Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 10:39
- Nahlásit

Rostou

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 15:01
- Nahlásit

Strejda
Máš holky naučené i na stopování hříbků? Elza ne a ne se to naučit.

Strejda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 16:03
- Nahlásit

Evey
Máš holky naučené i na stopování hříbků?
Nemám. A navíc se nemůžou rozhodnout, jestli jdeme (pes u nohy) nebo stojíme (pes přede mnou). A když se zastavím, tak už mají jistotu a předsednou. A rozsednou houbu.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 16:11
- Nahlásit

Strejda
Dodáš mi je sušené nebo naložené?

Strejda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 19:42
- Nahlásit

Drakopes
Sušené. Pošli adresu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 22:57
- Nahlásit

Drakopes
Aha. Tak nechápu, proč ho dávno nesmázli.

worick
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 08:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Rostou - jé, holky jsou šikovné Mě by stačilo kluky naučit, aby teda trpělivě čekali: Berry mi nešlapal v houbách a nedával mi packu na rameno, že už stačí a ať jdem domů...či prostě kamkoliv Woriček na flexině zadrhnutý Berčovým vodítkem k mému pasu....vystartuje za srnama a já dřepíce u hříbků udělám maliním kotoul vzad... Tak to vypadá pokaždé, když sebou nemám Toma, by je hlídal a vypadalo to tak i včera, kdy jsme dostali tip od sestřenek, že tam mají hafl Václavek a už musí do práce na odpolední Tak jsem ve 14h nabrala mamky a jeli jsme vedle do vesnice a od tety šlapali do hor. Mamky frflaly, že je to strašně dalekoto teda ale nebylo vůbec, akorát velké převýšení Pak jsme je nemohli najít...no nakonec našli Každá půl koše. Já bych našla víc, ale ty dvě pořád skučely, proč jdem zase do kopce...?! Vrátili jsme se v 18h, honem chystat večeři (praženici z těch Václavek ) klukům večeři a do 21h jsem čistila ty houby Skončila jsem zároveň s Ordinací

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 09:12
- Nahlásit

worick
muzes mi pls napsat maila? (mam pod clenem, ty ne, a ten co sme si tenkrat psali kvuli vyletu nemuzu najit)
mam na tebe par osobnich dotazu (zase se nejak moc nelekej dik

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2012 18:03
- Nahlásit

Už tu zase prší, v Kapse se mi nepodařilo zatopit, je mi zima a představa, že za chvíli seberu hafany na venčení, mě nijak
nenadchýná
http://www.novinky.cz/koktejl/280709-fotka-stenete -ci-kotete-na-stole-v-praci-pry-zvysi-vykonnost.ht ml

worick
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 00:40
- Nahlásit

Drakopes
jsem se prospala a jsem tady Tom poklízel a hlásil, že u nás poprskává, ale moc deště hlášeného není - jen symbolicky Půl dne jsme byli ve Zlíně, kde jsme si nakonec dali scuka s Kessie...a vyšlo to Ani jsem to předem nepsala, ať neplaším, když není jisté, jestli se povede Mělo to být na hoďku, nakonec jsme spolu poseděli příjemné 3h Když jsme jeli domů a já říkám Tomovi:,,co říkáš na Peťku, dobrý, že jo?! ,,Jo, bezva a bylo by to dýl, kdyby jsi ji chudinku nevyhodila" No utla jsem to, protože Peťi na začátku hlásila, že je hrozně utahaná, tak jsem si říkala, aby tam chudinka neseděla pro dekorum jen kvůli nám... No co, jsem nejstarší, tak jsem zavelela k odchodu....někdo musí mít rozum
No...dorazili jsme domů v půl deváté, mucinky s klukama a kocourem, který ráno někam zmiznul a nebylo ho, až jsem se o něj trochu bála a po 21h (jak odešel Berry ven - Worka šel po 5minutách) jsem vytuhnula...ostatně jako vždy

v Kapse se mi nepodařilo zatopit, je mi zima - mamka včera konstatovala, že už si doma teda zatopí, aby usušila ty houby...zjistila totiž, že už má doma jen 16st (a nechce k ní přijít ani sousedka na kafe )

Noemi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 09:36
- Nahlásit

Tak dneska v půl druhé budíček...Médi venku dělal bugr, něco tam vydávalo strašný řev - docela by mě zajímalo, co to bylo. NEjdřív to znělo jako kočka, ale asi to kočka nebyla :-/, pak to jen tak divně jako popípávalo....

Máte nějaký blikací obojek? Koukám na tenhle, ale Medvěd má 58 cm kolem krku http://profizoo.cz/eshop/336/19638/obojek-df-refle xni-led-l
Mám ale trochu obavy, aby ho to blikání nějak nerušilo :-/, tak možná by stačilo něco reflexního, ale to se zase bojím, že nebude vidět pod srstí....

Kessie
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 10:38 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Ano, ano... sešla jsem se s Worickovýma ve Zlíně. Jsou to hrozně milí, hodní, pohodoví, přátelští a velice sympatičtí lidé (což tady stejně všichni víte), bezvadní společníci a moje únava a vyčerpání s nimi úplně zmizelo, kdyby mě nečekal náročný přesun zase zpět, 140 km domů, určitě bych vydržela vykládat déle, nestane se totiž často, že člověk potká lidičky, se kterými si rozumí, jako by se s nimi znal snad od vždycky a přitom se s nimi na živo vidí takhle "na povídání" téměř poprvé. Ještě jednou MOC DĚKUJI za všechno a za bezvadný podvečer, kdy jsem načerpala obrovskou dávku energie. (Abyste mě teď opravdu u vás neměli každou chvíli... )
Nevím, jak to napsat, aby to nevyznělo nějak jinak než to myslím, a zároveň hloupě a naivně... ale opravdu jsem hrozně ráda, že jsem se sem - do této diskuse - nějakým řízením osudu dostala, protože všichni, se kterými jsem se už naživo potkala, Ája Drakopes, Táta a Má ma i Michall, Worickovi, Evey i MarťaBarney jsou hrozně sympatičtí a příjemní lidé (a tak nějak nemám pocit, že bych prima lidi potkávala denně, tak si toho vážím ).

Kessie
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 10:42 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Drakopes - u nás teda nějak naštěstí zatím prší vždycky přes noc... ráno, když jdu dávat snídani, je mokro. Už asi třetí nebo čtvrtý den po sobě... trošku mi pršelo včera večer cestou domů... od Vyškova po Brno - k nám to muselo přijít až mnohem později.
A jakým způsobem se v Kapse topí?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 14:22
- Nahlásit

Tady je od rána nádherné počasí - klasický podzim. Chladno, občas foukne studený kousavý vítr, ale obloha čistě vymetená a sluníčko se snaží ostošest. Kamarád nás odvezl do knihovny (Alfíčkovi jsme museli už do auta pomoc nastoupit, Erwin posledně bez problémů, zato teď řádil jak černá ruka. Obávám se, že nás Pavel naložil naposled. Štěne se sápalo z kufru k dětem na zadní sedadlo a nejlépe až ke mně na sedadlo přední, dupalo a tancovalo po celém kufru bez ohledu na poklidně ležícího Alfína.) a z knihovny jsme šli pěšky přes kopec. Vzala jsem s sebou i Pavlovy děti, takže pohoda. Potkali jsme i docela dost hafanů.

Co nás ale zcela odrovnalo, bylo zjištění o rozhodnutí radnice Prahy 2. Park u vodárny nad Kafárničkou byl od roku 1956 vyhrazen volnému pobíhání psů. Je to plácek, Worickovic zahrada bude větší, ale obrostlý keři, dobře izolovaný od dopravního ruchu. A radnice toto zrušila. Bez udání důvodů. Poslouchala jsem chvíli "hlas ulice" a pod vznikající petici se podepíšu ... Jsem zvědavá, jestli si troufne nějaký policajt s bločkem jít upozorňovat na zákaz ...) V tomhle je zajímavé, jak se liší jednotlivé Prahy. Desítka je nesmírně tolerantní, trojka buzeruje na každém kroku ...

KessieA jakým způsobem se v Kapse topí?
Kapsa je polosklepní místnost, což má nejvíc výhod v horkém létě, v zimě je to horší, neb wafky jsou kus nad podlahou (aby měly vývod venku nad chodníkem). A mají své roky, takže sice je nastartuju, ale to správné pootočení koleček mi nějak nejde. A pánové dorazí zřejmě až v pondělí.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 14:41
- Nahlásit

Noemi
Máte nějaký blikací obojek?

nemáme, vadí nám, že by mu něco kolem krku šířilo elmg vlny. Máme jich kolem sebe tolik, že je zbytečné přidávat další.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 17:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Noemi
blikací obojek nemáme, máme svítící návlek na obojek. Workovi to vidět je, neboť mu to prosvětluje bílou srst, takže svítí ještě větší pruh, než by měl. Berunkovi je to vidět málo a pokud se mu to sesune na stranu, tak nic, nedej bože pod krk ten tvůj svítí celý, takže by snad vidět mohl být. Berča nosí obojek tak navolno, že ho v případě potřeby klidně sundá ale zase mu tak nezapadne do chlupů
Drakopes
no jo ty vlno...jenže ty to máš všude osvětlíno a nelozíš potmě po lesích, kde řádí banda degenů

Kessie
sim tě, ty mne úplně uvádíš do rozpaků...zase taková výhra nejsme A společníci? Nevím, ale nás nikdo nikam nezve...opravdu...Ono...u nás se všude chlastá a my jediní jsme střízliví, taky nezpíváme ani netančíme....my jsme jen na to pokecání Když já si vybavím jakoukoliv oslavu, svadbu...jak se tam ty 60leté přiopilé paničky, nechávají obchytkávat od totálně opilých páprdů při: jede, jede mašinka...a výskají u toho nadšením (že na ni konečně zase šáhnul nějaký chlap ) Kristepane, jestli se někdy dostanu do téhleté fáze trapnosti - radši mne zabte!!!

Tak Pardubická nám dopadla dobřekdo vyhrál je mi fuk hlavně, že se nikdo nepřizabil Jsem vždycky tak nervní, že mi úplně dochází zle

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 11:22
- Nahlásit

http://bennetti.blog.cz/1210/vase-zvire

worick
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 11:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

teda víkendy bývají tradičně se slabou účastí, ale tohle?! To tu budu psát zase jen já?!
Doufám, že alespoň všichni houbaříte, aby jste měli omluvu

Drakopes
No tobě Alenko na houbaření neskočím ale vás omlouvá, že máte mimino a nevíte kam dřív skočit
Obávám se, že nás Pavel naložil naposled. Štěne se sápalo z kufru k dětem na zadní sedadlo a nejlépe až ke mně na sedadlo přední, dupalo a tancovalo po celém kufru bez ohledu na poklidně ležícího Alfína - ten má s váma svatou trpělivost, Toma by kleplo Tohle nesmí naši psi, když se snažila Mandy nebo Dara dostat na zadní sedadla, tak byl nepříčetný, no a s děckama by to bylo stejné...Jenže štěndovi se to ještě těžko vysvětluje

Ráno nás hodně vyděsil Berrynek Normoš jsme absolvovali ,,kontrolky" a jedli. Mezitím se někdo objevil vedle na koupáku, tak kluci lítali chvíli kolem plotu a šli to dojíst. Berunka dojedl a nějak mu zaskočila poslední granule, tak chvilku frkal a dávil se. Pak popošel a já myslela, že jde na vodu. Najednou vystartoval tryskem dopředu, Worka myslel, že někdo jde - tak za ním, Berry to zalomil na trávník před garáží a začal tam sebou plácat, jezdit po břichu, zadku - Tom to viděl za oknem, já skrz garáž, tak jsme vyběhnuli za ním a on se rozběhnul a vletěl kadit do kytek. To se mi celkem ulevilo, říkala jsem si, že ho asi něco začalo tlačit v zadku (třeba kost od včera) Jenže pak zůstal stát schovaný za garáží a prostě se choval divně. To mi následně došlo, že asi proto, že jsem ho viděla kadit do kytek - kam nesmí Tak jsem ho zavolala dostal piškot, pak kosti a dobré. Tom ho pořád pozoroval, že zrychleně dýchá, jenže to bylo asi ještě jak lítali u toho plotu. Prohmatala jsem mu břicho - nic divného, zadek taky dobrý, ještě hodinu jsem na něj chodila nahlížet a zatím dobré. Tak nevím, co to bylo...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 14:50
- Nahlásit

worick
Doufám, že alespoň všichni houbaříte, aby jste měli omluvu
Já pracuju. (Tady je hodně moc velmi škaredých smajlíků!)

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 14:58 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Co se týče hub, jsme domluveni se Strejdou ) .. díky
a neflákám se, napsala jsem dlouhé povídání svým dětičkám - viz odkaz výše, takže očekávám nadšené a obdivné komentáře

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 16:43
- Nahlásit

Drakopes
napsala jsem dlouhé povídání svým dětičkám - viz odkaz výše, takže očekávám nadšené a obdivné komentáře
Snažím se dovolat Nobelovu výboru. Myslím si, že by měli letošní cenu za literaturu tomu Číňanovi vzít a dát ji Tobě. Ale neberou mi telefon.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 17:11
- Nahlásit

Strejda
to je taky nápad volat v neděli odpoledne, odlož na to na zítra po desáté hodině

LuckaM
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 18:48
- Nahlásit

Noemi
My máme tenhle URL. Barney ho nosí hodně povolený, protože jakmile ho překryjou chlupy, tak světlo není skoro vidět. Taky jsem se bála, že mu bude nějak to světlo vadit, ale netváří se, že by mu to vadilo.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 20:12
- Nahlásit

Drakopes
napsala jsem dlouhé povídání svým dětičkám - viz odkaz výše - broučín je to Jé, ale to je fofr, jak ten prcek roste už to není to kulaté, puclaté štěndo a už má tu kebuli jak ,,beatlesák"

My se vrátili z výletu zase s taškou václavek Zase jsme na ně narazili hned na začátku (ještě, že teď chodíme jen 7kilometrové ) a s mamčou jsme trhaly a trhaly...a já ji pak musela vláčet celou cestu a řeknu vám: papírová Spar taška se pěkně pronese...ruce mám jak opice

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 21:33 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

worick
Zase jsme na ně narazili hned na začátku (ještě, že teď chodíme jen 7kilometrové ) a s mamčou jsme trhaly a trhaly...a já ji pak musela vláčet celou cestu
Proč sis je někde poblíž místa nálezu neschovala? Až by ses vrátila zase na začátek, vyzvedla by sis je.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 23:04
- Nahlásit

Vlčáčková
Proč sis je někde poblíž místa nálezu neschovala? Až by ses vrátila zase na začátek, vyzvedla by sis je. - dobrý nápad, ale nebylo to úpně na začátku - to se šlo asi kilometr takovou chatovou oblastí po cestě a až jak jsme vlezli do lesa na pěšinu, jsme je našli...pak dlouho nic a ve 3/4 cesty jsme tu tašku dotrhali....takže ne tak doslova, jak jsm to psala Akorát, že jsem ji už opravdu plnou musela táhnout do toho největšího stoupání - všechno to sbírání bylo z kopce No a jdeme okruh, takže se po stejné nevracíme...skoro nikdy

Já pracuju. (Tady je hodně moc velmi škaredých smajlíků!) - blééé to úpně chápu

My měli dneska i celkem pěkné počasí Sice sem tam spadnula nízká oblačnost, ale nebyla zima, nefučelo....no zato teď Á-no, hlásili akorát to nemusí být zrovna u nás Když hlásí pršet celé léto - u nás prd, ale jak zahlásí někde fučení, tak nám by to tady urvalo hlavu Hnusný vichr se zvednul Gůča učinila několik pokusů jít ven a vždycky byla za 5minut zase doma, Leonka jsme ještě vůbec neviděli, tak doufám, že je jen schovaný v zahradním domku a nechce vystrčit nos (úplně ho vidím, jak je připlácnutý na plotě )

Evey
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 06:34
- Nahlásit

Drakopes
http://www.novinky.cz/koktejl/280709-fotka-stenet e -ci-kotete-na-stole-v-praci-pry-zvysi-vykonnost.ht ml Mám pár fotek na spořiči obrazovky, takže je vidím až když pracovat přestanu.
Noemi
Máte nějaký blikací obojek? Záleží pro jakou situaci ho potřebuješ. Chceš vidět ve tmě psa navolno puštěného nebo aby jste byli vidět na silnici? Pro první záležitost asi ten obojek nebo blikačku na obojku nebo postroji. Pro chůzi na silnici je dobrá nějaká reflexní vesta (URL) nebo postroj + třeba blikačka (já mám tento URL).

Noemi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:23
- Nahlásit

Chceš vidět ve tmě psa navolno puštěného nebo aby jste byli vidět na silnici?
Obojí. Večer chodíme jak po neosvětlených silnicích, tak mimo civilizaci...Asi koupím něco, co bliká a uvidíme, snad mu to vadit nebude...

My máme pracovní víkendy....

V sobotu jsme ráno byli v krámě a na prochajdě, pak hodinku voraz a pěšky do Rataj na fotbal (5, 8 km - max. rychlost 20, 2 km v hodině - to když jsme potkali kravičky včetně býka s dost hrůzostrašným postojem a rohama, fakt nevěřím, že by ho zastavili ty dva tenké dráty nad sebou, nemyslím, že byla elektřina puštěná; Médi jako obvykle, když potká něco výrazně většího dělal, že je neviditelný , ale rychlé tempo držel se mnou). Zpět cca 2,5 km (v pulce trasy to vzdala baterka u telefonu....Mám novou aplikaci na mobil, co sleduje trasu, rychlost, vzdálenost, spáleé kalorie a tak....). Odpoledne jsme pak tahali ve svahu dřevo, které se mělo v neděli vozit. Večer jsme byla sedřená jak kůň.

V neděli jsme měli domluvený traktor a nakládali jsme dřevo, které odpočívalo po loňském úklidu paseky. Za rok to krásně prorostlo trním, takže to vypadalo jako parafráze na šípkovou růženku....Končili jsme v půl třetí.
Byla jsem totálně dolámaná, ale nedalo mi to a ještě jsme s bráchou vyrazili na ultimativní houbaření (minulý týden nás to vcelku navnadilo...).Evidentně to nebyl dobrý nápad. Nejdřív Medvěd i přes buzeraci slanil těch cca 40 metrů dolů - je chytrý, kupodivu ví, kudy dolů a vyhýbá se oblastem, kde je skála a kde by žuchnul , já jsem byla mrtvá strachy. On si to v pohodičce slezl a prolezl si skrz křoví k řece a šel se napít. Z vrchu jsem na něj měla dobrý výhled, tak jsem ho nechala v klidu chvilku pobíhat a až pak jsme ho přivolala. No jo, jenže vzhledem k tomu, že jsem byla strašně vysoko nad ním a přes ty skály je tam více než slušná ozvěna, tak Medvěd byl naprosto dezorientovaný. Bylo vidět, že chtěl poslechnout, ale naprosto nevěděl kam má jít :-/, tak si vybral směr podél řeky, což bylo samozřejmě špatně , za chvilku byl zpátky, ale pořád se nechytal. Nakonec jsem musela slézt asi o třicet metrů níž, tak už mě konečně viděl a úplně nadšeně přilezl.
Tak jsem se po tom kolmém svahu i s ním zase vyšplhala nahoru k bráchovi a ke košíku...Během chvilky si brácha vysypáva botu a pak už jen slyším "Bacha padá....", samozřejmě bota mu spadla až na úroveň řeky, takže jsem tam musela zase po zadku sjed až dolů a pak se pracně vyškrábat nahoru - to už jsem si myslela, že mě jebne, záda už naprosto odmítaly poslušnost. PAk už byl naštěstí klídek a nasbírali jsme zase hafo hub, jen bych řekla, že letos to bylo posladní houbaření, protože začíná být ráno hodně zima

Přiběhli jsme domu za deset minut čtyři, ve čtyři jsme jela na vlak na nádraží a do Prahy.

Ráno volala máma, že Medvídě má totál krvavé a oteklé jedno oko - zřejmě, jak se včera prodral tím křovím k řece (jsou tam ty zavlečené vysoké smradlavé rostliny, co krásně květou - jako pantoflíčky - možná je máte kolem řeky také...). Naštěstí vet to tak dramaticky nevidí, dal mu na dva dny kortikoidy, tak to snad bude OK. Odpoledne mi přijde mi mrknout kámoška k babi na kočku (jak měla to oteklé ucho), tam to ale tak pozitivní není

worick
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 16:01
- Nahlásit

Noemi
Asi koupím něco, co bliká a uvidíme, snad mu to vadit nebude... - jemu ne, ale vám by to za chvilku ,,urvalo" oči. Kup klidně ten, co jsi sem dala, ta bylo tuším:svítí či bliká...na přepnutí. Uvidíš, že budeš mít radši to ,,svítí"

Ty jsi na jistotu když se do toho dáš, tak mně určo svýma zážitkama trumfneš Škoda jen, že nemíváš tak často čas

jsou tam ty zavlečené vysoké smradlavé rostliny, co krásně květou - jako pantoflíčky, možná je máte kolem řeky také... - ne, my ještě ne ale myslíš Netýkavku žláznatou....je od nás už jen pár kilometrů Tobě smrdí? Když jsme šli porostem u Kunovic, tak já byla překvapená, jak hezky voní potvora...

Sestřenky kočka měla nějaké polypy v uších a strašné problémy, pořád záněty, tak jí to nakonec museli operovat Ale teď je to dobré, nemá problémy, jenom myslím neslyší. Jenom Zní to blbě, ale ona už je stejně stará

Mám novou aplikaci na mobil, co sleduje trasu, rychlost, vzdálenost, spáleé kalorie a tak....) - něco takového má brácha.... jde s náma na výlet a celou cestu čumí do mobilu a komentuje to. ještě musím ujít asi 2,8km, abych spálil ten chleba se šunkou, co jsem měl předtím, ale se musím někde napít, protože začínám mít vodní deficit Já měla včera asi jsem před tím nějak málo pila, protože v polovině výletu jsem dostala příšernou žízeň...nakonec mne zachránilo kradené jablko na začátku vsi (sice jsme už pak za chvíli nasedli a jeli domů, ale to byla další půlhodina )

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 17:12
- Nahlásit

worick
Tak se mi zdá, že jsem zase rozvířila jedno témátko - tentokrát Kolie a šeltie...

Ale no nic, no.

Dělat okruhy je moc fajn. Mě to tady chybí. Vždycky tu dojdu na konec cesty a zpátky musím stejnou. Místní ODS měla ve volebním programu obnovení cest, což by se mi moc líbilo, protože mi řekli, kudy cesty vedly, a bylo jasné, že by tu vznikl minimálně jeden okruh. Teda miniokroužek. Ale mým důchodcům s luxací a artrozou by to stačila a s těmi schopnějšími bych to mohla obejít víckrát.
Ale zase cesta tam a zpět po stejné trase má právě tu výhodu, že si člověk může někde v lese něco schovat a pak vyzvednout. Tuhle jsem si úplně u cestičky nechala v igeliťáku psí hovno a nikdo mi ho neukrad - když jsem šla zpátky, stále bylo tam!

Máme tady prakticky bezvětří. Kde se u Vás bere vítr?

U nás je vzrůšo akorát to, že se mi psi perou o háravku. Kastrát s nekastrátem, vůbec k tomu nepřihlížejí.

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání