| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 12:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
ale on se tím nacpává! - fuj, fakt?! Tak to zkus nějak ohlídat, je to hnusný chemický sajrajt, ať z toho nechytne raka...nakonec Kup mu radši místo toho v řeznictví maxikost, ať se zabaví s tím a na polystyren zapomene
No, my měli taky dneska Tom že: ráno mě vzbuď po 8h protože na 9h má přijít montér s novým TV ovladačem, tak ať jsem nachystaný. tak já v 7.30 letím uklízet barák (binec, protože včera jsem neuklízela, ba jsme byli na nákupech, tak se to akorát namnožilo ) a najednou, po 8h zvonek! A to zase opraváři na ta garážová vrata, kteří měli přijet: ,,někdy po obědě, ale oni se vám ozvou".... Tudíž ty jsem musela vyřídit já, nečesaná-nemytá a navíc, se ten jeden strašně bál psů, tak jsem musela poskakovat kolem - aby ho jako nesežrali Za čtvrt hoďky naštěstí přišel Tom a já šla dostírat podlahy Televizák přijel akorát, co tihle vytáhli paty - je tu ještě teď nějak to programuje...
Strejda
Tá ta
takže chlapi - nová pružina na dvojvrata, motor Horman (neumím tu napsat to přehlasované o ) s cestou a montáží - 5.000Kč
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 12:31
- Nahlásit
Vlčáčková
No...ještě si říkám, jestli není tady někoho z posledních baráků v naší ulici (z tchánové ne, tam bydlí myslivec ) Tak bych jim ho nerada ,,unesla" Ale ony tady na vesnici toulavé kočky nejsou - vždycky si je někdo ze sousedů vezme
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 13:25
- Nahlásit
worick
Jasně. Ale kdyby nikoho nebyl, tak tam taky třeba pojde bídnou smrtí.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 13:29
- Nahlásit
worick
nová pružina na dvojvrata ... s cestou a montáží - 5.000Kč
To bych tam radši pověsil korálkový závěs a na zimu jutový pytel.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 13:44
- Nahlásit
Strejda
To bych tam radši pověsil korálkový závěs a na zimu jutový pytel.
Taky si myslím, že obyčvrata, která otevřu pomocí kliky, jsou lepší...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 14:57
- Nahlásit
Ráno se Erwin cpal do Alfrédovy misky (měl pribiňáček). Tahala jsem ho pryč, napomínala, až jsem ho nakonec přes ten jeho vypasený zadek plácla. No, plácla, motýl svým dosednutím by udeřil silněji. A mladej se urazil. Zalezl pod počítačový stolek a trucoval. Šoupla jsem mu jeho misku (kaše s pribiňáčkem) a on jen hodil hlavou, že nebude )
Nakonec jo, ani bych nemusela misku umývat
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 15:59
- Nahlásit
worick
Ale ony tady na vesnici toulavé kočky nejsou - vždycky si je někdo ze sousedů vezme To jsem taky chtěla napsat. Tady je to taky tak. Jen ne tedy u nás,,bohužel. Já bych kočku chtěla, ale Elza není kočkomilná.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 16:40
- Nahlásit
Evey
Tady je to taky tak. Jen ne tedy u nás,,bohužel. Já bych kočku chtěla, ale Elza není kočkomilná. - tak Worka je prohání, ale pokud nezačnou utíkat, tak na ně zkusí štěknout a pokud ani to nezabere...tak je nechá být. Třeba babky Mikyna ani nehoní - toho bere prostě do rodiny, že patří k Mandy
Drakopes
...až jsem ho nakonec přes ten jeho vypasený zadek plácla - taky bych si plácnula, tu vatovitou prdel
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 13:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Teda nevím, kde všichni jste?! Včera večer jsme byli na prochajdě - víceméně vesnicí a nic zvláštního se nestalo, krom toho, že mne zastavil soused 2 baráky pod náma, jestli máme vodu ve studni? Oni prý předevčírem vyčerpali Zase jim do druhého dne něco doteklo...ale hrůza
Dneska ráno, místo lítání kolem potoka jsem musela zběhnout klukama přes potok k řezníkovi, tetě na slaninu. Je to tak 700m, cestou kolem cvičáku. Přešli jsme přes suchý splav u tchánů (teď můžem přes kterýkoliv i nad náma, ale nechci to kluky učit - že se tam dá jít kamkoliv ) a z kaluže po které Worka ještě před pár dny běhal zůstalo 5cm vody v kaluži 2x 0,5m a všechny ryby tam narvané se mlátily v blátě Pstruzi - tak ti už to nepřežili Měli jsme pár minut na to, zachránit ty velké jeseny - těm už voda nestačila. Hned jsem volala Toma, ať letí s kýblem a podběrákem lovit, já pokračovala do masny. Byla tam fronta Ale když jsme se vraceli, Tom už měl kbelík těch velkých odnesený a chytal další. Bylo jich tam na tu kaluž strašně moc - víc ryb než vody, některé už to nezvládnuly Hodila jsem tašku se slaninou na břeh, zula boty a ponožky a po kotníky v bahně jsem to prala do kýblu hlava nehlava. Byli jsme všichni jak prasata, i kluci (Worka lítal ještě kousek víš, tam zůstala o dost větší kaluž...ta přijde na řadu asi zítra )A byla s náma i Dáša, ona lítala kolem plotu, když jsme šli k tomu řezníkovi, takže šla s náma a pak asistovala (motala se mi v tom zbytku vody a snažila se chytit plácající se ryby - tak jsem nervní už na ni ječela, a i na Berryho, který se zase chtěl napít z kýblu úplně bahnité vody a s tunou ryb lapající po dechu - byl to horor ...kur...a...já jsem tak na to počasí naštvaná!!! ) Copak ty ryby komu udělaly, že to musí odesrat?! Ty malé a úplně malé, se mi všechny vylovit nepovedlo, je jich tam snad ještě 50ks...ty mají rozsudek smrti
Snídali jsme místo obvyklých a i tak pozdních 10h - v 11.30h
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 15:21
- Nahlásit
Máme na cvičáku novou členku 4 měs. fenku BSP . Paní prej, že je bázlivá. Prdlajs, rozkoukala se (cca 5 minut) a začala řádit s ostatníma.
worick
Copak ty ryby komu udělaly, že to musí odesrat?! Mě je hlavně divné že to neřeší jednak ti co jim to přísluší (rybáři)! A jednak třeba lidi co tam bydlí a ne až pak vy když to uvidíte.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 21:05
- Nahlásit
Evey
Tak rybáři jo? Tak to je stejná pakáž jako myslivci (oni jsou to i stejní lidi ) pokud se to nedá sežrat - tak je to nezajímá - nebudou se tam půl dne plahočit kvůli pár pstroužkům a jelci jsou odpad a malých čudel si jako potěr nakoupí za pár korun....
No a lidi co tam bydlí...tak tam co bydlí - tak tam ryby už pochcípaly, neb je nezajímají a tady u nás na druhém břehu končí ulice tchánama a na naší straně jsou tam jen sousedi v novostavbě, co chodíme kolem cestičkou u potoka, no a my...takže ten úsek před náma - je vlastně jen ,,náš" a dneska nám pomáhali odpoledne Gogošovi, ale ti bydlí až u hlavní silnice, což je sice jen asi 200m od potoka, ale prostě je to jiná ulice...Odpoledne jsme vybírali tu druhou kaluž asi 2h, ale to už se k nám nosit nedalo - měli by jsme přerybněno - bylo jich tam strašně moc, tak jsme je nosili k tchánům pod splav. Jenže to už je taky brčálník bez přítoku a odtoku - takže s nima bude za pár dní střejně ámen...pokud se nestane nějaký zázrak....
Máme na cvičáku novou členku 4 měs. fenku BSP . Paní prej, že je bázlivá. Prdlajs, rozkoukala se (cca 5 minut) a začala řádit s ostatníma - ve většině případů, jak jsem vypozorovala, není bázlivý ani tak pes, jak spíš páníček
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 20:45
- Nahlásit
24 hodin ani jedna zpráva, to nám Radka zase vynadá )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2012 20:51 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
všechno je focené mým stařičkým mobilem, tak sorry )
dneska ráno před šestou společné hlodání klacku
v parku u vodárny
již popisované ležení Alfréda na schodu u dveří a mříží v Kapse
a když se schod uvolní ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 00:27
- Nahlásit
24 hodin ani jedna zpráva, to nám Radka zase vynadá - nóóó?? Styďte se! Ale jako vážně, nebudu sem psát jen já, taky pořád nemám co a a pak píšu už prostě kraviny....
Na čtvrtek máme hlášený nějaký déšť, jsem z toho pěkně nervní, jestli opravdu zaprší nebo to je jen další blud našich meteorologů
Drakopes
všechno je focené... - jééé díky na kvalitu nehledím, jen na to, jak jsou kluci krásně spolu (a už zase bulím, protože mi prostě hned vytane na mysl, že tam měl být Niels....no... ) Dneska jsem s klukama byla jen ráno, chvilku kolem poledne a chviličku večer, protože jsme odpoledne byli u strýce na 60tinách a přišla jsem až po půl osmé (Tom už byl doma od 18h, hrál na kurtu tenis ) Tak mám výčitky, protože jsme nebyli dva dny na prochajdě Ale na zítřek máme slíbený výlet, pošlapem sami - Tom nás jen vyhodí, jak pojede na schůzku...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 06:05
- Nahlásit
worick
nóóó?? Styďte se!
No, skoro se stydím, protože nemám dobrou zprávu. Umřela čtyřletá ovčanda Jetty. Na torzi žaludku. Byla dobrá a krásně se hádala s naší Salinou.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 06:19 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Já jsem taky nepsala, kamarádce mé nejmilejší - dokonce jsme spolu dva roky bydlely v Brně - zemřela Pepinka - fenka, co měli tři roky, holky byla kdysi týraná a oni si ji pak vzali ještě k Deňulkovi, toho už mají pět let. Měla nádor v mozku a tak přestala chodit, jen očičkama těkala, tak učinili s přítelem to nejtěžší rozhodnutí... protože je moc dobře s Kessie známe, jezdili za náma na návštěvu, tak jsme taky smutnily... jinak jsme byli na procházce a pracovali na zahradě, děláme nový chodník... Dostala jsem od manželové maminky nějaké kytičky do skalky, tak jsem si je sadila a Mikša pečlivě třídil, které se mu líbí a které ve skalce nechce... třeba šrucha (kterou mám ale už dlouho), ta se mu vůbec nelíbí... dostala jsem taky maličký cypřišek... musím nastudovat, jak se o něj starat...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 06:22 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Drakopes - moc hezké fotečky, vypadá to, že už se kluci sžili... vypadá to, že se Erwinek snaží Alfréda napodobovat - nebo se mi to jen zdá z fotek? Každopádně jsou to krásní kluci! Alfí vypadá na té druhé fotce opravdu vesele...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 07:29
- Nahlásit
Strejda, Kessie žádné veselé zprávy.
Přemýšlím co bych napsala já. Nic zvláštního se asi neudálo.
Jen včera jsem byla naprosto marná a nebezpečná sobě i okolí. Ráno jsem dělala bábovku, olejovou. Nedala jsem do ní olej, což jsem bohužel zjistila až když bylo těsto v troubě, no smůla. Letělo to na kompost. Další v pořadí byl guláš, ten jsem krapet připálila. odpoledne jsem si dala další opravnou šanci na bábovku, soustředila jsem se a na olej nezapomněla, jen jsem ji mírně připálila. Ale dobrý, šlo to oškrábat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Kessie
Hmmm...tak ty vaše zprávy taky nepotěší...je mi líto Pes a nádor a nádor na mozku všichni tady v tom sajrajtu pochcípáme! A oni Kess bydlí v Brně? Někde jsem četla studii o tom, že u městských psů je častější výskyt rakoviny právě proto, že chodí ulicema, kde je ,,navaleno" výfukových plynů a oni ještě díky tomu, že jsou nízko, to mají ,,z první"
A k té torzi Strejdo - máš nějaké podrobnosti? Ví, kde se stala chyba?
Evey
vidíš, tohle je zpráva Jó, člověka potěší, že není ,,tak šikovný" sám... Já se naštěstí o pečení moc nepokouším (vždycky je to katastrofa ) zatím nás vydatně zásobuje tchýně
Brácha v sobotu u babky zboural první kůlnu (taky tam, Kessie, dělá čistky ) a dneska jdou s mamkou na cirkulárce řezat ty desky z toho. Slyšela jsem ho, když se muconil s Mandy a sliboval jí, že spolu dnes budou celý den.. Nesnáším práci na cirkule a když vím, že jde někdo z rodiny řezat, jsem pěkně nervní
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:17
- Nahlásit
Jo a: když jsme v sobotu čuměli na US Open na Berdycha, měli tam pěkně hnusný fučák a prý proto, že se tam blížilo tornádo. Říkala jsem Tomovi, že to je zajímavé - tady tak fučí každou chvíli a od tornáda to teda není. A rychtyk - dneska zrovna vichr jak kráva Ale abych nebyla nespravedlivá: letos to s větrem vůbec nebylo tak hrozné....asi tím, že pro změnu vůbec nepršelo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:46 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
worick
Představ si, že ve svým novým bydlišti, někdy zkraje, co jsem se přestěhovala, mě v noci vzbudilo hučení. Jako já když spím, tak spím. Takže to musí být docela rachot, když mě vzbudí. Po chvíli jsem si uvědomila, že se hukot stěhuje. Pak mi došlo, že to hučí nějak divně a že to "běhá" po poli. Pak mi dojelo, že takhle nějak podobně to bylo ve filmech s natočeným tornádem. Tak to mě teda vzbudilo raz dva až k úplnýmu jasnýmu vědomí. Koukala jsem oknama, jestli neuvidím ten vír, ale nikde nic. Zrovna to hučelo za ořechem. Tak jsem šla opatrně ven, chtěla jsem mrknout, jak to vypadá, že bych šla se psy radši do sklepa. Chodím kolem chalupy - najednou klid. Nikde nic. Nic nevidím, nic nehučí. Obešla jsem se strachem barák, kde to na mě vybafne. Nic. Akorát směrem na Brno osvětlený spodek mraku, ze kterého lezly asi 3 "cáry" k zemi.
A najednou za mými zády brajgl. Tak se otočím a na sousedovic zahradě všechny stromy v pozoru bez minimálního pohybu, jen jeden se zmítal, chrastil větvema, šustil listím. Koukám na něj, za chvíli toho nechal, tak mrknu zase na Brno, co mrak, a znova rachot. Na další zahradě totéž - všechny stromy bez hnutí, jeden zběsile "tančí".
Tak jsem si řekla, že se na takový strašení můžu ... a šla jsem zase spát.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:52
- Nahlásit
Drakopes
Hezký fotky a hezký psi. Nejde malej velkýmu na nervy? U nás šlo štěně na nervy všem dospělákům.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:06
- Nahlásit
worick
Nesnáším práci na cirkule a když vím, že jde někdo z rodiny řezat, jsem pěkně nervní Já taky. Hlavně ten zvuk. Mamka se i při jedné takové brigádě docela škaredě pořezala.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:11
- Nahlásit
worick
máš nějaké podrobnosti?
Nemám. Psovod nepřišel na cvičák. Třeba časem.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 13:48
- Nahlásit
Jdu k zubaři, myslete na mě.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 14:12
- Nahlásit
Hlásím návrat z dovolené Než se dám do psaní, musím poctivě dočíst vše, co jste za tu dobu napsali...
Zatím jsem postřehla přírůstek do rodiny uDrakopsů To je super zpráva! Gratuluju k tak bezvadným žákům i k Erwíkovi. Ať Vám dělá radost!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 16:42
- Nahlásit
No vidíte, jak se to hezky rozeběhlo ...
my jsme byli dneska na vetrině, ale na očkování nedošlo, malej je nějakej nachcípanej - teče mu z očí, je zahleněný - teplotu nemá, na plicích nic není, ale v krku je vidět, že něco je. Prohlídli mu i třetí víčko, jestli tam není cizí těleso, a má tam jen tu krupičku. Dřív se to prý oškrabovalo, teď už ne. Bojoval chlapec statečně, už jsme volali na pomoc třetího
Tak má dva sirupy a dostal injekci a jiné kapičky do očí a doporučený klid (řekli jsme mu to - spí celé odpoledne). Pokud se do středy nezlepší, budou antibiotika
Rozhodl se spát na tom schodě. Což o to, když jsou otevřené dveře, tak ho každý vidí. Ale za zavřenými dveřmi si akorát koleduje. Během dvou hodin, jsem ho odtamtud vyhazovala snad 37krát. Už rozumí povelu, že si má jít lehnout jinam, takže ho nemusím jít vyhazovat osobně. Stačí houknout. Teď dostal lupanec na zadek a zalezl do kuchyňky. Jenže on umí chodit tak potichounku, že ho za zády neslyším, že se stěhuje na ten schod ...
Má 16,8 kilo, takže od miulého pondělka přibral 0,6 kg. To jde .-)
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 16:48
- Nahlásit
Drakopes
To jde .-)
Všechno to jde docela dobře.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 20:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
Kolem nás na poli sem tam větrný vír tancuje - nevím, co ho vyvolá. ale to je právě takový ten, co není nijak propojený s nějakým mrakem. Kdysi se nám takhle překuli přes tři pole, přes zahradu a vedle v topolech skončil...
Jsme doma...Vyjeli jsme v 11h a vrátili se v 16h. Bylo to náročné - ne tak vzdálenostně - to bylo těsně pod 9km, ale velké převýšení a hlavně - v totálně vyprahlých horách z písku, takže bez kapky vody Já si většinou vodu taky neberu (že jako vydržím ) poněvadž mám pidisomradlo a nevleze mi tam (jsem celkem zvědavá, kdy si konečně koupím novou, větší ) Po asi 6km stále do stoupáku, už jsem začínala mít o Berrynka strach a začínala jsem přemýšlet, co bych si tam tak počala, kdyby mi zkolaboval (a nadávala si do kráv, že nemám tu vodu ) Po dalším kilometru a půl z kopce, jsme narazili na malinký čůrek - pramen, který byl zašlapaný asi zvěří do takové rašeliny, takže kluci se snažili alespoň trochu vypít to bahno a my po dalších 500m přišli k malému rybníčku brčálníčku, kde to bylo s pitím obdobné, ale vody přeci jen víc. A 300m před cílem - krásná křišťálová studánka Bylo to sice víceméně celé hezkým lesem (nepotkali jsme živáčka) ale bylo asi 28st (u nás, když jsme přijeli domů - 31st )
A si představ Evey - tam rostou borůvky!! A já si do teďka myslela, že nejbližší borůvky jsou na Vysočině či v Beskydech
http://www.mapy.cz/#x=17.791910&y=49.161191&z=12&r p=m&l=16&m=9oYfixTfsKhENfM8hBGgamhGDgNjgYpf1Ug1U-L MBgu2gsLgPJhHEgrahCq67QegVferdEIfRehQLh0TgxhhBPgem hCYDTgSkfFchAdWwg32MufSC8mfaSgl7h0kgWDg86gjEg6VgWi OehXG
Drakopes
my jsme byli dneska na veterině....Bojoval chlapec statečně, už jsme volali na pomoc třetího - to je éro
Pokud se do středy nezlepší, budou antibiotika - já bych do antibiotik nešla, pokud by neměl ,,smrt na jazyku" Tohle mi teda na ATB připadne totálně zbytečné Určitě bych takovému prckovi nasadila všemožné věci na posílení imunity, ale ATB bych mu do ní nezasahovala
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2012 21:15
- Nahlásit
worick - jééé to jste měli krásnou procházku kousek od Luhaček... Tam to znám, trávila jsem v Luhačkách skoro každé léto, když jsem byla malá... nebo teda mladistvá... my už teď zvládáme jen klasickou menší procházku - necelou hodinku k večeru... o to víc se vždycky těším na víkend, když je dobrý počasí (nelije jako z konve), trávíme spoustu času s Kess někde venku...
|