| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2013 08:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
páč mám příští týden dovolenou - A v čem to spočívá? Nebudete třeba malovat, přistavovat, dělat střechu....neb na to si většina lidí právě vybírá dovolenou Budeš výletovat? K nám?
A teď k tomu:
Je pátek. Máte radost? - za normálních okolností bych měla Ale...večer začala zase šílená vichřice, všechno mlátilo. Kocour zůstal někde venku...blbec Teď se probudím, hodím okem na balkonové dveře a málem mně klepne pepka: Dveře celé zaváté sněhem, venku šílená vichřice s chumelenicí ačkoliv včera už jsme byli bez sněhu, ty tři centimetry máme zpátky Ale to počasí...to je ovšem něco Sice je plus půl stupně, s tím vichrem to háže na -5st. Valí mokré, i na zemi je to mokré...nevím, jak se dostanem ven, psa by nevyhnal Za té půlhodiny, co tu sedím, se chumelenice ještě vystupňovala. Nevím, kam ti dva trdloši vycestovali, ale proletěli mi před nosem Bažantovi ...tak asi na ně
Leon nikde není, ale kolem baráku vidím jeho stopy a míří za klukama do boudy (v noci byl asi v domku, stopy vedou od zadu) No, ještě že jsem včera umyla ta okna A to už dost foukalo, umyla jsem jen půlku (právě tu na návětrnné straně ) a byla jsem pěkně zmrzlá. Odpoledne volám Gogošové, jestli nechce s náma na prochajdu...a že jo. Už když jsme vycházeli (šla i se synem, 8letým?) fučelo a byla dost zima. Říkala jsem si, že snad to bude i někde ,,za větrem" ale moc ne....vyzmrzli jsme pěkně Přijdeme k vedlejší vesnici a ze zatáčky za křovím vyjde slečna s bíglem na volno. Všichni tři kluci byli na volno, psi jak telata, hrrr za ním, chudák bígl mezi nima nebyl ani vidět, jen koulel očkama Já honem na slečnu: nebojte se, oni mu nic neudělají...a ona: ,,ale to není můj pes, on se ke mně jen přidal!" Kluci ho očichali a začali po něm ,,skákat" Jeden, druhý, třetí a furt dokola My je s Marťou zase postupně krotily, ale sundaly jsme jednoho, vlezl na něj druhý....a on tele než by utekl, spíš je ještě provokoval. Byl to mladý pejsek myslím, že ještě ani neměl rok. Takto s náma obešel celou tu 6km prochajdu, utekl za srnama - za 10 minut byl zpátky, u jedné chaty vlítnul za jorkem...nic, za chvíli nás doběhnul, na sjezdovce vletěl za děckama, než jsme ji přešli, byl s náma....a kluci ho cuchtali a cuchtali v jednom kuse. Nakonec se Worka s Gogem o něj porvali a už na sebe vrkali, tak jsme je museli držet na vodítkách od sebe Worka ho normálně vždycky chňapnul ,,jako na nakrývání" ten chudák kecnul na prdel, Worick se na něj úplně navalail a tahal ho po zadku do zadu...že jsem myslela, že mu na té asfaltce pod sjezdovkou odře celou prdel Jen jsem ho stáhnula, tak pejsa hned lítal kolem něho a oždipkával mu ksicht...a nanovo No hrozná prochajda, Marťa konstatovala, že to není možné, aby tohle dělali kvůli psovi, že je to snad nějaká ,,buzna" Pak jsem se jen modlila, aby nešel s náma až domů, protože jestli se jen nezaběhnul a někdo ho vyhodil, už by jsme ho asi měli nastěhovaného... Nakonec když jsme se na potoce rozcházeli, šel s Gogošovýma Čekala jsem, že k nám kluky stejně vystopuje, ale vypadalo to, že snad ne. Worka ,,rozjetý" vrkal celý večer
A ještě mi k tomu Tom oznámil, že přijede domů, sedne ke compu a v jezeře objeví ondatru Zprvu teda vůbec nevěděl, na co to čumí pak ji identifikoval, když přelézala z velkého jezera do toho malého čistícího, lekl se, že nám vyžere ryby, tak si to hned hledal a uklidnilo ho, že je býložravec Já byla klidná hned, protože to vím Jsem nadšená on ne, protože říkal, že je to ,,blé, takový velký krysák" Bojím se, že jestli se nevrátí do náhonu, tak ji kluci uloví, poněvadž už dva dny divně prohlíželi molo, ale mne teda nenapdlo, co to tam mají...jo, pro ně to bude právě ,,jen krysák" No a nevím, co ondatra a kočky, jestli je nepokouše? V sebeobraně... Tak máte co číst Když já fakt za to nemůžu, že se toho semele tolik....
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2013 08:19
- Nahlásit
worick
A v čem to zpočívá? Nebudete třeba malovat, přistavovat, dělat střechu....neb na to si většina lidí právě vybírá dovolenou Budeš výletovat? K nám? Dovolená z donucení. Mám jí hodně, tak si ji tak nějak postupně vybírám. Žádné velké plány, výlety ani malování.
Jen snad důkladnější úklid, musím přetřídit šatní skřín a nemilosrdně vyhodit věci co už nenosím. Do toho nějaká ta operace....
Taky jsme mamce tento týden dovezli skleník (co dostala k Vánocům jen na obrázku :rolleyes , je celá natěšená. Jenže jak tak koukám ven, tak ho ještě dlouho stavět nebudeme.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2013 09:34
- Nahlásit
worick
Ty bys mohla psát nějaké povídky nebo nebo něco. A navíc to tak dobře popíšeš, že se i člověk u toho pobaví, dokonce i zasměje.
Viz. tato část: Worka ho normálně vždycky chňapnul ,,jako na nakrývání" ten chudák kecnul na prdel, Worick se na něj úplně navalail a tahal ho po zadku do zadu...že jsem myslela, že mu na té asfaltce pod sjezdovkou odře celou prdel Jen jsem ho stáhnula, tak pejsa hned lítal kolem něho a oždipkával mu ksicht...a nanovo
Venku je naprostej hnus! Já byla včera tak ráda, že je 5 nad nulou, dá se jít pěkně ven, nefouká, ani není bláto. A říkala jsem si, že odted už fakt bude začínat jaro. Dneska?! Už je opravdu dlouhá ta zima.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2013 10:33
- Nahlásit
MartinaBarney
Ty bys mohla psát nějaké povídky nebo nebo něco - s mýma hrubkama a slovosledem určitě Někdy ani sama sobě nerozumím a musím to třikrát přepisovat, než to dá trochu rozum
Venku je naprostej hnus! - chumelila obrovská vánice s drobným sněhem, pak obrovská vánice s obrovskýma duchnama, teď se mi zdá, že se zmírnil vítr a začíná to být víc s deštěm a v provazech k zemi Jak je tam bezmála začátkem dubna hnusně, to se popsat ani nedá...to měl někdo nafilmovat
Když tady vidím tu červenku bezradně poskakovat a přemýšlím, jak je asi chudinka hladová a ta zima na to malinké tělíčko...je mi z toho úplně nanic Tom jede do města, pošlu ho na nějaké ty moučné červy do zveráče, ale kam jí to v tom sněhu dát, aby je našla nevím Ona ani vůbec nechodí do krmítka, ani kolem, jen poskakuje z místa na místo kolem jezera, různě po stromech a keřích...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2013 10:39
- Nahlásit
Evey
musím přetřídit šatní skřín a nemilosrdně vyhodit věci co už nenosím - no nevim, nevim Jak se říká: co nenosíš rok, nemilosrdně vyhoď, to už si nevemeš....Tak já jsem onehdá vyštrachala takovou košilovou halenku a parádně se mi hodila do oufitu. Teďka ji zase pořád nosím a to jsem ji neměla na sobě minimálně 5let A to samé s jednou černou halenkou vlastní výroby, kterou jsem stvořila tak před 20lety Na pohřeb tety jsem ji skvěle využila
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2013 11:01
- Nahlásit
worick
kterou jsem stvořila tak před 20lety
Nelži. To jste ve školní družině dělali tak složité ruční práce?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2013 11:07
- Nahlásit
Strejda
Nelži. To jste ve školní družině dělali tak složité ruční práce? - bohužel musím konstatovat, že mi bylo 22
No né ty už máš hotovo?! A teda jako vím, že nestíháš asi ani číst, tak zopáknu alespoń nějaké otázky: co holky, co přestavba doma....?
Doufám hlavně, že nikam nemíníš cestovat?!...a to všichni...
Prokristapána Peťka jela ráno do Zlína do školy!!! Snad dojela v pořádku, určo jede opatrně
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2013 11:14
- Nahlásit
worick
ty už máš hotovo?!
Nemám. Hotové to bude 30.06.2013.
co holky
Holky jsou ňáký divný. Místo aby se držely přísloví a zalezly do boudy, tak spí pod okny. A trochu oslintaly myslivce, když se mu chtěly dostat do batohu na suchý chleba.
co přestavba doma....?
Všechno je v termínu, tzn. právě se nic nedělá. Zcela neplánovaně jsme museli nechat vyvložkovat jeden sopouch v komíně. Asi to ten komín viděl u mne - chytly mu saze.
Doufám hlavně, že nikam nemíníš cestovat?!
Kromě toho, že jezdím třikrát týdně na Vysočinu, ne. Zatím.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2013 11:44
- Nahlásit
včera jsme se v parku potkali s Dexem - veký černý, možná v rodě nějaký labík. Panička se k nám hlásila, že se potkávají s pánem, tak jsme daly řeč a já si dorovnala souvislosti, co vím od Jirky - paní má ten Zverimex na dolním konci Kodaňské. Ale nedošli jsme ani k plotu, když přišel pán s Adélkou (bordorská doga) a popoháněl, že si chce u ní koupit uši. Tak jsme šli všichni.
Paní zvedla roletu, odemkla dveře, Adélka důstojně vešla dovnitř a pokračovala dozadu obhlídnout morčátka. Dex zůstal stát pod schody a zíral na Erwina s výrazem, jen to zkus. A Erwin tedy přešlapoval mezi dveřmi. Pak Alfréd dočetl pesemesky venku, odsunul Erwina a nakráčel dovnitř - dex, nedex
Ten krámek je malinkatý, ti tři psi tam byli různě promotaní a já stála namáčknutá na zeď. Alfréd popošel k pultu a zcela suvereně se obsloužil. Vyrvala jsem mu kroucenou tyčinku z tlamy, ta se rozpadla na kousky a na zem, zbylí dva psi se na ni vrhli a Alfréd naprosto suvereně si podal další.
Tak jsem klukům něco koupila a šli jsme. V Kapse dostali teda už legální tyčinku, Alfréd ji ohnípal a na koberec vyzvracel všechno, co posvačil ve zverimexu + několik dlouhých stébel trávy. Ta stébla jsou mi doteď záhadou, kde je mohl v parku spást.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2013 00:33
- Nahlásit
Drakopes
Dex zůstal stát pod schody a zíral na Erwina s výrazem, jen to zkus. A Erwin tedy přešlapoval mezi dveřmi. Pak Alfréd dočetl pesemesky venku, odsunul Erwina a nakráčel dovnitř - dex, nedex - úplně to vidím, celý Beruna Někdy mne až fascinuje, jak jsi jsou svou velikostí jistí
Vyrvala jsem mu kroucenou tyčinku z tlamy, ta se rozpadla na kousky a na zem, zbylí dva psi se na ni vrhli a Alfréd naprosto suvereně si podal další...V Kapse dostali teda už legální tyčinku, Alfréd ji ohnípal a na koberec vyzvracel všechno, co posvačil ve zverimexu - dobře mu tak, potvoře zlodějské Škoda, že si to nespojí a nezapamatuje ...i když Alfí?...no, abych se nedivila!
Dáša se prorvala zkrz můj zátaras v plotě budu muset přidat další (nechce se mi v tom mokrém sněhu, plazit na zemi v živém plotě a drátovat )
Šlohla jsem vedle na fóru holkám...dobrá hláška koluje: Už chápu, jak to mysleli Mayove s koncem světa. Že až skončí kalendář, bude pořád prosinec...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2013 07:58
- Nahlásit
Tak zase já
Předevčírem, jak jsme byli na větší prochajdě s těma Gogošama, tak kluci dostali po návratu každý jeden suchý rohlík. K večeři jsem do hrnce jako přílohu, dala po dlouhé době těstoviny. Ráno Worka posr...celé ,,kalhoty" To už tu dlouho nebylo... Musím normoš vysledovat, jestli on nakonec není alergický na lepek Granule máme už dávno bezobilné, pečivo dostávají jen velmi málo. Zkusím odstranit všechno, včetně pamlsků, co by mohlo lepek obsahovat. No, bude to náročné, poněvadž na prochajdy nosím pytel Frolíků..pro ostatní pejsky, ale dávám i klukům. Naštěstí Worku ani nějak nezajímají vzal, či víceméně nevzal by si asi místo toho cokoliv jiného
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2013 21:04
- Nahlásit
worick
tak davam na tvoji zadost echo, ze zigulik se vratil z vyhnanstvi, s pochroumanou tlapkou a natrhlym uchem, ale celej, zivej, mazlivej a hooodne hladovej
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2013 21:38
- Nahlásit
worick - Ahoj, ahoj... dojela jsem dobře... i když ráno byla cesta náročná... ovšem Strejda to má se svým dojížděním na Vysočinu určitě náročnější! Po škole jsem jela k našim, kde jsem zůstala až do dneška... Odpoledne jsme ještě káceli strom, co jsme měli před domem, protože nám kvůli němu zatékalo, odrypoval střechu a vyhazoval elektřinu celému okolí, jelikož lezl do drátů s elektřinou... moc mě to mrzelo, ale bohužel se nedalo nic dělat... pokáceli jsme také nějaké stromy, které už nerodily, na zahradě a chceme vysadit nové, ovšem až počasí dovolí...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 08:53
- Nahlásit
No jako nevím, sníh na Velikonoce vážně nepamatuji...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 09:02
- Nahlásit
Tak u nás bílo, těžký a mokrý sníh, hotová klouzačka a fučí jako kráva... výhodou je to, že si člověk může zůstat v posteli s knížkou...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 11:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
Noemi
jsem zde
Kessie díky za info Tom byl v pátek ve Veselí a smál se (já mu totiž nadávala, že v chumelenici nemá nikam jezdit ) že sněží jen po benzínku u nás pod vesnicí, dál už jen prší Ale to už jsem to sem měla napsané Ve Zlíně sněžilo?
Včera jsme byli jen sami dva s Tomem u Ratíškovic (to jsou tam taky ty Váté písky) a opravdu, už ve vesnici pod náma nebyl sníh a u těch Ratíškovic to vypadalo úplně jarně U nás ještě zbytky sněhu byly
Zato dnes Co by jsme za to dali na Vánoce
Všechno je to zalezlé, kluci zaparkovali u komína, kočky odmítnuly jít ven úplně.. ...ona tu totiž zase byla ráno Dáša Akorát nevím, kudy se potvora dostala, protože jsem nenašla stopy u díry. Musela tu být už dlouho, že to možná zapadalo. Já totiž zaspala Pak jsme s klukama a Dášou chodili po zahradě a kutali pod sněhem kopřivy a popenec na nádivku Maruška hadr... na potoce zase medvědí česnek a taky jsme tam potkali nějakého zasněženého kluka s pejsanou (nějaká teriérka, kříženka jacka ) Se nás lekla a utekla mu, ale Dáša ji dohonila, naštěstí na ni byla hodná, tak se s ní vrátila k páníčkovi. Já jsem na něj už předem volala omluvu, že to náš pes není. Asi na mně chtěl bafnout, tak pak jen řekl:,,aha" Kluky jsem nakonec také odvolala, aby na ni nevlítnuli, protože to by mu asi fakt zdrhla dopryč teda Woriček se dá odvolat od psa v pohodě, tam zase trochu zlobí spíš Berry kňoural, ale nakonec za ní nešel
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 12:04 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Ahoj.
Nám tu napadlo asi 15 cm sněhu!!! A pořád ještě padá. Už mě ta zima tak nehorázně s..e, že se to ani nedá slušně říct.
PS: ještě přidávám obrázek.
Aspoň, že je docela teplo. Sedím tu sice ve vestičce, ale zatím netopím.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 15:03
- Nahlásit
Zima se vrátila v plné síle. Kopřivy, medvědí česnek, všechno je pod sněhem. Do nádivky dám špenát. Čubizny denně kontrolují krmelce a jak se tam objeví suchý chleba, tak ho ukradnou. Nevím, jak se vyrovnají s tím, až jednou, čekám to už v září, přijde jaro a myslivci budou na posedu a krmelce nebudou zásobené. Těším se na to, protože nebudu muset věšet na krmelec tašku s pečivem jako náhradu za způsobené škody.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 15:05
- Nahlásit
Kessie
ovšem Strejda to má se svým dojížděním na Vysočinu určitě náročnější!
Hlavně je potřeba dát přednost těm, co spěchají do příkopa.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 15:35
- Nahlásit
Strejda
Takhle nějak asi. Nebo podobně.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 18:28 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Já věděla, že nemám ztrácet čas velikonoční výzdobou. kdo by si jí pod tím sněhem taky všimnul, že..
Ač nerada, musela jsem si dát procházku 2 km k rodičům, páč nemám kyselé okurky a bez nich by byly chlebíčky jaksi nedokonalé.
Mám čokoládové zajíce, perníkové zajíce a beránky, malované vejce. No, i ty chlebíčky budou. Takže kdo přijedete? Jestli to budu zase jíst sama jako loni...
Jinak sněží, ale není tu žádná kalamita jak předpovídali, naštěstí.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 18:58
- Nahlásit
Strejda
Čubizny denně kontrolují krmelce a jak se tam objeví suchý chleba, tak ho ukradnou. Já nestačím plnit krmítko pro ptáky, je tam pořád frmol. Každý den padnout 2-3 jablka, minimálně 3 rohlíky a semínka a vločky už ani nepočítám...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 18:59
- Nahlásit
Pěkné velikonoce všem.
V televizi snad budou nějaké pohádky, tak si dáme oddych.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 20:20
- Nahlásit
Evey
Takže kdo přijedete?
Nejblíž to mám asi já, ale mezi námi je Suchý vrch. Zasněžený.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 20:53
- Nahlásit
worick - ve Zlíně opravdu v pátek sněžilo celý den... když jsem vyjela, jela jsem přes vesnici, kde bydlí čerjnej čaj a Holubice na dálnici...tady nic... a od Vyškova taková vodnatá vrstva sněhu, klouzalo to v tom... špatně se jelo, přímo na sjezdu na Zlín nehoda... potom začalo tát, takže odpoledne cesty dobrý...
Všem přejeme příjemné prožití Velikonočních svátků... tedy už jen vlastně toho pondělí... snad sluníčko zítra alespoň na chvíli vykoukne...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 21:13
- Nahlásit
Bože, jsem zase v kondici...a to jsem ani nechlastala...pochopitelně jsem si to celé vymazala
Takže: u nás hotová kalamita, napadlo u nás takřka nevídaných 40cm Ale místní traktoristi dobrý, stíhají, máme uhrnuto po barák. Jenže jsme byli půl dne u mamky a pak se nedala otevřít brána. Musela jsem to pomoct motoru protlačit alespoň na skulinku, kterou se protáhnu a za bránou už byla nachystaná lopata kterou jsem uházela zbytek okolo, aby se otevřela. Další hodinu jsme uhazovali alespoň chodníčky kolem baráku, venku ke schránce atd. Že by jsme uhazovali celou příjezdovku, těch 70m...tak to ani náhodou autem se to projede Nevím kurňa, co budem dělat zítra celý den stačilo, že jsme jen seděli na prdeli a žrali dnes Za normálních okolností by jsme vyrazili někam dopryč, ale po těchto cestách těžko
Děckááá...my máme fakt tu ondatru já ji dneska nafotila. Nesla si nějaké oddenky, asi do hnízda. To bude ovšem ještě zajímavé, kde ho vykutala Jestli někde prorvala folii, tak jsme v pr... Musíme to vystopovat, ale teda v tomto sněhu netuším jak Akorát se bojím, aby se neservala s těma kočkama a pak, aby ji neulovili kluci...chuděrku
Hele
Kvalita snímků je teda hrozná, ale přes okno, v tomhle počasí a při velkém přiblížení...buďme rádi, že máme alespoň nějakou dokumentaci
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2013 12:07
- Nahlásit
Strejda
čekám to už v září, přijde jaro
worick
my máme fakt tu ondatru
Co tam u vás fakt nemáte. Až budu chtít je do zoo, tak nepojedu do Brna, ale spíš k vám. Ale fakt je parádní ta ondatra. Kdybych ji měla na zahradě, tak bych ji musela pořád sledovat.
Velikonoční pondělí - opět to jde mimo mě. Přítel je doma v Krásensku a s klukama vyrazili na mrzkut. Já dneska trochu poklidím a budu se zase učit příklady do Controlllingu. A vyrazím ven s Barneym. Dneska je Apríl, že?! Ten mě zajímá víc než Velikonoční pondělí. Budu muset vymyslet něco na přítele.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2013 20:46 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Hlásím, že jsem tu několikrát byla, kolem oběda jsem sepsala elaborát a dávala fotky z rána, všechno se mi to kousnulo a vymazalo, tak jsem se nasratá na to vybodla
Strejda
Nevím, jak se vyrovnají s tím, až jednou, čekám to už v září, přijde jaro
MartinaBarney
Dneska je Apríl, že?! - nevím, proč musí všechny svátky nacpat do jednoho dne Vánoce, Velikonoce, Apríl a ještě má synovec narozky
Ale fakt je parádní ta ondatra. Kdybych ji měla na zahradě, tak bych ji musela pořád sledovat - k večeru jsme byly nahoře v lese na prochajdě, v tom sněhu to bylo hóóódně fyzicky náročné Když jsme se vrátili, už se šeřilo, jdu po chodbě, normálně už se rozsvítilo světlo, co je na čidlo, hodím okem k jezeru a ondatra si tam sedí a žere lupení Musela mne vidět, když koukala do osvětleného baráku - a nic Šla jsem vařit klukům jídlo a celou dobu jsem běhala do pracovny načumovat co dělá. Tom vylezl z bazénu a říká:,,kurňa, aby se nepřežrala, tu samou činnost už dělá snad hodinu v kuse Odplave kousek dál, zanoří se, vyplave se stonkem v hubě, odplave zpátky ke kameni, tam dřepne a žváchá. Až ho dožere, jede pro další"
Fotky z rána, druhý pokus Měla jsem trochu ,,velké oči" a nebo byla před brankou zrovna návěj, ale sněhu je teda ,,jen" 30cm Respective bylo, odpoledne bylo skoro 8st a polovina pryč...
Vlevo dvě borovice, ten divný ,,čurapák" vpředu, byl jalovec zvaný raketa...vysoké štíhlé (za ním je ještě jeden, dopadl stejně ) Už druhou zimu jsme je nesvazovali...nikoho ovšem nenapadlo je svázat na jaře
Splav u tchánového
Cesta kolem potoka
Pohled z železné lávky na potok nahoru - naším směrem a z lávky směrem k hlavní silnici - začíná tam, kde končí bílá zeď (jak jsem říkala, že když jdu s Workou kolem potoka na volno, až sem, na oficiální lávku, je právě nebezpečí, že tam někde kolem lávky vypíchne kočku a poletí za ní na silnici ) Normálně to zalomíme za lávkou (jak stojí Berry) hned doleva a šlapem zpátky po druhém břehu, kolem Dáši, boxera s jezevčíkem od příbuzenstva, bandoga Arga s bullkou Májou a spoustou jiných pejsků, kteří ale třeba nemají až do zadu přístup
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2013 21:24
- Nahlásit
Evey
Ač nerada, musela jsem si dát procházku 2 km k rodičům, páč nemám kyselé okurky a bez nich by byly chlebíčky jaksi nedokonalé.
Mám čokoládové zajíce, perníkové zajíce a beránky, malované vejce. - ty bláho, ty jsi ale připravená tuším čekáš nával šlaháčů (slyšela jsem na NOVĚ jak vysvětlovali, že na Moravě se používá výraz,,mrskači"...tak to se teda musím ohradit: u nás se šlahá a koledníci jsou šlaháči ) Já nechystám ani ň Za jedno chystají obě mamky a pak mi to cpou, za druhé zásadně neotevírám. Pravidelně jsme totiž někde na výletě, letos poprvé nejedem, kvůli počasí I tak bych neotevřela Nepiju, nenalévám a na ochmelky s vilnýma kecama, nejsem absolutně zvědavá
No, i ty chlebíčky budou. Takže kdo přijedete? - tsss, měla by jsi šanci...kdyby jsi si právě objednala ,,jarní"! počasí
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2013 22:04 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick - Nepiju, nenalévám a na ochmelky s vilnýma kecama, nejsem absolutně zvědavá - souhlasím... nenáviděla jsem to, když jsem ještě bydlela doma... kde kdo pod vlivem přišel, i lidi, kteří člověka jinak ani moc nepozdravili... něco jiného je, když chodí rodina, sousedi... teď se mi stýská po všech těch bratráncích a strejdících.... Ale vyhovuje mi, že tady jsem v absolutní anonymitě, takže přijdou maximálně sousedi... tzn. taťka a dva kluci - 5 a 13, chodí až kolem poledne, až se společně sejdou doma a tak se sousedem chvilku pokecáme a je to prima... pro kluky mám vždycky něco nachystáno...
Taky jsme dopoledne vyrazili na procházku... po místních kopcích a brodili jsme se sněho-blátem... náročný terén... přišli jsme jak čuníci všichni tři...
|