| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2013 20:05
- Nahlásit
Brrr, už to přišlo i na nás, teď je tam sotva 12st Dneska jsme s klukama moc nebyli, respective: na zahradě jsme byli, ale nevěnovali se nijak zvlášť jim. K večeru krásně vyli...dvojhlasně...úplní Eva a Vašek
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2013 20:09
- Nahlásit
Tak co 30.? Už máte nablejskaná košťata, dámy? Já si koupila nový smetáček i s lopatkou.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 10:34
- Nahlásit
Tom ráno: ,,ne, aby tě napadlo, lézt s klukama kolem potoka a tím pádem kolem Dášiného!" No...ani jsem nemusela jen jsme vyšli před bránu a já dumala, kam s nima, se najednou Worka rozeběhne za muldu (já už myslela, že valí rovnou k Dáši ) tak honem za ním a on těsně za rohem, už visí na Dášeně Takhle to bylo 5 minut, než k nám od vedlejší vesnice dorazila Marťa s Gogem, pak se s Workou málem o Dášu servali, tak mi Marťa půjčila vodítko a Dášu jsme táhnuli jak kozu domů, půl cesty i s Workou na zádech Přijdem k jejímu a tam brána dokořán, cihly odházené, zámek odemčený - očividně vyjížděli autem a nechali to tak - Dáša-neDáša
Vlčáčková
Tak co 30.? Už máte nablejskaná košťata, dámy? - u nás se tento zvyk nikdy nedržel, myslím vůbec na vesnici a ani v těch okolních. Nevím tedy, ale připadá mi to víc do Čech, tady to asi vytlačila silná pánbíčkářská lobby
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 10:42
- Nahlásit
worick
no ja si teda neprijdu, ze ziju v cechach a ohen sme delali dycky
Vlčáčková
á si koupila nový smetáček i s lopatkou. ;)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 11:06
- Nahlásit
cernej caj
a ohen sme delali dycky - v centru Brna?!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2013 01:23
- Nahlásit
worick
u nás se tento zvyk nikdy nedržel
No, taky jsem se s tím blíž nepotkala, protože jsem bydlela stále ve městech. Ale je to hezký zvyk. Měla bych pro to pálení i seznam vhodných kandidátek, kdyby to bylo legální!
v centru Brna?!
Viď. Že by na Svoboďáku?
cernej caj
;)
Nesměj se. Je to praktický. Na smetáčku letíš a natáčením lopatky provádíš manévry či alespoň korekce.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2013 01:28
- Nahlásit
Jo, a nevím, co to, ale nějak mi blbne Astřička. Sežrala igeliťák(y), blbka. Tak od ní bych to fakt nečekala. Blinkala to tady 2 dny. Jeden den jsem nechápala, co to. Ona je takový blinkací typ, tak jsem myslela, že se přepila. Ale ono to neustávalo, stále se pásla na trávě a druhý den vyblinkala ty igeliťáky. Dostala tedy na další den hladovku, aby to mohlo jít ven. To už tedy nevyblinkala nic, akorát byla otrávená, že je bez jídla. Takže už to bude asi OK. Dneska dostala najíst.
Taky má letos po zimě nějakou podivnou srst. Takovou tu "mrtvou" - tu vatičku, co trčí na všechny strany a viditelně je jiná, než zbytek. Tu má po bocích, na celých tlapičkách. Nikdy to neměla a vyčesat se to nedá. Nemůže to být něco horšího, než jen mrtvá srst po zimě? Má s tím někdo zkušenosti?
No a Sabinka (ta slavná šeltie ) nějak víc kulhá, se mi zdá.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2013 07:13 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
nějakou podivnou srst. Takovou tu "mrtvou" - tu vatičku, co trčí na všechny strany - osobní zkušenost nemám, řeší to většinou holky na špicech, ale řekla bych, že je to vyloženě hormonální, takže bych tipnula: problém se štítnou žlázou(nevím, jakový je teda hormon v igelitce )nebo něco horšího... Je vykastrovaná?
Včera jsme chtěli jet do Zlína, respective Tom musel a já chtěla, aby si mamka něco koupila k narozkám. Kvůli Dášeně Tom: že nikam nepojedu, protože by mezitím kluci s Dášou vycestovali nějakou dírou a lítali po dědině - tak budu doma hlídat No to určitě! Já si to plánovala týden...Nakonec jsme se zastavili u Dášiných páníčků, ať si ji udrží nějak doma. Tvářili se značně nasratě (asi:co zas otravuju ) ale já jako už nevím, jak to jinak řešit. Chci se nějak rozumně domluvit...Dopadlo to dobře, přijeli jsme až ve 20h a kluci v pořádku doma
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2013 07:37
- Nahlásit
Strejda
Sally jsem naučil aportovat s kostí z vepřového kolena. Úžasný výtvor.
Kdyby nám rozhodčí povolil syrovou prasečí nohu a Neli by byla v dobré náladě, tak by možná dostala za aport 2 body. Jako, že by si pro ni jen zaběhla a nepřinesla?
Nevím jestli by to na Elzu fungovalo, ona je navíc ještě i nežravka. Kostí občas úplně opovrhne.
worick
Jak vypadá psí ejakulát? Evey, to bude spíš otázka na tebe. No, samý lepší... bobky a teď tohle, co přijde příště?
Vím já? Měla jsem vždy feny a nerozmnožovaly jsme se.
NoemiAle ta přítomnost krve je divná, ne?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2013 09:22
- Nahlásit
worick
ale řekla bych, že je to vyloženě hormonální, takže bych tipnula: problém se štítnou žlázou
No, nestraš. Zkusím ji projet ještě pořádně furminátorem, když ostatní hřebelcování nezabírá. Ale ona ho tak nemá ráda, někdy u toho i piští. Když to nezabere, tak jí vezmu na veterinu. Vykastrovaná je asi 2 roky kvůli pyometře. Teď na ní asi přišlo jaro, protože venku trošku víc běhá i s tou její artrozou. Jako nepřerazí se, to ne, ale nevleče se a přinutí se i do rychlejší chůze a někdy i do běhu - to když se zarazí na čuchání srnek a pak nás musí dohnat.
Tý Dáši je mi líto. To je tak trošku chudák pes, co?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2013 10:58
- Nahlásit
Vlčáčková
Tý Dáši je mi líto. To je tak trošku chudák pes, co? - většina psů tu z okolí jsou chudáci Ale jak Dáša nevím, těžko posoudit. Myslím, že s nima bývá i doma v baráku, v kuchyni. Když jde panička ven s kočárem, tak si ji bere, i když mi nepřipadá, že se o ni nějak stará, prostě:my jdeme Dášo a ty s náma pojď či běž kam chceš. Minule jela na kole a ty se Dášo snaž nás dohnat, nebo ti ujedem. Trošku ,,spartánská výchova" - rozmazlená jak naši kluci rozhodně není Ví, že Dáša umí chodit i po silnici tak, aby nevlezla pod auto, tak prostě, když jïm chabým plotem někam vycestuje, tak to neva. Nemůžu úplně říct, že by se o ni nestarali, podvyživená není. Nikoho venku nenapadá, neohrožuje. Ona je jinak hodná...jen kdyby nehárala
Evey
No, samý lepší... bobky a teď tohle, co přijde příště? - sama jsem zvědavá
Vím já? Měla jsem vždy feny a nerozmnožovaly jsme se. - my oboje, ale nerozmnožoval se nikdo. Fenky kastrované a Alf poprvé zjistil, že existuje fena až někdy v 10letech. To pak ale bylo tóčo a zdrhnul vždycky, ať jsme se snažili ho zabezpečit jak se dalo Pamatuju si ale taky, že seděl a lízal se pořád jak blázen, takže něco podobného, jen jsem tam nebyla pořád s ním, tak jsem to neviděla do detailů
Ale ta přítomnost krve je divná, ne? - hmm, ono to nevypadá přímo, jako čerstvá červená krev, ale taková ta zahnědlá, pánové prominou, ale jako při konci menses...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2013 11:29
- Nahlásit
worick
Ona je jinak hodná...jen kdyby nehárala
A co jako dělají s nechtěnými štěňaty, protože mi netvrď, že si z výletů háravka žádné nepřinese.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2013 16:06
- Nahlásit
Evey
Jako, že by si pro ni jen zaběhla a nepřinesla?
Přinesla by ji do bezpečné vzdálenosti od psovoda (žádný 1 m podle řádu, ale nejmíň 3 m) a tam by ji hlodala. Vydala by ji až na třetí povel. Žádné předsednutí, samé překusy.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2013 20:54 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
Evey
[i][/i]
Asi jak komu...Tohle neřešila a doporučila psí pánskou hormonální antikoncepci, aby ho to tak netrápilo...Vzhledem k tomu, že kámoška má pejsu po několika operacích, tak řešila, jestli tuhle situaci vůbec řešit a nakonec se s vetkou dohodly, že to nechají jak to je, neb to zdraví psa nijak neohrožuje...:-/ .
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2013 20:55
- Nahlásit
Nevím, v čem je problem, ale nefungují mi citáty a pokud bych chtěla něco tučně, nebo kurzívou, tak to zmizí...Máte někdo podobný problem?!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2013 21:12
- Nahlásit
Noemi
Zkouška
Podtržené
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2013 22:00
- Nahlásit
Noemi
Nevím, v čem je problem, ale nefungují mi citáty a pokud bych chtěla něco tučně, nebo kurzívou, tak to zmizí...Máte někdo podobný problem?! - onehdá mi to nešlo ,,začernit", tudíž ani kurzíva ani tučně. Teď už dobrý.
Vlčáčková
A co jako dělají s nechtěnými štěňaty, protože mi netvrď, že si z výletů háravka žádné nepřinese. - nepřinese, ona je vykastrovaná! Blbě evidentně Podle všeho jí tam zůstal kousek vaječníku...prý. Takže: oni jsou v klidu, my pořád ve stejné pr.... Dneska jsme ji vyhazovali ze zahrady 2x...kde zas vyrobila díru jsem ani nebyla zjišťovat...stejně ji složitě zalátám a za půl dne bude o kus vedle další
Kluci jsou totální mešuge Vypadají, jako by měli nějakého stihomana Jednu výhodu to má: jsou tak hotoví, že ne, že nevyžadují na prochajdu, ale snad by ji ani nezvládnuli Krom obchůzek ráno, kdy jsme dneska šli schválně k vedlejší vesnici, aby jsme neprovokovali kolem Dášina, jsme nebyli od té soboty
Dneska jsem celý den stříhala růže (teprve...nestíhám ) a jsem tak dodrápaná, že vypadám, jako bych měla lepru Ruce až po lokty mám totálně obrbolcované, jako bych spadla do mraveniště. Ale popíchané mám celé tělo, před chvílí jsem si tahala trn někde u ledviny a pod kolenem Tom mi nadával, že nejsem normální, že vypadám jako ti, co se sebepoškozují Jenže to fakt nejde Ty keře jsou i přes metr a půl vysoké, já dřepnu pod, že vystříhnu suchou větev, ona na mne spadne a zapíchá se mi to do hlavy, do zad, do ruky....a tak pořád dokola Oblečená jsem byla, ale to nijak nepomáhá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2013 01:19
- Nahlásit
worick
ona je vykastrovaná!
No jo, já na to úplně zapomněla. Určitě se na to ještě mnohokrát zeptám, znám se.
Dneska jsem celý den stříhala růže
Chtěla bych mít růžovou zahradu - růže polezlé po plotě, růže polezlé po baráku. Ale od té doby, co mi Bekynka přišla se zaníceným rypákem a on tam byl zaražený trh centimetr velký a asi tuna hnisu, nemám odvahu.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2013 02:36
- Nahlásit
worick
Ráno jsem pod Berrym utírala třikrát kaluž moči? trochu krvavé....teda nejsem odborník na roztoužená psiska, ale tuším to bude nějaký výtok? Jak vypadá psí ejakulát?
Normálně psí ejakulát vypadá jako lidský. Nic dramatického to nemusí být, Alfík to míval jako puberťák opakovaně. Pro jistotu jsem aplikoval injekční stříkačkou roztok hypermanganu (ne moc silný - leptá) pod předkožku a lehce promnul. Popř. opakovat. O půlnoci málem přejeli Erwínka, na chodníku, tady v té zkurvené Praze (pardon) je už víc aut než lidí, takže ty svině (pardon) jezdí a parkují na chodnících. - zdraví Yura
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2013 07:36
- Nahlásit
Vlčáčková
No jo, já na to úplně zapomněla. Určitě se na to ještě mnohokrát zeptám, znám se - z toho si nic nedělej, to já dělám běžně...pořád
K růžové zahradě máme daleko, prakticky jsem to vzdala. Už jsem měla cukání, že růže zlikviduju, neb jsou mizerné, vůbec se ji nedaří, ale zvládají se likvidovat prakticky samy
Yura
Pro jistotu jsem aplikoval injekční stříkačkou roztok hypermanganu - děkuju, zkusím. Ráno musím hned nervní letět hledat kluky - naštěstí dneska chrní
O půlnoci málem přejeli Erwínka - to snad ne?! I do něho drcnul? Kluci by v Praze byli přejetí už 100x, jsou to motovidla I tak to vaši psi zvládají bravurně A abych to odlehčila: co dělá ,,děcko" o půlnoci venku?!"
tady v té zkurvené Praze (pardon) je už víc aut než lidí, takže ty svině (pardon) jezdí a parkují na chodnících - Jirko, Vy taky nejste rodilý Pražák?? Alenka vzpomínala, že není, myslela jsem, že alespoň Vy jste...ale Vás asi taky zanesla do Prahy práce, že jo...?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2013 13:31
- Nahlásit
worick
Jirko, Vy taky nejste rodilý Pražák??
Jurášek je rodilý Moravák z Kunovic ... )
Přivlečen do Prahy v dětství s rodiči
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2013 13:57
- Nahlásit
worick
K růžové zahradě máme daleko, prakticky jsem to vzdala.
Když vynecháš slovo "růžové", tak je to přesně tak, jak to mám já. Dneska teda konečně makám na úklidu bordelu ze zahrady. Je toho na x kontejnerů. Radši bych byla, kdyby pršelo, protože nemám hotové účto a místo toho blbnu na úhoru. Jenže když přišli pomocníci, tak co mám dělat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2013 23:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Jurášek je rodilý Moravák z Kunovic ...
Přivlečen do Prahy v dětství s rodiči - to už je sice víc Pražák, než Moravák, ale jinak to potěší Vždyť to je kousek od nás A Jirko, máte v Kunovicích ještě nějaké příbuzenstvo?
Dneska se nám kluci zdáli o poznání klidnější, nejspíš i proto, že pořád spí Asi vyčerpáním, protože skoro nejí Nebo, že by tím, že se dnes nikde nesešli s Dášou a nečichnuli si? Berry ráno: asi 6 piškotů, 6 centimetrových kousků z kůže ze slaniny - to jsem jim vyrobila taková kokinka a cca 10granulí. Kost rozkousal a vyplivnul Nevečeřel ani ň a dnes taky ne Tom říkal, že má problém už vůbec vstát a vzít si Frolíka - to jim dává, když se s nima po ,,večeři" loučí a má k nim proslov, ať hezky hlídají...a spinkají
Ráno jsme šli zase na opačnou stranu a Worick, jak normálně lítá levá-pravá, tu kolečko na louce, tu křoví kolem potoka, se prakticky skoro nehnul z cesty. Říkala, jsem si, že by se, toho jeho nezájmu o cokoliv jiného než háravou Dášu mělo nějak využít ve výcviku od zvěře...akorát netuším jak Samozřejmě mu říkám, jak je hodný a chodí hezky s náma, jako hodný pejsek....ale jestli to chápe, o to pochybuju Dneska Tom celý den demontoval molo a zítra ráno nám tam přijdou pokládat nové desky. Byly uhnilé, prošlapávalo se....musí se to upravit i pod
Mamka s bráchou měli dneska den blbec: rozpadlo se jim čerpadlo ve sklepě - na vodu. Dnes jsou bez vody, brácha se tu byl osprchovat (mamka u sousedky) a hned ráno jede kupovat novou ,,domácí vodárnu". Tady to čerpadlo už bylo x krát opravované, poslední dobou už prdnulo pravidelně tak jedenkrát ročně, ovšem teď už definitivně Taky má cca 35let Jediné štěstí a skoro zázrak, že to vyšlo ve chvíli, kdy je brácha doma. My by jsme vůbec nevěděli co s tím - on má i kámoše, co mu poradí...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 01:14
- Nahlásit
worick
v Kunovicích ještě nějaké příbuzenstvo?
Ano, a ještě ve Zlechově, Ostrožské Nové Vsi, v Ostravě a asi i jinde (i UK a US), ale v podstatě se kontaktujeme jen někteří a jen zcela mimořádně.
Praha je naprosto úžasné město. Myslím, že každý, kdo v něm stráví víc času, si ho zamiluje.
No ano, jsem Kunovjan. Tedy v papírech mám psáno UH, ale maminka utekla z porodnice a já se narodil doma v Kunovicích.
Jinak bych byl Hradišťan, asi?
Alfík mírně plaší, protože venku byla mírná bouřka. Kdyby přišla superbouře, tak by superplašil. Snad už bude pokoj.
zdraví Yura
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 06:53
- Nahlásit
Prší, prší, jen se leje...
Noemi
Tohle neřešila a doporučila psí pánskou hormonální antikoncepci, aby ho to tak netrápilo...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 10:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Yura
narodil doma v Kunovicích.
Jinak bych byl Hradišťan, asi? - ne, ne, pořád jste Kunovjan, nehledě na to, kde je porodnice (my se rodíme buďto v Kyjově, nebo Hradišti)
Nás ráno probudila bouřka, velká, ale mimo, u nás jen rachot a trochu sprchlo....Vzbudilo mne velké práskání, letěla jsem dole kontrolovat kluky a hledat kočky a Worka ležel a spokojeně chrněl na cestě, Berry chrápal u pracovny, jen Gůča jak mne uviděla, už mlátila na dveře. Leon byl asi schovaný v domku. Kluci do boudy utekli, až ně ně spustil liják - hromy blesky s nima nehnuli Prešelo zatím málo, právě že.. Potřebujem ne - nějakou šutoru, aby nám to spláchlo ale popršet dlouho...májový...na semínka...bo nic (krom plevelů samozřejmě ) neleze
Zahrada je teď (teda až na ty všudypřítomné plevele ) krásná, rozkvetlá, ozeleněná. Jenže jsem to nestihnula nafotit a pokud přijde nějaká bouře, třeba magnolie to asi omele
Ráno kluci trochu jedli, snad pomohla i změna počasí. Berry tedy jí pořád míň než Worka, ale vzal si zase pár granulí a snědl 4 žebra!
Ráno jsem je česala, jsou fakt hnusní, špinaví jak psí bezdomovci A navíc: to jak se Worka v zimě trochu popravil a už nebyl tak strašně vychrtlý - tak to je v pr... Myslím, že je ještě horší než předtím Když se člověk dostane až na kůži (přes tu jeho hustou podsadu, tak mu všude trčí kosti bohužel ani svaly tam necítím Nevím, kdy a čím to popravíme, když teď v létě to bude s jídlem zase horší. Za chvíli musíme na přeočkování - bože, takhle tam nemůže vždyť by se zase zhrozili a chtěli ho vyšetřovat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 20:46
- Nahlásit
MartinaBarney
jak ti jde cvičení?
já že jsem dneska po 8.dni 2.levelu ...
příští týden nás čeká Pecka, čímž připomínám LuckaM, že se můžou přijet aspoň mrknout teda, můžou samo i ostatní, ale asi to máte všichni dost z ruky
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 00:53
- Nahlásit
Janiii
já že jsem dneska po 8.dni 2.levelu ... FAKT?! Tak to musím přidat. Já cvičila naposled v pondělí, a to 6. den levelu 1. V úterý jsme jeli do Bauhausu, pak jsme zkulturňovali zahradu a já si zasadila muškáty a kochala se mou novou Bougainvilleou. To je od úterka skvost naší zahrady. Barva těch květů mě naprosto uchvátila. No, a večer jsme jeli do Krásenska na pálení čarodějnic. Středu a čtvrtek jsem taky vynechala, protože jsem seděla u diplomky. Ale zítra jdu na to. Jsem na sebe naštvaná, že jsem 3 dny vynechala.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 07:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
a kochala se mou novou Bougainvilleou. To je od úterka skvost naší zahrady. Barva těch květů mě naprosto uchvátila. - doufám, že jsi pochopila, že nepřezimuje a máš ji v květináči jakovou máš barvu? Klasickou fialovou nebo nějaký z těch nových, modernějších odstínů? Mamka má na balkoně taky, je to nějaká ta normoš barva. Ty modernější jsou víc do sytě růžové, lososové...Vyfoť
Já mám taky úspěch Kluci okousali hned po výsadbě Wistárii na pergole hned ve vchodu a já si nebyla jistá, jestli to neukousnuli nad roubováním a nemám tam teď obyč semenáč Ale letos vyhodila svůj první jedinný květ a vypadá, že to bude snad ta s dlouhatánským květem - co jsem sadila. Bílá: tak ta se pochlapila, je úplně samý květ Vyfotím až rozkvetou Růžová vloni zmrznula a nekvetla a letos má květů jen pár...snad se letos zdrchá a pokvete příští rok Dokonce mám vzadu na pergole(až skoro u domku) zasazenou teprve předloni, celá zmrznula a minulý rok vyhnaly jen malé ocásky - má sotva 60cm!...a koukám - je tam jeden květ
U nás popršelo celkem slušně, jenže Tom nevyměnil včas baterky v meteostanici a začalo to blbnout zrovna, když jsme potřebovali zjistit kolik Ale nic hnusné to nebylo, zem ,,ubitá" není, vždycky jsme to chytli jen okrajem. Taky jak jsem byla s klukama v lese, tak jsme zmoknuli. Respective: vyšla jsem oblečená ven, beru vodítka v garáži, blesk, kouknu a žene se bouřka myslela jsem, že to stihneme oběhnout, než dorazí. No tak nic. Na radaru vypadala jen takový prcek, tak jsme ještě vlezli do pracovny, počkali až to přeprchne a vyrazili. Nahoře na loukách nad náma, kde je rozhled, jsem viděla, že se ženou další, jedna vlevo, jedna vpravo, tak jsme letěli kolečko jak blázen. Sestupujem z lesa, radši jsem to i zkrátila a vzala zadem kolem náhonu rovnou za barák, že vletíme zadní brankou a schováme se v domku. Pořád blýskalo a hřmělo, ale zatím nepršelo a tak Woruška, že on chce jít kolem zahrady, po cestě kolem koupáku (na koupáku bývají schované srnky ) Ve chvíli, kdy nám zbývalo asi 30m na hlavní cestu prakticky před barákem, začal slejvák, vyjdem na cestu a tam letí Gogoši od vedlejší vesnice mokří jak myši Ti to teda měli k baráku ještě o dost dál, u nás se schovat nechtěli, tak jsme se rozutekli. Vletěli jsme do garáže...a skoro bylo po dešti
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 10:36
- Nahlásit
worick
doufám, že jsi pochopila, že nepřezimuje a máš ji v květináči
Sice jsem při koupi o ní nic nevěděla, ale jak jsem přijela domů, tak jsem si o ní něco málo přečetla na netu. Mám ji v květináči. Barvu mám tu klasickou fialovou. Může mít na výšku asi 50 cm, a je seříznutá, tak to má tvar stromku. Jakmile přestane pršet, tak vyfotím. Našla jsem na googlu i tu lososovou barvu a ta je taky pěkná. Včera k nám zrovna dojeli ze stavební firmy - měli natírat pergolu znovu (protože ji na podzim odflákli), tak jsem Bougainvilleu odnesla na trávník, at jim tam nezavazí. Odpoledne se pak dívám s z okna, Barney u ní a už zvedla nohu. Naštěstí jsem ho stačila okřiknout. Tak ji budu muset dat nějak jinam.
po výsadbě Wistárii Našla jsem opět na google a taky je to moc pěkný.
U nás taky prší, sem tam zahřmí. Docela mě to štve, protože jinak už mohla být pergola natřená a potřebuju, aby příští týden dodělali obklady u bazénu aspon. Pak příští týden v sobotu chci pro přítele uspořádat menší narozeninovou oslavu spojenou s grilovačkou. Bude to pro něj překvapení. Tak snad mi počasí nezkazí moje plány.
|