| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 00:47
- Nahlásit
worick
někdo ze psů má krvavou stopu" No...komu tak asi??
Začíná to být u něho chronické, že?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 11:05
- Nahlásit
MartinaBarney
Marti, ještě Ti Barney vyje? Náš začal taky. Důvodem možná hárající fena, ale spíš to bude jeho rozmazlenost. Občas ho necháváme u mamky na pár dní, aby si ho mohl vyzvedávat Tom (bydlí ve stejném místě jako moje mamka) a tam si navykl, že když si zavyje a zanaříká, mamka přiběhne a pustí ho do chodby. Nebo to vytí ignoruje. Když je u nás v Liberci, tak si někdy párkrát kníkne a je klid, ale poslední týden vyl dost. Až si přišli sousedi stěžovat Takže jsme nasadili tvrdý režim a jakmile spustí, tak dostane sprdunk a pošleme ho do boudy. Zdá se, že to pochopil, stačí otevřít dveře a už sklopí uši a jde automaticky...jen nevím, proč to zkouší dál a dál, když ví, že mu to nic dobrého nepřinese. Blbé je, že když jsme oba v práci, tak mu v tom hulákání nikdo nezabrání.
Jinak se omlouvám za svoji absenci
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 11:53 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
jakmile spustí, tak dostane sprdunk a pošleme ho do boudy. Zdá se, že to pochopil, stačí otevřít dveře a už sklopí uši a jde automaticky...jen nevím, proč to zkouší dál a dál, když ví, že mu to nic dobrého nepřinese - to je stejné jako se psama, ketří vyštěkávají nebo něco ničí z nudy: ví, že dostane sprdunk, že mu možná páníček i nařeže, ale alespoň si ho všimne... Myslím, že se to nevyhne nikomu, kdo chodí do práce a pes zůstává 9h sám
Včera jsme byli vyjetí na ,,výletě" tu http://www.kravihora.cz/
Chtěli jsme někde se synovcem oslavit jeho narozky a hledali hlavně kvalitní restauraci. U nás je to upravdu bída Jedna ve slovenské Myjavě, jedna v Uherském Hradišti(tam už jsme byli xkrát...a pak samozřejmě několik v Brně. Tak jsem zkusila zadat na NETu: ,,dobré restaurace na Jižní Moravě" a vyjela mimo jiné tahle Jídelníček zaujal a jak jsme zjistili, že je tam šéfkuchař Salajka, tak to vypadalo nadějně. A nezklamali Opravdu ta kuchyně měla úroveň Celý hotel vypadá výborně (ať mně ukřižujou, jestli to nejsou prachy EU...tudíž to zaplatíme všichni nu, ale co se dá...někdo v tom holt umí chodit )
Kessie
tebe jsem se chtěla zeptat, jestli to tam znáš, neb je to nedaleko, ale říkala jsem si, že než se sem dostaneš...my už tam nejspíš budem Znáš?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 19:05
- Nahlásit
Tehdy, jak jsem zmrznula na výletě s Kristýnou jsem si naivně myslela, že horší už to nebude Ovšem dnešek to předčil Ještě mamce vykládám, že se mi tam zima nezdá, ať si klidně dá jarní bundu. Ona, narozdíl ode mne, měla pod riflema punčocháče a taky rukavice. Boty(nepromokavé ) se nám promáčely po prvním kilometru šlapání, po kotníky v rozčvaňhaném sněhu Šly jsme asi 9km, ale posledních 700m od lávky potokem domů, už jsem ani nevěděla jestli nohy mám U nás sice 2st+, ale severák a jakmile jsme začaly sestupovat z lesa dolů, začala mi být pěkná kosa a nadávala jsem si, proč jsem si nedala alespoň ty lyžařské kalhoty. Zadek jsem měla tak promrzlý, že mi hlavou šrotovalo, jestli se nějak člověku můžou nachladit i vnitřní orgány. No, některé já nevyužiju ale myslela jsem třeba, aby se mi nedej bůh po 25letech nevrátil zánět močového měchýře...např. Doma, když jsem boty s ponožkama konečně stáhnula, tak mne už nohy ani nebolely (jako když ,,zajde" za nehty) ale celé už mi jen tak nějak brněly...začalo to bolet, až jak jsem chodila chvíli po topících podlahách a rozmrznuly mi Jestli už tohle neodstonám...tak to bude zázrak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 11:51
- Nahlásit
worick
Ovšem dnešek to předčil
to teda nic moc u vas koukam, ste dobry, ze ste v tom sli tak dlouho
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 12:12
- Nahlásit
cernej caj
ste dobry, ze ste v tom sli tak dlouho - ono nám nic jiného nezbývalo Když jsme šly celou dobu od vesnice, tak jsme se pak taky musely vrátit zpátky. Od to bylo dobré, pořád do kopce, tak nám zima nebyla. Problém nastal, až jsme se začaly stáčet zpátky dolů, proti severu a v 30cm sněhu Ty podmáčené louky a cesty pod lesem, kde pro změnu stálo a teklo 10cm vody...to už jsme se ani nesnažily obcházet - stejně nám v botech už čvachtalo
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 17:53
- Nahlásit
To je teda bída..tady...
Chtěla jsem napsat, že nic nenapíšu, ale nevydržím Včera mi pán od náhonu hlásil, že tady kousek níž (za Pálenicí) máme bobra No těpic Ono nestačí, že mi pijou krev sousedé, co pomalu a nenápadně likvidují jeden strom za druhým, teď přijde bobr a sejme je všechny?! Nevíte někdo, co udělat za opatření, aby mu nechutnaly? Vím, že asi nic nepomůže, když lednický park sejmul z poloviny silným pletivem je hradit nebudu, říkala jsem si...třeba je jen natřít vápnem? Ale nejspíš mu to vadit nebude Popravdě doufám, že ho nějaký pes vyžene
Hmm pes: jedna mrtvá srna leží u potoka (o té jsem psala) druhá u cesty na začátku lesa - tu jsme tam našly včera Na co umřela ta u potoka nevím, z horní strany nic nemá a obracet ji v žádném případě nebudu. Ta u lesa se mi zdá jako srnče a že má vykousnuté z boku krku...se mi tak zdálo, ale z blízka bych se, fuj, nekouknula Mám obavu, jestli to tu nedělá nějaký pes a až to najdou myslivci, tak podezření padne určitě i na nás ....i když si myslím, že většina nikdy Worička na volno neviděla...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 19:59
- Nahlásit
Jsem tak nasraná, že to sem musím napsat. Jedu s azylantama na veterinu - cesta do Brna, čas, skoro tisícovku ošetření. A přijedu domů a tady ta kurva Vlčáček roztahaný odpadky a ROZFLÁKANÝ CIBULÁKOVÝ MAXIHRNEK! S talířkem. Škoda za další tisícovku. Tím pádem rozlitý čaj, který natekl do účetnictví. Můžu být ráda, že nerozsekal další věci, které byly na tom stole k dispozici. Nepedagogicky jsem ho seřezala. Už mám těch jeho návštěv na stole nebo na jakýmkoliv vršku (neskáče jen na stůl, ale i na linku například) a roztahování odpadků plný zuby. To nedělal, to máme návyk z poslední doby.
Jsem ráda, že se o těch milion střepů z maxihrnu a talířku nepořezali ti čtyři psi, kteří tu zůstali. Teď je za trest vyhozen z baráku a pro příště už bude v mojí nepřítomnosti výhradně v kleci.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 20:09
- Nahlásit
Vlčáčková
chudák Vlčáček, chtěl si dát čaj, no....máš to dávat do plastovejch hrnků a nic se ti nerozbije ....Ale jak má chudák vědět, za co dostal vyrvajz, když jsi jej u toho nechytila, myšáček jeden maličkej. Já měla přes noc a dneska doma Terku, to víš, au pairka, no a v noci "ulovila" pytel žužlíků a celej ho sežrala a v poledne nenápadně odnesla z kuchyně uzený maso, akorát bylo vřelý, tak jej musela po cestě pustit na zem a byla chycena, bylo mi jí líto že o svoji kořist přišla a tak jsem jí pak kus podarovala, to by bylo radosti jak na Starým bělidle.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 20:19
- Nahlásit
Eninka
máš to dávat do plastovejch hrnků a nic se ti nerozbije
Neser mě ještě Ty.
za co dostal vyrvajz, když jsi jej u toho nechytila, myšáček jeden maličkej
No, myslím, že tušil, že má průser, protože už ani řádně nevítal u dveří. To dělala i Belinka - pudlička kdysi dávno. Když spala v posteli, což nesměla, nevítala. A stejně tak pes mojí známé. Když něco provedl, tak žádné vítání. Když bylo vše OK, lítal po chodbě ze dveří do dveří, řval jak kráva, skákal. Myslím, že psi nejsou tak hloupí, jak si my myslíme. Bekynka mi kdysi začala čůrat doma, když jsem tam nebyla. Nejdřív jsem myslela, že je to jen nehoda, pak že je nemocná, po více než týdnu dostala na prdel, protože vylezla na stůl a počůrala Medvědovi účto (o NB ani nemluvím). A od té doby ani kapka.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 20:37
- Nahlásit
Vlčáčková
Myslím, že psi nejsou tak hloupí, jak si my myslíme
to jo, ale jak má vědět, že ti vadí rozbitej hrnek, truhlo. Kdyby tam lozil a nic nerozbil a neshodil, tak to ani nevíš, že se tam promenáduje a tímpádem by vlastně nemusel mít pocit, že něco provedl, jasný jo?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 20:52
- Nahlásit
Eninka
No, tak tam ještě měl ty roztahaný odpadky. Prostě jsem se tak vytočila, že dostal vodítkem, jak jsem ho zrovna odepla z azylantů.
Že se tam promenáduje, vím. Bylo něco posunutýho. Tak jsem dávala židli až ke stolu, aby po ní nemohl a navíc jsem uklízela ten hrnek. Ale dneska jsem zapomněla a je po něm. Fakt jsem nasraná na ultimum, to máš tak, když se na nějakou věc upneš.
Nic, jdu účtovat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 22:35
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale dneska jsem zapomněla a je po něm - no jo, takže vlastně zato můžeš ty, bo si bordelář (jako já ) Ale pochopím, jelikož taky takhle občas vybouchnu. Dlouho se držím, toleruju, vysvětluju...ale pak ve mně bouchnou saze a je I když už s držím, abych je nepraštila a jen řvu a naznačuju...ono to i tak stačí (kdyby jsi mně slyšela řvát a ještě k tomu ty nepublikovatelné výrazy ) P.S. na věci je lepší se neupínat já si zrovna o těchto Vánocích rozbila baňku, kterou jsem zbožňovala na stromku už od děcka a přinesla jsem si ji (jako dědictví ) sem do nového..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 23:49
- Nahlásit
worick
kdyby jsi mně slyšela řvát a ještě k tomu ty nepublikovatelné výrazy
Ano, taky jsem Vlčáčkovi sdělila, že je k...a přidala jsem pár sloves, které znám od jednoho sprostého pána. A pak jsem udělala divadlo pro půl vesnice, protože jsem psa vyhodila před barák a řvala jsem na něj, že je hajzl a ať si jde tam, kde nebude vadit bordel, co dělá, a ať vypadne a už se nevrací, že tady ho nikdo nechce. Pak jsem ho tam nechala až do tmy (to nebylo tak dlouho) a doma šel okamžitě za trest na samotku. No, dožraná jsem doteďka.
Té baňky je mi líto. Úplně Tě chápu, že takové věci stěhuješ. Až někdy najdu opičáčka, kterého mám asi od 6 let, tak Ti ho vyfotím, co je to dneska už za fešáka! A vůbec mám spousty takovýchhle věcí. Každopádně i u těch nových nesnáším, když se poškodí, natož rozbijou. Dokonce jsem takový extrém, že když se mi poškodí knížka (stačí úplně minimálně - ohnutý roh), mám chuť jí vyhodit a koupit novou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 23:51
- Nahlásit
PS: ještě k Vlčisku - ono to je asi 2 dny, kdy jsem tu uklízela odpadky roztahaný po obýváku mezi různé věci a vyklepávala popel ze psí dečky (mého polštáře), kde byl nasypaný celý popelník z kamen.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 23:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak sis ulevila, z nervu, serezala psa voditkem, ze ti rozbil hrnek, ze byl, kde nemel byt, este ho vyhodila do tmy pred barak, pak ho zavrela na samotku. Fakt pilne pracujes na tom, aby se pri tvym dalsim prichodu strachy pomocil. Jiste je s nervama v pohode, tohle presne potrebuje, coby ujisteni, ze je doma. Je mi z toho tvyho psanyho slova smutno, pes nema chvili klidu, asi neustale nejaci novi psi prichozi - a ty ho takhle cepujes? Fuj.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 07:31
- Nahlásit
Fifi
vůbec neříkám, že to Vlčáčková dělá dobře, ale jestli jsi na své psy vždycky jen ,,hodná a spravedlivá" tak tě obdivuju. Míra trpělivosti většinou přeteče většině, někomu dřív, někomu později.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 07:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Zrovna teďka mám příklad, kdy jsem to taky neudělala výchovně dobře...ale co už
Worka v noci vyštěkával takovým tím hravým, myslela jsem, že mámoc energie a zve Berryho ke hře, což jsem moc po večeři nechtěla. Nakonec jsem si teda nahodila župan a vylezla s baterkou v patře na terasu posvítit, jestli ho ne netahá z boudy. Worka stál za garáží na trávníku a pohazoval s nějakou ,,mrtvolou" Málem mne klepla pepka, protože jsem zrovna myslela, že je to ta ondatra Berry čučel u garáže a tušil průšvih. S hrůzou jsem vyběhnula ven podívat se zblízka. No...trochu jsem si oddechla, byl to malý zajda ale byla jsem zklamaná, že ho opravdu ulovil, zabil! Neřvala jsem na něj, jen jsem mu to vyčítala a nepohladila jsem ho, ani když se opatrně přišmrdolil s omluvou. A teď to právě byla zrovna si chyba, teď jsem řvát měla pořádně. Jenže jsem si říkala: nebylo to přímo u lovu a příště to zatají úplně, někam se zvířetem potichu zaleze a může to být třeba ropucha Velká chyba ovšem byla, že jsem nevzala lopatu a nevyhodila ho alespoň na sousední pole (to jsem ale nechtěla, házet ho tam na cizí pole, myslela jsem, že ho ráno zakopem) No a teďka koukám a vypadá to, že jsou ho tam jen zbytky Asi ho sežral Přiznám se, že jsem kalkulovala s tím, že když jsem mu vynadala, že už se ho ani nedotkne. Tohle byla velká chyba, potrénoval a když mu náhodou vyběhne někde u potoka, tak ho uloví...dopr...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:45
- Nahlásit
Jsem zpět.
No, než to všechno tady dočtu....
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 14:21 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Koupila jsem si v Levných knihách -
URL
Neplánujete třeba někdo štěnátka? Bylo by to pěkné do výbavičky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 14:37
- Nahlásit
Evey
Jsem zpět. - to je dost
Neplánujete třeba někdo štěnátka? - třeba my?!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 15:23
- Nahlásit
worick
neměla ty jsi tento týden výletovat?! (to jsem ti vymyslela já ) Pátek...stihnula jsi alespoň něco? No. stihla jsem toho dost, ale nic z toho co jserm plánovala doma. Skříň a zbytek baráku neuklizeno.
Ale každý den kromě pátku jsem byla na veterině a v pátek na farmářských trzích. Koupila jsem si výborného uzeného kapra, makrelu a klobásu.
Strejda
Zjistím.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 17:58
- Nahlásit
worick
Přiznám se, že jsem kalkulovala s tím, že když jsem mu vynadala, že už se ho ani nedotkne.
A dotknul, viď? Tohle jsem radši nikdy nepředpokládala u svých loveckých psů. Bekynka si jednou ulovice zajíce, spíš divokého králíka, a když jsem jí ho vyhodila do kontejneru, skoro omdlela. Nádherně měnila výraz v oblličeji - od nadšeného "hele, co mám" přes "co to děláš, kam jdeš?" až po "ty jsi ale kráva, jaks to mohla zahodit!" Fantazie, jak se tomu psovi ten úsměv měnil, koutky se stahovaly, oči se vytřeštily, a nakonec se koutky tlamky ohnuly dolů.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 21:03
- Nahlásit
worick
vůbec neříkám, že to Vlčáčková dělá dobře, ale jestli jsi na své psy vždycky jen ,,hodná a spravedlivá" tak tě obdivuju. Míra trpělivosti většinou přeteče většině, někomu dřív, někomu později.
Nechci znit nejak coby pani spravedliva - kdyz cuby zakously kocoura na zahrade (toulavyho) a jeste se o nej pretahovaly, dostaly online co proto - neb neposlechly povel.
Ale jinak ano, letama jsem se naucila mit nervy na uzde, co se psu tyka. Protoze psiska jsou vystavovani ruznym situacim, jake jim clovek zaridi, oni to ovlivnit nemuzou a za vetsinu problemu si muzou lidi sami, pes nic nedela "naschval nebo najust"... Hlavne podobny predpotopni trestani psu po prichodu domu - to jsem myslela, ze je uz davno prezitek. Ech, no nic, musela sem si k tomu rict svoje, protoze to uz bylo prilis.
Bernackum hezky vecer preji.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 21:56 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Vlčáčková
Ano, taky jsem Vlčáčkovi sdělila, že je k...a přidala jsem pár sloves, které znám od jednoho sprostého pána. A pak jsem udělala divadlo pro půl vesnice, protože jsem psa vyhodila před barák a řvala jsem na něj, že je hajzl a ať si jde tam, kde nebude vadit bordel, co dělá, a ať vypadne a už se nevrací, že tady ho nikdo nechce. Pak jsem ho tam nechala až do tmy (to nebylo tak dlouho) a doma šel okamžitě za trest na samotku. No, dožraná jsem doteďka.
... takovou scénu (a jěště trvající, čert ví, jak dlouho...) kvůli kravině, jako je:
přijedu domů a tady ta kurva Vlčáček roztahaný odpadky a ROZFLÁKANÝ CIBULÁKOVÝ MAXIHRNEK! S talířkem. Škoda za další tisícovku. Tím pádem rozlitý čaj, který natekl do účetnictví. Můžu být ráda, že nerozsekal další věci, které byly na tom stole k dispozici. Nepedagogicky jsem ho seřezala. Už mám těch jeho návštěv na stole nebo na jakýmkoliv vršku (neskáče jen na stůl, ale i na linku například) a roztahování odpadků plný zuby. To nedělal, to máme návyk z poslední doby.
Jsem ráda, že se o těch milion střepů z maxihrnu a talířku nepořezali ti čtyři psi, kteří tu zůstali. Teď je za trest vyhozen z baráku a pro příště už bude v mojí nepřítomnosti výhradně v kleci.
Pevně doufám, že přeháníš, aby historka měla šťávu... , protože jinak je to naprostej úlet...
Jednak pes o nějakým cibuláku nemá páru, druhak trestat psa po příchodu domů za to, co tam dřív napáchal je kravina a za třetí, za to, co provedl, a ty bys ho načapala, tak pokárání ano, ale ne trestání, jak ho popisuješ...
Chápu, že je člověk vystreslej, unavenej a v situaci, kdy vidí nějakej další bordel, tak z něj třeba vyletěj nějaký prdele a tak..., ale to, co popisuješ, je fakt přes čáru.
Něco podobnýho jsem Žofce udělala, když napadla Toničku. Od tý doby, tj. dva roky, už nikdy a doufám, že už k tomu nebude důvod. Kvůli píčovině jako je rozbitej hrnek, to rozhodně nebude....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 22:11
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
No trochu, a taky jsem neuvedla veškeré jeho chování při akci "úklid". Nechci tady zaplivávat poklidné témátko, tak buď mi napiš na moje nebo se na to vykašlem.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 09:46 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Kessie
Posílám ti avízo.
Od včera háráme!!
Jste na řadě.
V poslední době jsme řešili stále štěňata.
Požádali jsme si o chov.stanici,což je údajně proces na 3.měsíce.
Máme vybraného i ženicha,ale aktualní situace je spíš na 99%,že to posuneme ještě o rok.
(nedělám si iluze,že se nám to bude hodit víc)
Barunce teď v květnu budou 3.roky a tak je ještě čas,není kam pospíchat.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 09:50
- Nahlásit
Strejda
Máš přehled,kolik holky váží a při jaké výšce?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 09:50
- Nahlásit
Tá ta
Barunce teď v květnu budou 3.roky a tak je ještě čas,není kam pospíchat. No, já ti nevím. Myslím, že teď je to tak akorát.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 15:05
- Nahlásit
Tá ta
Máš přehled,kolik holky váží a při jaké výšce?
Sally 63 cm, Neli 65 cm. Váhu nevím. Odhaduju 40 a 45 kg, ale může to být úplně jinak.
|