Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 06:43
- Nahlásit

Drakopes
A další... přemísťování stromů URL

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 06:55
- Nahlásit

Evey
taky tě nemám ráda

worick
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 07:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
A další... přemísťování stromů - u nás je umí přemísťit mnohem rychlej....s motorovou pilou do humna na hromadu To je ale superstroj Téda...co lidi nevymyslí?!
A neměla bys lepší dát na zadní sedačky ochrannou vanu? - nevím...oba by mi tam stejně nevlezli a nechci je ani moc učit, že se dá cestovat i v autě, ne jen v kufru V Tomovém autě je to v pohodě a když je teď víceméně doma, není problém. Mne vyslal samotnou vyjímečně, protože se domluvili tchánama, posekat ten jetel
ATB: Augmentin dostal první, teď k tomu Enrobioflox 50 (Augmentin jedla bába, ten znám To druhé nám odsypala do pytlíku a je to bez letáku. Myslela jsem, že si na NETu najdu vo co go, ale je tam o tom v češtině celkem prd (že je to na rýmu pro kohouta )

Yura
Vybíráme si psy podle rasy, aby byli takoví či makoví a teprve když jich má člověk víc jen kouká, jakové jsou rozdíly i mezi stejnou rasou A co teprve u nás Alfí už má s výchovou prcka zkušenost - vychoval si Nílouška Akorát to teď bude mít s třeštiprdlem trochu těžší

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 08:02 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

worick
oba by mi tam stejně nevlezli Ale vešli. Vozívali jsme na zadních sedačkách favoritu dva cca 45 kg kousky A vypadali spokojeně.
ATB: Augmentin dostal první, teď k tomu Enrobioflox 50
Enrobioflox třeba zde [url=www.uskvbl.cz/attachments/spc/0910f7c7800907f 3.doc][/url] Tak hlavně aby to co nejrychleji zabralo.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 08:42
- Nahlásit

Teď jsem to dočetl i ze včerejšího odpoledne a že toho bylo!!
Evey
Tak s tím stromem jsem koukal jak blázen.Krásná a čistá práce.Musí to být příjemné žít ve společnosti,kde platí pravidla a ještě mají navíc úctu i k přírodě.Ještě jak před vjezdem na silnici oškrabali i tu hlínu.Super.
Bohužel kdo by tady ale investoval cca dvě mega do auta na převoz stromů?Motorovka jasná volba.

Tu kost bych ji rád na zkoušku koupil,ale s žádným řezníkem se neznám a třeba v Globusu jsem viděl jenom igeliťáky s hromadou kostí.Asi do hospod.

worick
Já myslím,že sám Worka by se do toho kufru bez skopených opěradel vešel ne?
Naopak by ho to asi nutilo si lehnout,aby měl trochu pohodlí.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 08:46
- Nahlásit

Tá ta
Tu kost bych ji rád na zkoušku koupil,ale s žádným řezníkem se neznám a třeba v Globusu jsem viděl jenom igeliťáky s hromadou kostí.Asi do hospod. Zkus na nějakou prodavačku v řeznictví zapůsobit svým šarmem, když nebude mít pod pultem, tak ti ji sežene na příště.
I z toho Globusu se dají, tam je jen mají většinou nařezané. Na začátku, když na to není zvyklá, bude lepší Báru trochu korigovat, aby toho neohlodala moc a neměla zácpu.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 09:32
- Nahlásit

Evey
šarmem
Tak to tam budu muset poslat asi syna...

worick
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:24
- Nahlásit

Tá ta
Já myslím,že sám Worka by se do toho kufru bez skopených opěradel vešel ne? - jo vlezl, ale svítilo slunko, tak jsem mu tam nechala ten horní dekl, aby mu to stínilo a tím pádem sklopila sedačky, aby tam nebyl chudák zavřený v malém prostoru potmě
A malé řeznictví někde v okolní vsi? Nebo tam máte všude kolem jen satelity? Ale i v tom Globusu by ti snad nějakou kost sehnali, pokud maso bourají přímo tam...

Zkus na nějakou prodavačku v řeznictví zapůsobit svým šarmem - o tom nepochybuj jak tam přijde fešný pětačtyřicátník, tak báby by se přetrhly, že si jich takový chlap vůbec všimne...zvláště pokud má doma 130kg Ala Bundu

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 16:21
- Nahlásit

worick
jak tam přijde fešný pětačtyřicátník asi jsi se přepsala, Tá ta má tak pětatřicet

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 16:23
- Nahlásit

Tá ta má tak pětatřicet

no, když vezmu, kolik je Michalovi a že je to mladší syn ...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 17:23 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

Drakopes Evey worick

Ále děvčata ,neuvádějte mne do rozpaků....

Co takhle hafani???!!!

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 17:35
- Nahlásit

Drakopes
no, když vezmu, kolik je Michalovi a že je to mladší syn ... No to jo, ale nevypadá na to...
Tá ta
Co takhle hafani???!!! No coby, leží pod stolem a loví mouchu.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 17:44
- Nahlásit

našli jsme na koberci minizoubek a při podrobném ohledání zjistili, že prostřední dva v horní čelisti se už klubou nové!

Tá ta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2012 08:46
- Nahlásit

Už jsem úplně zapoměl ,kdy Barunka přezubila.
Letí to děsně.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2012 11:39
- Nahlásit

Tá ta
Drakopes
já přezubení u našich psů vůbec nezachytila Najednou tam byly nové zoubky. To jsem byla ještě tak mimo ze štěňátek vůbec, že mne ani nenapadlo, že by tak brzo mohli vyměnit zoubky
Včera jsme byli na trochu větší prochajdě se zastávkou u báby za Mandy (a strýcovou Emou), zpátky kolem kavkazačky Moly a pyrenejky Arin...tak doufám, že už infekční nejsme, to by nám nepoděkovali A než jsme vyšli, tak se zastavila kámoška z JRT Keysii - byli po naší cyklostezce běhat u kola a její drahá polovička na in-linech A teďka právě vyzvedávala tchýně zlaťáka Arga - před čtvt hoďkou se sem zase ,,vlámal" pod plotem Tam, kudy lozil pořád, jsme dali kari síť a ta potvora se prokutal za živým plotem
Worka se snad lepší...doufám....zdá se mi, že tolik nekýchá. Jenom ten soplík je pořád krvavý - asi jak má dodělané ty sliznice

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2012 17:59
- Nahlásit

Erwin si posouvá naše ruce v tlamě dozadu za současné stoličky - má ty dásně takové zbytnělé, hrozně se mu to líbí, když si to může masírovat

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 07:39 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Kramářovu chatu hlídá jelen

worick
Potkali jsme taky jednu samojedku. V lese na volno. Už to byla starší dáma.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 08:17 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Potkali jsme taky jednu samojedku - jé, ta je pěkná A koukám, že máte taky príma cesty
Kramářovu chatu hlídá jelen - než jim ho někdo sežere No totok to tam máte, takovouhle parádu?!(myslím teď tu chatu s restaurací a welness )

Drakopes
Erwin si posouvá naše ruce v tlamě dozadu za současné stoličky - má ty dásně takové zbytnělé, hrozně se mu to líbí, když si to může masírovat - a už máte v mražáku mokrý ručníček? Či nejlép dva...na střídačku

Včera jsme byli jen odpoledne zaběhnutí u našich - brácha se vrátil z Egypta a jelikož byl Tom ve Zlíně, tak jsem šla tahat dojmy. A vlastně taky proto, že venku bylo poměrně zima a na déšť...z čehož nakonec bylo trochu pomrholení...jemže zrovna v době, kdy byli kluci u mamky v zahrádce, kde není kam se schovat Tak mi trochu zvlhnuli Vědět to Tom, tak mne zabije
Brácha spokojený, líbilo se mu Akorát pláž byla spíše pro děcka - na potápění ke korálům museli chodit o kus dál...A ani je nezkosil průjem

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 14:05
- Nahlásit

Venku sice zima, ale občas vykoukne i hřející sluníčko.

Strejda
Kramářovu chatu hlídá jelen Majitelé myslí dopředu, v době kdy se někde znovu začíná řešit zákaz chovu některých plemen. Jelena jim snad nezakážou.

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 14:20
- Nahlásit

Kessie
Nakonec jsem stejně přišla na to, že zpočátku jí granulky chutnají, ale jak jsme za půlkou toho velkýho balení, tak chuť přechází... možná proto, že i když pytel s granulemi uzavíráme, tak jak se jednou otevře, tak ty granule postupně vyčuchávají... nemáte na to nějakou speciální radu??? Rozsypat do menších kýblíků. Třeba takových co se v nich dá koupit popcorn, nebo slané krekry.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 15:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
v době kdy se někde znovu začíná řešit zákaz chovu některých plemen - já jsem pro zákaz, ale že by se něco podobného zadařilo u nás, o tom dost silně pochybuju To, jak v Polsku zakázali chov psů bez PP je výborné, Slovensko teďka koketuje s tímhle zákazem, ale jak jsem to zhruba zkoukla, je to jen výkřik do tmy poslaneckého paka...notně nedotažený a s odborníkem to zřejmě žádným nekonzultoval... uvidíme, jestli se to nějak vyvine.
Když vidím u nás, kdo chová tzv. bojová plemena, tak bych to zakázala z fleku. Na 99% jsou to namachrovaní hošani sotva pubertě odrostlí a pes je přestává bavit nejpozděj do dvou let a končí u rodičů v kotci, kde huláká celé dny a noci z čehož šílí všichni sousedé a okolí se modlí, aby pes náhodou neutekl

U nás normoš celkem vedro. Jdu ven - 18st. Dám si tepláky dvě trika. Za půl hodiny jsem svlékala jedno triko, i tak mi bylo pěkné vedro. Přijdu domů, na teploměru 23st, ale pocitově snad 28

Jak jsem se předevčírem zastavovala u Moly a Ariny, tak už byla tma. Šišlám tam na kavkazačku Moly, jdu podél plotu za Arinou, vykládám jí o tom, jak tam nemá díru a že musíme nějakou najít, abych jí mohla dát taky kokčo, šišlám jak pako prostrkávám ruku bokem brány a nad hlavou se mi ozve: ,,dobrý večer" páníček Ariny Všechno slyšel, nejspíš si o mně myslí, že jsem vážně magor Tak ale alespoň vidí, že nejsem falešná, že to nehraju jen před nima, že jsem na Arinku hodná, ale mluvím s těma pejsama stejně (ba hůř ) i když mně ,,nikdo" neslyší

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 19:26
- Nahlásit

worick

všichni pejskaři jsou stejní magoři

Kessie
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2012 21:05
- Nahlásit

worick - ale mluvím s těma pejsama stejně (ba hůř ) i když mně ,,nikdo" neslyší - no, já mám pocit, že po setkání s pejskem nebo fenkou, vlastně ani nevím, jak vypadal jejich páníček nebo panička... protože mě to v podstatě ani moc nezajímá - tak se pak tak nějak trochu sama za sebe stydím...

worick
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 00:05
- Nahlásit

Kessie
no, já mám pocit, že po setkání s pejskem nebo fenkou, vlastně ani nevím, jak vypadal jejich páníček nebo panička... protože mě to v podstatě ani moc nezajímá - tak se pak tak nějak trochu sama za sebe stydím... - přesně, zrovinka tak Až pak si doma uvědomím, že jsem s nima vlastně skoro nepromluvila
Zítra jedeme do Skalice na vinobraní jako každoročně - obírat, ne chlastat Kluci nejezdí, poněvadž teta má nesnášenlivého pejska Tak jsme dneska i s Tomem vyběhnuli nahoru do lesa kouknout, jestli náhodou nerostou Václavky a ejhle - rostou respective...pár jsme našli Chtělo by to víc času a najít ještě lepší místa, ale už se nám začalo stmívat, jelikož jsme vycházeli v pět a ono je to hodně daleko (a vysoko) Do vsi jsme sešli už za absolutní tmy Worka se od čtvrtiny cesty táhnul jak smrad u nohy a Tom hučel:,, to jsou nápady, táhnout ho takovou štreku, když je po nemoci a na ATB...podívej se chudinka, ještě zkolabuje, až Ty budeš na ATB, taky Tě vyženu do hor, ať si zkusíš, jakové to je....." Jen než zachytil první srnky - zázračné uzdravení

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 00:39 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Tak jsme se s kamarády zúčastnili akce Evropská noc vědců a zorganizovali pozorování pro lidi: ZDE
Kromě lidí nám přišli i dva hafani - jezevčík a vlkodav. A to nepočítám své pesany.

Takže mě nakonec napadlo, že si to tu pojmenuju Pozorovatelna Canicula (čili Psí hvězda). Nebo prostě česky: Hvězdárna u vořechů (vzhledem k tomu, že noční pozorovací místo je na zahradě za ořechem, tak by to i z tohoto hlediska nebylo od věci).

Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 08:48
- Nahlásit

Evey
se někde znovu začíná řešit zákaz chovu některých plemen
Tady to je jen předvolební téma. Kořistka & Šojdrová už jsou ze hry a Jeroným Tejc si našel jiné téma.

worick
Když vidím u nás, kdo chová tzv. bojová plemena, tak bych to zakázala z fleku.
To není chyba těch psů, ale jejich majitelů. Nestačilo by omezit držení takového psa na zkušené chovatele? No jo, já vím - koupit se dá všechno. I potvrzení o způsobilosti k řízení raketoplánu.

Noemi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 08:50
- Nahlásit

Český bulvár zavítal i k nám , táta měl zrovna denní v Ratajích, tak měl zážitek...Agáta si k němu dokonce přišla dát nabít mobil http://www.super.cz/15489-agato-uz-zase-talentovan a-hanychova-se-svlekla-a-odhalila-nadra-ktera-nyni -laska-prachar.html

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 14:30
- Nahlásit

worick
já jsem pro zákaz To já zase ne. Zrovna dnes si na cvičáku jeden super páníček se super psem posteskl, že už brzy nebude moci ani na Slovensko... Doplatí na to ti, kteří by neměli. Chov plemene s PP půjde do kytek. A ti z těch nepřizpůsobivých týpků co budou chtít nějakého "zabijáka" si ho stejně pořídí, nakříží ...

Noemi
táta měl zrovna denní v Ratajích, tak měl zážitek.. No tak jestli je železničář, tak určitě.

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 14:34
- Nahlásit

Kessie
vlastně ani nevím, jak vypadal jejich páníček nebo panička... To já taky ne. Skoro neznám ani jména lidí z okolí... Někdo mi musí říct, co mají za psa, kočku, koně apod.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2012 14:58
- Nahlásit

neznám ani jména lidí z okolí.

u nás se běžně pojmenovává "páníček od Ferdy", "paní, co má Terku", "ti mladí s Archiem", .. zcela výjmečně víme, že to je paní Nováková nebo pan Novák

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání