Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2012 16:46
- Nahlásit

worick
toto ho teda sebralo šíleně moc No to tedy ano. Myslíš, že by vydržel i přes noc s Vámi doma? Třeba jen někde na chodbě.
ATB máte od soboty, že? Kdyby se to ani v pondělí nelepšilo, tak bych s ním raděj ještě zajela na konzultaci. A dnes bych mu asi zkusila změřit tu teplotu.

Noemi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2012 18:08
- Nahlásit

worick
Plně soucítím, neb jsem předminulý týden nastydla na Mezinárodním strijírenském veletrhu a nejsem se toho schopná zbavit . Antibiotika snad zaberou, vydržte do pondělí...

Zkoušeli jste vincentku sirup http://www.vincentka.cz/cs/produkty/vincentka-siru p ? Moc dobré i chuťově...

worick
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2012 20:35
- Nahlásit

Drakopes
Alfréd suveréně vyhrál soutěž v chytání piškotů - byl zcela bezkonkurenční - to asi hodně trénujete
Dárek pro nejstaršího a nejmladšího účastníka jsme si odnesli taky my - no jo to asi někdo zalitoval, že vás tam vůbec zval

Mám dobrou náladu K večeru po celodenním spaní byl Woriček o 50% lepší Sice pořád kýchá, štěkne a kýchá ale byl veselejší, už se mu smála i ta zalepená očička (kapala jsem mu psí kapky, pak i lidské, ale nijak to nepomáhalo ) Taky se už zajímá o dění kolem, štěkal občas na někoho u plotu....velký rozdíl...A neteče mu už ten krvavý soplík, pacinky už má čisté Úplně zázračně mu asi zabrala ta ranní pilula v 9h dostane další...snad už bude jenom líp

Noemi
Zapoměla jsem na blechy... Blechy jsme vůbec nemívali, ale od doby, kdy k nám začala chodit mamka s Mandy, tak sem tam nějakou chytám Berrymu na čenichu a proto je taky občas přestříknu Frontlinem. Na Worku nějak vůbec nelezou, asi se nemůžou proplést tou podsadou Mandy se kamarádí s blešivcema jednoho prdlého souseda... chodí spolu kolem potoka a pak je samá blecha Občas když přijde k nám, tak ji taky Frontlinem přestříknu Mamka ji sice koupala v nějakém antiparazitickém šamponu, ale to nemá tuším trvalejší účinek..

Zkoušeli jste vincentku sirup http://www.vincentka.cz/cs/produkty/vincentka-siru p ? Moc dobré i chuťově... - Tom kupovával pastilky, ale sirup si nejsem jistá, jestli už vyráběli? Teď nemocní nebýváme, tak že už to u nás moc nefrčí (mívali jsme různých pastilek, bonbonů a sirupů plný špajz

worick
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2012 20:43
- Nahlásit

Evey
Myslíš, že by vydržel i přes noc s Vámi doma? Třeba jen někde na chodbě - ne-e, to máme vyzkoušené. Nám všechny dlažby topí, nejchladněj je paradoxně v obyvču, kde je dřevěná co netopí Včera jak večer pršelo, jsem si je vzala do vchodu (byli mokří ) a seděla tam s nima, aby se Worka trochu prohřál. Za pět minut vstal a šel ke dveřím, ať ho pustím Rozmyslel si to, když jsem otevřela dveře a nechala je otevřené On si lehnul za roh do šatny, takže aspoň nebyl v průvanu, mně táhlo na nohy jak sviňa Jenže za dalších pět minut začal sípat a zalykat se tím soplajzem a odešel ven...i přes ukecávání Berrynek tam vydržel ležet půl hodiny a vydržel by asi dál, kdybych ho nevyhodila, abych zavřela dveře a šla si kecnout na sedačku do obyvču

LuckaM
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:38
- Nahlásit

worick
Jsem moc ráda, že se Woričkovi daří lépe. Posíláme podrbání!

Situace u nás:
Kamarád se byl v sobotu podívat u paní, od které měl Kima, a rovnou si odvezl 5ti měsíční fenečku. Dnes se za ním chystám a pokusím se mu nabídnout, že mu fenku zaplatím...trochu se ale bojím, že o tom nebude chtít ani slyšet....

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 14:12
- Nahlásit

LuckaM - to děláš dobře. I kdyby odmítl, je to i pro tvůj klid.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 14:17
- Nahlásit

Přijeli jsme z Českého Brodu.
Erwinek měl na zadním sedadle dvě slečny z mé devítky (Nela a Petra byly duší celé akce za získání Erwina), takže se skvěle celou cestu bavil. Kupodivu i holky vypadaly spokojeně, že po nich celou cestu lezl, skákal, tancoval, okusoval...
Pan doktor byl z Erwinka nadšený, má krásně pevné kyčle, není na něm nic, co by byť budilo podezření počínajících problémů. Pochválil holky, že měly šťastnou ruku. Doporučil, no, spíše nařídil změnit granule (Royal canin mají vysoký obsah bílkovin) a hlídat poměr bílkovin. Aby rostl pomalu a rovnoměrně. Na jejich váze má 19,2 kg, máme se ukázat okolo Vánoc, to mu bude půl roku

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 14:28
- Nahlásit

LuckaM
trochu se ale bojím, že o tom nebude chtít ani slyšet....
Pro začátek bude stačit, když začne komunikovat.

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 14:32
- Nahlásit

Drakopes
Kupodivu i holky vypadaly spokojeně, že po nich celou cestu lezl, skákal, tancoval, okusoval...
V neděli jsme cestou na cvičák svezli sousedku - začínající fotomodelku. Jela na focení a protože opravdu teprv začíná, tak jela vlakem. Holky jí trochu předělaly make up, ale taky to snášela dobře.

Pan doktor byl z Erwinka nadšený
Tak dobrý, ne?

worick
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 21:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

LuckaM
Situace u nás - jé, tak to je dobré, snad bude líp jemu...potažmo i vám Akorát nevim, jestli sebere odvahu s ní k vám zase někdy přijít na návštěvu
Dnes se za ním chystám a pokusím se mu nabídnout, že mu fenku zaplatím... - dobrý nápad

Drakopes
Pan doktor byl z Erwinka nadšený, má krásně pevné kyčle - Erwínek je koblížek, ten má pevné všechno a buclatou prdýlku jak andělíček
doporučil, no, spíše nařídil změnit granule (Royal canin mají vysoký obsah bílkovin) a hlídat poměr bílkovin. Aby rostl pomalu a rovnoměrně - i Royalky štěněcí? Oni nemají řadu pro velká štěnda, nebo je špatná?

Strejda
Holky jí trochu předělaly make up, ale taky to snášela dobře - můj make-up skončí při otevření dveří na Woričkově hlavě Tedy asi i na Berrynkově, ale na ní to není tolik vidět Hlavu má béžovou a na čumáku obtiskanou rtěnku, vypadá jako by vylezl z bordelu

Kde zas čuhélá ten Tá ta, že se nehlásí

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 06:27
- Nahlásit

Oni nemají řadu pro velká štěnda, nebo je špatná?
mají řadu pro obří štěňata. ale má 28% bílkovin, a to je moc. Našli jsme Bosh s 24%. Říkal pan doktor, že se jim objevuje u problémů příliš často, že krmí RC, než aby to nechali bez povšimnutí.

Radko, jak je Woríčkovi?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 07:03 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

Jsem tady a stejně jako Kessy jsem rád,že si alespoň ráno a večer něco přečtu.
Jinak ale v obraze pochopitelně jsem a vše prožívám a vámi.Jenom nepíšu.

Na granulích Bosch Bára vyrostla a nemužem si na ně stěžovat.Teď je ale mrcha tak rozmazlená,že musíme střídat značky a ještě to musí být s přídavkem masa,nebo omáčkou.

Taky se mi zdá,že má oproti jiným psům ze cvičáku a na svůj věk docela dost zubního kamene.A to ji minimálně třikrát týdně zuby čistím a stříkám tím dentálním sprejem.(pro psy)

Jo a háráme.

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 07:06
- Nahlásit

Drakopes - tak to jsou samé dobré zprávy... mám radost... s těmi RC jsem taky dost překvapená... taky je možné, že jak měla tehdy půlroční Kesska problémy s tou jednou packou, že to mohlo být způsobeno těmito granulemi... pak jsme to začali i kvůli ní střídat, protože jí nic nechutná dlouho a točíme asi tři nebo čtyři značky a od té doby dobrý...

Nakonec jsem stejně přišla na to, že zpočátku jí granulky chutnají, ale jak jsme za půlkou toho velkýho balení, tak chuť přechází... možná proto, že i když pytel s granulemi uzavíráme, tak jak se jednou otevře, tak ty granule postupně vyčuchávají... nemáte na to nějakou speciální radu???

jééé a konečně jsme začali pouštět chlupy... Kessie celý léto držela zimní kožich a teď, na zimu, se začala svlékat! Chlupy jsou všude!

Mikša se začíná trochu toulat... tak možná už bude čas na kastraci... včera jsme se po cestě do práce málem nabourali... z ničeho nic zpoza keře vyběhl do cesty kocourek nebo kočička... tak jsem začala brzdit a vyjíždět do protisměru... naštěstí se jí nic nestalo a přeběhla na druhou stranu (měli jsme oba štěstí, že auto v protisměru bylo ještě kousek od nás)... nicméně... asi se mělo něco stát včera, chvíli poté přiletěl z auta, co nás taky míjelo obr kámen a udělal malou dírku v předním skle... máme na to hroznou smůlu... už loni před Vánocemi jsme přední sklo měnili, teď zase... Ale tak raději budu dvakrát ročně měnit přední sklo, než abychom se někde vybourali...

worick
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 08:38
- Nahlásit

Drakopes
Worka když chodí a olizuje si ten soplík - tak vypadá, že je celkem dobrý, ale jak usne, zacpe se mu nos a než to všechno vyfrká a vykýchá... Nevím jestli oči má u slzných váčků napuchlé, nebo takové odrané, jak je packama drhne. Nějak mu z černé chytají na růžovo a připadají mi zpuchlé, ale možná je to právě jen optický klam. Z těch mu ještě taky teče hodně (Tom se smál, že mu mám říct, ať už si nemaluje ty černé linky, že vypadá hrozně ) Má tam okolo ty ulepené ,,brejličky". Asi po poledni pojedem na tu kontrolu, vypadá to, že jen já s Workou.

Kessie
Mikša se začíná trochu toulat... tak možná už bude čas na kastraci... - nemůžu si vzpomenout, odkdy ho máte....kolik mu asi je? Kastrovat by se měl až v roce, až dospěje (pohlavně) jinak zůstane trdlo Leona jsme kastrovali v roce, bez pár dní, ale už značkoval. I tak se mi pak zdálo, že trvá dlouho, než začal vypadat jak pořádný kocour...pořád to bylo takové nedochůdče nedorostlé a trdlo to je a asi už zůstane
Proboha když čtu o té skoropřejeté kočce tak si teď uvědomuju, že se mi zdálo:1) brácha mi hlásil, že mají mrtvou kočku (už nevím, co se jí mělo stát) a za 2) na procházce ve sněhu se nám v jakémsi jezeře utopil pes Byli jsme s klukama, i mamka s Alfíkem a Mandy. Rozeběhnuli se na všechny strany (krom Worky na flexině) a najednou od rybníka začal skučet některý z nich-prolomil se pod ním led Vzbudilo mne hned jak jsem na ně začala řvát jménama Fuj......to teda nevím, co má tohle znamenat?!?
A teď tu zas není Evey? A co víc, nebyla tu ani včera

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 09:23
- Nahlásit

Tá ta
Teď je ale mrcha tak rozmazlená,že musíme střídat značky a ještě to musí být s přídavkem masa To mamka si zase stěžovala, jak jsou vybíravé kočky, které má doma. Ty levnější granule nechtějí, žerou je prý jen, když mají opravdu hlad. Takže mamka musela přesedlat na dražší granule a po nich se prý jen zapráší

na svůj věk docela dost zubního kamene Barney naštěstí dobrý. Ale ono se píše, že při krmení masem s přílohou se tolik ten zubní kámen netvoří, tak na tom bude asi něco pravdy.

worick
Asi po poledni pojedem na tu kontrolu Taky se chystám s Barneym k vetovi, ale jen na píchaneček proti vzteklině, psince atd. Woričkovi přeju, aby se co nejdřív uzdravil.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 10:32
- Nahlásit

MartinaBarney
Děkujem
tak nevim Dneska se mi Worka lepší nezdál, spíš horší než včera. Zase frká krvavý soplík a zdá se mi, že je ho víc A ty oči má zpuchlé hodně, teď už je to vidět...uvidím, co na to vetka...Když jsem to u snídaně říkala Tomovi, tak mi ukazoval svoje spodní víčka - taky je má nějaké nafouklé Akorát nevím kdo, co a od koho chytil

Worka zuby celkem dobré, ale Berry je moc čisté nemá, i když kosti má každý den a polovinu dávky tvoří maso s přílohou, jako u Marťi. Připadne mi, že velká plemena s těma volnýma škraněma jsou na to náchylnější, asi se jim to tak neotírá Teďka nečistíme, začala jsem dávat řasu, tak čekám jestli uvidím změnu.

Noemi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 15:09
- Nahlásit

Medvěd, co se kamene týče docela dobré - zuby nečistíme vůbec (byť by asi spolupracoval :-/ ), často dáváme různé sušené velké blbosti z Mapesu (ocas, chrupku, mulec- ten je nejoblíbenější...) a telecí kosti.

Teď máme na cestě nové granule - jsem na to vcelku zvědavá :-/ - značky, které mi nic neříkají, ale složení vypadá dobře, tak uvidíme.

Jo a já jsem taky na antibiotikách, takže přeju Woričkovi brzké uzdravení.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 17:49 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Neměl by někdo zájem o Berňáka 3,5 roku starého? Zde podrobnosti:

Mají ho na malém dvorku, kde mu to samozřejmě prostorově nestačí (je to berňák) a tak dělá blbosti, utíká a skáče po lidech (vyžaduje poornost). Teď srazil nějakou ženskou z kola a to byla poslední kapka. Prostě už ho nechtějí. A ještě to svádí na děti, že prej by mohl skočit i na ně a bla bla bla.

Je to krásný, 3 a půl roku starý, zdraví BERNSKÝ SALAŠNICKÝ PES.

Původní text: http://miniaplikace.blueboard.cz/kniha/bcn5ifi3bv5 d3anbut4um9pm4ix0va/vzkaz/39994863

worick
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 19:46 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
Nesnáším tyto lidi, nesnáším, ku.va tak proč si ho kupovali?!?

Noemi
Jo a já jsem taky na antibiotikách, takže přeju Woričkovi brzké uzdravení. - díky A teď se budete trumfovat kdo víc?...tak Woriček dostal k těmhle ještě jedny Paní doktorka od pohledu říkala, že vypadá líp (to jo, hlavně když už nemá teplotu) já jsem jí řekla, že ano, ale včera byl soplík slabý a nekrvavý, kdežto dnes zase horší, taky ty oči mu zpuchnuly...tak se dala mu je umývat od těch přischlých žmolků a když slyšela, jak mu bublá v tom nose tak šup...a už psala další:smirko očí dostal kapky 5x denně kapat a ta antibiotika, ty první - to je maxipilula 2x denně a tyhle jednou denně 3,5 tablety To jsem zvědavá, jak to budu do něj všechno cpát On je hodný nezdrhá, nedělá cirkus, ale dozadu do tlamky mu to nacpat musím, pak chvíli přidržet, než to polkne...je to jak kdybych ho mučila Když si představím to udělat 5x po sobě....to bude...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:10
- Nahlásit

Byla jsem dneska pro maso a koupila jsem klukům krůtí krky - byly poměrně drobné, tak jsem věřila, že je oba zvládnou. Dostali je v poledne. Alfréd v pohodě, Erwinek se zakousl a blahem počůral - Alfík a Níloušek ucvrkávali jako štěňata, když nás vítali, tenhle prevít při vítání ani kapku
Večer jsem si hodila na pánvici kuřecí játra, bylo jich hodně, tak jsem ještě syrovými podělila kluky. A protože si vážím svých prstů, hodila jsem je do misky. Nevěřila jsem vlastním očím, jak bleskově Erwin přiskočil k Alfrédově misce a přímo pod jeho hlavou játra do sebe vcucnul. To byly setiny sekundy. Další dostal Alfíno přímo do chřtánu

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:32
- Nahlásit

Tá ta - Jo a háráme. - aaa jééé, už zase? teda to jako proto, že nás to za měsíc taky čeká - vy jste takový předvoj! myslím, že to začíná právě tím velikým padáním chlupů... Už jsem na to myslela... včera jsem si říkala, že jak Kess začíná pouštět chlupy, přijde do měsíce hárání... a co Baruška? Ta vždycky hárá o měsíc dřív... a je to tu...

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:39
- Nahlásit

Vlčáčková - bohužel si druhýho pejska teďka vzít nemůžem... ale stejně jako Worick fakt nechápu, proč si teda pejska pořizovali, když ho ani nevychovají a chtějí se ho zbavit... Humus...

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:40
- Nahlásit

worick - pak chvíli přidržet, než to polkne...je to jak kdybych ho mučila - no, hlavně aby se to už zlepšilo... vzalo ho to, chudinku, hrozně moc... už aby byl zdravý...

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:41
- Nahlásit

Drakopes - bleskově Erwin přiskočil k Alfrédově misce a přímo pod jeho hlavou játra do sebe vcucnul a co na to Alfííí? To vůbec neprotestoval? Já bych malýmu dala!

worick
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:12
- Nahlásit

Drakopes
Erwinek se zakousl a blahem počůral - no tohle se teda našim nežravkám stát nemůže Oni si i u těch žeber málem dávají přednost
Zapoměla jsem napsat, že jsem byla na Toma naštvaná, že nechtěl jet...sotva jsme vyjeli Velice, že: než vyjedeš, přijď mi to říct, ať pohlídám Berůňu, aby ještě něco nevyved (rozumněj...nezdrh ) Naložila jsem Worku a jela to oznámit k zahradnímu domku, kde Tomáš s tchánama sekali trávu. Berry nadurděný zůstal u baráku. Když jsme projížděli k bráně, ani nevykoukl. Jak musím mít sklopená zadní sedadla, aby tam pes vlezl, tak oni nejdou sklopit do roviny (možná to tak taky máte) a Worka, místo toho, aby byl víceméně v kufru a tady měl maxiálně hlavu, tak prakticky celou cestu stál a balancoval na těch sedadlech, hlavu až mně za krkem. Hlavně jsem se bála, že kdyby do nás náhodou někdo vletěl, tak proletí předním sklem...byla jsem nervní celou cestu tak, že jsem se ještě v ordinačce klepala jak ratlík. Cesta zpátky byla lepší...po pár kilometrech si tam konečně lehnul Ono je to přeci jen 30km No a přijedem domů, otevřu kufr: hele Berry, mám tu Worinka, neboj...vezu ho zpátky a ten vrčí nasr...jak sviňa se cpe do kufru a vrčí na Worku...ten zase na něj....no výčitky typu: jak to, že ty jsi byl na výletě a já ne?! Pak jsem jim teda zacpala huby rohlíkem a byl klid, ale jsem z toho všeho byla pěkně nakrknutá I když jsem chápala, že je zbytečné, aby jsme tam jeli zase všichni...ale pak jsou zbytečné problémy, všichni vynervnutí, Woriček balancující půl cesty.....a tak...prostě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 00:11
- Nahlásit

worick
Kessie
Taky nesnáším lidi a už skoro ani neřeším, proč si někteří blbové berou psy. Prostě skoro každý, kdo má do pr..le díru, si myslí, že může nebo dokonce má mít psa.
Kdybyste se o někom doslechli, kdo by ho chtěl, tak dejte vědět.
No a mě Facebook napsal, že si mám Týraný zvířata převést pod firmu, páč to není osobní stránka. Tak jsem teda vybírala, jestli to mám dát pod Firmu, Umělce, Zábavu nebo co... Vybrala jsem jednu věc, přešlo mi to pod Komunitu a kromě fotky a "To se mi líbí" zmizelo úplně vše. V nápovědě a různých těch sračkách, co tam vypisují, se mi nepodařilo najít nic, kam napsat nějaké vysvětlení, aby mi to zase spustili jako osobní účet. Komunikativní tam bylo jen cosi k deaktivaci a když jsem to vyplnila, tak mi to napsalo, že ale můj účet deaktivován nebyl. Tož jsem si ho deaktivovala sama, nebudu řešit kraviny. Asi mě někdo udal, že tam nemám jméno a že to tedy není osobní účet. Ale teda myslím si, že by tam měla být někde viditelná možnost, jak to zablokování reklamovat. Vlastně zablokování to také není, takže ani toto označení mi nefungovalo.
No, tak mám Týraný zvířata č. 2. Že tam nejsou alba s umístěnými pejsky, mi nevadí, to tam dám v odkazu na stránky. Ale že mám zrušené všechny skupiny, ve kterých jsem byla, to mě teda už docela krká.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 01:25
- Nahlásit

"To vůbec neprotestoval? Já bych malýmu dala!" Myslím, že Alfréd se řídí (jako asi většina psů) čichem - malé množství testosteronu=štěně, větší množství=nevidím tě, někdo tu vidí velkého psa? V Kapse si hrál s kamarádem yorkem, tahali se za provaz, Alfréd (už dospělý pes) neuvěřitelně jemně zatáhl, zlehka se nechal "přeprat" a znovu jemně zatáhnul... Mrňous na něm "obcuje" pět minut, až pak mu Alfréd lehkým vrčením sděluje, že už by to mohlo stačit, když Erwínek nepřestane, Alfík se přesune jinam. Až za nějaký čas Erwínek začne zvedat nožičku (víc testosteronu), tak je možné, že Alfík mu vysvětlí, kdo je šéfpes. Alfréd je opravdu neopakovatelně úžasný, každý z té "triády" (Alfréd, Niels, Erwin) jsou/byli naprosto jiní, jsou to osobnosti - Alfréd - akademik, Niels - umělec (vytí s záchranáři), emotivní (srdce na tlapce), Erwin (zatím) - suverén, laskavý dobyvatel (dobývá srdce kolemjdoucích psů i lidí láskou), no jasně - totální všežravec a šmejdílek všudybud. Ať se Worka už dá do kupy. Píše a zdraví Yura

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 06:08
- Nahlásit

Drakopes
mají řadu pro obří štěňata. ale má 28% bílkovin, a to je moc. Našli jsme Bosh s 24%. Říkal pan doktor, že se jim objevuje u problémů příliš často, že krmí RC, než aby to nechali bez povšimnutí. Myslím, že by to mělo být tak, že do výměny zubů (kolem 5 měs.) je třeba bílkovin více, poté se přechází na nižší %.
RC všeobecně nepokládám za nějaké excelentní granule, obzvlášt v poměru cena/složení.

Tá ta
A to ji minimálně třikrát týdně zuby čistím a stříkám tím dentálním sprejem.(pro psy) Tak zkus velké hovězí kosti a budeš to mít bez práce.

Kessie
Ale tak raději budu dvakrát ročně měnit přední sklo, než abychom se někde vybourali... Tak to by se vám vyplatilo připojištění čelního skla, jestli už ho tedy nemáte...

worick
V pondělí jsem tu sice byla ale nestíhala psát. Včera jsem vyrazila do světa (Chrudim, Dobruška).
Paní doktorka od pohledu říkala, že vypadá líp (to jo, hlavně když už nemá teplotu) No tak to by ani neměl, když má ATB. A co Vám předepsala?
to jsem zvědavá, jak to budu do něj všechno cpát Dělají se i taková zlepšovátka URL
Jak musím mít sklopená zadní sedadla, aby tam pes vlezl, A neměla bys lepší dát na zadní sedačky ochrannou vanu? URL

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 06:16
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=szQzPi8t0MM&feature =colike

náhodou jsem hledala něco na youtube a narazila jsem tam na písničku pro všechny berňáčky... opravdu je to celý o nich... taková srandovní dětská písnička... se to naučím a budu to Kessičce zpívat před spaním... jen nevím, jestli se zvládnu naučit jódlovat

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2012 06:38
- Nahlásit

Kessie
nedávej sem odkazy na youtube, zvláště ne po ránu, když mám jít do práce. Jsem pak zbytečně zasekaná

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání