| Autor |
Zpráva |
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2013 20:34
- Nahlásit
Strejda
Tak to jste dobrý.My bychom stopařinu asi nedali.
Já jí jen krmím, venčím, cvičím, češu a platím granule a veta.
Buď rád,že je ještě nemusíš šatit a kupovat kosmetiku.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2013 05:38
- Nahlásit
Tá ta
Co Elza?
Dobrý? Sem tam knikne, to vstávání je takové pomalé, opatrné. Ale ráno se chtěla místo venčení raději seznamovat s ovcemi. Myslím, že odpoledne raději zajedeme k paní doktorce.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2013 07:48
- Nahlásit
Tá ta
Já jsem zase našel v zahradě šneka.Ráno v 6,30h byl u terasy a po cvičáku v 11,30 byl u bazénu o 5 m.dál.Pro nás to je zážitek,bohužel pro něj asi vopruz.Jednodruhová tráva a kolem nic jiného.
Ke všemu prší a k plotu dalších nekonečných 15.m a za plotem to samé.
Budu ho muset asi ráno ulovit a odvézt do práce na zahradu,případně na pole. - šneky máme v zadu kolem kompostéru běžně když jdem za takovýchto deštivých dnů ráno ,,na kontrolku" zahradou, vždycky tam musím dávat pozor, kam šlapu Dudek se už neukázal, zato nově poskakuje kolem jezera párek dlasků Taky moc hezcí ptáčci, ale jsou to plašani, ještě se mi je pořádně nepovedlo vyfotit ani přes okno. Ptáci se tu teď konečně ukazujou víc, protože se jim asi stromy a keře už zdají dostatečně vzrůstné, aby bylo bezpečno
Včera jsme byli celý den v Uh.Hradišti. Tom měl jednání a my s mamku cáraly po obchodech. Nic moc jsem nekoupila, ani jsem nemínila, mamka chtěla něco od ťongů, ale taky moc nenakoupila. Vyvrcholilo to tím, že jsem šla v jedné restauraci na WC a zapoměla tam nákup z DM - blbka jedna Není to žádná katastrofa: sušené meruňky, vonítko do myčky...bohužel i javorový sirup (naštěstí alespoň ten menší který potřebuju na sobotu na palačinky )
V neděli jsme udělali fajn výlet na Radějov - rekre oblast Lučina. Občas tam jsme, ale to tam chodíme pěšky z naší strany, teď jsme tam přijeli autem a trasu vybrali na druhou stranu. Moc se nám to líbilo, hezká trasa, počasí taky příjemné, nakonec jsme si dali v hospůdce langoš...Jeli jsme až po 16h (šly F1 z Monaka ) tak už byl všude celkem klid, akorát škoda, protože při vyšlapání k rozhledně Travičná jsme zjistili, že se zavírá...a to v 17h my tam dorazili před šestou Domů jsme přijeli v 19.30
Tá ta
Strejda
brrr...dejte pokoj ze zkouškama V prvé řadě bych se z toho posr...já, následně by to zpackali kluci Ježí se mi chlupy po těle jen při slově ,,zkouška" Jsou tady ovšem masochistky, které si v tom libujou, že jo holky?! Kessie
a MartinaBarney
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2013 07:55
- Nahlásit
worick
Já si k narozeninám přála budku pro ptáky, no musela jsem to zdůraznit a zopakovat snad 3 x , ale dostala jsem ji. Michal ji vydlabal z kmenu. A zabydlely se s ní sýkorky.
A v pátek Michal dovezl z trasy mládě kosa, že ho zachránil na cestě, klovala do něj straka. Žral pěkně, ale měla jsem strach, že by si u nás zvyknul moc na lidi, tak jsme ho předali raději do záchranné stanice.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2013 10:00
- Nahlásit
Evey
To bys byla první, o které slyším, že jí nechcíply zachraňovaní ptáčci.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2013 10:36
- Nahlásit
Evey
U vás je záchranná stanice? To čumím U nás nejbližší co vím, je v Buchlovicích, ale abych nekecala, nehledala jsem. Včera po návratu z cest, jsem šla ještě stříkat pýr v zahradě(v kytkách to vyplet nejde ) a pod velkými okny v hale zase zabitý ptáček Zbarvení jak vrabčák skoro, ale menší. Otisk na okně...zlámal si vaz, chudinka Budky bych chtěla, ale s kočkama je to riskantní. Kominíčci (rehkové) zase hnízdí pod přípravou na roletu, nad oknem v ložnici. Nevýhodou je, že je pořád pokaděné celé okno a okolí Někde hnízdí ještě konipásek, asi někde v okapu, vidím ho tam poskakovat s plným zobáčkem červíků Kosů a drozdů je plná zahrada.Denně ta žluna dlabe v trávníku mravence, strakapoud kontroluje stromy a malých ptáčků: sýkorek, vrabčáků, strnadů a fůra takových, co vůbec nepoznám...těch je plná zahrada
Vlčáčková
To bys byla první, o které slyším, že jí nechcíply zachraňovaní ptáčci. - prdlajz my přeci zachránili praštěného (taky do okna) ledňáčka a odletěl a pak se ještě vrátil několikrát, žije Já vím, ty jsi spíš myslela vypiplaných od mimina
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2013 10:50
- Nahlásit
Vlčáčková
To bys byla první, o které slyším, že jí nechcíply zachraňovaní ptáčci. Já jsem ho předala odborníkům, takže doufám do lepších rukou.
worick
U vás je záchranná stanice? To čumím Já to taky netušila a je to jen pár km.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2013 14:51 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
worick
Jsou tady ovšem masochistky, které si v tom libujou, že jo holky?!
Ani omylem! Ale nic jinýho mi ted nezbývá. Už se učím zhruba 14 dní v kuse, to že jsem předtím asi 1,5 měsíce psala diplomku nepočítám - to byla sranda podle učení. Po 14 dnech neustálého učení včetně víkendů jsem totálně začla ignorovat svět kolem mě a jsem uplně mimo. Viz. příhoda z neděle, kdy jsem se rozhodla jet nakoupit do Tesca. Rozhodla jsem se to vzít po hlavním průtahu. Vidím policajty, tak ještě zkontroluju rychlost. A vidím, že se mě rozhodli zkontrolovat. Říkám v poho, běžná kontrola. Stáhnu okýnko, pozdravím a policajt taky, a že doklady a tak. Kouknu do tašky, co jsem měla vedle na sedadle a peněženka NIKDE! Ve vteřině se mi zatmělo před očima, stáhl se mi žaludek a bohužel jsem musela říct, že jsem nechala doklady doma. Potud by to bylo ještě dobrý. Napsali si jméno, rodný číslo, dali mi fouknout a zalezli do svého auta. Já totálně rozhozená, ve stresu z učení, z nestíhání, nevyspaná...zkrátka nevím, co mě to napadlo, ale řekla jsem si, že asi teda můžu už jet, když se tak zavřeli do auta oba dva. Dala jsem blinkr a vyjela jsem, po 30 m jsem zabočila do ulice, kde jsem se chtěla otočit. Jenže najednou za mnou vidím blikající a houkající auto. To už mi začínalo být do breku, jakej jsem fakt idiot!!! Policajt ke mě došel a na mě, že jsem jim chtěla ujet. Já se začala hrozně omlouvat, že jsem to neudělala schválně a že jsem myslela, že už po mě nic chtít nebudou, že se učím na státnice a jsem z toho uplně mimo. A řidičák normálně doma nenechávám. Byli na mě moc hodní, dali mi jen 2 kila pokutu. Takže tak, já to ted mám. Stres, nevyspaná, unavená, do hlavy mi to už ani neleze, musím se hrozně nutit do učení už. Nemám čas na jídlo, na Barneyho, na zahradu. Piju kafe po litrech a zvýšila se moje spotřeba cigaret. Nikdy tohle už nechci zažít, nikdy. Příští týden bude už ale můj soudný den, moje vysvobození. V případě úspěchu budu aspon tak týden v kuse slavit. Ne, sranda, týden ne, ale oslavím to řádně, jak se sluší a patří. Pak si upravím můj životopis a začnu si hledat práci.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2013 18:11
- Nahlásit
MartinaBarney
Ale chuďato malé já to tak nemyslela, znáš mě, dělám si legraci ze všeho Ale že to máš takhle těžké, mne ani nenapadlo Vážně tě moc lituju Kessie - Peťul, tebe taky...pochopitelně snad z toho taky neblbneš?!
Tak hlavně, ať to ten příští týden dáš a už se toho zbavíš!
Tak, vysadili jsme ven rajčata a papriky, tak snad nebudou padat hovna s háčkama Odpoledne se nečekaně oteplilo, tak zatím dobrý Svařím si vodu a vyrazím s klukama na kašičky (bezinky) budu vařit sirup. Taky ještě porcovat kuřecí skelety a péct klukům játrovku Jo včera večer dostali prasečí nožky, každý třičtvrtě snědl, dokonce i Worka hlodal, což mne celkem překvapilo....jeho to vždycky brzo přestává bavit Ovšem dneska ...ráno kadil třikrát a bylo vidět, že jen po bobečkách, odpoledne jednotím mrkev, mamka si přetrhá řepu, kecáme, najednou jakési hrozné zaskučení, vyletím jak uštklá zmijí a vidím Worku, jak kadí u plotu. Už nekňučel, naštěstí se mu povedlo to vytlačit, ale problém s tím měl A já blbka se zapoměla jít podívat, co to teda tlačil, protože on se hned došoural mi požalovat, jaková to byla hrůza, tak jsem ho chlácholila a na bobky zapoměla
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2013 19:42 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Přiznejte se, kterou z Vás vlekl smykem berňák dnes v 18. hodin po ulici v Troubsku u Brna, že za ním jen vlála?
A jinak tedy beru na vědomí, že jste tu ptačí mámy a máte úspěchy s odchovem ptáčků.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2013 21:16
- Nahlásit
MartinaBarney
Začínáš zážitkama dohánět worickka.
Ale jinak pochopitelně držíme pěsti,ať je snaha korunována úspěhem!
Já to doma vidím z druhé strany.Starší dělá čvút informatiku.
Dost děsný,Hlavně programování a matiky.14 dní(spíš nocí) dělá semestrálku a výsledek je např.99,9%.
Takže neprošel.Počítač je ....!
Asi jsi to sem už psala,ale co vlastně děláš za školu?
Evey
odpoledne raději zajedeme k paní doktorce.????
Jak k doktorce?
Vždyť ty jsi už skoro doktor!!
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2013 23:08
- Nahlásit
worick
á to tak nemyslela, znáš mě, dělám si legraci ze všeho
Však jasně. Já beru všechnu srandu
Kessie má ted taky nějaké zkoušky, státnice nebo něco takového?
Už nekňučel, naštěstí se mu povedlo to vytlačit, ale problém s tím měl Chudák Woriček. Ale alespoň se podařilo.
Tá ta
14 dní(spíš nocí) dělá semestrálku Jenom semestrálku?! Tak to by mě asi uplně odrovnalo. My dělali semestrálky většinou po dvojicích, takže v pohodě.
Dělám VUT - Fakulta podnikatelská, obor Podnikové finance a obchod. Takže se snažím momentálně narvat do hlavy 60 okruhů složených z předmětů jako makroekonomie, mikroekonomie, finance podniku, controlling, manažerské účetnictví, obchodní logistika, strategický management. Samo lepší.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 00:11
- Nahlásit
MartinaBarney
Dělám VUT - Fakulta podnikatelská atd.
To je škoda, že ne Masaryčku. Půjčovala bych si od Tebe knížky.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 06:57
- Nahlásit
MartinaBarney
Viz. příhoda z neděle, kdy jsem se rozhodla jet nakoupit do Tesca. Pro ostatní příhoda úsměvná. Za čas se tomu taky zasměješ. Hlavně, že se nestalo nic horšího. Víš jak je to při řízení, 1 hloupá vteřina ...
Kamarádka mi říkala, že jí na podobné stavy při učení pomáhal nějaký přípravek, už si ale nevzpomenu co to bylo. V případě zájmu zjistím. Je to volně prodejné. Jen prý pak po vysazení si připadla poněkud tupá.
Tá ta
Jak k doktorce?
Vždyť ty jsi už skoro doktor!!
Děkuji za poklonu, ale jsem opravdu jen pomocná síla, na víc se necítím.
Včera jsme tedy u paní doktorky byly. Elza má "pohnutá" záda. Takže jsme dostali injekci (kterou jsem musela aplikovat sama), prášky na doma a klidový režim.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 08:03
- Nahlásit
Evey
prohnutá záda - znamená jako co? Jako ne, že je má ,,blbě" prohnutá a proto ji bolí, ale že si je nějak násilně, nechtěně prohnula víc a proto ji bolí? Jsem ten termín právě nikdy neslyšela
Takže jsme dostali injekci (kterou jsem musela aplikovat sama) - to mi stačí u tohoto bych jako pomocná síla skončila. Nejsem si jistá, jestli bych ji vůbec byla schopná, udržet v ruce. Jakmile mi před očima blikne na co to je, dostanu klepec, polévá mne horko Ale když se nedívám, dokážu to s klukama na veterině ustát
Včera Woriček kadil cestou ještě tak 4x z toho 3x kňučel, poslední už dobrý. Koukala jsem na ty bobky - nevypadali ani že je tam kost, ani nijak moc tvrdě...hlavně se tam nikde neobjevila krev Naštěstí. Musím si na to příště dát pozor a Workovi tu nožku dát poloviční Jak jsem říkala - on ji nikdy nesnědl, vždycky jen ponimral a nechal tak
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 09:23
- Nahlásit
Vlčáčková
To je škoda, že ne Masaryčku. Půjčovala bych si od Tebe knížky.
Ty já nevedu Ke studiu jsem využívala vytisklá skripta nebo občas půjčená s knihovny. Ale nikdy jsem si žádná nekoupila.
Evey
Pro ostatní příhoda úsměvná. Za čas se tomu taky zasměješ
Já se tomu smála už druhý den. To mi už zase otrnulo totiž.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 09:51
- Nahlásit
worick
Ne, ne prohnutá, ale pohnutá. Nevím jak se tomu odborně říká. Jako když se třeba špatně pohneš a lupne ti v zádech.
Nejsem si jistá, jestli bych ji vůbec byla schopná, udržet v ruce. No, já jsem taky chabě protestovala, že do vlastního psa bodat odmítám.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2013 11:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Bože, neumím číst
Jsem nasratá U nás od rána vichřice. Při obhlídce zahrady, kdy byly obavy o rajčata (a ty jsu v pořádku, protože nahoře je chrání vysoké stromy od koupáku) jsem u plotu vpředu našla velkou vylomenou větev na jednom z těch růžových akátů Já vím, to byl taky nápad, sadit akáty na větrné stanoviště... Tušili jsme problémy, jenže nám tam tak pasovaly...
Worka už dnes kadil normálně
Včera jsme zjistili, že začala hárat sousedovic pyrenejka Arina - Berry přestává žrát
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2013 08:50
- Nahlásit
worick
Svařím si vodu a vyrazím s klukama na kašičky (bezinky) budu vařit sirup. Já jsem dělala loni taky. taky jsem zkoušela 2 x bezinkovou limonádu a vždy mi zplesnivěla, nevím kde byla chyba. U nás tedy bezinky ještě nekvetou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2013 12:45
- Nahlásit
MartinaBarney
Půjčovala bych si od Tebe knížky. ...
Ty já nevedu
A to říkáš mě, která má asi 500 knih?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2013 13:42
- Nahlásit
worick
Evey
Bože, neumím číst
Bože, já taky ne.
tedy bezinky ještě nekvetou
Četl jsem benzínky a bylo mi to divné.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2013 14:40
- Nahlásit
Včera po 22h bouřka. Nevím, jestli pršelo až do rána (já se ani nekoukla, kolik vlastně napršelo ) ráno pršelo - nešli jsme ani na obchůzky jen vybrali pijousy a snídali. Já se večer klohnila klukům s večeří, ještě ve 21h jim letěla na kopřivy, dostali tam 1/4kg pohanky....no a nežrali skoro nic - hlásil Tom Nejhorší na tom ovšem je, že mu bylo líto to vyhodit, tak to sesypal zpátky do mísy, ve které to tam nosí a doma to vrátil zpátky do hrnce - i s troškou granulí, co v miskách zbyly od snídaně. Ráno jdu pro něco do špajzu a uhodí divný puch: no jasně, hrnec, co tam nechal ještě chládnout, s těma granulema (bylo jich tam snad jen 7ks) začal kvasit Takže jsem ho zrovna vyhodila ven a musím ho zavézt k mamce slepicím...2kg masa v pr.... Další nevařím Budou na granulích než Arina dohárá
Od rána furt něco kutím po baráku - prala jsem, klohnila klukům domácí Pribiňáky vzala jsem si krabici dokladů a účtenek a hrabala se v tom, protože Tomáš potřeboval něco najít. Při té příležitosti jsem to vytřídila a vyklidila dva šuplíky v obýváku u kterých jsem seděla, neb tam byl taky pěkný bordel Člověk při tom narazí na zajímavé poklady třeba jsem zjistila, že mám od loňska nové sluneční brýle
Strejda
Bože, já taky ne. -
Evey
taky jsem zkoušela 2 x bezinkovou limonádu a vždy mi zplesnivěla, nevím kde byla chyba - já jen jednou, ale zplesnivěla taky Jsem zvědavá, jak dopadne ten sirup
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2013 20:31
- Nahlásit
Bože, neumím číst
číst umí Erwin (asi)- V úterý si vytáhl z knihovny (skočí na moji postel a natáhne se na police) Harryho Pottera 7 - čekala jsem dobré dva roky, než byl za rozumnou cenu. Jirka mi to volal do práce - zrovna jsme byli ve školce na dětském dnu. Hned jsem to řekla dětem, co provedl ten jejich Danajský dar! Přišlo jim to vtipné
Včera sáhl po fantasy literatuře - od R. Martina Boj o trůn. Půjčená. Dostal ji pak večer na misku s jídlem a byl bez večeře. Dneska si hraje na vzorňáka, za zloducha byl Alfréd, který v největším lijáku ráno odmítl odejít z parku, že ještě pobudeme, začmucháme
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 07:11
- Nahlásit
Strejda
tedy bezinky ještě nekvetou
Četl jsem benzínky a bylo mi to divné.
ale já myslím, že to kvete i těm benzínkám ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 08:04
- Nahlásit
Evey
ale já myslím, že to kvete i těm benzínkám ... - no jak si tohle můžeš myslet...Ty si vůbec neumíš představit, jakové mají náklady, kolik je to všechno stojí Vtip
To mi totiž zrovinka připomělo, jak včera čumíme na Ordinaci a už jsem vypěnila, když se nás po několikáté snažili přesvědčit, že 55letá doktorka, která má svou soukroumou praxi a k tomu primariát v nemocnici, nemá na kontě blbé tři miliony...potažmo nemá ani na měsíční splátky hypotéky Tom mi odvětil, že přemýšlí, že se mu zrovna honilo hlavou, jestli má scénář pod palcem lékařské odborové hnutí...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 08:07
- Nahlásit
Drakopes
číst umí Erwin (asi) - bože, pes čte líp, jak já Ještě si stěžuj Nebo co, ohýbá ti rožky?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 08:25
- Nahlásit
worick
nemá na kontě blbé tři miliony
Takového šupáka a lůzra nepotkáš ani u nás v hospodě "Na růžku". To asi scénárista opsal něco z 1. republiky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 01:23
- Nahlásit
Hlásím: Tom se zastavil v té pizzerii, jak jsem na WC zapoměla nákup z DM a....taška se tam našla a vrátili ji Jsem mile překvapená, že jsou v Čechách, ještě i poctiví lidi Jen majitel se divil, proč by tam jako neměla být?!?....je to totiž Ital Asi ten: z Hradišťááá
Dneska takový pitomý flákací den Už ráno jsme u kontrolky potoka zmoknuli Pak jsem pouklízela doma a jela k mamce - vezla jsem jí zbytky pro slepice a myslela si, že už tam bude i brácha...ještě nebyl Přijel až k večeru. Z Prahy totiž zůstali rovnou u Hanky. Až k večeru tedy přijeli k mamce, ta byla s Mandy na prochajdě na potoce, tak je vyzvednuli a šli všichni k nám - brácha hrát s Tomem tenis a mamka s Hankou a Menďou...jen tak posedět. Jenže já zrovna sadila ty lekníny a chtěla jsem to vysadit do večera, tak jsem je nechala cárat po zahradě a dodělávala to. Pak přišel zase slejvák, sotva jsem to stihnula a musely jsme utéct ze zahrady. Poseděly chvilku v obyvču, mezitím přestalo a chlapi to dohráli...a než zase přišli za náma, bylo 20h a začal slejvák nanovo Ono to tak bylo celý den, pršelo snad každou hodinu Takže nic velice popracované... Mandyna ke konci ještě někde objevila kočky: první jsem viděla z obyvču, jak letí kolem oken za Leonkem, za chvíli už řvala pod ginkem, na kterém seděla zježená Gucci Tak jsem jí vynadala a odvolala ji. Gucci slezla a ta potvora po chvilce zase vystřelila za ní do keřů Když odešli, tak to lilo a my čtvrt hodiny svolávali z oken kočky Leonek teda přiběhnul asi za pět minut, ale Gucci až v pořádném slejváku celá mokrá Štěstí, že mamka neslyšla Toma, jak nadával na Menďu Že ta bestie, když se neumí chovat, tak k nám nebude chodit...nebo ji zavře do garáže a bude čučet tam, než zase půjdou domů... Zítra to s výletem vypadá všelijak...když pořád hlásí ty deště
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 06:54
- Nahlásit
U nás taky pořád prší, jsem z toho už otrávená...tedy jako k učení je to počasí ideální, ale jinak hrozný... všechno všude vlhký, nevyhřátý, dokonce jsme jeden den museli i přitopit... někde jsem se nachladila...ale když se nachladí normální lidi, tak dostanou rýmu a kašel... to já nemám, ale dostala jsem rovnou zánět pohrudnice... ovšem nemocná být nemůžu, protože mám teď dva týdny maturity (zkouším žáky, které jsem k ní dovedla) a musím vydržet ještě příští týden, to mám poslední třídu... příští pátek taky poslední zkoušku, čtyři už mám za sebou, naštěstí... beru to lépe než MartinaBarney, ale to bude tím, že je to moje několikátá škola, i když upřímně...tahle mi dává paradoxně nejvíc zabrat... asi i to dojíždění, taky ty ostatní školy jsem studovala, když jsem bydlela u rodičů (tu jednu v Olomouci) a nebo sama - pak i s Honzíkem v bytě v pronájmu (v Brně)... teď je to náročnější o to, že do práce dojíždíme, mám na starosti celý dům a navíc se to kumuluje, že zkoušky musíme dělat v té době, kdy je nejvíc práce a stresů v práci... to je na tom nejhorší... od 10. června už bude po maturitách a bude ve škole pohoda... zároveň mi taky ale končí zkouškové... no... stres cítím, ale víc než vystresovaná jsem hrozně, ale hrozně unavená... protože se musím učit po nocích a tak toho moc nenaspím a mám pocit, že jedu na 150%. Tak asi nějak k mému studiu... na druhou stranu, kdyby mě to nebavilo, nedělala bych to... Takže si za to můžu sama...
Vypadá to, že ještě tak ten týden a bude u nás klid... totiž Kessie jak hárá, tak občas tak ukrutně smutně táhle vyje... jak svolává nápadníky... super je, že k nám se opravdu žádný nedostane! Celou dobu vůbec nejedla... už na ní ty chlupy jen vlají... ale naštěstí už druhý den má opravdu dobrou chuť k jídlu, konečně! Takže worick, s letní návštěvou to vypadá dobře!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 12:11
- Nahlásit
Drakopes - číst umí Erwin - musíme někdy Erwinka seznámit s našim Mikšou... třeba by si "pokecali na vysoké úrovni" ... i když Mikša čte zatím jen pohádky!
Vlčáčková - nebudeme se raději učit psí a kočičí řeč? Tu bych potřebovala taky trochu dostudovat... Jinak tedy I am fine, thank you. How do you do?
|