| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2013 15:06
- Nahlásit
Vlčáčková
že mě to úplně ponouká sem dát obrázky mojí zahrádky se šábím, pýrem,
To není originální. Už tady byly fotky našeho tankodromu.
worick
Hmm, takže se teď dusí tři
Vzdali to. Zlosyn je na služebce a ženské odletěly do Malajsie.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2013 15:57
- Nahlásit
Vlčáčková
Máš tak krásnou zahrádku, že mě to úplně ponouká sem dát obrázky mojí zahrádky se šábím, pýrem, roštím... - ale to ať tě nemate, to já tu mám fakt taky Vážně, to hnusné, co nestíhám vyplet (jako třeba tu ohavnou, divnou trávu s metr a půl vysokým květenstvím, kterou jsem se snažila už postříkat kde čím a která už mi zaplevelila totálně několik záhonů...a o přesličce ani nemluvím... ) tak to vám samozřejmě fotit nebudu, to by taky kazilo dojem Zrovna tu bestii pleju a zjišťuju, že totálně nestíhám, protože vím nejmíň o 10 místech, která by bylo nutno vyplet, okopat, ostříhat, sestříhat...jenže mám jen jedny ruce...ach jo A zase je pekelné vedro
Jdu si takhle vpředu po trávníku a přede mnou si tam leží Žofie cca 50cm. Ne obojková, ale stromová. Trošku jsem ji vylekala, pak jsem jí taky domlouvala, ať vydrží a zapózuje...mám to alespoň v mobilu (musí mi to Tom někdy stáhnout )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2013 16:00
- Nahlásit
Strejda
Vzdali to. Zlosyn je na služebce a ženské odletěly do Malajsie. - tak, teď závidím nejenom ten déšť Ne vážně, celkem se mi po cestování zastesklo Co vlastně dělá v Malajsii s ročním škvrnětem?? Myslím, jakový tam mají program...?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2013 16:01
- Nahlásit
Tak máme koupání taky za sebou. Dneska jsme u přítele prvně koupali Rona (ridgeback) v dětském umělohmotném bazénku. Ron je poslušný, takže pěkně držel (i když se mu to nelíbilo). Já jsem si pak bazének půjčila s vidinou, jaká to bude sranda, až v něm budu koupat Barneyho. Barney si do bazénku vlezl sám ještě před tím, než v něm byla voda. Když jsem ho ovšem napustila, tak to už tam nechtěl v žádném případě (přece by se mohl namočit!). Takže jsem na to šla přes pamlsky...nic moc učinné to nebylo. Takže jsem Barneyho vzala a nacpala jsem mu tam přední tlapy. Pochopil, že se nic špatnýho nestalo a tak si tam vlezl celej. Jenže jakmile jsem pustila zahradní hadici formou sprchy, tak to už se snažil vyskočit ven. Takhle mi vyskočil z bazénku asi 5x. Nakonec jsem vidinu krásné pohodové koupele v bazénku vzdala a Barneyho jsem osprchovala na trávníku. Ale ta doba, že se voda dostane až ke kůži přes tu hustou srst!!! Chvílema probíhal tanec po zahradě, kdy se mi Barney snažil zdrhnout, nebo couval, uhýbal apod. Asi po 45 minutách jsem teprve mohla použít šampon. U šamponování celkem držel. Konečně jsme se blížili k závěrečnému osprchování = další couvání, uhýbání. Bohužel to bylo Barneymu prd platné, protože prostě držet musel. Ale bylo to náročné - jednou rukou držet Barneyho za obojek, druhou rukou sprchovat nebo šamponovat. Není nad to mít psa ,,vodomila´´.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2013 17:44
- Nahlásit
worick
Co vlastně dělá v Malajsii s ročním škvrnětem?? Myslím, jakový tam mají program...?
Tak znáš, co tak ženské dělají. Dopoledne nakupují, odpoledne mají zahradní party a večer jdou do opery. (Promiň, to byl pokus o vtip)
V Singapuru je zákaz vycházení, protože tam je kouř z vypalování nějakých plantáží, které se dělá jednou za sedm let. Tak spíš jen odjeli někam jinam.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2013 21:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
V Singapuru je zákaz vycházení, protože tam je kouř z vypalování nějakých plantáží - proto jsem to právě psala...z plantáží v Indonésii, už z toho mají celkem velkou diplomatickou válku...
Přešly bouřky, v podstatě stejnou cestou jako včera (kdyby jste vy dotyční měli náhodou málo ) tady ani nekaplo a ani to už nevypadá
Na koupáku se opakuje houseparty Tom jim povolil do půlnoci, pak hodlá vytáhnout kábl Nebo by pomohla ta bouřka
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2013 09:27
- Nahlásit
worick - stejnou cestou to asi nešlo, protože předevčírem byla opravdu veliká bouřka... a včera nás to naštěstí už taky úplně minulo...
Krásné fotečky - krásná zahrada!
Tak jak to nakonec dopadlo s mladýma? Trpěl Tom tiše nebo jim fakt vytáhl kábl?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2013 09:29
- Nahlásit
MartinaBarney - u nás je koupání taky vždycky hrozný problém... Kess se celá třese a vodu fakt nemá ráda... asi jí nevadí ta voda samotná, ale potom ten těžký kožich... protože vytřít to do sucha samozřejmě hned nejde...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2013 11:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
u nás je koupání taky vždycky hrozný problém... - u nás to velký problém není, tak to nějak přetrpí, ale nadšením se netetelí, to určitě ne
Myslím že nějaký hotspot se rýsuje Workovi u kulek. Líže si to a má tam červený flek. Trošku sem tam vystříhnula chlupy (i když tam má řídké)a natřela řepíkovou mastí...už dvakrát. Nebyla jsem si jistá, jestli tam není jen kousanec od kloše, ale dnes to bylo už větší. Worka má kulky na rozdíl od Berči úplně bez chlupů a takové černě mramorované. Dneska se mu z nich normálně odloupali kusy kůže, jako když se stahuje ta užovka. Nevím, asi to bude taky tím neustálým máčením se v potoce
stejnou cestou to asi nešlo, protože předevčírem byla opravdu veliká bouřka... a včera nás to naštěstí už taky úplně minulo... - no jo když z pohledu od nás je to u Brna jestli Brno nebo 20km před či za...to jsem tak poctivě nestudovala
Trpěl Tom tiše nebo jim fakt vytáhl kábl? - kolem půl jedné brblal, že do jedné a jde vytahovat. Schválně šel poklízet až v 1h. Nakonec mi ráno říkal, že ,,měli štěstí, v půldruhé to vypnuli"..takže vyměknul
Ráno nás nasr...soused Celé snad 3 týdny fouká jižní. Teď druhý den severák a on dneska ráno přijede s traktorem stříkat pole Tak ne, že je neděle a smradu s postřiku jsme měli plný barák, ale hlavně nám to letělo všechno na zahradu Jestli něco chcípne, tak ho zabiju
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 00:09
- Nahlásit
Tak si teďka pouštíme čtvrteční Ordinaci ze záznamu a hraje tam Dášenin páník se svou cimálovkou
Tak si představte: dneska se ,,rodily" bouřky těsně kolem nás....a to kolem doslova Dvě nás šmrncnuli krajíčkem, tak abych si furt jen nestěžovala - dva krátké deštíky, poznat to teda nikde není, bylo to jen jako ranní rosa...2,2mm to hodilo - což jsou 2,2litry na metr čtvereční Tom brblá, ať nesýčkuju, že neprší a furt neotravuju...že mi v úterý naprší, až mi to milé nebude No...já bych se toho nebála, bůh ví jestli...
Alenko, Tátovi, Noemi a spol.....žijete?!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 09:32
- Nahlásit
worick
Mamka má recht, taky bych ho picla a snědla. Ona mu tím vlastně chtěla pomoct. No, ale škoda, že jsi pro nás nenatočila tu její snahu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 18:49
- Nahlásit
Dneska jsme nebyli doma. Teda byli jen dopoledne a to jsem honem zase stříhala buxusové koule, jelikož s tím, že ostříhám 6ks a pak musím dát plotostřih nabít, to budu stříhat asi donekonečna Když praží slunce tak se to nesmí a jestli bude teď dva dny pršet, tak zase nic...no, jelikož u nás zatím nekaplo, tak kdyby sme se nakonec nedočkali, tak jsme byli pro jistotu zmoknout na výletě na Buchlově Celou cestu dobrý a poslední 2km leják jako kráva Tom měl vyřizování, tak ten dobrý, ten nám s mamkou dělal jen taxikáře Přijedeme domů a tu jak jinak...sucho
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 19:09
- Nahlásit
worick
My plaveme. Nevím, v čem zítra vyrazím do práce, bo boty jsou úplně durch. Myslím botasky a jiné boty nemám. Lépe řečeno nevím, kde jsou.
Psiska se mi dneska řádně počůrala doma. Nevím, proč. Jsem doma, mohli si říct. Ale oni radši obechcali, co šlo. Možná, jak je teď zima, že to má nějaký vliv. Kosa je hrozná, teda.
Venku mi stojí voda na příjezdové cestě. A prší do toho.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 20:14
- Nahlásit
Chtěla jsem písnout, že dle radaru by mělo začít pršet do 5minut...a než jsem to dopsala, tak začíná kapat do jezera Ráno u nás bylo 17st. pak to spadlo na 15, na Chřibech jsem měla triko s dlouhým a jarní softshelovou bundu a bylo mi vedro (než jsme zmoknuli teda) a teď jsem byla kouknout a je brrr...13st. Přijeli jsme v 17.30, šli jsme teprve klohnit oběd!...takže venku už jsme nebyli (a jde Wimbledon ) Hele, leje! Historický okamžik No, naše místní předpověď ještě včera na Út-St, slibovala celkový srážkový úhrn cca 60mm, teďka k večeru jsem koukala a už to bylo jen nějakých 35mm ...tak jsem móóóc zvědavá http://www.foreca.com/Czech_Republic/Velka_nad_Vel ickou
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 20:31 - Změnil/a: LuckaM
- Nahlásit
Zdravím všechny a oslavencům posílám dodatečně podrbání.
Měli jsme teď nabitý program. Nejdřív Mallorca a pak svatba (ne naše )
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak- prn2/v/974046_4278787548374_1703435627_n.jpg?oh=6d 849c596f4dc5291469861ae0d5ad04&oe=51CA4126&__gda__ =1372274609_04688e1e56fb0d58723fa9377323fff3
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 21:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
Jéé, jsou to jen dvě fotky, že jo? Mně se otevírají totiž jen dvě Původně jsem totiž čekala fotky z té Mallorky a to ha...svadba Bárník hlídá guláš či co to je?? A to na zemi na čem leží je co? Bílé...nerozpoznám to Jinak to vypadá hezky nachystáno, dobrý nápad, takováhle svadební párty Třeba se tu bude inspirovat Kristýna od vedle Už to má delší dobu v programu
A doufám, že jste měli na dovče vedro, aby jste tam neklepali kosu a my tady doslova upečení (soused se se náma v sobotu večer zastavil, jak šel nahoru do chaty a na otázku, kde proboha byl, že jsme ho neviděli nejmíň 14dní,...odpověděl, že v Německu montoval solární elektrárny a někteří kolegové (telata ) se spálili totálně - do živého masa!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 00:36
- Nahlásit
worick
Tady leje tak, že šeltie nechce vystrčit frňáček z obýváku. Všichni tvrdí, že nikam nepůjdou. Špiclíka jsem vynesla (dobrovolně netáh ani ke dveřím), on se urazil a odkvačil a pak nechtěl zpátky. Akorát Astřička jako vždy udělala svoje kolečko, spokojeně došla po čtvrt hodince mokrá jak myš.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 00:37
- Nahlásit
PS: chtěla jsem psům koupit bazének. Ale jak tak koukám, tak vystačíme s loužema.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 06:54
- Nahlásit
žijeme, druhý den prší, finišujeme ve škole, kluci v pořádku ... ozvu se
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 10:56 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Doteď napršelo (i se včerejškem) 24mm. Doufám, že ten celkový úhrn bude alespoň těch třicet Od rána totiž neprší, spíš jen mrholí, ale na kontrole zahrady a potoku jsme nebyli stačí, že jsme zmoknuli jak myši včera na tom výletě Ráno první přiběhla Gucci, ta měla trochu mokrou zadní půlku těla, jako by prolézala pod plotem. Vzápětí přiběhl Leon a ten měl záda mokrá úplně. Vytřela jsem je oba ručníkem, zalezli do bazénu (bazénové místnosti, ne vody )a nehodlají odsud vylézt (je tam 30st )
PS: chtěla jsem psům koupit bazének. Ale jak tak koukám, tak vystačíme s loužema. - tak to by u nás byla naprosto zbytečná investice Máme potůček, jezero...všechno z toho slouží pouze na napití, maximálně v potůčku smočí nohy Na potok se jde, ani ne tak kvůli vodě (Worka jo, ten jakože loví ryby ) ale hlavně na čuchandu a je tam pod velkýma stromama příjemný chládek
Drakopes
Hlavně, že jste v pořádku, už jsem měla obavy...taková vedra, tu jen sanitky houkaly
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 14:56
- Nahlásit
worick
Úspěšně mi nateklo střechou do chodby. Tak doufám, že už lejt nebude.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 10:58
- Nahlásit
Já jsem už fakt totálně nas....jak jsem tu kdysi psala, že nemáme ještě dodělaný práce doma i venku, tak ještě pořád dodělané nejsou. Ona super firma má momentálně (už snad 2 měsíce) chlapy v Praze na stavbě a k nám nepřijedou dřív než za 14 dní! A to se zase včera přítel nemohl dovolat tomu debilnímu vedoucímu zakázek. Nakonec včera zavolal ten vedoucí sám, ale byl to omyl. Chtěl volat nějakému Janečkovi, ale vytočil číslo přítele. A když se ho přítel zeptal, proč mu nebere telefony, tak se zase ten vedoucí začal vymlouvat na nějakou chybu telefonu nebo co. S takovou mu chybuje telefon už 1,5 měsíce. Pořád nějaký debilní výmluvy! A taky sliby, že další týden už přijedou, o víkendu už příjedou, v pondělí už přijedou! Napřed v nasr...jsem příteli řekla, že si pergolu natřu sama, na obložení bazénu někoho seženem a vymalujem si taky sami, plot se taky nějak zvládne. Nakonec, že na bazén přítel sežene nějakýho známýho. Abysme mohli co nejdřív bazén dopustit, vyčistit a dalo se v něm koupat. A počkáme teda těch 14 dní, ale jestli se zase na něco vymluví, tak s tou firmou končíme. Tuto firmu nám domluvil táta, protože mu dělali na baráku a zná se s majitelem. Ale že s nima bude taková domluva, to jsem nečekala ani ve snu. Ještě chápu, že mají tu stavbu v Praze. Ale to není důvod nebrat telefony, vymlouvat se, slibovat. Stačí říct narovinu, jak to je, že budou moct přijet v polovině července a je to.
Včera jsme potkali na procházce Ritu (NO, snad 12 let). A Barney příjemně překvapil, jak byl poslušnej, přiběhl na přivolání, k Ritě se choval tentokrát ohleduplně - žádné divoké nálety. Asi s věkem dostává Barney rozum
Ségra dojela po 14 dnech z Malty. Práci tam sehnala v nějaké kavárně, ale po 2 zkušebních dnech to vzdala, že je to mizerně placené a hrozně náročné. A že je to nejlepší práce, co tam šla sehnat. Takže to na Maltě zabalila úplně. A rovnou z Malty si to namířila k zubařce na trhání osmiček. Jednu byla trhat asi před 3 týdnama, včera jí trhala další dvě. Tak mi to popisovala. U mě teda zatím v poho. Občas mě bolí dáseň, když mi roste osmička vpravo dole, ale zase to na čas přestane.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 12:29
- Nahlásit
MartinaBarney
Jééé sláva, konečně se tu někdo objevil, já už se bála, že tu zůstanem jen my dvě s Vlčáčkovou
Nakonec u nás za ty dva dny, napršelo skoro 40mm
Dneska ještě sem tam pomrholí. Včera jsme byli zase půl dne pryč, Tom měl pracovní schůzky, tak nás s mamkou vyhodil u příbuzných na plk, když stejně pršelo Teď tedy doháním žehlení
To, co píšeš o postupu prací u vás, mne vůbec nepřekvapí Neznám frmu, která by pracovala normálně - tj. přijela, udělala, odjela..a ještě to bylo všechno OK Dokonce i různí známí, co mají své firmy ti naslibují hory doly a pak skutek utek A nebo to zprasí a jelikož jsou to něčí známí polkneš hořkou slinu a opravuješ po nich sama Zařekla jsem, že už žádné známé nikoho...na nic volat nebudem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 18:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vzpoměla jsem si, že jsem se ráno probudila úplně šokovaná, neb jsem měla hnusný sen Zdálo se mi, že jsem šla s klukama lesem a míjeli jsme v takové táhlé zatáčce pár lidí, respective chlapů, kteří ale nepatřili všichni k sobě. Kluci se loudali a štvali mně, tak jsem je chtěla vytrestat a prostě jít, ať si mně doženou. Jenže pořád nešli, tak jsem vyměknula a za zatáčku se vrátila. A oni tam nebyli A dva starší dědci mi říkali, že je tam viděli a taky toho ,,divného" kluka. Byl to takový nějaký mnou vymyšlený, očividně mentálně postižený, už dospělý kluk. Letěla jsem s hrůzou domů pro Toma, že je někdo někam odvedl (ukradl) a musíme je najít. Byla jsem přesvědčená, že ten kluk a pak jsme na něj narazili a já ho umlátila, protože nechtěl říct, kam je zaratil Fakt jsem ho zabila a zahrabali jsme ho v lese a hledali dál. Kluky jsme našli v nějaké rokli, kde je držela parta lumpů v kleci, asi že prý na psí zápasy. Nějak jsme je odtud zachránili a vlastně nevím, jestli s tím měl ten zabitý, vůbec něco společného. Ráno jsem byla hrůzou bez sebe Nevím z čeho víc...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 22:53
- Nahlásit
worick
já už se bála, že tu zůstanem jen my dvě s Vlčáčkovou
Tak to bych Ti nepřála.
za ty dva dny, napršelo skoro 40mm
Tady mi napršely asi 3 mm. Bohužel stropem.
Přírodní bazénky už se skoro všechny vsákly, až na jeden.
neb jsem měla hnusný sen
Když někoho zabiješ, tak to ještě jde. Mě se párkrát stalo, že chtěl někdo zabít mě. A jak na potvoru nejelo auto nebo nefungoval telefon. Několikrát se mi zdálo, že volám 158 a on to nikdo nebere!!! Hrůza. A představ si, že se mi to i stalo v reálu. Jednou jsem volala 158 a fakt to spěchalo a ... nejdřív to nejelo, pak nějaký divný zvuky, pak to nikdo nebral... Několikrát po sobě.
MartinaBarney
Firmy - no ani mi nemluv!
Po měsíci jsem konečně našla spolehlivého bagristu!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 05:32
- Nahlásit
Vlčáčková
Po měsíci jsem konečně našla spolehlivého bagristu!
A to sama sebe, ne?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 10:32
- Nahlásit
Ráno nás probudilo šílené pískání počítačového záložního zdroje - nešla elektrika. Volali jsme na poruchy a prý porucha vysokého napětí, nejde ve 22 obcích okolo No sbohem... Naštěstí se to do hodiny rozjelo
Včera večer jsme byli na prochajdě vesnicí, až na druhý konec a sídlištěm zpátky. Když jsme šli kolem potoka nadole, ještě Worka lítal jak blázen, na polích dělal kolečka na zajíce, přešli jsme sídlištěm, zařadil se a šlapal po chodníku jak mula, což mi u něj přišlo divné. Chvíli jsem ho sledovala, jestli snad nekulhá nebo něco a neobjevila jsem nic....asi to s lítáním prostě přehnal Dva dny prešelo, tak jen leželi...nebyl rozcvičený A úspěch veliký (snad dostává konečně rozum ) na potoce přešel kolem slepic a nic
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 14:51
- Nahlásit
Tak fakt nikdo nejedete zítra na Propet?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 15:13
- Nahlásit
Evey
my určo ne. Ty tam cestuješ jak, vlakem nebo autem? To se ptám ze zištných důvodů, jestli to nechceš vzít přes nás Jinak dumám kam vyrazit na výlet, ale Brno to nebude maximálně někde k Brnu. I když: přes Strážnici se pojede blbě je tam folklorní festival, bude blázinec
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 17:41
- Nahlásit
Tak nám skončila škola ...
v poledne chodíme všichni zaměstnanci společně na oběd, takže jsem z domova vyrazila zároveň s kluky. že se v parku odpojím, dojdu na ten oběd a pak se sejdeme v Kapse.
Hafani nadšení, co se děje, že jsem doma už dopoledne a navíc jdu s nimi ven. Došli jsme do parku, Alfréd se rozeběhl na kopeček a Erwin, že půjde za ním a já, že půjdu dolu na oběd. Jrika vzal Erwina na vodítku a Erwin táhnul nahoru za Alfrédem.
Jenž zrada, já jsem šla úplně jinam. Mladej se začal zmítat na vodítku, výt a já raději bez ohlížení šlapala dolu po cestě. Ohlídla jsem se v poslední chvíli a pozdě.
Erwin vyrval Jirkovi z ruky vodítko a tím mu rozseknul a spálil dlaň a prsty napříč až do krve. Přitil se s obrovskou energii dolu z kopce a vrazil do mě. Padla jsem na záda, hlavou blouchla o asfalt, brejle odletěly na několik kroků.
Ležela jsem, měla pocit, že nedýchám, Erwin hystericky řval. Zachránil mě batoh na zádech, že to nebyl pád přímo na tvrdé. Podařilo se mi si sednout, došel Jirka, našel brejle v pořádku a začali jsme sčítat škody. Do toho dorazili další psi (vlčandy) a všihni mi zkoušeli olizovat obličej (jenom Jirka ne ).
Přitáhla jsem si vyvádějícího Erwina a prohmatala mu zadní nohu. Nic neříkal, pobíhal, až později jsme našli z vnitřní strany nohy asi pěticentimetrový šlincl. Ale pohmožděnou ji má, zvláště, když má vstát po delším ležení. Jirka má sedřenou pravou ruku tak, že si myš přehazuje na druhou ruku. Mně bolí celý člověk, hlavně ten pruh od lopatek k pasu, cejtím každý svalík. Děsím se zítřka, až budu vstávat po celonočním ležení.
Obešli jsme blok, JIrka se bez problémů odpojil do Kapsy a já s hafany ještě dokončila oblouk kolem veteriny. Pod školkou Erwin zalezl do houští a na něčem jistém hnědém hodoval. Vlekla jsem ho v Kapse rovnou k umyvadlu a pěnila mu na chlupech mejdlo.
Tak nám tedy začaly prázdniny
|