| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 18:25
- Nahlásit
Nevím, kde to prodávají. Nevím, kolik to stojí. Ale kdybyste o to měli zájem, zkusila bych pozjišťovat. MInimálně se to bude dražit na Berňácích v nouzi.
A měla by u toho být snad i konvička.
|
estip
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 19:28
- Nahlásit
Všechny možné ( i nemožné) věci s berňáčkama má ve svém obchůdku Pavla Wenzlová http://www.tricolorshop.cz/
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 21:31
- Nahlásit
estip
Taky pěkný.
Koukám, že bych kromě Berňáka ta ostatní plemena asi nerozeznala od sebe.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 01:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Dělat okruhy je moc fajn. Mě to tady chybí. Vždycky tu dojdu na konec cesty a zpátky musím stejnou. Místní ODS měla ve volebním programu obnovení cest, což by se mi moc líbilo, protože mi řekli, kudy cesty vedly, a bylo jasné, že by tu vznikl minimálně jeden okruh - to jako u nás taky nejsou cesty, teda ofiko cesty pro lidi Ale vyježděných je jich všude hafl, od lidí, od těžařů... takže si dokonce můžeš vybírat, jak dlouhý okruh, jestli si ho třeba protáhneš o cestu, či tři dál... Záleží jen na tom, jestli zrovna nepopršelo (což nebyl problém celé léto ) a chceš se plácat po nějaké hnusné
Tuhle jsem si úplně u cestičky nechala v igeliťáku psí hovno a nikdo mi ho neukrad - když jsem šla zpátky, stále bylo tam! -
Kde se u Vás bere vítr? - nad tím si taky lámem hlavu, my jsme tady na ,,větrné hůrce" A co mne nasr... že se nám ulomila celkem velká větev na smuteční vrbě u jezera Ještě Tom ráno přemýšlí: myslíš, že až budou vrby (jsou tam dvě) velké, že by mohly za takovéhoto vichru, mlátit větvema do okna?? (jako přes jezero do okna...myslím, že ne)
Kolem páté hodiny se spustil leják. Nebylo to teda zničehonic, ale tak nějak nás to překvapilo. Já celý den v zelenině sklízela natě do mražáku, taky nějaké brokolice, a čistila jeden záhon od plevelů..a koukám, od civilizace jde nějaké superčerno Celý den ale byla právě všude kolem taková nízká oblačnost (nad náma ne, u nás svítilo sluníčko a teplo) že vůbec nebyly vidět hory a říkám Tomovi:,,hento černo od dědiny je zase oblačnost?" A on: ,,ne, to ne, to už je to avízované pršení...co má kotit zítra celý den" Netrvalo čtvrt hodiny a najenou Berry vyskočí a než jsme pochopili, o co jde, už začalo kapat i na nás a kouknu, a od vesnice je vidět, jak jde déšť. Ale koukám a:tahle mračna nejdou k nám, ty nás míjejí, k nám jdou od jihu. hodím okem k jihu a protější kopec už se začíná ztrácet taky v dešti Jéžíš, tam už leje! Honem valíme domů, nebo zmoknem, tuším už to nestihneme stejně! Nestihnuli jsme začalo to naplno, když jsme byli 50m od baráku ale dobrý - pak pršelo asi hodinu Do 21h jsem ještě otrhávala ty natě do pytlíků, do mražáku 3h!!! Celer, petržel, libeček a špenát a brokolici Kluci asi doufali, že půjdem někam na prochajdu ale to stejně marně, včera jsme byli na výletě ) a jelikož jsme podle nich odešli (a už s nima nebyli) moc brzo, tak zahájili protestní hladovku a nevečeřeli ...hlásil Tom Jenže Worka ani nesnídal Ani grancle, ani kosti Zato Gučinka si chodila přidávat snad 4x Ta už je velikostně od Leona(třeba potmě) k nerozeznání Nevím... asi to chce dotáhnout na největší kočku roku! Fakt už měsíc žere, jako by měla urazené dno Kámoška nestíhá vozit ty její tuňákové kapsičky...už jsem místo 3x10ks (rozdílné příchutě) objednala 3x20ks - ať k nám furt chuděra nelítá
Včera, těsně před tím, než jsme vyzvedávali mamku na výlet, zažila pěkný šok Někdo zazvonil, zavolala pod balkon, kdo je u dveří a zpod balkonu vylezou dva policajti, jestli by mohla za nima dolů, že by s ní potřebovali mluvit S náma mluvila chvíli před tím, ale brácha je u holky v Praze Říkala, že schody brala snad po třech... No a z nich vylezlo, že se našel soused doma mrtvý, tak se jdou zeptat, kdy ho viděla naposledy? On byl takový...sociálka...60letý, sám, bez rodiny, ve starém baráku jen s psíkem, popíjel... No a dostal rakovinu, už ledva chodil a další soused mu nesl oběd a našel ho mrtvého...asi dva dny Mamka ho viděla naposled v pátek k večeru Teď ke konci, už ani pít asi nemohl a jinak byl celkem v pohodě, pomáhal tomu, kdo něco potřeboval...za štamprli a za jídlo... Teď se řeší, co s pejskem Prý do útulku Já jsem mamce nadávala, že to přece nemůžou dovolit, ať ho Obec nechá v zahrádce, která je přes jedno od mamky. Sousedka, co má yorka Duffyho má pořád fůru zbytků a má to vedle, tak by ho mohla krmit, já bych jim koupila vždycky pytel granulí...a má tam starou boudičku, tak by jsme mu ji zateplili na zimu slámou...akorát by se musela opravit branka, aby odsud nezdrhnul...A mohly by za ním chodit, když jdou s pejsama na prochajdu potokem, nebo si ho pak brávat i s sebou...Pán ho tam dával na den, když byl ještě zdravý a šel někam pracovat a večer si ho odsud brával domů(tam zahrádka není) měl to přes silnici.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 06:00 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
worick
On byl takový...sociálka...60letý, sám, bez rodiny, ve starém baráku jen s psíkem Tak to teď ten barák asi připadne státu ne? Potažmo tedy obci a ta to asi bude chtít prodat, ne?
Budu potřebovat odborné kočičí rady. Včera jsme totiž přivezli babičce kočku, mainskou mývalí krasavici.
Takže jaký kočkolit je nejlepší, jaké granule, jaké WC (uzavřené nebo jen takovou tu vaničku), jaké škrabadlo.... atd.
Něco už mám pozjišťované od chovatelky, ale zkušenosti ze života nejsou nikdy na škodu. Tak pište.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:17 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Barák i ta zahrádka přes silnici je obecní...Mamka tvrdí, že někdo z Obce říkal (kdysi) že až Pavel nebude, tak to zboří. Je to celé takový komplex ruin které ohraničují babky zahrádku a dělí ji od plácku s hospodou. No a v zahrádce přes cestu, kde by pejsek bydlel, má Obec nějakou šachtu na kontrolu kanalizace, takže si myslím, že by tam klidně mohli pejska nechat dožít, když ještě loňské léto tam byl.
Jé, vy máte mainku Nad tou jsem hodně váhala, protože je taky tak krásně obrovská, jako britky Ale prostě vyhrál vzhled,,Míša Kulička" No, my jsme specifičtí chovatelé koček Kočkolit doma nemáme - kočky chodí ven. Hodně lidi kupujou ten hrudkovací a parfémovaný...Názory na boudičku jsou různé: někomu tam kočka jde, někomu nechce....asi by bylo třeba ji na krytý záchodek učit odmala. Ale tam jde ta stříška oddělit, jako na přepravce, tak když se to kočce nebude pozdávat, tak zůstane holt bez ní. Lidi si to chválí, nevyprskává se to odtud tak moc ven Co se granulí týká...tak to jsem s tím naším krmení opravdu ta pravá Nevím, koli do ní chce babička investovat, takhle velká kočka už sežere hodně Ale já bych určitě šla do těch lepších (stejně jako u psů) ne žádné marketovka - což stejně předpokládám, že budeš hledat. Zkusila bych najít čím krmí ti, co mají chovky, vystavují...A vlastně...čím krmí její chovatelka? Škrabadlo my máme ,,malý strom" ale kočky si o něj akorát brousnou drápky (o ten sloupek) ale nešpárají po něm - ony totiž vůbec nešpárají
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:34
- Nahlásit
Evey
my nasemu kocourovi kupujeme fromm family, acanu, ted sme vzali nove power of nature je to dost drahy, ale kocourovi to vydrzi tak 8 mesicu, takze se to rozprostre... ale nektery kocky sou hrozne mlsny a granule treba ani nezerou
podestylku jsme kupovali Zverlit (zwerlit?). o nejaky ty hodne drsny si muze kocicka poranit tlapky a ty dreveny valecky zase mam pocit ze jak nasakaj a rozpadaj se, ze to nam treba vyhovovalo vic pro morcata nez pro kocku, ale to chce nejlip vyzkouset.
zachod sme meli obyc otevreny, ale pokud to chces mit treba v kuchyni pod stolem, jak to maji znamy, doporucuju uzavrenej a jinak na kocky-online.cz se muzes jit inspirovat.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 08:51
- Nahlásit
Evey
my jsme kočkolit kupovali mam pocit od Gimbornu, výborně hrudkoval, takže se záchod dobře čistil. kocour měl záchod uzavřenej, ale určitě bych si to pozjišťovala u chovatelů nebo majitelů mainských, protože přece jen to bude větší číča než britka - tak aby se tam vešla to samé se škrabadlama, musí to být něco bytelnějšího. a granule jsem kupovala Royal Canin přímo pro dané plemeno ...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 09:06
- Nahlásit
worick,cernej caj,Janiii
Děkuji. Kočku budeme sponzovat my s bratrancem. Chovatelka krmí Porta 21, Sanabell, RC. Kočkolit nám taky říkala ten Zverlit, Moli nebo Čiči.
Babičce budeme muset vysvětlit, aby se jí nesnažila přilepšovat mlékem.
Jinak jsem právě dostala SMS od bratrance, že se moc nevyspal, prý se chtěla pořád mazlit. A asi ve 2 hodiny ho probudil rachot. Chtěla se blíže seznámit s Emilkem (akvarijní rybička) a odnesly to 2 hrníčky. No, Emilka bude zřejmě nutné lépe zabezpečit.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:25
- Nahlásit
Janiii
už jsem to tu psala: Leon žere je RC pro briťáky (opravdu nevím, jak přišel na to, že to má jako žrát?! ) Vyzkoušeli jsme dobrých 20 druhů granulí vyšší kvality a trvá na těchto a hotovo To samé Gucci s granulema...ty mu občas uzobne, a třeba dvě sní od psů, ale ať jsme zkoušeli jakékoliv...nejedla. Stejně to u ní dopadlo s kapsičkama: těch jsme vyzkoušeli snad 30druhů a příchutí Nic, jen a pouze ty tuňákové Miamorky Pěkně drahé. Jsou ale i dražší....třeba ty Porty, ale ty jí naštěstí nechutnaly Nesežere nic konzistence paštika, nebo takové ty kousky, co jako mají být maso (se ani nedivím ) Jí jen tuňáka, co je opravdu tuňák s krevetama co jsou krevety či krabem, co je krab (a já žeru ,,kraba", co je mletý odpad z ryb )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Chtěla se blíže seznámit s Emilkem (akvarijní rybička) a odnesly to 2 hrníčky. No, Emilka bude zřejmě nutné lépe zabezpečit -
Kolem ráno chodí háravka...teda někdo s háravkou...asi i tuším Od rána lije jako z konve (taky dobře) akorát, že se ráno koukám a Worick stají u brány, mokrý jak myš. Berču jsem nikde neobjevila a vzhledem k tomu, že Worka vypadal tak nějak bezradně, radši jsem šla zavolat ze dveří v obavě, jestli Berča nezdrhnul - za tou háravkou Trdlo jedno, ležel vpředu u plotu, přiběhnul taky totálně mokrý. V pracovně jsem je sice trochu vytřela, ale stejně jsme šli obejít zahradu...i v tom dešti a jak jsem otevřela bránu, vypálili jak blázni a čichali a čichali. Lítali sem a tam s rypákama v zemi a já za nima Výhodu to má tu, že Worku nezajímají (teda nevyhlíží) ani žádné srnky na poli Ta háravka bude i důvod toho večerního nežrání...ráno tomu taky moc nedali a jen čumí k vesnici
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:39 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
worick
Ale vyježděných je jich všude hafl, od lidí, od těžařů..
Tak tady bohužel ne. Sice můžu do chráněné krajinné oblasti a tam courat celý den, ale pro moje artrotiky luxatiky je to moc daleko, i když je to blízko.
Jéžíš, tam už leje! Honem valíme domů, nebo zmoknem, tuším už to nestihneme stejně! Nestihnuli jsme
Tady taky leje. Teď už teda jenom prší. Je docela zima. Jediný, co mě těší, je, že mi nenalilo do chalupy. Psiska odmítla jít ven. Musela jsem je vystrkat a zabouchnout za nima dveře. Tedy hlavně za Sabkou a Vlčáčkem, kteří mají za sebou éru toulání a na nehezké počasí jsou tudíž velmi hákliví.
Já jsem mamce nadávala, že to přece nemůžou dovolit, ať ho Obec nechá v zahrádce
Pes potřebuje víc pánečka než místo. Obec se musí o psa postarat, to je její povinnost. Pak si to může uplatňovat po dědici. Takže když koupíš granule, nech si je proplatit od obce. Pošli fotky, nějakou charakteristiku psa a zkusíme ho zainzerovat a najít mu nový domov. Ideální by bylo, kdyby si ho vzal nějaký soused, nejlépe takový, kterého pesan zná.
Je to smutný. Chlap ještě nebyl tak starý na smrt. A ještě tu zanechal pejska.
Na boudu mám doma rozebranou skříň a střešní krytinu, co mi zbyla z domu. Polystyren nevím, ale možná tam taky nějaký je. Můžu poskytnout.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 14:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Tady napršelo od rána 20mm...bomba No...je 8st ale jelikož tam stejně nejdu, je mi to celkem jedno Zašívám si pracovní hadry - většinu mám rozervanou, jak po mně skáče Beruna
Obec se musí o psa postarat - Obec by se možná postarala, šoupnutím psa do útulku. Jsem zásadně proti. Pánečka už nemá, s tím nic nenaděláme, ale zase si myslím, že na sousedku je celkem odvedle zvyknutý a hlavně na tu zahrádku a kdyby za ním baby s pejsama chodily a braly si ho i ven, tak by to bylo lepší, jak jít jinam a k cizím lidem...já nevím Pejsek je to pěkný, malý, hladkosrstý a pěkně vybarvený...kdyby byla možnost, tak ho vyfotím. Jeden soused - je magor a ožrala, co množí nekontrolovaně svoje psy a štěňata zabíjí...druhý svatý debil, který ovšem nejde ve stopách Františka z Assisi a když jsme mu kdysi říkali, proč jejich psa nechají lítat po silnici, tak nám na to řekl, že ať ho přejede auto, že se ho stejně chtějí zbavit....takže asi tak Boudu má a napadlo mně, že by jsme mu vlastně mohli dát lepší po Alfíčkovi - Mandy do ní stejně nechodí...
A ještě tu zanechal pejska. - právě...on byl jen s tím pejskem a teď na tom byl opravdu moc špatně, měl velké bolesti od zimy a asi neměl už ani myšlenky řešit, kdo se o pejsu potom postará a kdyby jsi mně zabila, nemůžu si uvědomit kolik by mu mohlo být, musela bych se kouknout na pomník, co má v zahrádce...kdy umřela Bella, co měl před tím.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 14:24
- Nahlásit
worick
Jen tak pro informaci: pod který útulek spadáte?
na sousedku je celkem odvedle zvyknutý a hlavně na tu zahrádku a kdyby za ním baby s pejsama chodily a braly si ho i ven, tak by to bylo lepší, jak jít jinam a k cizím lidem...já nevím
Zatím všichni psíci, kteří byli starší, měla jsem je tu a šli k cizím lidem, se s tím srovnali dobře a jsou rádi. Tak z tohohle bych neměla strach. Ale samozřejmě to líp v konkrétním případě posoudíš Ty. Jestli ho sousedka bude brát ven a trávit s ním hodně času, tak mu to ve známém prostředí bude svědčit.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 17:06
- Nahlásit
Vlčáčková
Jen tak pro informaci: pod který útulek spadáte? - Hodonín
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 20:29
- Nahlásit
Drakopes - moc pěkné povídání a klukům to na fotečkách moc sluší! Teda, Erwinek roste jako z vody! Takový skok od posledních fotek... a je šikulka, kolik toho už umí... Má samé zdatné a šikovné učitele!
Evey - kočkolit máme taky Zwerlit nebo Molly? - jak kdy, co zrovna mají a chytnu... Mikša většinou chodí ven, jen přes noc chodí na svůj záchůdek... když byl mimčo, měl jen vaničku, ale jak rostl, bylo všude kolem rozházeno, tak jsem koupila ten přenosný záchůdek, ale jelikož je umístěný pod stolem a Mikeš tam má v podstatě soukromí, nedávala jsem tam ty průchozí dvířka... před průchodem máme malou rohožku ze zbytků koberce a nikde jinde není ani smítko... Škrabadlo máme teda luxusní... možná až zbytečně veliký pro jednoho kocourka, který stejně tráví většinu času venku... Granulky zatím máme RC pro miminka a chutnají... Z hraček slaví největší úspěch plyšový myšky, třeba svítící míček nechává Mikšu úplně netečným...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 20:33
- Nahlásit
worick - tak nakonec ten chlap nadýchal hned po nehodě 3 promile své nadřízené a policistům 2 promile... okamžitě mu sebrali řidičák, vyhodili ho z práce a hrozí mu tři roky vězení...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 20:33
- Nahlásit
worick
Hodonín
Aha. Mám dojem, že tam pomáhá jedna slečna, co si píšeme přes FB. Ale nejsem si jistá.
Myslela jsem, že to bude Břeclav.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 20:39
- Nahlásit
worick - u nás taky prší celý den... teda teď už jen tak poprchá a byla jsem se v zahradě dívat, když jsem hledala Mikšu, jak jsme přijeli z práce - bylo tam 27mm - o trošku víc než u vás...
No a dneska jsem se rozhodla, že Mikšu nezamknu - poprvé na noc... mám nervy a pořád se chodím dívat, jestli ho neuvidím na dvorku... ale je tma, jak je zataženo, nevidím tam nic... Nevím, jestli to vydržím a nakonec ho kolem desáté, jedenácté nepřivolám a nezavřu... ale už je velkej, už ho snad kuna nenapadne, navíc je to noční tvor a musí se naučit žít v noci, že... příští čtvrtek pojedeme s Kess na pravidelné očkování proti vzteklině, tak se veta zeptám, jak starý může Mikša být a kdy teda kastrovat... začal se hrozně toulat...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:17
- Nahlásit
Včera k večeru přestalo pršet a už jen mrholilo, tak jsem nevydržela a vzala kluky alespoň omrknout po vesnici a zastavila jsem se u mamky domluvit se, jestli pojede dneska se mnou do Zlína k zubařce (chce něco nakoupit) Dnes to vypadá na pěkný den a já budu trajdat No, stejně je hodně mokro...moc by se toho dělat nedalo (vyplet skalka by se mohla ) Večer před barákem nebyla kavkazačka Moly - tak buďto ji schovali před deštěm a nebo hárá ona
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:54
- Nahlásit
U nás zatím docela mlha a někde nad ní možná už to sluníčko.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 11:29 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
worick
Tady je tak pěkně, že se Vlčáček zapíchnul před chalupu na terásku do plevele a válí se tam. Ale teplo teda není. Píšu na PC a prsty mě u toho dost studí. Terasa je ale na JZ a na ní bývá hodně teplo, i když je kolem větrno. Je to divný, protože je úplně otevřená do krajiny a západnímu proudění. Přesto si sousedi stěžují, že u nich na víceméně krytých zahradách je zima, případně větrno, ale u nás je znatelně tepleji a příjemněji.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:01
- Nahlásit
Evey
a někde nad ní možná už to sluníčko
Asi takhle?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 13:22
- Nahlásit
Strejda
Asi takhle? Přesně tak, jen já byla pod tím oblakem. Teď už dobrý, je azuro.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 17:47
- Nahlásit
Erwinek čerstvě zvážen: 23,6 kg
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 18:11
- Nahlásit
worick - jak jsi dopadla u zubaře? doufám, že už dobrý...
Drakopes - téééda, to bych podle foteček vůbec neřekla... Erwinek se má k světu! to je dobře...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 18:17
- Nahlásit
Kessie
dneska měl den plný zážitků.
Ráno si odnesl do pelechu knihu Erwin MAgic Johnson a četl si v ní. V poledne mi ho Jirka nechal ve škole, takže byl málem vyhlazen - rozvalen na zádech a kolem něj tlačenice, aby si prckové mohli aspoň sáhnout. V ředitelně dostal jablíčko a v počítačové učebně si ho spokojeně schroustal. Kolem sebe měl svou smečku deváťáků, takže i nadále hlazení a muchlování a taky kartáčování .... Pak jsme odběhli na veterinu - málem mi urval ruku i s vodítkem, jak pelášil přes silnici rovnou do dveří veteriny
Pak zpět do školy a pozovat na fotografování, abyste měli kalendáříky na příští rok. Pakoň zelený nevydrží chvíli na místě, tak to bylo docela maso. Jsem zvědavá, jestli něco z toho bude
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 00:43
- Nahlásit
Strejda
Asi takhle? - hezké šli jste s holkama na houby
Evey
Dneska jsem strávila celý den ve Zlíně a tam bylo hezky a teplo, přijely jsme s mamčou až po 19h a jak vysedala doma z auta nadávala: no jo...u nás jak jinak..fučí a zima jak sviňa
Kessie
jak jsi dopadla u zubaře? doufám, že už dobrý... - kéž by...ale po zákroku to bolelo pořád a doufala jsem, že je to ,,jen rozrýpané" a uklidní se to...Večer už to bolelo dost a na noc si budu muset vzít tabletu, protože jsem se teďka shrabala od telky a zub bolí a bolí Snad nebudu muset ráno zpátky....
Drakopes
Erwinek čerstvě zvážen: 23,6 kg - to už s tou váhou ,,šlape na paty" Woričkovi
Pak zpět do školy a pozovat na fotografování, abyste měli kalendáříky na příští rok -
Pakoň zelený nevydrží chvíli na místě, tak to bylo docela maso. Jsem zvědavá, jestli něco z toho bude -
Ráno, jak jsme byli na obchůzce potokem, tak Berry zůstal postávat u té lávky (fošny) na druhý břeh - jestli nepřejdem a já mu vysvětlovala, že je mokrá a hrozně klouže a v potoce teče teďka po dešti moc a kakao, tak radši ne Woriček zmerčil kousek dál pejska, tak šlapal za ním a já doufala, že nepojmou nápad, prohnat spolu o 30m dál, sousedům slepice Zjistila jsem, že je to pejsa sousedů, co jim skoro stojíme za humnem a že jsou tam oba, jen ten mladší nešel za Workou, protože se ho bál a postával opodál. Říkala jsem Berčovi, že Worka nejde, protože tam má pejsky...a on nic. Když už Worka šlapal za náma a pejsek kousek za ním, Berča nakouknul a zmerčil ho...a vypálil za ním Přes to, že jsem mu říkala, ať se tam nežene, že ho vyleká a volala jsem ho, když jsem viděla, že nemíní zastavit Už mne s tím s..e On normálně poslouchá a kdybych to dala od začátku jako povel, tak asi nevypálí, ale jakmile už se pak rozhodne - neposlechne Takže jsem s nadáváním vyběhla za ním (jen asi 10m) a seřvala ho Doufám, že pochopil za co... (že to nebylo, že za pejskem, ale za to, že jsem ho odvolávala a neposlechnul...) No, asi těžko Chudák pejsa vyděšený nejspíš vletěl domů za plot Ani nevím, jestli tam s nima nebyl někdo z rodiny (a utekl před Berčou taky ) bylo to za keřema..
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 10:59
- Nahlásit
Je tu po ránu jakýsi klid.
Taky máte takový hlad jako já?
Odpoledne jdu kastrovat (cizí fenku), tak držte palce.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2012 12:06
- Nahlásit
Pořád nikdo nikde...
Jsem po obědě a přecpaná.
|