Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 07:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Nevím, jestli nedošlo k omylu v kalendáři, ale včera měl být ,,pátek 13" - alespoň podle zpráv, co jsem dostala Předem avízuju (ať se nelekáte) že se netýkali nás, uf. Před desátou večer mi volá sestřenka, jestli vím, co se stalo na cvičáku? Nevěděla jsem, na cvičák už nechodíme, chodí tam převáženě štěnda, tak jim to s Woričkem nechci narušovat (aby na ně machroval) stačí, že na to tam chodí občas Gogo Pracovala jsem v zahradě, když jsem ze cvičáku slyšela štěkot a nevím co ještě - blbě slyším, od potoka rachot vody, jen v jednu chvíli, když Worka začal pobíhat a poštěkávat, tak jsem se zaposlouchala a říkala mu, že to mají štěňátka školičku Jenže po cvičení psy pustili proběhnout a pohrát si (jako vždycky) a oni jim utekli napít se k potoku (jako vždycky) Labradorka Helča se utopila! Asi ji strhnul proud do splavu...ale je to jen můj dohad. Asi si vůbec neumíte představit, jak tady při tání (a po bouřce) ty splavy vypadají On teda vypadá zlověstně celý potok, ale tam by snad ještě měla šanci, že by ji to hodilo ke břehu, ale splav....to je vražedná mlýnice, odtud by nikdo živý nevylezl Mám z toho hrůzu, i když já u toho vyrostla, ale jak ráno Worka běhá těsně kolem potoka, taky se bojím, aby tam nespadl (no teď už tuplem, nepůjdem tam ) Vždycky se mi honí hlavou, co já bych dělala, že bych pro něj musela skočit, protože vím, že se ten ,,buben" musí podplavat...ale to tak za normálního průtoku a navíc ne se psem! Bylo by po nás, po obou protože když jsem se teď nad tím zamyslela, tak ta síla vody ji asi zabije rovnou. Doláme, zlomí vaz... Nemůžu na to přestat myslet A na to, že to mohl být Woriček, protože jsem kráva a chodím tam s ním On se až ke splavu nepřibližuje, ale zrovna včera lítal po krajíčku tři metry nad ním. To už by ho strhnulo Bylo mi divné, že mi to Gogoška nevolala, říkala jsem si, že je asi taky v šoku Tak jsem jí hned volala já a to jsem jí ho teprve přivodila - nevěděla to! Oni na cvičáku nebyli jelikož: v únoru byla kastrovat kočičku a všechno OK. Teďka se jí už delší dobu zdálo, že jí roste jen bříško a jinak je to vyžle. Odčervila a nic, nepomohlo. Včera už jim to nedalo, protože už vypadala, jako by tam měla 10koťat, tak jeli tady vedle k vetce a ta zjistila, že má bříško plné moči, že jí musel u kastrace píchnout močovod a moč jí pomalinku prosakovala do bříška Vyčistila jí to, jenže se s tím prý nedá dál nic dělat, protože močovod je strašně malinký a tenký, zašít to nejde Můžou jen čekat, jestli to nějak nesroste samo (což kdyby to šlo, už by za tu dobu asi srostlo??) a to se zase bojí, že se jí tam udělá srůst, který ucpe močovod a odvaří ledvinu Takže Marťa je z toho špatná, proto nešli na cvičák, ale radši se projít k lesu. Taky dobře Ani nechci domyslet, že to mohl být Gogča
U nás jen to, že Tom někde chytil angínu, 3dny se mu to horšilo a včera už se to projevilo naplno. Což je ovšem v kontextu s tím ostatním prd...
A jak jsem z toho byla včera úplně vytřepaná, tak jsem to sem šla hned všechno napsat a samozřejmě si to všechno vymazala Už jsem neměla sílu, psát to znova až teď.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 11:58
- Nahlásit

worick
Labradorka Helča se utopila!
Tohle je moje noční můra. Jednou mi skočila Bekynka do rozvodněné řeky. Předtím jsme tam byli o cca měsíc dříve a říčka byla akorát tak na běhání a místečky na plavání - normálně mělká voda převážně. Ale pak přišly záplavy a na vodě půlmetrové vlny. Bekynku unášela voda, zoufalý obličejík. Můj bývalý manžel pro ní skočil. Pes, jak to uviděl, změnil výraz z "pomoc, topím se" na "jé, budeme se honit", promptně doplaval ke břehu, vyskočil na něj a začal dělat kraviny. No. Vypadalo to pak, že už u nás pejsek nezůstane...
Labradorky je mi moc líto, to je blbý způsob, jak přijít o psa.

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 11:59
- Nahlásit

worick
Hm to jsou mi tedy zprávy...že má bříško plné moči, že jí musel u kastrace píchnout močovod a moč jí pomalinku prosakovala do bříška prognóza tedy nic moc, ale to jí neříkej. Jsem zvědavá jak se k tomu viník postaví.

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 12:01
- Nahlásit

Ráno u nás zamračené, i docela zima. Teď už začíná pomalu vykukovat sluníčko, tak snad bude lépe.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 12:07
- Nahlásit

worick
jenže měl smůlu a chrněl z druhé strany baráku
To jsou nějací samostatní psi. To moji se povětšinou udržují pohromadě ve stylu: "víc hlav víc ví" (...neboli líp se vymýšlí kraviny...), "ve dvou (a více) se to lépe táhne" (...rozuměj - líp se ty kraviny provedou, "v jednotě je síla" (...aneb kraviny se množí exponenciálně...). Když pak následně uplatním kolektivní vinu, lépe se jim to nadávání snáší: říkájí "to já ne, to on(a,i)" a drze na sebe pomrkávají.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 12:13
- Nahlásit

Ty to asi nebudeš,leda by jsi měla na hlavě čepici s bambulí.
Cóóó????
Píšu si Tě na svůj blacklist, drzý Tá to! Já Ti dám bambuli!!! Moje hlava to je.
Tsss.
Ten stín byl minimálně 15 m dlouhý...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 13:37
- Nahlásit

worick
To je mi opravdu líto Už chápu, proč jsme měli jako děcka zakázané chodit ke splavu. Na to vlastně doplatil i Honza, jak sjížděli někde v Olomouci řeku a skočil tam zachraňovat kluka, za ním pak i učitelka. Bylo to i tenkrát ve zprávách.
Ale taky si nedokážu představit, kdyby se tohle stalo Barneymu. Radši na to ani nemyslet!

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 20:25
- Nahlásit

mamina mají už zase veselo a Apolenka má novou kámošku

worick
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2013 00:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

MartinaBarney
Na to vlastně doplatil i Honza - jo, jo, vidíš vlastně, vzpomínám si

Janiii
mamina mají už zase veselo a Apolenka má novou kámošku - to je parádní fotka Apolenka bych dítěti nedala, se mi to zdá hrozné U nás se takové jméno nedává vůbec, ale taťka měl v zásobě vždycky plno říkanek a oblíbená byla: Apoleno, vem poleno, plácni Libču (to je brácha) přes koleno... Pro pejsanu se mi, ale zase naopak, líbí moc A malá je?

Dneska, jelikož ten Tom odmítnul někam jet nás hodil s mamkou jen kousek nad naše a obešly jsme po cyklotrase celé Filipovské údolí (tu naši rekre zónu)cca 13km. Nahoře ještě sníh, takže jsme půl trasy šlapaly v rozčvahaném sněhu, no a samozřejmě potoky vody, které po většině byly svedené pod cestu, ale sem tam se nepovedlo, takže jsme po polovině cesty, měly zase plné boty Fyzicky taky hodně náročné, jelikož jsme překonávaly dost velké převýšení...měla jsem na konci nohy až v pr...Tom pro nás zase kousek sjel, aby to nebylo km 17 - to už by bylo moc Doma jsme mamku museli doslova vytáhnout z auta - už nemohla Asi 100m od auta kluci něco vyčenichali, vypadalo to na háravku, tak se tam pořád zastavovali a šňupali a šňupali, ale pak se ohlédnu, kde je Worick a vypadal, že něco v příkopu žere, olizoval se, tak jsem na něj houknula, jestli se nezbláznil, ale to už letěl a zběsile žral všechnu tu širokolistou lesní trávu kolem (luzulu) úplně jako nějaká ovce a trvalo to snad 5minut, vůbec nechtěl přestat, až to spásl všechno kolem. Čekala jsem, že bude zvracet a nic. Tom na nás od auta hulákal, co tam blbnem, proč nejdem a já pochopila, že Worka musel olíznout nějakou ropuchu, nebo mloka... Večer jsme ho pozorovali, pořád se olizoval, popobíhal, měnil místa k ležení...ale večeři (a i Pribiňáka po výletě) zblajznul normálně. Doufám, že bude do rána dobrý

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2013 13:37
- Nahlásit

A malá je?
Theres - takže Terezka

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2013 14:26
- Nahlásit

Chová se něčí pes, jako můj Vlčáček?:
vzala jsem ho na noční pozorování, protože se při nakládání dalekohledu do auta naložil taky a říkal, že ven nepůjde, ale pojede se mnou. I myslela jsem si, že tedy bude rád, když ho pak vypustím v přírodě a bude si tam šmejdit a tak. No a on místo šmejdění skoro pořád jen seděl u nohou a hlavně využil každý příležitosti, aby se zašil v autě. Ven nechtěl, to jsem ho musela přemlouvat, ale uvnitř byl pokaždé natošup. Přitom nebyla zima, nebylo nijak nebezpečno, byla akorát tma, která mu u baráku nevadí. Tak nevím. Možná měl strach, že ho tam nechám nebo co.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2013 15:21
- Nahlásit

Mrkněte na krasavce. Je mu 5 a je k mání.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 03:26
- Nahlásit

pro křížovkáře - inteligentní samohybná popelnice na pět? ano - Erwin - píše Yura

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 03:53
- Nahlásit

Vlčáčková - hafík je krasavec, blízko nás by měl krásnou nevěstu (jménem Ema/Emma - boxerka x BSP, krasavice)

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 03:56
- Nahlásit

no jo - píše Yura

worick
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 07:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
Mrkněte na krasavce - pěkný ta medová vypadá hezky a jinak má znaky hezky a správně rozmístěné

Chová se něčí pes, jako můj Vlčáček?: - když chodíme v zimě na prochajdy většinou potmě, chovají se standartně. Tuhle příležitost jsme ještě neměli, ale myslím, že by Berry očichal místo dokola a zaparkoval u nás, Worku bych nepustila z vodítka, tak těžko soudit A Vlčáček je nalezenec?

Drakopes
inteligentní samohybná popelnice na pět? ano - Erwin - jako, že ta potvora zblajzne všechno co najde? No tak to mu podsuňte tu ropuchu, možná by to pomohlo

Včera ráno jsem uvažovala nad tím, že letos budeme mít volné víkendy - tedy budeme jen sportovat a odpočívat - žádná práce Dopadlo to tak, že jsem ráno začala vařením a jak jsem byla v ráži, tak jsem si vymýšlela práci až do večera a nakonec jsem ještě přišla z pletí skoro ve 20h Tolik práce jsem neudělala za celý týden

Gogošovi jsem neviděla od pátku tuším, že s kočičkou Elmou to nebude dobré..
Evey - ty jsi se u vašich vetů ptala, jestli tam opravdu není nějaká možnost?? Jestli teda Elmička ještě žije...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 07:50 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit

Krásně mi začíná pondělní ráno. Napřed se mi zdál sen, že nastal konec světa. A před 10 min mi volal přítel, že mu kolegyně v práci říkala, že se je pokusili vykrást za bílého dne. U okna prý měli navrtané dvě díry a spouštěla se jim pořád zabezpečovačka. Nijak bych tomu nevěnovala pozornost, ale ta přítelova kolegyně bydlí v naší ulici ob jeden barák!
V pátek konečně přítel přidělá na barák ty koupené kamery. Když tátu napadlo pořídit kamerový systém, tak jsem si říkala, jestli to není trochu moc, mít kamery na baráku a k čemu to bude (v naší ulici se stejně nekrade, myslela jsem si). Tedka jsem ráda, že ty kamery na baráku budou, a to možná co nejdřív.

Vlčáčková
Mrkněte na krasavce.
To je fakt krasavec.

Evey
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 07:52
- Nahlásit

worick
ty jsi se u vašich vetů ptala, jestli tam opravdu není nějaká možnost?? Neptala, ale zeptám.
Pochytila jsem jen, že se na to dává při kastracích extra pozor a že by to byl průser....

Michall
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 08:15 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

Vlčáčková
drzý Tá to

Tak promiň,
zkrátka jsem v tom stínu nedokázal identifikovat ženskou postavu.Tak je to.
Co jsi mě ale upozornila,jak se škaredě pletu,tak jsem zapátral v paměti a najednou už ji vidím.
Nevím jak jsem prve koukal.
Omlouvám se ti.

Hrozný víkend.Co vy?
V sobotu v práci a včera(ani na cvičáku jsme nebyli) komplet zahrada.Dva narvaný vozejky trávy.
Ve sběráku jaksi nečekali nápor zahradních uklizečů a už neměli volnou kapacitu kontejnerů na trávu.

Míša mimo jiné vykoupal Barunku.
Pry z ní tekla černá voda.
Zato teď je heboučká a voňavá jak králiček Azurit,nebo jak se jmenuje.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 08:19
- Nahlásit

JE VÁM JASNÝ,ŽE TO NEPSAL MICHAL,ALE JÁ TÁ TA !!!
JENOM JSEM SE BLBĚ PŘIHLÁSIL.

(nechci aby byl na blacklistu nevinně ještě Míša.)

worick
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 10:49
- Nahlásit

Evey
Neptala, ale zeptám. - děkuju, už nemusíš, v sobotu ji museli uspat

Tá ta
Míša mimo jiné vykoupal Barunku.
Pry z ní tekla černá voda.
Zato teď je heboučká a voňavá jak králiček Azurit
-
To věřím, že černá voda (teda, mohla by i pouštět, kdyby byla od Ťonga ) Stačí, když pohladím Berču a mám ruku usviněnou jak prase Dneska nám přijeli zkusit udělat něco s tou vodou (nemá tlak, jen to čurká) jestli se zadaří, taky by jsme mohli kluky konečně vykoupat

Evey
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 11:09
- Nahlásit

worick
děkuju, už nemusíš, v sobotu ji museli uspat To je mi líto.

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 14:08
- Nahlásit

LuckaM
Včera ti přáli určitě všichni, tak já dneska dodatečně Všechno nejlepší k narozeninám!!!!!!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 17:27
- Nahlásit

Beru Erwina a odcházím na třídní schůzky.
Vzpomínejte na mě v dobrém

worick
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 23:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Beru Erwina a odcházím na třídní schůzky.
Vzpomínejte na mě v dobrém
- aha, Erwínka máš jako bodyguarda? Prosim tě, vždyť u tebe ve třídě snad ani nemůže být žádný závažný problém...když vemu v úvahu, že mne tam mít nemůžeš....
Koukáte na CT24...co se děje v Bostonu?

Dneska jsme už druhý den na prochajdě nebyli (když pominu ranní obchůzku potoku ) Až skoro do 14h jsme měli vodaře v baráku - všechno poodpojovali, baterie vyšroubovali, vyčistili...ale tam problém nenašli...nenašli ho nikde, jen dumají a vymýšlejí, v čem by mohlo být, že nám padá tlak studené vody v potrubí Logicky v tlakovce?! Jenže ta ukazuje tlak dobrý...Pokračování v pátek či pondělí, kdy přivezou nějaké silné čerpadlo a zkusí ,,profouknout" trubky To jsem zvědavá...
Takže pak jsme teprve mohli jít něco pracovat ven (ne něco, ale všechno...a to fofrem!! ) Do toho přišla Dáša...tak to se kluci zabavili vyšoupnula jsem ji ven, když přijela pošta. Pak přišla kámoška s žížalama JRT Keysi a voříšek Lucky Tak jsme chvilku pokecaly (o chudince labradorce Helče, ale neví nic...co se stalo, jak se stalo... ) No a pak jsem makala až do tmy Tomova ,,angína" nejspíš bude rozjetá alergie na břízu V krku už ho nebolí, zato smrká, kýchá, z očí mu teče - je to peklo Pro mně...ho poslouchat

worick
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 23:48
- Nahlásit

Janiii
LuckaM
Včera ti přáli určitě všichni
- prdlajz přáli...jak jsi se to dohmátnula??

LuckaM
tak Luci, všechno nejlepší A kolipak to jééé?? Ty to ještě říkat můžeš

Drakopes
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2013 06:48 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

dneska ráno, když jsme se vraceli z parku, tak kolem šesté.
Už v parku jsme koukali, jak sluníčko vstává s pastelkami v ruce, a pak ještě tohle Nevím, kde se vzala, u nás nespadla ani kapička

worick
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2013 07:07
- Nahlásit

Drakopes
hmmm, no vidíš to Jen tak si jdeš a takovouhle fotku střihneš Žádné manévry v rozbahněném poli (že Vlčáčková ) Ta se ti vážně povedla i s tím secesním? domem vlevo to hezky ladí...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2013 08:20
- Nahlásit

worick
prosím, takové baráky jsou tady ve Vršovicích všechny

LuckaM
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2013 09:26
- Nahlásit

Holky děkuju za přání
Radu, to víš, Janička je informovaná z facebooku
Ani jsem to nijak neslavila. V neděli jsme si dali celodenní výlet na sněžnicích...plánovali jsme asi 20 km, ale odrovnal nás už výstup z Rokytnice na Dvoračky, takže jsme to nakonec hodně zkrouhli Ale pejsci vypadali spokojeně...no a včera jsme si vzali dovču a využili toho nádherného počasí a udělali první letošní grilovačku (je mi 26)

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání