Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 19:50 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Noemi
krásné, díky

Kessie
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 20:27
- Nahlásit

Noemi - souhlasím s Ájou... nádhera! Děkujeme za exkurzi! Muselo Ti to dát hrozné práce to vypsat a vybrat fotky! Díky za to...

worick
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 23:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
nádhera! Děkujeme za exkurzi! Muselo Ti to dát hrozné práce to vypsat a vybrat fotky! Díky za to... - nóó a mně nic nebýt Radunky tak vidíte prd, kdo ji popohnal ha?!

My jsme dneska daly okruh pod Bradlom (Brezová pod Bradlom-Slovensko ) Z toho Evey plyne, že zítra fakt nic Nakonec přestalo soplit, tak jsme v 15h vyrazili Mimochodem, nakonec ,,napršelo" za dnešek 1.7mm (skoro jak u vás Kess...viď )

Noemi
Ale teda taková nádhera to rozhodně nebyla..v Brezové myslím Jéžíš, tam se musím podívat Jasně, slyšela jsem o tom mnohokrát, ale vidět to na vlastní oči (tolik krásných kytek venku) je paráda (a nemusí člověk až do daleké Asie ) Chtěla jsem Tomovi ukázat fotky, ale když uvidí ty stezky, tak to bych ho tam už nedostala...on se výšek bojí děsně
Fotky paráda, ještě že jsi se vypravila a takhle krásně nám to zprostředkuješ Díky moc Ten strom není moc vidět (třeba olistění) ale není to Tamarind?

Noemi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2012 08:50
- Nahlásit

Chtěla jsem Tomovi ukázat fotky, ale když uvidí ty stezky, tak to bych ho tam už nedostala...on se výšek bojí děsně
Jen ve Funchalu jsou minimálně tři krásné botanické zahrady, z toho jedna jsou jen orchideje... Tam se nikde nikam spadnout nedá
Navíc ty turisticky profláklé trasy jsou široké, upravené a i místa, která to nepotřebují jsou opatřena zábradlím...
To, kde jsme so pohybovali bylo hodně často jemně řečeno o hubu, strašně mi pomohly vysoké pohorky, byť jsem je kupovala 14 dní před odjezdem a s nateklým kotníkem, takže nebyly ani trochu rozšláplé. Kdykoliv jsem byla posr... až za ušima, tak mi strašně pomohlo to, že se mi ty kotníky kvůli botám nemůžou klepat
Ale budu muset trénovat, protože máme vyhlídlé levady, které jsou jen 15 cm široké a drolivé a tuuuuze "vertigo"

Uploaded with ImageShack.us

Povšimněte si "tlapičkovských" botiček...Boty jsou výborně, ale neustále mě krentí přední došlap, už jsem to konzultovala, kde se dalo, boty sedí naprosto luxusně, ale po hodině v nich mám pocit, že mi upadne přední část šlapek na nohou :-/, takže už trstuju asi třetí vložky....

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2012 10:24
- Nahlásit

už testuju asi třetí vložky.

já je konzultovala ve zdravotnických potřebách a mám je nejen proti ostruze na patě, ale i na klenbu a vepředu pod prsty ... nakonec stály vložky do bot pomalu víc než boty, ale jsem spokojená ..

worick
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2012 11:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Noemi
Asi počítají s tím, že budeš šlapat jen do kopce
A nebylo by lepší tam mít teda nějaké lepší vložky a na ně ještě přilepit ty gelové polštářky, co se dávají pod přední část nohy do lodiček? Já mám něco takového, ale tuším od Bama http://www.barevnyzivot.cz/produkt/gelove-spicky-d o-lodicek/

Drakopes
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 06:42
- Nahlásit

Tak jdem na to !!

Evey
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 07:07
- Nahlásit

Krátký přehled:
Nakonec jsem zvládla absolvovat všechny plánované akce. Takže v pátek večer třídní sraz, už dlouho jsem se tak nezasmála. V sobotu večer Čechomoři, nějaká ta kultůra.. taky super. No a v neděli do práce. Vstávání kruté, venku zima a tma, tak jsem se vybavila jak na severní pól. A na jihu bylo poté ukrutné vedro, slunce pařilo a já byla v riflích a uzavřených botách. To jsem tedy opravdu nečekala.

Noemi
(kolem frekventovaných levad jsou často boudy bez obsluhy s volně loženým pitím, ovocem, sazenice... a vedle jen kasička - to by v ČR nefungovalo) Kupodivu funguje. URL
Fotky jsou parádní a dovolená to musela být super.

Drakopes
Tak jdem na to !!
2 měsíce jsou fuč, jakoby nic, že ?

worick
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 08:38
- Nahlásit

Evey
To jsem tedy opravdu nečekala. - jak nečekala??...že ty to čteš nepozorně: slunce pálí a nazaprší, v Čechách 22st u nás 32st....atd...
Kupodivu funguje - všeho dočasu Než se tam objeví nějaký zmetek, který jem to vybere Tohle ukazovali jako běžnou věc v Japonsku, ,,prodává" se tam tak běžně, základní potraviny, ovoce a mají tak i v práci ,,kantýny" Tak to mne, stejně jako Noemi, zrovna napadlo, že u nás těžko Ale byla by to krása....
Drakopes
Kessie
Janiii
Brrr, to je hrozné jak to uteklo Je po prázdninách a po létu Mám rozporuplné pocity: jindy bych se modlila, aby bylo léto nejmíň do listopadu, za těchto okolností bych brala podzimní plískanice už dnes Dnes je zatím teda zavalené nízkou oblačností...jako by mlha.

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 09:13
- Nahlásit

Sally hárala v květnu a všechno proběhlo jak se sluší a patří. Jezevčík Krištof (říkáme mu Richard Krajčo) má nějaké dlouhé vedení a přišel až minulý týden. Už se asi počítá do rodiny, tak se nezdržoval pánáčkováním na ulici, ale rozpletl si plot a nastěhoval se k nám. To se nelíbilo velšpringrovi od sousedů, tak rozpletl plot z druhé strany a šel dát jezevčíkovi přes držku.

Sally to nezaujalo, ale Neli kolem nich pobíhala jak čárový rozhodčí.

Teď máme na zahradě 2,25 až 3,0 psů. V jezevčíkovi už není žádná vášeň. Když mu nabídnu salám, tak se vyprdne na nemravnosti a jde za žrádlem.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 10:40 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Děcka, děcka kde jste kdo?!!! Mám super novou super zprávu SMSkou od Alenky a mám to sem tlumočit Od deváťáků dnes dostala berňáčka Ervina Má jedenáct týdnů a 16kilo a spinká s Ájou na poradě pod stolem. Alfrédovi skončí období lehára...no ten bude chudáček koukat Snad ho veme Podrobnosti nám určo ještě dopíše Alenka, až se dostane na NET

Strejda
říkáme mu Richard Krajčo-
Už se asi počítá do rodiny, tak se nezdržoval pánáčkováním na ulici, ale rozpletl si plot a nastěhoval se k nám. To se nelíbilo velšpringrovi od sousedů, tak rozpletl plot z druhé strany a šel dát jezevčíkovi přes držku - to už tam máte jako u nás

worick
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 10:42
- Nahlásit

Konečně dobré zprávy Nálada mi vyletěla z 0 na 100 Ještě, aby to u Drakopesů proběhlo v klidu...ale to se nějak zvládne

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:05
- Nahlásit

Drakopes
Nutně potřebujeme fotku a podrobnosti seznámení Ervina s Alfrédem.

Evey
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:07
- Nahlásit

Strejda
Teď máme na zahradě 2,25 až 3,0 psů. ... a rozbitý plot, takže čekám, že počet psů se bude u Vás měnit s velkou intenzitou.
worick
Děcka, děcka kde jste kdo?!!! Tadýý.
Od deváťáků dnes dostala berňáčka Ervina Ty děcka jsou neskutečný.
Snad ho veme Určitě. Nemyslím si, že by měl nastat nějaký problém.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:11
- Nahlásit

Od deváťáků dnes dostala berňáčka Ervina

Tak to je prima.O jednoho školáka víc.(alespoň na svačinu)
To jsou deváťáci hodní.(člověk se už začíná divit slušnosti a normálnosti)
Podle jakého klíče ho vybírali ?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 14:07
- Nahlásit

Ahoj všem,
jsem ráda, že i vás potěšil příchod nového berňáka do smečky.
Erwin Cyrano je suverenní urostlý medvídek. Na svůj věk velký, ale není tlustý. Byli jsme rovnou na veterině (i s hordou dětí) a byl uznán schopným. Má malou kýlu, která by se mohla srovnat sama a slabý zánět na pravém oku (kapeme). Dostali jsme odčervení a příští pondělí další očkování.
Ervínek je naprosto pohodový - vrhá se ke každému člověku i psu, vrtí ocáskem a je ochoten hned se kamarádit. Je to prcek, takže každou chvíli zvadne. Na veterině jsme ho sundali ze stolu, popošel ke zdi a usnul - ani piškot ho nenalákal a do školy jsem ho musela odnést. Během porady ve sborovně pokračoval ve spánku pod mým stolem, pochopil, kam patří

Doma nás Jirka s Alfím už vyhlířeli z okna, Alfréd fistulkou pištěl a pobíhal bytem. Erwin napochodoval do bytu a Alfréd vyžadoval intenzivní mazlení ...
Štěně si prošlo byt, doplnilo tekutiny, otestovalo hračky, objevilo záclony (už je máme zakolíčkované metr dvacet nad zemí) a usnulo. Po hodině a půl si dalo pudink, pak jsme ho popadli a hurá ven. Úspěšné vyprázdnění a obdivy v parku. Nakonec jsem musel vzít na vodítku i Alfréda - úžasně se zklidnil a přestal pořád štěkat. Cestou zpět jsme potkali Danteho (5-6 měsíční štěně bordorské dogy). Zkoušel na malého pokládat tlapu a vůbec se vytahovat, ale se zlou se potázal. Ozval se Alfréd, temně zavrčel, ohrnul pysky ... zírám, u Nílouška mu to trvalo možná i nějaký týden
Teď jsme v Kapse, oba psi spí ...

Fotila hromada lidí, hned jak ke mně něco dorazí, dám to sem

Kessie
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 15:57
- Nahlásit

Drakopes - mám obrovskou radost! a to 1. z nového člena vaší smečky a 2. že existují tak úžasní žáci... já před nimi fakt smekám a už se moc těším na nějaké fotečky!
Alfí se ukázal jako opravdový starší "sourozenec" Určitě pochopil, že malý kámoš je lepší než žádný kámoš! Super...

Kessie
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 15:59
- Nahlásit

Strejda - beztak měly holky mejdan a kluci se k nim chtěli ze zvědavosti přidat...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 17:02
- Nahlásit

že existují tak úžasní žáci.
Jsou úžasní - mám jich 27, čtyři se nepřidali, z nichž Nikolu omlouvá, že je na léčení ...
Začali se domlouvat hned, jak se Niels prudce zhoršoval. A v pátek, když Níloušek umřel, se hned pustili do shánění a v sobotu už měli první tipy. V neděli měli vybráno a složenou zálohu a ten týden se navzájem kontaktovali a skládali prachy. Nakonec jich dali dohromady tolik, že ještě koupili velký pytel Royal canin a do obálky dali 2,5 tisíce "na výbavičku". Na veterině pak kontrolovali, jestli to platím z obálky

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 18:07
- Nahlásit

Drakopes
tak po tomhle tvém čtení mám opět slzy v očích, ale tentokrát z radosti. máš super třídu!!! a na fotky se těším stejně jako ostatní

Drakopes
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 19:40
- Nahlásit

V parku u kopečku se dnes večer sešla hromada lidí (a psů). V misce jsme měli nasypaný Nílouškův popel a kdo chtěl, nabral si a roznesl po okolí. A celý ten dav pak postával, povídal, mezi tím pobíhali psi, nechali jsme i Erwina na volno ...
Bylo to příjemné ...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 00:32
- Nahlásit

pár fotek

http://bennetti.blog.cz/1209/ervinek

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 06:05
- Nahlásit

Drakopes
pár fotek
Je to fešák.

Kessie
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 07:57
- Nahlásit

Drakopes - Erwinek je krasavec! a opravdu celebrita, jak psal v komentářích jeden z žáků... - je šikula, že zvládl tolik lidských kamarádů najednou... no super... Myslela jsem na vás odpoledne a vzpomněla i na Nílouška... v duchu jsem byla v parku s vámi... Úžasný je, že se dokážete tak sejít, popovídat a jakoby tvoříte jednu velikou rodinu (díky psím kamarádům), to my nějak neznáme... Moc se mi to líbí...

worick
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 08:00
- Nahlásit

Drakopes
pár fotek - jéé brouček
Myslím, že tohle nás ku Praze hodně popožene

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 08:16
- Nahlásit

Drakopes
Medvídek.
Má tu krásnou hedvábnou štěnátkovskou srst.
Přeji mu pevné zdraví , super páníky už má a ti se postarají o zbytek.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 08:31
- Nahlásit

Drakopes
Opravdu moc hezkej
Líbí se mi

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 09:40
- Nahlásit

Drakopes
To je krásné štěňátko! A k těm dětem si můžeš gratulovat, zrovna včera byl nějaký pořad ohledně učitelů a stále jen: jak je to teď ve škole s parchantíkama hrozný ..., tak to ty máš úplné sci-fi žáky

Drakopes
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 13:31
- Nahlásit

díky za všechny pozdravy
Erwin je opravdu úžasně socializovaný pes - nevím, jestli je to povahou nebo z dobrého prostředí, ale nemá problémy ani s lidmi ani se psy. S Alfrédem vychází v pohodě, ten dokonce zvládl ranní kontrolu své misky. A že by v noci Erwinek nějak tesknil po rodné smečce? Ani náhodou - během dopoledne stihl přerovnat boty, rozcupvat obaly od vajíček a projevit zájem o knížky, které bohužel u nás nejsou metr a výše nad zemí

Vlčáčková
tak to ty máš úplné sci-fi žáky
nevím, čím to, jestli mám takové štěstí, ale vždycky jsem měla skvělou třídu, úžasné děti ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 15:27
- Nahlásit

Drakopes
nevím, čím to
Já to vím. Je to učitelkou.

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání