Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 13:23
- Nahlásit

Evey
Hrají na city, aby jsi je pustil do baráku.
Tak to jim teda docela vychází.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 14:37
- Nahlásit

Strejda
Jen teda nevím, jak vysvětlím holkám, že mají dvoudomek a mohou spát obě uvnitř. Vždycky spí jedna venku a když hodně mrzne, tak se vystřídají. Nepřehánějí to? - tam bude problém jinde: Ty jsi z nich udělal ,,hlídačky" a ony to berou až moc poctivě Naši kluci na to z vysoka... když je jim náhodou zima, nebo je nějaká fakt slota, zalezou do boudiček oba a hotovka
Evey
V pátek jsme zabili první krůtu a co mě hned zarazilo bylo, kolik měla tuku - i ty Brute?! Nestraš, to bude tím, čím jste je krmili ne?

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 14:52
- Nahlásit

worick
Ty jsi z nich udělal ,,hlídačky" a ony to berou až moc poctivě
Hlídá jen Neli. Sally si hlídá jen plnou misku. Prázdnou si spánebohem vemte. Kvůli tomu před boudou není. Už jsem se jich na to ptal, ale nic jsem se nezvěděl.

Evey
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 15:27
- Nahlásit

worick
Nestraš, to bude tím, čím jste je krmili ne? Dostávají to samé co každý rok, takže tím to nebude.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 19:19
- Nahlásit

Uuuuf, tak doga odjela do nového domova. A já si můžu jít (obrazně řečeno) lízat rány.
worick
Na podlahu se tak nějak pozapomněla. Podlahář utekl, využívaje přítomnosti dogy, a už se fikaně neozval. A já jsem zvyklaná v povrchu, který použít.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 23:12
- Nahlásit

worick
I když je zatím čas,hádej kde bydlíme?

Tá ta
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 09:48
- Nahlásit

Hlavně sem už nic nepište!!!
Byl bych rád,kdyby můj příspěvek zůstal poslední.

Strejda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 10:58
- Nahlásit

Tá ta
Tůdle.

worick
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 11:06
- Nahlásit

Tá ta
Byl bych rád,kdyby můj příspěvek zůstal poslední.
- Ty se nečerti, stejně si díky absencím, s příspěvkama stále ve skluzu A Míša, sim tě, žije?

I když je zatím čas,hádej kde bydlíme? - a abys věděl, tak ani nevim.... A za druhé: včera jsem slyšela, že je z toho momentálně kauza, neb O2 Arena je na ten termín obsazená a řešilo se, že to přesunou do Ostravy ale tenisté trvají na Areně, tak snad to ještě nějak vyřeší
A za třetí: nebude asi vůbec čas a budeme sebou mít mamku. Přemýšlela jsem, jestli to vůbec slibovat Alence, ale tak bylo by blbé být v Praze a prošvihnout možnost je nevidět...snad se urvem

Mám nůž na krku: už jsem tuším psala, že Tom musí prolétat volné míle, jinak mu padnou A na Kč je to přijít o čtvrt milionu Bohužel to musíme už vyřešit do 14dnů a koupit letenky na příští rok a během příštího roku se to dá ještě nějak měnit a upřesňovat. Já jsem proti. Zvířectvo tu na týdny prostě nenechám, nejde to Já si to plně uvědomuju, Tom si to přiznat nechce a nechce o to přijít. Jenže ve chvíli, kdy by jsme měli odletět, jsem si jistá, že by couvnul taky. Hysterčí když není doma jeden den Vůbec netuším, co budem dělat Já už navrhovala, poslat někam rodiče, ale Tom nechce, je na ně teďka celkem naštvaný, kvůli svému bráchovi a tak (dělal si prdel, že leda tak někam do Konga ) Navíc by neměli peníze na pobyt a nedomluví se

worick
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 11:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vlčáčková
A já jsem zvyklaná v povrchu, který použít. - a nad čím teda dumáš?
P.S. zapoměla jsem k té kůži..zase Včera jsem se tam na ni dívala a nevypadá už nijak pěkně, jsou to jen takové kousky

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 11:21
- Nahlásit

Tá ta
Byl bych rád,kdyby můj příspěvek zůstal poslední. Tak to by jsi se musel víc činit!
worick
Tom musí prolétat volné míle, jinak mu padnou
A nejde to někomu prodat? Nebo je to na jméno?

Michall
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 17:17
- Nahlásit

A Míša, sim tě, žije?
Samozřejmě! já si tu tiše čtu a nechávám diskutovat taťku ;)

worick
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 00:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
A nejde to někomu prodat? Nebo je to na jméno? - sem ptala, ale nechce o tom slyšet Řekl mi na to:,,víš kolik jsem musel zažít strachu, než jsem to nalétal?!" Myslel tím přelety po Rusku (víme, jak to dopadá ) a tajfuny v Asii...
Byla bych ráda, kdyby jsme se dostali do té Prahy i na tři dny (jen na to pomyslím, už jsem nervní ) ale chtěla bych, aby si to vyzkoušel a pak ať mluví
Já vím, že vypadám jako magor...vy co chodíte do práce, nejste s pejsama celé dny, sotva vyšetříte chvilku večer...máte prostě zavedený tenhle režim, pejsové v tom vyrostli, prostě to tak je...Já byla pár let s klukama celé dny jen sama a čekali jsme taky večer na Toma, až se vrátí a pořád jsme byli sami spolu....fakt si někdy připadám, jako jedna z nich, jako pes, protože žiju víc jejich život než svůj, vlastně jim všechno podřizuju...no, stejné jste to měli nejspíš s děckama, takže to znáte jen nevím, jestli pochopíte, že to tak může mít někdo i se psem

Teď byly zase celkem teplé noci, tak byly kočky venku. Ráno Gucci přišla, hned jak jsem se zjevila dole, pojedla, zalezla do bazénu a chrněla. Šli jsme s klukama jako vždy na obhlídku doma, pak před bránu a jak tak jdem chodníčkem k potoku, v zatáčce orvané chlupy 100% z Gucci - takovou barvu jiné kočky nemají. Nebýt ona doma, tak chytnu amok...i tak jsem se v první chvíli pěkně vylekala, než jsem si uvědomila, že už je doma a vypadá OK. Snad se jen servala s nějakou jinou kočkou...doufám Dneska jsem byla s klukama na větší prochajdě vedle do vesnice nad vlek a po sjezdovce dolů a zase k domovu. Cestou jsem zavolala na tetu, protože jsme šli kolem a slyšela jsem ji za zdí a ona pustila za klukama tlustou labradorku Orinu. Berry ani nic, ale Worka hned hups na ni a teta:,,jé, ona vlastně hárá"...no těpic ,,Worko dolů, Orino šupej za bránu" Ale nejspíš bylo po, protože byli naprosto v klidu

Drakopes
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 06:17 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

jen nevím, jestli pochopíte, že to tak může mít někdo i se psem
Nevím, jestli to pochopíte, když máte psa ve dne v noci u sebe, žijete s ním naptosto v těsném kontaktu ... Radko, myslím, že většina z nás přesně ví, o čem mluvíš

Denska v noci Erwinek konečně se dostal do postele. Když přišli kluci z nočního venčení, vzbudili mě (ne úmyslně), tak JIrka rozsvítil a prohodili jsme pár vět. Erwin lítal kolem postelí a zkoušel se vydrápat ke mně. Dobře vypadal pokus zakousnout se do deky a přitahovat se, ale nakonec vítězné bylo rozhodnutí neškrábat se, ale couvnout a z rozeběhu skočit.
Když Jirka zhasnul a odešel, Erwin okamžitě skočil dolu a metelil za ním. Co taky, když je tu tma a panička stejně spí

Chvíli po jejich návratu začalo lejt a lije pořád - styl "zvedněte stavidla". Mlátí to do parapetu, venku chvílemi cedí a chvílemi cedí ještě víc. Erwin počasím totálně znechucen, jediné, co zřejmě ocenil na tom dešti, je následný boj s ručníkem o jeho vysušení

Strejda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 06:42 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Drakopes
Chvíli po jejich návratu začalo lejt a lije pořád
Ty už mě, Drakopesová, fakt štveš. A ostatní pražáci taky. U nás sice není taková Sahara jak u worick, ale vody se nám silně nedostává.

Kessie
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 07:10 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

worick - Ája má pravdu, Radi... umíme si to představit... nedokážu posoudit, jestli u mě je to tím, že nemáme ještě děti, ale myslím, že ne... to už je povahou člověka asi... nenechala bych ty svoje tři miláčky zvířecí doma samotný ani jeden den - nikdy nevíš, co se může stát... když jsme jeli k našim v létě, jeli jsme všichni (a jak to Honzík komentoval, že jsme jak blbouni, kdo to kdy viděl, převážet kočku po republice)... teď, když jezdím do školy do Zlína, tak u našich přespávám, ale jsem pěkně nervózní, i když je doma Honzíček... Až mi vždycky napíše, že už jsou všichni po večeři a spinkají, tak se uklidním... (Kessička už má zaběhnutý režim... ale mám strach o toho malýho prďolu kocouřího... zatím ho na noc pořád zavíráme - ale až třeba těsně před spaním, kolem desáté, ať si užije trochu dobrodružství po tmě...) Představit si, že jedu někam na dovolenou a oni zůstanou TADY!!! sami... neexistuje... dokonce jsme chtěli jet teď na prodloužený víkend do Rakouska, ale při představě, že tu necháme samotnýho Mikšu, jsem prodloužený víkend o rok posunula... a můžu si za to sama...

LuckaM
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 07:16
- Nahlásit

Stala se strašná věc Barny zakousl psa
Nechápu to a nepochopím, je mi strašně zle a nevím, co mám dělat.

Včera to mělo být příjemné posezení s přáteli u nás na zahradě - poslední grilovačka. Přišli kamarádi s fenkou bígla a Barney byl samozřejmě nadšený. Pak dorazil kamarád s jorkšírem . Znali se, v pohodě spolu vycházeli, jen občas Barney zavrčel, protože Kim "prudil", nenapadlo mě, že včera může být všechno jinak.

Asi si Barney bránil fenku, nechtěl se o ní dělit...já nevím, byl to vlastně mžik. Podle mě v tom ani nebyl žádný úmysl...prostě se ohnal, jenže tak, jak se ohání proti sobě rovným a Kimík zůstal ležet. Pořád mi to jede v hlavě jako film, pořád to mám před sebou... Vůbec nevím, co bude dál...

LuckaM
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 07:18
- Nahlásit

Hned jsme ho vzali a jeli na veterinu, ale nedalo se nic dělat - asi byl mrtvý na místě

Proklínám se za to, měla jsem to předpovídat, nepouštět je k sobě....

worick
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

LuckaM

Ach bože to je vážně strašné Nevím, co bych v takové situaci dělala a co bych dělala pak Vůbec nevím, co ti poradit Snad to byla jen strašně nešťastná náhoda, ale se to stalo a nejde to vzít zpátky, jen se poučit a to platí i pro mne. Přiznám se, že někdy nejsem tak ostražitá, když nějaké takové prcky potkáme a pak si to taky trochu vyčítám, protože nemluvě o kousnutí, ale tihle pidi psi(vlastně, byl to normální york a nebo takové to nic, co má snad kilo a vypadá jak krysa?)...stačilo by, kdyby 50kg Berry špatně šlápnul.... Proto jsem mu tehdy, když najednou škaredě vyjel na Mandy (a bylo to jen zavrčení) dala okamžitě pořádnou po papuli a vyslechnul si nadávek....Po bitvě každý generál, ale možná bych tě varovala, že po několika výstražných zavrčení, se to může vystupňovat na nějaké výstražné kousnutí, což je v tomto případě bohužel fatální...A nebo bych ti řekla, že i Barney musí dát psovi najevo, že se mu to prostě nelíbí a koncovka by mi taky nedošla, protože u Berry versus pidi psi, jsem se s tím taky zatím nesetkala...na ně nikdy nezavrčel. Vždycky jen říkám: opatrně Berrynku pozor, pejsínek je malinký, bojí se tě tak ječí a nezašlápni ho. Popravdě, teď už budu mít asi i strach což není dobré...
Vůbec nevím, co bude dál... - co kamarád??

worick
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:14
- Nahlásit

Kessie
Aha, tak to jsi dospěla do stejné fáze jako já...no potěš koště
a Drakopesová - tak zrovna Tebe jsem Alenko na mysli neměla, s klukama jste permanentně buďto Ty, nebo Jirka...o spaní v posteli ani nemluvím
Nemyslela jsem to tak, že někteří se psu tolik nevěnují - chraň bůh, jen že povinnosti dělí mezi rodinu, práci.....a psa, prostě žijou normální život a pes je parťák radši už čučím, nebo se do toho zamotám....

worick
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:17 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Děcka....napište k tomu od Lucky taky něco...jak je to u vás...?? Vidím, že to pro nás bude poučné a je to potřeba

Tá ta
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:19
- Nahlásit

LuckaM
Tak to je průser
To ho jen tak zničeho nic cvaknul a odešel?
Nebo se to nějak hrotilo?
Jak na to ,co provedl reagoval ?
Leknul se toho ?
Bohužel špatný na tom všem ale je,že jorkšírek nepřežil a ty Bárnymu už asi nebudeš moci v budoucnu tolik důvěřovat.
Co majitelé jorkšírka?

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:33
- Nahlásit

LuckaM
Je to průšvih, to ano.
Fakt to vypadá spíš tak, že se jen při tom ohnání nešťastně trefil. On ho jen cvakl zubama? Měl někde nějakou ranku?
Jak píše worick... vzhledem k velikosti jorka a trefení se na nešťastné místo...
No co teď s tím? Barnyho bych netrestala. Nemyslím si, že by ho chtěl zabít, to by udělal jinak. Byla to jen výchovná ťafka.
Snad majitelé Kima pochopí a brzy odpustí, aby jsi se netrápila..

Strejda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:37
- Nahlásit

LuckaM
Vůbec nevím, co bude dál...
Je to asi hrozná situace a těžko ji pochopí, kdo to neprožil. Moje feny se perou, ale takhle daleko to nedošlo. Nevím, co říct, ale potřebuju se zastat Barneyho. Asi to je neohrabaný kolohnát.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:41
- Nahlásit

Byli na jedné hromadě s tou fenkou a oba se na ni dobývali, Barney zavrčel, tak jsem na něj houkla a řekla ať mastí a v tu chvíli se ohnal (takže za to vlastně můžu já, kdybych se do toho nepletla, tak se to třeba nestalo). Vůbec nezpozoroval, co způsobil, dál se dobýval na fenku. My začali jančit, otevírat bránu, abychom ho co nejdřív dostali na veterinu, na seřvání Barnyho nikdo neměl čas...podle mě vůbec nezpozoroval, že něco způsobil. Chodil si po zahradě a divil se, proč tak všichni běháme

Kamarád jel hned z veteriny domů, telefon mi nezvedal a na zprávy nereaguje

LuckaM
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:45
- Nahlásit

Evey
Asi to byla jen výchovná ťafka, ale s větší razancí, než jork potřeboval měl prokousnutý krk a hlavu

Strejda
Když tohle ani nebyla rvačka, to bylo jedno kousnutí, vteřina...Barney se do rvaček nikdy nepouštěl, maximálně, když po něm někdo vyjel, tak se začal bránit...

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:47
- Nahlásit

LuckaM
Fakt blbá nešťastná nehoda. Netrestej ho.
(takže za to vlastně můžu já, kdybych se do toho nepletla, tak se to třeba nestalo Neužírej se tím víc. Vem Barnyho a běžte na procházku.
Kamarád jel hned z veteriny domů, telefon mi nezvedal a na zprávy nereaguje Chápu ho, musí se s tím srovnat. Zkus ho navštívit osobně.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:50
- Nahlásit

Evey
Vzal si dovolenou a odjel neznámo kam, je to Lukyho kolega z práce...

Vůbec nevím, co do budoucna Barneymu dovolit - odpřísáhla bych, že se tohle nemůže stát

Strejda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 09:52
- Nahlásit

Oznamuji, že po poslední výtce šla Drakopesová do sebe a poslala déšť i k nám. Jak zpívá Petr Rezek - Prší krásně.

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 09:53
- Nahlásit

LuckaM
Vůbec nevím, co do budoucna Barneymu dovolit Než nabydeš ztracenou důvěru, tak mu zkus dávat košík a uvidíš.

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání