Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Kessie
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2013 12:14
- Nahlásit

Kesska dostala dneska úplatek... uzené hovězí ucho... to jí snad chutnalo víc, než to vepřové!

A KONEČNĚ VYLEZLO SLUNÍČKO... hned jsme posekali trávu, popřesazovali co bylo potřeba a už se zase žene jakýsi mrak...

Evey
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2013 12:25
- Nahlásit

Dnes jsem byla vyzvednout malé krůty na výkrm. Paní chovatelka je má jak své děti (a měla jich teď 4500). Před námi nakázala vyložit auto, kde si blázni nacpali 50 kusů do jedné velké krabice . I mě kladla na srdce, že je zima a hlavně ať jim zatopíme.

Kessie
A KONEČNĚ VYLEZLO SLUNÍČKO... u nás prší.

worick
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2013 14:40
- Nahlásit

Evey
Dnes jsem byla vyzvednout malé krůty na výkrm - počkej, ty krůty nemáš snad ty...mají je vaši??
U nás se krůty chovali, když jsem byla děcko (a husy) Ale jsou náchylné, mladé nesmí zmoknout, zima je jim asi taky, tak od toho lidi ustoupili, začali spíš kačeny a krůty dál chovají Slováci tady kousek na Kopanicích.
...kde si blázni nacpali 50 kusů do jedné velké krabice - Já mám celkem ráda i slepice (narozdíl od Worička ) jako děcko jsem pokaždé měla jednu ochočenou Nechápu, že se k drůbeži může chovat někdo tak hnusácky, jako by to taky nebyl živý tvor U nás lidi nadávají na ty ostatní, co nechávají slepce volně chodit kolem humen a potokem, že tam kde co rozhrabávají, někteří tam mají třeba i kytky.....ale já zase nesnáším, když jsou zavřené v malinkém výběhu, kde se plácají v blátě na pár metrech a klovou se ze stresu navzájem. Babčiny(teda už mamčiny ) slepice, mají celý dvorek i humno...slepičí ráj Akorát až bude mít brácha malé, tak určo bude frflat, že se mu batole ,,píchne" o kuřinec No a?!...my v tom taky vyrůstali a žádné újmy jsme nezaznamenali Pořád mám tiky pořídit alespoň dvě slípky a nechat je volně chodit po zahradě (s Workou by zřejmě nepřežily dva dny ) aby mi vyhrabávali ty potvory z kytek a nemusela jsem používat chemické sajrajty

worick
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2013 14:58
- Nahlásit

Kessie
A KONEČNĚ VYLEZLO SLUNÍČKO... hned jsme posekali trávu, popřesazovali co bylo potřeba a už se zase žene jakýsi mrak... - fakt jo?? U nás snad dneska ani nezasvítilo (možná trošku chvilku) ale ráno zase prskalo, tak všechno mokré, nesáhnuli jsme na nic Teď se tam navalil ten mrak co i na vás a už leje. A co jde za ním, ani nemluvě - výlet je zrušený Na zítra to nevidím, Tom už si domluvil tenis pak má ještě nějaké jednání a k večeru máme gratulovat bráchově Hance k narozkám (má 35) tak nestíháme i tak Jedině s mamkou někde po okolí a Tom nás pak vyzvedne...

Kesska dostala dneska úplatek... uzené hovězí ucho... to jí snad chutnalo víc, než to vepřové! - vidíš! Jsi mi připoměla, že kluci neměli uši ani nepamatuju tuším tak dva roky, co jim vařím On ho stejně Worka jedl jen rozmočené
Nevím jestli je to tou háravkou, nebo tím, jak říkal Tom, že Berry má stejně raděj granule ale teďka co pár dní jsou na granulích, tak nevím proč, ale dneska granule ráno snědli, zato vůbec nesnědli kosti...leje tam na ně Jsem si myslela, že jim budou vzácné...když jsou na těch granclích...a prdlajz Nevím proč, ale nechtěl je ani jeden...někdy mi připadají, jako by se domluvili Jo, teďka přišli nové - momentálně tedy mají klokaní
do práce dojíždíme, mám na starosti celý dům a navíc se to kumuluje, že zkoušky musíme dělat v té době, kdy je nejvíc práce a stresů v práci... to je na tom nejhorší... od 10. června už bude po maturitách a bude ve škole pohoda... zároveň mi taky ale končí zkouškové... no... stres cítím, ale víc než vystresovaná jsem hrozně, ale hrozně unavená... protože se musím učit po nocích a tak toho moc nenaspím a mám pocit, že jedu na 150%. - Peťi tohle se mi ale vůbec, ale vůbec nelíbí, ještě si něco uženeš Já vím, že je na tebe v práci velký tlak (a nezávidím a tak ráda bych byla, kdyby jste všichni tady....měli víc klid ) ale jsou to nejlepší léta tvého života a ty je proletíš takovým kalupem a blázincem...ach jo Jestli pomůže to mimčo, aby jsi z toho vypadla a zklidnila tempo, tak tě asi začnu nějak zaříkávat...a bude
Takže worick, s letní návštěvou to vypadá dobře! - pozor!beru tě za slovo Tak to plánujem, pak se nám to tady všechno semele na hromadu a bude.... Znáš to: člověk míní, příroda mění...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2013 18:29
- Nahlásit

co je to sluníčko??
tady pořad prší a prší, kluci jsou pořád mokří a bez nálady je dokonce i Erwínek. Až mě začal děsit, že nestartuje na zašustění, že nesomruje o každého sousta. V parku už stojí louže vody, co už nemá kam vsakovat, lidi dole od Botiče hlásí plné koryto a na venčení nikoho nepotkáte
Přestalo lejt, jdeme rychle oběhnout park. Holky, kluci, opatrujte se

worick
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2013 07:46
- Nahlásit

koukám, jak vám v Čechách zase pršelo Nás to podle radaru lízlo někdy kolem 5-6h, trochu je mokro, ale už svítí sluníčko. Snad to chvíli i vydrží Vzhledem k vývoji loňského léta se neodvažuju frflat...lepší jak sucho

Noemi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2013 08:05
- Nahlásit

Tak už jsem skoro dvě hodiny vzhůru- čekání na to, že přestane pršet jsem vzdala, teď už čekám jenom až to venku přestane huhlat, Medvěd se bouřky nebojí, ale já ano...

Včera pršelo od nějakých 9 hodin nepřetržitě...Dětský den, jsem museli přesunout na příští týden, chtěli jsme odložit fotbal, ale soupeři byli zásadně proti . Vzhledem k tomu, že v sobotu hrají i výběry (okreska obvykle hraje jen v neděli), tak mysleli, že budeme mít málo hráčů a bude to jednoduchá výhra....Hřiště vypadalo jak rýžové pole, celý zápas neskutečně prochcalo...Měli jsme o jednoho hráče míň a vyhráli 8:2...Brácha byl v bráně, tak jsem mu musela dělat garde, aby mu nikdo nenadával....Děti totálně durch a v té zimě...jako fakt nechápu Doufám, že to nikdo neodstoná...

Včera jsme byli v krámě, to ještě nepršelo...Pak se Medvěd celé dopoledne povaloval doma, ale ve dvě dorazil táta z práce, tak jsem ho museli vypakovat ven (Medvěd má od táty samozřejmě přísný zákaz zdržovat se doma...). Denska je táta doma, tak bude mít smůlu...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2013 08:45
- Nahlásit

Tady leje furt, kromě chvil, kdy jenom prší, a chviliček, kdy jen mrholí. Jinak to spíš vypadá jako moře na stojato.
V noci se k tomu kolem druhé přichomýtlo, nevím, kde se to vzalo, několik zahřmění. Alfréd si vlezl mezi nás, klepal se, funěl mi do obličeje a slintal na polštář. Za jeho zády po chvíli spokojeně pochrupoval Jirka. Asi po hodině jsem přesvědčila Alfína, že fakt už bouřka nebude, a stáhla ho dolu.
Potřebuju na úterý, aby nepršelo. Netrvám na sluníčku, ale ať proboha neprší. zažili jsme to vloni na finále Technoplanety, že celou dobu lilo, a bylo to strašné. Nemusíme si to zopakovat

Noemi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2013 10:51
- Nahlásit

Prší už tak dlouho, že se nám podmáčel svah a nahoře uskladněné železniční pražce to neustály a sjely dolů - rachot to byl velmi slušný....Medvěd samozřejmě vyběhl z boudy a odmítal se do ní vrátit, tak když už je mokrý, tak jsme vyrazili ven...Vody všude neuvěřitelně, i potok z lesa, který normálně i při delším dešti je vcelku OK, tak tam dnes teče neuvěřitelné množství vody, kanály to neberou...Řeka slušně nahoře, jezy zmizely :-/.

P.S. Ty pražce mi samozřejmě zavalily muchovník...

worick
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2013 11:38
- Nahlásit

Noemi
Ahojky, ahojky, že se taky ozveš Koukám, že s bráškou berete to sportování vážně Když jsou děcka zvyklá se hýbat a není to nárazovka, tak by ani to prochladnutí vadit nemělo. U nás to taky tak bylo, když hrál fotbal Tom i brácha - chodili, jezdili jsme fandit celá rodina.To už je tak dávná historie, že už bych na to málem zapoměla Na stará kolena přešli oba na tenis, neb je to relativně bezpečnější sport..co se úrazů týče
U nás v potoce není prakticky nic poznat, voda teče od jara celkem stejně, oproti běžným létům nadnormál, ale zvýšená snad jen o 10cm. Jen je mírně zakalená a to si myslím, že je práce spíše těžařů v horách
P.S. Ty pražce mi samozřejmě zavalily muchovník... -

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2013 11:58
- Nahlásit

Prší stále, teď tedy ne a včera taky nějakou chvíli - asi půl dne - nepršelo. Nateklo mi do chalupy tudy, kudy ještě nikdy nenateklo. Už si budu muset koupit vlastní zdroj tepla (takovou tu pistoli nebo jak to nazvat), abych si mohla chalupu ipou oblepovat sama.

Psiska už několikátý den nemůžu dostat ven. Někteří odmítají zcela, jiní se snaží jít jen jednou za den, akorát všemuvzdorná Astřička chodí ochotně za každého počasí kromě bouřky, kdy jí vadí ne liják, ale blesky. Ostatní psi se vyvenčí do 1,5 metru ode dveří, azylant ani to ne - ten kolikrát stojí na schodu u dveří do obýváku a kouká toužebne dovnitř, a valí domů.

Sousedovi neschne jeho jetel na mojí zahradě, což mi spolu s problémem bagru (ten taky na mokrém nemůže udělat, co potřebuju) brzdí stavbu plotu. No a mě se z těch tlakových níží - atmosférických i krevních - chce pořád strašlivě spát.

Je tedy ale pravda, že my tu máme takové kopečky nebo hřbítek (nebo jak to nazvat), které způsobují to, že tu bývá lepší počasí než jinde. Říkala sousedka, že to zpravidla rozdělí oblačnost na dvě části, které nás obejdou. To už jsem zažila někde u Ždánic nebo kde tohle měli. Za ty 4 roky, co tu jsem, bych řekla, že je to pravda. I teď je to tu trošku lepší než jinde.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2013 19:07
- Nahlásit

Vlčáčková
Už si budu muset koupit vlastní zdroj tepla (takovou tu pistoli nebo jak to nazvat), abych si mohla chalupu ipou oblepovat sama. - plynový hořák, předpokládám

Byly jsme s mamkou na prochajdě. Tom nás vyvezl přes pár vesnic dookola a my to přešly přes horu domů. Tak jsem jí říkala, že se musí smířit s tím, že ahno je teďka všude a budem jak prasata. A bylo to jak jsem chtěla napsat a tuším nenapsala?? že se mi nijak zvlášť napršíno nezdá....normoš tam bylo skoro sucho asi proto, že jsme byli nahoře a pak dole jsme šli už po zpevněných cestách Přišli jsme domů v 16h - už se dohnal mrak a začínalo krápat. Trochu sprchnulo a já šla natrhat ven kvítka, Hance na kytku k narozkám. Vážu to as najednou řacha - zahřmělo. Za chvíli spustila bouřka jak kráva, Tom lítal po baráku a zavíral okna a hlásil, že Leon s Berrynkem spolu leží ve vchodě, protože je tam pustil, protože se bojí Tak je tam nechal, dveře otevřené a obědvali jsme. Liják jak kráva, za chvilku volá mamka, že u nich hotová potopa, v mžiku zahrádka pod vodou, silnice pod vodou a ke všemu kroupy. Říkám:,,jo?? to u nás ne, kroupy nejsou, ty si doprčic nechte tam!"...a 10sekund a kroupy Snad to nic nezlikvidovalo, nebyly nijak strašné, na první pohled škody nevidím. Akorát nám valila voda po cestě od domku proudem, jezero vrchovaté, molo pod vodou a do té odtokové mřížky mezi molem a terasou valila voda horem - naštěstí je i terasa od baráku trochu ve spádu, tak k baráku to nenateklo...a brala to ta mřížka. Štěrk z cesty bude asi posplachovaný v záhonech kolem V půlce bouřky u toho jídla říkám:,,kurňa, kde je vlastně Gucci?"...protože jsem ji pouštěla před tím ven Snad bude u kluků v boudě, protože při tom prvním dešti ona letěla kolem oken domů - ať ji někdo pustí a Leon spokojeně dřepěl ve vchodu boudy a koukal. Po té bouřce jak jsme uviděli valit ty potoky vody a lítali od okna k oknu, kde co a kam ještě teče, najednou Tom:,,já už vidím Gucci!" a ukazuje oknem z bazénu ke vchodu - kamsi nahoru. Jak moc lilo, tak pršelo i pod sklo a stůl, kde běžně leží kluci. Tak Gucci vyskočila ze stolu na okýnka od bazénového WC - je to skoro pod tím sklem, tak tam nedopršelo. Jo, jo, říkám o pořád, ona je fakt holka chytrá

Noemi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2013 20:29
- Nahlásit

Tak u nás Sázava na stupni 3. Dopoledne to ještě tak blbě nevypadlo, resp. vypadalo, ale na trojku...
Ve 13:45 jsem vyrazila vlakem směr Praha, normálně to zabere 1:45 minut, přijela jsem v 18:30 . Takovou cestu jsem ještě nezažila, na nádraží u nás hlásili, že vlak bude mít zpoždění kvůli popadaným stromům. Nakonec vlak přijel, ale ten, co už měl být dvě hodiny pryč . Jeli s náma hasiči a traťáci s motorovkama. Cesta do Čerčan normálně trvá cca 3/4 hodiny, jsme jeli tři hodiny...Bylo to docela vtipné, před náma popadané stromy, za náma sesutý svah...Napravo rozvodněná řeka, nalevo prudká skála nahoru.
Botič v Praze je taky docela hustej...Zkoumám jak se zítra dostanu do práce :-/

Táta měl jet v úterý na Lipno, asi nepojede. Jednak u Krumlova je neprůjezdno (zatím) a hlavně jeho kámoš dnes u nás na Podskalí nechal auto u baráku a už s ním samozřejmě nikam neprojede (moc vody...)

Evey
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 05:40
- Nahlásit

worick
...mají je vaši?? Ano, jsou u rodičů.
Noemi
Zkoumám jak se zítra dostanu do práce :-/ lepší bude asi raděj nejezdit vůbec.

U nás Morava je zatím v releativním klidu, prší tedy, s přestávkami, ale naštěstí to není jako v Čechách.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 06:35
- Nahlásit

Na úterý jsme zrušili finále Technoplanety (technoplaneta.cz), škola je zavřená - teda pro děti, my jdeme normálně, tedy, kdo se dostane. Jsem zvědavá, kolik dorazí neinformovaných dětí

Ve škole je evakuační centrum. Mám v živé paměti, jak před 11 lety se leckde "vyplavených" nemohli zbavit(

worick
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 07:45
- Nahlásit

Drakopes
vstávala jsem nějak brzo, asi tím, že mi od noci řvala telka a svítila lampička Zase jsem přelezla rozespalá a usnula v momentě, kdy zalehla Ráno jsem tu viděla zprávu od Evey a říkala si, jestli napíšeš i ty, jak jste na tom Čuměla jsem ráno hodinu na zprávy, takže co v Praze vidím a vy jste tuším na kopečku, že jo, od Botiče?

Noemi
na nějaké cestování to fakt není Brácha se vracejí k večeru do Prahy, tak snad už tam bude trochu klid Vás to v Praze ohrožuje víc, když valí na Šumavě, že? Teď kotí na celém severu, tak se to možná vyprší tam Nevím, jestli není utopená Lucík?? (LuckaM ) O Liberci jsem neslyšela nikde nic...

Evey
.. prší tedy, s přestávkami, ale naštěstí to není jako v Čechách - asi tak Teď se to valí nad váma a blíží k nám Včera jsme po té bouřce jeli k našim a po vesnici byl hasiči, takže někomu hrknulo možná z polí do sklepů, potok byl v mžiku zvednutý o metr a valilo kafe. Doufám, že už se to zklidnilo, nevím, jestli k němu vůbec s klukama teďka jít...respective s Woričkem Berry k němu nepoleze určitě Zahrádku jsem ještě neviděla..až za chvilku...snad nenajdu zeleninu v zahradním domku Kočky jsme večer pouštěli ven až v půl desáté, jak jsme se vrátili domů a už se neukázali...až teďka ráno...naštěstí

Strejda
vy jste tuším od Orlice na kopečku? Koukala jsem do mapy

A Tá ta?! Tak...ale to netuším, neboť jsem už úplně zapoměla, kde to přesně bydlíte Tuším jen matně, jak jste se ještě domlouvali s Ivískem? že vlastně bydlíte kousek od sebe, ale kde to je, to už nevím Musela bych brouzdat v mapě a snad by mi cvaknulo... Takže...jak jste na tom s vodou??

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 13:16
- Nahlásit

worick
vy jste tuším od Orlice na kopečku?
Od vody jsme daleko. V 97. byly zaplavené silnice a podemletá železniční trať, tak jsem se nedostal k zákazníkům. Letos to je mírné. Nad námi je pole, z toho by mohla voda odplavit zem. Sedlák se o to docela stará a odvádí vodu přes louku k potoku. Zatím to je dobré.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 18:10
- Nahlásit

My jsme taky na kopečku, jak v podnájmu pod Ještědem tak mamka doma, takže u nás dobrý. Ségra s holkama se ale musela evakuovat - bydlí v Praze na Zbraslavi (dům je zatopený, ale jejich byt naštěstí ne - nebydlí v přízemí). Barney je z toho deště už otrávenej a my teda taky...v pátek jedeme na dovču, původně jsme chtěli někde po ČR, ale už mi tak zoufale chybí sluníčko, že možná poletíme k moři...

Kessie
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 06:39
- Nahlásit

Mně už taky zoufale chybí sluníčko... tedy nepotřebujeme takové sucho, co bylo loni, ale chceme zpět rovnováhu!!! Já už toho deště mám plné zuby... jelikož jsem si povodeň zažila sama na vlastní kůži v 97, každé období dešťů nesu těžce... vzpomínám na to, jak jsme byli odříznutí od jídla, neměli co na sebe, byli celí zkřehlí, všechno vlhké... humus... je mi hrozně líto lidí v Čechách, kteří to musí teď zažívat znova, po pár letech... my dneska dokončujeme maturity... tak snad to dobře dopadne... Jinak je to v práci taky takové hrozně chaotické, hysterické a až zbytečně emotivní, neboť se u nás dějí veliké personální změny... někteří si pohoršili, někteří polepšili a já se snažím si od toho všeho udržet zdravý odstup, přestože je místy těžké zůstat úplně v klidu a v nadhledu... už aby tento školní rok skončil...
Plánuji oslavu pro Kess i pro Mikšu... nevím totiž přesně, kdy se Miky narodil... ale dovezli jsme si ho 9. června loni a tak to beru tak, že mají narozeniny podobně... Většinou z toho neděláme vědu, ale teď musím vymyslet něco, aby si oba bobci pochutnali... Jinak mi z toho deště začínají plesnivět kytky... I ty, co na dešti vůbec nestojí...

worick
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 08:12
- Nahlásit

Dneska plánujem tu veterinu a já začínám být nervózní, protože chci zkusit vzít Berrymu moč, na kontrolu. Toho se bojím strašně moc, abych se nedozvěděla něco, co nechci vědět Stejně se mi ale asi nepovede mu tu moč vzít uteče mi do keře a bude. Když mu připnu vodítko, tak z toho bude štronzo a ani se nevyčůrá. A: když bude teďka čurat na mokrý keř, vysokou kytku... a v podstatě ho ještě omyje, nebude to Evey zkreslené??

Děcka, co se nám včera stalo, to by jste se dorvali Vyjedeme z Skalice od tety, před zadníma sedadlama dva pětilitrové skleněné, takové ,,demižonky" červeného vína. Jeden jsem založila suchýma rohlíkama (co nám nabalila do igelitek teta) druhý měla u noh mamka. Já to tam dávala přes velkou kaluž, tak jsem se soustředila na to a ne na demižóny. Ujedeme asi 150m ke kruháči, Tom to zavrtí, řacha jak sviňa a mamka začne řvát, že má plné boty vína Tak si představte, že ten, co měla u sebe hlídat, nějak ,,opoměla" (prý jsme jí to neřekli...mne ani nenapadlo, že jí to nedocvakne, že ho má držet mezi nohama ) ten se svalil na hranu kolejnice od předního sedadla a prásk - 5 litrů červeného v autě Smrad jak v palírně mamka přebarvené boty (měla hnědé semišky, tak jí hážou do fialkova, stejně jako nám tepichy a celý tapecírunk v autě Drhli jsme to, ale stejně to moc nešlo. Když jsme mamku vysazovali a já tam šla vyhodit ten rošváclý demižon, tak jak jsem otevřela dveře, vytékalo mi z auta červené Ono to, jak toho bylo moc a když přibrzdil, proteklo někde pod sedadlem ke mně dopředu, takže jsme museli čistit ještě i vpředu Nevím, jestli ty kluky dneska neotrávíme alkoholem Zastavit nás včera policie, snad i nadýchá...

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 08:50
- Nahlásit

worick
a v podstatě ho ještě omyje, nebude to Evey zkreslené?? jako, že by jsi to chytala až z té kytky? To asi jo.
Nemáš lepší nechat vzít krev?
a prásk - 5 litrů červeného v autě To je škody.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 09:23 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

worick
My jsme tedy 15 km od Prahy a na kopci.Takže naštěstí Ok.
V práci to je tedy trochu horší.Za plotem cca 70 m. mám potůček,který má teď cca 4-5 m.
Stoupla i podzemní voda a cpe se mi tam do sklepa.
Musím čerpat.Ale kam?
Zem už to ani nevsakuje.
Včera odpoledne přestalo pršet ale zdá se mi,že hladina v loužích neklesá.

Kessie
To ty lidi lituju tedy taky.Hlavně bych někomu nakopal zadek,např.za ty Zálezlice.
Proč trvá 12.let postavit hráz a ještě jenom na půl!Chudáci si to opravili a zrekonsruovali.Určitě na hypotéky atd.a teď tohle.
Času na protiopatření bylo dost.Kdo ví,zda to pojišťovny vůbec pojistí?
Určitě by se na to prachy sehnaly!
Ale golfová hřiště jsou taky potřeba.
Pozdravuj zvěřinec a pochopitelně gratulujeme.

Barunka je taky z deště taky otrávená.Pořád by si ale hrála.
Jenom se někdo ukáže ve dveřích,už maže pro pískací balónek...

Starší syn jede dnes do Prahy k ústním do Dejvic.
To jsem zvědav jak dopadne a zda se tam vůbec dostane.

Dnes tady trochu nesměle vykukuje sluníčko,tak snad už bude konečně líp.

worick
Vzhledem ktomu,že nepijete,tak toho vína bylo nějak hodně né??
Nebo to bylo určený klukům po večeři do granulí na krvinky?

LuckaM
Hezkou dovču.
Napiš pro inspiraci destinaci.
Přemýšlíme taky kam?Ale teď je nejlepší počasí za polárním kruhem.(22C)

Víme,že pojedeme určitě pro kluky do Paříže.Chystají se tam na kole.
Taky bychom chtěli udělat s Barunkou Dánsko.Budu muset koupit nějakou klec do auta.
No a dál se ještě uvidí.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 12:02
- Nahlásit

worick
Stejně se mi ale asi nepovede mu tu moč vzít
To jsem si myslela taky, když jsem Barneymu chtěla vzít moč. Ale podařilo se celkem snadně. Stačilo vychytat chvíli, kdy bude vykonávat potřebu, přiskočit a rychle trochu zachytit do kelímku. Já jsem tedka nečetla, co se na diskuzi děje. Ale moč chceš vzít preventivně nebo má Berry nějaký zdravotní problém?

Jinak zítra v 8:00 jdu na to. Jsem první na řadě. Nervy začínají pomalu pracovat z představy, že UŽ zítra!!! Tedka jdu ještě opakovat, projedu si znovu prezentaci a pak už na to kašlu. Hlavně dneska musím jít brzo spát. Zítra musím vstávat v 5:30, v 6:30 už vyjíždět z Vyškova a v 7:30 máme být ve škole. Musím si nastavit aspon 3 budíky, protože jak mám posunutý režim, že chodim spávat kolem 2 v noci, tak ráno zase nejsem schopna vstat dřív než v půl 11.

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 13:06
- Nahlásit

MartinaBarney
Jinak zítra v 8:00 jdu na to. Jsem první na řadě. Budu držet palce. Myslím, že být první na řadě je dobrá volba.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 14:04
- Nahlásit

Evey
Budu držet palce. Myslím, že být první na řadě je dobrá volba. Děkuju Na jedné straně jsem ráda, budu to mít dřív za sebou, ale na druhé straně si říkám, že komise bude ještě v plné síle. Ono to ale nějak dopadne.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 15:14
- Nahlásit

Jak je? U nás už dneska neprší, nevím, jak dopoledne - to jsem spala, ale teď ne. Země je ale vlhká a louže se moc nevsakují.
My se teď snažíme organizovat pomoc útulkům, které mají problémy s vodou. Dočasky, materiální pomoc a tak. Vtipný je, že dobrovolníci to mají dost dobře a komplexně vymyšlené a fungující, ale selhávají útulky, které byly dopředu upozorněny, že mohou získat to či ono, ale hodně z nich si o to prostě neřeklo nebo až pozdě.
Kdybyste věděli o někom, kdo by pomoc potřeboval nebo nabízel, můžete mi to hodit tady do témátka Občanské sdružení Beky? Dík.

worick
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 16:06
- Nahlásit

Evey
jsme doma. Tak jak jsem předpokládala, vzít Berunkovi jen tak moč...nelze Vzala jsem si ho na vodítko, aby mi nezdrhnul čůrat dopryč..tak to mu bylo divné tak, že stejně čůrat nechtěl. Když jsem ho odvedla tam, kde to dělá běžně, nebo tam, kde čurknul Worka, tak se po mně nervozně ohlížel a sednul na zadek, místo aby značkoval Když už jednou skor a já tam honem pod něj šoupla misku, byly to asi tři kapky a leknul se a hned přestal. Když jsem ho odepnula, utekl do kytek
Nemáš lepší nechat vzít krev? - navrhnula jsem Tomovi krev, ten vyšiloval, že v žádném případě a ještě by mu něco našli a on to vědět nechce...Takže nic Kluky jsme zvážili a mám pocit, že jim snad kilo váha přidává, jelikož i Worka měl 26kg...ta žížala vychrtlá a Berry? Berry měl 53!!! kg A jde okamžitě na dietu No když jsem viděla teďka, jak Tomovi dvakrát nejedli tu večeři, kolik zůstalo v Berryho misce granulí?? Sype mu jak praseti! Prý že odměrku...prd, tak odměrku a půl Boha, já mu dávám odměrky polovinu! Protože ještě mají kokinka... A pak se diví, že Beruna do kopce funí Dneska jsem si maso ještě nevytáhnula z mražáku, ale zítra už uvařím...to bude jistější, na to dávkování Ale ráno ještě kosti odmítali Teda pravdou je, že se mi na pohmat tlustý nezdá, ale letos má nějak extrémně narostlý kožich, je víceméně vylínananý a stejně je jak medvěd. Zrovna o víkendu mi to říkala i mamka že ty chlupy má nějaké strašně dlouhé, úplně to na něm visí a jestli mu to neostříháme na léto. Tak jsem i přemýšlela, že na tom ,,podvozku" a pacinách ty křidýlka, mu snad trochu stříhnu
Jinak celé osazenstvo zdravé, schopné přeočkované. Akorát Workovi to zase nějak blbě píchnuli (neb není do čeho, nemá na sobě kousek tuku..ba ani masa ) tak se pak zmítal po zemi a snažil se to kousat. Trochu jsem mu to rozetřela, ale jak jsem ho předala Tomovi, tak mu to v čekárně ještě prý dělal. Já mezitím předložila kočky a pak už Worka dobré...lísal se tam k nějaké paní Když jsme přišli nebyl tam nikdo, jen ze zadu z ordinací kňučel nějaký pejsek Kluci trochu znervozněli, já moc, ale snažila jsem se tvářit, že pejsek je jen strašpytel Pak přišla jedna NO fenka a extrémě je zajímala, asi háravka nebo kolem Tak tak se mi povedlo Berryho odtasit do ordinačky, protože hodlal sedět a pokníkávat Jinak byli strašně hodní, ani brvou nehnuli, vůbec je nerozhodily ty doktorské chvaty hmaty Za všechny čtyři jsme platili 1600Kč...zdá se mi to rok od roku dražší v řádu stokorun
Leon řvalcelou cestu tam, zpátky nevím, či byl fetnutý z toho vína, injekce, nebo prostě jen věděl, že se jede domů...tak nesměle kníknul asi jen 2x
MartinaBarney
Berunka snad potíže nemá, ale Tom pořád straší, že se mu nezdá, že je nějaký unavený, neveselý a mě zase jako by ukazoval, že mu něco vadí někde ,,vzadu" háže tam očima. Nevím, jestli třeba jen klíště, které nemůžu najíta nebo ho někde něco bolí Pořád si olizuje pindíka, ale to nevím, jestli to taky nemá spojitost s těma háravkama kolem, které se asi domluvily a hodlají hárat jedna po druhé...po celý rok
Tá ta
Vzhledem ktomu,že nepijete,tak toho vína bylo nějak hodně né??
Nebo to bylo určený klukům po večeři do granulí na krvinky?
- no leda Pro nás určitě ne, objednal si ho známý Ještě, že nám bratránek dal něco navíc a něco máme ještě od nich doma....tak těch 5 litrů nějak poskládáme

Taky bychom chtěli udělat s Barunkou Dánsko.Budu muset koupit nějakou klec do auta. - téda, ta Barča se má!!! To ani nemůžu klukům říkat, že Baru jede na takovou dovču Tom se smál, že Barča to určitě pozná, že je v Dánsku jsem mu říkala, že jistě, že pozná: bude tam ,,vítejte v Dánsku" My když dáme kluky dozadu, mají tam síť a je prakticky kufr plný...nic jiného už tam stejně nevleze. Míníš, že když tam dáte Baru klec, že tam ještě vlezou vaše kufry a tašky? My už to musíme mít na zadních sedadlech právě

worick
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 16:17
- Nahlásit

Kessie
Dneska má narozky Gogo - 3roky...hlásila mi Marťa ráno Aha, to vy budete mít teda velkou oslavu My tohle flákáme úplně
Vlčáčková
ráno při obchůzce tradičně pršelo, takže jsem na veterinu jela se zmoklýma psama Pak nic a když jsme se vraceli domů, už bylo vidět, že jedeme do deště a pršelo dvě hodiny. Teď přestalo a už snad nebude - Tom chce hrát tenis a já vyběhnu konečně někam s klukama...včera jsme nebyli
MartinaBarney
Jinak zítra v 8:00 jdu na to. Jsem první na řadě. Nervy začínají pomalu pracovat z představy, že UŽ zítra!!! - sim tě Když pominu, že by mne k žádné zkoušce nikdo nedostal ani párem volů, tak už dneska bych byla zhroucená Ty to zvládneš!!! Vy už jste generace na to stvořená Držíme palce a paciny

worick
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 16:24 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Haha, jsem si vzpoměla: sedím s tím zvěřincem po veterině ve městě v autě - jelikož Tom šel ještě do banky. A protože zvířectvu je neustále horko a ten puch vína se nedal vydržet, pootevíral Tom okna a já pak u sebe trochu zatáhla, protože začalo hodně pršet. Vedle z Tomovy strany zaparkuje auto, vystoupí paní, tak v mém věku a slyším:,,jéžíš, doprčic, to teda nevymysleli dobře, prší jim do auta, takové pěkné auto, a už to tam mají úplně mokré..." a nahlíží dovnitř na zadní sedadla a já ze předu:,,dobrý den, já tu sedím ale mám tu psy a smrad z vína tak musím větrat, i když sem trochu prší" A ona: ,,no, já to cítím..." Hrůza...

LuckaM
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2013 21:40
- Nahlásit

MartinaBarney
Budu na Tebe myslet, ještě mám v živé paměti moje stavy loni touhle dobou

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání