Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 12:47
- Nahlásit

worick
doufám, že tě ,,netrefilo"? No málem jo. Pozvala jsem mamku na kafe, tak jsme se koukaly na hokej spolu. Pořád jsem neztrácela naději. Dokonce v té poslední třetině - takové šance! Škoda té prohry.

Evey
A jak to funguje? To se tam jako dostane jen ten kdo má klíče? Co pak třeba záchranka apod?
To netuším. Přítel říkal, že to funguje na kartu. Ale napadá mě i, co třeba když k někomu jede návštěva. To pak budu muset vylézt z baráku, jít na začátek ulice a otevřít jim?! A stejně, každý barák tu má zabezpečovací systém, některý domy tu mají kamery. A další věc, ta závora není zase taková výhra, protože za barákem máme pole a na cestu je to kousíček. Pochybuju, že zloději budou jezdit přímo po ulici.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 07:27
- Nahlásit

leje ...

tak jsem napsala stručně a systému to připadá málo, čtyři písmenka a tři tešky jsou prej prázdné pole. Tak ještě připíšu, že Alfréd, dědek jeden, je na zabití. Dokonalá ukázka včera večer - park plný psů, a to převážně velkých. Pobíhalo jich tam 10-12, možná víc. Žádné konflikty, povídali si i dvounožci, akorát Alfréd začal po chvíli poštěkávat, že on chce dozadu k plotu a ne tady postávat. Došli jsme k plotu, vrátili se, minuli ten shluk, rozloučili se, dojdeme na kraj parku a Alfréd se otočil a šel zpátky ...
Nebudu to tady rozepisovat, jak si lehnul pár metrů ode mě a než jsem k němu došla, vyskočil, uskočil ... Ještě před rokem jsem ho tam nechala a šla domů ...
Park se zvolna vyprazdňoval, já do toho řešila po telefonu problémy s mými deváťáky, lidi se loučili s chápavým úsměvem ...PAk naštěstí přišla Monika se Sárou - slečna se starou vlčandou. Ještě má mladičkého pošuka LAru, ale tu sebou neměla. Došla k ležícímu Alfrédovi, zalichotila mu, přidržela a bylo. On pak už rezignuje, když je uloven ... Doma jsem s ním nemluvila, ani obojek mu nesundala (v noci mě to rušilo, jak sebou mlátil v ložnici o parkety)

worick
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 08:02
- Nahlásit

Drakopes
...
čím starší, tím paličatější a vyčůranější?! To mi ani neříkej, já už mám jedno zlobidlo Woričkové a v Berrynkovi chci mít pořád toho skvělého, poslušného pejska

Tady prší - tak nějak skoro vůbec, ale je plánováno...takže výlet dneska ani neplánujem jelikož nechcem zase zmoknout jako posledně Pojedem zítra, pokud nedorazí návštěva

Drakopes
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 11:30 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

čím starší, tím paličatější
a aby toho nebylo málo, má mezi prsty zadní nohy nějaký výrůstek, no jak půlka malíčku ... nevím, kdy a kde k tomu přišel, dneska si to olizoval a koukal mu na to i Erwin, tak jsem na to přišla i já. Na veterině mají od devíti. V devět jsem měla sraz s dětmi a vedla je přes kopec na turnaj v Othellu. Naštěstí hned vedle je knihovna, tak jsem to vzala při jedné cestě. Dorazila jsem domů a vzala Alfína na veterinu. Erwinovi jsem se pokoušela zacpat tlamu jablkem, ale stejně po našem odchodu tak protestoval, že Jirku vzbudil.
Pan doktor říkal, že to je na štopce, že to půjde dobře pryč, jenže byl tam sám - chyběly nám jedny ruce. Tak v pondělí v půl jedenácté.
Dala jsem mu pro jistotu ponožku ...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 17:50
- Nahlásit

Dala jsem mu pro jistotu ponožku ...

Panu doktorovi, Alí? Jako Harry Potter tomu skřítkovi? zdraví Yura

worick
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 22:05
- Nahlásit

Drakopes
Panu doktorovi, Alí? Jako Harry Potter tomu skřítkovi? zdraví Yura - jste dobří, vy dva
My jsme s klukama byli k večeru na prochajdě, vraceli jsme se po 20h a našli jsme u nás kámošku s žížalama(JRT Keysii a kříženec Lucky) - přinesla mi kapsičky pro kočky (už je s chutí žere i Leon ) a Tom je honem pustil do zahrady, protože je hnala choďanda jedněch sousedů (bydlí blízko mamky, ale mají jí zavřenou na dvorku u baráku, takže se se psy do kontaktu nedostává, ale teď s ní šli na volno na prochajdu kolem našeho právě a vystartila na Keysii) Kejsula prý i zapoměla, že se Toma bojí a vlítla k nám...jelikož velké feňule se bála víc no a vzápětí jsme přišli my to bylo radosti a vítání

a aby toho nebylo málo, má mezi prsty zadní nohy nějaký výrůstek, no jak půlka malíčku..Pan doktor říkal, že to je na štopce, že to půjde dobře pryč - chtěla jsem napsat, že jak měl Gogo přesně taky mezi prsty z ničeho nic hnusný výrůstek - tak jim vet poradil, zkusit to,,vypálit"silným hypermanganem...a fakt dobrý - zmizlo mu to (seschlo jakoby) ale na šťopce - to máte asi trochu něco jiného Berry má zevnitř na zadním stehně, taky takový ,,divný" podkožní ,,uzlík" roste, ale ne nijak moc divoce, tak jakoby ven z kůže (ne do nohy, je tam volně, jen na kůži) tak to pořád jen sleduju, nechci do toho nijak zasahovat, dokud to nevypadá nějak dramaticky. Woriček má zasena lokti - něco jako bradavici Taky mu pomalu roste, zkusím to s tím hypermanganem (teda já už to mazala, ale jen tak ,,vlažně musím to nějak zlikvidovat )

worick
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2013 07:49
- Nahlásit

Jééé, co je zse s váma? Sem tuším už nějaký asteroid dopad.... Takže jen já info: Na výletě jsme byli včera, mamka zahlásila, že by potřebovala zavést přebytky vajíček do Skalice, tak máme naplánovat výlet někde tam. Klasika - Zlatnícka dolina. Cestou jsme vyhodili vajíčka sestřence a ona, že tedy půjde s náma, i když dva dny tahala ve vinohradu sekačku. Chuděra Nakonec to bylo 13km, měli jsme toho dost všichni Bylo i horko, naštěstí v lese a sem tam voda. Jelikož jsme jeli až v 15h, domů jsme dorazili přesně ve 20h. Ve 23h mně probudila bouřka, ale nebylo to nic hrozného, zase nás to jen líznulo. Pouštěla jsem Gucci domů a vecpali se i kluci, tak jsem jim alespoň vytahala klíšťáky než šli s Tomem večeřet

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2013 09:19
- Nahlásit

Tak jak včera u vás? Taky u vás bouřilo? Já pro jistotu schovala i všechna kvítka, co jsem měla na zahradě. Docela dost se blýskalo a vypadalo to na pořádnou bouřku. Nakonec pršelo, pár hromů, blesků a konec.

Dneska očekávám příjezd stavbařů. KONEČNĚ by se měly hnout práce a dokončit se. Zatím, nebo spíše ještě! tady nejsou mají dneska vymalovat ložnici a chodbu a na zahradě natřít pergolu, plot a obložit obkladama bazén. A ještě teda vyčistit u hlavních dveří před domem tu dlažbu, kterou tam zašpinili. To už to čistili jednou! Opravdu z té firmy máme radost s přítelem!

Včera jsem koupila Bárníkovi novou hračku - takovou žlutou činku z tvrdší gumy. Tak jsem mu ji dala. Já měla radost, že on má radost. Barney přede mnou utíkal prvně. Pak mě teda nechal, abych si ho pohladila a pak na mě zavrčel! Já tady tohle fakt nesnáším, když si ke mě Barney dovolí. Tak jsem ho pak na pamlsky odvolala od té hračky (on by potvora jen tak nešel totiž), hračku jsem si vzala k sobě. Pak jsem mu ji nabídla a u toho mu povídala, že ta hračka není jenom jeho, ale i moje a že když mu ji vezmu, tak mu ji pak i vrátím. Barney s hračkou odběhl a když jsem k němu zase přišla a na hračku chtěla sáhnout, tak žádné projevy vrčení. Klidně mu ji ted můžu vzít. To teta mi právě říkala, že taky chtěla vzít jejímu psovi hračku a ten se po ní ohnal tak, že zubem procvaknutou dirku v ruce. Toto bych já u svýho psa vůbec nestrpěla právě. Naštěstí si tohle Barney nikdy (a zatím) ke mě nedovolil. Ani jsem nepřemýšlela o tom, jak bych jednala v takové situaci. Ale rozhodně bych to asi nenechala bez řešení. Přece hračku by měl pes pánovi dát, kdykoliv se pánovi zamane.

Evey
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2013 12:16
- Nahlásit

worick
Jééé, co je zse s váma? Práce, práce, samá práce. Málo času na zábavu.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2013 15:37 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Tak Alfíček má na dva dny zavázaná tlapku, pak kontrolovat.
byli jsme objednaní na půl jedenáctou, tak jsem o velké přestávce klusla domů Alfína vyzvednout. Jirka je totálně zachrchlaný, takže jsem to po něm ani nechtěla. Alfréd naštěstí okamžitě s obojkem vystartoval ze dveří a já bojovala s Erwinem, aby zůstal doma. NAsypala jsem mu do misky hrst skořicových čtvrečků, ale i tak by u dveří první. Štěkal, kňučel a vyl, takže Jirka i přes zavřené dveře a šputny v uších měl po spaní. Erwin zase pak stál v arkýři a zíral za námi. No a na kamnech v arkýři (vypnutých a studených) zůstala ležet detektivka od Dicka Francixe - z knihovny. Nevím, jak ji budu shánět, ale Erwin má štěstí, že to řešil páníček ...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2013 22:23 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

Hlásím návrat.
Byli jsme ve Františkových + Mariánských lázních,v Chebu na hradě a centru,na Lokti a ještě v Bečově na Relikviáři sv.Maura.(průvodkyně tam je asi nepřiznané dvojče Radky)
Bylo to super.Doporučuji.

a pak na mě zavrčel! Hned bych mu ji pleskmul.Stačilo by aby to plesklo a leknul se.

má na dva dny zavázaná tlapku ????

worick
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 08:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Tak Alfíček má na dva dny zavázaná tlapku, pak kontrolovat - snad se to obejde bez komplikací...a marodovi přejeme, ať hned zase běhá
zůstala ležet detektivka od Dicka Francixe - z knihovny. Nevím, jak ji budu shánět, ale Erwin má štěstí, že to řešil páníček ... - teda Erwí! Ty doufám klečíš na hrachu!
Tá ta
Hlásím návrat. - předpokládám, že jste byli nakonec bez Barči? A Míša byl?
průvodkyně tam je asi nepřiznané dvojče Radky - četla jsem to Tomovi s otazníkem nad hlavou....a on se mi smál, že ty jsi nejspíš myslel: tak ukecaná

MartinaBarney
Pak mě teda nechal, abych si ho pohladila a pak na mě zavrčel! - otázkou je, jestli nevrčel tak, aby tě vyprovokoval, ke hře, aby jsi ho s tou činkou zase honila. To totiž dělá i Woriček: chodí s kostí v hubě a vrčí a vrčí a čeká, kdo se přidá, koho vyprovokuje, aby mu ji ,,jakože" bral. Tam ho samozřejmě plesknout nesmíš. Pokud na tebe ale podrážděně vyjede, když mu chceš cokoliv vzít: kost, hračku....okamžitě bych po něm vystartovala, dostal by facana a dotyčnou věc mu za trest vzít. Je jen na tobě, kdy se mu ji rozhodneš ,,milostivě" vrátit
Minule jsem dala Berrynkovi velkou morkovou kost, která měla ale s jedné strany i kloub. On začal hlodat hned ten kloub, Tak jsem mu šla vysvětlit, že ta druhá strana je lepší. Taky nejdu a nechmátnu mu hned kost od huby, ale mluvím na něj:,,Berunko ukaž, podívej, tady z téhle strany máš tu kostičku lepšejší..kousej to odsud"...a zase mu ji vrátím. A nebo, když k nám jde mamka s Mandy a je tam nová kost, tak mu ji vemu s tím, že mu říkám, že je to, aby mu to Mandy nesežrala a pak mu ji zase vrátím. Ví, že to tak je
Dneska očekávám příjezd stavbařů - tak co ti ,,úderníci" alespoň se dostavili?

Evey
Sim tě, pověřuju tě sondováním, kdy a kde rostou u vás borůvky Plánuju ten výlet k vám, tímto směrem Protože nepřivézt si z hor borůvky - to by mne štvalo Takové borůvkové knedlíky a koláč.... mňam, mňam, mňam

Tento, nejpozděj příští týden, musíme s osazenstvem na veterinu - na přeočkování Už slyším, jak Leon zase celou cestu v přepravce řve

Aha, jsem si vzpomněla: když jsme v neděli večer chtěli odjet z výletu, tak kousek od auta, bylo takové to dřevěné posezení (jako dělají i Lesy ČR) a seděli tam tři kluci cca ve věku Míši. Worka, když zjistil, že se bude nasedat do auta, se tam nenápadně odplížil a zalezl jim až za záda s ksichtem:,,ne, já autem nejedu, já zůstanu tady s klukama" Většinou sebou pleskne u auta na záda Doma v garáži před odjezdem pravidelně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 08:13
- Nahlásit

worick
co na to kluci rikali?

worick
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:23
- Nahlásit

cernej caj
kluci byli v pohodě, protože ho hladili a nevím, jestli mu i něco nešoupnuli...každopádně tam musel Tom jít a odtáhnout ho za obojek, protože na ukecávání se právě schoval za ně

Evey
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:26
- Nahlásit

worick
Sim tě, pověřuju tě sondováním, kdy a kde rostou u vás borůvky A křišťálovou kouli zasíláš balíkem? Ne vážně. Zkusím se poptat, ale obávám se, že je ještě pro nějaký výhled úrody moc brzy. Tam kde byly loni, letos být vůbec nemusí... A i s tím načasováním to bude oříšek. Jak moc předem to potřebujete vědět? Profesionální zahraniční drancovači sběrači to tu plení, div ne ještě zelené, je jim jedno, že to není dozrálé, sladké. Dávají to do výkupu jako barvivo.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:37
- Nahlásit

worick
otázkou je, jestli nevrčel tak, aby tě vyprovokoval, ke hře
Nene, to nebyl tento druh vrčení. To bylo jasný výstražný, jako když má třeba kost a bojí se, že mu ji vezmu. Ale taky k němu nejdu a nesáhám hned po kosti nebo té nové hračce. Jdu k němu a mluvím na něj, jestli se můžu podívat na tu novou hračku nebo co to má za kostičku. Tedka šlo jen o to, že dostal novou hračku. Tedka už mu ji můžu vzít klidně i z fleku (už pro něj asi není nová). Nebo zjistil, že mu ji zase vrátím.

tak co ti ,,úderníci" alespoň se dostavili? Ani náhodou! Přítel volal tomu vedoucímu, se kterým všechno domlouváme. Ale v poslední době příteli nebere telefon nebo to dokonce típne. Tak to bylo i včera!!! Přitom minulý týden říkal, že má ještě chlapi v Praze na stavbě, ale že toto pondělí dorazí k nám. My jak pitomci jsme ještě v neděli večer vystěhovávali ložnici, aby tam mohli vymalovat. A dneska zase prší, tak kdyby dojeli, tak tu pergolu stejně nenatřou. Ale oni nedojeli ani dneska. Ted mi přítel psal, že panu P. (vedoucímu) 2x volal dneska a telefon byl 2x obsazen. Jestli se dneska neuráčí ten telefon vzít, tak píšu mail tomu řediteli firmy.
Nejvíc mě štve představa, že za včerejšek mohli mít už půl práce hotovo.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 16:03
- Nahlásit

Evey
Profesionální zahraniční drancovači sběrači to tu plení - jo takhle?! Hmm, tak to bude možná lepší, se na borůvky vydat někam, kam mají tihle daleko (třeba na Vysočinu) a jindy a k vám to naplánovat nezávisle. Projednám to Kdy hárá Elza?

worick
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 16:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Dneska jsme se s mamkou vypravily vysadit dědouškům hrob, dosypat pěknou zeminu...Jen jsme se tam se vším vybalily, začalo se valit černo a hřmět. Makaly jsme jak divé, poslední úpravy jsme už dělaly s kapkama deště. Letíme k autu, balíme tam nářadí a mamka:,,jéé, tuhle zeminu jsem chtěla ještě dosypat na taťkův hrob" a letí s pytlíkem na ,,nový hřbitov" naproti. Takže co jsme utekly ze starého, stejně jsme zmoknuly na novém Naštěstí nás to zase jen líznulo a víc začalo pršet, jak jsem dorazila domů. Ale taky jen chvilku a už svítí sluníčko a teplota vyskočila o 10st. Z 13st na 23.

worick
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 07:23 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Ježíš...tak zase já
Mamka si u mě v autě zapoměla acylpyrin, tak si odpoledne s Mandy přišla pro něj. A pustila se hned se mnou do pletí skalky. Dneska si má přijít oopat a vyjednotit řepu, co jí tu vysadili tcháni. Tchýně to dělala včera, zároveň tím, jak my skalku. Toma jsem vyhnala s klukama, aby jsme to dodělaly. Na večer (ten už byl - skončily jsme 19.30 ) jsme měli nachystané, že si opečem špekáčky. Mamku začala z toho předklonu a dřepu pekelně pálit žáha...a navíc chtěla metelit domů na Ordinaci Takže ta utekla domů a já, než přišel Tom s klukama, jsem nachystala za domkem to opékání(potřebovali jsme spálit ostříháné růže ) Setkalo se to s úspěchem, hlavně kluci byli nadšení nakonec dostali každý dva Domů jsme přišli skoro za tmy, ještě jsem z nich v pracovně obírala klíšťata, protože jsem viděla (hlavně na Workovi ) jak to po nich leze ve velkém Bylo jich cca 60! z toho asi 10 už zapitých Nechci vidět, co vytahám dnes (co jsem včera nenašla ) To jsem si vzpoměla na Drakopesovou jak psala, že i ona v Praze, onehdá sundávala ze psa klíště Kdybych chodila do práce, tak si na to ,,obírání", snad budu muset vzít dovolenou!
Ráno čekáme na kontrolu kominíka. Doufám, že budeme úspěšnější než MartinaBarney

Evey
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 07:26
- Nahlásit

worick
Neříkám, že je to nereálné. Ale tu vhodnou dobu, bych věděla třeba tak max. týden předem. Pak by se muselo ještě pořešit co s klukama. Do těch míst není povolen vjezd autům, takže se jede s někým známým, kdo tam může. V kufru jsou kýblíky s borůvkami, takže už by je nebylo kam dát. Navíc je tedy třeba počítat, že je to práce tak cca od 7 do 15 hod.

Evey
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 07:28
- Nahlásit

worick
Bylo jich cca 40! z toho asi 10 už zapitých A to byli kluci někde v lese nebo tohle množství nasbírají na zahradě?

worick
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 07:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Čti pozorně! To byli s Tomem venku...no...lesem i po loukách, křovinách

Neříkám, že je to nereálné - máš pravdu, je to komplikované a kluci by byli akorát tak otrávení...dlab na to, vymyslíme to jinak (budem prochajdovat a borůvky s pak koupíme od Poláků někde na náměstí )

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 08:33 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Zdravím všechny.

worick
V neděli tady byla bouřka. Šla jsem s důchodci obejít políčko, vyjdu z obýváku a vidím, že se mračí nad jihovýchodem. Máme to tam trošku do kopečka, tak nebylo vidět až tak daleko, ale bouřka už vidět byla. Než jsme sešli z terasy, viditelně to ještě zčernalo a blesky. A než jsme došli k jeteli cca 40 metrů, tak blesků mraky.
Psiska říkala: "to snad né, tohleto!" a "nepůjdeme rychle domů?". Tak jsme šli. Na terase pře obývákem už blesky od jihozápadu až po východ (možná dál, ale východ je trošku za barákem, tak tam dobře nevidím). Blesky lítaly i vodorovně, chvíli jsem přemýšlela, jestli nemám jít fotit, pak mi došlo, že mám rozbitý stativ.
Psiska se zašila v obýváku a neměla zájem se dívat na přírodní úkaz. Bouřka se rozdělila - část šla jihem k západu a část východem k severu. V Brně prý liják a hromobití strašný, ale tady jen takové práskání nasucho. Zvuk byl ale opravdu "třeskutý", jak to práskalo bez vody. Jeden blesk se svezl na pole před barákem. Byl to opravdu rychlý nástup.
Volala jsem si s jednou paní od Znojma, a tam prý byla bouřka velká a zdejší Eninka říkala, že u nich asi 2,5 hodiny strašné bouřky a lijáku. My jsme od sebe pár kilometrů a tady skoro vůbec nepršelo.

worick
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 10:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
U nás zase nějaká přeprška dneska kolem půlnoci. Když Tom přišel od kluků z večeře říkal, že už začíná pršet a já to slyšela při otevřené ventilačce z postele (když si vypnu zvuk na řvoucí telce ) Nějaká přeprška je každý den, což já jsem celkem spokojená, jak všechno krásně roste. Negativa toho jsou, že i plevele - ty pochopitelně líp a blbé to bude s plísněma, které se loňský vyschlý rok, vůbec neobjevily. Začínají taky slimejši

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 10:55 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

worick
všechno krásně roste
To mě ovšem štve! Roste mi tu tráva do nečekaných výšin, což nemůžu potřebovat.

............
Potřebuju se nějak naučit angličtinu. Mám Učebnici pro jazykové školy, English easy plus nějaké další knihy. Ale potřebovala bych trénovat s někým slovně. Třeba přes skype. Nemáte někdo s něčím (někým) zkušenosti?

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 08:29
- Nahlásit

worick
borůvky s pak koupíme od Poláků někde na náměstí
No hele, vždycky po tom co se vrátím domů po dni stráveném sběrem borůvek, záda bolí, nohy bolí, si to vždy taky říkám...

Vlčáčková
Ale potřebovala bych trénovat s někým slovně. No nejlepší je vycestovat za hranice...
Ale ten Skype bude asi podstatně levnější... Osobní zkušenost ale nemám.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 10:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
S anglinou ti nepomůžu, jsem dement Veškerá moje snaha o naučení se, začala na každé dovče zapřísáháním se, že se to prostě musím okamžitě naučit...a skončila asi měsíc po - odložením knížky

Dneska je kosa...ale příšerná! 9st, severák jako kráva. Šla jsem ven, na nátělník pod tlustou mikinu, jsem si teda dneska přihodila triko s dlouhým...že jako by to mělo stačit. No...myslela jsem, že zmrznu! Celou dobu jsem si držela kapuci (kterou mi z hlavy sfukovalo) zachumlanou alespoň kolem krku Marťa Gogoška byla ráno s malým ve škole a říkala, že se poučila, tudíž si dala punčocháče tlustý rolák, mikinu a bundu....záviděla jsem Po návratu, kdy jsem šla klukům dávat snídani, jsem si na mikinu přihodila ve vchodu Tomovu prošívanou vestu...ale byla jsem tak zmrzlá, že už mi to ani nepomáhalo. Usoudila jsem, že jediné, co mne snad rozehřeje je....žehlení Ven nejdu ani za nic

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 17:04
- Nahlásit

Evey
No nejlepší je vycestovat za hranice...
S tolika psy?

worick
S anglinou ti nepomůžu, jsem dement
Jsem ráda, že v tom nejsem sama.
Dneska je kosa...ale příšerná!
Před chvílí jsem zatopila. Je to normální? Takhle skoro v červnu?
Dnes jsem se trošku zahřála akorát v autě...

worick
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 23:48
- Nahlásit

Vlčáčková
Ale potřebovala bych trénovat s někým slovně. - hlavně prokrista nekontaktuj toho Amíka

Jdu chrnět, dneska jsem měla nějaký ,,perný den" Zbytek až ráno

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 00:16 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

worick
hlavně prokrista nekontaktuj toho Amíka
Eninka z toho dneska byla nějaká špatná. Ten chlap prý měl krizi identity a rodiče ho v návaznosti na to odeslali do ČR. Fajn způsob, jak ohrozit někoho jiného. Prý to byl jejich příbuzný. Kdo ví ale, kdy rupne v bedně nám...

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání