| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 09:49
- Nahlásit
naši kluci taky mají své favoritky
Pohled z druhé strany:
Sally má jednoho čestného manžela, blonďáka Rona. Ten může vždycky.
Výkonný manžel, jezevčík ze statku, může na vrcholu sezóny.
Náhodní kolemjdoucí dostanou mimo sezónu přes držku vždycky, protože Sally žárlivě hlídá Nelininu mravopočestnost. V sezóně jsou podrobeni přísnému výběrovému řízení, ale většinou nemají úspěch.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 09:55
- Nahlásit
Drakopes
a furt něco žerou
Kurnikšopa, odpadkových košů je u každé lavičky ... To taky nesnáším, když jsou kolem poházené odpadky. Já k nám do vyškovskýho parku nechodím, protože je to docela kus od našeho. Ale u parku je hned diskotéka a schází se tam nejvíc lidí, kteří hulí, chlastají a furt něco žerou, stejně jako u vás, takže předpokládám, že tam bude taky plno odpadků. Asi dobře, že tam nechodím, Barney by se pořád něčím ládoval.
Evey
Mám zablokovanou krční páteř,
Jak se Ti to stalo?
Vytvořila jsem si online životopisy a začínám si hledat nějaké místo. Ty nabídky teda nic moc. Přemýšlím o realitním makléři, ale moc se mi teda nelíbí, že třeba první tři měsíce nemusím vydělat ani korunu. Ale zatím to nechávám ještě otevřený. Já totiž vlastně asi ani nevím, co bych chtěla dělat. Nejspíš práci, která mě bude bavit a nebude stereotypní.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 11:31
- Nahlásit
Strejda
Tak se hlavně nedívej na zprávy.
MartinaBarney
Jak se Ti to stalo? Asi vášnivá noc se špatně položeným polštářem.
A taky to sedavé zaměstnání u monitoru....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 20:51 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Jak se Ti to stalo? Asi vášnivá noc se špatně položeným polštářem. - v tvém věku, už by jsi taky mohla vědět, že polštář je lepší mít pod zadkem
A když už jsme u té erotiky, tak jedno foto mého pěkně,,vyspraveného" stehna Zase jsem si to někde při pletí potřísnila od nějaké kytky(fotosenzitivní kytky už asi ve čtvrtek, horšilo se to postupně ) a mám to samý puchýř (to červené je samý vodový puchýřek) a celkem to i dost bolí
Určitě tomu nepomohlo, půl dne vození suchého jetelu, v té výhni....21 obrovských travnic...kurňa, škoda, že nás nenapadlo to vyfotit! (myslím to, jak jsme to vozili ) Já, mamka Libča a Tom. Byli jsme ale úplně hotoví...
Už od rána pořádné vedro, ,,děcka" se rozvalovala v chládku u baráku
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 05:50
- Nahlásit
worick
Jak se Ti to stalo? Asi vášnivá noc se špatně položeným polštářem. - v tvém věku, už by jsi taky mohla vědět, že polštář je lepší mít pod zadkem A to pomáhá na krční páteř, jo?
tak jedno foto mého pěkně,,vyspraveného" stehna Auu.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 09:51
- Nahlásit
U nás právě ted, ve stínu 27 st.!!!! Nechci vědět, kolik bude odpoledne.
worick
pěkně,,vyspraveného" stehna
No, pěkně poškrábané. Takový kytky nebo trávy jsou svině, člověk má pak červenou ruku nebo nohu klidně i týden. Akorát, já si nevybavuju, že by se mi někdy udělaly i puchýřky, spíš jen červené škrábance.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 13:27
- Nahlásit
já si nevybavuju
Tak to já si vybavuju - podlité puchýřky po celém těle, na pohotovosti mě chtěi hnát do nemocnice ... nemusím mít všechno.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 14:31
- Nahlásit
MartinaBarney
Drakopes
Tak to já si vybavuju - podlité puchýřky po celém těle - Áji, ty jsi vlezla do bolševníku??
...spíš jen červené škrábance - ráno jsem to měla nafouklé jak balonky, normálně to bylo vidět přes tepláky, Gogčová se mi smála, přešlo ji to, když jsem je stáhnula Teď mi to praská a teče...fakt nádhera Šla jsem dát za barák kontrolní teploměr do největšího chládku (od 8h už tam vůbec nesvítí), abych zjistila, jak velký je rozdíl v tom, co naměří meteostanice, která má čidlo dané nahoře u antén - na největší výhni. Na meteo je 34 něco a za barákem 31něco...No...je to děs, tak jak tak Zavařovali jsme jahody. Worka chodí a kňučí, mění místa každých 5minut Nechtěla jsem s tou nohou zase lézt na sluníčko, ale musím s nima na potok, nebo mi zdechnou
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2013 23:08
- Nahlásit
Koukala jsem na severu bouřky jako kráva Snad vás to někoho nespláchnulo U nás nekaplo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 01:11
- Nahlásit
Evey
Mám zablokovanou krční páteř
Taky mám cosi s páteří. Asi. Bolí mě celá ruka, vždy na nějakém místě. Někdy i lopatka. A prsty mi brní a navíc mi ukazováček z půlky několikrát úplně zežloutl jak mrtvole a nešlo s ním vůbec hýbat. Někdy nejde hýbat skoro vůbec s celou rukou a je taková žlutší, minimálně její "konec" od zápěstí. Teď mi docela pomohla jedna moje známá, která dělá fizioterapii. Promasírovala mi záda, kolem lopatky, rameno a ruku. Říkala, že jsem to měla hodně zatuhlý a že mi tam mohl ztvrdlý sval tlačit na nerv nebo na cévu. No, nevím, nerozumím tomu, ale opravdu to pomohlo. Ale musím dovalit opakovaně. Sice mě ruka už zase začala bolet, ale až po týdnu a zatím mi nemrtví, jen bolí pod ramenem, když dělám víc na počítači. Domluv se s doktorem, jestli by to neuškodilo, a zkus taky nějakou masáž. Třeba Ti to pomůže.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 01:20
- Nahlásit
worick
Tady taky ani kapka, ale my jsme v podobné oblasti. V Krnově prý tornádo. To bych tedy nemusela zažít. I když - jednou mě v noci probudil nějaký hukot, co mi tu běhal za oknem sem a tam po poli. Nějakou dobu mi to nedocházelo, pak mi to dojelo... Nebyl to tedy zase až takový hukot, spíš hukotek, ale natolik silný, že mě to vzbudilo, což se hnedtak nepodaří. Tak jsem se šla opatrně podívat oknem, nic jsem neviděla. Sebrala jsem odvahu a šla se podívat ven. No a nikde nic. Obešla jsem barák z druhé strany a nikde nic, jen takové nehezké mraky. Jinak mrtvo, fakt doslova mrtvo - úplný ticho, ani lísteček se nehnul. A najednou v sousedovic zahradě za mnou začal vířit jeden strom z mnoha. Ostatní těsně vedle něho nic, jen tenhle se kroutil, šuměl, větvičky bouchaly o sebe, listí šustilo a trošku se i rvalo. Tak na to koukám a najednou to přestalo. Zase mrtvolné mrtvo. Po nějaké té minutce se začal kroutit jiný strom na další zahradě, asi o 15 metrů dál. A zase jen ten jeden, ostatní stály jak solný sloupy. Putoval tam prostě nějaký vzdušný vír. Tak jsem si řekla, že mi ta meteorologie stačila a že se přece strachy nepo.... a šla jsem radši domů. Jen jsem doufala, že to nezesílí a nesundá mi to střechu. Což se tedy nestalo. Bylo to trošku strašidelný, pod těmi těžkými nízkými mraky, psiska dokonce nechtěla ani vystrčit čenichy z chalupy, chodila jsem tam sama.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 08:06
- Nahlásit
Včera jsem byla v Opavě. Cesta děsná i přes klimatizaci.
Vlčáčková
Domluv se s doktorem, jestli by to neuškodilo, a zkus taky nějakou masáž. Třeba Ti to pomůže. Masáže i rehabilitace určitě pomáhají. Klíčové je ale navštívit někoho kdo ti dokáže vrátit obratle na původní místo. Procedura je to tedy pekelná. Mám v živé paměti to "uvolněte se prosím " ... lup, křup a mám pocit, že mi paní urvala hlavu. Blbé je, že jak je to svalstvo ochablé a nedrží jak má a to co má, tak se většinou vše rádo vrací . Takže cvičit, posilovat, hlídat si držení těla. Teoreticky to zvládám pěkně, praxe je horší...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 11:00
- Nahlásit
Evey
Takže cvičit, posilovat, hlídat si držení těla - přesně jak píšeš a já už tu psala několikrát...Tom měl potíže, neustálábolest hlavy, až blbě mu bylo, divně mu bylo a nevím co ještě....nakonec mu na CT našli výrůstky na krční páteři. Doporučili cvičit, protahovat, anatomický polštář...Všechno poctivě dělal a obtíže se vytratili. Teď je to úplně nejlepší, protože už jen nesedí a hýbe se.
Šílená noc Vedro na zdechnutí. V pokoji balkonové dveře dokořán, jenže se ,,lísteček nepohnul", tak se to ne a ne ochladit. Já na noze takové hojivé fáče(napuštěné mastí) plus omotané obinadlem. Jelikož jsem sebou házela na všechny strany, tak se mi to sešupovalo a musela jsem to pořád rovnat V 1h usnu, ve dvě mne vzbudí šílený smrad ze sušky. Vyletěla jsem z postele, zabouchla dvěře a utíkala zavírat všechny ostatní po baráku. Pozdě Smrad v celém baráku, takže jsem si nemohla ani vyvětrat do chodby. Byla jsem totálně zoufalá a přemýšlela, že si snad vezmu karimatku a půjdu ležet někam dozadu k domku, jelikož až tam to většinou nedojde. Jenže ta ,,rozežraná" noha mne dost limituje Ráno jsem se probudila zpocená jako prase, stehno úplně mokré, obinadlo částečně stržené, částečně přischlé k noze. Tom se vyděsil, protože mi na tu omastičkovanou zpocenou nohu, pustilo modré prostěradlo tak to vypadalo že mi hnije noha Ráno sice lehký opar, ale dusno jako prase. Suška už snad vypnutá. Vypadá to, že to pouští na noc, aby si lidi nestěžovali. Bohužel teďka v létě, kdy máme ještě pozotevíraná okna, to je prd platné i takto...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 13:01
- Nahlásit
Máme v kanceláři 28 st. . Koncentrace veškerá žádná.
worick
nakonec mu na CT našli výrůstky na krční páteři Hmm, možná taky něco takovýho mám. CT jsem chtěla, neposlali mě, asi moc drahé...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 13:36
- Nahlásit
Evey
CT jsem chtěla, neposlali mě, asi moc drahé... - má výhodu, že má švagrovou doktorku, která mu to sama udělala
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 17:11
- Nahlásit
Tady 34 stupňů a šílené vedro... včera jsme přijeli z práce až kolem sedmé večer (byla schůzka pro budoucí žáky prvních ročníků a jejich rodiče a všichni z vedení se musí bohužel účastnit) a bylo mi do pláče... všechny kytky úplně zvadlý... během náročné tří hodinové procedury se mi podařilo většinu věcí zachránit ... dneska jsme přijeli mnohem dříve, tak jsem zalila před tím, než na západní stranu, kterou máme před domem, začalo pálit... za chvíli dodám výživu a tak snad to moje krásné surfinky zvládnou... využili jsme počasí a okoupali Kess... sice s námi za to nemluví ani klika od dveří, ale jak je teď nádherná a konečně jí začaly částečně vypadávat chlupy... V neděli jsme oslavovali Kessčiny třetí narozeniny a Mikšův rok u nás... Dostali každý malý dáreček a uvařila jsem jim vývar a v něm takové super kuřátko - nazdobila jsem ho na tác se salámkem a sýrečkem a párečkem... Kess se jen oblizovala... zapomněla jsem to vyfotit... - dobře se z toho měli zlatíčka ještě včera... Na Strejdův mega super dort to tedy sice nemělo, ale pomlaskávání bylo slyšet...
Mluvila jsem ráno s mamkou a říkala, že u nich včera bouřka jako hrom, padaly kroupy jako dvacetikoruny a byl bílý celý dvůr... neměla odvahu jít se podívat do zahrady... tak jsem zvědavá na zprávy, co jí to všechno poničilo...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 08:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
okoupali Kess...ale jak je teď nádherná.. - nó. že jo?! Já když jsem se muckala pár týdnů po vykoupání s klukama, to bylo jak z králíčkem Azuritem Už je to fuč a nejradši bych je vykoupala zas. Ale ani by to nemělo cenu...jelikož Worka je 4x za den v potoce, ten tam lítá, Berunka se postaví po břicho a stojí, ale mokří jsou oba Tak zatím je potok OK, i čistý, ale začalo rapidně ubývat, denně tak 5cm. Ještě to není žádná hrůza, po těch deštích pořád teklo nad normál. A snad zaprší... Ale snad ne, tak jak u vašich Jsem to viděla na radaru, na sever od nás to vypadalo fakt hnusně. Obrovské bouřky, dokonce až bílé středy...to vypadalo zle U nás se zase začíná opakovat loňsko, kdy všude kolem prší, tu nekapne. Néé, zatím dobré, ale popršet už by mohlo, ovšem dle předpovědí, bude nakonec zase jen na západě
V neděli jsme oslavovali Kessčiny třetí narozeniny a Mikšův rok u nás... - další oslavenci Gratulujeme! Zvířectvo posílá pac a líz
To šílené vedro...ani nemluv Byla se tu včera koupat mamka, celý den jsme proseděli schovaní na mole za barákem. Na slunko jsem se odvážila vyjít jen, co jem přešla s klukama k potoku. Mamka se po páté hodině šla podívat, jak vypadá její řepa, zhrozila se, jak je zaplevelená a šílenec - šla kopat Přišla úplně...no...fialová. Hubu úplně uvařenou, jak rak Já jsem vyšla do zahrady trochu odplevelovat až kolem půl osmé Když to počasí bude pokračovat, tak to zarostem, jak Šípková Růženka
Na noze se to začíná strupovatět, je to super hnusné, mažu panthenolem(pěnou) Snad se mi to nezjizví
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:32 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Přiznejte se! Kdo si objednal to teplo?
worick
- má výhodu, že má švagrovou doktorku, která mu to sama udělala To jo, to je výhoda. Ani na ten blbý rentgen mě neposlali. Asi si ho budu muset dohodnout na veterině.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 14:07
- Nahlásit
Evey
Přiznejte se! Kdo si objednal to teplo? - já určitě ne, já šílím Ale dnes je to (za barákem) přijatelnější, protože je celkem dost vichr. Alespoň trošku to ovlažuje, proti tomu včera, kdy se lísteček nepohnul Nemůžu se dočkat toho slibovaného ochlazení: tak 23-25st celoročně bych brala Budu se muset podívat po nemovitostech na Madeiře
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 18:56
- Nahlásit
worick
to vypada docela desive, tak snad se ti to brzo zahoji...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2013 00:26 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Tady je taky příšerný vedro. Mám celý den zavřeno, aby sem to vedro nemohlo. Občas jdeme se psíky ven pod ořech, kde je snesitelně. "Žijeme" spíše v noci, kdy je větší chlad. Dneska mě ale tak strašně bolela hlava, že jsem skoro celý den prospala. Asi se měnil tlak či co. I když teď je tu stále jasno, tak nevím.
Dávám sem vzpomínku pár let starou. Kolem té krásné švestky už nějaký místní zbohatlík bez vkusu postavil zeď jak kolem islámské mešity a mám po fotogenickém objektu. Ale obloha je tu pořád dost pěkná.
worick
Ta noha opravdu nevypadá hezky. Ať se Ti to rychle zahojí.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2013 06:03
- Nahlásit
Teplota v kanceláři dnes v 5:15 ráno - 27 st.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2013 11:45
- Nahlásit
Evey
My tu dneska máme pod mrakem a velmi příjemně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2013 12:08
- Nahlásit
Vlčáčková
hezká fotka
Ta noha opravdu nevypadá hezky. Ať se Ti to rychle zahojí. - hojí se to, dneska už všechny puchýře splasklé, udělalo to strupy a červené okolí je mnohem menší. Jen na dvou místech to byly hodně hluboké rány (poznala jsem to podle toho, že jsem v ospalosti omylem odškrábla strup) a tak doufám, že tam nebude jizva
U nás se taky ráno vecpala pěkná oblačnost, ale už e skoro ztratila a vyčuhuje slunko Musím dosříhat buxusové koule a tisové živé ploty...a to musí být pod mrakem, tak kéž by, kdyby taky někdy bylo
Strejda
Co mlaďoši? Koukala jsem na zprávy a pěkně se tam dusí Neříkal jsi, že čekají rodinu? (nebo snad už mají??) Každopádně nic moc teda...
Evey
Dneska noc nestála za nic, bylo už takové vedro, že se barák ani v noci (při těch 25st asi těžko ) vůbec neochladil. Dojít do práce a tam výheň - to by byla moje smrt asi...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2013 12:14
- Nahlásit
No, už to kleslo. O 0,5 st.
Jak jste na tom s hot spotama? Já včera objevila jedno místo mezi prsty na tlapě.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2013 14:05
- Nahlásit
Evey
Jak jste na tom s hot spotama? - zatím jsem nenašla, ale samozřejmě mne napadlo, že to dost hrozí, protože kluci přijdou urousaní z potoka a lehnou a leží a leží někde v relativním chládku.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2013 17:38
- Nahlásit
worick
Neříkal jsi, že čekají rodinu? (nebo snad už mají??)
Vnučce je rok. Asi budou křtiny. Teda budou určitě, ale možná v srpnu. Budou pro změnu v Irsku. Má to trošku složitou logistiku.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2013 01:26 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Vnučce je rok - no vidíš mně?! Já to říkám, že mám sklerózu...asi počínající Alzheimer
Hmm, takže se teď dusí tři To mají blbé...I když: momentálně jsem lítala opět po baráku a zavírala všechna okna, neb se sem navalila ,,vůně" ze sušky To jsem zvědavá, kdy kam a jak půjdu spát, když pokoj je na západ a doteď tam sálalo vedro z terasy. Zrovna, když jsem se v obyvču probudila a chtěla si tam jít otevřít dokořán a předem vyvětrat No a Tom...to je veskrze šílenec?! Ráno jsem přišla k němu do ložnice a on tam měl nekecám 30,7st!!! Ležel rozpláclý na už druhé (mojí! ) propocené posteli a volal pomoc, pomoc...abych mu šla otevřít okna a vyvětrat Protože je to lemra líná a radši se upeče, než by se vykutal z pelechu v 6ráno a vyvětral si..tedy pokud to u nás zrovna jde
A ještě včera: Ležíme s mamkou na mole na lehátkách a čteme časopisy, když přijel Tom z pojížděk. Tak se posadím, něco mu vykládám, hodím okem do vody a tam obr pstruh převrácený - lapá po dechu. Strčím nohu do vody a ta nejmíň 30st! Musela mít, protože byla teplejší než v bazénu! Nikoho nás nenapadlo (jelikož se každý den čeká na bouřku respective se čeká a čeká....:smirk že už zeslábnul přítok z drenáží a nedotéká skoro nic tudíž voda přehřátá a bez kyslíku! Tom rychle letěl pro hadici, pustit na něj ze studny, ale než jsme to stihnuli zrealizovat bylo po něm a už se neprobral Jsme my to ale chovatelé Tak jsme tam seděli a dumali, jestli se teda ještě náhodou neprobere ...a nebo ho zrovna vyhodit na kompost, než začne smrdět. A mamka: a proč ho nesníte, já bych ho zařízla a dala na pekáč! ,,Fuj, si ho dej, já se ho ani nedotknu...jen při tom pomyšlení, se mi navalovalo, natož, že bych to měla i jíst" (a ještě: dvě hodiny před tím přinesla tchýně čerstvě zabitého králíka, ať si upečeme. Když jsem ho musela rozříznout a strčit do mražáku, nedovedla jsem si představit, že ho budu péct a jíst...bylo mi taky pěkně šoufl a měla jsem sto chutí ho zrovna naporcovat klukům k večeři Já ho ne moc s chutí, ale přesvědčuju se, že je to jedno z nejzdravějších mas, u tchánů sním...ale nesmím ho vidět jako syrové maso ) A mamka: ,,kůrňa fakt, pstruha si napaprikuju, nějakýma špéciema posypu, na másle...mňam, no jasně!...ukaž podběrák, já si ho vylovím a upeču" Tak jsem jí ho dala a volala Gogošce, jak se vlastně zabíjí (mrtvá ) ryba poněvadž oni jsou rybáři. Než mi to nadiktovala, mamka se snažila plácáním podběráku do vody nějak ,,přitáhnout" rybu blíž...a zlomila podběrák Tak, že co teď?? Že ona za ním doplave a vytáhne si ho Když doplavala k němu, zjistila, že když se jí i povede chytit kluzkého pstruha, nemá čím plavat Tak se tam plácala, snažila se ho ,,ulovit" a milého pstruha ,,utopila"! Prostě ho tam nějak zašlapala a on už nevyplaval Tak jsme ho vyhlíželi ještě asi hodinu, ta skučela, že má po večeři, že už se tak těšila... No...ráno jsem ho vylovila u mola, už smradlavého a oslizlého
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2013 11:26 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
no, tak zase jenom já
Včera v noci, jsem zelená závistí hleděla k severozápadnímu obzoru, jak se tam obleskuje U nás pochopitelně ani kapka
Při pohledu na radar jsem se zhnuseně odebrala na lože. Výhodu to mělo ale tu, že než jsem to tu dosmolila, bouřky obrátily vítr, přestala sem táhnout suška a já mohla konečně pozotvírat do průvanu a pořádně vyvětrat Nádherně voněly zimolezy z pergol
Páni, to se spalo! Je tady snad ještě někdo, komu nezapršelo?!
Ráno jsem po dlouhé době fotila, i něco jiného než svou hnusnou nohu Bylo ale pod mrakem, tak je to takové nevýrazné
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2013 14:30
- Nahlásit
worick
V Ústí nad Labem zase kolem 3 ráno vypouštěli smrady z chemičky. A asi nejen z ní.
Máš tak krásnou zahrádku, že mě to úplně ponouká sem dát obrázky mojí zahrádky se šábím, pýrem, roštím... To by pak krása Tvé zahrádky ještě více vynikla! Tady už je tak vysoká zelená buš, že už není vidět ani bordel naskládaný do výšky. Nejdříve zmizely střešní tašky, pak hromada dřeva a teď už nejsou vidět ani cihly naskládané do komínků... Ale zase na druhou stranu je fajn, že přes tu trávu nasraný azylant nevidí, jinak by se vydával povrčovat okolojdoucí chlapy (to je ten, co je nesnáší). Občas se v tom ztratí některý pes a nemůže hned najít cestu ke mě, ani když řvu jak tur, aby slyšel, kde jsem.
|