| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 15:56
- Nahlásit
Evey
ale aktualní situace je spíš na 99%,že to posuneme ještě o rok.
(nedělám si iluze,že se nám to bude hodit víc) - on tím chce Tá ta nejspíš říct, že jsou všichni tak zaměstnaní, že by na štěňátka a péči o ně a o Báru neměli dost času. To je myslím dostatečně zodpovědný přístup. A ještě bych si zjistila, jaková je nabídka a poptávka. Nevím jak u berňáků, ale slyším pořád, že chovatelé papírových pejsků nejsou schopni prodat(jelikož je trh zavalený levnějšíma bezpapírákama) a pak je musí sami nabízet na burzách za sníženou cenu. Někdy se nedaří prodat ani tak Nebojíte se téhle alternativy? Já bych do toho teda nešla vůbec
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 16:00
- Nahlásit
Evey
stihla jsem toho dost, ale nic z toho co jserm plánovala doma. Skříň a zbytek baráku neuklizeno - sim tě já už radši ani nic neplánuju, protože to vždycky skončilo takhle a měla jsem z toho zbytečně výčitky Plánuju si to až v průběhu dne...jak situace (počasí) dovolí
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 17:07
- Nahlásit
URL
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 17:41
- Nahlásit
dám vám to sem taky, šlo o berňačku ... mě osobně by nenapadlo, že to může ublížit
cituju:
Osudná se ji stala plyšová hračka, kterou před vice jak měsícem společně s dalšími rozkousala a umělou vatu sežrala. Ta se jí uložila v žaludku a postupně pronikala do střev, která na několika místech prořízla. I přes několikateré vyšetřeni od pátku na sonu a RTG na jedné klinice nic nenašli, v neděli Mvdr. Fialová objevila cizí těleso ve střevech a i přes rychlou operaci na jiné klinice se ji nepodařilo zachránit a svůj boj o život prohrála.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 21:46
- Nahlásit
Janiii
Woriček to vytahuje z gumového prasete, když se mu povede rozervat (ale to nechtěně, když se o něj taháme) sledovala jsem ho a vatu plive, i když samozřejmě nezjistím, jestli všechnu do mrti. Jinak se pak běžně válí (vata) po zahradě, jak ji postupně vytahuje (nevím, proč mu tam vadí ) a ani si jí nešimne - schválně ji žrát, by ho vůbec nenapadlo..
Ráno jsem moc nestíhala, měla jsem naplánovanou další část vyhrabávání bordelu z jezera a kol jezera...bojím se, že to nestihnu, než dovalí žáby
Včera ráno se asi 4x pokusil o přistání na jezeře párek čápů černých - nejspíš právě dorazili z dovči Jenže u compu byl Tom a nevěděl, že to nesmí ani mrknout, natož tak skočit po foťáku - takže je pokaždé vyplašil Ten čáp je ale vážně krasavec: černošedý a ty jasně rudé nohy...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 22:12
- Nahlásit
A ještě: v 6h ráno jsem měla zase zážitek Ještě, že alespoň ti kluci jsou inteligentní, když mají paničku blbku Ráno se vzbudím a musím na WC, hodím okem ven a na lehátku tam čučí Leon, který sice chtěl spát venku, ale teď už vyčkával, kdo ho pustí domů a jak mne uviděl nahoře na chodbě, už řval jak Viktor, ať mu otevřu. Tak jsem si hodila alespoň noční košili (aby ho nekleplo ) a šla jsem ho pustit. Tak, že už pustím Gucci z pracovny, kdyby chtěla pro změnu ven. Udělám, šlápnu na schody nahoru, hodím okem ven a: kristepane, je otevřená branka do ulice! Krve by se ve mně nedořezal Vletěla jsem zpátky do pracovny - kluci u dveří neleží hodila jsem na sebe bundu a letěla ven jak blázen, že je musím najít (s tím holým zadkem po vesnici, by to fakt byla bomba, možná bych skončila ve svěrací kazajce ) letím k bráně, ještě se ohlédnu a Berry si leží vedle boudy na cestě a už teda nevěřícně kouká, kam ta jeho prdlá panička takto po ránu a tak vymóděná valí?! Vyskočil a já na něj: ,,Berunko, ty jsi zlatíčko, ty jsi doma a kde je proboha Woriček?!" A Woruška se vyštrachá ospalý z boudy, celý od slámy... No jak já byla ráda Ještě jsem ke všemu, až někde za cvičákem, slyšela štěkat psa, což znělo přesně jak Woriček, když objeví třeba veverku na stromě, či srnu Samozřejmě vím, co se stalo: já šla k večeru (když byl Tom s klukama v lese) brankou k mamce a pořádně s ní nepraštila, aby se zaklapla Všem to tupluju, ať si na to dají pozor a sama jsem si to nezkontrolovala
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 06:21
- Nahlásit
worick
Tvoje příhody jsou čím dál dramatičtější. Až to vydáš knižně, budu stát na autogramiádě první ve frontě.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 07:32
- Nahlásit
Strejda
dramatická jsem byla jen já - hysterka Kluci si v klidu spinkali
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 12:02 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
LuckaM
Marti, ještě Ti Barney vyje? Náš začal taky.
Náš Barney naštěstí přestal. Ono to je vždycky takové období, já nevím, asi 1-2 měsíce v kuse vždycky. Pak toho sám nechá. Když jsem doma, tak zaklepu na okno nebo na něj houknu, at toho nechá, aby ho to prostě vyrušilo s činnosti a soustředil se na něco jiného. Ke mě si naštěstí sousedi stěžovat nepřišli. Ale docela už jsem to čekala, protože vedle mají zrovna tak 5 leté dítě. Jediné, co vím, že objeden barák říkala ženská mému příteli v práci, že nám Barney vyje. Asi na to chtěla jen upozornit no. Ale já jsem příteli odpověděla, že o tom vím, a ti její psi zase štěkají jak potrhlí. Co ona to má za plemeno? Myslím, že dva Papillony.
Konečně jsem si koupila nové tepláky, ve kterých můžu vylézt i mezi lidi. A to znamená, že už konečně můžeme (můj sparing partner je Barney) začít běhat.
Strejda
Sally 63 cm, Neli 65 cm. Váhu nevím. Odhaduju 40 a 45 kg, ale může to být úplně jinak.
Myslím, že Barney je na tom stejně jako Neli.
Janiii
mě osobně by nenapadlo, že to může ublížit
To by mě taky nenapadlo. Ale Barneymu sem naštěstí žádné plyšové hračky volně na hraní nedávala. Protože by je okamžitě rozerval. Plyšáky měl pouze pod dozorem a vatu plyval ven. Tehdy. Tedka bych se vsadila klidně, že by ji sežral.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 12:22
- Nahlásit
MartinaBarney
Konečně jsem si koupila nové tepláky, ve kterých můžu vylézt i mezi lidi - jakové máš tepláky? Taky chci nějaké pěkné...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 13:49
- Nahlásit
worick
Byla jsem v Hervisu ve Vaňkovce. Mají tam ve výprodeji tepláky, mikiny i takové kraťase po kolena na cvičení. Značky Adidas, Nike, Reebok a tu poslední značku neznám. Nakonec jsem si koupila od Nike tyhle: URL
Není to klasická teplákovina, ale je to jakoby takový elastický materiál. Z klasické teplákoviny byly totiž dražší.
Přítel se mě ptal, jestli jsem si koupila aspoň nějaké barevné, a ne černé. Ale já se držím pravidla, že černá opticky zeštíhluje.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 14:45
- Nahlásit
První běh máme za sebou. Ted ale nevím, jestli to zmohlo víc Barneyho nebo mě Začínám podle tréninkového plánu, což je 1 min běhu, 7 min rychlé chůze. Takto na střídačku 3x opakovat. Sama jsem překvapena, že jsem to zvládla celkem dobře. Čekala jsem, že mě to uplně odrovná
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 18:21
- Nahlásit
Jak vás tak čtu, asi vytáhnu koloběžku. Dva roky byla kvůli Nielsovi zaparkovaná, teď na ni ještě nebylo počasí. Ale třeba už fakt bude jaro. Jsem zvědavá, jak bude Erwin vyvádět
Byli jsme na veterině zvážit hafáky, hlavně kvůli Alfrédovi, ale podařilo se nám rozdivočelého, skákajícího a mazlícího se Erwínka ulovit a po značném boji udržet chvíli v klidu na váze. Oba mají cca 46 kilo.
Poho
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 21:04
- Nahlásit
Před chvílí tu byla duha.
Kdybych uměla dělat koláže, bylo by to lepší:
Jinak tedy s focením duhy takové trampoty, že ještě teď se z toho nemůžu vzpamatovat .
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 21:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Jinak tedy s focením duhy takové trampoty, že ještě teď se z toho nemůžu vzpamatovat - jakové trampoty, sim tě?? U nás byly lejáky i kroupy půl dne, ale duha žádná
Drakopes
podařilo se nám rozdivočelého, skákajícího a mazlícího se Erwínka ulovit a po značném boji udržet chvíli v klidu na váze. Oba mají cca 46 kilo - na veterině ja taková ta plochá váha, ještě na ní guma a klukům je vždycky podezřelé, proč je tam lákáme a nehtějí ani za nic Je to vždycky boj. Teď už chápu proč Protože Beruna se svými 50+-, je proti vašim psům obezita!
Dneska jsme byli v rekre zóně na prochajdě a jsem ráda, že jsem nakonec mamku nepřemluvila Ty potoky vody a bláta, co všude valí z luk a hory, to se prostě nedá nikudy obejít, přišla jsem mokrá a špinavá jako ta svině V potoce je to taky horor a voda z pastvin valí i přes náhon, koupaliště bylo zaplavené i celá cesta před ním v šířce skoro 100m. K nám naštěstí neteče. Po návratu jsem šla vařit klukům večeři...už se stmívalo. Za chvíli volal Tom od compu, že se konečně objevila ondatra. Už jsme ji 3dny neviděli, měla jsem strach, že je odstěhovaná či někde potají ulovená
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 21:51 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
worick
jakové trampoty, sim tě??
No, tak ... přijdu domů a tady počůrané obrazy, co jsou tu v komínku a čekají na přesun. Tak jsem se zeptala, kdo to byl a azylant říkal, že on, ale že zato nemůže, protože když musíš, tak musíš. Rozhodla jsem se, že ho nezmlátím do bezvědomí, protože by mi to tu zase každý vyčítal. Takže jsem to uklidila v klidu a hledala, co kde ještě je. Nikde nic.
Tak jdu schovat jídlo do ledničky a ono mi upadne na beton v chodbě. Seberu to - je to samý chlup, takže měla psiska dochucení granulí, no.
A v tom mi volá kolegyně z OS Beky a chce řešit razítka. Během hovoru, trvajícího už asi tak hodinu, si všimnu, že venku leje. Rychle mi došlo, že mi teda leje do botasek, které jsem předtím nechala venku, neb byly lehce od bahna (běžná to povrchová hmota tady). Valím pro botasky a všimnu si duhy.
A teď to teda začne...
Narvala jsem se do botasek a valím pro foťák do skříňky. Letím s ním ven kolem těch počůraných obrazů a konečně jsem našla to, co jsem předtím hledala. Hovno jak kráva ve dvou provedeních. Jedno jsem našla tou botaskou, čili koláč skoro přes celou podrážku. Opatrně sundám botasky, vezmu zimní traktory a valím s foťákem na pole. Pole samý kluzký, měkký bahno, boty nabraly každá asi tak 2 kila bahna. Přebrodím pole na loučku a udělám 7 fotek. Kouknu na displey ... a ... "NO CARD"! Přeběhnu zpátky pole, na zahradě naberu do traktor asi tak 5 psích hovínek, valím mokrá ke stolu, vyrvu kartu z PC a s mokrýma rukama ji narvu do foťáku. Valím zase ven, zanechaje za sebou několiv vypadlých hovínek z traktorů uprostřed obýváku. Mluvím sprostě a psi radši leží v posteli a dělají, že tam nejsou, byť teda se zájmem sledují, co se z toho vyvrbí. Ven nechce jít nikdo.
Vyběhnu zpátky do deště, přeběhnu pole, naberu další 2 kila bahna do traktorů. Vyfotím duhu, už mezitím slábne. Jdu domů a jak čučím, kam nemám (stále na duhu), tak šlápnu do superhlubokýho bahna, boty se mi zaseknou po kotníky do pole a já z jedný vyběhnu jen tak v ponožce. No, domů jsem to teda došla už jen v ní, nebudu ši zanášet bahno do boty, že jo.
Takže od bahna dvě boty až nad kotníky, kalhoty, ponožka. Doma botaska od hovna. Tento materiál lehce rozmazaný po thermofixu.
A pak se mi ještě stalo něco, co tady nebudu popisovat. No, a pak jsem se šla "zahřát" do sprchy. Tak nějak nuceně. Nicméně jsem tam spíš vymrzla, neb do sprchy si musím předem přitopit, což v tomhle tumlu nešlo. A jak se tak dosprchovávám, tak mi došlo, že ručník jsem si dříve odnesla ke kamnům na uschnutí.
No, a pak se mě zeptáš Ty, " jaký trampoty, sim tě!?". :-D
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 21:51
- Nahlásit
worickDrakopes
Tak to my máme anorektika - Barney má max. 42 kg.
MartinaBarney
Jinak teď (ťuk ťuk) už asi čtvrtou noc nezkouší výt. Nebo jsme to alespoň nezaslechli. Musím odchytit souseda a zeptat se, jestli už je to lepší a jestli je klid i přes den, když tu nejsme.
Jinak musím říct, že přísnější režim a hlavně důslednost Barneymu svědčí. Cca týden šlape jak hodinky a nic nevyvedl. Dokonce vydrží jít u nohy, když potkáme psa a neběží ho bez svolení vítat Je to šikula
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2013 22:13 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
Jen to popsat...ale chápu, že ty nemáš čas...jinak by jsi mne, se svýma historkama hravě ,,schovala do kapsy" Moc pěkné, úplně se v tom vidím, to jsem celá já jak vyšitá
Až na ta hovna v obýváku...to nemíváme
Dneska: čistím si nahoře zuby - Tom pracuje u compu. Najednou přijde nahoru a udiveně se ptá, co kdesi vyvádím? A jako co?? Normálně si čistím zuby, češu se, dělám make-up...co bych tak asi dělala? Prý si balil tenisové věci ve sklepě, vyjde nahoru a tam pochozené celé přízemí od bláta, nikdo nikde, dveře v mé pracovně dokořán, tak si myslel, že se něco děje a vyběhla jsem ven...Až pak uslyšel pouštět vodu v patře, tak mne šel hledat. Sejdu to teda dolů omrknout no a co asi? Berůňa si lehnul ke dveřím a jak se opřel odskočily a tak když byl pozvaný, šel to omrknout Nikoho nenašel(nahlížel i na schody dolů do sklepa...podle ťapiček ) tak zase odkráčel Co ho ctí: že v obyvču nebyl
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 00:44
- Nahlásit
worick
Problém byl ten, že boty nebyly zavázané. Na to nebyl čas. Proto mi tam zůstala jedna úplně a druhá skoro. Byla jsem ráda, že jsem nešla do kolen, už chyběly tak 3 cm. Není tomu tak dávno, kdy jsem skoro na tom samém místě čučela pro změnu na psa a nadávala mu, ať kouká mazat od sousedovic "žumpy", přičemž jsem se tam propadla skrz sníh a to bahno a běžela jsem kus cesty doslova "plazením vpřed". Sníh v kapsách, ruce oškrábaný od sněhu... Prostě mi ta část pole nosí smůlu, či co.
Berrynek je hrozně šikovný a hodný pejsek. U nás by ťapičky pokračovaly do postele a na jejich konci by se rozvaloval šťastný pes s výrazem: "to jsem ale šikovný, že tu pěkně hajám na pelíšku".
Co dělal Woriček, že se nepřidal?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 07:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
Co dělal Woriček, že se nepřidal? - jo, jo, ten by se přidal a určo omrknul i stolík v obyvču, co tam dobrého jenže měl smůlu a chrněl z druhé strany baráku
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 09:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Musím ti pochválit fotky.Za ten zážitek to stálo.(promiň)
Jenom nevím,od čeho je na té první fotce ten stín.
Ty to asi nebudeš,leda by jsi měla na hlavě čepici s bambulí.
Barunka má rovných 40 kg.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 12:37
- Nahlásit
LuckaM
Dokonce vydrží jít u nohy, když potkáme psa a neběží ho bez svolení vítat
Tak to jste na tom lépe než my! Je nějaký postup, jak toho dosáhnout?
Já se dneska s Barneym vypravím nejspíš na rozhlednu Chocholík. Dlouho jsme tam nebyli. A když je tak pěkně. No, ted to slunko někam zalezlo. Doufám, že nebude pršet. Včera večer u nás byla přeháňka, takový prudký déšt a pak zase svítilo sluníčko.
Už pomalu přemýšlíme na letošní letní dovolenou. Chtěli jsme do Bulharska, ale ne všem našim přátelům se tam chce a roli hrají i finance. Tak se je snažím nalákat na Rožnov pod Radhoštěm, protože jsem tam byla tenkrát na klubové výstavě a moc se mi tam zalíbilo. Navíc kolem je spousta vyžití. Hlavně v tom Gibon parku - trenažér býk (vždycky jsem to chtěla zkusit) , čtyřkolky, aqua zorb, houpačka z 10 m atd. Doufám, že je nalákám.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 18:59
- Nahlásit
MartinaBarney
Asi jen ta důslednost, ale já nemám co radit, hodně se zlepšil, co si ho vzal do parády Luky. Kdyžtak Ti ho půjčím na převýchovu
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 20:08
- Nahlásit
LuckaM
U nás se zlepšilo jen to přivolání. Když třeba jede auto nebo cyklista. Ale to si Barney zafixoval, že dostane pamlsek. Jednou jsem na zkoušku koupila Frolic Walky Bites a tak mu to zachutnalo, že si i během procházky sám vzpomene, doběhne ke mě a loudí pamlsek. Tohle je zase pokrok u nás, protože dříve tohle bylo nemyslitelné. Ted mi stačí jen dát povel, popřípadě Barneyho popohnat zašustěním sáčku a už je u mě. Pokud je ale v dálce pes, tak si ho raději zavčas připnu.
Ale co mě těší, tak je to, že i už konečně přítel uznal, že se Barney celkově zlepšil a není takovej nevychovanej divočák, víc respektuje povely a celkově je klidnější.
Dneska na procházce jsme se míjeli se zlatým retrívrem Benjim (rivalem z naší ulice). Já už čekala nevraživé pohledy, vrčení apod. A ono nic! V klidu jsme kolem sebe prošli. Na chvíli jsme se zastavili, prohodili pár slov s Mončou. Až teda po chvilce, co k Barneymu přiběhla Phoebe (Parson russel teriérka), tak Benji trošku zavrčel. Psí komunikace je fakt někdy složitá.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 05:45
- Nahlásit
Žáby, všude samý žáby. Asi už bude jaro ne?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 06:18
- Nahlásit
Evey
Asi už bude jaro ne?
A nespěcháš s tím? Ještě je čas, ne?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 07:11
- Nahlásit
Strejda
A nespěcháš s tím? Já ne, to ty žáby.
Ještě je čas, ne? Čápi mají jiný názor, zebou je nohy.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 08:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Evey
Žáby, všude samý žáby. Asi už bude jaro ne? - snad bude Předevčírem u nás 15st, včera 17st Nehledě na to, měla jsem den blbec a pracovní... pracovní blbec? Taknějak Začalo to ráno překvapením...nemilým
Vyčešu v pracovně kluky, vyjdem ven na obchůzku a jak míjíme boudu a praží do ní sluníčko koukám někdo v ní leží?! Spočítám psy, kočky...my jsme všichni Jdu teda blíž nakouknu a vzadu natažený králík jak mamlas - pochopitelně nebožtík! V tu ránu jsem byla i ráda, že je dočista po něm, protože řešit kdyby nebylo...to by byla zase moje smrt Ráno jsem tam viděla s ním ležet! a poštěkávat Worička a teď se tvářil hodně provinile, tak dostal sprdunk Ukazovala jsem ho před oknem Tomovi a ten, že dobře mu tak blbečkovi...proč k nám všichni pořád lozí, když jsou tam dva psi?? A že ho mám zakopat do kompostu. Tak já přes celou zahradu vlekla obrovského zajdu...doufám, že mne nikdo neviděl Měl jenom trochu krve kolem nosu - nevím, co mu udělal Dopoledne ještě vyhrabávám zbytek jezera a na v podstatě posledních metrech...zapíchnu kovovýma hráběma ropušku! Dopr.. vždyť ostatní jsem ještě nacházela kolem kamenů v listí zahrabané...a tuhle jsem vůbec neviděla, až se ukázala zkroucená na těch hrábích. První jsem začala brečet, doletěli tam kluci, co se děje, pak Tom a praštila jsem s hráběma, že už na to s... a utekla jsem od jezera pryč - dělat něco míň nebezpečného Večer dobré: konečně byla v předzahrádce Moli - po půl roce Jenže vedle pyrenejka Arina....dostala antištěkací obojek To, že na ni páníčci nemají...či si nechtějí udělat čas...se řeší tímhle Celé dny je v pidi zahrádce, sama, jediná prochajda je ráno obejít těch cca 600m okruhem kolem našeho - aby se vyvenčila a to ani nevím, jestli každý den - já je vidím tak jednou týdně Někdy s ní vyjdou o víkendu, ale to je nejdelší prochajda těch 700m k vedlejší vesnici - a zpátky. Jestli s ní někdy byli až u rodičů - což by bylo cca 3,5km - to nevím
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 09:47
- Nahlásit
worick
To, že na ni páníčci nemají...či si nechtějí udělat čas...se řeší tímhle
Taky tu máme takové experty. Naproti u sousedů mají labradora Fredyho. Může mu tedka být asi rok, možná rok a půl. Ale pokaždé ho vidím, že je na zahradě a štěká za brankou. Nejspíš z nudy. Ven s ním majitel chodí asi o víkendu, jestli teda ještě jezdí na hony. Ale jinak, na procházce jsem je potkala jen jednou v životě. Tak vždycky, když jdu s Barneym ven, tak se za Fredym aspon zastavíme, někdy mu dám pamlsek a jdeme zase dál. Já bych si i klidně vzala před den k nám Fredyho. Ti dva by si vyhráli a bylo by. Ale už jsem souseda dlouho nepotkala, abych mu to nějak při řeči navrhla.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 10:29
- Nahlásit
MartinaBarney
Já prostě nepochopím, proč si někdo musí nutně pořídit psa, když ví, že je x hodin v práci a nebo ho prostě stejně pes nezajímá. Soused je asi pořád v práci, sousedka chodí domů dejme tomu v 16h, ale stejně se pak nesebere a s pejsou někam nejde. Říkali, že si ji berou domů...jestli je to tedy pravda. Já si jen nedovedu představit, jak pes celý den leží na zahradě, pak si ho vemou domů a leží zase v obýváku...Kluci, když venku pracujem, taky většinou jen leží, sem tam vyběhnou k plotu, přejdou za náma, kde zrovna jsme, ale k večeru už chodí sem a tam a chtějí na prochajdu.
Dneska ráno obejdem zahradu, blížíme se dopředu ke zdi, kolem té poslední velké muldy, Worka už byl u plotu, Berry chodí kolem garáže a po cestě, já hodím okem na něj a dva metry ode mne čučí v suchých kytkách malý zajda a dělá, že tam není Říkám: ,,bohajeho, co tu děláš zase ty"?! Vzápětí se pro mne vrací Woriček, kde se courám a já se jen modlila, aby zajuch vydržel a nevyběhnul Odešli jsme na potok a nechali ho tam, tak doufám, že už někam odhopinkal
|