| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2013 06:12
- Nahlásit
worick
To u nas ted zacina celkej kdy si poridime my aby segra neprodavala veci... Zatim mlzim, tezko doma rict muzu ze ted nechcem ani neuvazujem, mozna nikdy nebudem...
Ps:at to taky vis, umrel zigulik v nedeli na nasledky vazneho poradneni hlavy zrejme od cloveka, stalo se to ze soboty na nedelu nebo v nedelu rano, u veta sme byli v poledne a to me tatka strasil, ze to bude na injekci ale vet nam dal trosku nadeji, neco mu dal na utiseni a nejaky leky, tak sme ho nechali doma at ma klid a nekdy k veceru odesel...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2013 07:31
- Nahlásit
cernej caj
umrel zigulik v nedeli na nasledky vazneho poradneni hlavy, zrejme od cloveka - to je mi líto Kam chudák pořád chodil?...nakonec ho to dostalo... A nemohlo to být spíš auto? Doufám teda, lepší jak vědět, že některý ze sousedů je takový hajzl..
Mamčin Mikin chodí domů taky jen žrát a dobitý je hrůza, snad teda od kocourů, vypadá jak válečný invalida Minule, když ho nebylo tři dny, tak už mamka i uvažovala, že ho snad opravdu dá vykastrovat. To naše kočky jsou jak Majolenky jen teďka se tu ukazuje nějaký cizí kocour(tuším jim chodí vyžírat misky ) tak měl Leon trochu škrábanec u oka
Jé...a nechcete nové koťátko? Dodáme Teta našla u popelnic vyhozená koťata. Jedno byla kočka. Vzala je do vinohradu a kočka už měla koťata dvakrát, teď se jí okotila některá z dcer...tak se jí to plehní geometrickou řadou Jsme ji varovali, ať ji dá vykastrovat Teď bude kastrovat tři?!?
Vy máte ve vesnici vyhlášenou kovárnu, kde žila Maryša??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2013 08:56
- Nahlásit
worick
no tu nasu silnicu ted opravujou, je zavrena uz mesic a jeste tak mesic bude... ale nemel nic zlomenyho, zadny viditelny problem, akorat krev u tlamicky, tak rikal vet ze musel dostat ranu do hlavy z prava, proto ten zub (od nej krev), pohmozdena hlava.. a celkem si nedovedu predstavit, jak by ho auto trefilo jen do hlavy a jinak nebyl ani posramocenej, nic... to spis asi ze lidi hazej kamenama po kockach
tezko rict, zda sousedi nebo i nekdo nahodne kolemjdouci v kazdym pripade mam mozna zastupce zigula II, bezocasou cernou kocicku/kocoura, to se jeste nevi... a od vlcackove nejaky tip, tak to musim probrat smuzem, on cernou zas nechce a mourovaty se mu taky nelibi...
jojo, u nas je kovarna (technicka pamatka muzea mesta brna) ale ze by v ni zila marysa? to nevim... nebo teda realna predloha marysi, si myslim, ze spis ne... ale muzu se mylit, prece jen tam bydlim chvilu, ale je pravda, ze predloha zeny maryse i namet pochazi tam od nas, ale spojeni s kovarnou ti nereknu
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2013 20:26
- Nahlásit
URL
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2013 20:51
- Nahlásit
Drakopes
všechno nejlepší přeji - už je to velkej kluk
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 02:19
- Nahlásit
Včera v 19:41 | Nell | Aktuality
Erwín měl dneska narozeniny 1 rok. Dostal od nás věnec buřtů
Aby nedošlo k omylu - příspěvek je od půvabné slečny Nellinky K. (Alenčiny žákyně) a její maminky "Tety K" (že by příbuzná agenta Ká z "Mužů v černém" - možná sestra nebo sestřenice, radši se neptám, aby mě někdo nevymazal paměť) - zdraví Yura
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 11:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Nám včera v jednom kuse padal NET, tak jsem tu ani nebyla.
Drakopes
Jéé, tady je to samý oslavenec A jelikož si to kluci beztak čtou sami tak: milý Erwínku, už nejsi žádné štěnítko, už jsi velkej kluk Tak se podle toho chovej A hlavně ať jsi ten nejšťastnější a nejzdravější pejsek na světě A je dobře, že jsi se o buřty podělil s Alfím, aby jsi se nepřežral, jako včera já
Od rána lilo jako z konve, tak jsme se v poledne rozhodli, že sjedem do Veselí do masny, klukům pro zásoby. Neodolala jsem a koupila si vepřová žebra, že si upečem. Tom frflal (jelikož vepřové nejí) jestli celý ten pruh míním sežrat sama, protože tohle rozhodně jíst nebude a já mu to pak budu nutit. U oběda:,,tak mi kousek dej, já teda ochutnám, jakové to máš" Hmmm, to je masíčko skoro jak kuře, to my jsme ale doma nikdy takové neměli, bylo to samé mastné, hnusné...Zato my jsme dělali vždycky jen takováhle. Čistě jen pásek žeber, bez toho bůčku na nich. Takže jsem se teda (ač nerada ) podělila. I tak dobře, páč mi bylo potom pěkně těžko
"Tety K" (že by příbuzná agenta Ká z "Mužů v černém" - možná sestra nebo sestřenice, radši se neptám, aby mě někdo nevymazal paměť) - zdraví Yura
muže v černém zbožňuju
Ráno jsem mluvila s jedním sousedem myslivcem, co má dvě jezevčice, cvičené mimo jiné na lov koček Nemám je ráda, jenže ony za to nemůžou. Nemám ráda hlavně souseda myslivce a jeho ještě horšího syna...Mluvím přes plot s tou jednou, co tam dělala u plotu tartas s Dášou a ptám se jí kde má tu druhou uřvanou...no a vyjde soused a hlásí, že se jim v noci ztratila v horách, při dohledávání divočáka To jsem zvědavá, jestli se najde, nebo tam někde ,,zařvala" On právě myslel, že se třeba vrátila, ale to jsme tam šli my. Nevím teda, jak je to s výcvikem loveckých plemen, ale všude vykládá, že mají výcvik a cenu 70tisíc(jedna). Pokud teda není zrovna mrtvá tak takový výcvik, že lítá a vyhledává zvěř, ztratí se a pak se snad? zase najde.....tak přesně takový má i Woriček
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 11:06
- Nahlásit
cernej caj
Aha, tak dneska konečně jede NET, tak jsem si to konečně v klidu pustila a poslechla a je to jak jsi říkala: kovárna je technická památka. A jelikož Maryša žila u vás ve vsi, tak v kovárně jakožto ,,muzeu" je na ni upomínka
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 13:05
- Nahlásit
Drakopes
Taky se s Bárníkem přidáváme a přejeme Erwínkovi všechno nejlepší!
worick
Radi, ty jsi taková zkušená pěstitelka. Mám na tebe dotaz. Na zahradě jsem si zasadila miniaturní růži. Jenomže květy, co měla, tak odkvetly a nová poupata nikde. Rostou akorát nové lístky. Na internetu jsem nějakou radu nenašla. Spíš obecně pro růže. Kdybys měla nápad, čím to může být, že mi nechce kvést, tak budu ráda. Možná asi hnojit (Kristalon mám koupen, ale nehnojím). Zatím jediné, z čeho mám radost jsou muškáty, ty mají poupat fakt hodně. A doma mi začala konečně kvést africká fialka. To je u mě taky úspěch.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 21:44
- Nahlásit
MartinaBarney
Jenomže květy, co měla, tak odkvetly a nová poupata nikde - hnojit každých 14dní (stejně jako muškáty )a odkvetlé květy ustříhni nad prvním vyvinutým listem (takový co vypadá už celý, ne ty půllisty) Ale nepočítej, že bude kvést pořád, růže kvetou spíše ve vlnách: květy, pauza, květy, pauza...
Dnes jsem okopávala zeleninu, dokud je to vlhké a pozdě odpoledne jsme vyrazili jen s Tomem na výlet, prý místo víkendu, protože na ten hlásí vedra Ještě vařím klukám véču, ale jsem celkem groggy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 10:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Nikdo nikde No, u nás se taky ťuk, ťuk nic moc neděje...Jenom mamce bylo zase včera prý špatně Já jí ani nevolala, protože jsem myslela, že je u známých na pohřbu a ona ani nešla...Dnes prý dobré. A mně zase nějak bolí ruce...a to jsem toho včera nic moc neudělala..normálka pracovní den, tak nevím...nějak nás to zmáhá Dneska to vypadá na děsné vedro A večer mají z Prahy přijet brácha
Drakopes
Ájuško, tak se rodinná rada usnesla, že prý se do Prahy pojede až v září, až se narodí to mimčo. Tak se zatím na to psychicky připravuj
Evey
A ty jsi osobo kde??
K vám to vybojuju snad dřív, ale bude to určitě až červenec. Teď má Tom ještě do konce června nějaké fofry, snad pak bude trochu volněji Už ho vidím, jak zase frflá, že je horko
Jo, jezevčíková se našla, je v zahradě a dělá rambajz s tou druhou. Kde a co a jak nevím, nemluvila jsem s nikým od nich.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 11:01
- Nahlásit
worick
Evey
A ty jsi osobo kde?? Včera jsem byla mimo. Na jednání. A pak jsme chodili 3 hod. po velikánské oboře a fotili jeleny. Bohužel mi to nikdo neřekl předem, tak jsem tam chodila v kostýmku s kabelkou. Takže mě dnes bolí nohy.
K vám to vybojuju snad dřív, ale bude to určitě až červenec No, tak se tu můžete sejít všichni na tu akci.
A co ten Propet v Brně?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 15:19
- Nahlásit
Umývám okna! Horko jako prase! Naštěstí jen ty v přízemí, protože v sobotu čekáme návštěvu. Budeme grilovat v rámci babiččiných 71. narozenin, tak at se nemusím stydět. A při té příležitosti jsem nabídla sestřence, at vezme s sebou Trixie (bulteriérka nebo něco tomu podobnýho). Přítel je z mýho nápadu fakt nadšen. Pracně dosel na zahradě trávu, dosypal kůru kolem tůjí a já tam ted dotáhnu druhýho psa. Mám to vymyšleno tak, že Monice s Trixie půjdu naproti, necháme pesany vylítat a doufám, že než dojdem k nám, budou unavení. Aspon teda Barney. Navíc počítám, že bude vedro. Doufám, že můj plán vyjde. Protože přítel mě varoval, že jestli na zahradě něco ti psi provedou nebo doničí trávu, at nepočítám s tím, že mi tam s něčím příště pomůže. Ale co bych pro Barneyho neudělala, že ano.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 19:37
- Nahlásit
do Prahy pojede až v září, až se narodí to mimčo
rovnou ho budete chtít zapsat k nám do školy?? )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 10:47
- Nahlásit
MartinaBarney
Umývám okna! Horko jako prase! - já umývala vchodové v 7h ráno, poněvadž to tam nesvítí slunko Včera jsem plela tu naši nešťastnou (nešťastnou, bo neudržovatelnou ) rokli vpředu u plotu a myslela jsem, že na tom úpalu zhebnu. Když v TV hlásí, že bude 25st. - je u nás nutno přičíst 5 Domů jsem včera přišla 21.30 a nebyla jsem schopná se ani kouknout na NET.
Evey
pak jsme chodili 3 hod. po velikánské oboře a fotili jeleny. Bohužel mi to nikdo neřekl předem, tak jsem tam chodila v kostýmku s kabelkou. -
No, tak se tu můžete sejít všichni na tu akci. - na jakou,,tu akci"? Víš, že mám sklerozu...ono je něco domluveno??
Drakopes
rovnou ho budete chtít zapsat k nám do školy?? - dobrý nápad Je nutno něco splňovat? Krom 6 let věku
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 10:49
- Nahlásit
worick
Je nutno něco splňovat?
Musí udělat talentové zkoušky - současné drbání dvou berňáků.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 13:07
- Nahlásit
worick
Víš, že mám sklerozu...ono je něco domluveno?? No jasně, třeba Strejda už účast potvrdil. Pošlu ti to do mailu.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 13:14
- Nahlásit
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2013 12:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
No jasně, třeba Strejda už účast potvrdil. Pošlu ti to do mailu. - mail prostudován, přešli jsme k diskusi
Měli jsme hroznou noc. Děcka si od nás natáhnuli elektriku na koupák, měli nějaké mecheche, což spočívalo v duc, duc hudbě, kterou vypnuli v 7h ráno Tom vzteky bez sebe (já mu nabízela nocleh u mne v pokoji, to je na druhou stranu, nebylo to tak slyšet) Prý příště, až zase někdo přijde, mám ho poslat za ním a dostanou podmínku do půlnoci...to chci vidět, jak jim to bude říkat a bude za zapšklého starce Ale je z toho fakt hotový, nespal celou noc Já se pro změnu vzbudila v 6ráno, nevím jestli ranou, nebo jen tím smradem ze sušky - musela jsem vyskočit zavřít okno. Jak jsem šla na WC hodila jsem okem přes halu za barák na kluky a krom Berunky, jsem pod velkýma oknama u lehátka viděla něco barevného ležet Byl to dlask! Naštěstí jsem viděla, že dýchá, dřepí, uvědomila jsem si, že Gucci se naštěstí bála randálu a spí v pracovně (bo by bylo jistojistě po něm ) no a samozřejmě otisk na okně. Pro mou obhajobu: celý tento týden jsem ráno (když tam svítí slunko) nadávala, že ta okna se musí umýt, protože jsou příšerně špinavá! Jenže dlaskové jsou tu letos noví a vypadá to, že ještě nepochopili, že tudy proletět nelze (on je problém asi v tom, že doprotivky je taky okno ) Vyběhnula jsem ven, nijak se nesnažil uletět vyfotila jsem ho (pro vás ) a viděla jsem, že má odraný (snad ne i rozdrcený ) ten svůj velký zoban a na čele, právě jak mu končí zobák trochu krev Vzala jsem ho do dlaní a zanesla ho radší nahoru na terasu, aby ho nelapnul Leon...pro změnu. Když jsem ho chtěla už položit, tak se jakoby vzpamatoval, pořádně mi zmáčknul prst (ještě tam mám otisk ) a když jsem ho postavila, tak uletěl přes zahradu k náhonu. Tak snad se chudinka z toho vykřeše
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2013 19:30
- Nahlásit
worick
ahoj, ty bys to mohla vedet - muzes si na vlastni zahrade pokacet stromy, nebo na to je potreba povoleni (pokud ti ho vubec daji?) mame tam takovou hnusnou starou svestku - ani jeden s muzem svestky moc nemusime a 3 jablone, ktery sou sice brutalne obsypany, ale pak to hnije jeste nez dozraji a pada to ze stromu casto jeste nedozraly premysleli sme, ze bysme 2 jablone a stvesku sundali a dali si tam misto toho treba merunku a nejaky lepsi jablone, ale nevim prave jestli vubec muzem?
chudak operenec, snad se z toho dostane. Ses dobra, ze poznas, co to je
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2013 20:34 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
do letoška platilo, že do třiceti cenťáků průměru můžeš cokoliv, od letoška nebo příštího roku, to nevim, ale můžu to zjistit, platí, že na svý zahradě, můžeš cokoliv
A ať jsem tématická, Mája dneska sežrala na zahradě čerstvě vylítlý mládě strnada . To druhý jsem lapila (ještě že má ten spratek aspoň odložení), a hodila k sousedovi, snad si ho tam rodiče najdou (oni měli totiž hnízdo v rybízu, kde by je Mája lapla snadno)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2013 21:31
- Nahlásit
kachna_
o te zmene sem cetla, ale myslim prave, ze to jeste neplati letos... diky.
chudaci mladata, tak aspon jedno zustalo
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2013 00:38
- Nahlásit
cernej caj
do letoška platilo, že do třiceti cenťáků průměru můžeš cokoliv - zhruba tak, jak píše kachna_
Záleží taky na místním stavebním úřadu - u nás ti nehrozí nic, pokud jsou to běžné ovocné stromy a není to třeba lípa. Myslím, že by to u vás taky mělo být OK Sousedi to ví, nevadí jim to? Pokud tě neudá třeba soused(to by museli alespoň zahájit nějaké šetření) tak si myslím, že to už vůbec nebude nikoho zajímat...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2013 08:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Včera jsme byli s klukama na prochajdě až po 18h, aby se mi neupekli Byli jsme sice na malé i v pátek, ale mám špatné svědomí, že už druhý víkend není výlet (no jo, byl ve čtvrtek, ale bez mamky a Menďajz, tak mi to nepřipadlo ) Taky mám špatné svědomí kvůli mamce, protože včera chuděra sama obrátila celé pole jateliny Brácha to v pátek posekal, tak včera šli na prochajdu a já jsem chtěla jít pomoct té mamce. Ale jsem si myslela, že když je tak horko, půjde pozděj. Nemohla jsem se dovolat ani jednomu, kdy teda a než sem tam skoro v půl páté dorazila, už to skoro měla. Od 14h to obracela Tom mi vzal jídlo od tchýně do krabičky a vyzvednul mě cestou zpátky. Tak jsem to doma do sebe narvala a pak jsem s funěním vyrazila s těma klukama. Na konci vedlejší vesnice jsme u jedné chalupy narazili na náctileté holky, které si chtěly pomuchlat kluky - Berry byl rád, že si může chvilku lehnout Když jsme pak po dalších dvou kilometrech sešli do potoka, tak byli nadšení. Viděla jsem, že tam někdo taky obrací seno, na takové louce do svahu a přes silnici. A měli u sebe dva psy - jednoho velkého a ten měl košík (což dávalo tušit, že to nebude zrovna přátelský pejsek, neb u nás psa s košem člověk potká fakt vyjímečně ) a s ním ještě nějaký jezevčík. Viděla jsem vodítko a psa u trnky, tak jsem myslela, že je tam uvázaný. vylezem z potoka, hodím tam okem, dobrý...obcházíme jejich auto, koukám za sebe, že od chat se blíží auto po silnici, tak si lifruju kluky na kraj a už vidím psiska, jak se ženou dolů z kopce a k nám. Pán řval a letěl za nima, rukama zastavoval auto. Pes přiběhl k Berrymu (Worka se dekoval páč byl stejně vysoký jak Berry) a začali se na sebe prsit, ale očichávali se a celkem v klidu, jen jsem slyšela nějaké vrknutí, tuším Berči. Pán se dohnal, tak jsem šla s Workou stranou a říkala mu, ať ho zkusí odvolat, protože jak přijde až k němu, tak se do sebe pustí. Pán skočil na vodítko a než pes stačil zareagovat, strhnul ho k sobě a už ho táhnul pryč. Ani se mi nezdál moc zlý. Byl to nějaký kříženec, mohlo to být NOxfilla, skoro bych řekla, že to byl labradorxfilla. Bylo to vysoké, žíhané a celkem mohutné...Hlavně jsem byla ráda, že měl ten koš jinak bych byla asi posr...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2013 11:24
- Nahlásit
Tak jsme včera grilovali. Přijely tety, sestřenky, atd. A já jsem byla s Monikou domluvená, že vezme Trixie. Už vím, co to je za plemeno - Stafordšírský bulteriér, 9 měsíců. Měli jsme sraz u dopravního hřiště, že tam necháme hlavně Barneyho vylítat. Po půl hodině funěl jak lokomotiva, tak jsem řekla, že půjdem pomalu k nám. Všechno v poho, Barney a Trixie si spolu hráli, jediný problém byl ten, že Barney na Trixinu naskakoval. A to samozřejmě i potom u nás na zahradě. Nic jinýho ho nezajímalo než to, jak naskočit na Trixinu!!! Dvakrát jsem ho musela zavřít do garáže, protože on byl jak magor s tím. Navíc v tom horku. Fakt se divím, že ho neškráblo. Barney byl totálně vyřízenej, unavenej, ale jakmile se kolem něj mihla Trixina, tak honem za ní. Navečer jsem ho teda zase pustila za náma na zahradu. Opět se snažil o jednu věc. Dokonce ani pamlsky ho nezajímaly a to jsem mu je cpala přímo po nos. Naštěstí byl potom už fakt unavenej, tak ležel a byl hodnej. Tohle bylo fakt docela otravný. Pak už mi to bylo jedno, Barneyho okřikovat nebo ho sundávat s Trixiny. Ještě, že mu Trixina vždycky utekla, když ji Barney teda zrovna nezalehl.
[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2013 13:55
- Nahlásit
MartinaBarney
Hezkééé, to je pohodička Tohle je asi jedna ze slabých chvilek, kdy Barney nebyl na Trixii Jo na holku...to se dá pochopit, ale jak se k nám tehdy přidal ten mladý bígl a kluci na něj celou cestu naskakovali jeden přes druhého i s Gogem...to bylo teprve něco Nebude Trixii třeba hárat? Možná mu už voněla. Naši kluci si normálně neháravky vůbec nevšímají...Čichnou a pokud nic, tak má holka smůlu a může se kolem tetelit jak chce, už je nazajímá
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2013 19:23
- Nahlásit
worick
Nebude Trixii třeba hárat? Možná mu už voněla.
To jsem se neptala. Ale když zrovna Barney nebyl na Trixie, tak měl hlavu vraženou mezi jejíma nohama a olizoval ji. Ale Trixina ho taky provokovala. Barney ležel konečně a Trixina šup za ním.
Nejlíp je doplňoval malý Adámek (na fotce). Ti dva si hráli, do toho je tam korigoval Adam. Fakt výborná trojka.
Co ale občas potkáme pána s fenkou něm. ovčáka, tak ta se po Barneym 2x ohnala a zavrčela a k ní si tohle Barney nedovolí.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 06:35
- Nahlásit
MartinaBarney
naši kluci taky mají své favoritky, na které obzvláště Alfréd, dědek jeden, naskakuje vždycky.
Pak jsou feny, které přilítnou, rozvalí se před nimi, kluci začuchají a dělají, že tam nikdo a nic není
aAk se udělalo teplo, stoupl i výskyt lidí venku v parku. Posedívají po lavičkách, válí se po trávě, hulí, chlastaj a furt něco žerou. Takže ráno, kdy je park sice prázdný, Erwin luxuje a žere. Dneska jsem mu tahala z tlamy šlupku z rošláplé čajovky, ostatní jsem nestihla identifikovat. Nakonec dostal vodítkem přes záda a byl na "řetězu". Kurnikšopa, odpadkových košů je u každé lavičky ...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 08:14 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Mám zablokovanou krční páteř, takže prosím nepište nic, nad čím bych mohla kroutit hlavou, ať mi nezpůsobujete bolest.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 09:45
- Nahlásit
Evey
takže prosím nepište nic, nad čím bych mohla kroutit hlavou
Tak se hlavně nedívej na zprávy.
|