Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 12:30
- Nahlásit

worick
Zubařka mne veme kolem 15.30 Tak snad ti uleví.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 20:18
- Nahlásit

Když sem Vlčáková dávala novou "odrůdu" berňáka, tak jsem si oddechla, že nepíše, že je pejsek k adopci, protože bych měla velké nutkání, si ho vzít... a teď jsem narazila na tohle:
URL

Ach jo zkusím to večer na Lukyho, ale myslím, že mě s tím vyhodí...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 20:48
- Nahlásit

LuckaM
Nedávala jsem to sem výslovně, ale myslela jsem, že to asi každýmu dojde... Mimochodem, jak jsem Vám kdysi dávala toho křížence jezevčíka v barvách berňáka, ten pořád k adopci je.
Ta zrzavá Berna je už adoptovaná. To byla krasavice, pamatuješ?

LuckaM
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 21:26
- Nahlásit

Vlčáčková
Pamatuju, byla krásná , ale tenhle pes mě prostě uchvátil. No musím to promyslet a poradit se...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 23:27 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

worick
Kde jsi?
Co je s tebou?Jak jsi dopadla u zubaře?Čekám na pokračování s dobrým koncem!!!

Evey
Pro jaký dárek jsi se nakonec rozhodla a měl z něj Michal radost?
Barunce jsem koupil sušené hověží nožky a řekl bych,že se kámen o dost zlepšil.
Kam se hrabou různé spreje.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 23:29
- Nahlásit

LuckaM
Co Studnice? Už rostou?

Evey
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 05:57 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Tá ta
Pro jaký dárek jsi se nakonec rozhodla a měl z něj Michal radost? Kameru, tuhle URL. Zrovna včera přišla. Radost se ale nedostavila, prý nic takového nepotřebuje. Tak nevím jestli to mám vrátit...

Evey
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 06:08
- Nahlásit

Všichni nosí z lesa plné košíky, tak jsem včera taky vyrazila. No a prd. Ani na polívku to nestačí.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 07:23 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Kameru, tuhle URL. Zrovna včera přišla. Radost se ale nedostavila, prý nic takového nepotřebuje. Tak nevím jestli to mám vrátit... - jóó, to tvrdí teď, když se nic neděje.... My teda taky kameru nemáme, protože máme silné auto ......ale když jsme byli mlaďoši a jezdili do práce do Zlína tchánovým Žigulem, tak nás naháněl a neustále předjížděl, či naopak nechtěl nechat předjet nějaký magor s menším náklaďákem (nějaký MAN to tuším byl) a to by se nám vážně tehdy hodilo
Všichni nosí z lesa plné košíky, tak jsem včera taky vyrazila. No a prd. - to jsi na tom stejně jako já Když vyrazím cíleně na houby, tak nic nenajdu, jelikož je vůbec hledat neumím (a nemám s tím trpělivost ) proto chodím jen na ty co vím, že rostou ve velkém množství na jednom místě jako Václavky a Májovky

Tá ta
Kde jsi?
Co je s tebou?Jak jsi dopadla u zubaře?Čekám na pokračování s dobrým koncem!!!
- no já čekala, až se mi rozejde umrtvení a jestli to nezačne zase pekelně bolet Zatím to pobolívá, ale srovnat s tím včerejším se to nedá Na rentgenu nic nenašla, tak se divila Ovšem jak to otevřela - hnusný smrad takže mi bylo jasné, že tam problém je. Pak mi říkala, že to bylo hluboko proplombované a neošetřené kanálky, tak zub odumřel a nastěhovaly se tam bakterie. Takže vyčistila, dala hojivou vložku a zacpala...zbytek příště Umrtvila to, ale stejně to bolelo potvora, ale to už mi bylo jedno hlavně, když jsem věděla, že už s tím něco udělá

Cestou jsem se zastavila v zahradnictví, kde jsem ještě doma kouknula, že by tam mohli mít dva stromky, které bohužel nepřežily zimu...tak je musíme nahradit A měli akorát 3x menší Ale kašlu na to, nebudu kupovat drahé velké, když mi to zase vychcípá A ještě jsem si k tomu vzala i jeden červený jírovec (kaštan) tak mu musím někde najít místo

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 08:59
- Nahlásit

Omrzlo mi auto. Nevíte kdo za to může? Nedalo by se to taky přišít Dalíkovi?

worick
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 10:56 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Omrzlo mi auto. Nevíte kdo za to může? Nedalo by se to taky přišít Dalíkovi? -
Může za to nejspíš to, že u vás nefučí, jako u nás. My včera sklidili rajčata, zakryla jsem netkankou cukety...a ono nemrzlo i když kosa byla fest...už k večeru jen 5st

Venku jsem teďka potkala Gogošovi a Marťa mi hlásila, že šéfová cvičáku se v neděli převrátila dvakrát přes střechu někde u Kyjova....naštěstí vozí psy v klecích takže se nikomu nic nestalo i když auto je na šrot (byla to taková stará plečka )

Ráno jdeme zahradou a Beruna v jednom místě šup...a přeběhne ma druhou stranu zahrady (kudy chodíme zpátky) a jde tudy a jen po mě pokukuje.,,Hele Béjo, co jste tu vyvedli?!" Rozhlížím se kolem a už vidím na loučce čerstvě vykopané díry a v jedné zbytky myšího hnízda....jo lovili a asi i našli, akorát je nejspíš blbouni sežrali, protože jsem nic nenašla. Tak jsem je pochválila, že na loučce v pořádku, tam se kopat může, ale kokčo nedostanou, protože nevidím trofej

Evey
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 11:28
- Nahlásit

Strejda
Omrzlo mi auto. Nevíte kdo za to může? Nedalo by se to taky přišít Dalíkovi? Asi jo, ale musel by jsi prokázat škodu nad 5 tis.
worick
Cestou jsem se zastavila v zahradnictví Děti dostávají u zubaře obrázky, no a někdo se staví v zahradnictví ...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 19:35
- Nahlásit

Evey
Nechceš dát tu kameru mě? Brala bych jí .

LuckaM
tenhle pes mě prostě uchvátil. No musím to promyslet a poradit se...
Tak co, je něco nového?

worick
Zuby, uááá. Už jsem zase asi 4 roky nebyla u zubaře.
Jo a s tím obrázkem: na nějaké předposlední návštěvě jsem obrázek chtěla, protože jsem byla fakt hodná, a oni mi ho nedali a ještě se mi smáli. To zdravotnictví už dneska prostě stojí za prd!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 20:10
- Nahlásit

Vlčáčková jsem obrázek chtěla, protože jsem byla fakt hodná, a oni mi ho nedali
máš se nechat ošetřit na veterině jako já to koleno - nabídli mi piškot

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 21:33
- Nahlásit

Drakopes
nabídli mi piškot
No ale kdyby Ti dělali něco se zubama, tak by Ti ho asi nenabídli. A jinak doufám, žes ho slupla!

worick
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 07:56
- Nahlásit

Evey
Děti dostávají u zubaře obrázky, no a někdo se staví v zahradnictví.. - Tom brblal, co zase nakupuju, že už to není kam dávat (tím myslel ten kaštan) a včera odpoledne s ním běhal po zahradě, kde bude mít nejlepší místo s tím že:,,to se musí pořádně promyslet - to je napořád!" Takže dneska v tom chození s kaštanem budem pokračovat a snad ho i zasadíme Nevím kolik je stupňů, neb jsem se nekouknula, ale jinovatka je jak prase

Strejda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 09:10
- Nahlásit

worick
Nevím kolik je stupňů, neb jsem se nekouknula, ale jinovatka je jak prase
U nás bylo -1,5. Do lesa už to bez bezdomoveckých rukavic nejde.

worick
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 10:41
- Nahlásit

Vlčáčková
nabídli mi piškot
No ale kdyby Ti dělali něco se zubama, tak by Ti ho asi nenabídli. A jinak doufám, žes ho slupla!
- no nevím, jestli to nebyl ten neslazený - psí ten bych teda nechtěla

Jinak jsem si včera uvědomila, že jsem fakt prdlous...a prase Objevila jsem uzrálé maliny, Berry chtěl, tak jsem mu dala jednu, jednu sobě, jednu Workovi, další Berrymu, Worka si jen ukousnul a už nechtěl, tak jsem ji dojedla.... No ve chvíli, kdy jsem ji zkousla jsem si uvědomila, že ji měl Worka v hubě ....no co už
Zub cítím jen trochu, ale se mi z toho zase udělal aft a koutek či co na to strašně trpím - stačí po někom špatně umytá sklenička, u zubaře vždycky Proto v restauraci vůbec skleničky nepoužívám - vadí mi tohle a taky ,,odér náčeňové hadry"

LuckaM
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 18:51
- Nahlásit

Tá ta
Rostou rostou, ale lidi sbírají a sbírají Byli jsme za poslední týden asi 3x, vždycky jsme něco našli, ale převážně samý maličký.

Vlčáčková
Doma zamítnuto a má pravdu, že v tuhle chvíli není rozumný pořizovat dalšího psa do podnájmu. Musím počkat, až budu mít něco vlastního. Ale rozhodila jsem sítě. Ukazovala jsem ho kolegyni v práci, která si chce pořizovat psa a asi se na něj o víkendu pojedou podívat ;)

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 19:43
- Nahlásit

LuckaM
asi se na něj o víkendu pojedou podívat ;)
Takže jim ho pak budeš aspoň závidět, když ho nemůžeš mít?

worick
kdy jsem ji zkousla jsem si uvědomila, že ji měl Worka v hubě
Pak nemáš mít afty! A svádíš to ne nehygienu u zubaře!!!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 20:45
- Nahlásit

No ve chvíli, kdy jsem ji zkousla jsem si uvědomila, že ji měl Worka v hubě ....no a co
Tady je snad někdo, kdo se se psy nedělí? Dávám si s nimi zmrzlinu, dělíme se o nektarinky, dávám jím ukousnout ze svého chleba či loknout z mé sklenice mléka. A nikdy s toho afty nemám. Worick, nedej se, to JE od zubaře. Jirka na afty hrozně trpěl, pak jsme změnili zubaře a už se nestalo, že by pak měl afty, a to jsme u stejného dobrých 14 let

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 21:38
- Nahlásit

Tady jeden čisťounký vznešený švýcarský gentleman k mání: http://www.utulek-dasenka.cz/galerie/psi/bery.html

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 21:49
- Nahlásit

BEKY - pes na stopě pořádá SOUTĚŽ v malování PRO MALÉ DĚTI. Namalujte její cestu při hledání ztracených kamarádů - pejska a kočičky: http://tyrana-zvirata.blogspot.cz/2012/10/soutez-p ro-deti-do-15-12-2012.html
Prosím o šíření, zveřejňování a šíření mezi děti. Děkuji.

worick
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 22:40 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Vlčáčková
Worick, nedej se, to JE od zubaře - dopadnu tak po každé návštěvě u zubaře...a to chodím ke dvěma Koutek se mi udělal hned jak jsem odtud přijela, pak se jen zhoršil, aft do rána. A ještě jsem dneska objevila nějaký ekzém na krku ze strany, kde mne sestřička varovala ať se neleknu, že možná dostanu spršku čehosi Já je neviním, jsem prostě na to nějaká strašně háklivá O malinu jsme se dělili až poté A navíc nás ta naše lízajda v jednom kuse pusinkuje, takže s Worinkem už máme tlamové bacily dávno vyměněné
Dneska jsme na prochajdě nebyli, ale hned ráno přišla nakouknout sestřenka s Darčou (nebyli jsme s ní asi 3 měsíce ) a odpoledne přišla mamka s Mandy a se sousedkou Jarkou s yorkem Duffym - protáhnuli si kousek prochajdu. Jarka říkala, že jak tu byli minule, tak sebou pak Dafča doma prásknul úplně hotový - jak byl nachozený Jeho nejdelší procházka je tak 300m...teda běžná. Teďka byl už dvakrát až u nás Jednou už teda byl, jak jsem jim ho dva dny hlídala, tak jsem s ním šla k nám a zpátky a pak už jsem ho nemohla ukecat ani, aby vyběhnul na dvůr čůrat Zalezl na gauč a odmítnul se hnout Ale ne, že by byl tlustý - to ne - je jak vyžle (je to ten prcek york) Ale prostě není zvyklý chodit...nikdo u nich Jarka jede autem do pekárny na rohlíky - kterou má 200m od baráku

worick
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 22:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
Tady jeden čisťounký vznešený švýcarský gentleman k mání - jéé, ten je pěkný... Sakra....jak to, že je takový pes v útulku?! To jsou svině, ti lidi...

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 06:08
- Nahlásit

Televizní divák
URL

Drakopes
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 06:35
- Nahlásit

Vlčáčková
tohle je pes z konce srpna, už se tu o něm psalo - zaběhl se páníčkovi, vyzvedla ho panička hned po návratu z dovolené. Na stránkách útulku už ho dávno nemají.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 07:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Televizní divák -

Drakopes
tohle je pes z konce srpna... - ještě, že tak...pes jak cumel

Zubařce umřela maminka a místo zítra mne veme až ve středu. Doufám, že vydržím Zdá se mi totiž, že zub cítím ne míň, ale trochu víc

Evey
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 07:46
- Nahlásit

worick
Zubařce umřela maminka
a místo zítra mne veme až ve středu. Doufám, že vydržím A nemá nějaký záskok? Do středy je dlouhá doba...

worick
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2012 08:10
- Nahlásit

Evey
A nemá nějaký záskok? Do středy je dlouhá doba... - no právě...toho se děsím, aby mne to nechytlo zase o víkendu V pátek stejně do Zlína jedu, tak tam vlezu a budu žadonit, ať mi na to někdo koukne - je jich tam víc...

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání