Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 07:22
- Nahlásit

Vlčáčková
sem kdysi zaslechla o nejakym webu - ala foru/seznamce, nevim jak to rict, kam ses mohla pripojit, vybrat si jazyk a pak proste pokecat (psane, pres skype asi taky) s nekym na druhym konci jen tak pro trening reci... mozna neco takoveho http://www.languageexchange.org/ ale vlastni zkusenost nemam

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 08:51
- Nahlásit

cernej caj
No totok! Hele, je tam Slovenka. Tak s tou bych mohla . Díky, to je možná dobrý. To zkusím.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 09:02
- Nahlásit

Vlčáčková
tak su zvedava

worick
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 10:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Včera jsem měla celkem nabitý program: dopoledne jsem zašívala, zkracovala... a pak žehlila až do 15h, pak honem chvilku do zahrady - přetrhat mák, odtud se převléct a s klukama k lesu, cestou zpátky jsem to vzala zahradou, abych natrhala nové kytky (obnovila vázy v baráku) jen jsem to dodělala, přišel i Tom z tenisu a hlásil, že mu přijde za chvíli - 20.30h návštěva. Rychle jsem trošku poklidila a táhnula se s košem vyžehleného prádla do patra (sám se tam neodnesl - Tom oborával brambory a pro změnu odsud šel hned hrát ten tenis ) když návštěva zazvonila. Kuchyni a pracovnu po tom žehlení a kytkách a tradičně rozkopnuté misce s mlékem pro kočičáky jsem odbordelizovávala až do 21.30 Návštěva z haly odešla až 22.30 Tudíž jsem ani neusnula a chtěla jsem jít spát jak normální člověk Kdybych se ovšem nerozebrala po Vlčáčkové fujzprávách
A když se nad tím zamýšlím (že mi připadne, že jsem nějak byla ,,v jednom kole" ) tak zjišťuju, že kdyby jste někdo z vás popsal svůj běžný pracovní den, tak já bych se z toho nejspíš posr... ...je mi to jasné Třeba Kessie...že jo Peťko?! Šmarjá, kde jsi zase

Vlčáčková
No totok! Hele, je tam Slovenka. Tak s tou bych mohla - ty potřebuješ procvičit i slovenštinu?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 19:53
- Nahlásit

worick
dopoledne jsem zašívala, zkracovala..
No skvělý. Že bych Ti přivezla materiál na psí oblečky pro pesany do útulků?
přetrhat mák
Nezapomeň, že mák se zásadně sklízí ještě zelený!
košem vyžehleného prádla do patra
Tak to Tě lituju. Ale fakt. Měla jsem taky patro a šlo mi to strašně na nervy. Teď už mám jen rovinku.
chtěla jsem jít spát jak normální člověk
Tuhle citovali v novinách nějaké vědce, že prý moc spánku není zdravé a vyvolává to nemoce.
kdyby jste někdo z vás popsal svůj běžný pracovní den, tak já bych se z toho nejspíš posr...
Kdybys viděla po mých běžných dnech ten permanentní bordel doma, tak to by se s posr... podruhé. Něco takového se Tobě stát nemůže.
ty potřebuješ procvičit i slovenštinu?
Ani ne. Ale té bych aspoň byla schopná sdělit, že potřebuju pocvičit tu angličtinu. Uvědom si, že když budu říkat Angličanovi, že neumím anglicky, že mi asi nebude úplně dobře rozumět.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2013 00:22
- Nahlásit

Vlčáčková
Uvědom si, že když budu říkat Angličanovi, že neumím anglicky, že mi asi nebude úplně dobře rozumět. -

Kdybys viděla po mých běžných dnech ten permanentní bordel doma, tak to by se s posr... podruhé. Něco takového se Tobě stát nemůže. - no....tak právě, že jo To je u nás taky většinu běžných dní, kdy vím, že snad nikdo nepřijde...tak neuklízím. Jen trochu kuchyni. Jako vlézt k nám normální člověk, tak ho klepne z toho bince. My jsme oba s Tomem bordeláři: nikdo si nic neuklidí, všude všechno leží, protože se to ,,asi" bude brzy stejně potřebovat...Do toho se projdou po baráku kočky a psi a dílo zkázy je hotové Někdy právě tak dumám, jestli má doma ještě někdo takový binec?! Mamka mi vždycky říká, že právě, že ne. Že každý ,,normální" člověk hned jde a po sobě si uklidí. A neodejde ráno z baráku, dokud nemá uklizeno To já právě, že nechám a uklízím, až najdu chvilku...někdy bohužel třeba až večer což je k ničemu, protože pak se zase chystá večeře, Tom klukům večeři, pochodí kočka z venku, třebas packama od bláta po dešti, ráno snídaně pro všechny...a jsme tam - kde jsme byli

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2013 00:32
- Nahlásit

Erwínek byl konečně povýšen do šlechtického stavu, po mnoha měsících dorazily potřebné dokumenty, které potvrzují jeho urozený původ (E. Sue - Tajnosti pařížské). Ač Švýcar, přijal to s klidem anglického džentlmena. Zjistili jsme s příjemným překvapením, že s Alfrédem jsou v příbuzenském vztahu (prastrýc - prasynovec, zesnulý Niels byl Alfrédovým synovcem). Nějak jsem si připomenul: "Padouch nebo hrdina - vždyť jsme jedna rodina!" (kdo je kdo neřeším, neb se spravedlivě a pravidelně střídají) - zdraví Yura

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2013 13:19
- Nahlásit

Drakopes
Blahopřejeme Erwínkovi. Bude nyní vyžadovat, abyste mu říkali titulem?

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2013 13:26
- Nahlásit

Vlčáčková
Bude nyní vyžadovat, abyste mu říkali titulem?
Nerozumím Tvému dotazu. Jak by ho asi měli oslovovat? Naše holky jsou bez PP a říkám jim Vaše Chlupatosti. Tak je snad jasné, jak budou oslovovat Erwina, ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2013 13:40
- Nahlásit

Strejda
Vaše Chlupatosti
Tak to bych teď mojí Astřičce mohla říkat Vaše Nasranosti. Protože je teď nějaká nevrlá. Včera dokonce vrčela, když jsem po ní chtěla, ať vypadne z postele. Tak jí teď sleduju, jestli je OK, protože tohle je u ní divný. Lehla si pak vedle a klepala se. Je možné, jak tu soused zase hnojil pole, že si v nestřeženém okamžiku zblajzla trochu toho jeho pažitu. Minulý rok tím soused otrávil svého psa, asi i sousedovic kocoura a Astřičce bylo trošku špatně. Dneska ale vypadá v pořádku. Nevím, no.

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2013 13:42
- Nahlásit

Vlčáčková
Asi by to chtělo vyměnit souseda za nějakého normálnějšího.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2013 13:51
- Nahlásit

Strejda
Bohužel tu má pole a obdělává ho. Nenadělám s tím nejspíš nic. Těším se na plot, aby mi tam už potvory nelezly.

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2013 14:27
- Nahlásit

Byla jsem na pivovarském pochodu, bolí mě nohy, Elzu tlapy. Jela jsem autem, takže ani to pivo jsem si dát nemohla (ale mám ho sebou v pet flašce pro Michala).

Drakopes
Erwínek byl konečně povýšen do šlechtického stavu, po mnoha měsících dorazily potřebné dokumenty, které potvrzují jeho urozený původ To měly asi dokumenty cestu kolem světa, ne?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2013 18:06
- Nahlásit

To měly asi dokumenty cestu kolem světa, ne?

No, trošku problém s chovatelem - nějak nemohl pochopit, že nám ho má poslat, pak ho poslal asi někomu jinému (zbyla mu jedna obálka, když to vkládal do obálek a rozesílal. Tak jsem nakonec žádali o duplikát a to jim taky pár týdnů trvalo ....
Ale teď víme, že pradědeček Erwina z matčiny strany je Alfrédův tatínek

worick
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2013 21:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Byla jsem na pivovarském pochodu, bolí mě nohy, Elzu tlapy. Jela jsem autem - bolí tě nohy z toho, jak jsi jela autem? Kolik jste šly?
Zdá se mi, že Berunka poslední dobou ztěžka vstává zadníma Tom sýčkoval, že jak s ním šel v týdnu do kopců, že vůbec nemohl, táhnul se pomaličku ,,kilometr" za nima No, on tak chodí už nejmíň dva roky. Nasadí svoje tempo a jde - pomalu se sune vpřed. Workovu tempu by ale stačil málokterý těžký pes Začínám uvažovat nad tím, že nechám Berrymu vyrobit postroj na míru tak, aby ho Worka tahal - pomáhal mu do kopců (jako pomáhá mě ) Promýšlím, jak by měl asi vypadat. Bude muset mít ten hlavní popruh přes zadek (no ten bude vypadat, to bude pořád zasr... ) I když - klep, klep...neprůjmoval už dávno

Vlčáčková
Je možné, jak tu soused zase hnojil pole - prosím tě a čím to hnojí?! Kdyby mi soused pohnojil zahradu, tak se nezlobím ani trochu jenže moji sousedi pole pořád akorát proti něčemu stříkají...a to šílím strachy, že mi zlikvidujou výsadby kolem plotů Soused od koupáku má ženu zahradnici, tak ti dávali pozor, dokonce paní držela u plotu i plachtu, ale ten z druhé strany...zabít málo posledně musel nutně stříkat, když foukalo naším směrem Ten od koupáku roky sliboval:,,na podzim už nezaseju..." a zasadím tam jetel, vysadím sádek trnek.... Vypadá to, že konečně U plotu odoral čtvrtinu a asi zasadil ten jetel (teprv to leze, ještě to nepoznám)

Dneska na prochajdě byl Woriček strašně hodný. Mám hrozné tiky, nechat ho na volno, jestli by to ,,ustál". Jenže vždycky zvítězí můj strach, že zdrhne a zastřelí mi ho Tom by ho nepustil nikdy, ani na potoce. On se bojí strašně moc...a zná ho Ale mne už poslední dobou tolikrát poslechnul a nezneužil toho, že je na volno, že bych ho prostě ráda ,,odměnila" důvěrou. Zatím ho pouštím, kde to jen trochu jde a chválím strašně moc
Chodili jsme vysokou trávou (byla jsem totálně promočená až do půl stehen, neb dopoledne pršelo) a prolézali křoví v lese...jelikož jsem hledala jednu orchidej (pro kámoše botanika) Kdysi jsem ji tam úplnou náhodou našla, jenže po pár letech tam byla těžba a asi i v tom místě...nemůžu ho už najít Doma už čekal hladový Tom(dohrál tenis) že jedem na obědovečeři Tak jsem si jen přehodila kalhoty a jeli jsme. U tchánů mne něco lechtalo na břichu a áno - šmejdilo mi tam klíště Nechci vidět, co zase nasbírám na klukách
add pršelo
rozhodla jsem se, ač se mi ani trochu nechtělo že bude nutné pořádně vygruntovat barák, protože až se zase ukáže hezky, budu na zahradě a bordel nad bordel. Tak jsem to vzala zgruntu, hlavně patro, protože tam nikdo nechodí tak ho odbývám nejvíc Umyla jsem tam okna, vydrhnula koupelny, vysála, vytřela, umyla šatní skříně(posuvné) a přeskládala si věci (poněvadž když já hledám nějaké tričko, rozházím všechna ostatní ) v přízemí jen podlahy, na kuchyni jsem se vybodnula - stejně jsem ještě ve 20h musela klukům vařit večeři (v lese jsem jim i natrhala medvědí česnek )...skončila jsem 16.30, hodila na sebe hadry a letěla tedy ven s klukama, abych to stihnula právě, než dohraje Tom tenis. No, nestihnula pochopitelně to bych musela vyrazit o hodinu dřív

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 03:10
- Nahlásit

strejda
Vaše Chlupatosti

Zásah - velmi často jim říkám "kluci moji chlupatí". Zdraví Yura

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 13:18
- Nahlásit

worick
jenže moji sousedi pole pořád akorát proti něčemu stříkají..
Ale no jo. Vyjádřila jsem se špatně. Není to hnojení, ale je to taky postřik. Nějaký jedovaný na plísně a tak. Říkala vetka, že proti tomu není obrana, že psi se tedy neléčí, ale jen se dává infuze, aby byli "silnější" a vydrželi bojovat. Nebo tak nějak ... Prý na to nejsou protilátky.

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 13:50
- Nahlásit

Nelinka složila zkoušku BH

worick
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 14:20
- Nahlásit

Strejda
Nelinka složila zkoušku BH - sim tě, nám neznalým popiš, co je zkouška BH Ale jelikož složila tak to gratulujem

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 16:54 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

worick
- sim tě, nám neznalým popiš, co je zkouška BH
Sim Tě, to je přeci ta zkouška, kterou minulý týden udělala Tá tova Barunka. Je to zkouška doprovodného psa. (nezaměňovat s vodicím). Pak následuje zkouška hospodského povaleče. Tu už mám a holky se taky snaží.
tak to gratulujem
Ta k Ti teda pěkně děkujem.

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 20:12
- Nahlásit

Po dlouhé době všechny moc zdravím a opožděně gratulujeme Barunce od Tá ty a Míši ke složení zkoušek... a taky Nelince od Strejdy - u vás je to ještě aktuální, tak gratulujeme... worick - Kesska už týden (od minulé neděle) hárá... myslím, že teď je nejintenzivnější stádium, protože svolává nápadníky a já nevím, jak bych jí měla vysvětlit, že na sebe nemá tak vyzývavě upozorňovat...
Jinak to vyšlo přímo báječně... neboť téměř pořád prší, nikam se nedá moc jít, tak mě ani nemrzí, že s Kesskou teď moc nechodíme... navíc jsem v polovině učícího se maratonu na zkoušky... tři mám úspěšně za sebou a dvě mě ještě čekají ... ale jdu od nejlehčího k nejtěžšímu... tak uvidíme, jestli to dám, nebo bude nějaké opáčko... Super je, že zkoušky zakončím a Kess přestane hárat a pak můžeme na vycházky i projížďky kamkoliv... Taky bych chtěla trochu přidat na výcviku... sice žádné zkoušky neplánujeme... ale chtěla bych zkusit taky co Kess dá... je chytrá, rozpozná všechny své hračky, podle názvu... tak je škoda její talent utopit... Uvidíme... Jinak u nás nového skoro nic... samé nedůležité věci...

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 20:16
- Nahlásit

Drakopes - je prima, že máte doma "jejich chlupatosti" z jedné rodiny a je bezvadné, že konečně máte i potřebné dokumenty! Taky Kessičku nazývám: "chlupatičko moje milovaná" nebo "chlupatičko moje tříbarevná" Mikša je pak "chlupáček maličký" - snad ho to moc neuráží...

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 20:20
- Nahlásit

Evey - co je to pivovarský pochod? A odkud - kam jste s Elzou pochodovaly?

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 20:21
- Nahlásit

Vlčáčková - jestli chceš, můžeme si spolu klidně psát anglicky... ale jelikož jsem opravdu hodně pracovně vytížená, tak by to se mnou byly spíš takové nárazovky...

worick
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 21:57 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
jééé...no konečně Tím nemyslím, že ,,konečně Kesska hárá" ale konečně, že jsi taky tu
"chlupatičko moje milovaná" nebo "chlupatičko moje tříbarevná" Mikša je pak "chlupáček maličký" - všichni jsou puppy jinak máme minimimi a maximimi nebo je Berunek brumtelka a Woriček míšánek...jinak asi milion přezdívek Guccinka je slečinka, slečíček, nejčastěj ,,slečna kočka", Leonek maculka, macíí nebo mu Tom říká kulturisto - ale taky se mi teďka zdá nějak pohublý (budu muset odčervit ) Gucci odčervuju 2x častěj protože jsem myslela, že Leon ani myši nechytá, ale posledně se předvedl a u sousedů na poli jednu vítězoslavně nesl

Odčervit! Co se nám dneska stalo Sedíme za stolem u oběda! a kolem po trávníku projde ježek Zdál se mi už zpovzdálí takový vychrtlý nějaký... a hned mi blýsknulo, že vedle je miska s kapsičkou pro kočky a zbytky hovězího a krůtího masa, co jsem ráno nabídnula Gucci a nechtěla(v noci byla venku, asi přežraná myší ) Kluci spali před barákem, takže jsem s miskou rychle vyběhla za ježkem, dokud byl za rohem, aby to v klidu mohl sníst. No ani jsem nestihnula dojít ty tři metry zpátky ke dveřím a periferně něco zahlédnu, otočím se a Berry stojí nad ježkem,,kurňa, a co ty to tu máš?!" Než jsem houknula, ať mu to nechá už tam byl i Worka tak jsem je odlifrovala rovnou oba za barák, ať ho nechají na pokoji. Od stolu jsem oknem na něj pěkně viděla, jak tam bojuje s tou miskou (i si ji převrátil na hlavu ) a mezitím Woriček nevydržel a šoural se, že by mu jako to v té misce sežral. Klepla jsem na okno, odkočil jak kouslý zmijí a širokým obloukem ho obešel a zaparkoval zase před barák. Už se tam neukázal Ježek všechno zblajznul a někam zmiznul Já totiž hledala na NETu - co s ním Při tom bližším pohledu, když jsem mu nesla misku, jsem viděla, jak zbědovaně vypadá...divím se, že vůbec žije Vychrtlý, celá záda jakoby pokrytá bílou plísní? nebo co to tam má ulámané bodliny...ale říkala jsem si, že když mu ještě chutná, není snad úplně na umření (jako ten posledně, co jsme přivezli na veterinu a tam mi ho vrátili, ať ho nechám v klidu umřít, že už je v agonii ) tak jsem hledala co by mu mohlo pomoct (aby od něho ještě něco nechytnuli i kluci ) První mne napadlo, že snad zlikvidovat nějaké parazity a našla jsem, že se mu má podat kousek Drontalu pro kočky, který shodou okolností mám....ale už mi utekl ten ježek Teďka večer přijde Tom a hlásí mi, že kluci spinkají před barákem a kolem po trávníku mi šlape zase ten ježek a má namířeno před garáž, tak když to potichu oběhnu zadem, můžu mu tam bez jejich asistence v klidu šoupnout zase kousky hovězího s tou tabletou. Udělala jsem, ale jestli ji i snědl, to teda nevím Rvát ji do něj násilím, jsem si v jeho stavu ani netroufala a taky bych na něj nerada šahala - to bych ty rukavice snad musela rovnou spálit Jsem si říkala, jestli není něco, čím mu ty - alespoň záda - třeba jen nastříkat. Na nějaký druh plísně tam byl Nizoral...to mi něco říká, tak to jdu najít. Zítra bych ho koupila. Jestli ovšem přežije to moje odčervení ....no a jestli se ještě ukáže

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 22:06
- Nahlásit

Kessie
Jo? Dík. Jsem pro. Ale neumím ani ho..o. Na to se připrav! Tak já začnu: "haf á jú?".
Něco navrhni, nebo nějak začni. Mě napadají jen samý blbiny.

Tá ta
Strejda
Gratuluju ke zkouškám, i když nevím, o čem jsou.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 22:40
- Nahlásit

Strejda
Nelinka složila zkoušku BH
Tak to tedy taky gratuluji.Vzhledem k počasí doufám,že jste to skládaly včera.
Nevím tedy proč,ale měl jsem za to,že už po vás pouze paběrujeme.Že jste tak nějak před náma.(možná jak jsi sem dával cca před rokem-dvouma nějakou fotku ze cvičáku)
Dneska na cvičáku na nás cvičitelka vybafla,ať se naučíme ZOPku a 9.6. je zkouška.
Marně jsem se bránil,že nejsem její manžel a tudíž nemusím poslouchat.
Bohužel zájem celku je přednější a lidí je málo.
(jak na co)
Takže máme smolíčka.

Kessie
To je opravdu svátek když už napíšeš.
Těším se na prázdniny,jak nás utlučeš příspěvkama....

worick
Já jsem zase našel v zahradě šneka.Ráno v 6,30h byl u terasy a po cvičáku v 11,30 byl u bazénu o 5 m.dál.Pro nás to je zážitek,bohužel pro něj asi vopruz.Jednodruhová tráva a kolem nic jiného.
Ke všemu prší a k plotu dalších nekonečných 15.m a za plotem to samé.
Budu ho muset asi ráno ulovit a odvézt do práce na zahradu,případně na pole.

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 06:25
- Nahlásit

worick
bolí tě nohy z toho, jak jsi jela autem? Ale někdy i z toho mě nohy bolí.
Kolik jste šly? Asi 12 km.
Ráno, když Elza vstávala z pelechu, tak jí nejspíš uklouzla noha na dlažbě a něco si natáhla. Neviděla to celé, protože jsem k ní byla zády. Slyšela jsem ji jen zakňučet. Pak už byla OK. Šly jsme tedy na pochod. Ale něco ji stále bolí, nemůže se pořádně protáhnout. Jinak vypadá v pořádku. Tak nevím jestli tomu nechat přirozený průběh nebo raději zajet na veterinu.

Třeba je to zasloužila matka ježková a je jen vyčerpaná. Zkus ježuru vyfotit a fotku poslat třeba do nějaké záchranné stanice, tak by měli vědět.
Dobrým masem určitě nic nezkazíš.

Strejda
Nelinka složila zkoušku BH Gratulace veliká. Ale už se nezmiňuješ co za to dostala?

Kessie
URL

Tá ta
Dneska na cvičáku na nás cvičitelka vybafla,ať se naučíme ZOPku a 9.6. je zkouška.
Marně jsem se bránil,že nejsem její manžel a tudíž nemusím poslouchat.
(jak na co)
Takže máme smolíčka.
Nemám ráda když mě někdo do něčeho nutí.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 18:00
- Nahlásit

Evey
Nemám ráda když mě někdo do něčeho nutí.
To asi nikdo.
Nedal jsem tam smailiky.Vždyť já tam s Barunkou jdu rád.

Kolik jste ušly.Mohla to být dobrá akce.
Já myslel že jsi tam pekla palačinky.Ale kdo by vlastně baštil v pivovaru palačinky....

Co Elza?
Dobrý?

Strejda
ZOPku
Ty se nepřidáš?

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 18:46
- Nahlásit

Tá ta
měl jsem za to,že už po vás pouze paběrujeme
Sally je trochu před vámi, ale Neli má jen FPr1, FPr2 a BH.

ZOPku
Ty se nepřidáš?

To teda ne. Chtěli jsme jít na FPr3, ale změnily se řády a bez IPO1 nebo BH už se stopařské zkoušky nedají dělat. Tak jsme museli místo FPr jít na BH. Tedy přesně musela jít moje žena, protože Neli je její. Já jí jen krmím, venčím, cvičím, češu a platím granule a veta.

Kdybych na to bral ohled, tak už máme všechny trojkové zkoušky.

Ale už se nezmiňuješ co za to dostala?
No jo, to radši ne. Ale měla jednobodovou rezervu.

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání