| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2013 08:25
- Nahlásit
MartinaBarney
ahoj prosimte ty beres od posvare? to kupujes nekde u vas nebo nechavas zavazet? ja mela za to, ze to je aktulani tak pro prahu a okoli (cechy?)
worick
vy rikate slehaci, jo? u nas teda si dou mrskači vymrskat mrsku akorat se u nas teda mrská žílou. čím sa u váš šlahá?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2013 10:17
- Nahlásit
cernej caj
vy rikate slehaci, jo? - šlaháči šlehači tak maximálně šlehačky čím sa u váš šlahá? - korbáčem...požívá se korbáč i korobáč..u nás je už většina pojmů ze slovenštiny, jsme na hranici
Tak to je paráda, že se kocour našel musel být někde zavřený nevím, co by kdesi tak dlouho jinak pohledával Co ta packa, má to viditelně, nebo spíš kost? U nás už se párkrát po známých stalo, že kočka přišla s packou přiraženou železy někdy bohužel i ucvaknutou
Tá to! žiješ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2013 10:24
- Nahlásit
worick
požívá se korbáč i korobáč
to ve me evokuje pohrabac a tim bych teda dostat nechtela
no packu ma spis asi jen pohmozdenou, nic viditelnyho na ni neni ani pri ohmatu se bolestive neprojevuje, akorat kdyz treba seskoci ze skrinky tak dvakrat kulhne, kdyz beha tak to ani neni poznat, akorat se teda boji skakat z vetsich vysek
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2013 10:31
- Nahlásit
cernej caj
koukala jsem vedle na fotky - si borec, že jsi si nerozmyslela....no a naštěstí to počasí ještě jakž takž vyšlo - neděle by byla horší 40km bych určo nedala myslím, že i třicet bych dolezla po kolenách (ale to ty nemůžeš )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2013 10:37
- Nahlásit
worick
ja prave vzdala longa a sla jen mid, na to sem odvahu narozdil od nekterych nadsencu fakt nemela
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:06
- Nahlásit
Šmarjá všichni potřebujete den regenerovat a nebo doháníte resty v práci?!
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:20
- Nahlásit
worick
žiješ??
Trochu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 07:22
- Nahlásit
Tá ta
Trochu - no nic moc teda Čekám alespoň popis toho ,,trochu"
Takže klasika: ráno se probudím a chumelenice jako blázen, začíná foukat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 08:27
- Nahlásit
worick
dotaz mimo misu, ty mas tu envy bundu, co mas za velikost? ja si na slepo objednala z netu 38 a ted mi doslo, jestli nebude mala, neni 38 jako 38...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 09:12
- Nahlásit
worick
Ne,u nás je to všechno stejné jako přes kopírák u vás všech.
Zima už nám taky leze krkem a už se těšíme na teplo a grilovačku.(bohužel nás ještě bude čekat před tím ale zahrada)
Naštěstí u nás ale nepadá sníh,což vás tedy ostatní lituji.
Jinak Barunce ale zima evidentně nevadí.
Ráno když odjíždíme do práce (tu posunutou hodinu nejsme letos schopni nějak rozdýchat a zvyknout si) tak už lítá a svádí nás ke hře.
Ale asi před týdnem nás vystrašila,když začala kulhat na zadní packu.Na veterině dostala injekci Ketofen + tablety Carprieve (Evey bude vědět) a naordinovaný týdení klid.
Asi ji to zabralo,protože je to už zase naštěstí dobrý.V pondělí jsem ji chtěl ke kufru auta (je to vysoko) přistavit Al.schůdky,pro snadnější nástup,ale než jsem pro ně došel a vrátil se,už tam vyskočila a čekala na mě a vyštěkávala mě kde jsem,kde se flákám.Že už chce jet.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:41
- Nahlásit
cernej caj
ahoj prosimte ty beres od posvare? to kupujes nekde u vas nebo nechavas zavazet?
Ahoj, přímo od Pošváře neberu. I když to z toho mýho příspěvku tak vyznělo. Kupuju maso v e-shopu s chovatelskými potřebami a mají tam právě maso od Vetamixu, Falca i Pošváře.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:48
- Nahlásit
cernej caj
dotaz mimo misu, ty mas tu envy bundu, co mas za velikost - jo, taky 38, protože mi to pak je všechno přes prsa malé Ty jsi prosim tě snad ještě štíhlejší, to se nebojím, že by ti nebyla. Kupuješ si tu druhou ke psům, jak jsi psala vedle? Tu co máš, ta je fakt moc pěkná tahle je jen taková obyč.
Děckáá, ty srnky jsou ale fakt úplně pitomé....asi zblblé z toho počasí...taky Ráno jsem z okna viděla, že tu chodí příbuzný kolem se psama, tak jsem pak v klidu pustila Worku na potok, aniž bych byla ve střehu jak blázen, jelikož jsem si říkala, že jestli tam nějaké zvířectvo bylo, už je vyplašili Vyhlíželi jsme cestou Gogošovi, přešli jsme po dřevěné lávce na druhou stranu - Marťa nikde, tak jsme šli za Argrm a Májou k plotu, tam nás lapa jejich panička, tak jsme chvilku hodily řeč a už jsem viděla Gogošku, že z naší strany přechází po lávce za náma. A že teda to s náma ještě obejde i na železnou lávku, i když už byli až vedle ve vesnici. Tak jsme se ještě zastavili u plotu za boxerem Badem s jezevčíkem a pomalu přišli k lávce. Tam je skládka eko odpadu, Berry tam ještě něco čichal a my zatím přešli na druhou stranu (tu naši) Worka hned vletěl do křoví, my stojíme kecáme, čekám na Berryho, já monitoruju křoví, kde uvidím Worku a najednou se na horizontu mírného kopečku, mezi křovím a silnicí před Pálenicí prožene srna, já uačnu řvát na Worku, mezitím hned za ní druhá srna a ano....za ní Worick Řvala jsem jak pominutá, jelikož srny nabrali směr přes silnici, aby se dostali na louky pod les (po této silnici, co vede dál k našemu, moc aut nejezdí, ale náhoda je blbec ) Najednou jsem uviděla, že Worka zastavil(tak 50m od nás) tak jsem začala řvát,,ke mně" a už jsem přes keře viděla, že utíká směrem k nám No pochvala byla veliká, jenže se do toho vložil i Gogo (taky chtěl být pochválený ) to zase štvalo Worku, tak jsem to musela ukončit, aby mi do sebe nevlítli Ale byla jsem na něho pyšná vždyť ty srnky hnal tak 15m před sebou a je zázrak, že toho nechal...Na horizont a za jsem neviděla, tak nevím, co ho vlastně zastavilo Možná si uvědomil, že na silnici sám nesmí....ale tak to si fandím spíš se něčeho leknul
Tá ta
Naštěstí u nás ale nepadá sníh,což vás tedy ostatní lituji - chumelenice se blbě fotí, jinak bych to sem prdnula to je fakt ale zase.... psa by nevyhnal Z venku jsem přišla mokrá a vymrzlá A to dneska musím jít na prochajdu s klukama, včera jsme byli jen tady kolem baráku a potoku.
Ale asi před týdnem nás vystrašila,když začala kulhat na zadní packu - snad jen někde blbě šlápnula, kluci občas zakulhají, ale na druhý den je to dobré. Včera se muconím s Berrynkem v obyvču a na pacce klíšťák ...nacucaný Jelikož je 15cm sněhu, musí je mít ve slámě v boudě Už aby bylo teplo a bez sněhu teda...aby jsme ji vyhodili a boudu vyčistili, nebo tam tuším mají líheň
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 11:26
- Nahlásit
worick
no tak to su zvedava, to bych tu 38 mela snad taky dopnout, kdyz v tematu o gumakach sme dosli k podobny velikosti *bot* (ja mam stihlej vrsek prave dost proti spodku, spodkem ti urcite stihlosti konkurovat nemuzu
jojo, asi ke psum, objednala sem cernou - bahno pude sundat a nebude na tom videt takova ta zazrana spina z manipulace se spinavcema
tak super, ze byl woricek tak sikovnej
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 12:08
- Nahlásit
Tak máme založené Občanské sdružení Beky. Dneska mi to přišlo od ministerstva vnitra. Zde máme webík, už jsem to sem asi dávala: www.pesnastope.cz.
Tož mám radost v tomto chmurném dni, kdy opět kurvafix SNĚŽÍ!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 12:17
- Nahlásit
Vlčáčková
to je super
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 12:39
- Nahlásit
cernej caj
Ještě aby to fachčilo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 12:42
- Nahlásit
Vlčáčková
uvidis, ja pokoukala a treba ty rozhovory, to je docela zajimava vec
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 12:49
- Nahlásit
cernej caj
Zatím na tom maká především pfufí, web dala do kupy s lidmi, kteří tomu rozumí, dohodila náplň. Já jsem účtovala... Teď po daních to musím trošku opravit, aby články neměly pravopisné chyby a měly úpravu. Dělám v OS účto, jak jinak, že jo. Takže moje starost je především transparentní účet, zápisy, administrativa kolem různých, účetnictví a tak.
Dál si povedu www.tyrana-zvirata.blogspot.com, i když na tento nový web něco z toho přesunu (aspoň se ve wordpressu naučím dělat).
Ale až po daních, no. Ještě furt nemám hotovo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 13:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tuším budeme muset taky odblešit ondatru sedí a škrábe se a škrábe Už jsem myslela, že je fuč (jsem včera nahlížela do té díry, co si myslím, že je její) bála jsem se, že ji to vyplašilo. Zrovna včera, když jsme ji chtěli ukázat tchánům, se neukázala Schválně speciálně tchýni pro ni je každé zvíře fuj, už to, že musí občas pohladit kluky, ji stojí velké přemáhání
cernej caj
objednala sem cernou - bahno pude sundat a nebude na tom videt takova ta zazrana spina z manipulace se spinavcema - no, nedělej si iluze, jde to vidět i na černé - vypadá to šedě Ale jasně - na té blankytně modré, co máš, tam musí být vidět každé otření psa. Pamatuju si z léta, kdy jsem nosila bílé kalhoty (mezi lidi) a stačilo, aby se kolem Berry otřel a bylo to na nich okamžitě vidět
tak super, ze byl woricek tak sikovnej - má i světlé chvilky
Vlčáčková
Tak máme založené Občanské sdružení Beky - musím to omrknout
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 14:17
- Nahlásit
Kdybyste k tomu OS Beky něco měli, tak to pište do samostatného témátka Občanské sdružení Beky. Díky.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 16:52
- Nahlásit
Evey
Potřeboval bych pár informací o Bio-slavnostech. Kromě Gypsy.cz a Yellow Sisters na hlavním pódiu nikdo známý nebude? Už váš dramaturg slyšel Gypsy.cz bez Vojty Lavičky, že je vzal?
Mimochodem - dnes jsem byl v Šumperku. Na Sucháku žádný sníh. Měl jsem přijet na ty chlebíčky.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 17:09
- Nahlásit
worick
Tuším budeme muset taky odblešit ondatru
To je tak krotká? Myslíš, že si na vás zvykne a nechá vás přijít k ní? Dá se ochočit jako vydra?
pro ni je každé zvíře fuj, už to, že musí občas pohladit kluky, ji stojí velké přemáhání
To znám. "Pes je podřadná potravina pro chudinu a doma ji má jen blb."
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 19:08
- Nahlásit
Strejda
Tuším budeme muset taky odblešit ondatru
To je tak krotká? - néé, spíš si myslím, že slepá
Volavka, kachny, ledňáček, bažanti...ti všichni vyletí, jen u compu pohnu rukou, abych si podala foťák. Tahle si na protějším břehu sedí, žere, jede si k molu cosi utrhnout, pak pod kuchyňské okno....já celou dobu chodím po chodbách, okna jak výkladní skříň a ona nic myslím si, že se prostě neumí dívat do oken
Byli jsme ve vedlejší vesnici - té spodní a až na konci, takže cca 8km. V tom terénu mám dost Naivně jem si myslela, že když je krásně napadaného sněhu, jen bylo nad nulou, tak mokrý jak houba, že se půjde dobře. Nevěděla jsem, že nějaký degen, to prostě musí kolem potoka, nutně rozjezdit náklaďákem Byla jsem jak ta svině
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 12:33
- Nahlásit
Tak si sedím dole v pracovně u PC. Stůl je hned u okna, takže vidím rovnou před barák. Ale mám zatažené žaluzie, aby z ulice nebylo vidět na mě. No, a ted se dívám, že moje očichává jorkšír, pak přijde ke kolu, zvedne nohu a....
Tohle mě dokáže fakt nasr.....Tak já Barneyho hlídám, aby se někomu nevys.. na trávníku nebo nepočůral třeba Audinu nebo co tu mají lidi v ulici. A tady nechají jorkšíra, aby mi počůral kolo?! Takovej mini pes a prot němu velký auto nestojí za řeč jinak, ale mě jde o princip! Už jednou se u nás vykadil ten jorkšír na trávník. Jeho majitelka (dámička - oni jsou všechny tři - matka i její dcery) si kráčí s telefonem u ucha a pes at si uleví, kde chce. To jsem ji tenkrát viděla ze zahrady, tak jsem jí slušně požádala, jestli by to mohla uklidit.
Jenom, at si počkají, až půjde s Barneym ven. Vždycky chodím prostředckem ulice, ale ted to vezmu po chodníku.
Vás by to neštvalo?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 14:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
Musíš se na to koukat víc, ze psího pohledu Kluky taky nenechávám pokud možno přečůrávat auta, ale přiznám se, že chvilka nepozornosti a taky to udělají. Připadne mi, že pro psa je enormě lákavé, poslat svou peSeMeSku tímto způsobem bůhví kam do světa Psí hovnajzy mi nevadí ani kolem našeho baráku, protože vím, že je to taky způsob pozdravu a navíc, je to biologický odpad, který se za pár dní sám rozloží a zmizne...nehrotím to. Baráky občůrávat mají zakázáno pod trestem smrti ale stalo se mi, že byl u baráku břečťan, tak to nějak Worka nerozlišil a cvrknul tam
Zapoměla jsem ke včerejšku napsat, že těsně před tím, než jsme vyrazili, jsem zjistila, že mají na zahradě Dášu. Respective: Dášena sehnutá na předních packách mordovala velkou Berryho kost a ti dva trdlíni leželi u ní a fandili...asi Samozřejmě šla s náma na tu prochajdu, naštěstí za hřbitovem zmizla na luka za srnou (bestie jedna ) tak jsme jí odešli a už nás nenašla. Ještě že tak, jelikož kdybych Tomovi vedle ve vesnici řekla, že ještě vezeme dom i Dášenu, tak bych asi musela s Dášou šlapat zpátky dom pěšky Ráno to vykládám Gogošce a ta kouká, že doma za plotem Dáša není, tak se smála, jestli nás ještě nehledá vedle v Louce Netrvalo 10minut a šlapala odněkud zezdola k domovu. Jak nás uviděla, její radost neznala mezí Pak jsem ji ovšem musela vypoklonkovat před bránu, aby kluci v klidu posnídali. Okamžitě nabrala kolem plotu směr díra, tak jsem na ni houkla, ať už sype domů a schovali jsme se jí do garáže. Když asi neslyšela kluky, tak opravdu odtáhnula s nepořízenou domů
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 14:47
- Nahlásit
worick
Tak taky se mi stalo, že jsem byla v Brně na výstavišti, bavila jsem se s mamkou a Barney cvrkl na auto. Nepozornost beru, stane se. Ale jít venčit psa a aby mi bylo jedno, kde co udělá. To fakt ne. Já právě nemám ráda, když někdo schválně chodí venčit psa na naši ulic a pak to po něm neuklidí. Kolikrát pak v létě jdu, že posekám trávu před domem a tam tři velké hromady a jedna malá. A na tom malém plácku, který je před domem to docela bije do očí. Navíc, když já jsem schopna po svém psu uklidit, zvláště na ulici, tak proč ne ostatní.
Jinak jsme byli u veterináře na kontrole s tím Barneyho odřeným šňupáčkem. Lepší se to, za 14 dní na kontrolu a dostali jsme Roboran. Dokonce mě vyšel levněji než kdybych ho koupila z netu. A to jsem měla za to, že u veta je většinou všechno dražší.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 16:48
- Nahlásit
Říkám Woričkovi:,,nelítej po těch rajzech" To je to roští kolem potoka - za cestou směrem od potoka, kde vyhnal ty srny. Je to ohraničené terénní nerovností, kdy my jdem dole u potoka, pak je 20m stromů a roští s medvědím česnekem (být to uklizené, nazvala bych to ,,lužním lesem" ) a pak je prudký 10m svah nahoru a tam volný plac před Pálenicí se silnicí k našemu (někdy to taky musím nějak nafotit ) Jenže lidi jsou hovada a přes to, že kousek vedle bývaly roky velkoobjemové kontejnery, klidně bordel vozili sem a je to ,,skládka" (už jsem na to párkrát upozorňovala švagrovou, která je zastupitelka, ať to Obec prostě uklidí ) No takže to jelito Woričkové to tam zase dneska prolézá (co kdyby zase srnky?! ) pak proběhe kolem a Marťa:,,hele, někdo ze psů má krvavou stopu" No...komu tak asi?? Ale když jsem pak koukala, ani jsem nic nenašla, muselo to být jen trošku.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 11:36
- Nahlásit
Kuš, nic vám nenapíšu (to je škody ) nic, protože se tu nikdo neobjeví, jak je týden dlouhý
Drakopes
Ájuš, ty jsi boha kde?? Jirko, alespoň vy písnite, jestli ta Ája zase farmaří
Jak se odmlčíte (to platí pro všechny!) mi běží hned hlavou katastrofické scénáře
Evey
neměla ty jsi tento týden výletovat?! (to jsem ti vymyslela já ) Pátek...stihnula jsi alespoň něco?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 14:46
- Nahlásit
worick
Ahojky, všem Nefarmařím, to zůstalo víceméně jen v rukou Juráška, já nějak tak pořád poletuju. Minulý týden seminář v Teplicích a druhý den s hordou dětí ve Skutči na turnaji v deskových hrách (jak jinak) - odvezli jsme si 13 medailí z 18 udělovaných ) Doufám, že nás pozvou i napřesrok
Odešla nám lednička. Mile mě potěšila pražská Kovoslužba - poslala jsem jim dotazový mail na Velikonoční pondělí ráno a dvě hodiny na to telefon s informacemi ... no, máme doma novou ledničku a zvykáme si na sebe. Včera jsme ji vubalovali z vrstev igelitů, folií a polystyrénů a Erwinek se celou dobu nehnul. Jen poposedával, aby dobře viděla nic mu neuniklo. Alfréd se odebral do ložnice, aby měl klid
Měla jsem včera Erwina s sbou na dvě hodiny ve škole. Nadšeně vlítl dovnitř a zjistil, že ta kameninová dlažba klouže. Takže vytáhl drápy a ono to klouzalo ještě více. ˇuplně stejně jako Níloušek. Jenže ten zůstal vyděšeně a opatrně se posouval při zdi, tenhle magor lítá po chodbě, rozjíždí se mu packy, brzdí zadkem, ale nezastaví se
Všechny děti z něj byly unesené, od prvňáků po ty největší. Moji deváťáci pak zkoušeli vydírat hlasy pro Erwinka výměnou za tři pohlazení po kožiše Když jsme se vrátili do Kapsy, Erwin padl a dobré dvě hodiny hluboce spal, ani nechodil vítata příchozí
uff, doufám, že jsem odčinila své odmlčení a Radka mě omluví
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 00:45
- Nahlásit
MartinaBarney
Mě si teď azylant vybral MOJE auto jako vhodné místo pro umísťování značek. Takže značkuje všechna kola. No ale jsem ráda, že jsem mu zakřikla značkování baráku. Ovšem pozdě, protože s tím začal u vchodu a ti moje dvá blbci si to tam samozřejmě přeznačkli. A to několikrát. Takže jsem si málem musela dát obklad na čelo, když jsem to uviděla! Zrovna na té nové části.
|