| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:39
- Nahlásit
Drakopes
Jestli tak půjdou prázdniny dál, září nedožiješ!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 21:41
- Nahlásit
Evey
A to sama sebe, ne?
Už jsem uvažovala, jak zapřáhnout nějakou radlici před nebo za Fábii a udělat si to sama. Ale nakonec jsem dostala kontakt. Sice jsem původně nedoufala, díky okolnostem..., ale nakonec jsem byla příjemně překvapena.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 08:01
- Nahlásit
Drakopes
Erwin vyrval Jirkovi z ruky vodítko... - panenko skákavá tak vy se ještě na začátku prázdnin komplet zmrzačíte Štěstí, že jsi si nic nezlomila....ten vám ale dává, fakt pěkná story
Tak nám tedy začaly prázdniny -
My včera vyrazili na výlet až 16.30 do slovenského Šaštín-Stráže. Kdysi jsme tam s našima byli na koupání, ale ani já ani mamka jsme to nijak nepoznávaly...neutkvělo nám Mamka teda celou cestu brblala, proč jedem tak daleko na noc...ať to Tom zapíchne hned někde za Senicí a hotovo. Ale nakonec to ani nebylo až tak daleko Strašně tam kousali komáři Měli jsme i tendence zůstat tam u vody na večeři (je to pískové jezero), na nějakou pečenou rybu, ale to se nedalo Lidi tam seděli, ale asi byli všichni našmolení repelentem Naštěstí jsme trasu zkrátili jen na 6km, i tak jsem byla samý štípanec...na ksichtě Zkrátili jsme to protože je to na písku a cestou nikde voda, tak jsme to radši zalomili zpátky k jezeru, psi byli hotoví Worka se čtvrt hodiny pak potápěl...U nás sotva 20st, my kalhoty a nachystané i mikiny, přijedem tam a tam lidi v nátělníkách a kraťasech - 25st. Pěkně jsme se pekli Tom říkal: oblečte se, k večeru bude 15st (předevčírem bylo 14 ) a rychtyk...jenže až u nás Blížíme se domů a 16st
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 06:28
- Nahlásit
worick
Ty tam cestuješ jak, vlakem nebo autem? Vlakem.
A jsem nadšená, líbilo se mi tam. Přijeli jsme tam cca 11:15 a měli jsme 5 hodin času. Ani jsme to nestihli všechno projít a pokoukat.
Jen tam v sobotu nebyli berňáci. nevím proč jsem si myslela, že je to DUO CACIB a BSP budou tedy oba dny.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 07:42
- Nahlásit
Evey
jsem si už večer říkala, že ti musím písnout, ať podáš info jestli jsi byla a jak se ti líbilo a....šikovná sama jsi písnula
To je škoda, že berňáci nebyli... ale i tak jsi určo měla k vidění dost, i jsi si něco koupila? Teda spíš Elze
A zrovna se zeptám, jestli máš plány na příští víkend? Pořád jsem to produmávala, jestli k vám jet až na tu akci, a to tedy bez kluků, anebo jen tak, třeba zrovna teď o víkendu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 07:50
- Nahlásit
ja vcera na vystavisti videla bernaka tak sem si hned vzpomela, jestli tam vcera od vas nekdo nebyl, dokonce tam byl nekdo se samojedem, ale vubec sem nestihla moc vystavni kruhy, jen sem to rychle obesla, tak ani nevim, zda samojedi byli nebo to byl jen psi doprovod
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 08:11
- Nahlásit
worick
i jsi si něco koupila? Teda spíš Elze Ano, hlavně Elze... Nějaké sušené dobroty, spirulinu atd...
A zrovna se zeptám, jestli máš plány na příští víkend? Teď je to s časem mizerné. V práci frmol a doma jsme konečně začali dělat spodní část plotu a kopeme kanalizaci u nás a rodičů.
A o té akci uvažuješ? V kolik by jste tady tak mohli být? Možná pojedeme na 2 směny, tak bych pak mohla mít na vás čas. Já myslím, že by jste mohli i s klukama, jen by jste je pak nemohli vzít na ty různé prohlídky apod.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 13:15
- Nahlásit
Evey
jsme konečně začali dělat spodní část plotu a kopeme kanalizaci u nás a rodičů - aha, tak to čas v sobotu mít jistě nebudeš Já si myslela, jestli by jsi za náma někam přijela i třeba s Elzou s náma popošla a nebo my někam kuknout na vás... Sobotu 20. už zase nemůžeme my a hlavně: jak začnou horka, máme po
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 20:51
- Nahlásit
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 21:25
- Nahlásit
Drakopes
Jééé, Alfí má fakticky už jedenáct?! No to je, ale nádherný věk! Přejeme ať si dál užívá života ve zdraví a trošinku závidíme...kéž by se naši kluci tolika dožili...Veeelkááá gratulace
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 06:02
- Nahlásit
Drakopes
Gratulujeme.
Přejeme pevné zdraví a za rok fotku s číslem 12.
worick
aha, tak to čas v sobotu mít jistě nebudeš Dokud počasí dovolí, tak se toho musí využít, letos je těch oprav nějak moc.
Ale napíšu maila, snad to nějak vymyslíme.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 06:48
- Nahlásit
worick
Já myslím, že by jste mohli i s klukama, jen by jste je pak nemohli vzít na ty různé prohlídky apod.
Mohli byste i na prohlídky, my bychom vám pejsky pohlídali. Naše holky jedou s námi, tak nic prohlížet nebudeme.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 06:53
- Nahlásit
Strejda
Naše holky jedou s námi, tak nic prohlížet nebudeme. Super. V kolik dorazíte a do kdy se zdržíte?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:25
- Nahlásit
Evey
V kolik dorazíte a do kdy se zdržíte?
Přijedeme brzo, abychom zaparkovali na kloudném místě. Do areálu přijdeme až nebude fronta u vchodu. Odjedeme, až nebude na rožni prase nebo budou blbě hrát. Ale to prase je silnější kriterium.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:29
- Nahlásit
Evey
Strejda
Psala, jsi, že budete na směny....už víš, kdy budeš mít tedy volno? Už to nekomplikuju a promýšlím toho 13tého. Jediné, co to může zkomplikovat hodně - je vedro Uvažuju tím směrem, že uděláme s klukama výlet a až budou po túře hezky utahaní, tak by jsme zajeli za váma. Na čas se mně neptejte netuším, ale viděla bych to až kolem 17h
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:39
- Nahlásit
worick
viděla bych to až kolem 17h
Tak mě napadá, že ještě silnější kriterium než prase na rožni je déšť. Evey Jak to máte s počasím?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 11:06
- Nahlásit
Vrátili jsme se z Itálie (i s Barunkou.)
Byla super.Naprosto pohodová.
Překvapilo nás,jak na ní reagovali např.v Benátkách asiaté.
Stále měli potřebu se sní fotit.Pořád na ní mlaskali a fotili si ji.(někdo i tajně bez dovolení.)
Nakonec jsme tedy rezignovali a fotili je na jejich foťáky s Barunkou my.To samé bylo v německu i na zámku Neuschwanstein.
Drakopes
Gratuluji též.
Super věk.To zvedá věkový průměr v náš prospěch.
EveyworickStrejda
Co domlouváte?(nemám čas to dočítat)
To prase mne zaujalo!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 11:20
- Nahlásit
Tá ta
... Pořád na ní mlaskali a fotili si ji.
Tak toho bych se bál.
Co domlouváte?
Jedeme za Evey. Ona teď buduje a přestavuje, tak jsme vybrali den, kdy bude v práci, abychom nemuseli pomáhat na stavbě. Prase je bonus.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 11:25
- Nahlásit
Drakopes
No totok!? A já vždycky myslela, že předobrazem byl bernardýn.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:03
- Nahlásit
Drakopes
Taky se přidávám k gratulantům a přeji hodně zdravíčka do dalších let!
Vlčáčková
No totok!? A já vždycky myslela, že předobrazem byl bernardýn. Tak to naprosto sedí!
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:54
- Nahlásit
Strejda
Tak toho bych se bál.
No právě.Do hlavy jim nevidíš....
Jedeme za Evey
ještě že jsi to neotočil....
Vlčáčková
BINGO!!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 12:59
- Nahlásit
Drakopes
Vypadá dobře. Je na něm vidět láskyplné zacházení.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:23
- Nahlásit
Strejda
Evey Jak to máte s počasím? To zajišťuje jiné oddělení, já jsem přes jídlo. Prej to mají pošéfovaný.
Jedeme za Evey. Ona teď buduje a přestavuje, tak jsme vybrali den, kdy bude v práci, abychom nemuseli pomáhat na stavbě. Prase je bonus. No, taky by se to dalo dohodnout tak, že v sobotu zábava a v neděli brigáda.
Tá ta
Co domlouváte?(nemám čas to dočítat) Máš to v mailu, i všichni ostatní.
Pořád na ní mlaskali a fotili si ji. A nebyli to ti asiaté co papají pejsky?
Jedeme za Evey
ještě že jsi to neotočil....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 13:27
- Nahlásit
Evey
v neděli brigáda.
To by šlo, my v neděli dopoledne odjíždíme.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 01:26
- Nahlásit
Tá ta
Vrátili jsme se z Itálie (i s Barunkou.) - jsem to hned Tomovi vmetla do ksichtu Hele, tak Barunka takový suprový výlet a naši kluci nemůžou ani do Jeseníků, bo by tak daleko nevydrželi...
Na Neuschwanstein jsme si udělali výlet a to vím přesně: v květnu 2001, jelikož to bylo na moje 30! narozeniny
Stále měli potřebu se sní fotit.Pořád na ní mlaskali a fotili si ji..Tak toho bych se bál... -
Strejda
To by šlo, my v neděli dopoledne odjíždíme. - ty jo, vy tam budete i nocovat?! S holkama? Se máte... A kde? V hotelu či u nějakého příbuzenstva?
Malá technická: jak to má Salinka s hráním??
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 02:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Co se mi stalo včera...tomu bych sama nevěřila Tom sekal bubnovkou jetel a uletěl mu nůž. Volala jsem souseda s tou hledačkou kovů, ať to jde projít, jelikož jsme ho nemohli najít. Jdu čekat před barák, otevírat bránu, protože Tomovi přijel zrovna i kámoš na tenis. Chtěl jet až ke kurtu, ale tam parkovala terra, tak musel s nelibostí jen před garáž....on se totiž příšerně bojí psů Nechala jsem už bránu otevřenou, naviguju ho a prý co teda ti psi jak má jít??! On je z těch, co mu někdo nakukal, že pes vycítí ten jeho strašný strach a rovnou po něm skočí a nejspíš mu prokousne krční tepnu Říkám mu:,,prosím tě klidně běž, psi nic, ti jsou hen u brány..." Worka už taky-že, byl skoro u ní a Berry šmatlal pomalu za ním. Jdu tedy za nima, aby mi nevyběhnuli na nějakého cyklistu, nedej bože auto...a cestou vyhlížím k vesnici, jestli už nejedou ti sousedé (jeli i s jorkem Duffym ) Najednou Worka úplně stuhne v bráně, tak jako mlaská a kouká šikmo ven za zeď, někam k silnici. Byla jsem od něj asi 10m a neviděla jsem za ten roh, co tam je. V první chvíli mne napadlo, že tam snad jdou s čoklem z Pálenice, nebo kavkazák Mazel....prostě nějaký ne moc známý a přátelský pes Jen mi bylo divné, že jsem nikoho nezachytila dřív, když to bylo vidět přes plot Pomalu jsem se přišourala k Workovi abych nevyprovokovala nějaký útok ať už jeho, či ,,protivníka" a nahlídnu za roh se současným klidným ,,Wori, co tam máš?!" a od něj 5m u cesty, na tom našem ,,parkovišti" před bránou sedí zajíc!!! a vzájemně se hypnotizujou, kdo má pevnější nervy Jak jsem se tam ale objevila já a promluvila, zajda to prohrál nevydržel a vystartoval, Worka sice trochu cuknul, ale to už jsem mu hučela předem:,,Worunko nesmíš, nechej, to je zajuška", takže jen udělal dva kroky a otočku zpět do brány a já ho hned volala na sebe dovnitř a šíleně jásala a kvílela, že nezdrhnul Poslala jsem ho dovnitř k plotu, že tam ho může prohnat A šli jsme dát do garáže kokinka za odměnu (to samozřejmě dostává i s chválením i Berunka, jako asistent ) Celou dobu byla brána dokořán (vzápětí přijeli ti sousedi...mamčini sousedi ) a Worka už nic, nevypálil ven Byla jsem úplně nadšením bez sebe, jak to zvládnul
Předevčírem, když neteř přivezla tu terru, tak mi říká, že tu jednu borovici v tom jeteli, máme nějako žlutou...a já že, jsem si toho taky všimnula a budu ji snad muset něčím pohnojit. Dneska (teda vlastně už včera ) ráno jdeme na obhlídku a koukám na tom posekaném jeteli, leží vyhozená ta borovice (asi metr vysoká) Jdu k ní, jestli je i překousaná a cestou říkám: ,,Wori, ty prdlousi, sice byla žlutá, ale to jsi ji nemusel zrovna vykopat...třeba by se vzkřísila!" Koukám, borovice celá, jen vyhozená i s balem a v té jamce po ní hnízdo malých myší! - ještě se hýbaly Říkám:,,jéé, ty jsi tam chytal myšu?! No tak to je v pořádku, ale fůj, blééé, jsi je měl zakousnout, vždyť jsou ještě živé!" (zakousnul matku, tu jsem před tím viděla na cestě u boudy, ale jsem myslela, že to Gucci) No a on teda šel, vylosoval jednu pidi myšku a demonstrativně ji sežral ,,Bléééé, ty jsi čuně, tak pusinku už dnes nechci.."
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 09:32
- Nahlásit
worick
jsem to hned Tomovi vmetla do ksichtu
Promiň Tome
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 11:08
- Nahlásit
Strejda
teď to po sobě čtu, co jsem zplodila v noci Oprava: Malá technická: jak to má Salinka s háráním?? - háráním pochopitelně Pořád mi tu ,,vypadávají" písmenka
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 19:11
- Nahlásit
worick
ty jo, vy tam budete i nocovat?! S holkama? Se máte...A kde? V hotelu či u nějakého příbuzenstva?
Napíšu Ti to do mailu.
Malá technická: jak to má Salinka s hráním??
Sally by měla hárat až koncem prázdnin. Kdyby se do toho pustila dřív, tak platí plán B. Holky zůstávají doma a stará se o ně sousedka.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2013 22:22
- Nahlásit
Opožděně, ale přeci, se přidáváme s přáním k Alfrédovým krásným narozeninám!!! Ať se mu stále dobře daří!!!
|