufám, chci zítra na výlet!!! Jdu makat...Kdyby jste viděli ten bordel, co máme doma.... Týden jsme neuklízeli (prostě není čas, jen kuchyni a setřít podlahu) všude se válí prach...no hnus fialovej To pršení by se mi hodilo tak na dnes, abych měla konečně čas pořádně uklidit
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 12:04 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
worick
Tady zatím pálí slunko, akorát fučí jak kráva, tak to celkem ochlazuje. Hlásím 21 st. ve stínu, modrá obloha (tedy zatím ...)
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 17:23
- Nahlásit
V Liberci prší už od rána. V 6:55 začalo
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 20:59
- Nahlásit
Klíšťata tu asi budou, protože ostatní hlásí nálezy .. ale možná je všechny vysbírají malí psi
Odjížděla jsem ráno v sedm z Prahy - lilo.
V Hradci svítilo sluníčko, příjemně, rozpršelo se kolem čtvrté.
Jsem zpátky doma - prší.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 21:10
- Nahlásit
Drakopes
Alenko, nejsi v tom sama, tady také stále prší...mám pocit, že bez přestávky
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2013 07:14 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
U nás byl tenhle týden takový rozházený (příští nebude o moc lepší )
V úterý jsem brala Erwina s sebou do školy. Moji deváťáci se fotili na ročenku a u toho přece jejich Danaj nemůže chybět. Normálně ráno, když odcházím do školy, tak mě nevyprovází ani psí chlup. Jirka spí, Alfréd většinou zalezlý v ložnici u něj. Tentokrát ale změna, takže Alfíno kňučel tak dlouho a tak vytrvale, že Jirku vzbudil a vytáhnul z postele. Místo, aby byl rád, že se zbavil malého otrapy.
Erwínek byl jako vždy ve škole naprosto spokojený. Ze začátku byl problém při focení ho udržet chvíli v klidu, natož naaranžovat do vhodné polohy O přestávkách byl zavalen dětmi z celé školy, hlavně prckové běhali do našeho patra. Výškově z očí do očí, ale mohli se umazlit. Pak jsme se fotili před školou a vykouklo sluníčko, tak jsme ještě šli na hřiště. A tam se Erwinkovi splnil velký sen . konečně mu někdo dovolil zahrát si fotbal. Vidět ho fotbaloví treneři, tak se o něj porvou Jeho práce s míčem je zcela úžasná, vedení míče fascinující, úniky a kličky dechberoucí
Byl se mnou ve škole do půl jedné, pak jsem šla pro maso a oni měli po dvou měsících telecí. Dostala dvě krásné kosti a dostali je už zase oba dva spolu. Kdyby si Erwin psal deník, tenhle den by dostal velmi vysoké ohodnocení.
Druhý den (středa) jsem ráno odcházela - já vím, že bylo volno, ale hráli jsme turnaj - a dobrých deset minut jsem bojovala u dveří s Erwinem, abych odešla bez něj. Než jsem došla před barák, stál na štokrleti u okna a kňučel, že byl slyšet i přes zavřené okno. Kdybych se ohlédla ještě jednou, tak se pro něj vrátím
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2013 07:50
- Nahlásit
Ježíšmarjá, už dvakrát se mi smazal sáhodlouhý příspěvek, včera poprvé..dokonce i s fotkama Se omluvuju ale už to teďka nebudu sepisovat znova...snad pozděj...teď jsem pekelně nasratá
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2013 08:23 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Drakopes - no vidíš, Alenko, jakého máš doma šikovného sportovce!!! Já jsem právě dávala původně čtyři ráno a čtyři večer... zhruba týden, pak už jen čtyři večer... takže budu dávat Kessce dvě a Mikšovi jednu tabletu...
worick - to se mi právě taky stává, kvůli heslu...
Včera jsem byla ve Zlíně... úmorné teploty... odjížděla jsem ze Zlína o půl šesté a teplota ukazovala 28 stupňů... u našich jsem se zdržela do půl osmé, teplota moc neklesla... bylo 25, ale bylo vidět, jak je celá jihozápadní strana horizontu zatažená a bouří... (napřed jsem myslela, že ohňostroj...) tak jsem se vydala k domovu. Když jsem zajela po D1 kousek za Kroměříž, začalo hrozně fučet a teplota klesla na 12 stupňů... vichr jako blázen... u nás na jihu zase ani kapka... pršelo až teď v noci... Honzík měl včera krátký den, tak byli s Kesskou ve vedlejší vesnici u rybníku a druhou stranou se vraceli, prý pěkná procházka, nikde nikdo... Kesska zatím nic... pořád čekám, kdy začne hárat, protože s tím přijde snad i ztráta zimních chlupů...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2013 08:26
- Nahlásit
Drakopes
Kdybych se ohlédla ještě jednou, tak se pro něj vrátím
Jsi krutá. Já bych se otočil a vrátil.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2013 08:50
- Nahlásit
Zase ti myslivci ...
Máme s nimi nadstandardní vztahy. Jako důkaz jsme od nich dostali srnčí paroží, aby měly holky pořádnou loveckou chatu.
Je to docela luxusní chata.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2013 12:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
to se mi právě taky stává, kvůli heslu... - to mě občas taky, proto už si to předtím preventivně kopíruju. Ale teďka jsem si tam nahazovala fotky (to zase radši prvně odešlu a dám znova ,,upravit" - leč jsem to o půlnoci neudělala...:smirk a vypadlo mi spojení a s tím všechno v pr...
Teď se chystáme na výlet...na Buchlov zase - je tam hodně tras, tam se vždycky něco vybere Nechcem jezdit moc daleko, protože od rána přeprchá, tak ať nějedem zbytečně - spustí a pofrčíme domů Takže fotky Wistárku jsem nevěděla jak nejlíp vyfotit, aby byla pěkně vidět Škoda, že nemůžeš cítit tu vůni
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 00:10
- Nahlásit
Strejda
Ty žiješ?
Myslel jsem,že jsi už emigroval za zlosynem.
Hele na té druhé fotce to uprostřed jsou jističe?
Přece jim tam nedáš sirky a svíčku,že jo?To dá rozum.Večer při čtení Bílého Tesáka by si kazily oči.
Zítra nás čekájí s Barunkou zkoušky na Béháčka.Bojím se jenom toho,že až se k ní otočím při povelu lehni zády a odejdu cca 30 kroků a bude muset ležet cca 10 min.tak to asi nevydrží a sedne si.
Ale nic horšího,než že to neuděláme se naštěstí nestane.
Jo a v týdnu jsme obdrželi schválený certifikát jména chovatelské stanice.Uvidíme,jestli ho vůbec využijeme.(letos už ne)
Včera měla Barunka oslavu.Tři roky.(nedávno jsme řešili,zda ji vůbec koupit)
Taška šunky,sýrů atd.to spravila.
Drakopes
Nějaké fotky by nebyly?
Jdu spát.Mám lehkou virózu.Tchán dnes slavil 71.r.Včera Bára....
Dal jsem si s vypětím sil 3.pivka.
Brou.
Držte nám palce.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 07:36
- Nahlásit
Tá ta
Ty žiješ?
Jo, jo.
Hele na té druhé fotce to uprostřed jsou jističe?
Ale kdepak. To je ta kulturní památka. Jističe tam nejsou potřeba, protože v boudě je jen bezpečné napětí. Proudový chránič samozřejmě mají.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 09:16 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Tá ta - tak opožděně přejeme Barunce všeeeecičko nejlepší a hlavně zdravíčko! A dneska držíme pěsti i tlapky! a jak se tedy jmenuje Vaše chovatelská stanice? Třeba ten certifikát ještě využijete a když ne, tak se nic neděje... Já mám právě pocit, že teď je všude berňáčků víc a víc.
worick - krásná wistárie... a vůbec nevadí, že je bílá... je nádherná, nechápu, co se na ní mamce nelíbí!!!
Dovezla jsem si od našich nějakou přísadu kedlubnů a pár kytek a tím jak vytrvale už od pátku prší, to nemůžu zasadit... ach jo... a nepřestává a nepřestává...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 10:34
- Nahlásit
Kessie
U nás leje od včera a krom toho, že jsme na výletě zmokli jak myši, mi to vůbec dneska nevadí....konečně dojde i na ten úklid!
Já mám právě pocit, že teď je všude berňáčků víc a víc - u nás mají jedni (už jsem kdysi psala) starého šmatlavého berňáka Alfa a mladou Ivanu, kterou si vyloženě pořizovali na chov. Jestli je papírová netuším, mluvili něco o výstavách, učili ji běhat v kruhu, ale minulý týden byli u Gogošů na námluvách. Gogo chodí teda vyloženě špatně (něco tam bude s nohama) a uchovněný není. Taky mluvili o uchovnění, ale pak se byli radit s chovatelkou a nějak z toho sešlo...nechtěla jsem se vyptávat proč...možná ty nohy?? Naštěstí se Ivana obskočit nedala i když naštěstí.... oni to jistě budou zkoušet dál a třeba s jiným psem, ale množit bezpapíráky Já jsem Marti říkala, že se mi to nelíbí
Dovezla jsem si od našich nějakou přísadu kedlubnů - tu mi tchýně taky donesla už dřív, ve středu ještě brokolici, tak to už mám všechno vysazené
Wistárku u baráku máme tu Macrobotrys - měla by mít květy víc jak 80cm dlouhé - zatím má jeden ale je delší než u těch ostatních, tak snad to bude....oni ji totiž kluci malou ukousnuli (respective Woruška ) tak jsem se bála, aby nepučela jen plánka Jelikož ta kvete nejspíš za 7 let a tahle vyhodila první květ, tak to bude dobrý Nevím, jestli ho na fotce vůbec uvidíš nahoře, skoro na tom křížení trámů
Na zadní pergole jsem zasadila jiný kultivar - Issai - ta je víc do modra s bílou a má kratší hustější květy
Ještě mám u kuchyňského okna(aby vyšplhala na balkon v ložnici) fialovou plnokvětou, ale to je zatím malý ,,ocásek" - zasazený loňský rok a to sucho ji málem zabilo vůbec nerostla, jen živořila, tak snad se letos zdrchá
Letos jsem ze zahrady nadšená (sice třeba ronďáky teda živoří ale to je dlouhodobý problém úpalu tady ) ale jinak: poprvé mi i vykvetl plamének montana Rubens - který není tak krásný jak šlechtěné velkokvěté kultivary, ale zato nádherně voní a je bezproblémový, netrpí na choroby plamenků a snese i větší úpal
A ještě: poprvé po cca 9letech nám konečně nezmrznuli květy a trochu nám vykvete paulownia Pomalu se začínají otevírat květy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 11:02
- Nahlásit
to neuvěříte, jak dlouhý příspěvek (pro každého něco ) jsem teďka měla sesmolený a se mi vymazal Jo, kráva nekopírovala jsem, neb už jsem byla přihlášená, tak mi necvaknulo, že jestli vypadne spojení, tak jsem zase v pr... A jsem Bože!!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 15:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Je to docela luxusní chata - to je interhotel takový nemám ani barák
Ani se nebudu radši ptát kde jsi čórnul tu ceduli
Odbočka: Tom mi včera na výletě vykládal, jak mu vyprávěl truhlář, co nám dělal molo, že onehdá dělali zakázku na cyklostezku do Kunovic - posezení z velkých dubových špalků. Ještě to po usazení na místo natírali, zahradníci kolem něco vysazovali, tak to ženské mulčovaly kůrou. Dodělali, odjeli a doma pošle zadavateli SMS, že mají hotovo a jak to bude s platbou? Chlap mu vzápětí odepsal, ať z něho nedělá vola, že jel před 10minutama kolem a nic tam není! Tak skočili do auta a jeli těch 25km zpátky, sejít se všichni na místě. A tam opravdu nic. Paní od zahradníků jim vyprávěla, že jen co odjeli, přijelo kladačské auto (lesácké - s ,,rukou" ) a naházelo špalky na lyžiny. Paní bylo divné, proč to hned zase odvážejí, tak se šla chlapa zeptat a ten jí řekl, že jí po tom nic není a odfrčel. Bohužel je nenapadlo, zapsat si SPZku Někteří naši ,,spoluobčané" jsou opravdu... Na ty by zabralo, snad jedině uťat ty paprče...
Tá ta
Ty žiješ? - no vy dva si nemáte co vyčítat I když dneska máš za příspěvek velkou 1 Taktéž Strejda - ten za fotky
Přejeme Barunce hlavně hodně zdraví a všechno to ostatní už nějak dopadne Když se nazadaří dnes, můžete to zase někdy zopáknout ne? Určitě vám případné úspěchy zvýší šanci na prodej budoucích štěňátek
Drakopes
Alenko, byli jste i fandit na maratonu? Když máte teďka takového sportovce Říkala jsi teda, že to vypadá na fotbalistu, ale třeba by ho chytnul i běh...a nebo si mohl chytit nějakého maratónce
Koukali jsme a máte tam hezky - úplně se to obrátilo: u vás lilo v pátek a u nás krásně a dneska lejavec od včera. Dneska už napršelo třicet milimetrů - dobrý A vidím, že mrak už je u konce, tak se vyčasí a bude to zase fajn. Ovšem nechci ani vidět, jak povalí ty plevele to poroste rychlej ne že, než to skopu, ale než to vůbec obejdu a prohlédnu
Evey
má už mamka něco vysazené ve ,,skleníku"? Saláty, ředkvičky...?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 16:23
- Nahlásit
byli jste i fandit na maratonu
Radko, ani nevím, že nějaký byl. Tuhle jsem koukala do diáře a stočila jsem pohled doprava a tam prázdno!! - červenec na dohled
Včera jsme byli v lesoparku - blíží se finále Technoplanety, tak pánové chtěli obhlédnout terén. Neprozřetelně jsem kdysi řekla, že samozřejmě půjdu s nimi.
Podcenila jsem délku jejich kroku a počasí. Měla jsem s sebou Erwínka - poprvé s náhubkem v hromadné městské dopravě. Oběma packama se ho pokoušel sundat. Schody v metru se mu nelíbily, ale zvládl je. Venku se choval jako dokonalý ovčák - pořád dohlížel, abychom se někde necourali, drželi se pohromadě. A to jsme byli jen tři. Vezmu ho na to finále - tam bude nějakých 200 lidí )
Pořád Erwina kontrolujeme, prohrabáváme, ale vypadá, že ani z lesoparku si žádného klíšťáka nepřinesl.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 17:41 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
no doufám, že ten hokej sleduješ?! Očividně nám někdo vyměnil hokejisty a jestli to dneska prohrajou, bude to škoda
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 20:26 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
tak si v klidu projíždím zprávy a najednou narazím na nehodu vašich?? fotbalistů! Je to opravdu od vás?! Asi...určitě...je znáš..viď?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 06:19
- Nahlásit
worick
narazím na nehodu vašich?? fotbalistů!
Dozvěděl jsem se o to až od Tebe. To je tím, že pršelo a sousedka - zpravodajka nevycházela ze svého news roomu. Možná někoho znám, ale se sportovci se moc nepotkávám.
|