| Autor |
Zpráva |
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 19:38
- Nahlásit
Kessie
co to tam má Bárník za kámoše?
To je snad tak 2 roky zpátky, co jsem u nás hlídala tetě jejich psa Badyho. Bylo to docela náročné s krmením, protože každý musel jíst odděleně. Ne, že by se poprali, ale Barney, když se pustí do jídla, tak to má za pár minut v sobě. Kdežto Bady si vzal sousto, pak se dívál kolem, vzal si další...klídek, pohodička. Při prvním krmení jsem to nevěděla, takže Barney sežral svoji porci, nacpal se k Badyho misce a sežral i tu jeho. Dneska jsem třeba pustila Barneyho do pracovny a než jsem stačila mrknout, až se cpal ohryzkem jablka, co jsem hodila do koše.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 20:25
- Nahlásit
Kessie
a tady jedna fotka, jak jsme s Mikšou minulý pátek večer společně "vytuhli" po náročném týdnu v kuchyni u radiátoru na koberečku... - dobrá Takhle já taky někdy ležím v obyvču na zemi s klukama, abych se s nima mohla muconit (muconím se já, oni na to po většině kašlou ) a zatím co jim je horko a Worka zadřímne málokdy, já skoro pravidelně. A před 10minutama přišel za náma na sedačku Leonek, já mu říkám:,,no konečně, už jsi tu teda dlouho nebyl" a Tom se smál, že zatím co já jsem tam včera jako obvykle chrápala u televize, Leonek přišel, lehnul si s Tomem a mě lízal ruku. A že:,,proboha, to tě jako neprobudilo, když ti to lízal tím ,,šmirglem"?! (tak říká jeho jazyku ) Ne-e (a jako by nevěděl, že mně vzbudí málo-co ) vůbec jsem nevěděla, že tam byl
MartinaBarney
Dneska jsem třeba pustila Barneyho do pracovny a než jsem stačila mrknout, až se cpal ohryzkem jablka, co jsem hodila do koše - jablka jsou zdravá, kdyby jsi nebyla ,,škrťa" a dala mu celé, nemusel by vyžírat ohryzky z koše
Kdežto Bady si vzal sousto, pak se dívál kolem, vzal si další...klídek, pohodička - to je jako u nás: Worka než sní hrstičku granulí v misce, stihne nakouknout před garáž, jestli se náhodou v ulici něco neděje, vrátí se, ale jde se napít do misky s vodou, pak jede auto, tak zase peláší dopředu k plotu ho prohnat, vrátí se, jde se napít, veme tři granule a kecne si na prdel, že už stačí....
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 20:45
- Nahlásit
worick
No nepředbíhejme, to stavění je opravdu ještě hudba budoucnosti. Ale jak tak koukáme po domečkách v Liberci, tak zjišťujeme, že pomalu vyjde líp, postavit si něco svýho. Mít to podle sebe a alespoň trochu nízkoenergetický, než kupovat starší dům a rekonstruovat.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 21:11
- Nahlásit
worick
jablka jsou zdravá, kdyby jsi nebyla ,,škrťa" a dala mu celé, nemusel by vyžírat ohryzky z koše Náhodou dostává celé. Dostává i banán, i pomeranč občas. Myslím, že Barneyho jídelníček je lepší než ten můj. Akorát je to nenasyta, v tom je ten problém. Cindyna - naše první berňačka byla to samé.
stihne nakouknout před garáž, jestli se náhodou v ulici něco neděje, vrátí se, ale jde se napít do misky s vodou, pak jede auto Já se s tím setkala právě až u toho Badyho. Taky, snědl toho trochu a pak už nezájem. Tak jsem ho k tomu lákala, aby to dojedl. Za to Barney, když se jedná o jídlo, tak pro něj nic jinýho neexistuje.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 21:40
- Nahlásit
Dokud byl Alfréd jedináček, tak jsme se ho doprošovali, aby jedl, dojedl, dal si ještě kousek.
Zato Erwin je všechnohltavec ....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 21:53
- Nahlásit
MartinaBarney
zapoměla jsem...
Jakou velikost nastavuješ při uploadování fotek - prdlajz rozumím, na co se mně ptáš ale kouknu, jestli najdu ,,5 rozdílů" - takže jo, já mám nastaveno 800x600 (15-inch monitor) Netuším, jestli to na to má vliv. Uploaduju fotku, otevřu album My images, kam se nahrála, označím ji, vpravo v tabulce kliknu na: Get code for albums...otevřou se dvě tabulky. Horní zkopíruju a vložím do fóra...Naučila mně to Alenka (díky Áji ) a jelikož sem fotky dáváš předpokládám, že to ovládáš ještě líp než já (neb já to sice dělám, ale ani nevím proč a kdyby se něco šmodrchnulo, tak si neporadím )
Gučík otravkuje u compu Fotila jsem volavku u jezera a ona mi škubala za šňůrku od foťáku
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 22:05
- Nahlásit
Dneska jsem byla s klukama na prochajdě. Obešli jsme úplně celou vesnici až na dolní konec a bytovkama domů...jak občas chodíme. Je to cca 6km. Musím konstatovat (ťuk, ťuk, ono to stejně dlouho nevydrží ) že od toho mého hysterického výstupu, se kluci chovají vzorně, nevymýšlejí hovadiny a snaží se plnit pokyny To, že Worka štěká, lítá v kruhu a vláčí mne na flexině směr 7 zajíců na louce...to beru jako ,,naprosto nomání, Uďo"
Asi na to chování měla vliv i má dobrá nálada bez nervozity jelikož jsem se navlekla jak pumpa, jako by bylo -10st (ono teda když jsme se vraceli, už bylo něco kolem -4st ) a bylo mi dobře Sice chvílema až horko, ale pořád jsem si opakovala: vzpomeň si na sobotu a buď ráda, že to nemusíš zažívat znova"
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 06:27
- Nahlásit
worick
když už se z toho vrchu dohrabeš až do Hodonína - nemůžeš to vzít přes nás?? Jsem byla s ředitelkou, takže nemohla. jeli jsme po dálnici na Brno.
Což o to, do krmítka jim nasypem, ale ti co jsou hmyzožraví?! Třeba by jim postačil i lůj.
Kessie
říkám si: kdyby... kdyby... kdyby... kdyby... prostě jsem měla něco udělat už dřív... I kdyby jste na to přišli dřív, tak by jsi mu nepomohla. Maximálně prodloužila život (či trápení) o dny, měsíce...
Různé druhy anestezie mi nenabídl a packu taky neměl oholenou... proč se to dělá? Packa se holí pro zavedení kanyly, kterou se dávají anestetika přímo do žíly. Lépe se to pak dávkuje podle toho jak zvíře reaguje na průběh operace. Ale v případě takové rychlovky, jako je kastrace kocoura, je to asi zbytečné. A s tím, že spal tak dlouho... je to těžké odhadnout, každý organismus reaguje jinak. Dávkuje se podle hmotnosti, ale je to nevyzpytatelné. Neplatí, že co stačilo na uspání 20 kg Bobiny bude stačit i na 20 kg Lízu. To samé je i to probouzení. Někdo se zvedá ještě v ordinaci, jiný si další hodiny pospí.
LuckaM
Ale jak tak koukáme po domečkách v Liberci, tak zjišťujeme, že pomalu vyjde líp, postavit si něco svýho. No, tak to každopádně. Starý barák nebrat, mám s tím svou zkušenost.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 06:34
- Nahlásit
Zapoměla jsem možná napsat, že včera celý, celičký den sněžilo Byly to jen takové malinké krupky a přes den bylo kolem nuly, tak to trochu odtávalo, ale večer, když jsme byli na té prochajdě, už bylo nasněžíno jako na Vánoce tedy na Vánoce, jak by měly vypadat Teď koukám, že to pokračuje. Není moc, tak 3cm, ale prostě bílo
Drakopes
Kessie
Úči, vy máte určo nějaké prázdniny, že jo?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 06:47
- Nahlásit
Ještě dodám: koukám z okna, trošku sněží a vpravo vychází slunce - čekám kdo vyhraje
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 06:54
- Nahlásit
Evey
LuckaM
Ale jak tak koukáme po domečkách v Liberci, tak zjišťujeme, že pomalu vyjde líp, postavit si něco svýho. No, tak to každopádně. Starý barák nebrat, mám s tím svou zkušenost - no, jenže ono to láká, když tam nějaký starý barák stojí Brácha taky přemýšlel, kdyby šel bydlet na bábino, jestli barák zbořit a postavit nový a nebo přestavět...Tady vedle je další pozemek na prodej a zrovna jsme se o tom bavili s Gogošovou. Ona (a můj brácha právě taky) vzpomínala, že se jí onehdá líbila nějaká ta dřevostavba, co se skládá z jednotlivých dílů podle toho, jak velký prostor potřebujete Cena základní velikosti je 1.800000.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 07:36
- Nahlásit
worick
koukám z okna, trošku sněží a vpravo vychází slunce - čekám kdo vyhraje Co se týče počasí, tak už začínám být pesimista. Tipuju, že slunce nemá šanci. Přítel mi hlásil už včera večer, že u nich v Krásensku dost sněží. Já jsem se chlubila, že ve Vyškově nic. Dneska kouknu z okna a ten pohled mě teda nepotěšil. Nic hroznýho, ale nasněženo tam je
Co mě ale hned po ránu nas...víc je tato zpráva URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 07:56
- Nahlásit
MartinaBarney
Náhodou dostává celé. Dostává i banán, i pomeranč občas - na to by se mi kluci z vysoka...
Co se týče počasí, tak už začínám být pesimista - už včera večer, mi sem přišel Tom oznámit, že s hlášeným už konečně oteplením na Velikonoce, to prý nebude zase tak horké...
Co mě ale hned po ránu nas...víc je tato zpráva - no, ale nevím, co tě na ní tak nasr...? Poněkud celá zmatečná: holka byla na návštěvě, sama, s několika bojovými psy v místnosti, někdo ji tam ,,našel" - kde jako byli všichni? A to nikdo nic neslyšel, když psi byli ,,rozzuření"? To je jako popis nějakého squattu, či feťáckého doupěte....
Ještě se vrátím k tomuhle: Ale tak parkety vysaju a vytřu - a nepoškrábe ti je? Nedělá tam drápama hluboké rýhy jak lehá a vstává? My máme u sedačky ,,tankodrom"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 08:35
- Nahlásit
že pomalu vyjde líp, postavit si něco svýho. No, tak to každopádně. Starý barák nebrat, mám s tím svou zkušenost -
stary barak ma jednu vyhodu - pokud si na to musite vzit pujcku, tak pak je pro velkou vetsinu lidi nerealny pul roku az rok cekat, nez se muzou nastehovat a k tomu platit najem, takze starej dum ma vyhodu, ze at je v jakymkoli stavu, vetsinou se tam bydlet nejak da dycky (muj pripad) takze ja bych to videla z vlastni zkusenosti tak, ze pokud ty penize tomu nejak nebrani, tak radsi postavit nove podle svych preferenci a predstav. do stareho jit jen, pokud jste padli na prdel z lokality, proporci, nebo genia loci a nevyzaduje to extra rekonstrukci...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 11:06
- Nahlásit
worick - nějaké prázdniny - no, bohužel ve čtvrtek jdeme do práce a v pátek tedy jsme doma, ale to já mám zase školu ve Zlíně... letos mě velikonoční volno jaksi mine...
U nás taky nasněženo, když jsme jeli do práce, teplota byla -3. Sněhu asi 3 cm... ALE přestalo fučet... konečně...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 11:59
- Nahlásit
worick
no, ale nevím, co tě na ní tak nasr...?
Naštvalo mě na ní to, že lidi jsou tak nezodpovědní a nechají tam malé dítě se smečkou psů. Taky to, že si lidi pořád budou pořizovat taková plemena, která potřebují důslednou výchovu, kterou majitelé očividně nezvládají. A pak to dopadá, tak jak to dopadá.
a nepoškrábe ti je? Nedělá tam drápama hluboké rýhy jak lehá a vstává? To už je věc jiná Kdybych ho sem (do pracovny) pouštěla často, tak by podlaha byla doškrábaná. Za dobu, co mám Barneyho byl zatím jen 2x v pracovně, párkrát v obýváku a 2x u mě v posteli.
Kessie
ALE přestalo fučet... konečně... Moje slova.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 13:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
Naštvalo mě na ní to, že lidi jsou tak nezodpovědní a nechají tam malé dítě se smečkou psů - to by mně normálně naštvalo taky, akorát nevím, kde jsi přišla na to ,,dítě" Buďto blbě čtu a nebo nevim, protože já tam vyčetla jenom ,,mladá dívka" což bych tipla tak na 16 a víc Ta už by měla sama vědět, že je to blbost. Co se týká chovu, máš naprostou pravdu. Je zajímavé, že např.s plemenným býkem se mazlit nikdo nebude, protože tak nějak chápe, že je nebezpečný, ale ze psa, který byl léta šlechtěný na zabíjení čehokoliv (teď mluvím o různých specifických rasách) si udělá domácího mazlíka a ještě na něm bude vozit děcka
Kdybych ho sem (do pracovny) pouštěla často, tak by podlaha byla doškrábaná. Za dobu, co mám Barneyho byl zatím jen 2x v pracovně, párkrát v obýváku a 2x u mě v posteli - no....ono to stačí i blbě jednou a rýha jako brázda pokud Bárňochovi nevadí ležet třeba na nějakém koberci, koupila bych tam nějaký kusový tepich a naučila ho lehat na něm Woriček někdy jde a vyloženě si schválně lehne na kousek koberce, co trčí zpod stolku, Berrynek si tam dá nanejvýš hlavu...on by tam totiž při nejlepší vůli nevlezl
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 14:14 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
worick
akorát nevím, kde jsi přišla na to ,,dítě" Buďto blbě čtu Blbě jsem četla já. Já si spojila těch 5 psů a mladou dívku. A v tom spěchu po ránu mi vyšla 5-letá holčička
Berrynek si tam dá nanejvýš hlavu Podobně Barney. On na to taky moc není. Radši si lehne na zem. Ale, kdybych ho naučila, že třeba ten koberec bude jeho ,,místo´´, tak by to šlo.
Mimochodem, máte parádní koberec. Podobný taky plánuju do obýváku akorát v nějaké krémové barvě. Ještě přesně nevím.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 16:31
- Nahlásit
cernej caj
do stareho jit jen, pokud jste padli na prdel z lokality, proporci, nebo genia loci a nevyzaduje to extra rekonstrukci... Tak to mi jsme nebyli nijak extra nadseni z ničeho výše psaného a navíc žili v domnění, že nebude vyžadovat extra rekonstrukci. Že tak nějak jen vymalujeme a bude. Jak velký omyl to byl jsme zjistili až po vystěhování původního majitele, odvezení nábytku, koberců...
Starý barák jedině jako třeba dědictví zadarmo, ale vzít si na něj hypotéku a pak z toho mála co zbyde ještě spravovat... jenže mi nikdo nic neodkázal
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 18:09
- Nahlásit
Evey,cernej caj - tak my barák jako "danajský dar" teda máme, ale někdy mám pocit, že kdybychom si za ty prachy (co jsme do toho už strčili a není to zase až tak vidět - a to nepočítám práci naši a našich rodičů) koupili pozemek a postavili něco novýho, tak už bychom i bydleli... - ale zase... kdo to mohl před těmi třemi lety vědět, no? Navíc náš zdravotní stav tehdy nebyl natolik v pořádku, abychom byli schopni vzít si hypotéku...
Abych ale nebyla jen negativní... na opravu už teď máme celý život a opravdu i ze starého domu můžeme udělat něco pěkného, stylového...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 21:51
- Nahlásit
Zdravím. Asi se mnou ty daně švihnou o zem. Ani si to tu nestíhám číst, akorát občas prohlídnu obrázky. Jsou moc pěkné.
A zase jdu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 00:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
Mimochodem, máte parádní koberec - koberec je normálně kupovaný někde v Trendu? trochu dražší, ale žádný luxus Je hezký hlavně v této šedé, měli jsme na zkoušku přivezenou i krémovou barvu, ale nebylo to ono Jo, tam kde se nechodí je dobrý, ale těsně u sedačky, kde po něm Tom šmolí pořád nohama už je hnusně sešlapaný, ba úplně změnil strukturu Krémový je v jídelně, ale ten je jiný, takový ten špagátový
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 00:22
- Nahlásit
worick
koberce
Já bych chtěla pár koberečků nebo rohoží nebo čertvíčeho, co bude dobrý pod pejsky, ale co se dá nejlépe vyklepat a není nutné to luxovat. Kdysi jsem podědila tmavě hnědý koberec, což v kombinaci se dvěma WSS převážně bílé barvy a polodlouhých až dlouhých chlupů byla opravdu lahůdka. Při línání jsem luxovala třeba hodinu ráno a hodinu odpoledne. A furt tam něco bylo. No: něco?, spíš: furt toho tam bylo hodně. A bylo to vidět. Tak proto mi koberec do baráku už nesmí, ale na některá místa by se něco hodilo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 07:46 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
Kdysi jsem podědila tmavě hnědý koberec, což v kombinaci se dvěma WSS převážně bílé barvy - to mi povídej mám hnědou sedačku a je tam vidět každý drobek, chloupek...nemusí tam být ani bílý pes Ale musím konstatovat, že na těchhle chlupatých kobercích není vidět skoro nic, i drobky zapadnou ,,hezky" dovnitř Onehdá jsem při luxování jídelny náhodou objevila hranolku Když kluci odejdou, tak zatím co parkety vedle jsou jak po sviních, koberec pořád vypadá (ale určo není) čistý
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 10:42 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
worickKrémový je v jídelně, ale ten je jiný, takový ten špagátový To bude asi ten můj vyvolený. Právě táta s jeho přítelkyní mají doma taky ten špagátový, akorát, že ve světle zelené. A myslím, že mají ještě nějakej v obýváku. Kupovali je v Brenu.
A moc sem ty fotky nedávej nebo budu pořád chválit. Líbí se mi židle ve vaší jídelně. Já mám už zhruba taky vybrané nějaké v tomto stylu URL
Ale do Tonu si je brat nebudu, protože by mě to zruinovalo. Podobné mají i v KIKA nebo v Ikea, myslim. Mám tu toho spoustu v plánu ještě, třeba vyměnit ty hnusný vertiální žaluzie za nějaký pěkný závěsy nebo záclony. Takže až si najdu práci, je jasný, kam půjde moje první výplata
Nevím, jestli jsem se Vám tady už zmiňovala, že v blízkosti naší ulici vykradli další barák. V úterý večer jsem zase tak přemýšlela, že si ty baráky tady určitě chodilli nějak obhlížet a beztak se dívali i na náš. Jak jsem nebyla zvyklá kódovat barák, tak jsem se to rychle naučila a už dvě noci kóduju spodní patro. Včera po půlnoci začal štěkat Barney na zahradě. Už jsem byla v pozoru a šmírovala jsem za oknem. Mám obavy, že se ze mě začíná stávat blázen Mě se na začátku týdnu zdál i sen: Zdálo se mi, že jsme spali a já jsem šla pak v noci do koupelny a jen tak jsem se podívala z okna a ted jsem tam viděla, že nějaký auto nabouralo do Kristýněnýho auta (moje ségra). Tak jsem došla za přítelem do ložnice, brečela jsem a z toho strachu jsem nemohla pomalu ani mluvit. A říkala jsem mu, že někdo naboural do Quashqaie. Přítel si myslel, že si z něj dělám srandu. Nakonec jsem ho přesvedčila a že se půjdem podívat před barák. Jak jsme procházeli obývákem, tak jsme si ale všimli, že je vypáčený to francouzský okno a je tam rozbitý sklo. šli jsme se podívat k těm autům a já říkám, že uvnitř toho cizího auta někdo sedí! ten chlap najednou vylezl a začal na nás mířit pistolí. Vlastně ani nevím, co chtěl. A najednou za ním vyběhl Ron (RR, pes přítele). Ten chlap nám nakázal, že jdeme všichni dovnitř. Jenže Ron se zastavil u vchodových dveří a nechtěl dovnitř. Ten chlap ho tam za obojek chtěl dotáhnout, ale Ron jak se bál, tak na něj začal vrčet. Toho chlapa to naštvalo a přiložil Ronovi k tělu pistoli. Naštěstí jsem mu to rozmluvila a nechal mě, at rona vezmu já dovnitř. Ještě venku, jak jsme stáli, si ten chlap myslel, že chci asi utéct, tak ke mě taky v jednu chvíli přiskočil a přiložil mi pistoli k břichu. Pěkně hnusnej pocit!!!
Říkám, začíná mi z toho hrabat.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 11:25
- Nahlásit
[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
Přistižen při činu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 13:10
- Nahlásit
MartinaBarney
Líbí se mi židle ve vaší jídelně. Já mám už zhruba taky vybrané nějaké v tomto stylu - přesně jsem věděla jaké chci k tomu stolu židle a pak je složitě scháněla...ale sehnala. Tyto jsou eco kůže (koženkové ) značkové italské (Effezeta)poměrně drahé, něco přes 6tisíc jedna (znám ale i mnohem dražší, tohle spíš byla ,,z nouze cnost" ) A ta koženka je pěkně na h...., jelikož my sedíme tak, že si dáváme na protější nohy a normálně se ta koženka odrala Sestřence se taky hrozně líbily a do nového domu scháněla se stejnou podnoží, ale hnědé, no a levné. Myslím, že je nakonec koupila v té KIKA. Ale má trochu problém: blbě se na nich sedí, jelikož mají málo prohnutou tu nohu a člověk pořád padá dopředu. Smáli jsme se jí, že musí na návštěvu pozvat někoho alespoň 130kg, aby jí to sesednul dozadu
Nevím, jestli jsem se Vám tady už zmiňovala, že v blízkosti naší ulici vykradli další barák. V úterý večer jsem zase tak přemýšlela, že si ty baráky tady určitě chodilli nějak obhlížet a beztak se dívali i na náš. Jak jsem nebyla zvyklá kódovat barák, tak jsem se to rychle naučila a už dvě noci kóduju spodní patro - máme to taky tak nezmínila To se ti nedivím, že máš strach, taky bych nejspíš měla
Přistižen při činu - jak tam krásně ležinká, puclík.... Počkej, tam je i vykopaná jáma? Já to blbě vidím...
Dneska, když jsme snídali, přinesl truhlář opravený venkovní stolek. Jak šel zase brankou ven, nezabouchnul za sebou branku, aby to zaklaplo. Říkali jsme si s Tomem, že určitě ne, tak to pak musíme zkontrolovat. Normálně se to neotevírá, ale začal foukat vítr. Pochopitelně jsem na to zapoměla a Tom asi taky a odjel na tenis. Před oběden vyjíždím k řezníkovi, ještě venku z auta (než se dovřela brána) čumím na schránku na té brance....no že bych si vzpoměla?? prdlajz! Jsem u řezníka a volá tchán kde jsme, že si nevzal klíče a přijel pro plech, který tu nechala minule tchýně i s buchtou Za 10minut tam přijedu a on: ,,čéče, nevěděl jsem, co se tu děje? Blížím se k bráně a branka dokořán Kluci leželi u garáže a koukali na to. Tak jsem myslel, že tu někde kolem jsi, volám u potoka, volám kolem baráku...nikdo nikde Tak jsem ti teda volal na mobil a zjistil, že jsi v té masně. Jak to, že neutekli??" Naštěstí.... Oni normálně nezdrhají, ví že nesmí. Ale kdyby šel kolem třeba někdo se psem? Jelo auto? No, nevim nevim....
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 16:00
- Nahlásit
worick
něco přes 6tisíc jedna No, ty od firmy Ton právě stojí taky nějak tak. A od nich má právě doma i táta židle. Jenomže já nebudu mít takový příjem jako táta, takže se spokojím s levnější variantou.
Počkej, tam je i vykopaná jáma? není, to asi jen tak vypadá. je tam hlína. Oni nám tam totiž dělali ke konci podzimu ten obrubník kolem rákosu, tak ten rákos trochu odkopali a nechali jej ležet vedle. Barney to teďka využívá jako svoje lůžko. A občas si tam nosí i všechny svoje hračky. Takže na příští zimu mu do boudy seženu slámu nejspíš.
Oni normálně nezdrhají, Máš je pěkně naučené. Barney, kdyby viděl otevřenou branku, tak neváhá. Když tady u nás dělali fasádu, tak zapomněli zavřít branku nebo zapomněli, že mám psa. Nevím už. A samozřejmě, že jim utekl, a to až k hlavní silnici a ten jeden chlap, co se za ním vydal ho nemohl samozřejmě chytit. Ani na salám. A já zrovna nebyla doma, zajela jsem si myslim na nákup.
Pak u nás byla firma, která dělala nové schody, kuchyni a další vnitřní práce. To už taky nevím, jak to přesně bylo. Ale Barney byl asi zavřenej v chodbě, protože garáž byla otevřená a branka do zahrady taky (potřebovali ji mít otevřenou zase kvůli venkovním pracem). A pro změnu utekl, když někdo vcházel z garáže do chodby.
Minulý týden tu byli ti chlapíci. Vezli nám opravený rám postele. Tak si ze sebe dělali srandu, že když jim tehdy utekl Barney, že tomu např. Frantovi naběhl splátkový kalendář před očima.
Hlavně, že zrovna v té chvíli nešel po ulici třeba Baron (německá doga) nebo tam neběhal Benji (zlatý retrívr, který nemá Barneyho rád).
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2013 05:53
- Nahlásit
Je pátek. Máte radost?
Já jo, páč mám příští týden dovolenou.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2013 08:01
- Nahlásit
Máte radost?
vstanu, kouknu z okna a tam zase bílo ....
|